Kannabis bisnes rehottaa

Tilanteen tasalla

K:nummella kannabis bisnestä pyörittää 15-17 vuotiaiden jengi. Se on ollut toiminnassa jo muutaman vuoden. Ne myyvät tavaraa 12-13 vuotiaille lapsille. Poliisi ja lastensuojelu on asiasta hyvin perillä mutta ne eivät ole tehneet asialle mitään. Paitsi että ne lapset jotka sitä ovat ostaneet tai käyttäneet ja kärähtäneet niin niistä on tehty kiireellinen huostaanotto.
Sijoitus on tehty näihin surullisen kuuluisiin Oy firmojen omistamiin laitoksiin....
Eli hyysätään diileriä ja suljetaan laitokseen ostaja ja/tai käyttäjä.
Tässä ei enään oikeustaju kenelläkään pelaa.
Yleensä poistetaan se mätäpaise mutta tämä on jo mennyt varsin oudoksi toiminnaksi viranomaisilta!

38

4986

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kuvaa videolle

      hyväkeino on kuvata videonpätkä ja laittaa nettiin näytille............

    • Pettyny knummelainen

      Puuttuuko Pooliisit täällä muutenkaan mihinkään? Ja ainahan näitä on joka kylässä ja Kaupungissa :(

      Toinen mitä nämä nuoret tekevät on tuo kirjoittelu ja spreijaaminen. Aseman ostarin WC:t esim. Eip ole sielläkään sitten kauaa ilmaisia vessoja :( Kumma kun ei nuoria saada kuriin :(

    • Voi lapsi parat :/

      Kirkkonummen lastensuojelu menee siitä missä aita matalin :( Lapsi huostaan niin ei ole enään kirkkonummen ns. ongelma .. Kun huosta lapsethan sijoitetaan eri kyliin :(

    • Huolestunut8

      Varo! Sinun lapsesi voi olla seuraava!

    • Dingelidong4

      Huh, huh joku märehtii ilmaisesta vessasta kun lapsista tehdään samaan aikaan narkkareita

    • pedvetskoiii

      Jäbä ei kyl oo ihan ajantasalla, jos totta puhutaan...
      Täällähä mä, kylilt maskii, vitut diilaaa ykskää nippii alle 14v!

      • Tilanteen tasalla

        Pedvetskoiii ihanko paperit kysyt? Johan vitsin murjasit. Ja kyllä, täällä on selvinnyt nyt että tosiaan sitä on myyty näille 12-13 vuotiaille.
        Jäbä joka on diilannu niin se ei ole ollut ihan ikäistensä tasalla....


    • NOLOpedvetskoiiii

      Hmmm.. Tuostahan puhutaan koko ajan kuin kylien ja masalan yläasteella rehottaa. (Vanha juttu jo)

      Viekääpä lapsenne kusitesteihin, sillähän se selviää.

      Mutta miettikää myös se että jos lapsesi on jo käyttänyt kannabista niin seuraavaksi hänelle tyrkytetään sitten pillereitä jotta pääsee kannabiksesta eroon. Kun ne on laillisia. Mites sitten niistä pillereistä pääsee eroon? Se onkin vaikeampi juttu se. Mutta niitä saa laillisesti.

      Kemikaali vastaan luonnontuote?

      Ja Pedvetskoi mistätunnistat onko lapsi 12 vai 16?

    • Välitätkö oikeasti?

      Kaivelkaahan vanhemmat lastenne taskuja, katsokaa minkälaisissa porukoissa lapsenne liikkuvat ja missä lapsesi oikeasti yönsä viettää.

    • ikäväjuttu

      vaikka itse saatan joskus sauhut polttaa, ihmettelen helvetisti näitä idiootteja jotka myyvät sitä edes alle 18 vuotiaille ja 13-14 vuotiaana pitäs olla jotain ihan muuta tekemistä kun polttaa pilveä. Mutta onko syyt siinäkin jossain syvemmällä, miksi 13 vuotias haluaa pään sekaisin? No porukan painostus voi olla syy ja se että haluaa saada jotain pisteitä muiden silmissä. Mutta jos 13 vuotias käyttää päihteitä hänellä saattaa olla oikeasti paha olla ja se ei katso sitä tuleeko köyhästä vai rikkaasta perheestä sen ikäinen voi hyvinkin tuntea ahdistusta yms. ja ruveta lääkitsemään huonoa oloaan itse(itse tein näin aikanaan, tosin muilla päihteillä myös joista irti olen onneksi päässyt) ja tämä johtuu mielestäni siitä ettei asiosta keskustella kunnolla ja niiden oikeilla nimillä.

    • Lapsiparat.Paha olo.

      Moni 13v hakee itseään ja jos on vaikka kotona huonot olot niin luulee tuon autavan oloon :( Pidemmän päälle ei vain auta :(

      Voi lapsi parat :/

      Tuo että laspi jää kiinni polttamisesta joutuu huostaan? mites sitten alkoholi ja tupakka? Ei mitään.... Taputetaan vain päähän ja toivotaan että lopetappas.,,,

      Kirkkonummikin voisi keksiä nuorille jonkun paikan jossa oleilla (Ei Citttarin käytävillä)

    • nähny yhtä sun toist

      Niin hyvät vanhemmat, kannattaa käydä esim. perjantai iltaisin katsomassa CM/galleriakäytävä/Liikekeskuksen/Aseman Ostarin käytäviä/porrashuoneita. Mikäli ei oma lapsi ole siellä nin hyvä asia. Tiedätte kuitenkin sitten millainen meno on. Suurin osa on ihan ok nuoria. Joukossa kuitenkin tyhmyys tiivistyy ja joukkopaine on kova. Tyhmyyksiä saattaa tulla tehtyä vaikka olisi kuinka kiltti ja kotona käyty asiat läpi.
      Se on todella, todella ikävää ettei Kirkkonummi pysty järjestämään nuorisolle toimintaa ja tiloja keskustassa, vaan he joutuvat notkumaan kauppakeskusten käytävillä ja porrashuoneissa.
      Pahin on ollut kesäisin tuo silta joka lähtee Limnellin aukiosta kohti Heikkilää. Erittäin nuoria tyttöjä ja poikia useamman kaljalaatikon sekä viinapullojen kanssa siellä istuvat. Jotkut niin kännissä että meinaavat pudota rinnettä alas siihen pieneen jokeen.
      Siihen moni nuori kokoontuu varsinkin lämpininä kesäiltoina. Olen kuullut monelta aikuiselta että pelkäävät kulkea sillan yli iltaisin koska pelkäävät näitä kännääviä nuoria.
      Mikään ei ole muuttunut viime vuotiseen, joten on erittäin todennäköistä että tämä jatkuu myös tänä vuonna.
      Monella nuorella on hyvät kaverit eivätkä missään nimessä varmaan lähtis tuonne "hillumaan". En vain itse haluaisi olla se vanhempi joka saa puhelinsoiton poliiseilta että hakisinko jälkikasvuni sillalta koska on siinä tilassa ettei osaa huolehti enää itsestään ja jalat ei kanna.
      Ylivalvominen ei auta, eikä nuoria voi seurata, heillä pitää olla vapaus liikkua ja tavata kavereitaan.
      Haluan vain että jokainen voisi niin halutessaan käydä tsekkamassa tilanteen. Ehkä se herättää jos ei muuta niin ajatuksia, ja ehkä jollain vanhemmalla joka näkee tämän että nuorilla ei ole juurikaan paikkoja tai toimintaa esim. kunnan taholta olisi juuri se henkilö joka voisi tähän vaikuttaa.

    • hallusInaathio J
    • ...

      suoraan sanoen perseestä katsoa itse kuiville kovista aineista päässeenä, että minkälainen ihmeellinnen vitun ihannointi tuntuu näillä junnuilla olevan huumeita kohtaan, ja myös niitten käyttäjiä. En vaan muuta voi sanoa että se on kova tie jos sen haluaa valita.. Niin paljon on itsekkin menettänyt... Ja sanon tämän siksi koska kiinnostaa noita varmasti muutkin aineet millä saa oloja.. Toivottavasti tajuaisivat ajoissa millasta elämää ovat itselleen hankkimassa, vastuu on toki myös vanhemmilla mutta omista valinnoista nää jutut viimekädessä on kiinni.

    • diilerit kiinni

      koulujen ympäristöön tarvitaan tehovalvontaa

      sama joukkio pyörii ympäri koulun nurkkia kesällä että koulujen aikaan

      siellä on ikään kuin päivystys, myydäänkö siellä jotain ?

      diilerit kiinni niin ongelmat vähenee

      • HuoliSuuri

        Eikös ne pyöri Cittarilla nykyään? :) Kumma kun ei vanhempia kiinnosta :( Samat naamat siellä jo pari vuotta "vaikuttaneet" ... Alaikäisiä vielä :( On bissee ja blossee :(


    • asdddeesddd

      go go go likainen etelä:youtube

    • ADOD

      C o Mc Rambo !

    • Onko6

      Kirkkonummi

      Hereillä?

      • ei meillä näin

        Onse kumma kun nämä iskän ja äiskän pikku kullanmussukat saavat hääriä huumeittensa kanssa VUOSIKAUSIA rauhassa eikä kukaan tee mitään. Poliisillekaan ei tullut yllätyksenä - oliko koko homma siis tiedossa heilläkin, mutta mitään ei tehty? Veikkolassa asuu ilmeisesti niin lapsistaan vieraantuneita vanhempia että ei ole mitään kosketuspintaa todellisuuteen. Vastuuttomuuden huipentuma!


      • Kdjdirur
        ei meillä näin kirjoitti:

        Onse kumma kun nämä iskän ja äiskän pikku kullanmussukat saavat hääriä huumeittensa kanssa VUOSIKAUSIA rauhassa eikä kukaan tee mitään. Poliisillekaan ei tullut yllätyksenä - oliko koko homma siis tiedossa heilläkin, mutta mitään ei tehty? Veikkolassa asuu ilmeisesti niin lapsistaan vieraantuneita vanhempia että ei ole mitään kosketuspintaa todellisuuteen. Vastuuttomuuden huipentuma!

        Veikkolassa asuu näitä itä-helsinkistä muuttaneita sekundamaalaisia ja pikku lippispäät ovat tuoneet liimanhaistelurinkinsä veikkolaan. Ei sen kummempaa.


    • Jerri Kämpe-Helleniu
    • Lehti-puu

      Monelle jää nuoruuden huumekokeiluista ikuiset arvet. Esimerkiksi eräs teinipoika oli hyvä urheilija ja koulussa priimus. Alkoi sitten käyttämään heroiinia ja joutui huumekoukkuun. Eräänä iltana puhelin soi ja poika itki että äiti tulisi hakemaan hänet huumeluolasta. Äiti haki poikansa ja vei hänet helluntaiseurakuntaan jossa pojan puolesta rukoiltiin. Poika pääsi huumeista eroon Jeesuksen avulla mutta huumeista jäi ikuinen muisto. Poika oli saanut likaisesta huumeneulasta sokeritaudin johon ei ole parannusta.

      • X-FILES

        Sokeritauti eikyllä tartu... tyhymä ämmä


      • puukulli-

        Vai että sokeritaudin... heheheee... Onko tuo Jeesus lääkäri vai mikä lähihoitaja ?


      • Anonyymi
        X-FILES kirjoitti:

        Sokeritauti eikyllä tartu... tyhymä ämmä

        Kyllähän se veren kautta tarttuu vitu pässi XD


    • Sunäitis

      Pikemmin tupakkaa ku bongii

    • Happppopoju

      Kannabis Bisnes todelllaki rehottaa knummen kylil ja yks bisnes mikä rehottanu jo viel kauemmi Happoo ja sienii bisnes . Vittu kirkko nummel asukas lukuun eniten happon ja sienin vetäjii salee koko universumis vittu

    • tämäeihyvältänäytä

      Poliisi on avuton, voimaton tai virkainnoton Kirkkonummen huumeongelman suhteen. Käykää poliisilaitoksella katsomassa sitä porukkaa, ei enää ihmetytä, miksi eivät tee mitään. Nahjuksia ja ammattitaidottomia ovat. Kirkkonummi on poliisin suojatyöpaikka ja viimeinen etappi ennen täydellistä työkyvyttömyyttä.

    • kukkahatut

      kukkahattutädit voi olla ihan shhhh pls

      • Menepoiskukkahattu

        Joten miksi olet täällä?


    • Anonyymi

      Saatanan kukkahattuhomot jos haluu poltella nii antakaa poltella eise sillä ratkee et suljetaa laitoksee saatana

    • Niin siinä kun peruskoulussa opetetaan yrittämisen alkeita.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vihreät ovat hyvin mielissään huumeiden voimakkaasti lisääntyvästä käytöstä Suomessa. Se lisää rutosti kannatusta vaaleissa. Tiedä vaikka nousee jo seuraavissa vaaleissa pääministeri puolueeksi eli Maria Ohisalo ohittaa sdp:n Sanna Mariinin. Molemmat vihreän laidan kulkijoita. Ja kieltämättä tämä suuntaus sopisi ilmanmuuta myös Pekka Haavistollekin, presidentin paikkaa kun pukkaa Mäntyniemeen. Edesmennyt presidentti Tarja Halonen luulisi olevan sopusuhtainen ja globaaliseen kehityksen suuntaan täysin mieltynyt ja ilmanmuuta kannattavan.

    • Anonyymi

      Ai että äänestäisin vihervasureita, että voisin laillisesti pössytellä, en ikinä. Ja mitäs hohdokasta kannabiksessä olisi enää sen jälkeen, jos se olisi sallittua.

    • Anonyymi

      Kannabiksellahan ne kaikki nuoret aloittavat ja vähitelle siirtyvät väkevämpii. kokaiini hasis, marihuana ja heroini.... alkoholin kera.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1332
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1255
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1150
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1032
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      995
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      8
      974
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe