Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

KIELTÄKÄÄ TURKISTARHAUS!!!!!!!!!!

inhimillisyys1

Pyydän kaikkia eläinihmisiä vetoamaan hallitukseen turkistarhauksen kieltämisen puoltamista!

Lähdetään kaikki yhdessä liikkeelle, niin olemme vahvoja : ) : )

19

162

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sikaperkele
    • Minkkiturkki

      Enemmän tietoa ja pitkänäköisyyttä.Jos Suomen tarhaus toimii laillisissa puitteissa ja haluat lopettaa rehellisen työnteon, olet ehkä valmis katselemaan
      videoita esim.Kiinan turkistarhauksesta.Johonkinhan kysyntä siirtyy.Lapsellista
      potaskaa tuo.Ja on niitä ihmisiäkin tässä maassa jotka apua tarvitsevat.Kohdenna
      pätemisen tarpeesi johonkin missä on järkeä.

      • asioilla on puolensa

        Samaa mieltä kuin Minkkiturkki. Vaikka Suomesta loppuisi niin varmasti jatkuisi Kiinassa tai muualla. Suomessa sentään tuotakin elinkeinoa valvotaan. Lisäksi kannattaa miettiä sitäkin puolta, että vientiin menevistä turkiksista jää suomeenkin muutama euro.


      • peppi_paskatossu

        Se spacebar on siinä näppiksessä ihan käyttämistä varten.
        Eipä mulla muuta.


    • Miettikää nyt vähän.

      Turkistarhausta vastustaville kysymys? Oletteko valmiit maksamaan sen veron valtion kassaan joka menetetään siinä? Plus palkkaamaan nämä uudet työttömät töihin?

      Ei paljon auta asiaa että todetaan että sitä muualla tarhataan ja että suomalaiset on kekseliästä kansaa. Jokainen voi miettiä kohdallaan että sinulta kielletään oma työntekosi sen takia että joku hyvin marginaalinen osa ihmisistä kokee juuri sinun tekemäsi rehellisen työn kiellettäväksi.

      Varsinkin tälläisessä taloustilanteessa kun jokainen yritys vähentää väkeä ja siirtää tehtaita ulkomaille, on täysin järjenvastaista ajaa turkistarhauksen kieltämistä.

    • sekopokotikojatoko

      lisää turkkeja pakkaseen mulle minkkiä ja soopelia VlTTU! osta mopo en osta miks et osta aijaaha vedä käteen!

    • --------------------

      Seuraavassa elämässäs voit olla itse siellä tarhassa nylkemistä odottamassa.

      • zombrex

        I saw that!

        -Karma


    • 8ept4904

      Minusta lapsityövoimakin voitaisiin laillistaa vetoamalla siihen että vielä kurjemmissa oloissa ne kakarat työskentelevät Kiinassa ja muualla. Tehdään lapsityövoimasta lainvoimaista niin ei ole kenelläkään mitään sanomista asioihin eikä tarvitse tuottaa työntekijöitä ulkomailta. Se on sitten ihan lainvoimaista, rehellistä työtä vai oletteko valmiita maksamaan siitä saatavan verotulon valtion kassaan?

      Maailmassa on ollut monia kyseenalaisia työvoimamuotoja kuten orjuus. Ihmiskunnan sivistystason myötä niistä ollaan onneksi luovuttu. Myös turkistarhauksesta ollaan monissa Euroopan sivistysvaltioissa jo luovuttu tai luopumassa. Ei tietenkään Suomessa, eihän tämä ole sivistysvaltio vaan kaikki ajatellaan rahassa. Jos ei eettisempää tulonhankintakeinoa kuin turkistarhaus ole, onpa kumma!

    • Tahtoisin toki kieltää.

    • kannattaja

      Hei haloo!Jossain sanottiin että se ollaan jo lopetettu!

      • tttyh

        joo on


    • xx00xx

      Kuka se turkiselämen sielunelämän tuntee.
      Saattaa tuntea olonsa hyvin turvalliseksi häkissään.

    • eiköonnistu

      Maksakoon nämä vastustajat erotuksen verotuotoista valtiolle, jos haluatte lakkauttaa.

      Lisäksi työllistäköön jokaisen työttömäksi sieltä jäävän.

      Ai ei onnistu?

      No..tuet pois haihattelijoilta..elukan suojelijat eivät ansaitse tuloja edes syödäkseen ja asua voitte ilman tukia metsässä.

      Ei toki kosketa näitä isin ja äidin kultamussukoita eli kermaberseitä, jotka erkaantuneet tosi elämästä pahasti.

    • ajattelija666

      Höh mistä mä sitte saan kunnon turkikseen. ;___; No kai se on sitte tilattava tai lähettävää eurooppaan siellä turkis eläimillä on paljon "paremmat" oltavat ku suomessa... tyhmät aktivistit jos tarha lopetetaan kysyntä ei lopu vaa kasvaa niin ku aina, sitä mitä ei saa sitä tarvitsee. Plus suomen rahaa lähtee ulkomaille -verotulot, taas joku puisto tai järvi kärsii ku budjettia leikataa.

    • minäitseolense

      Mutta jos turkistarhaus pitäis kieltää Niinhän silloin pitäis kieltää Kaikkien tuotanto ja myös lemmikki eläinten pito.Ajatelkaas kun Lehmät parressaan lähes 10 vuotta ,Emakot ja muutkin myös useita vuosia karsinassa.Samoin monet muut joita lemmikeiksi kutsutaa Koirat ;kissat yms.Kaikkia ei kohdella hyvin panostakaa enemmän eläinsuejelutyöhön näiden lammikkien kohteluun ja ohjatkaa ihmisiä ottamaan Kotimaan löytöeläimiä ei mitään viron,venäjän ja espanjan Koiria.Kotimaassa riittää kyllä näitä hyljättyjä eläimiä voimavarat siis siihen työhön ei toisten elinkeinon harjoittamista pidä hankaloittaa.En ole turkistarhaaja mutta en hyväksy sitä mitä eläinrääkkäystä tarhauksen vastustajat tekee tarhoilla niitä ISKUJA se on eläinrääkkäystä siitä on turha väitellä.

    • kuulalaatta

      Meinasin kirjottaa litanian ituhippien utopistisesta maailmankuvasta, mut en jaksa kun ei siitä olis hyötyä kuitenkaan. :)

      Peace!

    • tarhaaja

      Jos yksikin viherpiipertäjä osuu minun tontille niin pistän häkkiin..

    • IHMINEN4

      Niin kauan kuin eläimiä kohdellaan ja tapetaan julmasti,niin se pitää kieltää.Turkistarhaus herättää niin paljon vastustusta,koska eläimiä kohdellaan huonosti,myös Suomessa.Joissakin metsästyspiireissä on ihmisiä,jotka haluavat "lahdata" eläimiä.Tässä turkistarhauksessa on myös ihmisiä,jotka ovat todella säälittäviä eläinten hoitajia,eivät kunnioita pätkääkään eläintä.Tarhoilta annetaan laillista kuvaa,jossa apaattinen turkistarhaaja kulkee ryysyissä ja jos haastattelu suodaan,niin valitettaan kannattamattomuudesta.Tämä on täysin tietoista toimintaa.Jos asia olisi toisin,niin meillä ei olisi materiaalia muusta.Veromarkoista on turha puhua turkistarhauksen yhteydessä.Tässä maassa tehdään niin älyttömiä päätöksiä ja rahaa valuu ties minne,että ne veromarkat on pieru saharassa.
      Vuonna -70 Suomessa oli laillista tappaa eläin niin,että 4 miestä piti sorkista kiinni, vatsa vedettiin auki ja annettiin veret valua.Minä seurasin tapahtumaa 2 metrin päässä enkä koskaan unohda eläimen kauhistunutta ja kivuliasta katsetta.Laki muuttui ja nyt teurasteaan enää eläinlääkärin valvonnassa.Tähän turkistarhaukseen TÄYTYY TULLA LAILLINEN VALVONTA KUN ELÄIN TAPETAAN,mikäli tätä touhua halutaan jatkaa.Lisäksi valvontaa eläinten hoitoon ja niiden inhimilliseen kohteluun,ei vain turkistarhaajn oma kuva ja mielipide asiasta.Eläimiä on tapettu maailman sivu,mutta me ihmisinä kykenemme tekemään asioille jotain,muuttamaan niitä ja parantamaan niitä.Tähän ei eläin kykene.MIKÄ TÄMÄ MAAILMA ON TAI TULEE OLEMAAN ELLEI TÄMÄN LUOMAKUNNAN ÄLYKKÄIN ELÄIN KYKENE EDES RIPPEESEEN INHIMILLISYYTTÄ.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2197
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2023
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1642
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1470
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1446
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1357
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1324
    8. 52
      1228
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe