XL BUFFA, kiertäkää ja kaukaa!

eienään

Käytiin viime viikolla kattoos mimmonen paikka tämä uusi puffa on! Tienpäässä on pystytty taulumainos, jossa herkullisen näköiset pizzat ja mausteiset siivet. Totuus oli ihan jotain muuta!!

Oli lounas aika, muutama työmies oli myös eksynyt pilaamaan nälkänsä. Maksoimme vajaa 8e/hlö.

Otin lautaselleni herneitä (jotka oli jäässä), sipulirenkaita (jotka olivat kylmiä, ei kullanruskeita, eikä rapeita niinkun niiden kuuluisi olla). Lohkoperunat eksyivät lautaselleni myös jotka olivat myös kylmähköjä, letruja ja mauttomia. Entäs ne siivet? Ihan järjettömän PIENIÄ, kuivia, paneroituja korppujauhoilla ja suoraan sanottuna maistuivat ihan hiton järkyttävältä! Odotin siinä puoli tuntia jotta saisin pitsaa ja sitä mainostettua kebabbia. Sanotaan "hyvää kannattaa odottaa", Pitsan pohja oli ilmeisesti pakasteesta, sisältä "raakaa" ja juustokin juuri ja juuri sulanut. Pitsa vaihtoehtoja ei ollut kuin se yksi. No entäs se kebab? -Hyi! Oli ilmeisesti netistä poimittu ohje ja "tein itse ja säästin", niinkuin olisi sika-nauta jauhelihasta tehtyä kaupan lihapullia. Koostumus oli sitkeää ja sekin valitettavasti : kylmää!

Tarjoilijana nuori, kokematon tyttö. Joka lappasi jatkuvalla syötöllä niitä sipulirenkaita ja lohkoperunoita. Ja vielä turhaan!! Syöjiä ei ollut ja lämpö laitteet olivat mitä oli. EI edes lämpölamppua joten oli turha odottaa että ne olivat enää syömisen arvoisia kun seuraava asiakas saapuisi.

Petyin täysin, lautaselta ei tyhjentynyt mikään ruoka-laji loppuun vain sen verran että maistoin. Mieli teki mennä myyjältä anomaan rahat takaisin.

Yleensä buffissa on juomana maito,vesi,kotikalja ja virvoitusjuomat. Tuolta löytyi vain todella laimea mehu ja vesi.

Seinäjoki kaipaa kyllä mielestäni RAX buffan tänne!! Sillä olisi varmasti asiakkaita. Silloin kun tekee mieli ns. roskaruokaa ja puffan tyyliin ajellaan Vaasan Raxiin syömään ja ihmisiä aina rafla täynnä.

Piikki on tietty ihan OK, mutta tekevät tahalteen pitsoista mahdollisimman rasvaiset jottei ihmiset pysty paljoa syömään ja näin ottavat voittoa itselleen.

Prisman presso on taas hinnaltaan melkein 10e eikä niistä pakastepohjista halua maksaa tuommosia summia, asiakkaita kuitenkin riittää. mikä on hienoa.

Se miksi niin kritisoin tuota xl buffaa johtuu siitä että itse olen alan ammattilaisia. Kokki olen siis ammatiltani. Mielestäni jos tuommoisen ruokapaikan perustaa pitäisi olla paremmat puitteet niin ruokien kuin lämmityslaitteiden henkilökunnan kanssa. :) ENpä usko että ketjuun tulee yhtkäkään joka KEHUISI paikan maasta taivaaseen kaikelta saralta.

161

6988

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vilunkipeliä

      Prisman pressossa rahastetaan lapsilta aikuisen hinta. Poika oli kaverinsa kanssa kaksin syömässä, ja niin vain eivät uskoneet, että on vasta 9-vuotias. Harmittaa tuollainen, eikä ole sen jälkeen käyty.

    • näytä taitos

      Vapaita liiketikoja kyllä löytyy hyvälle kokille.
      Esim. ST 1. Pohjassa.

    • Lounastajatar

      Kiitos tiedosta!! :) Ollaankin mietkskelty miehen kanssa, et pitäiskö tuo xlbuffa käydä testaamassa, mutta taitaa jäädä väliin... Jos ruoka on tuon tasoista, niin lappu on luukulla jo ennen joulua?? :D

      Onneksi tässä Hyllykallion ja Pohjan alueella on monta hyvääkin ruokapaikkaa, niin eipä tarvitse tuota sitten kokeillakaan ja rahojaan sinne tuhlata. Me ollaan tykätty mm. prisman Buffasta, pizzat on kieltämättä rasvaisia, mutta mukavasti maustettuja, ja onhan siinä sitä muutakin ruokaa aina tarjolla, ja nekin ihan hyviä ovat olleet. Pohjan Ruokatuvassa on todella hyvät pizzat, siellä ollaan vakioasiakkaita, ja joskus saatetaan alekupongilla hakea Kotipizzastakin pizzaa. Lounaalla tulee käytyä joskus Fooningissa ja St1:llä, niissäkin on ihan ok lounas, kunhan netistä ensin käy valitsemassa sen paikan, missä sattuu olemaan mieleistä lounasta tarjolla. Tuossa R-kioskin vieressäkin on joku pizzapaikka, siellä tuli käytyä kesällä kerran, ja hyvää pizzaa siinäkin oli.

      Kuulemma uuteen minimaniin aukeaa joku lounaspaikka myös? En kyllä usko että sinnekään väkeä kovin riittää, onhan tuossa citymarketissakin lounaskahvila, mutta tuskin sielläkään suuresti asiakkaita käy? Itse olen kokeillut citymarketin lounasta pari kertaa, oli ihan ok, mutta tuskin tulee käytyä enää uudestaan.

      • timosähkö

        Olen ammatiltani sähkömies
        Tässä on paikka jonne minä menen siellä on runsaasti hyvää ruokaa
        oikealla tavalla katettu ja riittävästi
        minä neen tännä XLBUFFA Akkutie 1 Hyllykallio
        Suosittelen muuten on hyvää ja riittävästi


    • eka ja vika

      Kävin kanssa viime viikolla XL Buffassa ja kovin oli pieni valikoima. Piikissä kaikkea 5x enemmän. Ottimet oli kai tarkoituksella niin ohuet ettei niillä saanut kuin yhden herneen kerralla lautaselle ;)

      Se kebab-liha ei muuten ollut mitään kotitekoista vaan selvästi Lidlin pakastealtaasta. Ei mitään herkkulihaa mutta juuri ja juuri söi vaikka maistuikin pahvilta niinkuin Lidlin kebab maistuukin. Pizzaa oli kahta lajia mutta toinen loppui juuri kun menin ja kun jo lähdin niin vasta tuli lisää. Pizzan täytteet ei olleet häävejä mutta pohja oli parempaa kuin Prisman Buffassa (jota jotkut Pressoksi kutsuu mutta Presso on se kahvilapuoli)
      mutta missä tahansa on paremmat pohjat kuin Prisman Buffassa.

      Muuten pizza ja kebab oli ihan rasvasta tiriseviä ja rasva valui vain suupielistä
      eli ei mikään terveysintoilijan paikka.

      Juomina oli vettä ja ruskeaa vettä joka kai oli kotikaljaa.
      Asiakkaita oli keskellä päivää muutama remonttimies haalareissaan ja paikan isäntä esitteli kavereilleen buhvettiaan ja tuuppi mahallaan minuakin muttei vahingossakaan sanonut edes oho saati kohteliaasti pyytänyt anteeksi. Ja ei ollut mikään kevyt kertatuuppaus vaan useamman kerran pökki kuin pois alta ajaakseen.
      Tapahtui siinä kun samalla yritin ruokaa ottaa

      Tulipa siis kaksi kertaa yhdellä kertaa. Se ensimmäinen ja viimeinen.

      Mutta jotain positiivisatkin täytyy sanoa. Se nuori tyttö oli kyllä todella ahkera. Koko ajan oli siivoamassa paikkoja ja touhusi koko ajan. Toisinkuin Prisman buffassa jossa sotkua ja ruoanjätteitä joka paikka täynnä ja koskaan ei näe kenenkään siivoavan paikkoja.

      • ketjun aloittajalle

        Laita ihmeessä siihen Pohjan tyhjään ST1 asemaan pystyyn kunnon buffet-paikka.
        Sijainti on loistava ja vilkas liikenne kulkee koko ajan ohi. Itse olen harmitellut etten tunne alaa riittävästi että itse laittaisin siihen sellaisen pystyyn.
        Jos olisi joku kokkikaveri liikekumppaniksi niin itsellä muu bisnespuoli hoituisi mutta safkaa en osaa laittaa.


      • jussijuntti

        Kävin muuten kanssa siellä oli muuten mielestäni hyvää ja riittävästi kaikki oli tehty juuri ja oli lämmintä ja palvelu miellyttävää


      • pikkupoika3

        Jos kaikki ruoka olisi niin monipuolista kun xl-buffa tarjoaa niin ehkä joskus ruuhka aikana on suuresta seisovasta pöydästä tuoteet voi olla vähissä mutta kyllä se on xl ssä todella hyvää ja siellä saa pehmiksenkin jota muut ei tarjoa loppu syömingiksi älkää turhaan höpöttäkö se on semmosta pikku vauvojen lässytytstä


      • poika1441

        xl buffa xl buffa mä dikkaan se on paras PIZZA on KEBAB on KANA BOX:si parasta
        vertaan kaikkiin muihin on muuten hyvää ja maukasta että tulin täyteen on PARAS


      • rauni reipas
        jussijuntti kirjoitti:

        Kävin muuten kanssa siellä oli muuten mielestäni hyvää ja riittävästi kaikki oli tehty juuri ja oli lämmintä ja palvelu miellyttävää

        Olin syömässä tänään sain muuten parhaan ja monipuolisen seisovan pöydän pohjanmaalla kautta aikain olen todella tyytyväinen lounaaseen kaikki oli napilleen kohdalla onnistunut


      • lasse m
        rauni reipas kirjoitti:

        Olin syömässä tänään sain muuten parhaan ja monipuolisen seisovan pöydän pohjanmaalla kautta aikain olen todella tyytyväinen lounaaseen kaikki oli napilleen kohdalla onnistunut

        samat sanat rauni oli hyvää ja paljon


      • aulikki likka 69
        pikkupoika3 kirjoitti:

        Jos kaikki ruoka olisi niin monipuolista kun xl-buffa tarjoaa niin ehkä joskus ruuhka aikana on suuresta seisovasta pöydästä tuoteet voi olla vähissä mutta kyllä se on xl ssä todella hyvää ja siellä saa pehmiksenkin jota muut ei tarjoa loppu syömingiksi älkää turhaan höpöttäkö se on semmosta pikku vauvojen lässytytstä

        Olin lounaalla iltapäivällä
        PIZZA T on tajuttoman hyvää ja siihen se mahtava herkku salaatti pöytä ja jälkkärit
        oi......... oi........ hyvä.........hyvääääää.....................
        Kannattaa koitaa suosittelen


      • wiljan K

        Muuten sulle tiedoksi XLBUFFA ssa on hyvää ruokaa
        tänäänkin 4 pizzaa , isoja lihapullia on sitten mielestäni hyvää ja täyttävää.
        Mutta saisi olla pienemmät lautaset kun noista lautasista tulee syötyä niin
        paljon, no se on muule hyvä on vatta täynnä
        XLBUFFA A ei voi verrata muihin koska se on niin erilainen
        siellä on alkuruoka , pääruoka, jälkiruoka ja vatta täynnä ja halpa lounas.


      • wiljan k

        Kävin välillä suihkussa ku en tajuu tota sun paskaa
        XL-BUFFA ON HUIPPU PAIKKA
        JOO OKKO KÄYNY IKINÄ YLISTAROS RILLILLÄ SULLA ON SAMAT JUTUT
        KAPALO VAUVA . RUMA LAPSI IHAN SAMAA NÄÄ SUN JUTUT
        AJATTELE VÄHÄ XLBUFFA ON SUURI INVESTOINTI SULLE NAURAA
        AITA PAALUTKIN HÖPÖ HÖPÖ TYYPPI.


      • Milla Magiaaaa
        lasse m kirjoitti:

        samat sanat rauni oli hyvää ja paljon

        Taitaa olla sama henkilö kyseessä joka kirjottaa kehuja,jussi,rauni ja lasse :D ja kaikki puolen tunnin sisällä...ta no,täällä on varmaan puolet sun kommentteja eri nimimerkeillä.


      • kommentoija.
        pikkupoika3 kirjoitti:

        Jos kaikki ruoka olisi niin monipuolista kun xl-buffa tarjoaa niin ehkä joskus ruuhka aikana on suuresta seisovasta pöydästä tuoteet voi olla vähissä mutta kyllä se on xl ssä todella hyvää ja siellä saa pehmiksenkin jota muut ei tarjoa loppu syömingiksi älkää turhaan höpöttäkö se on semmosta pikku vauvojen lässytytstä

        Et taida tietää monipuolisesta ruuasta yhtää mitää jos xl:ssä mielestäs monipuolista,ööö...ja missä se mainitsemasi suuri seisova pöytä oikein on? Ja se pehmis...en mä ainakaan sellasta ole kertaakaan saanut, että mitä lässytät??Mee Piikkiin tai edes ABC:lle niin näet oikeasti seisovan pöydän!
        Huvittavia noi kehukommenttisi täällä joita on ties kuinka monta,hahahah


    • sinnemenossa ja pist

      Menossa huomenna ,,

      ps aina pitää kokeilla vaikka muut haukkuu !, laitan pienen arvostelun ,,,,,,,, jos muistan

      • wiljam k

        samma här joku kehui XL on ok koitan huomenna anna kommentin


    • Talonmiäs

      Ei tänne RAXia tarvita!
      Olen käynyt edm.n ruokaloissa mm.helsingissä,tampereella molemmissa,kuopiossa,vaasassa ja oulussa ja kun on kyse ketjusta niin jokaisessa on yhtä köyhä tarjonta eli aina on tullu ikävä kotoista Piikkiä..salaatti tarjonta ko yksistään päihittää koko raxin valikoiman kuivine lättyineen.Silti paremman puutteessa niissä käyn.

      • simosipuli1

        JOO XL BUFFA PARAS


      • XL BUFFA

        Hauska lukea palautetta oli se hyvää tai huonoa, otamme opiksemme kaiken.

        Muuten XL Buffa on kuin Tampereen wings -paikat (hyvät hotpete kastikkeet).
        Pizza kuin Casa Grande Seinäjoella aikoinaan (siis paras ja ohut pohja - paljon täytteitä).
        Salaattipöytä käy Itsestään huolehtiville naisille ja karppaajille.
        Muut ruokalajit on huolella ja jenkkityyliin valittuja (parasta pikaruokaa).
        Tunnelma on aina mukaansa tempaava oli kello mitä tahansa.
        Palvelut pyritään pitämään korkealla, kuin asiakas olisi kuninkaallinen tai
        grande JENKKI latotansseissa.
        Näin palvelemme Sinua,
        Terveisin XL BUFFA


      • Ei pitäis jos ei osaa
        XL BUFFA kirjoitti:

        Hauska lukea palautetta oli se hyvää tai huonoa, otamme opiksemme kaiken.

        Muuten XL Buffa on kuin Tampereen wings -paikat (hyvät hotpete kastikkeet).
        Pizza kuin Casa Grande Seinäjoella aikoinaan (siis paras ja ohut pohja - paljon täytteitä).
        Salaattipöytä käy Itsestään huolehtiville naisille ja karppaajille.
        Muut ruokalajit on huolella ja jenkkityyliin valittuja (parasta pikaruokaa).
        Tunnelma on aina mukaansa tempaava oli kello mitä tahansa.
        Palvelut pyritään pitämään korkealla, kuin asiakas olisi kuninkaallinen tai
        grande JENKKI latotansseissa.
        Näin palvelemme Sinua,
        Terveisin XL BUFFA

        Mitähän on casa granden ( siis sen aidon ja alkuperäisen!! ) pizza reseptien laatija ja haltija mieltä tästävertauksesta? On kyllä ero kuin yöllä ja päivällä XLBuffan ja casa granden pizzoilla. Kiviuunissa paistettu on kiviuunissa paistettu, eikä se siitä muuksi muutu. Paljon täytettä, no joo, mutta ei paljon auta, kun uuni on ns pikauuni niin se jättää pohjan keskeltä raaksi kaiken sen täyttemäärän alla ja paksu kerros täytettä huonossa uunissa paistettuna = kylmä pizza.
        Ja mitä tuohon JENKKI tunnelmaan tulee, niin pelklä sini-puna-valkoinen sisustus ei IHAN riitä... Puuttuu mm musiikki, jenkki ruuat ( pizza tai kebeb ei ole jenkkiruokaa!), jälkkärit, jne.

        Yrityshyvä, mutta se ei nyt kyllä riitä.


    • 66 tie oma tie

      aivan JENKKI paikka siis aito pikaruoka paikka
      On niin pika ruokaa mutta oikeesti pohjalaasen makuun lounas
      tuntuu siltä että tossa vähän on sitä (kateutt......) no jääköön omaan arvoonsa
      Suositten koittamaan PIZZAA , KEBABBIA , KANAA, annokset tai lounas kokeile
      et pety
      Mitä ketjuun tulee onko joku kiinnostunut kannattaa tutustua www.xlbuffa.fi
      niin jenkkiä JENKKIÄ TIE 66 VIRRAT,ALAVUS jne....

      • WILJAM K

        jes jenkki XLBUFFA OK SEINÄJOELLA


    • Mettätöissä

      Heh, kappas, tänne on näköjään eksyneet omistajat/työntekijät kehumaan paikkaa? On tullut lyhyen ajan sisällä niin monta kehuviestiä samaan tyyliin kirjoitettuna... :)

      Eipä sillä, itse olen kuullut sekä positiivisia, että negatiivisia palautteita tuosta paikasta, joten ei kai se auta kun käydä itse joskus kokeilemassa. Voisikohan olla, että jos tuolla on eri päivinä eri kokit, niin laatukin vaihtelee?

    • ExcavatorXL

      Käsittääkseni paikka on aika pieni ja olettaisin olevan tarkoitettu lähinnä lähialueen työntekijöiden vaihtoehtoiseksi ruokailupaikaksi. Lähellä olevilla yrityksillä kun ei juuri millään ole omaa ruokalaa. Ihan fiksua kun ruokatunti on lyhyt niin ei tarvitse edes välttämättä autolla lähteä. Säästää autoa, polttoainetta ja aikaa. Kuulin kuitenkin eräältä joka kävi että pitsat olisi hyviä. Saatanpa lähteä kokeilemaan joskus, vaikka itse en lähistöllä työskentelekkään. Ei useinkaan luota muiden arvioihin,pakko se on itse kokeilla että tietää.

    • mansu2

      Miksi täältä poistellaan jatkuvasti kirjoituksia?! :o

    • gee9

      Oli kans ensimmäinen ja viimeinen kerta kun käyn kyseisessä paikassa.Omistajat ei taida olla alan ammattilaisia jos eivät tiedä, että jos ruoka ei ole kauttaaltaan kuumennettu kunnolla, siinä piilee ruokamyrkytyksen riski! Palvelu,voiko olla hitaampaa...kahta pitsaa odotimme noin 30min eikä paikassa silloin ollut ristinsieluakaan joten kiireen takia hitaus ei johtunut. Pettymys oli suuri, pitsa oli kuin suoraan pakastealtaasta joka vaan lämmitetään uunissa. Ja en tiedä oliko itse omistaja,mutta ei tarvitse tilausta vastaanottaessa huutaa asiakkaalle kuin olisi kuuro. Toivotaan että liikepaikka kannattaa, aika syrjäisellä paikalla ja kun minimanikin siitä häipyi niin mahdolliset asiakkaat katosi samalla.
      Ja hah, pitäähän sitä omistajien/työntekijöiden käydä täällä kehumassa jos ei muuten kehuja satele.

    • gsdgasdgasdgsdheipo

      No nyt siellä teidän parjaamassa paikassa on käyty ja ruoka oli hyvää! jos miinusta pitää antaa ja jos yrittäjä lukee niin ei ehkä kannata odottaa että ruoka loppuu sitä pitää ruveta tekemään lisää , näin kävi meile pitsa oli loppu ja uusien pitsojen tekemiseen meni melkein koko jäljellä oleva ruokkis , mutta silti hyvää oli sekin pitsa mitä kerkesin syömään . Voin sanoa että suosittelen

    • ihkupeikko

      Pizza Buffan salaattipöytä on ihan surkea, ja pizza mielestäni kuivaa ja mautonta. Ja Raxia ei mielstäni Seinäjoki kaipaa, Piikki on paljon parempi. Ihanasti salaatteja yms. ja hyvät pitsat.

      • ihkupeikko

        Anteeksi nyt puhuin ilmeisesti eri paikasta, Tämä XL Buffa olikin joku muu kuin tuo Prisman Pizza Buffa. Sorry!


    • XS Pizza puhvetti

      Parin kerran kokomuksella pizza on koko ajan lopussa. Sitä on tarjolla vain yhtä tai kahta lajia mutta tarjottimet koko ajan tyhjiä. Tällä viikolla siellä oli joulupöytä mutta mainostettu kinkku olikin vetistä ja pahanmakuista kinkkuleikettä eikä mitään joulukinkkua ja laatikot oli kylmiä. Pizzaa sain lopuöta 2 slaissia kun jaksoin odottaa.

      Rautakauppa kun alkaa ravintola-alalle niin kokemusta kylmän raudan
      myynnistä ei kannata siirtää kylmän ruoan myyntiin.
      Saisivat kiinnittää huomiota sen ruoan lämpimänä pitämiseen.

    • Ruutolph

      Avajaisten aikaan kävin 2 kertaa ja molemmilla kerroilla asiakkaita oli 3-5 ja ruoka oli 1) kylmää ja 2) pitsat oli vaatimattomia ja tarjolla oli pari palasta, eikä niitä tullut sen 20 minuutin ruokkiksen aikana lisää. Itse paikka on kovin viihtyisä ja erilainen kuin muut. Toivoisin että sinne palkattaisiin kokki ja sitä pientä nurkkaa missä sapuskat on, voisi suurentaa eli pitempi linjasto vain ja kokki joko kurssille tai kilometritehtaalle. Saattaisin poiketa iltaisinkin kun vaan tuote eli ruoka olisi kunnossa. Ehkä palaan - ehkä en

    • erkkipetteri1

      Jos vertaa että XL Buffa on vain 40 sentiä halvempi kuin Pikki niin kyllä piikki sen voittaa 100-0
      XL Buffassa on kyllä ideaa mutta toteutus ontuu ja ruoka kylmää. Saisivat palkata sinne ammattikokin.
      Ne mainostetut kanawingsit näyttää lähinnä egyptiläisiltä hautalöydöiltä.
      Oli niin kuivan näkösiä etten uskaltanut maistaa.

      Ruoka lämpimäksi, pizzaa tarjolle muutenkin kuin pari slaissia puolen tunnin välein ja tarjonta laajemmaksi niin voisi olla asiallinen paikka jos muutenkin sattuu kulmilla liikkumaan.

      Mistä hemmetin kaukaa ne pizzat tuodaan kun kaikki sanoo samaa että pizzaa ei ole eikä 20min odottelulla tule.

      • erkkipetteri1

        Niin se puhvetti on sitten muuten vain päivällä muutaman tunnin ajan ja muuna aikana siellä pitää tilata listalta eli yksi pikkunen pizza maksaa melkein kympin.


      • koskapoistetaan

        Epäilen että se omistaja jonka nimeä tai viittausta ,, ei saa sanoa niin ei halua että tehdään mahdottomasti ruokaa että kaikki mättää minkä kerkeää , mutta hallaahan tuolla vain tehdään . Minäkin siellä kävin ja ruoka oli todella hyvää , mutta pitsoja sai todellakin odottaa ja kauan.

        Tämäkin varmasti poistetaan kun herätin ajatuksia ,,, kuka tätä bisnestä pyörittää, taidan ottaa aikaa kello on nyt 17.26 ilmoitan kun on poistettu


    • nyt pitäis

      Törkeää ja perättömiä VALHEITA , tälläinen mustamaalaushan on ihan käräjille kelpaavaa materiaalia , kuinka kehtaatte!! Olen lukenut tätä ketjua ja ette tiedä kuinka suuttunut ja ravon partaalla olen!

      • kaivurikaivaa

        Mistä tiedät? Omistajan kannattais nyt pistää parastaan ja ottaa palautteet tosissaan. Jos vaikka saisi joitain vakiasiakkaita hommattua. Nämä kyllä hoitaa mainostamisen, jos aihetta kehuihin on.


      • Nyt pitäisi
        kaivurikaivaa kirjoitti:

        Mistä tiedät? Omistajan kannattais nyt pistää parastaan ja ottaa palautteet tosissaan. Jos vaikka saisi joitain vakiasiakkaita hommattua. Nämä kyllä hoitaa mainostamisen, jos aihetta kehuihin on.

        Kyllä siellä on minun mielestäni ollut aivan riittämiin ruokaa ja se ei ole päässyt loppumaan ! Taitaa olla vain niin pirusti kateellista porukkaa kun ei tähän itse pysty


      • itse en uskalla yrittää
        Nyt pitäisi kirjoitti:

        Kyllä siellä on minun mielestäni ollut aivan riittämiin ruokaa ja se ei ole päässyt loppumaan ! Taitaa olla vain niin pirusti kateellista porukkaa kun ei tähän itse pysty

        Seinäjoella on kyllä todella ihmeellistä väkeä. Jotain atriaa tuetaan ostamalla tuotteita, vaikka tehdas sultaa silkkaa paskaa, eikä rahat tänne jää. Tukekaa ja antakaa asiallista, toistan, ASIALLISTA palautetta näille pienemmille yrittäjille. Parhaillakin yrittäjillä on myös alamäkiä, eikä se ole aina yrittäjän vika. Mutta todellinen yrittäjä ei anna periksi! Yhdessä rakennetaan parempi seinäjoki, mutta jos ihmiset vain haukkuu ja yrittää lannistaa toisensa, ei tästä koskaan tule kunnon kaupunkia.


      • se koira älähtää....
        Nyt pitäisi kirjoitti:

        Kyllä siellä on minun mielestäni ollut aivan riittämiin ruokaa ja se ei ole päässyt loppumaan ! Taitaa olla vain niin pirusti kateellista porukkaa kun ei tähän itse pysty

        Mitä perätöntä siinä on jos on esim odottanut pitsojaan 30 min,ruoka kylmää??Ja kyllä,jos ruoka ei ole kunnolla kuumennettu niin ruokamyrkytyksen riski on olemassa...Buffetti ei ole arkisin kun jonku pari tuntia auki ja muutoin listalta.Sehän on ihan asiallista palautetta,ja kukas ne palkat yrittäjälle maksaa??Että kyllä ne palautteet kannattas ottaa ihan tosissaan josko niissä perää on, eikä heti tulla tänne huutamaan.Asiakkaitako syytät siitä jos ruoka ja/tai palvelu on mitä se on?Ai niin,kateuttahan se on jos asiakas antaa palautetta...


      • koirien pahoinpitelijä
        se koira älähtää.... kirjoitti:

        Mitä perätöntä siinä on jos on esim odottanut pitsojaan 30 min,ruoka kylmää??Ja kyllä,jos ruoka ei ole kunnolla kuumennettu niin ruokamyrkytyksen riski on olemassa...Buffetti ei ole arkisin kun jonku pari tuntia auki ja muutoin listalta.Sehän on ihan asiallista palautetta,ja kukas ne palkat yrittäjälle maksaa??Että kyllä ne palautteet kannattas ottaa ihan tosissaan josko niissä perää on, eikä heti tulla tänne huutamaan.Asiakkaitako syytät siitä jos ruoka ja/tai palvelu on mitä se on?Ai niin,kateuttahan se on jos asiakas antaa palautetta...

        Kuka huutaa? Käy kertomassa palautteesi äläkä valita ja hauku selän takana. Vai etkö kehtaa? Keksit varmaan tuhat tekosyytä miksi ei tarvitse. Jos ei niin paljoa kiinnosta, älä valita.


      • aspa5
        itse en uskalla yrittää kirjoitti:

        Seinäjoella on kyllä todella ihmeellistä väkeä. Jotain atriaa tuetaan ostamalla tuotteita, vaikka tehdas sultaa silkkaa paskaa, eikä rahat tänne jää. Tukekaa ja antakaa asiallista, toistan, ASIALLISTA palautetta näille pienemmille yrittäjille. Parhaillakin yrittäjillä on myös alamäkiä, eikä se ole aina yrittäjän vika. Mutta todellinen yrittäjä ei anna periksi! Yhdessä rakennetaan parempi seinäjoki, mutta jos ihmiset vain haukkuu ja yrittää lannistaa toisensa, ei tästä koskaan tule kunnon kaupunkia.

        Onko mainitsemasi "Atria suoltaa sikkaa paskaa" sitten asiallista?Veikkaanpa että sinäkin niitä atrian käristeitä grillaat mutta hatunnosto jos näin ei ole ;) Mutta niin valitettavaa kun se onkin niin se negatiivinenkin palaute pitää ottaa vastaan,ja niistä voi jopa ottaa opiksi jos on aihetta,eikä heti vetää hernettä nokkaansa.


    • ekiltä...

      Eikö todella mene jakeluun että asiallinen palaute ei ole haukkumista?Ai niin mistä muuten tiedät että täällä kirjoitetut kommentit on valheita ja oikein mukamas karäjäkamaa? Ja tohon vielä että todellakin olen sanonut paikanpäältä hakiessani safkat,että ruoka oli kylmää! Mitäs se sua niin kovasti yleensäkään risoo jos ihmiset sanoo rehellisen mielipiteen, eihän sitä muuten tiedä onko jtn parantamisen varaa, ja toisekseen jos viestit täällä nyt on niin asiattomia niin tossa oikealla alakulmassa on Ilmoita asiaton viesti, jos kommentit mitkä liittyy ruokaan on asiatonta...

      • TaRtSu

        Hah,yksinkertaisuuden huippu,ruoka loppu ja jos asiakas,toisinsanoen yrittäjän palkanmaksaja,siitä mainitsee niin sekö kateutta :D Kaikkea sitä kuuleeki. Buffetti kaiketi tarkottaa vielä sitä että ruokaa saa santsata ja jos se loppuu niin uutta tilalle,näin ainakin muissa seisovissa pöydissä tapana,tiedä sitten heidän tapaansa. Asiakaspalautelaatikko on hyvä idea. Heräsi kanssa ajatus miksi nim.koirien pahoinpiteljä on niin suuttunut ja raivon partaalla,ihan asiallisesti kommentoitu ja asiattomuudet kyllä poistetaan.


    • en mene enää.

      "pikkupojan" kirjoitus:
      "Jos kaikki ruoka olisi niin monipuolista kun xl-buffa tarjoaa niin ehkä joskus ruuhka aikana on suuresta seisovasta pöydästä tuoteet voi olla vähissä mutta kyllä se on xl ssä todella hyvää ja siellä saa pehmiksenkin jota muut ei tarjoa loppu syömingiksi älkää turhaan höpöttäkö se on semmosta pikku vauvojen lässytytstä "

      -----------------

      Ja paskanmarjat. Siellä mitään pehmistä saa. Tai saa mutta vain harvat ja valitut.
      Se annetaan pärstäkertoimen mukaan ja näköjään vai nuorille pojille ne naiset antaa.
      Meillä töissä yksi on saanut ja kukaan muu ei. Itse en ole saanut mutta nähnyt monesti kun käydään kuismaamassa asiakkaan korvaan salaa että haluaako.

    • en mee minäkää

      No just,noinhan niitä asiakkaita sitten saakin jos valitaan naamakertoimen mukaan!Eipä tarvi ihmetellä jos asiakkaita ei käy...

    • huh huh

      Turhaan laitatte syitä nuorten työntekijöiden niskaan, sillä xlbuffan entisen työntekijän tuntien ja asiasta hyvin tietäen heille annetaan tarkat (tyhmät/huonot) ohjeet miten asiat pitää siellä tehdä ja mikäli niistä poikkeaa tai yrittää kehittää toimintaa jotenkin nii seurauksena ei ole kuin huutoa, sillä työntekijäkään ei siellä saa omaa mielipidettään sanoa. Ja huomaahan sen täälläkin siitä miten tätä palautetta otetaan vastaan. Ruoka todellakin on siellä kylmää ja pahaa, mutta siitä ei voi syyttää pelkästään näitä nuoria työntekijöitä sillä ns: pakotetut toimintatavat kyseisessä puljussa on ihan järjettömiä ja ruoan laitto- ja lämmitys laitteet ovat ala-arvoista tasoa, josta ei voi syyttää kun kyseistä paikkaa!

    • entinen,entinen

      Miksi hänestä on tullut entinen kun paikka ollut auki vasta kuukauden-pari?

    • huhhuh2

      Lue edellinen viesti uudestaan ja mieti haluisitko itse työskennellä kyseisessä paikassa kovinkaan kauaa!

    • pitsakuiskaaja

      Pakkohan tähän on ottaa kantaa. Oon käyny kyseisessä paikassa muutaman kerran, ruoka oli ihan jees, ainut josta en tykänny oli ne ylikuivuneet miltei muumioituneet kanat. Pitsat, salaatit muut sörsselit oli täysin syöntikelpoista kamaa. Tuo pehmis juttu oli kyllä vähän mysteeri. Eka kerralla sanottiin et pehmiksen saa jälkkäriksi mut sen jälkeen siitä ei puhuttu enää mitään, olisko vain tiettyinä päivinä, tiedä häntä.

    • Raksa-Reiska

      Ne kananpalat on kyllä todella karmeannäköisiä vaikka niitä mainostetaan joksikin jenkkiherkuiksi. Taitaa olla samoja kuin pari kk sitten kun viikko viikolta ne alkaa näyttää karmeammilta muumioilta.

      Se pehmis annetaan vain joillekin harvoille ja valituille asiakkaille.

      Pizzojen kanssa ne on jo vähäsen petranneet ja on ihan hyviä kun tulee uunista mutta ohut pizzahan jäähtyy nopsaan eikä niillä ole mitään millä pitää niitä lämpöisinä.

      Kaikenkaikkiaan paikka on vain 40 senttiä halvempi kuin Piikki ja piikissä sentään kuuluu limsatkin hintaan. XL Buffassa 2 mukia limsaa maksaa 5 euroa lisää. Saisivat hinnan pudottaa vitoseen niin olisi kohtuullinen.

    • RAKSAMIES3

      Olin tänään syömässä
      XL BUFFA ON AITO JENKKI PAIKKA mahtavan hyvää PIZZAA ja PEHMIS jälkiruoka AI.. AI....
      minä käyn aina XL BUFFA:ssa SEINÄJOELLA
      Suosittelen kokeile et pety
      Täällä HÖPÖ HÖPÖ tyypit haukkuu...

    • ruusu_22

      Pääsääntöisesti olen kuullut pelkkää negatiivista ko. paikasta kaikilta tutuilta jotka sinne on erehtyneet menemään. En aio käydä kokeilemassa onneani ko. paikan suhteen vaikka joku sitä jopa täällä kehuukin.

    • salamainostaja

      Raksamies3;n teksti on suoraa firman omasta mainoksesta. Sama mies sen kirjoittanutkin ;)

    • AatteleppaIhanIte

      Näyttää kyllä pahasti siltä, että osa kehuvista viesteistä on saman henkilön kirjoittamia. Kirjoitustyyli on täysin sama monessa viestissä. Joko kirjoittaja vierailee useasti paikassa tai on omistaja...
      Eikä siinä mitään, jos ei omaansa kehu niin kenenkäs sitten! :)
      Mutta, koirat haukkuvat ja karavaani kulkee. Jokainen testatkoon paikan itse ja todetkoon laadun. Sillähän se selviää. Kateellisten panettelua on turha kuunnella.

      • samppalinna2

        Huvittaa kyllä noi samaan tyylliin kirjoitetut kehukommentit, ja uskon kyllä että kyseessä paikan mies?puolinen omistaja :D
        Enkä ymmärrä mitä sillä on kateuden kanssa tekemistä jos asiakas antaa palautetta.Etkö koskaan ole kuullut että asiakas on aina oikeassa?
        Ja miksei helvetissä sitä pehmistä sitten anneta kaikille jos sellasta kerta on?!Tuskin missään ruokapaikassa on ohjeistettu antamaan pärstäkertoimen mukaan jotain mikä kuuluu kaikille! En ole yrittäjä enkä edes halua,enkä ole kateellinen mutta itsekin asiakaspalvelussa olleena tiedän, että noin niitä asiakkaita ei hankita!
        En ole senpuoleen koskaan nähnytkään kyseisen paikan pihassa minkäänlaista liikennettä asiakkaista...ja kun näitä kommentteja täältä lukeenut niin en suuremmin sitten ihmettele.


    • raksamies6

      Niinpä niin, "Raksamies3" taitaa olla itse omistajia pehmiksineen jota voi siä takahuoneessa mussuttaa asiakaskadon aikana.Tai vakiasiakas...
      Oon käyny kans siä ja 9e makso joku onnettoman mikropitsan kokonen lätty,siis OMG! Ja mitä ne tarkat ohjeet on mitä annettu,naamakerroin kenties??Onhan se lapsellista inistä jostain pehmiksestä mutta jos se kuuluu hintaan niin miks toisille annetaan toisille ei,se ei vaan mee omalla kohdalla perille.

    • asiatoonta

      Asiaatonta.....

      • Asiatonta

        Kirjoitusvirheitäsikö tänne tulit mainostamaan?


    • hyvä paikka lähellä työmaata

    • autonasentajalle

      Jos vieressä olisi Piikki Buffet jossa moninkertainen valikoima, paremmat sapuskat ja limsatkin kuuluu hintaan niin kumpaan menisit?

    • Saatana

      Vaikka monta ruokapaikkaa on tullutkin kolattua läpi, niin tämä oli kyllä paskin paikka missä ikinä on tullut käytyä. Juomaksi oli vettä, mehua tai kotikaljaa. Jälkiruoaksi sai ottaa kahvin. Vettä ja mehua otettiin koneesta, josta (esim. Seinäjoen uimahallissa) otetaan jäähilejuomaa. Kaiken lisäksi mehu oli laimeeaa, ja todennäköisesti veden sekaan oli heitetty punainen väriliitu. . Jälkiruoaksi oli myös mahdollisuus ottaa aamusta asti seisyttä kiisseliä, ja lämmintä kermavaahtoa päälle. Kahvikin oli pahaa, kahville tarkoitettu maito oli lopussa, täytyi tyytyä vajaaseen purkilliseen maitokermaa. Maitokerma teki kahvista lämpimän baileysin makuisen, eli aika epämieluisen makuisen. Maitokerma myös loppui kesken. Tarjolla oli aika perus salaatti pöytä, kastikke vaihtoehtoina oli kebab, remoulade, valkosipuli ja hot pete. Plussaa tuli kyllä remouladesta. Hot petestä huomasi, että kotona alkoi vatsaa vääntää ja ripulimaiset oireet tulivat ilmi. Lopputuloksena paha mieli ja rektumin kirvely.
      Pizza tarjoilu oli aivan perseestä, kaksi pizza lautasta, eikä edes kokonaista pizzaa vaan jotain jäämiä edellisistä. Pizzat oli myös järkyttävän pahoja. Perse meinasi revetä, kun huomasin sipuli renkaat, mutta petyin. Sipulirenkaat olivat kuivia ja puoliksi palaneita, remouladen seassa ne kumminkin meni ihan hyvin. Sipulirenkaiden kanssa samassa astiassa oli pieniä wingsejä, jotka olivat kuivia ja eivätkä maistuneet miltään. Ranskalaiset maistuivat aika normaalilta mutta olivat kylmiä. Tarjolla oli myös kebabbia, jonka suolaisuus aste oli varmaan 200%, hyi. Tuossa paikassa ei kebabbia kannata edes maistaa.
      Lähtiessä vitutti ja suuhun jäi paskamaku, 7.50€ voi varmasti käyttää johonki parempaankin. En suosittele edes harkitsemaan siellä käymistä. Silloin kun kävin palvelu oli aika "ei niin iloista". Ja yhtenä ihmetyksenä on, kuinka joku on edes keksinyt laittaa tämän paskan pystyyn, sen sijaintikin on vaan niin huono. Kiitos.

      Arvio 0,5/5

      • en mene uudelleen ei

        Tuo nyt oli todella rumasti "arvosteltu" ei se ruoka mitään kakkaa ole , tavallinen lounasruokala missä on pitsaa lisukkeeksi . Totta se on että pitsa on koko ajan loppu mutta ei sekään sonnalle maistu tosi hyvää oli , mutta ehkä omistajien pitäisi mennä katsomaan muihin ns syö niin paljon kuin jaksat , että näkisitte miten sen homman pitää toimia , ei tuolla tavalla saada asiakkaita käymään uudelleen jos koko ajan suosituimmat on loppu, mutta ruuasta mausta jne annan silti 3/5


      • vittulajänkhä

        Oliko tosiaan noin huono paikka vai pitikö vaan päästä haukkumaan kaikkea mitä näit/suuhusi laitoit? Ja ihan varmasti mahasi on kuralla muustakin tulisesta ruuasta,tuskin pelkästään xl:n sooseista.Ööö,ja eikös lähes jokasessa ruokapaikassa juomat oteta juurikin niistä koneista,juoma-automaateista?
        Oon käynyt kans kerran syömässä tuolla ja pakko myöntää että toista kertaa en mee,mutta ei sitä kritiikkiä keksimällä tarvi keksiä.


    • puhuvetti

      Pizza-buffeteissa tapaa saada automaateista kylmiä limsoja mutta tuolla on huoneenlämmössä kannuissa mehua ja kotikaljaa.

      • agrknvölpocrm

        Niin kyllä,automaateistahan ne limsat usein saa kylmänä,enkä tiedä ainoatakaan paikkaa jossa mehun ja kotikaljan sais myös automaatista.Esim abc:llä kotikaljat,maidot,piimät lähes aina huoneenlämpösiä.Että ei ole xl buffa sitten ainoa näköjään...


    • juuzo1

      Sinulla on ymmärrystä hivenen vähemmän kuin muilla ja pitää vääntää rautalangasta: muualla saa samalla rahalla ihan limsaakin ja XL Buffassa vain itse tehtyjä mehuja ja kotikaljoja.

      Ja kaikissa lounaspaikoissa joissa olen käynyt on kotikaljakin kylmänä automaatissa. Mm. vaikka Mondeossa ja Rengonhovissa.

      • sjoki2

        Mikä on sun pointtis?Mitä sitten jos jossain muualla saa samalla rahalla limsoja?Vai meinaatko että joka paikassa pitää olla kokista,spritea jne?Ja toisekseen,itse tehty on aina parempaa kun joku sokeripommilimsa.
        Että pysyhän ihan asiassa kun seuraavan kerran kommentoit tai jätä kommentoimatta jos et ymmärrä lukemaas!


      • MilkyMen
        sjoki2 kirjoitti:

        Mikä on sun pointtis?Mitä sitten jos jossain muualla saa samalla rahalla limsoja?Vai meinaatko että joka paikassa pitää olla kokista,spritea jne?Ja toisekseen,itse tehty on aina parempaa kun joku sokeripommilimsa.
        Että pysyhän ihan asiassa kun seuraavan kerran kommentoit tai jätä kommentoimatta jos et ymmärrä lukemaas!

        Entäs maito?


    • fgsdgsdfgsdgsdgsgf

      Ei haluta enää kertoa että paikka on auki enää lounasajalla, edellinen viestini poistettiin

    • missä mennään?

      "Että pysyhän ihan asiassa kun seuraavan kerran kommentoit tai jätä kommentoimatta jos et ymmärrä lukemaas!"

      No mikä sitten on kirjoittamaasi?

    • mhk

      Onko täällä omistajat asialla? Kun haluavat mielipiteet kahlita. Huono paikka on,
      .
      .

    • pink30

      Onko tosiaan noin että enää lounasajalla vaan auki?Eipä siinä,liikepaikkana ruokalalle todella huono,kuinka moni edes tietää että siellä mitään ruokapaikkaa on olemassa? En yhtään ihmttele jos ovet laitetaan kiinni lopullisesti...

      • hyvämaharollisuuspil

        Ainakin nettisivuijen mukaan auki tammi ja helmikuun vain lounasaikana. Totta todella surkea paikka nykyään kun ei edes minimania ole siellä! kyllä siellä vilinää ja vilskettä on 08:00-16:00 mutta kun pääsääntöisesti ne on pienissä putiikeissa työskenteleviä niin ei ne lähde puolentunnin lounaalle johonkin parin kilsan päähän ,,, tietysti kaikkia ei voi eikä kannata laittaa suureen ja mahtavaan keskustaan mutta onkohan kysytty eres parempia paikkoja ??????? jos omistaja lukooo kommentooo.

        Torella HYVÄ irea toteutus vaan ontuu pahasti , tämä olis voinu olla menestys kokeneemman hoiteis


    • pettyny syäjä

      joo pettymys oli tuo xlbuffa.... eiköhä se oo siihe kyhätty iha että saa rahojaa kierrättää.. verottaja vois tarkastaa sen puljun.. kuulemma siä loppuu pöperöt kesken päivällä ja tosiaa kylmää se o.. siitäku sanoo ni vastaus on että sää syöt liia hitaasti... jooo tuo xlbyffa ei kesää nää...

    • katka4

      Milläs se ruoka nopeammin syömällä lämpenee? Kitkako sen kuumentaa? ;)

    • Hannele H

      Kiitos XL Buffalle hyvästä ruuasta ja erittäin ystävällisestä palvelusta 5.2.2013.
      Harmi, että Tampereelta on liian pitkä matka käydä päivittäin syömässä.
      Hinta/laatu oli kohdallaan ja vatsa tuli täyteen.

    • RapeJuusto

      Sun kannattaa mennä Pizzeria Piikkiin jossa saat samalla rahalla moninverroin laajemman ja paremman tarjoilun ja on lähempänäkin. Limsatkin sis.hintaan ;)
      Tai sama juttu Buffassa ;)

    • Nii in

      En ole kyseisessä paikassa käynyt mutta uskoisin että yrittäjä arvostaisi jos saisi palautteen paikanpäällä suoraan niin vois ehkä toimintaa parantaakkin?

    • ähkyn puhkun

      Yrittäjä kavereineen lukee tätä ketjua tarkkaan ja on täällä muutamaan otteeseen puhissutkin.

    • Marjatta K.

      Kiitos XL Buffalle maittavasta ruuasta ja erittäin ystävällisestä palvelusta.
      Harmittaa, että Lapualta on liian pitkä matka käydä päivittäin syömässä.
      Hinta/laatu oli kohdallaan ja vatsa tuli täyteen. Voi avatkaa Lapuallekin.

    • hhooiii

      Huomaatteko jotta omistaja taas käynyt kirjoittelemassa? :D Hannele H ja Marjatta K kirjoittaneet samanlaisen tekstin melkein..Yks päivä ajelin ohi lounas aikaan, olihan siellä oikein 2autoa :D

      • joupp

        Hannele ja Marjatta oli just syömässä, mee sinäkin! =)


    • kriittinen asiakas

      On omistajalta niin läpinäkyvää mainontaa, että pelkästään sen vuoksi jätän kokeilematta. Huomasin tänään rautatieasemalla jonkun kebab-centterin tai vastaavan. Ainakin mulle uus juttu. Kokemuksia?

    • ranttari

      Joku tulee Tampereelta asti kaikkien haukkumaan paikkaan syömään? Miksi kiusata itseään vasiten? Käy varmaan jossain peräkylän rasvasis loukoissakin syömässä vanhaa ruokaa ihan vain sen takia kun sitä kaikki huonoksi kehuu.

    • tykkääjä

      Kiitos oli niin hyvää sapuskaa XL Buffassa ja erittäin ystävällistä palvelua 15.2.2013.
      Harmi että Joupista on niin pitkä matka käydä päivittäin syömässä.
      Hinta/laatu kohirillaan ja ruokaa riitti.
      Käytiin Facebookissakin tykkäämässä ja käykää kaikki muutkin!

      • back to the future

        Kävittekö oikein aikakoneella? Uskomatonta!


    • manse82

      Kiitos XL Buffan henkilökunnalle, tulen taatusti toistekin syömään. Jaksatte kokoajan hymyillä ja ruoka oli maittavaa. Suur kiitokset koko perheen puolesta, kerrankin päästiin halvalla koko sakki.

    • tarkkanaporkkana

      Juu kyllä kannattaa ajaa keskustasta Kivisaareen kun siellä on 40 senttiä halvempaa kuin Piikissa.

    • Mä tunnen.....

      Mä tunnen pari tyyppii jotka ajelee
      Joensuusta asti XL-BUFFAAN syömään
      ja sitten takasin Joensuuhun kun ovat syöneet.
      Siis ihan oikeesti..

    • Ruakaa

      Kävin ko. paikassa pari viikkoa sitten, enkä löytänyt mitään moitittavaa. Oli runsas salaattipöytä ja monen sortin sapuskat. Palvelu oli ystävällistä ja kaikkea riittävästi. Menen varmaan toistekin. Ainahan valittajat löytävät valittamisen aihetta vaikka mistä, syytäkään ei aina tarvita, riittää että itsellä on huono päivä. :)

    • hohhoijjaaaaa

      Meneekö XL buffalla tosiaan NÄIN huonosti jotta pitää jatkuvasta positiivista mainosta keksimällä keksiä. mee hoitoon, sanon mä.

      • tyytyväinen xl kävijä

        Olen tyytyväinen xlbuffassa on hyvä palvelu ja hyvää ruokaa. Olen syönyt siellä kolme kertaa viikottain nyt kaksi kuukautta ja se lounas on parhaita syömiäni se muuten vaihtuu päivittäin muuten tiedoksi et on maukasta suosittelen käyntiä oikein paikanpäällä ei höpötystä vain täällä palstalla kiitos xlbuffa:lle hyvästä palvelusta ja hyvästä lounaspaikasta ruoka on aina hyvää.


    • Yöduunari.

      Nyt alkaa jo nälkä olla ja pitää vielä 8 tuntia orottaa notta paikka aukee. Olis eres 24h auki niin pääsis jo syömähän. Just tulin tyhjällä vatsalla duuniin. No otetaan kaapista Finduksen hevoslasaknea ja mennään töitten päälle syömähän oikeen kunnolla. Täältä Lapualta ajelee ihan huvikseen hyvä ruuan peräs Seinäjoelle.

    • äläjaksaenäää

      Tajuutko kuinka läpinäkyviä nämä sun kirjoitukset on? Minkälaisen mielikuvan se sinusta antaa johtajana? -epätoivoisen! Tästä keskustelustahan vois vinkata ilkan uutisvinkkiin ja laitetaanpa ruoka"kriitikot" Hesasta asti syömään, kyllähän jos Lapualta viittii ajella niin herkku ruuan perässä ja hyvän palvelun niin miksei sieltä Hesastakin! ;)

      • hahahahhhhhaaaa

        Tai samantien iltalehteen :D Tätä paikkaa vois suositella "kurjat kuppilat" sarjaan ;)


    • näläkä.

      Joku tässä ketjussa aiemmin tiesi kertoa että paikka on auki tammi-helmikuussa vain 4h/päivä mutta kuinka se on sitten maaliskuussa?

    • Size 5XL

      Onko tuo XL Buffa todella noin huono, mitä täällä jotku nimimerkit mainostavat.
      Mielenkiintoni heräsi, koska ristiriitaisuus on arvostelijoiden kohdalla näinkin suuri.

      Täytyy mennä käymään kyseisessä paikassa ja ottaa itse selvää mikä on todellisuus. Saa nähdä minkä arvion se saa.

      On tullut syötyä useammassa vastaavassa paikassa ja palaute on annettu aina heti kun homma on selvä.

      • syön muualla

        "Mielenkiintoni heräsi, koska ristiriitaisuus on arvostelijoiden kohdalla näinkin suuri."
        Minä ainakin kirjoittanut ihan vitsinä muutaman ylistävän viestin, eihän noita kukaan todesta ota.

        "Onko tuo XL Buffa todella noin huono, mitä täällä jotku nimimerkit mainostavat."
        Ei jos pitää kylmästä ja huonolaatuisesta ruuasta, useimmiten laatu on surkea koska siittä paikasta ei ylistävää palautetta koskaan kuule.
        Ja onhan se joku kaupparuokala, joten miksi edes mennä sinne kun parempaakin löytyy tän kokoisesta kylästä.

        Menee vaikka Piikkiin, vaikka en niidenkään safkoille Michelin tähteä antais, sitä perus halppis ja rasva safkaa ku muissakin vastaavissa paikoissa mut silti ihan maittavaa.


    • Rampe ja naukkis

      Ei tokikaan se on Suomen paras pizzapaikka. Jos se olisi jossain Hesan keskustassa sinne olisi aina 100m jonot ulkosalla odottamassa.
      Mekin käydään täältä Vaasasta siellä pari-kolme kertaa viikossa syömässä kun on niin hyvää ja maukasta ja aivan ihana henkilökunta.

      Se ei haittaa vaikka ne pizzat kylmiä onkin vaan siinä se juju onkin. Kyllä hyvä pizza on hyvää kylmänäkin.

      • turkkilaiset osaa

        Ahmet, Mehmet ja Mohammed toimittaa sinne ensiluokkaista eläimenlihasta valmistettua kebabia, nam!


    • Size 5XL

      No niin. Nyt on tullut käytyä tuolla XL Buffassa ja täytyy sanoa, että ampuu noi haukut kyllä vähän yli ja korkealta.

      En kyllä huomannut mitään vikaa ruuissa, enkä varsinkaan palvelussa.
      Paikat olivat siistit ja palvelu asiallista.

      Ainahan uusissa paikoissa on omat käynnistys ongelmansa ja epäilenkin, että nämä jotka haukkuvat paikkaa eivät ole käyneet sen jälkeen kun ovat ns. viimeisen kerran siellä käyneet.

      Kuitenkin suosittelen heillekkin, jotka paikka niin rakkaasti haukkuvat menemään käymään uudellen ja toteamaan, että onko ne asiat todellakin niin huonosti kuin olette väittäneet.

      Huomasin myös kun täältä paikasta lähdin, että alueella on muitakin ruoka paikkoja ja nyt pyydänkin kokemuksia näistä paikoista, joissa voisi mennä käymään.

      • hyvää mutta vähän

        Joo o ihan hyvää on minunkin mielestä mutta ruoka loppuu kesken ,, meinaatko että minun pitäisi vielä neljännenkin kerran mennä pettymään? Harmi että ei toimi / onnistunut hyvä idea. hyllykallio on aivan eria asia kuin kivisaari ! Kun lähden lounaalle niin vähintä mitä odotan on se että ruokaa on ja se ei lopu kesken, jos lounas maksaisi 3,50€ niin antaisin anteeksi että loppuu, mutta tuntuu että se pitsa on siellä se millä vedetään porukkaa sinne ja sitten sitä ei ole ,, = syökaa vaikka salaattia ja perunaa


    • Tripattila

      No mitä muita paikkoja sillä alueella eli Kivisaaressa huomasit???

    • Size 5XL

      Huomasin siellä olevan seuraavat paikat, jotka varmasti tarjoavat ruokaa.

      - Jokin hotelli Foo jotain
      - ST 1
      - Prismoissa yleisesti on ruokapaikka
      - Jokin grilli näytti olevan st1 edessä, en ehtinyt katsomaan nimeä
      - Kotipizza

      Nämä nyt näin nopeasti ohiajettuna.

      Olisi kiva saada tietää vähän enemmän näistäkin paikoista niin olisi jonkinlainen ennakkotieto ennen kuin menee käymään.

    • Extra Large Buffet

      - Jokin hotelli Foo jotain
      Hotelli Fooninki. Ei ole vuosiin tullut käytyä kun aina kun siellä kavi niin
      ruoka oli yhtä onnetonta, vetistä ja mautonta litkua. Joku tosin kertoi että
      olisi viime vuosina parantunut?

      - ST 1
      Huoltoaseman kuppila, Saako sieltä muuta kuin sämpylöitä?

      - Prismoissa yleisesti on ruokapaikka
      Löytyy aito ja alkuperäinen Buffa
      http://www.buffa.fi

      - Jokin grilli näytti olevan st1 edessä, en ehtinyt katsomaan nimeä
      Raffaello`s. Maksun kanssa kannattaa olla tarkkoina sillä ne muuten
      mukavat kiinalaiset tytöt rahastaa aina väärin. Ruokaa kun tilaa mukaan
      niin hyvin usein puuttuu välistä jotain. Toisinaan mausteet puuttuu kokonaan.
      Sisällä on kiinalais-thaimaalainen buffet joka vaikka onkin hyvin suppea
      tuo mukavaa vaihtelua muihin paikkoihin.
      Kahvin kanssa jos ottaa pullaa kannattaa olla hyvin tarkkana että on tuoretta.

      - Kotipizza
      No se nyt on Kotipizza. Tavallinen roiskeläpän kokoinen pikkupizza
      maksaa yleensä saman kuin kokonainen buffet muissa paikoissa.

    • aey

      Menkää ABC:lle. Siellä on paras, kohtuuhintainen ja monipuolinen valikoima erilaista ruokaa, buffettia yms. Kaiken lisäksi ainakin Seinäjoen ABC:lla käy NIIN paljon syöjiä, että raaka-aineet eivät ehdi vanheta keittiössä, kun ruoka kiertää nopeasti. Toista se on noissa muissa paikoissa, kun välillä on päiviä, ettei ketään juuri käy. Salaattipöydästä sen näkee, eiliset salaatit on helppo sotkea sekaan. ABC:llä ei tartte tehdä näin, vaan aina on uutta ja tuoretta, joka ruoka. Hei ja saa boonuksiakin. Äkkiä ABC:lle, nälkä kurnii.

    • eka ja viim. kerta

      Eikös siellä ABC:llä tarjota juuri sitä Suomen kurjinta huoltiskuppilaruokaa???
      Kerran olen siellä käynyt joulupöydän syömässä ja ei ollut hääviä ja kaikenlisäksi joulukinkku vietiin nenänedestä pois pöydästä kokonaan jonnekin takahuoneeseen.
      Taisi mennä henkilökunnalle kotiin joulukinkuksi.

      • He&she

        Minua taas ahdistaa tämä boonusjärjestelmä.. On niin "hihih, kutikuti" systeemi..


    • m.m..

      Höh, markkinatalous.........................

    • 13 tusinassa

      Paljon on pikkuisesta syrjässä olevasta teollisuusalueen kuppilasta kirjoitettu joten on siellä pitänyt nyt muutaman kerran käydä mielenkiinnosta.

      Ihan asiallinen paikka jos on alueelle muutenkin kulkua mutta ei sinne tosiaankaan kannata varta vasten lähteä. Hinta on juuri ja juuri siinä kannattaako maksaa. 40 senttiä lisää niin pääsee Piikkiin syömään moninkertaisesti suuremmasta tarjonnasta ja limsatkin kuuluu Piikissä hintaan. XL Buffassa taisi maksaa 2 euroa/lasi.

      Mutta ihan hyvää vaihtelua kun on sielläpäin muutenkin asioinut.
      Salaattipöytä on aika suppea eikä kovin maukasta mutta lämminpuolella hyviä kermaperunoita ja toisinaan hyvää pihviä, lihapullat pahoja.
      Kebabia siellä ei ole kuin harvoin kertoi työkaveritkin. Pizza on hyvin kotonatehdyn oloista, ihan syötävää. Kahta lajia mutta yleensä toinen aina loppu ja joskus hetken aikaa molemmatkin.

      Palvelu siellä on aina hyvää ja henkilökunta ystävällista ja käyn toistekin jos satun niille kulmille mutta muutoin menen ennemmin Piikkiin jossa saa paremman vastineen rahoilleen.

      Muutoin ihan tavallnen ruokapaikka joita Seinäjoella on joka paikka täynnä.

    • e821

      Onko tosiaan noin että omistaja/t itse täällä kehuu omaa paikkaansa??! Luuletteko tosiaan ettei kukaan huomaa...nimimerkit vaan vaihtuu.No, kai sitä ajanpuutteen ja asiakaskadon aikaan tollaseenkin sortuu, mutta se on varma että minä en ainakaan kolmatta kertaa enää tule jos taso on sitä luokkaa mitä aiemmillakin kerroilla.Eli...ruokaa ei tosiaankaan ole kiva syödä kylmänä jos sen kuuluu olla lämmintä!Ja toisekseen, ruokatunti on tietyn pituinen, ei työläisillä ole aikaa odotella, ja kun asiakkaitakaan ei pahemmin käy/näy niin ei ainakaan kiireen takia palvelu voi olla niiiin hidasta.Eikä ole edes ruokatunti tarvinnut olla,odottelua odottelua...huoh,ymmärtäisin jos olis oikeesti ruuhka ja kiire mutta kun ei..
      En ole yrittäjä enkä aio, mutta ihan pienenä vinkkinä näin maalaistollon silmin:Kannattaisko harkita mainostamista jollain muulla(kin) tavalla kun kirjottelemalla täällä eri nimimerkeillä?Jos siis asiakkaita haluaa. Ei taida yrittäjyydestä hirveästi sitten olla tietämystä...

    • käyn toisinaan

      Kyllä ne on mainostaneet ihan Ilkassakin oli viime vuoden puolella sellainen pikkuinen ilmoitus että avattu on.

      Ja kyllä ne pizzat olisi ihan hyviä sellaisen kotitekoisen makuisia mutta tosiaan aina lopussa ja vähän kylmiä jos hetken seisoo. Sitä luvattua kebab-lihaa mitä mainostavat ei kyllä juuri koskaan ole siellä.

    • Ei näin

      Niin niin,mistäpä ihmiset voi tietää että mitään on avattu jos ei mainosteta muutaku täällä omistajien toimesta joka sekin aika lapselliseen,noloon tyyliin.
      Minkälaisia lämpöhauteita siellä oikein on jos safka ei pysy lämpimänä?!
      Luulisi että terveystarkastajakin huomauttaisi asiasta,eikös ne aina käy kun uus paikka avataan tai jossain vaiheessa ainakin.

    • lll..l

      Vali vali vali..... valittajat.....

    • nattaset2

      Ei ole mitään lämpöhauteita eikä edes lämpölamppuja vaan pizzat (kahta eri lajia mutta useimmiten vain yhta kerrallaan) makaa pöydällä.

      XL Buffa on ihan tavallinen pikkuinen työmaaruokala joten ihmeen paljon siitä jaksetaan jauhaa.

      Ja syy miksi sinne äijät menee syömään ei ole ruokaa vaan NE! ;)

      • Syömässäkäynyt

        Nyt heräsi kiinnostus ,, NE, mitkä NE? Eihän siellä mitään muuta myydäkkään kuin ruokaa, vihjaatko että siellä myydään sitä sitä itteä? ;) vai jotain muita laittomia aineita?!?!? vinkkaa nyt vähän , itse kun olen käynyt SYÖMÄSSÄ niin vain ruokaa on tarjottu, Röyhkeitä väittämiä voit joutua edesvastuuseen tuollaisista heitoista


      • soronnoo1

        Nyt menee niin yli ymmärryksen noi ihmisten kommentit..
        Kävin XL Buffassa ja ruoka oli erittäin hyvää ja sitä oli riittävästi. Eihän seisovan pöydän tarkoitus olekaan että jokaisen pitäisi tykätä kaikista ruuista!! Jokainen saa ottaa sitä mistä tykkää ja uskon että jokaiselle löytyy jotakin!!
        Suosittelen paikkaa kaikille hyvästä ruuasta nauttiville!! Ja henkilökunta on erittäin ystävällistä!!


      • trrrrrräp
        soronnoo1 kirjoitti:

        Nyt menee niin yli ymmärryksen noi ihmisten kommentit..
        Kävin XL Buffassa ja ruoka oli erittäin hyvää ja sitä oli riittävästi. Eihän seisovan pöydän tarkoitus olekaan että jokaisen pitäisi tykätä kaikista ruuista!! Jokainen saa ottaa sitä mistä tykkää ja uskon että jokaiselle löytyy jotakin!!
        Suosittelen paikkaa kaikille hyvästä ruuasta nauttiville!! Ja henkilökunta on erittäin ystävällistä!!

        Soronnoo1: Mitä nauttimista on kylmässä ruuassa ja joka loppuu kesken? Uutta saa odotella pitkät tovit vaikka ruuhkasta ei siellä paikassa ole tietoakaan joten kiireen syyksi ei voi laittaa.
        Vinkkinä vaan että kannattaisiko tehdä asialle jotain kun suurinosa maksavista asiakkaistanne sanoo ruuan olevan kylmää ja se loppuu yleensä aina kesken?Ja tämä nettikeskusteluko on Teidän tapa markkinoida paikkaanne, eri nimimerkeillä käydä kehumassa?!Onko tosiaan noin tylsää.. Käyttäisitte tuonkin ajan Oikeaan mainostamiseen asiakkaiden saamiseksi.


    • ne ne

      Nättei tyttöi sinne mennään kattoon. Ja samalla syödään ;)

      • ennemmin jonnekkin m

        No jos jotain naista haluat mennä katsomaan kun SYÖT , niin suosittelen ennemmin jotain strippipaikkaa kuin lounasravintolaa, ja toiseksi se hyvännäköinen tumma 40 nainen löytyy fooningista , todella upea nainen siis aivan järkyttävän upea


    • lounasduunari

      Mikäs olis hyvä strippipaikka Seinäjoella jossa saisi samalla syödä buffet-lounasta?

      • 8+18

        thai paikka vanhalla Nurmon teollisuusalueella siinä tien vieressä


      • nälkäinen
        8+18 kirjoitti:

        thai paikka vanhalla Nurmon teollisuusalueella siinä tien vieressä

        Onko hyvät kepapit?


    • hyvä ruoka, parempi.

      Siis missä? Minkä niminen? Paljonko siellä maksaa buffet-lounas strippauksella?

    • Xl Keabab

      Mainoksen mukaan tarjoavat kebabia vartaasta:
      http://www.xlbuffa.fi/12

      Ei ole vartaassa vaan pakastepussista on ainakin silloin lämmitetty pakastettua kun olen siellä käynyt. Ihan eri asia saada tuoretta vartaasta kuin pakastimesta lämmitettyä.

    • Kalevankadulta

      Huomasin tälläisen paikan olemassaolon http://lounaspaikka.ilkka.fi/5/. Suunniteltiin jo työporukalla lähtemistä paikanpäälle lounaalle mutta google toi tämän ketjun ja enää ei kyllä oikein huvita. :D

      Toisaalta ei saisi nettipuheiden perusteella tuomita paikkaa mutta jos tosiaan pizza on kokoajan loppu ja ruoka kylmää ja juomaksi haaleaa mehua, jätän paikan väliin.

    • puffetti

      Siinä paikassa olisi paljon potentiaalia jos se vain hoidettaisiin toisin.
      Pizzoja on tarjolla vain 2 lajia ja toinen tarjotin on aina tyhjä ja monesti se toinenkin.
      Lisäksi pizzat on kylmällä pöydällä jossa ne jähtyy parissa minuutissa.

      Kovasti mainostetut kanapalat on todella luotaantyöntävän näköisiä, kuin suoraan egyptiläisistä hautalöydöistä. En tiedä onko hyviä vai pahoja kun en ole uskaltanut maistaa. Niiden ulkonäolle pitäisi tehdä jotain. Ne näyttää 4000 vuotta kuivaneilta.

      Ja tuolla hinnalla pitäisi kyllä jo saada kylmää limsaa automaatista. Nyt sillä saa taskulämmintä mehua kannusta.

      Hyvän vertailukohdan saa siitä että Piikki Buffetissa on lounas vain 0,40e enemmän ja tarjonta moninkertainen limsoineen ja lämpimine pizzoineen.

      • åäöåä

        Prismassa häväistään kaikkia pizzoja. se on ihan sontapaikka.


    • öööööåååäääööö?

      Miten Prisma liittyy XL Buffaan???

      • Ääööonkorkea

        Siten että... Jäljet johtaa sylttytehtaalle!!!


    • mrp2

      Onkos siellä vaihtunut vain henkilökunta vai omistajakin? Viime aikoina ollut tiskin takana uudet naamat. Ennen siellä oli se nuori ja ahkera likka joka ei paljoa puhunut mutta koko ajan touhusi ja sitten se nelikymppinen nainen joka oli ystävällnen asiakkaille ja jutteli ja hoiti hommiaan.

      Nytten viime aikoina ollut joku keski-ikäinen nainen ja sitten vanhampi nainen jotka kummatkaan ei vastaa kun tervehtii eikä sano mitään takaisin kun kiittelee ja lähtee pois. Seisovat vaan paikoillaan eikä saa sanaa suustaan.
      Koko ajan kun siellä viimeksi oltiin oli pöydät siivoamatta ja täynnä roskia ja yhdelläkin pöydällä oli jo sinne mennessä joku mättänyt ison kasan ruoan tähteitä suoraan pöydälle ja sinne ne jäi edelleen kun lähdettiin eli pöytiä ei putsattu lainkaan.

      Ruoka on ihan jees mutta nytten kaikki ollut koko ajan lopussa ja kun toinen nainen kysyi että ottaisiko pakastimesta pihvejä niin toinen tuhahti että et kyllä ota kun ne on kalliita ja käski lämmittää lihapullia jos jotain pitää pöytään laittaa.
      Pizzat oli hyviä mutta koko ajan sai odottaa että tuotiin yhtä kerralla pöytään ja uutta laitettiin uuniin vasta kun vanhat oli syöty. Kebabiakin siellä mainostetaan olevan mutta ei ole näkynyt pöydässä ja kaikki muukin lämmin ruoka oli lopussa eikä uutta tuotu. Oli vain lihaperunalaatikkoa joka tosin oli hyvää.

    • ei123456

      juu ei sinne

    • Ei tiedä

      Missä on Pohjan ruokatupa?

    • Käytä V. Googlea!

      KVG!

    • dfdsfgyert54et456

      Kävin tuola silloon kun sa avattiin ja en oo sen jälkee uskaltanu ku oli nii häjyä pizzaa ja surkeaa asiakaspalvelua. Vois uskaltautua sinne uudestaan täs joku päivä...

    • daavidi

      kerran käyneenä ja se riitti. Yhdyn edellisiin: sapuska kylmää jos sitä ylipäätään on. Sitten kun sitä kuuluisaa pizzaa vihdoin tulee, kaikki remontti raimot on hakemassa ja se loppuu välittömästi. En käsitä, tästä on täälläkin vinguttu jo puolivuotta ja ilmeisesti omistajat jopa lukee tätä kun ahkeraan kommentoi ja kehuu, mutta silti ei tajuta ottaa onkeen ja tehdä jotain.

      no, onneksi on muitakin paikkoja missä homma pelaa, ei oo pakko jossei taho...

      ilmoittakaa jos homma muuttuu, voin antaa toisen mahdollisuuden

    • maa ihmettelema

      Miten ihmeessä paikka voi kannattaa kun on vain reilun 3 tuntia päivässä auki ja vain arkisin?

      • esimerkki

        Etenkin kun siitä ei kenelläkään ole mitään positiivista sanottavaa juurikaan ollut. Jollakin palaa rahaa ja kovasti siellä.


    • gifumerkki

      PizzaHut kun tulisi tänne, jestas siellä oli porukkaa kellon ympäri lappaamassa pitsoja naamaan^^

    • PissaHytti

      Miten kannattaisi täällä kun ei kannattanut Tampereella eikä Hesassakaan ja koko yhtiö lähti Suomesta?

      • gifumerkki2

        Outoa kun ei Tampereella kannattanut, kertaalleen siellä kävin ja pitsat jäi mieleen hyviä kun olivat.


    • PissaHytti
    • ei toiste ikinä enää

      Onko kukaan käynyt Päivölän cittarissa syömässä. Siellä maksaa ruoka 8,90 ja sillä saa kämästä riisiä ja pasta pötköjä kastikkeella. Tuollaisen aterian hinta kuuluisi olla puolet siitä mitä se on, ruoka oli todella ala-arvoista.
      Ihmekään ettei siellä kukaan näytä käyvän syömässä verrattuna sen toisen cittarin vastaavaan.

    • dfkaskldfslk

      Onko paikka vielä pystyssä?

    • Helppo haukkua

      Käyn joka päivä syömässä kyseisessä paikassa eikä ikinä ole ollut kylmää ruokaa tai jäisiä herneitä!!! Turha haukkua anonyyminä ettei vaan itse ole kilpailijana kyseisellä alalla?

    • rasvaarasvaa...

      Kaupungin keskustassa olevassa noutopöytäpizzeriassa on hyvin oivallettu rahanteko. Jokainen lämminruoka "lilluu" öljyssä. Niin älyttömän rasvaista ruokaa ei todellakaan pysty syömään edes normi lautasellista, kun jo rupeaa tuo öljyn määrä ja sen maku ällöttämään ja tulee etova huono olo puhumattakaan niitä seuraavista kovista vatsanväänteistä. En ole ainoa, joka tästä samasta asiasta on vuosien mittaan puhunut ja juuri tuon käsittämättömän öljymäärän ruokiin lisäämisen vuoksi ei kyseisessä "syöniinpaljonkuinjaksat"-ravintolassa enää käy.

      Ruokahalua ei myöskään kyllä herätä tuon ruoan öljyisyyden vuoksi törkeän rasvaiset pöydät ja tuolit. Herttilei, jos erehtyi tuoliaan siirtämään lähemmäs pöytää ottamalla istuimen reunoista kiinni... sormiin tarttui vaikka ja mitä.
      Kyllä siinä välillä joku työntekijä kävi jo valmiiksi paskasen näköisellä rätillä levittämässä sitä rasvaa vielä leveämmälle. Jos jonkinlainen ruokahalu tuossa kohtaa vielä sattui olemaan tallella, katosi se loppukin tuon työntekijän essun myötä, kuin suoraan teurastamolta olisi tullut. En voi käsittää, että niin järkyttävän paskasella essulla tullaan keittiöstä ruokailijoiden puolelle edes näyttäytymään.

      Terästä on ihmiset, joiden vatsa tuollaisen öljymäärän kestää seuraamuksitta.
      Mutta pointsit yrittäjille oivalluksesta, suurin osa asiakkaista ei varmasti pysty rahansa edestä siellä syömään.

    • hyh hyh

      Huomasin saman. Viikonloppuna pitsojen päällä lillui öljykerros! Laitetaanko niihin kaikkein rasvaisinta juustoraastetta mitä löytyy vai kaadetaanko päälle vielä öljyä!?Seurueestamme osa totesi, ettei aio kyllä hetkeen aikaan ko. paikkaan mennä jos noin rasvaista on.

      • Minultakin hyh hyh

        Olen myös kyseisessä pizzeriassa käynyt ja todennut jokaisessa, niin pizzoissa, pannuperunoissa kuin muissakin ruoissa tuon kelluvan öljyn. Sitä on niin runsaasti, että täytyy olla, että lisäävät sitä erikseen ruokiin. Rasvahan on erittäin täyttävää ja edullista tukkupakkauksissa ostettuna.

        Olen elämäni aikana kerennyt käydä todella useassa pizzeriassa, eikä koskaan ole vastaani tullut tuollaisia rasvapizzoja. Sellaista juustoa ei ole olemassakaan, joka sulaessaan muodostaisi nuon valtavan rasvavellin pizzan päälle. Ja kun se rasva on kaikissa lämpimissä ruoissa siellä. Kaikki maistuu samalle öljylle, söi sitten pizzaa tai ns. pyttipannua. Niissä laatikkoruoissakin se öljy kelluu pinnalla.

        Minun ei tarvitse enää kyseisen ravintolan palveluja käyttää, en kertakaikkiaan pysty. Vatsa yksinkertaisesti sanoo työsopimuksen irti.


    • Rasva on hyvää

      Mutta se rasva juuri antaa niille pizzoille sen hyvän maun. Sitä on lisätty nyt parisen vuoden ajan ja joskus harvoin se on jäänyt pois niin ne pizzat ei ole niin hyviä.

      • Kaikkea kohtuudella!

        Oletko koskaan kuullut sanaa kohtuus? Ei muuallakaan lisätä erikseen öljyä jo valmiiksi rasvaisen pitsan päälle ja ihan hyviä ovat! Pitää siinä ruuassa maistua muukin kun ihra. Eri jos totuttaa itsensä läträämään jatkuvasti rasvan kanssa, eipä taida sen jälkeen muu ruoka maistuakaan kun rasvassa uitettu.


      • Lilluvapizza

        Ja sitä öljyä on TODELLA paljon! Yök!!!!
        Parisen vuotta.... samanlaisia rasvassa kelluvia ne ruoat on olleet koko ko. ravintolan historian ajan.
        Täytteistä tosiaan tulee aivan tarpeeksi rasvaa pizzaan, vai minkä ihmeenlaisia esim. pepperoni/salami-makkaroita käyttävät, jos niiden sisältämä rasva ei riitä.

        Ja tuo siivouspuoli tosiaan... hyi hyi


    • Rasva on hyvää

      Ei ole rasvaa ollut tuollalailla kuin parisen vuotta. Oli se pizza ihan hyvää ennenkin mutta muuttui todella herkulliseksi kun alkoi kellua rasvassa. Ja se on ihan hyvää terveellistä pehmeää rasvaa ;)

      Mutta se siivous siellä tosin ennen pelasi paremmin kun vielä jokunen vuosi sitten salin puolella oli melkein koko ajan joku pyyhkimässä pöytiä niin nyt ei näy ketään koko aikana kun siellä on. Kumma kun kaksikin henkeä saattaa tuoda sapuskaa tarjoilupöytään mutta kumpikaan ei ehdi siivoamaan.

    • Rasvaaöljyärasvaa...

      Joku kaipaili tätä rasvapizzakeskustelua...

    • Anonyymi

      XL Buffa teki omituisen tempun. Niillä oli vilkas menestyvä buffetti Seinäjoella
      mutta ne muutti sen Kurikkaan eikä kukaan enää käynyt. Sitten koittikin lopu.

      • Anonyymi

        Eikö nuo buffet paikat rupee kaikista kaupungeista olemaan loppu jo,toki nuo abc ruoka jutut on ..noissa mättöpaikoissa on täysin ala-arvoista rasvalimppi sontaa.


    • Anonyymi

      Onko mun makuaisti menny vai miksi mä en tykkää Prisman Pizzapuffan pizzoista. Ei maistu kuin pohja. Eikö pizzoja mausteta mitenkään?

    • Anonyymi

      Tämän päivän "Lounas-parametri" on: alle 12€ hintainen kunnon lounas on mahdoton. Tai sitten bisnekseen kuuluu jotain laitonta. Ei Muuta.

    • Anonyymi

      Jaksanu lukea koko sarjaa,siis kerran oon n.vuosi sitte kans erehtynyt sinne,jos tää on se Prisman hollitalli,Töysälääset käy talvilenkkariis ja tuulipuvuus

    • Anonyymi

      Onko mun makuaisti menny vai miksi mä en tykkää Prisman Pizzapuffan pizzoista. Ei maistu kuin pohja. Eikö pizzoja mausteta mitenkään?
      -----------------------------
      Ketju on kyllä ihan väärä kun tämä on edesmenneen XL Buffan ketju ;)

      Buffan pizzoissa on todella karvaanmakuinen pohja, surkeinta kirpeää tomaattikastiketta laitetaan joka pizzaan vaikkein se kaikkiin edes kuulu
      ja halvimpia mahdollisia ulkomaalaisia halpistäytteitä päälle.

      Halvat värkit, paska pizza.

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 180
      1925
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      51
      1853
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1568
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1383
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1174
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1152
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1121
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1108
    Aihe