Yhteenvetosi?

juhehoi

Kirjoita jokaiselle parille jotain tai vain ajatuksesi heidän tulevastaan. Ei mitään ylimääräisiä häröilijöitä tai kommentteja tähän ketjuun, kiitos! :)

JUHO&HEIDI: fiksu, mukava, sympaattinen pari, joille toivon pitkää ja ihanaa, yhteistä tulevaisuutta! Luottakaa toisiinne! Noin hyvää ei kummallekaan helpolla enää koskaan eteen tulee! Useimmille ei ikinä! Kummatkin olette todella harvinaislaatuisia! :)

HANNELE&VEIJO: kaikkea hyvää teille myös! Tsempatkaa yhdessä pitkä ikä kypsällä rakkaudella ja terveillä elintavoilla! Ethän ole Hannele vielä farihuomiosta pökerryksissäsi... lupsakakaakin on helppo esittää? Muista, että Veijo on myös harvinaislaatuinen tapaus, kuten nuo kaksi tuossa edellä. Rehellinen ja analyyttinen Veijo kyllä löytää toisenkin Hannelen, mutta entäs toisinpäin...? Toivon Veijon puolesta, että pelkoni on turha.

ESA&ANNIKA: Annika: juokse! Niin nopsaan ja kauas kuin voit! Lihaisa Esa etsii ja etsii, muttei varmaan koskaan mitään löydä. Annika sen sijaan voi vain valita työympäristöstään potentiaalisimmat!

PEKKA&SOHVI: vakka kantensa ja pata kattilaa ja... Säälin Pekan sukua, joka joutuu sohvia sietämään edes hetkenkään vertaa. Pekathan kyllä tunnetusti kelluvat vaikka...

15

1184

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • juhehoi

      Tässä siis vielä valmis pohja....

      JUHO&HEIDI:

      HANNELE&VEIJO:

      ESA&ANNIKA:

      PEKKA&SOHVI:

    • blande2

      JUHO&HEIDI: suloinen pari. Jotenkin tuntuu, että he löysivät nyt sen puuttuvan puoliskon toisistaan. Varmasti jaksavat järjestellä tapaamiset ja opiskeluaika kuluu nopeaan....

      HANNELE&VEIJO: oikein hyvä pari! Kunhan vaan Hannelelle ei ihan ole kilahtanut prinsessa leikki hattuun...! Työmiehet pitäisi hankkia erikseen. Puhui odotuksista ja siitä kuin kaikki piti olla samasa paketissa. Ei ihan hyvä Hannele....! Veijo on hyvä tyyppi silti!

      ESA&ANNIKA: Esa paljastu vätykseksi. Pelailee Annikan kustannuksella. En tajuu miksi Annika meni tollasen kanssa samaan huoneeseenkin...

      PEKKA&SOHVI: YÖÖÖÖKKKKKK!!!

    • ikävä kyllä

      Tältähän se näyttää vähän aikaa mutta ei pysyviä pareja ei tule.

    • nainentässä

      Veijo järjesti ehdottomasti parhaimmat treffit Hannelelle Turussa. Heidin ja Annikan ohjelma oli kans kiva...

      Sohvilla oli sellaaset treffit, että haukottaa...ensin vaatekauppaan shoppailemaan ja sitten pikaruokaa.

      • Juho ja Heidi paras

        Samaa mieltä. Veijo otti hyvin Hannelen huomioon treffeillä. Vähän minua pelottaa Hannelen suuret odotukset kumppanistaan. Jos etsii itselleen kumppania niin ei se mielestäni edellytä, että alkaa hoitamaan kovinkaan paljoa kumppaninsa tilan töitä, varsinkaan kun se tila pysyy todennäköisesti jatkossakin vain Hannelen ja sukunsa nimissä. Veijolla on jo oma työ ja elättänee itsensä sillä.

        Juho ja Heidi sopivat toisilleen, yhtä herttaisia ja puhtaan oloisia.

        Annikan ei todellakaan kannata jäädä kauan odottelemaan Esan päätöstä.

        Pekka ja Sohvi pilasivat koko ohjelman ilkeällä käytöksellään farmiviikolla. Sääliksi käy myös Pekan perhettä, mikäli joutuvat samassa huushollissa olemaan Sohvin kanssa. Turussa Sohvi oli myös järjestänyt treffit lähinnä ajattelemalla itseään.


    • Ohjelmaa seurannut N

      JUHO&HEIDI: Mielestäni paras pari, koko sarjasta. Hienon ohjelman oli Heidi valinnut päivälle. Uskoisin, että voisivat löytää sielunkumppanin toinen toisilleen.

      HANNELE&VEIJO: Minusta oli näin alle 30v silmin hauska katsoa ns. varttuneemman väen deittailua. Ja se on erilaista, kuin sitten taas meidän nuorempien maailmassa. Ei olla niin pinnallisia, arvostetaan niitä aivan muita juttuja. Hannele valitsi Veijon, joka oli minun mielestä hyvä valinta. Sopivat toisilleen, mutta vaikea sanoa että minne asti kantaa, toivottavasti pitkälle!

      ESA&ANNIKA: Hmm.. No vaikea sanoa, kun en tunne tarinaa sen enempää, kuin mitä on telkkarista nähnyt. Mutta ehkä Esa ei oo vielä niin sillä tiellä, että tietäisi mitä tahtoisi. Minua aiakin jäi hämäämään se, että sanoi soittelevansa muillekkin, antaisi sitten Annikan vain mennä ja etsiä omaa sydämenpuolikasta.

      PEKKA&SOHVI: Voivoi.. Täytyy sanoa, että Turussa kun asun itse, niin Hansa on kiva paikka shoppailla, mutta en kyllä miestä veisi deiteillä shoppaileen. Teen sen mielummin yksin ja omalla-ajalla :D Ja itse olen kulinaristi, niin Turussa on kyllä oikein hyviä ruokapaikkoja, muitakin kuin Hese :D Hyvä etten pudottanut leukaa lattiaan asti, kun toinen pokkana ehdottelee "Mentäiskös Heseen" :D Heitä en henkilökohtaisesti tunne ja tämä fiilis on vain television välittämää kuvaa minkä olen saanut, mutta ehkä Sofialla oli narut käsissä ja Pekkaa vietiin 6-0. Pekka oli alussa minun suosikkini (olisin kirjoittanut hälle, jos jollekkin olisi pitänyt kirjoittaa halutessaan maajussin morsiameksi), mutta kun näin hänen valinnan, niin se sitten tyssäs siihen, mutta tosiaan en tiedä sen enempää asiasta enkä heitä tunne, niin en tiedä mikä on todellisuus. Kenties ovatkin onnellisia toistensa kanssa. Kukin valitkoon elämänsä rakkauden :)

      • Nähty on

        Taisi maksattaa mekko-ostoksenkin Pekalla, ainakin Pekka sitä kantoi kun sovituskopeilta lähtivät. Niihin häihin se mekko ei kyllä ainakaan päätynyt, oli eri mekko kokonaan.


    • Nyssemeni.

      Tämähän oli hauskaa luettavaa, ihan kuin tuntisit jokaisen osallistujan=)kommentoimatta sen kummemmin mitään faktaa kenestäkään voin vain sanoa että itse valinnat tekivät itse elämänsä elävät,ÄHÄKUTTI.Hannelelle, rehellinen ja analyyttinen=)woe woe ristus miten jollakiin voi mennä riaknoosit pieleen, tässä parissa taitaa kyllä puntit mennä tasan,sitä saa muutakin mitä ei ihan välttämättä tilannut=)Sofia ja Pekka kesti simputuksen filukngistaan hyvin ja kestivät tästä kirjottelusta huolimatta hyvin,ähäkutti !nuoria vielä joten virheitä ehtivät tehtailla yhtä paljon kuin varttuneempi väkikin on elämässään tehtaillut=)Juho on juho=)Esa on viksu sälli,elämän kumppania jos etsii niin miksi ei voi kuluttaa etsintään hetkeä pidempää aikaa? loppuelämä on kuitenkin ristuksen pitkä aika..viettää sen väärän kanssa=)) ei muuta kun onnellisia elon hetkiä kaikille ja niitä huonojakin millä osaa taas arvostaa niitä hyviä=)

      • Blahahhahaa

        Onkos sun arvios sitten jotenki parempi????


      • ÄHÄKUTTI!!!
        Blahahhahaa kirjoitti:

        Onkos sun arvios sitten jotenki parempi????

        ÄHÄKUTTI!!!


    • REinsessa

      JUHO&HEIDI: väritöntä, hajutonta, tylsää, MUTTA varmasti käyvät toisilleen. Tai sitten Heidi tylsistyy ja häipyy.

      HANNELE&VEIJO: Jokin ristiriita näissä. Hannele oli jotenkin liian teennäinen, "höttöinen". Erikoinen veto muistaa ohjelmassa miehiä kuvilla, joihin sisältyi lapsenlapsen kuva...varmaan suunnilleen tuntemattoman penskan naamaa miehiä kiinnostaa. Veijo vaikutti perussuomalaiselle duunarimiehelle -niin hyvässä kuin pahassa

      ESA&ANNIKA: Nössöä, Annika katselkoon muihin suuntiin

      PEKKA&SOHVI: Pekka oli henk.koht.:sti minusta melko vastenmielinen. Sofia saisi ulkoisilta avuiltaan komeamman ja sivistyneemmän miehen. Pekka vaikutti kiltille

    • JEsseJaMes

      JUHO&HEIDI: Ihana, fiksu pari. En ymmärrä, miksi haukutaan tylsiksi. Vaikuttavat tosi mielenkiintoisilta, monipuolisilta ja sopivat toisilleen. Vaikuttavat avoimilta keskenään - eihän sitä kaikkea tarvitse kameroille kertoa.

      HANNELE&VEIJO: Sopivat toisilleen. Veijo on tosi symppiksen oloinen!

      ESA&ANNIKA: Esa oli suuri pettymys. Onneksi Annika ei jäänyt kattelemaan.

      PEKKA&SOHVI: Yksinkertaisen oloinen Pekka sai narisevan sohvan, joka riitelee muun kalustuksen kanssa. Sohva voi siellä miettiä, mitä haluaa elämältään...

      • Juho& Heidi parhaat

        Juho ja Heidi ovat eniten sellanen pari jotka luodut toisilleen. Sopivuuden aisti jo ohjelman alussa.

        Hannele ja Veijo. En ole varma heidän yhteensopivuudesta. Töitä teetättää.

        Esan ja Annikan tiet ei ollut tarkoittu yhteen. Senkin aisti farmiviikolla. Mutta onneksi Esa löysi vastanneista naisen jonka kanssa kemiat sopii yhteen.

        Pekan ja Sofian suhde näyttää vahvalta mutta kestääkö pitempään?


    • kateellinen 1

      Heidi ja Juho ,mukavat parit.Kuitenkin olisin itse sopinut Juholle paremmin,koska olen köyhä,Omistan ulkovessan näköisen mökin ja minulla on väärät sääret ja kierot silmät,Siksiu olisin osannut antaa Juholle kovasti arvoa ja ikionnellinen lämpimästä isosta talosta,Töitä olisin kyllä osannut tehdä.Siinä Heidi olisi jäänyt toiseksi.Etköhän Juho vaihda minuun?

    • emännänalku

      Hei kateellinen otahan lääkkeesi ja nopiaa alkaa taas elämä näyttään paremmalta.Heidi on hieno emännänalku onnea oikein paljon.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 118
      2444
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      65
      2257
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2011
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1717
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1638
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1442
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      15
      1393
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1383
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1367
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1292
    Aihe