Pelaajapolku naiskiekkoilussa

TruuMii

Olipahan hyvä juttu... tulee sieltä Raahestapäin joskus hyviäkin uutisia.

http://www.raahenseutu.fi/Urheilu/1194780903007/artikkeli/tyota tyttokiekon eteen.html

Hyvä että pohjoisessa mietitään tosissaan tyttlöjen mahdollisuuksia edetä jääkiekkoilussa. Ehkä ensi vuonna jo jokunen tyttö OPSista pääsee pelaamaan Kärpissä? Se on OIKEA suunta... yhteistyötä!!!

31

301

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rok on rautaa

      Toivottavasti muutama Raahen tyttö siirtyisi heti Kärppiin. Olisivat nytkin voittaneet viikonlopun molemmat pelit. Nyt kun ei ollut maalintekijää sunnuntaina niin kävi kuten kävi ja lauantaina menivät vielä häviämään pisteautomaatti kalpalle.

      • joopajoo3

        Voishan ne siirtyä Kärppien vaihtopenkille, peliaikaa tuskin paljon tulis.Vielä tässä vaiheessa ehkä sitten parin vuoden päästä.Ei näkyny ROK-tyttöjä N18- maajoukkueessaakaan.


      • Selvähänse

        Taitaa olla vain muutama joka asuu raahessa... otappa selvää


    • VOITETAAN

      Jippii!!!

      Katsokaa N18 maajoukkuetta, PELAAKO TÄMÄN PAIVÄN PARHAAT?????? Ei tosiaan, Missä on ROK - Tyttöjen 4 parasta??? jotka kuuluvat tähän joukkueeseen. Milloin ne siellä maajoukkueessa tajuavat eittei VANHOILLA MERIITEILLÄ tee mitään.
      Hävitää kaikki pelit, Milloin Tajutaan että JÄÄKIEKKOILIJAT OVAT JÄÄKIKIEKKOILIOITA EIVÄT YLEISURHEILIOITA JA KAATUILIOITA


      ON TÄMÄ KÄSITTÄMÄTÖNTÄ

    • YT outs

      Kärppä naisethan vois alkaa opettaan tyttöjä ja pelata harjoitusotteluja Rok-OPs tyttöjä vastaan. Nähtäisiin kuinka kaukana tai lähellä kärjestä tytöt naisista on. Se ois sitä yhteistyötä.

    • Tyttö 16

      No Niin.
      Taas menee metsään. Eiköhän Kärppien pitäisi kysy ROK tyttöjä haluavatko ne pelata niitä vastaan. Voi Olla että ROK tytöt ovat kovia haastajia.Ei Ne kaukana kärjestä enää ole, katsokaa Karjalaista, Härköstä, Hulamäkeä. Karpista, Remestä ja Jokikokkoa. Pikku tyttöjä, mutta on niillä aikusten naisten otteet jäällä.
      On siinä haastajija jokaiselle joukkueelle

    • tuleva MAJUTÄHTÖNEN

      Niin ja sitä Reinikaista.Aivan huippu ja suhteitakin löytyy.Tuleva tähti! Jos ei noilla eväillä majuun niin ei millään....

      • oxygenol

        Kohta nähdää miten ne ROK-tytöt pärjää mestiksen viimeisiä vastaan. Jos voittavat selkeästi kaikki pelinsä niin ovat kyllä aika hyviä,mutta Kärpät kyl veis niitä miten tahtovat.


    • Tyttö 16

      Tulipa oikeaa kommenttia, Missä muuten eteläisten kommentit viipyy???

      Ollaanko siell jo vetelät housussa ROK tyttöjen takia??? HÄH

      Kannataa katsoa sitä pistepörssiä, sieltä tulee 2 c-tyttöjen ylivoimasta parasta pelaajaa vastaa ja muutama muu jotka ovat ovat Suomen 10 parhaa c-tyttöjen joukossa. Niillä on HIRVEÄ voittamisen tahto, en onneksi enää pelaa sillä noita kannataa pelätä ja kunnioittaa

    • Topi555

      MIKÄ KÄRPÄT????
      Missä niiden C-tytöt on????

      Eiköhän se pohjoisen alueen C-Tytöt ole ROK-tytöt, hommais Kärpät C-tytöt pelaamaan ROK-tyttöjä vastaan , niin nähtäisiin oikea peli. ROK- tytöt on tyttöjä, ei naisia, vaikka moni niistä olisi peli esitysten perusteella KÄRPPIEN naisten parhainmistoa jos pelaisivat Kärpissä. MIKSI oulussa naisten edestukssa pelaa alueen parhaimisto, voitaisiin voittaa se MESTARUUS uudelleen.

      KÄRPÄT HERÄTKÄÄ NIIN KUIN MAINOKSESA SANOTAAN!!!

    • GERBAT

      Totta että poikien mukana kannattaa pelata niin pitkälle kuin rahkeet ja taito riittää. 12 vuotiasta lahjakkuutta ei todellakaan kannata eikä SAA laittaa 15v-40v vuotiaiden naisten sekaan kasvamaan!
      ROK TYTÖISSÄ NÄITÄ POIKIEN MUKANA KEHITTYNEITÄ ON PALJON JA SE NÄKYY peliälyssä, pelirohkeudessa, röyhkeydessä, voimassa, vauhdissa...nättejä tyttösiä, mutta ulkonäkö pettää..JA ONNEKSI TYTÖT TIETÄVÄT OMAN OSAAMISENSA ITSEKIN!

    • Tyttö 16

      Siinä tuli oikea puhetta GERBAT tilta. katsokaa niitä ROK tyttöjä. parhaat niistä: Karjalainen, Jokikokko, Karppinen, Leino, Remes, Kylmäaho, Tapaninen yms ovat koko ajan pelanneet poikien kanssa, sen näkee kovuudessa, pelinopeudessa, tilanne röykeydessä jolla voitetaan kiekkoja, JA ENNEN KAIKKEA VOITETAAN PELEJÄ. Jääkiekko on joukkepeli jossa pitää voittaa kaksin kampailuja jos halutaan voittaa!!!
      Nämä tytöt tulevat taistelemaan aina tuulimyllyjä vastaa, ei siksi että ovat niin hyviä, vaan siksi että joku OIkeasti ottaisi heidät tosissaanja ANTAISI MAHDOLLISUUDEN PELATA SUOMEN PUOLESTA.... Seura vaan on päättäjien mielestä väärä..

      MIKSI YKSIKÄÄN EI PELAA MAAJOUKKUEESSA????

      • pst1

        Yksikään ei pelaa maajoukkueessa kun taidot ei vielä riitä.


    • Juu ja Karjalainen

      Itseluottamus korkealla, mikäli mestaruus pelattaisiin tällä palstalla niin kyllä rok tytöt voittais aivan takuulla. Toinen juttu on vaan kun EI PELATA. NE PELATAAN JÄÄLLÄ

    • SUPER JUNIORIT

      EIHÄN SE OLE KENELLÄKÄÄN MUULLA KUIN NÄILLÄ ROK:KIN KANNATAJILLA.
      TULKAA ETELÄÄN NIIN NÄHDÄÄN MISTÄ SE KAN PISSII..

      JOKA PELI VOITETAAN JÄÄLLÄ!!
      ODOTELLAAN TEITÄ!!

    • Juu ja Karjalainen

      KKN Pesee kaikki etelän vetelät

    • Etelä 26

      Mikän juttu toi on??
      Onko joku uusi joukkue ensi vuodeksi???

    • hold

      Teidän lapset ja kaverit lukee näitä, niitä kyllä hävettää!

    • Banaanimies

      Yhdyn ylempään kommenttiin, naurattaa lukea ku aikuiset ihmiset inttävät aivan turhista asioista. Menkää kotia peilin eteen ja miettikää.

    • KuRy

      Ja kirjoittelijoiden ikähaarukka oli? 35-45 >> Oululainen >> keskenkasvunen >> ego >> ALL

    • veera1512

      Aika säälittävää tämä jumalaton pauhaaminen jokaisen aihealueen alla tästä pohjoisen ihmeestä. Eniten kuitenkin ottaa päästä toi todella tökerö ja huutava teksti sekä miljoonat kirjoitusvirheet.Minä uskon että tuon kirjoittelun takana on jonkun "pelaajalahjakkuuden" tosi urpo faija.

    • wondering3

      Niistä ihmetytöistä vain kaks oli leijonanpentuleirillä vaikka näistä keskusteluista päätellen kolmasosa pitäis olla leijonanpennuissa ,kolmasosa N18 maajoukkueessa ja loput naisten maajoukkueessa. Koska näin ei kuitenkaan ole voidaan tästä päätellä että valintojen tekijät ei ole ollenkaan tilanteen tasalla tai sitten...

    • !!!!!!!!!!!!!!??????

      tiedättekö kuinka tyhmää tämä on että aikuiset ihmiset täällä netissä antavat ylimmäärästä painetta nuorille tytöille antakaahan heidän nyt herrajumala pelata sitä jääkiekkoa ilman mitään painostusta !

    • Tsemppiä1

      Raahe pohoisessa??? Kartta käteen. Nuille lahjakkuuksille tai heidän vanhemmille. Jatkakaa hyvää tekemistä nöyrästi , maajoukkue ei ole taivas , monen ura on loppunut kun on päässyt hieman sisäälle. teistä tulee henkisesti ja pelillissti parempia kun noukitte pala palaltaedessänne olevia "parempia" pelaajia. Tulee päivä kun 18-alle pelaajia pelaa vaststajan joukkueessa tähdätkää siihen päivään ja voittakaa.

      • VALKKU112

        GERBAT taitaa tuntea jokkoeen!!!! karjalainen uskomattomat 19 10
        suomisarjassa kahdeksan peliä. saattaa olla kautta aikojen kovimmat N18 ikkäsen
        pelaajaan lyömät!!


      • gerpat
        VALKKU112 kirjoitti:

        GERBAT taitaa tuntea jokkoeen!!!! karjalainen uskomattomat 19 10
        suomisarjassa kahdeksan peliä. saattaa olla kautta aikojen kovimmat N18 ikkäsen
        pelaajaan lyömät!!

        Tytöt pelaa omaksi harrastusilokseen olipa taso mikä onkaan.eri lajiliitot lajissa kuin lajissa uinti,yleisurheilu,ratsastus,joukkuepelit ..palkitsevat rankingeissa parhaiten menestyneet..pojissa pistenikkarit pääsevät näyttämään taitonsa.kuortane ei ole oikea paikka näyttää osaamist.kovatpelit kovassa seurassa ovat se paikka ja niitä pitäisi runsaasti ja laajallemateriaalille järjestää ja sjl n olla aidosti kiinnostunut.palkka toivolalle ja kumppaneille tulee kuitenkin aika laajasta pussista ja yksi peli ei todellakaan kerro totuutta.peli ilo paras ilo.tsemppiä tytöille olipa etelä tai pohjoinen.pelaajat tuntevat aika hyvin toisensa...


      • Parasko?
        VALKKU112 kirjoitti:

        GERBAT taitaa tuntea jokkoeen!!!! karjalainen uskomattomat 19 10
        suomisarjassa kahdeksan peliä. saattaa olla kautta aikojen kovimmat N18 ikkäsen
        pelaajaan lyömät!!

        Viime kaudella n18-ikäinen pelaaja Lukosta teki kahdeksassa pelissä pisteet 29 14, eli pitkä on vielä matka niihin pisteisiin... eikä se tyttö ollut edes maajoukkueringissä. Parhaat sen ikäiset kun pelaavat sm-sarjaa ei suomi-sarjaa:D


    • Tyttö 16

      Oliko pelaja Suomi sarjassa ja 15 vuotiasTyttö, Epäilen vahvasti, ei tämäkään ole missään maajoukkueessa.
      Ei ole mahtunut minkään ikäisiin, vaikka olisi pelillisesti monta maajoukkepelaajaa parempi.
      Tasan ei käy onnen lahjat. eikä joululahjat. Paita on vain väärän värinen ja pelaa väärässä seurassa.
      Ei siellä N18 joukkeessa pelaa varmasti Suomen parhaat, pelien perusteella,
      AIKA MONTA PELI TÄNÄ VUONNA NÄHNEENÄ VOIN SANOA

      • Nähdään

        Aika monta peliä, mutta ilmeisesti vain yhden joukkueen! Eiköhän sitä osata pelata kiekkoa koko Suomessa. Jäitä nyt hattuun, eikä paineita tytöille! Eiköhän kevääseen mennessä koko Suomi tiedä tytöt ja heidän lahjakkuutensa, jos ovat niiiiin hyviä!

        Maajoukkevalintoja pohtiessa kannattaa kaivaa esiin "ympyrä", jossa kerrotaan painopistealueet valinnoissa. Asenne taitaa nyt olla 50%, jolloin lajitaidot ei voi olla ainakaan suurempi osa!! Ja sekin lienee totuus, että jos vuotta vanhempi yhtä hyvä (jos nyt kukaan voi yhtä hyvä olal) on samalle pelipaikalla "tarjolla", se valitaan, koska seuraavana vuonna voidaan ottaa se nuorempi ja näin annetaan kaikille paremmin mahdollisuus saada tuo kunnia pukea Suomipaita päälle!

        Ei ne pisteet aina kerro kaikkea kuitenkaan... Tämän kaiken hehkutuksen jälkeen on kyllä hienoa nähdä nuo "ihmetytöt", toivottavasti heidän nuppi kestää tämän kaiken kehuskelun (ei saa nousta "hattuun" vrt asenne maajoukkuevalinnat) ja voittamiseenkin on luotu ihan kiitettävä paine kestää se!

        Tsemppiä peleihin ja rehtiä asennetta!


    • Taasko jokikokko

      Tasan ei käy onnen lahjat. eikä joululahjat. Paita on vain väärän värinen ja pelaa väärässä seurassa.

      Ja kaikkiko yhteen hiileen ??

    • topi691

      Veikkaan että Tyttö 16 puhui toisesta tytöstä joka pelaa samassa seurassa, molemmat molemat T15 ja T 14 kuuluvat samaan katekoriaan. mut pääasia että pelaavat.
      Molemmille tsemppiä. hieno nähdä heidän pelejä, ensi viikonloppuna lohja and riihimäki

      Toivottavasti pärjäävät etelän naisille.
      Vastutajalla on 4 huippu naista vastassa, molempina päivänä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1903
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1476
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      13
      1384
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1280
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe