Fistaaminen?

Nyrkki&usko

Onko fistaaminen syntiä? Mitä raamattu sanoo aihepiiristä? Olen yrittänyt saada vastauksia "arkaan" aiheeseen jo pitkään. Voidaanko fistaaminen tulkita homoseksuaaliseksi teoksi, vaikka sitä harjoittaisi vain itsensä kanssa? Entä erilaiset lelut ja kuminyrkit?

20

543

  Vastaukset

  • Tuo on erittäin hyvä kysymys. Luulisi siihen löytyvän kokemusperäistä tietoakin sillä epäilemättä aihe on ollut keskusteltavana eheytymishoidoissa ja muissa tilanteissa joissa seurakunnassa fistaaminen nousee puheenaiheeksi.

   Itse en aihetta tunne, mutta esittäisin vielä jatkokysymyksen.

   Jos oletetaan että A harrastaisi itsensä fistaamista, nauttisi siitä seksuaalisessa mielessä ja kyseinen asia olisi katsottavissa synniksi. Miten olisi asia siinä tilanteessa B:n kannalta, jos B tekisi samaa "muuten vaan" mutta ei saisi teosta seksuaalista mielihyvää tai mitään muutakaan nautintoa?

   Kysymyksen tarkastelu lienee paikallaan koska raamatun ohjeet asioista ovat sangen rajallisia. Ihmisen keksiliäisyys on johtanut siihen että nykyisin mitä vaan saatetaan työntää mihin vaan ja toiset nauttivat ja toiset taas eivät.

   Onko olemassa yhtään seurakuntaa jossa aihetta tutkittaisiin aktiivisesti?

  • Siis fistaaminen on syntiä jos siitä nauttii!!???
   Jos tekee muuten vain, ei ole syntiä, kuka sellaista tekisi muuten vain?
   Voi hyvänen aika sentään, siis nauttiminen on syntiä, ei se että tunkisi itseensä vaikka koko kodin irtaimiston, jos ei vain nauti?

  • Fistaaminen on hekumointia ja siksi syntiä, palat helvetissä.

  • sairasta ja

  • JUMALA on mielestäni sairauden alkulähde,koska sallii meidän tyhmyyttä.Häpeä Luoja.

  • Työnnä vaan nyrkki perseeseen, ei jumala välitä!
   Jeesus arvostaa kunnon tökkimistä.

  • Himoitseminen on syntiä, mutta ihan rauhallisin mielin voit muuten tunkea vaikka kaikki kesäkeiton ainekset perseeseen. Tiedä kyllä sitten mitä hyötyä moisesta on.

  • Itsensä fistaus on kivaa, siitä saa hyvät vibat. Tarviiko sitä nyt valkopartaiselta kaverilta kaikkeen kivaan lupaa pyytää?

  • Noniin, kiitos veljet ja siskot kattavasta keskustelusta fistaamisen suhteen. Ilmeisesti aihe on hyvin tuttu seurakuntien opetuksen kautta.

   Olisi vielä hieman tarkentava kysymys, jos sallitte?

   Jos henkilö C ihan rauhallisesti ja nauttimatta muuten vaan asettelee peräaukkoonsa erilaisia esineitä, niin tämä siis ei ole syntiä. Muuttuuko tilanne siinä vaiheessa jos hän normaaleja ulostustoimintoja käyttäen työntää esineet ulos kehostaa, mutta saakin siitä toimenpiteestä suunnattoman nautinnon?

   Mielestäni tämä on käsittelemisen arvoinen asia jo senkin takia, jotta ei keneltäkään lähtisi taivaspaikka vahingossa kun tietämättään pusertaa ulos jotain elintarvikkeita tai päivittäistavaroita.

   • Kaikin mokomin

    Itse tykkään käyttää kurkkua. Se on hyvää ja ei se hetkauta minun omaatuntoa mitenkään, joo olen minäkin syntinen. Tosin taivaspaikkaan en oikein usko lähtökohtaisesti.

    Älä piinaa itseäsi miettimällä moisia liikaa, tee kerrankin niin kuin hyvältä tuntuu. Se jumala loi kumminkin sen nautinnon tunteen (eturauhasen) niin miksei sitä sais hyödyntää? Sillä ei varmaan myöskään ole väliä mitä kautta se esine tai elintarvike on sinne suoleen päätynyt, uloshan se on saatava joka tapauksessa.


  • Fistaamisen syntiasiaan lienee paljon vaikuttanut munkkien sanasokeus ja kirjoitustaidottomuus. Jo vuosisatoja munkit ovat kopioineet pyhiä kirjoituksia.
   Sattui vaan niin hassusti, että joku idiootti kirjoitustaidoton kirjoitti celebrate-sanan tilalle selibate.
   Siitä saakka ei sitten enää kukaan saa nauttia, ilman, ettei pala helevetintulessa.
   PS. Paavi Pius III 1750-luvulla selbaatista huolimatta kuoli kuppatautiin. Että silleen.
   Twistaa, jos et kehtaa fistata.

   • Eikö tällaiset fistaamiset ole luonnottomuuksia, kuten Jumalan Sana kertoo homoudenkin olevan? Ihmiset kokeilevat kakenlaisia luonnottomuuksia. Esim eläimiin sekaantumista ei vielä kai kukaan uskova pidä Jumalan tahdon mukaisena ...


  • Nyrkki&usko
   Vastauksen löytää sanasta jos sun silmäviettelee repäse ja heitä se luotasi,sillä parempi on mennä taivaaseen silmäpuolena kun kaikki jäsent tallella menää helvettiin.

   Jos oikea silmäsi viettelee sinua, repäise se irti ja heitä pois. Onhan sinulle parempi, että menetät vain yhden osan ruumiistasi, kuin että koko ruumiisi joutuu helvettiin. Matt 5:29.
   Missä on aarteesi siellä on sydämmesikin.

  • Luoja on antanut meille eturauhasen ja monenlaiset ilot kehomme tyydyttämiseen.
   En siten voi mitenkään nähdä fistausta syntinä tai syntisenä tekona, fistaat sitten itseäsi tai lähimmäistäsi.

  • Jos tykkää, niin antaa mennä vaan!

  • Jos haluat työntää kättä toise ihmisen raikulireikään ja hän sitä janoaa, niin mikäpä jottei! Siinä on hommat vähän isollaan mutta ainahan voi rukoilla varmuuden vuoksi ennen penetraattia

  • Jos sen vuoksi hylkäät Jumalan. Kaikki mikä saa ihmisen luopumaan Jumalasta, voidaan laskea synniksi.

  • Oletko varma että et kysy nyt tvistaamisesta? Jos todella tarkoitat ekumeenista termiä fistaaminen, niin pahoin pelkään, että piikaisempi joutuu kyllä eheytyshoitoon harrastettuaan sitä.

  • Liukastaa kannattaa hyvin ennen nyrkin työntöä ripireikään. Ei saa kuivana kakkoseen se sattuu ainakin kokemattomilla.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ohisalo: paperittomille työlupa jonon ohi

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1883695a-f66c-488e-a622-ac181f96a0ff Miten on mahdollista, kaikki uutisointi mikä liittyy Ohisaloon on negatiiv
   Maailman menoa
   340
   6702
  2. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   151
   3687
  3. Hallitus halveksii Suomen nuoria

   Suomessa on kymmeniä tuhansia suomalaissyntyisiä nuoria, joilla ei ole koulutusta. Nyt pitäisi tehdä kaikki mahdollinen, jotta nämä nuoret saataisiin
   Maailman menoa
   190
   3320
  4. Voi myötähäpeän määrää

   Joku tämän kylän Tollo mukana nelosen roskasarjassa
   Suomussalmi
   18
   949