Mitä luulette kuka voittaa C-tyttöjen SM-kultaa 2013 ??

kjt1

kuka teidän mielestä voittaa 2013 kultaa???

36

898

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ktj3

      Varmaan se kelle se olisi kuulunut 2012

    • Kuhmosta kajahtaa!

      KUKI ht!!!

    • kjt1

      Unohtakaa jo toi 2012 juttu nyt pelataan 2013 ja ketään ei kiinnosta mikään RJK

    • Nina95

      Nyt on kaksi suosikkia KJT ja ROK. ROK on se jolle mestaruus olisi oikeasti kuulunut viime vuonna, Mut nyt on uusi kausi ja toivon että nähdään parhaat suomesta.
      Eli tänä kautena mestaruus joukkueet ovat KJT ja ROK ne pelaavat mestaruudesta.
      Onnea molemmille, parempi voittaa

      Nina 95

      • näin on

        Essi Määttä tekee voittomaalin finaalissa!


      • kysyjä
        näin on kirjoitti:

        Essi Määttä tekee voittomaalin finaalissa!

        Ja missähän joukkueessa tämä määttä pelaa?


    • Nina95

      OISKO TULEVA VIIKONLOPPU NÄYTÖN PAIKKA KUKA SEN MESTARUUDEN VIE???
      KATSOKAA SARJA TAULUKKOA KENELLE MESTARUUS KUULUU!!!
      HALOO!!!!! ROK TYTÖT

      Mahtava joukkue, löytyy ratkaisioita: Leino, Kylmäaho. Karppinen, Hänninen, Remes ja sokerina pohjalla kaksikko: KARJALAINEN JA JOKIKOKKO
      Missä näitä kahta on pidetty? pelaavat niin mahtavasti yhteen, Karjalainen kiekollisena suomennaisten parhaimistoa, osaa ja tietää miten jääkiekkoa pelataan, Jokikokko paras kahden suunnan pelaaja mitä olen naisissa nähnyt. Karjalainen petaa ja Jokikokko tekee.. Niin minä olen nähnyt monta maalia ja toisinkin päin. Toivottavasti saavat pelata vielä ensi kaudella yhdessä!!!

    • JOSEFINA 123

      JOPA JOPA
      Nyt tulee omaa kehua, onhan se ROK tytöt ylivoimasia pohjoisessa , mutta ei niin ylivoimasia kuin puhut, Meillä täällä etelässä on aika kovia haastajia teille, katsotaan sen ensinmäisen turnauksen jälkeen onko teistä mihinkään. Onhan teillä suomen ylivoimaiset kaksi parasta C ikäistä tyttöä, Karjalainen ja Jokikokko. Ei ne kaksi teet kesää. Täällä etelässä odotellaan että saadaan kyykyttää näitä ns: super junnuja.
      ETTÄ SILLEEEN JUNTIT

      • "juntti" kaupungista

        No miten kävi?


    • ftgyhj0

      älkäähä antako nuorille junnuille kovia paineta c-sm mestaruudesta , turhaa tässä ketään vielä kehutaan sitten vasta kun pelit on pelattu ja mestaruus voitettu niihä se menee

    • fribbiz

      Kuhmo laittaa ns.suosikeille kovasti kampoihin ja luulen että tuleva naisten maajoukkueen vakiopelaaja(6-8 vuoden päästä) pyörittelee vastustajat kahville.

    • näinkö mennään

      Jos kaikki joukkueet parhaalla kokoonpanolla mukana niin finaalissa kohtaa Kjt ja Rok, pronssista pelaa kelajt ja apv, sijoista 5 - 6 ketterä/saipa - kuki ht, sijoista 7 - 8 jukurit ja kalpa.

    • PirkkaJossuJuuso

      Liitto voittss tässäkin. Rahaa tulee ovista ja ikkunoists

    • Ninni 97

      KJT hävisi 2 peliä, ROK jatkaa vielä 3 voitolla. SU ratkaisut edessä. Aamulla ROK vastaan KALPA. Kaikki 4 joukkuetta voi viedä C-SM mestaruuden. Näkemäni perusteella suuri ennakko suosikki on edelleen ROK Raahe. Mutta kestääkö heillä henkinen kantti? Se suurin kysymys merkki, ylivoimainen ykköskenttä jossa on kaksi todella taitavaa yksilö Karjalainen ja Jokikokko, lisäksi mahtava työmyyrä Anna Karppinen joka pelaa mahtavalla asenteella. Pakkeina Remes ja Kylmäaho. On voimaa ja kutia. Mutta tekevät paljon virheitä. Hyökkäys kolmikosta Jokikokko tekee ylivoimaisesti eniten puolustus työtä, Karjalainen ja Karpinen hyökkäävät suhteessa eniten. Kolmikko yhdessä on ollut tehokkain C-Sm sarjassa koko kauden jos verrataan kaikki joukkueita koko Suomessa. Katsotaan mitä saavat SU paineiden alla aikaan. Parhain pelaaja nähdyistä on ollut Iida Karjalainen toisena on ollut Janette Jokikokko . Jatkuuko ROK joukkueen voittoisa putki edelleen, kuten se on jatkunut C sarjassa ja Mestis- karsinnassa. Oma veikkaus jos henkinen kantti kestää painetta niin ROK on uusi C mestari

    • KELAJT 2013 KULTAA

      Mitä onko toimittaja joka ei ole nähnyt KELAjt peliä ????
      KELAJT vie mestaruuden, se aivan sama mitä ROK tytöistä sanotaan, eivät pelaa joukkueena yhteen, pari yksilöä jotka osaavat pelata, siinä koko joukkue. Muut aivan keskinkertaisia täytepelaajia. On se nähty. Pakit aivan onnettomia. Ykkös kenttä surkea, 2 jotka osaa pelata, muut ihan kuutamolla. 2 muuta kenttää, jämä pelaajia jostain Raahe - Oulu väliltä. Siinä teille pohjoisen luusereita..
      Mut mä nostan huomenna voiton maljan KELAJT voitolle

      • KELLÄAKTI

        TOIMITTAJALLE terkut NIINPÄS,,,,,,,kyllä voi se huomenna koittaa se jäätiikereille Arki Ja siis mitähän JÄÄ Tiikereille .... jos edes pääsee siihen loppuo
        ttteluun :)


      • Ime huilua

        Nii kuka sen voitti , mahtava jatkoaika voitto karjalainen syötti ja remes viimeisteli . Taisipa siinä mennä mokkeki kahaville .


      • jääfani
        Ime huilua kirjoitti:

        Nii kuka sen voitti , mahtava jatkoaika voitto karjalainen syötti ja remes viimeisteli . Taisipa siinä mennä mokkeki kahaville .

        En nyt menisi kehumaan, katselin pelin netistä ja ei TODELLAKAAN ollut mitään Rok-tyttöjen ilotulitusta, toinen joukkue olisi voinut voittaa aivan yhtähyvin... niin tasaista ja jännittävää oli peli. Lopettakaa nyt tämä ylenpalttinen kehuminen aika lapsellista ja jopa naurettavaa touhua.


    • kultaa Rok

      Kyllähän Rok tytöt ovat nyt ylivoimaisia kun kjt ei saanut sm-karsintaa pelaavia tyttöjä mukaan. Välierässä kaatuu kalpa 9 - 0 ja finaalissa kelajt 7 - 0. Ihme jos Rok tytöille tehdään tänään yhtään maalia.

    • Rok rok rok

      KUKA MENI FINAALIIN!!!! Ei mennyt Kjt eikä Kalpa.
      Rok ei häviä peliäkään tässäkään turnauksessa!!!!
      HYVÄ ROK!!!!!!!

    • Jamppajees

      Mitä sarjaa tämä kelajt on pelannut kun en löytänyt c tilastoista, muutakuin väliturnauksessa? Eikö rok diskattu viimevuonna että eivät pelanneet sarjaa?

    • kiekkoa kaikille ede

      Samaa c tyttöjen sarjaa kelajt on pelannut kuin kjt:n eli c tyttöjen aluesarja etelässä.

      • Ylpeä fani

        ROK VOITTI HAHAHHAHHA ETELÄN VETELÄT TÄÄLTÄ PESI ROK !!!!!!! ROK TYTÖT RAAHEN MESTOILTA VEI SUOMEN KULLAN KUKA SE NYT ON PARAS


      • kiekkoa kaikille
        Ylpeä fani kirjoitti:

        ROK VOITTI HAHAHHAHHA ETELÄN VETELÄT TÄÄLTÄ PESI ROK !!!!!!! ROK TYTÖT RAAHEN MESTOILTA VEI SUOMEN KULLAN KUKA SE NYT ON PARAS

        Olisi luullut, että tämä "supertaitava" Rok olisi pessyt etelän aivan 6-0, mutta toisin kävi. Tiukassa oli kulta, en muuta sano!
        Lisäksi mielenkiintoista nähdä pelaako Rok vielä ensikaudella vai oliko pelkkä C-SM kisoihin kasattu joukkue, niinkuin huhu kiirii.


    • Onnea Rok

      Onnea Suomen parhaalle c-tyttöjoukkueelle. Oikea joukkue voitti. Mutta silti nyt viimeistään kannattaa lopettaa se yliampuva hehkutus, siitä että Rok on parempi kuin kärppien naisten joukkue tai Rok tyttöjen sinänsä erittäin hyvä ykköskenttä (ylivoimaisesti turnauksen paras) pärjäisi minkä tahansa naisten sm-sarjan ykköskenttää vastaan. Matka sinne on vielä pitkä ja niin pitääkin olla. Otetaan pieni vertaus kalpaan. Kalpa oli naisten sm-sarjan toiseksi huonoin joukkue ja paljon huonompi kuin Kärpät. Rok tytöt voittivat kalpan c tytöt vain 3 - 2 ja kun katsoin liiton sivuilta Kalpan naisten kokoonpanon, niin yksikään noista Kalpan c tyttöjen pelaajista ei mahdu edes kalpan naisten kokoonpanoon. Luulisi että Rok tyttöjen pitäisi viedä kalpan c tyttöjä ainakin 20 maalin erolla, jos he olisivat Kärppien naistenjoukkueen tasolla. Rok tytöissä on erittäin hyviä yksilöitä, mutta antakaa heidän rauhassa kasvaa ja kehittyä pelaajina, niin varmaan heistä jotkut tulevat pelaamaan vielä joskus maajoukkueessa ja ovat siten viemässä Suomalaista naiskiekkoilua eteenpäin.

      • Ihmisten tietämättömyys

        Oletkos sattunut ajattelemaan että pelaako kaikki rok tyttöjen pelaajat c sm sarjaa ? Rok pelaa myös mestistä joten puhutaan mestis joukkueesta jolla vois olla tsäänssejä kalpan kaa


      • onnea vaan Rok
        Ihmisten tietämättömyys kirjoitti:

        Oletkos sattunut ajattelemaan että pelaako kaikki rok tyttöjen pelaajat c sm sarjaa ? Rok pelaa myös mestistä joten puhutaan mestis joukkueesta jolla vois olla tsäänssejä kalpan kaa

        Katsoin Rok tyttöjen tilastot mestiksestä ja tilastojen mukaan ei siellä ole kuin 1 - 2 pelaajaa jotka varmaan ovat hyviä pelaajia ja siltä osin varmasti vahvistavat tuota ryhmää, mutta suurin osa tuosta Rok tyttöjen joukkueesta mahtuu siihen mestis ryhmään ja se jo tarkoittaa sitä että ei taatusti ole mitään jakoa naisten sm sarjaa pelaavan kalpan kanssa. Muista että tuosta kalpan c tyttöjen ryhmästä joka pystyy pelaamaan tasaisen pelin Rok tyttöjen c tyttöjoukkueen kanssa ei mahdu yksikään pelaaja edes naisten joukkueen kokoonpanoon.


    • Hänninen

      ROK tyttöjen yleisin päivitys somessa näytti olevan "nyt uitusti märkää". Varmaan sielä on skummppaa ja muutakin kulunut ja vanhemmat on ylpeitä. Onneksi olkoon tytöt, olette juuri sillä tiellä millä urheilijan kuuluu ollakin.

    • KJT Fani

      Niinhän siinä kävi että KJT:n pelaajat jäi pelaamaan K-Oulua ja Kalpaa vastaan naisten SM karsintapelejä. Ja ratkaisu oli oikea koska voittivat molemmat ottelut.
      Enään yksi voitto kolmesta pelistä ja KJT Naiset nouseen SM sarjaan. KJT C joukkue oli yhtä -97 ja kahta -98 pelaajaa lukuun ottamatta D-tyttö joukkuen.
      Mutta anyway onnea ROK tytöille mestaruudesta oikea joukkue voitti.

    • Kade-tti

      Se on se kateus se suomalaisen paha vitsaus. Toinen voittaa toinen häviää.Hyviä oli tytöt joka joukkueessa. toivotaan että lajia arvostetaan ja se alkaa meistä vanhemmista.

    • indika1

      Naisten tasoa arvioidaan, Kuisma Kärpistä höpöttää mestiken ja liigan erosta. Pah! Jos K-Oulu jota ei oikeasti kiinnosta nousta mihinkään on kahdella harjoituksella/vko toista kertaa SM-karsinnoissa kertoo missä mennään! Lisäksi 7 pelaajaa ja kärppien jämät (tupin syöjät)
      Jokainen joka tajuaa yhtään mistään kun puhutaan kiekosta=voima nopeus ei tarvitse edes ajatella mitä tekisi 3 vuoroa fysiikat! heittämällä liigaan ja kaikkia pannuun!

    • Lomalle loms

      Eli puhutaa kaudesta 2013-2014. Kukaan eivoi tietää millä jengillä kukakin pelaa ja ketkä jatkavat harrastusta. Katsotaan ku joka joukkueen rosteri on netissä syksyllä 2013. Siihen asti ei voi kuin arvailla VOITTAJAA., mut pidetään ensin se KESÄLOMA

    • Mestispelaaja

      Kaikessa yksinkertasuudessaan, onnee KJT:n SM-joukkueelle, sitä tarviitte enskaudella ja ROK, tervetuloo Mestikseen, nyt katotaa et kuinka kovii likkoja sielt löytyy ;)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      110
      1967
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      9
      1703
    3. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      15
      1658
    4. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1537
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      151
      1495
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      107
      1400
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1387
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      650
      1281
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      18
      1233
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      10
      1168
    Aihe