Vedetäänkö minua nyt nenästä

alkaa jo suututtaa

Omistan taloyhtiössäni pienehkön 10 neliön autohallipaikan. Se on ollut nyt vuoden tyhjänä koska minulla ei ole tällä hetkellä autoa. Sain paikan vuokrattua marraskuun lopusta miehelle, joka halusi tehdä vuokrasopimuksen yrityksen nimellä. Ajattelin ettei siinä kai mitään ongelmaa ole ja sopimus tehtiin sitten sillä asetelmalla. Tein kuitenkin netissä pienen tutkimuksen että mikä yritys on kyseessä ja kävi ilmi että hyvin pieni, viiden miehen yritys joka oikeasti on olemassa jne. Vaikutti olevan ok..
Paitsi että nyt paikka on ollut jo kuukauden vuokralla mutta yhtäkään penniä vuokraa ei ole tililleni tullut. Soitin vajaa pari viikkoa sitten vuokralaiselle ja kysyin että mitäs on meneillään kun vuokra ei ole tullut. Hän vaikutti minun mielestäni aidosti hämmästyneeltä asiasta kun sanoi hoitaneensa vuokranmaksuasian tilitoimistollansa samana päivänä kun sopimus allekirjoitettiin. Hän lupasi sitten selvittää asian ja soittaa minulle. No muutaman päivän päästä hän soitti ja kertoi missä oli ongelma, ja kävi ilmi että se oli osittain minunki syyni, kun olin huolimattomasti liittänyt tilinumeron pelkällä tarralapulla itse sopimukseen (se oli siis hävinnyt yrityksen tilitoimistolla missä raha-asiat hoidetaan). Vuokralainen pyysi minua lähettämään tilinumeron uudestaan tekstiviestillä... Hän lupasi hoitaa vuokra-asian kuntoon heti lähipäivinä. No siitäkin on nyt kulunut jo sitten lähes viikko ja minulle ei yhä edelleenkään ole maksettu mitään vuokraa tästä autopaikasta. Ajattelin että odotan keskiviikkoon asti ja jos en sittenkään ole mitään vielä saanut, minun on soitettava vuokralaiselle ja uhkailtava häntä irtisanomisella jos vuokra ei heti joulun jälkeen ole tililläni. Kohtahan täytyy jo maksaa tammikuunkin vuokra, kun maksupäivä on kuun ensimmäinen!

Vaikuttaako tämä toiminta siltä että oikeasti on vain rehellisiä erehdyksiä tapahtunut, vai ovatko nämä pelkkiä selityksiä ja oikeasti vuokralaisellani ei ole mitään aikomustakaan maksaa vuokraa? Teenkö oikein kun kiltisti odotan ja annan hänelle aikaa hoitaa asian vai pitäisikö minun heti vai kylmästi irtisanoa sopimus? Mitä ylipäänsä pitäisi tehdä? Ja jos käy niin että sopimus on irtisanottava, miten saan perittyä rästissä olevan vuokran?

3

211

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vuokraloordi

      Laita kirjallinen muistutus menemään lyhyellä maksuajalla (vko). Eräpäivän jälkeen odota vielä pari-kolme päivää. Jos ei maksa, niin vuokrasopimuksen purku. Lähetä purkuilmoitus kirjallisesti.

      Myyntireskontraa pyörittäneenä olen törmännyt usein näihin yrittäjiin, jotka syyttävät maksamattomista laskuista tilitoimistoa tai ovat työmatkoilla, luvaten hoitaa laskun palatessaan... he pelaavat vain aikaa.

      Yleensä nämä huijarit tunnistaa siitä, että he ovat hyvin rauhallisia puhelun aikana ja pyrkivät saamaan laskuttajan luottamuksen maksukyvystään.
      Ns. rehelliset ihmiset yleensä ovat harmissaan maksamattomista laskuistaan, ja saattavat menettää malttinsa puhelun aikana... heillä omatunto kolkuttaa.

    • alkaa jo suututtaa

      Tämän teen, lähetän kirjallisen ilmoituksen. Mitä siihen tulisi kirjoittaa jotta se olisi ns. oikeaoppinen ja ei sitten taas jää tekosyyn kautta maksamatta kun paperista "puuttuu joku tieto"?

      • et saa mitään

        Ottakaa AINA vuokraennakkoo!
        Koita päästä nopeasti eroon "vuokralaisestas" vaihda lukot jne


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      154
      11273
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3143
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      216
      2994
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2187
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1948
    6. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1795
    7. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1774
    8. 86
      1759
    9. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      19
      1758
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1637
    Aihe