Kievarin uusi rakennusalue !

Erin Iminen

Ihmetyttää se ahdas paikka johon aletaan rakentamaan kerrostaloja, kun kunnassa on tilaa vaikka kuinka. Pitääkö rakentaa noin tiukkaan ? Parkkipaikkaongelma alueella jo nyt, saati sitten.
Kohta vihreät ja asukkaat kiukuttelee, kun tiestä nousee pölyä ja meteli kiusaa nukkujia, noinkin vilkasliikenteinen tie kun on kyseessä.
Kai siihen sitten laitetaan autoilijoiden riemuksi joku hikinen 30 kmh rajoitus.
Tämä taas viittaa paineisiin rakentaa hyrylän ohitustien pohjoispää, jolle uhrataan taas vihreä vyöhyke, joka korvataan asfaltilla.

Maallikon mielestä aika outoa kaavoituspolitiikkaa.

4

131

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • puupäät

      Oikeassa olet, juuri tuo kaistale olisi pitänyt jättää tyhjäksi, liian tiukkaan tulee talot ja ihan tiehen kiinni. Tuusulan kunnantalolla ei kaavoittajien järjenjuoksu tässä asiassa ole ymmärrettävää kuin yhdestä syystä. Tässäkin tonttikaupassa ja kaavoituksessa tulee kunnantalon kassaan huomattava summa rahaa jolla kunnan virkamiehet voivat paikata omaa talouttaan palkankorotusten ja muiden palkkioiden tuomien etuje muodossa. Jos talo olisi rakennettu sivummalle hinta olisi huomattavasti alhaisempi. Elikkä tässäkin asiassa asukkaat kärsii ja kunnantalolla voidaan pitää kunnon pileet ja hurrata omille aikaansaannoksilleen. Kunnan virkamiesten työpaikkojen säilyttämiseksi ollaan vielä kaavoittamassa kerrostaloja aivan Hyrylän keskustaan, asuntoja sekä liiketilaa. No, kyllä ne tontit joskus loppuu, katotaan miten sitten suu pannaan.

    • Tuusulasta pois

      Hyrylä on muutenkin ankea paikka. Täällä ei ole mitään. Kaksi hautaustoimistoa, pankit ja kolme jumalattoman isoa RUOKAkauppaa melkein vierekkäin. Ei mitään paikkoja missä voisi käydä iltakävelyllä, kahvilla, ostoksilla, drinkillä. Tuijottele sitten ns keskustan ikkunoissa olevia hauta-arkkuja, muuta siellä ei ole. Hyvätuloisille rakennetaan kovanrahan asuntoja, mutta palveluja ei näemmä tarvita... Tosin hyvätuloiset vievät veromarkkansa ostosten ja huvitusten muodossa aivan muualle kuin Tuusulaan. Ja kyllä, Kievarinkaareen rakennettava kolossi on älyttömyyden huippu sijainniltaan.

      • sarppa11

        joo,hyrylä on tosi ankee paikka pois vaan. Pohjois-tuusulassa on sentään hyvä junalla kulkuyhteydet etelään- ja pohjoiseen


    • xxx.com.fi

      Minulle alkaa olemaan ajankohtaista touhua katsella noita arkkuja näyteikkunassa, on mukava pysyä muodin mukana tässä arkkuasiassakin. Jos nyt heti varaa arkun, pitäisi olla ehto että jos kuoleman jälkeen tulee uusi hieno malli, niin sitten vaihdetaan siihen ja perikunnan mulkerot maksaa erotuksen jos on kalliimpi. Ei minulla niin tarkkaa ole tuon arkun kanssa, kunhan on Oregonin Jalavaa ja hopeisilla takotöillä koristeltu (Käsitaonta), ja upotetut Ebenholz rimat kannen kulmissa, kantokahvat voi olla vaikka tyhjiölaminoitua hiilikuitua, päällä 20 mikronin lehtikultaus.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2655
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2243
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      88
      1991
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1709
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1681
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1646
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1636
    8. 91
      1573
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      128
      1437
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe