Valkeakosken uusi citymarket

kiitti, mut ei kiitt

No mepä päätimme täältä Urjalasta lähteä kaupoille ja katsomaan uutta markettia. Olipas PETTYMYS, totta tosiaan. Hinnat aivan pilvissä, ei mitään järkeviä tarjouksia, joita voisi todella tarjouksiksi sanoa, melkein kalliimpaa kuin muissa kaupoissa.

Kyllä se on kuulkaa niin, että antakaa te valkeakoskelaiset nylkeä itsenne ihan rauhassa. Me emme enää tule Valkeakosken cittariin ja jatkamme TODELLA edullisessa kaupassamme, Tampereen Lielahden Citymarketissa, josta saa todella edullisesti ruokaa ja aina on tosi hyviä tarjouksia.

57

3403

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pena-perkule

      Ikävä tuottaa pettymys, mutta esimerkiksi mammuttimarkkinoilla tai hintarallissa ja muissa kamppanjoissa ne aletuotteet ovat samanhintaiset kaikissa suomen citymarketeissa, mutta jos se hinta tuntuu erilaiselta eri kaupoissa, niin käyppä rauhassa vaikka Uppsalan citymarketissa. Järkevä ihminen ei jokatapauksessa käy riistettävänä noissa jättihalleissa.

      • Ajatuksia vaan

        Täytyy näin jonkin aikaa koskissa asuneena ihmetellä tätä keskustelua. Tänne avattiin uusi kauppa hyvä niin siellä voi käydä jos tahtoo, se ei käsittääkseni ole pois mitenkään Urjalan,Toijalan tai Viialan asukkailta. Jokainen voi ostaa ruokansa ja bensansa mistä tahtoo,ja pitää niin montaa etukorttia kun haluaa. Ja varmasti jokainen juuri itse ostaa sen parhaalla hinnalla eikä maksa liikaa kuten tuo naapuri urpo tekee??


      • Anonyymi
        Ajatuksia vaan kirjoitti:

        Täytyy näin jonkin aikaa koskissa asuneena ihmetellä tätä keskustelua. Tänne avattiin uusi kauppa hyvä niin siellä voi käydä jos tahtoo, se ei käsittääkseni ole pois mitenkään Urjalan,Toijalan tai Viialan asukkailta. Jokainen voi ostaa ruokansa ja bensansa mistä tahtoo,ja pitää niin montaa etukorttia kun haluaa. Ja varmasti jokainen juuri itse ostaa sen parhaalla hinnalla eikä maksa liikaa kuten tuo naapuri urpo tekee??

        Tämä cittari on kyllä huono
        Hyllyt tyhjinä ja ruokatorin ruuat on karmeita
        Tuossa onneksi s - market vieressä
        Johon on tyytyminen
        Ja aina on mukava lähteä Ideaparkkiin tai Tampereelle
        Palvelu noissa pelaa , tavarat on aina hyllyissä


    • näinsevaanonnnnnn

      No käypä kuule Lielahdessa niin näet eron, sit et enää voi väittää vastaan.

    • cccccccccccc

      Pitää olla kyllä jo tosi halpa paikka, jos kannattaa käydä 70 kilometrin päästä ostoksilla. Vai lasketko matkalle mitään hintaa?

      • Anonyymi

        Käydään siellä koskistakin mieluusti ja usein juurikin sen takia että on mistä valita


    • buahhahhaa1

      Kyllä nyt kirpasee kun haukuin teidän uutta cittaria, hih hih hii.

      • sdafsdaf

        Kuvitteletko puhuvasi kauppiaalle, vai miksi käytät termiä teidän cittari?


    • "EI"!

      Isoista supermarketeista tulee paha olo.

    • Turha reissu

      Lähdettiin täältä Akaastakin katsomaan uutta Valkeakosken ihmettä.
      Hinnat tuntui kyllä suuremmalta kuin muualla,tarjouksia lukuun ottamatta.
      Uudelleen ei ole syytä poiketa muutaman tarjouksen vuoksi,koska
      ne samat tarjoushinnat ovat muuallakin.
      Tampere säilyy edelleen ostospaikkanamme,siellä niitä "koskilaisiakin"
      näkyy käyvän,vaikka uuden "hienon" kaupan saivatkin.

      • Sagari7

        No ei kai nyt jonkun suomen pienimmän citymarketin tulo kaupunkiin tarkoita sitä, että koko väestön ostokset keskittyy sinne? Valikoima on nyt kaupungissa vähän parempi, mutta siinäpä se sitten olikin.


      • Anonyymi

        Mistä saat tuon hieno ? Sanan
        Pieni kauppa ja onneton valikoima
        Ehkä kylän muorit löytää sieltä vermeitä mutta eipä muut


    • nik km

      Notta, lährettihin mekin völjyllä täältä pälkäneen rannilta katsomahan koskihin, sitä ihmeellistä värkkiä... Notta kallistapa tuo olihin... meirän markilta tamperehelle ei oo ku 30 min..

    • Miataa

      Me lähärettihin täältä Kurikasta katsomaan sitä teetin cittaria ja kovin oli kallihis. Notta pitäkää kauppahanne. Me emme enähän sinne tule, perskeles.

    • kiitti mutta kiitti

      Onko Lielahti Urjalassa? Vai miksi Lielahden cittari on teidän edullinen kauppanne? Eikö sitä omistakaan joku kauppias? Miksi valkeakoskelaisten pitäisi antaa nylkeä itsensä cittarissa? Enkö saakaan enää käydä Lidlissä? Eikö Valkeakoskelaiset saa enää käydä muissa kaupungeissa ostoksilla? Apua, vastaathan...

    • Makanda

      Hi! My name is Makanda and i'm from Kongo... Our family come from Africa to see your new citymarket... It was such a dissapoitment. There were no good barkins and the subway was a littele bit too small. In our outdoormarket in KONGO you can buy a bananakilo for 10cents.

    • hffhlökjh

      Kyllä oli katkera pala kuulla totuuksia Valkeakosken cittarista. No hyvä nähdä et miten harmittaa.

    • Moose Mohamud Assan

      Allah akbar!
      United muslimbrotherhood ilmoittaa:

      Tämän vuoden pyhiinvaellus Mekkaan on peruttu.
      Sensijaan uusi kohteemme on Valkeakoskilaisten uusi CITYMARKET.

      This years holy pilgrimage to Mekka is canceled.
      Instead we have a new target in Valkeakoski Finland. The holy Citymarket

    • 毛澤東

      您好! 我們在北京留下的年度會議在共產國際,但我們已決定去看看新的和大膽的城市超市瓦爾凱阿科斯基,這是據說更強大,比中國的長城!畢竟,這是真理啊!

      • huitsingming

        我们的党,大委员会已游览citymarket,这是非常,非常高兴与...


    • Toiset meistä

      Jugurtti 0,37E Valkeakoski CM, sama Akaan S sekä Toijala ja Viiala, 0,27E.

      Komee, hieno, ei vaan vähävaraisille, siis siltä näyttää miltä se näkyy.

    • Hetken heilautus

      No, no, kyllä S ja L/Saksa on myös hintavia kauppoja. Tämä uusi liike hakee paikaansa ja ehkä siksi hinnat vähän tapissa.

      Kun menee muutama hetki, hinnat on samat, tai jopa alle, mitä S ja L sekä muut.

    • Kyänäio

      Citymarketin hinnat ei koskaan laske S-marketin tasolle.

      • Lidl jawohl

        S-marketin hinnat ei koskaan laske Lidlin tasolle!


    • völjyysss...

      Cittarin kauppiashan on Akaasta että ahneita ne siellä Akaassa on buahhahahhahah.

    • ässä vieressä

      Alkuun tuli käytyä mutta kyllä se oikeesti kallis kauppa on, ettei tarvi meidän koskilaistenkaan isommin siellä käydä. No onpahan toi koskikaran ässä tossa vieressä.

    • Lidel on halpa

      En tiedä pystynkö elämään sen tosiasian kanssa että akaalaiset eivät halua käydä rakkaassa ja KALLIISSA citymarketissamme, vaan ajavat 30 km päähän lielahteen ruokaostoksille. Tulisiko teillekin uuvateille hieman halvemmaksi kun hakisitte ruokaostoksenne siitä paikallisesta S-marketista tai K-marketista, ettekä törsäisi 10€ bensaan joka ruokareissulle :D No toijalalaiset ovat tunnetusti ihan helvetin tyhmiä joten en ihmettele, että pitää ruokaostoksille lähteä ihan suureen maailmaan, Valkeakoskelle ja Tampereelle asti.

      Itse käyn ostamassa ruokani Lidlistä, jossa on jotain 30% halvempaa kuin jossain ässässä tai keskon puljuissa. Uudessa Cittarissa olen käynyt ehkä 4 kertaa pyörähtämässä, kallis paikkahan se on eikä itselleni juuri mitään käyttöä, mutta toihan tuo tänne kymmeniä uusia työpaikkoja.

      Akaalaisten mustankipeys on kyllä välillä hellyyttävää, voi sitä pällistelyn määrää kun juuri ajokortin saanut toijalainen bensalenkkari tulee ihmettelemään Valkeakosken liikennevaloja.

      • Shittari

        Muuten olen täysin samaa mieltä kanssasi, mutta ässässä on käytävä kun lidlistä ei läheskään kaikkea saa. Ja lidlin hintaero ei voi olla -30% ässään ja shittariin verrattuna koska shittari on helvetisti kalliimpi kuin ässä... meni pilkun viilaamiseksi mutta ei herneitä. Mutta ihan kiva kun saatiin subi tänne, kun saatais vielä toisen hesen (tai vaikka molempien) tilalle Mäkki, niin aina tilanne paranisi.


    • Kurjalan Keke

      Älkää tulko sieltä Urjalasta tänne, ei täällä ole mitään nähtävää ja toisaalta Koskilaiset ei tänne Kurjalalaisia halua. Mutta älä nyt silti suutu. Käyt vaan jatkossakin siinä Kylmäkosken suurimmassa kyläkaupassa niin hyvää tulee ja halvalla. Ja jos tuntuu liian halvalta niin käy Viialan rampissa kääntymässä ja ajat vähän kovempaa takaisin, niin saat sellaisen maksullisen muistutuksen perässä kirjekuoressa ja pääset oikein digitaalisella kameralla otettuun valokuvaankin (ei käy passikuvaksi).

    • laajankärkiville

      boikotoikaa näitä kahta ällöttävää ketjua eli k-kauppaa ja varsinkin asshole-s-ketjuu...
      leikatkaa näennäisetujatuovat kortit halki..
      valta on kuluttajilla, käyttäkää orjat sitä valtaanne...
      jättiketjut tahkoavat jättivoitot selkänahstanne..muistakaa se kun seuraavankerran höyläätte plussakorttejanne..
      että ootte uunoja!

    • Sepe Susi

      Joku muukin huomannut, että se Citymarket on hieman kalliinpuoleinen. Eniten nyppii, että Posti piti siirtää sinne!

      Asiaan kuitenkin, köyhät ja autottomat itkee kaukana puodissa piipahtamista. Esimerkiksi Ideaparkin Prismassa piipahtaminen maksaa 3,6 euroa ja Hämeenlinna/Tampere käynti reilun 7 euroa.

      Kaikki kuitenkin on suhteellista. Valkeakosken Citymarketista ensinnäkään ei löydä 1,5 kilon jugurttipurkkia, Poppamiehen erikoisia, herkkumakkaraa saati thö grillikylkeä. Esimerkiksi 1,5 litran rasvaton maito maksaa 20 senttiä vähemmän Ideaparkin Prismassa ja Hämeenlinnassa eräs hyvä olut maksaa vajaan euron vähemmän kuin sittarissa. Hämeenlinnan käynnin siis kuittaa ostamalla 8 olutta, samalla saa sitten thö grillikylkeä, paljon jugurttia ja hyvän mielen, kun vei rahaa pois ahneen kauppian tilistä. Samalla ahne kauppias on tyhmä kauppias, kun ei osaa hoitaa valikoimiaan.

      Älkää vain vaihingossakaan palkatko paikkakunnalle töihin, voisi hieman sitoa enemmän rahaa tähän pitäjään.

    • díomá

      Tháinig muid anseo chun breathnú ar do Citymarkets nua. Ach bhí terribly daor. Gan a bheith níos faide.

    • donna4

      Eipä tuota Cittaria Koskiin ole tehtykään Urjalalaisia, Toijalalaisia tai Viialalaisia varten VAAN meitä Koskilaisia varten :) Kateellisten kirjoittelua, kun omassa käpykylässä ei "lähikauppaa" kummempaa :D

      • Huittula

        Nimenomaan on tehty ulkopaikkakuntalaisille, siellähän ne rahat on eikä pers aukisilla koskilaisilla.Asunnot samaten rakennetaan rikkaille ulkopaikkakuntalaisille, eikä koskilaisille.


    • piristystä

      kaipaisimme uusia kasvoja kassoille

    • laajentakaa

      kyllä on helvetin suppee valikoima tossa kaupassa, tääl koskis

    • turhaa pulinaa

      Voiskos saada tonne ripeämpiä kassoja? tuntuu olevan vaivalloista toisille vetää hihnan läpi tuotteita! jättäkää myyjät ne koti tai työasiat muihin tilanteisiin kuin siinä kassalla olette! sujuis hommakin reippaammin!

    • XXXXXYYYYZZZ

      Kyllä se tehtiin ihan lähialuetta mielessä pitäen ainakin tykkään että juustotiskistä löytyy muutakin kuin perusmerkkejä. Viialasta itse.

    • hanski4

      Toistamiseen olen saanut pilaantunutta kalaa kalatiskiltä. Nyt riitti

    • Goslia

      Koko kauppa on täys fiasko! Tarjoustuotteet aina loppu, henkilökunta nyrpeää! Palvelutiskillä myyjän naamasta näki että vituttaa! En mene enään uudestaan.

    • coon värs

      Jos tarjoustuote on loppu ja ei rajoituksia,vaatikaa vastaava tuote samaan hintaan.
      On pakko eli kuluttajansuojalaki .
      Eivät voi levitellä käsiään ,hereillä asiakkaat.

      • Nälkä

        Köyhille on kaikki kallista,on se vaan mukava käydä lähi cittarissa,kun vaan raaskisivat lumet aurata ja siirtää ajoissa pois.
        Mutta kyl on ruoka halpaa


    • harrires

      Miksi me emme käy enää ääsmarketissa, kun koko ajan haukumme c-kauppiasta. ääsmarket ei ole suomalainen ja minä en ole venäläinen

    • harritres

      Minä käyn Urjalan k-marketissa vaikka asun lähellä akaata. Olen entinen K-kauppias,,nyt eläkkeellä. Seuraan aktiiviseti hintoja vieläkin..55, ei tarvitse ajaa kauemmas,kun hinnat on kilohintoja,jos osaa laskea?

    • harrires

      Pihan auraus ei vaikuta sianlihan hintaan senkin hölmö, tulitko traktorilla sikatilalta?

    • omavikako

      Onhan koskiin tullut uusia pieniäkin kauppoja keskustan alueelle kun vähän avaa silmiään. Eikä varmasti hintojen takia tarvitse ajella kymmeniä kilometrejä. Osaavatko paikkakuntalaiset käyttää vai poistuvatko liikkeet?

    • Kiitosvaan

      Tää ketju on kerrassaan hulvaton :D

    • utu72

      Olen ihan samaa mieltä sinun kanssa. Itse asun valkeakoskella ja tosiaankin tulee halvemmaksi käydä vaikka hämeenlinnassa kaupassa kuin tässä uudessa putiikissa ja useasti tarjous tuotteet on loppu yms..

    • älytöntä

      Mikä vikana cittarin kassoilla, kauheat pitkät jonot vaan kertyy, tyhjiä kassoja kyllä riittää.

    • heppatyttö69

      Onko mitään hyvää tarjouksessa? Kannattaako ajaa Ypäjältä saakka kuppaan?

    • halpuutuksen_uhri

      Kai tiedätte sen, että cittarilla käynti vaatii ostovoimaa jota kaikilla ei tietenkään voi olla.
      Teitä on vedetty halpaan höplällä.
      Kauppiaiden "halpuutus" operaatio on kuluttajien vetämistä höplästä eikä tämä kauppiaille maksa paljoakaan.

    • Dsfefdefrfrw
    • kukkuuuu

      Missä myyjä ? Viikonloppuisin infosta puuttuu usein myyjä ilta aikaan ? Röökit ja arvat jää ostamatta

    • Roope-Ankka

      Tuntuu siltä,että tää on pers aukisten keskustelupalsta.Järki käteen ;)

    • jeeuh

      Laajentakaas cittaria yläkertaan nykyisellään tilat liian pienet haluttais taloustavara ja vaatepuolta isommaksi lisää valikoimaa ettei niiden takii tarvi lähtee ideaparkkiin

    • Anonyymi

      Sinä maalainen voit käydä missä haluat meittiipä se ei hirveesti kiinnosta ,
      Täältä käy suurin osa muualla kaupoilla
      Ei meille tällänen Cittari ole maailmaa mullistava asia
      Sinulle tuntui olevan kun tänne läksit

      • Anonyymi

        Vaan kohtapa tulee maalaiset katsomaan Pirkanmaan, ellei peräti koko maan komeinta Prismaa! Hätäisempiä on jo ulko-ovilta käännytetty kun ovat tulleet alennuskuponkeineen ostoksille.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      181
      1643
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      59
      1145
    3. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      55
      927
    4. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      811
    5. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      131
      793
    6. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      54
      758
    7. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      38
      741
    8. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      689
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      71
      664
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      629
    Aihe