juonipaljastuksia

salaisuus6

Liam on niin söpö,ei ihme että Hope haikailee perään,vaikka onhan se vähän naivi.

Tiedän kuinka tässä käy vielä:D

16

2604

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • paljastus

      Ei Liamin ja Hopen liitto kestä kauan. Taas on Steffy sitten kuivioissa. Eli samaa Ridge-Brooke-Taylor -soutamista luvassa.

    • leijona

      en o0le kattonut ebnään oko saipuaa

      • byzance II

        "en o0le kattonut ebnään oko saipuaa"

        No mitä sä sit oot tehny ? Et näköjään mitään hirveen älykästä tai ainakaan lukenu mitään ku kirjotustaitokin on kadonnu :)


    • ujhygilolpå

      Liam on pahimman luokan tossu-kalervo, kun ei osaa päättää että tekeekö loppujen lopuksi sitä vaiko tätä. Ja tuo tämän asian ees taas veivaaminen viikkotolkulla alkaa jo vi*uttaa ainakin minua......

      • Näin se on

        Älä muuta sano. Hopekin antaa ymmärtää, mutta ei ymmärrä antaa ja tätä koko suku (sikaa myöten) sitten veivaa loputtomasti.


    • ###////¤¤¤

      no onneksi se ainakin tällä kertaa näyttää jättävän sen turbo-turvan ja menevän Hopen luo. Mitä sen steffyn turpaan oli taas tungettu kun oli niin törröllään että ei kiinni sitä meinannu saada..yhtä botoxia silikonia sun muuta paskaa koko akka täynnä, "äitiinsä" tullu

      • byzance II

        Se on järkyttävää noi silikoonit mitä ne änkee huuliinsa tos sarjassa - Järkyttävin tapaus on tietenkin Hunter Tylo joka oli todella romanttisen kaunis ihan luonnostaan aikasemmin, kauniit piirteet ja kaunis tumma tukka, mutta niin vaan meni laitattamaan itselleen koomisenkamalat aku ankka-huulet, ja ilmeisesti ihan turhanpäiväsen kasvojenkohotuksen joka tekee sen kasvoista sellaset kapeet mutta roikkuvat. Tukkakin on monissa jaksoissa vaaleahko oranssi oheneva kuontalo; tosin nyt paris viime jaksossa hiukset oli taas paremmassa kunnossa ja kastanjankiiltävät, oisko sillä jotain oikeesti hiustenlähtöä ja nyt sitte laitettu jotain pidennystä ?
        Se näyttää nykyään niin vanhalta et vois olla sellanen nuorekas 70-v.


    • Täytteitä täynnä

      Mä oon täysin samaa mieltä!

    • Ihmeitä riittää

      Liamin tarvii varmaan käydä aikuisten lelukaupassa, "vällykäärme" ei näyttänyt oikein Hopelle riittävän.

    • aaaaaarrrrrrrrghh

      Kuinka v...n kauan tätä Liam-Hope-Steffy vatvomista kestää??? Kaikki sukulaiset tuntuvat olevan sekaantuneena tähän. Bill Spencer etenkin ärsyttää..........

    • uskomatonta touhua

      Pitkästä aikaa, kun nyt vapaata on, ajattelin katsoa sarjaa missä mennään. Kuka jaksaa viikosta viikkoon seurata tällaista sarjaa. Uskomatonta että kaikki seuraa, antaako vai eikö anna. Onko tämä aina tällaista nykyään?

      • Näin se on

        Tällaistahan se.
        Suurta ja kaunista rakkautta on, kun pystyy olemaan toisen kanssa vain ahdistuslääkkeiden voimalla, voihan nenä.


    • yjikuhlp

      Nyt kun Hope sitten nusasi, niin tarvii jo psykiatria ja lääkkeitä.....onpa tosi uskottavaa touhua.....

    • byzance II

      Mä arvasin et siinä käy niin koska se odotti rakkaudelta ja seksiltä niin paljon.
      Itseasiassa sen pitäis vaan opiskella muotialaansa ja tehdä töitä tässä vaiheessa ja uskaltaa myöntää itselleen että haluaa olla yksin; mut se maailma missä nää idiootit elää vaatii jokaista pariutumaan ja seurustelemaan koko ajan minkä ne töiltään ehtii - Sosiaalista pakkoseuraelämää - Nehän ei lue koskaan edes mitään, no ei niistä varmaan kukaan edes osaa lukea.

      Kauniit ja rohkeat on itseasiassa tiettyä rotua joka on tullu toiselta planeetalta - kulttuuri, ajattelu ja pyrkimys sisäiseen kehitykseen ei kuulu vielä näiden olioiden kehitysvaiheeseen; niiden ainut elämäntehtävä on tää keskinäinen, samankaltaisten toistensa kanssa tapahtuva dynamiikka jossa alitajuisesti kaikki tuleekin mokata koska se on ainut tapa jolla ne oppii.

      Tunnetasolla nää oliot on hyvinkin sensitiivisiä, lapsenomaisen herkkiä.

      Mä oon arvostanu sarjassa sitä että siinä ei puhuta karkeuksia, ei oo väkivaltaa eikä liikaa mitkään tekniset jipot tai vempaimet hallitse ihmisten elämää.
      Lisäks kaikkien vaatteet on klassisella ja kimmeltävällä tavalla erittäin kauniita, ja samaten old hollywood-tyyliset sisustukset sametteineen ja seinäpaneeleineen.
      Omituisia mutta jossain määrin viehättäviä, pintapuolisia Venus-planeetan ihmisiä.

    • byzance II

      Se on tosi naurettavaa et sarjassa esitetään että psykiatri muka ottais vastaan äidin samalla kun sen tytär on vastaanotolla, sellasta ei tehdä !! Se on kaikkien ainakin länsimaalaisten psykiatrikäytäntöjen ehdottoman vastaista.
      Ja että sitten vielä tyttären ollessa siinä läsnä (aikuinen) keskustellaan äidin kanssa hoidon edistymisestä, hoh hoijaa....Lastenpsykiatri korkeintaan menettelis tollain.

      Ja ne pillerit, jotka Amber on tilanneu ilm. netistä...Pakattu sellaseen peruspurkkiin ja iisi muovikorkki - eikä mitään erillistä reseptiä, ainoastaan käsikirjotettu lappunen jossa ohjeet.
      Ja että Hope ei epäile mitään kun on Amberiltä saanu nää vai miten se meni ?
      Kuinkahan tyhminä tän sarjan kässärikirjottajat pitää katsojia ?

      Pari jaksoo sitte näytettiin et ne pillerit ois alpratsolaamia - Ei a. pistä ihmistä mitenkään ihan sekasin tai tee hysteeriseks jos sitä ottaa kohtuudella muutaman pillerin päivässä ahdistukseen, se ei aiheuta mitään huumeenkaltasta euforiaa, korkeintaan jos ottaa enemmän ku yhden miedon, ni se alkaa väsyttämään -Siinä mielessä tietysti jos se Hope on ollu niin dorka et on vaan ite päättäny ottaa varmuudeks enemmän tai koko ajan, niin se päätyminen uima-altaaseen sammuneen on tietty mahdollista - mut saman ajaa mikä tahansa esim masennuslääke tai alkoholi tai niiden yhdistelmä.
      Ilmeisesti sarja nyt pyrkii myös valistamaan ihmisiä vääränlaisten lääkkeiden käytöstä, varmaan seuraavissa jaksoissa Hopelle määrätäänkin sitte kunnon masislääkkeet tai näytetään kuinka se nopeesti ja urheesti pääsee pilleireistä eroon, tai ehkä se menee johki rehabiin.

      -------

      Brooke on tyhmä ku se yrittää ajaa Amberin pois Foresterien klaanista, Amberillahan on eettinen ja juridinen oikeus olla niiden lähettyvillä koska sillä on kersa sen mustan miehen kanssa, joka on Ericin ottopoika. Ei Brooke voi sanoa Amberille et häivy kokonaan ja pysy mahdollisimman kaukana.
      Jos Brookella ois vähän älyä niin se sanois edes Amberille että yritä käyttäytyä kuten Forestereilla on tapana, pukeudu tyylikkäämmin, kimitä vähemmän.
      Ja jos Amber todella häiritsee sen mielestä koko Forestereiden klaania se vois yrittää saada sille lähestymiskiellon mikä pitäis kyllä oikeudessa osottaa et Amber on jatkuvasti omavaltasesti häirinny ihmisiä jotka ei halua olla sen kanssa missään tekemisissä, se vois mennä läpi. Vaikka kyseessä on sukulainenkin, ei se merkkaa mitään.

    • Vi*uttaa......

      Liamille voisi hyvin myöntää vuoden tossu-Kalervo-palkinnon. Ei noin munatonta tossukkaa voi olla olemassakaan.....

      Ja muutenkin alkaa sarja vituttaa, jos joku käy vaikka pieraisemassa, niin se pitää mennä raportoimaan kaikille sukulaisille juurta jaksain ja käydä asia läpi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      58
      2392
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      75
      1999
    3. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      229
      1915
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1757
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1671
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1639
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1534
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1367
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1331
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1228
    Aihe