Kova taso taas kerran!

E.Leino runoilija

Suomen talentit:
Beatboksaaja, miimikko, baarimikot ja runoileva lapsi.

Kova on Suomen taso, kelpaa vaikka heti viedä ulkomaille kaikki em malliksi ja opiksi lahjattomammille. Paras näistä oli runopoika vaikka "voi voi ko se on pieni ja sulonen"-pisteitä ropisi taas.

Muute etelän lomakohteissa kuka tahansa baarimikko on parempi esiintyjä kuin em. baarimikot nuo Suomen talentit.

11

183

  Vastaukset

  • Olen kyllä samaa mieltä erään kirjoittajan kanssa että lapsille pitäisi olla oma Talent. Melkein arvasin että runopoika voittaa koska suuri yleisö ajattelee tyyliin voi miten söpö lapsi, annetaan sen voittaa ettei tule paha mieli. Poika on toki taitava lajissaan mutta lapsi ei voi koskaan voi kilpailla aikuisten sarjassa vaikka olisi miten lahjakas. Itse olisin halunnut Duo Minjan voittavan.

   • Oiskohan tässä voitossa ollu taas kyse siitä, että pohjosen asukit on äänestäneet... vaikka monilla ei oo edes telkkua niin eiköhön se sana kiiri piirissä aika nopsaan...


   • joopa joo kirjoitti:

    Oiskohan tässä voitossa ollu taas kyse siitä, että pohjosen asukit on äänestäneet... vaikka monilla ei oo edes telkkua niin eiköhön se sana kiiri piirissä aika nopsaan...

    Ai siis pohjoisessa asuvilla ei ole monella edes telkkaria? Missä tynnyrissä luulet heidän asuvan? :D


   • Naursk kirjoitti:

    Ai siis pohjoisessa asuvilla ei ole monella edes telkkaria? Missä tynnyrissä luulet heidän asuvan? :D

    tarkoitin siis oululaisia lähinnä....


  • No niin! Parashan ei voittanut taaskaan. Suomen kansa ei oikein ymmärrä, mitä tekee, vaan äänestää lasta, jonka pitäisi vielä olla äidin helmoissa, vaikka mukavaa olikin kuunnella ja katsella hänen esitystään.

   Suomen kansan mauttomuutta ilmaise myös toiseksi tulleen valinta. Laulamisen heikkous kuului hänen esityksestään koko ajan. En pidä myöskään hänen tyylistään, sillä parhaimmillaan hän on laulaessaan huutamalla. Ääni ei todellakaan sovi eikä kanna hiljaisemmalla tulkinnalla.

   Tuomareitten kehut nöyryydestä olivat pelkkää sanahelinää. Muutenkin täytyy ihmetellä, kuinka tuomarit melkein jokaisen esiintyjän kohdalla toivoivat tämän voittavan. Eihän se ole mahdollista, vaikka ymmärränkin hyvän tarkoituksen olla loukkaamatta tai masentamatta ketään. Siitä kyllä pisteitä tuomareille.

   Mielestäni tällaiset kilpailut ovatkin pelkkää roskaa ja rahastamista kuluttajien kustannuksella. Parempi, jos yleisö ei saisi äänestää, sillä silloin kenties voittaja voisi jopa ansaita voittonsa

   • Kuka sen sitten saa päättää, että kuka ansaitsee voiton? Onhan sekin nähty että kun tuomarit käyttävät valtaansa vaihteeksi (kuten Voice of Finlandissa) että siitäkin nousee meteli! Että pitäisi antaa kansan valita itse suosikkinsa ja vää vää!

    Koskaan ei mene oikein.

    Minusta tällaisissa kisoissa saa, pitää ja on tarkoitus äänestää yksinkertaisesti sitä omaa suosikkiaan.
    Mutta miettiä ehkä sillä tavalla tarkemmin että voisiko kuvitella olevansa kiinnostunut voittajasta jatkossakin. Lähtevänsä esim. keikoille katsomaan.

    En ole äänestänyt Talentissa, mutta olen kerran äänestänyt Idolsissa. Juuri siltä pohjalta että "tuon keikoille voisin kuvitella meneväni", vaikka ei ollut paras laulaja. No, minä menin keikoille jälkeenpäin. Kävin useammallakin ja fanitan edelleen.
    Mielestäni tein ihan oikein kun äänestin, vaikka se oma suosikki ei ollutkaan täydellinen laulaja (kuka amatöörikisassa on??)

    Miten minusta vaikuttaa siltä että useimpien sympatiat ovat formaatin tuotantotiimin puolella. Että tuotannon täytyy saada mieleisensä voittaja, eikä kansan? Tai kenenkään yksittäisen äänestäjän tai fanijoukon?
    Tottakai tuotannon taholta toivotaan menestyvää voittajaa, mutta oikeasti, KENENKÄÄN menestystä ei voi varmasti ennustaa.

    Monien laulutähtien on ennustettu vaipuvan pian unholaan, kuten Antti Tuiskun (ei muuten ollut se jota äänestin, vaikka tykkään hänestäkin) ja monien tulevaa menestystä on hehkutettu etukäteen taivaisiin asti. Kuten Diandran, jonka levymyynti näyttää jäävän melko vaatimattomaksi.

    Talentissa en siis ole äänestänyt, mutta olen niin suvaitsevainen (sehän on päivän sana) että mielestäni jokaisella, jolla on lahjoja sen verran että pääsee tuomariston seulan läpi ja kansan suosioon, on lupa ja oikeus voittaa. Ja yrittää tavoitella unelmaansa sen jälkeenkin.

    Jos tulevaisuudessa vielä äänestän kykykilpailussa, aion edelleen äänestää sitä omaa suosikkiani, lällätilää. Tietämättä miten hänelle käy tulevaisuudessa. Vaatimatta täydellisyyttä. Jos fanitan häntä ja hänellä on annettavaa minulle, hän ansaitsee ääneni.
    Tälla tavalla mielestäni pitäisi äänestää, ja seistä sen takana, vaikka oma suosikki ei jatkossa menestyisikään. Vaikka ei tulisi supertähteä. Olen niin itsekäs :)


  • No, ei ole tullut kenestäkään mitään tähteä tähän maahan eikä tule nytkään. Se on varmaa.

  • Minä en ymmärrä miten tätä formaattia suomessa toteutetaan..

   Talent on suomeksi jotian sellaista kuin: Kyky, taito, lahjakkuus, luonnonlahjakkuus, armolahja jne...

   Talenttia voi olla monenlaista: Kielellistä, musikkaalista, matemaattista je...

   Kaikissa näissä yksi yhteinen piirre: kenen tahansa tulee pystyä, kun sellaisen kohtaa, tunnistamaan ko. talentti suhteessa ns keskimääräiseen suoritukseen.

   Jotain sellaista keskimääräisestä massasta selvästi erottuvaa ominaisuutta tai laatua tulee talent- suorituksen olla.

   Käsi sydämelle: Kun katsotte tämän vuoden Talent- Suomi esityksiä, oliko siellä yhtään, siis yhtään, sellaista suoritusta tai suorittajaa joka täytti edellämainitun käsitteen mukaisen määritelmän.

   mielestäni ei ollut.

  • Kannattaa nyt vilkuilla kun alkoi taas jenkkien vastaava, vaikkei uusinta kautta olekaan. Siellä on alkuun vaikka mitä kylähulluja mutta myös tosi lahjakkaita immeisiä.

  • paskempaa voittaja voivaan hakea...

   talentin taso on täyttä paskaa,ei talent ole mikään laulu tai tanssi kilpailu...(DANCE,IDOLS,VOICE OF FINLAND ja jne...)
   tänäkin vuoona yli puolet laulajia tai tanssioita,ei jumalauta,kattokaa amerikan talentti.! alkukarsinnoissakin parempia vetoja kuin suome finaalissa

  • Eihän näissä äänestä kuin ne harvat ja tyhmät, jotka suostuvat maksamaan tuollaisesta. Jos äänestys olisi helpompi ja ilmainen, esim. netissä tehtävä, äänestäisin kaikissa tällaisissa formaateissa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   99
   4998
  2. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   155
   4309
  3. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   100
   3032
  4. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   43
   2138