olen pilannut elämäni synneillä

masentunutidiootti:(

Olen pilannut koko elämäni.Kerron teille nyt kaikista pahimman virheeni olen seksuaalisesti hyväksikäyttänyt siskoani. Olen siis kosketellut pikkusiskoni paljasta sukupuolielintä.....
siskoni on vasta 8v ja itse olen 15v. tämä kaikki on totta mitä kerroin ja kerron. olen siis kosketellut häntä ja näyttänyt omaa pensitäni ja puhunut hänelle kaiken laisia pervoja.
tyttöhän ei viele tiädä mitään seksi jutuista eikä sitä että noin ei pitäisi toimia.
olen toiminut noin vuoden ja sitten sain nipin napin pidäteltyäni puoli vuottta enkä toiminut noin,mutta sitten tuli taas jakso n.1kk kuin toimin noin ja nyt olen lopettanut täysin tämän toiminnan,koska tiedän ettei se olen oikein kenellekkään ja myös pelkään joutuvani helvettiin. olen myös kaiken laisia pikkusia syntejä tehnyt elämäni aikana. kuinka iso synti tälläinen toiminta on? miten pystyn hyvittämään sen? joudunko kärsimään tuskasta elämän aikana ja maan päällisen elämän jälkeen?

Olen niin tuskissani näistä asioista, ajatelkaa olen itsekkin sortunut seksuaaliseen hyväksikäyttöön!:(((((

haluaisin niin päässä herran luo kuoltuani,mutta onko se mahdollista jos on tehnyt syntiä?

uskokaa nyt oikeasti että olen katuva ja uskova 15 vuotias poika.
antakaa minulle neuvoja parempaan,kunnolliseen ja synnittömään elämänn...

13

280

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kkoollmmee

      Kyllä lapset leikkivät myös seksileikkejä. Ainakin minä ja veljeni. Se kuuluu kai normaaliin kasvuun. Olet nyt sen ikäinen että pitää lopettaa tuollainen. Katsele ikäisiäsi tyttöjä ja masturboi mieluummin.

      • uusi elämä

        Pienet lapset voivat leikkiä ns. lääkärileikkejä ja tutustua siten kehoonsa. Tällöin lapset ovat jotakuinkin samanikäsiä. Aloittajan tapauksessa aktiivinen osapuoli oli huomattavasti uhria vanhempi, jo teini-ikäinen (joka ei enää leiki lääkärileikkejä). Uhri on ollut teon kohteena, passiivinen, ei osallistuva.

        Seksuaalinen hyväksikäyttö voi jättää erittäin kauaskantoisia vaikutuksia.

        On hyvä, että aloittaja on lopettanut toimintansa ja katuu tekojaan. Pohdin nyt uhrin, tämän pikkusiskon tilannetta ja vointia.

        Kristilliseen katumukseen liittyy synnintunnustus ja parannuksen teko. Tehtyä ei saa tekemättömäksi, mutta olisi hyvä jos aloittaja voisi nostaa kissan pöydälle ja ottaa asian siskonsa kanssa puheeksi, pyytää anteeksi ja sanoa, että toimi väärin, että näin ei olisi kukaan saanut sinua kohdella. Muuten sisko on hämmennyksen vallassa, ei tiedä mistä on kyse, ei osaa jäsentää asiaa ja ehkä syyttelee itseään tapahtuneesta.

        Hyväksikäyttö aiheuttaa uhrissa usein häpeän lisäksi ruumiinkuvan vääristymistä, itseinhoa, itsetuhoisuutta, syömishäiriöitä, masennusta, postraumaattisen stressireaktion, unettomuutta, sosiaalista vetäytymistä, ongelmia myöhemmin omassa seksuaalisuudessa ja parisuhteissa jne.


    • Jeesuksessa parannus

      ja kaikki entinen saa jäädä taakse ja uusi hyvä hengellinen hyvä tulla sen huonon sijaan. Paljon tarvitsemme anteeksiantaumusta ja laupeutta kuten Jeesus on täynnä tätä niitä kohtaan, jotka tahtovat hyväksi tulla Henkensä armoliitossa, joten se on ainoa hyvä kaita tie: Jeesus!

    • Jeesuksesta tulee

      huonosta hyvää ja on ainoa toivo jokaiselle ihmiselle. Herra hyväksyy myös sen joka ei ole mitään tämän maailman silmissä. Herra Jeesus on hyvä, amen, halllujah. Ilomme olkoon kiitää ja kunnoittaa Herraa sillä sen on otollista ihmiselle.

    • aloittaja0

      joudunko helvettiin vai en? olen parantanut tapani,auttaako asiaan mitenkään??

      • jaikal.fi

        Tapasi parantaminen ei pelasta sinua helvetin tuomiolta.
        Mutta usko Jeesukseen Kristukseen pelastaa helvetin tuomiolta.
        Anna itsesi Jeesukselle sellaisena kuin sinä olet. Tunnusta Hänelle syntisi.
        Ota Jeesus Kristus vastaan. Hänessä otat vastaan pelastuksen helveltiltä.
        Jeesus Kristus on personoitu Pelastus. Hän pelastaa sinut niin että saat elää
        ilman pelkoa. http://www.jaikal.fi/113188792


    • Synnit anteeksi

      Pyydä Jeesukselta syntisi anteeksi. Jeesus on kuollut meidän takiamme ristillä.. Että saisimme syntimme anteeksi. Kukaan ihminen ei voi olla täydellinen tai Jumalan kaltainen. Nyt vain pyydät syntisi anteeksi ja parannat tapasi.

    • jaikal.fi

      Sinulla on raskaita asioita tunnollasi. Ymmärrän että olosi on vaikea.
      Mutta sinun tilanne ei ole toivoton. Sinulla on mahdollisuus muuttua
      ja saada apu. Sinulla on mahdollisuus saada kaikki synnit pois pyyhityksi.
      "Jeesuksen Kristuksen, Jumalan Pojan veri puhdistaa kaikesta synnistä."
      Näin todistaa Jeesusta lähellä elänyt Jeesukselle rakas opetuslapsi.
      Mitä syntiä jää jäljelle kun kaikki synti on puhdistettu? Minä uskon Raamatun
      Sanan niin kuin se on kirjoitettu. Silloin vastaus on: ei mitään syntiä jää!
      Tästä johtuen sinä voit tulla puhtaamaaksi kuin uusilumi. Sinä voit tulla puhtaaksi synnistäsi. Se on mahdollista.

      Raamatussa on muutakin tekstiä kuin tuomion ja rangaistuksen tekstiä.
      Raamattu on Jumalan rakkauskirje meille ihmisille. Evankeliumi Jeesuksesta Kristuksesta on Jumalan armon ja rakkauden evankeliumi. Evankeliumin Sanan kautta sinä pelastut uskomalla sen omalle kohdallesi ja vastaanottamalla Jeesuksen Kristuksen elämääsi ja sydämeesi. Silloin otat vastaan Jumalan armon, rakkauden ja syntiesi anteeksiantamuksen. Nämä kaikki kun ovat Jeesuksessa.

      Koska sinä olet synnintunnossa, Jumalan Henki näyttää sinulle syntisi ja sen vakavuuden. Hän tekee sen koska Hän tahtoo johdattaa sinut parannuksen teon ja uskon kautta armahtajan Herran Jeesuksen Kristuksen luokse saamaan anteeksiantamuksen ja todellisen elämän.
      Sinä siis koet vetoa Jeesuksen luokse parannukseen. Sinä tahdot luopua synnistä. Sen on Pyhä Henki vaikuttanut sinussa. Siksi tilanteesi ei ole toivoton. Olet siinä mielessä onnellisessa asemassa. Tilanteesi olisi vakava mikäli et kokisi tehneesi mitään väärin. Silloin sinä olisit paatunut eikä anteeksiantamus kiinnostaisi sinua. Nyt kun se kiinnostaa, Pyhä Henki tekee työtä sinussa. Hän siunaa sinua aromollaan ja anteeksiantamuksellaan uskosi kautta Herraan Jeesukseen Kristukseen.

      Minä olen itse käynyt läpi taisteluni omien syntieni tähden. Kertomukseni ja opetukseni perustuu itse koettuun elävään elämään sekä (uskoni mukaan) Raamatun ilmoitukseen. Lue kirjoituksiani omasta uskoon tulosta sekä synnistä ja anteeksiantamuksesta. www.jaikal.fi

      Käytännön neuvona antaisin sinulle:
      Vältä tilanteita joissa olet kahden kesken pikkusiskosi kanssa.
      Älä mene hänen sänkyynsä maata äläkä ota häntä viereesi maata.
      Älä koskaan riisu häntä alasti äläkä itsekään ole alasti hänen lähellään.
      Rukoile Jeesukselta Kristukselta apua ongelmaasi ja ennen kaikkea vapautusta.

    • ps12

      Yhdyn edeltävään ja lisään että ole rehellinen sekä itsellesi että esim vanhemmillesi. PYYDÄ anteeksi siskoltasi mahdollisimman pian, tee selväksi ETTÄ SE OLI vääryyttä häntä kohtaan ja väärin toimia niin, et kunnioittanut häntä, etkä tee niin enään. SE on alku. Kun olet rehellinen se on jo SUURI asia ja tunnustat syntisi. Olen itse tehnyt aviorikoksen useammin kuin kerran ennen kuin erosin ja tulin sen jälkeen uskoon. Oma painini oli sen kanssa ja tuo ei ollut ainoa synti mitä olen tehnyt. Mutta olen rehellinen sekä itselleni että muille siitä, pelkään että se toistuu ja se pelko on hyvä asia koska se kertoo että olen tiedostan asian. Jos en ajattelisi tehneeni mitään väärää sillon olisi huolestuttavaa.. Se että tiedät tehneesi väärin on jo hyvä asia, mutta se ei riitä! Siitä pitää tehdä parannus ja mielummin nyt ennen kuin on jo liian myöhäistä. Liian myöhäistä tarkoittaa sitä että teet siskollesi elinikäiset traumat. Anteeksi pyytämällä nyt ja kun siskosi antaa anteeksi sinulle on mahdollista että suuremmilta traumoilta vältytään. Mun edellinen koki raiskauksen, se vaikuttaa ihmisen koko loppuelämään ja kaikkiin ihmissuhteisiin. LUOTTAMUKSEEN jne... Tutkittu on että moni lapsena seksuaalisen hyväksikäytön uhri tekee sitä jollekkin muulle... Varsinkin jos tuo on toistuvaa. lapsi oppii että näin tulee käyttäytyä.. mun edellisen raiskaaja oli itse joutunut lapsena oman veljensä seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi... Samaten kun jos lapsena kokee väkivaltaa tai mitä tahansa yleensä kantaa sen mukanaan aikuisuuteen ja moni tekee sitä omille lapsilleen... Toivon sulle onnea ja pysy sillä tiellä minkä valitset =)

    • junnug

      ILMOITAN POLIISILLE TÄSTÄ. Saat vastata teoistasi ensiksi maan päällä

    • Helppoa - eikös?

      Liity Lestadiolaisiin ja pyri heidän johtajaksi!
      Sen jälkeen asia pyyhitään pois ja saat anteeksi.
      Lisäksi lestadiolaiset tuomitsevat siskosi koko asiasta.

    • ps12

      KUKA TEISTÄ ON SYNNITÖN SE HEITTÄKÖÖT ENSIMMÄISEN KIVEN!!!! Näin sanoo Jeesus... Toinen tunnustaa julkisesti syntinsä ja etsii vastauksia ahdistukseensa ja heti ollaan kivittämässä lasta kuoliaaksi.. KATSOKAA peiliin ja miettikää mitä väärää olette itse tehneet ennen kuin tuomitsette toisen! TUOMITKAA OIKEIN niinkuin sanotaan. Mikä on vienyt poikaparan mokomaan tekoon. HEMMETTI ku jopa tuo kaapista ulos tuleminen vaatii hirveesti rohkeutta ja tunnustaa tekonsa julkisesti niin heti ollaan viskaamassa ekat kivet. Eiks oo myös kirjoitettu että kielellä on valta elämään ja kuolemaan ja se pätee myös KIRJOITTAMISESSA... Entäs jos rassukka päätyy jonkun kirjoituksen takia niin ahdistuneeksi että tekee itsemurhan ja SEN kirjoittaja joutuu vastaamaan teostaan viimeisellä tuomiolla.. JUMALA on oikeudenmukainen, ei se tarkoita sitä et jos syntinsä anteeksi saa ettei joutuis sen seurauksia kärsimään.. Vaikka poikaparka tunnustaakin ja saa anteeksi sillä on aina seuraus jota joutuu loppuikänsä kantamaan. KATSOKAA jokainen solvaaja vaan peiliin ja miettikää omia tekojanne. Vaikka ette olisi noinkaan hirveetä syntiä tehneet mutta jokaisella SOLVAAJALLA on mielettömästi HIOMISTA omissa asenteissaan.. Fariseukset.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      163
      6863
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      36
      4067
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      2055
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1999
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1839
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1666
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1583
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      28
      1581
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1555
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      36
      1408
    Aihe