Todisteet maailmanlopusta 21.12.2012

Jääkausi tulossa

Mitään maailmanloppua
ei koskaan ole tulemassa. Lukekaa linkki, jossa Maya intiaanien merkkejä tulkitaan oikein
siihen perehtyineiden ihmisten toimesta.

Tuon saman asian olen jo ajat sitten tiennyt vuosia ulkomailta tilaamista Maya kulttuuria käsittelevistä kirjoista. Saman tulkinnan antaa Nostaradaamus, joka kuvailee vain vedenpaisumuksen tulevan kuiville ja lämpöisille aleuille, sitten ilmasto kulmenee ja jääkausi tulee. Nämä aleet muuttuu arktisiksi ja nyt olevat jääalueet sulavat, kuivuen ihmisille kelvollisiksi asuinalueeksi. Tämä 21.12.2012 tarkoittaa vain uuden ajan alkua, kun maapallon magneeettinen napaisuus vaihtaa paikkaa ja samalla ilmasto muuttuu. Maya intiaanit kertoo kirjoissaan, että maapallo on kokenut saman jääkauden ja napaisuuden muutoksen kuusi kertaa enemmin. Tämä asia on väännetty maailmanlopuksi väärin perustein. Nythän on jo nähtävissä, että maapallon jäätiköt on sulamassa ja toisinpaikoin lämpimillä alueilla on poikkeuksellisen kylmää.

Samalla kun jäätiköt sulaa niin sieltä paljastuu näitä kadonneita kaupunkeja, jotka nousevat merestä.

Onhan myös puhuttu ja kirjoitettu Nooan arkista, kun vedenpaisumus tulee.

Kaikki Maya intiaanien kirjoitukset ja Nostdaraamuksen ennestukset puhuu samaa asiaa, jos ette ole huomanneet.

www.uusisuomi.fi/tiede-ja-ymparisto/55767-mayojen-maailmanloppu-21122012-onkin-vain-lansimainen-ylitulkinta

83

2795

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 44456666666666666666

      Ilmeisesti painovoimavaikutuksen kanssa maahan yhteydessä oleva ja sitä radallaan kiertävä kuu vakaa maan asennon akselikallistuman suhteen. Ei se tähän muuta tarvitsisi kuin sen että tuon kuun rata alkaisi kallistua nykyisestä niin siinä ne napaalueet siirtyisivät samalla. Joku ehkä ajoittain säännöllisestikkin toistuva maa/kuu-systeemin ulkopuolelta tuleva painovoimakentän vaikutus vois tällaisen aikaansaada.

      • ...

        .


      • ...

        Jos tarkkoja ollaan, niin kuun etääntyminen maasta olisi tuhoisaa sekin.

        Kun kuu etääntyy, se ei enää vakauta maan akselin asentoa ja maapallo alkaa "heittelehtimään", minkä seurauksena vuodenajat eivät enää toistu yhtä vakiomittaisina kun nyt, vaan vaihtelevat suuresti.

        Pelottavinta asiassa on, että kuu todellakin etääntyy maasta koko ajan. Lohduttavaa taas se, että niin hitaasti, että se ei ole meidän, ei lastemme, ei lastenlastemme eikä heidänkään jälkeläistensä ongelma, vaan siihen kuluu tuhansia vuosia.


    • Torsti Antero.

      Melkein kaikki ennustukset ovat täyttäPaskaa. Muutomat henkilö-ennustukset, kumma kyllä toteutuvat. Muistan erään ranskalaisen "nais-meedion" joka ennusti valokuvien perusteella. Hänelle näytettiin julkkisten kuvia joista hän ennusti. En muista henkilöistä kuin Timo T. A. Mikkosen, jonka tulevaisuudesta hän ei suostunut kertomaan mitään. Kuten tiedämme, tulevaisuus oli karmea Hitman-1:n kohdalla.

    • Jääkausi tulossa

      Punainen taivaanrantakaan ei merkitse maailmanlopun enteitä, koska on vain normaali sääilmiö.

      Maailmanloppua ei tule koskaan. Tulee vain aikoja, että jäätiköt ja kuivat/lämpimät alueet vaihtaa paikkaansa kun maapallon magneettinen napaisuus vaihtuu.

      Eräskin tutkija sanoi, että jäämassojen alta paljastuu aina puhdas maa, koska se on siellä levossa ja saasteet on puhdistuntut. Nyt nämä nykyiset maa alueet peittyvät ensin vedellä ja päälle tulee pitkä jääkausi. Vastaavasti jäätiköt sulaa ja sieltä tulee uudet asuinalueet.

      Näin on tapahtunut Maya intiaanien tiedon mukaan kuudesti maanpäällä, joka on väännetty maailmanlopuksi. Kysymys on vain puhdistautumisesta, josta jopa Raamattu ja
      Nostdaraamuskin kertoo.

      Http://yle.fi/uutiset/punainen_taivaanranta_ei_merkitse_maailmanloppua/6422682

      • Jääkausi tulossa

        Tuossakin aloituksen ketjussa kohdassa 3. puhutaan Hopi-intiaaniaanien tiedon mukaan vain puhdistautumisesta ja uuden ajan alusta, eli saamaa mitä Maya intiaanit Ja Nostdaraamus kirjoittaa. Eli toisin sanoen puhdistautuminen on juuri tätä jääpeitteen muuttumista nyt oleville asuinalueille ja nykyisen jääpeitteen sulamista.

        Http://keskustelu.suomi24.fi/node/11129737


    • vopul puh

      Mayojen maailma loppui jo 1500-luvulla, kun espanjalaiset tuhosivat heidän kulttuurinsa.

      • wut.

        Maya sivilisaatio tuhoutui, mutta mayat eivät. Edelleen on paljon mayoja elelemässä eteläisessä Amerikassa.


      • wut.
        wut. kirjoitti:

        Maya sivilisaatio tuhoutui, mutta mayat eivät. Edelleen on paljon mayoja elelemässä eteläisessä Amerikassa.

        Korjaan, tietenkin väli-amerikassa ;)


      • mayakas
        wut. kirjoitti:

        Korjaan, tietenkin väli-amerikassa ;)

        Maya-intiaanien siviilisaatoi tuhoutui keskenäisiin sotiin, koska olivat erittäin sotaisaa kansaa ja tämä hajotti Maya kansan erilleen toisistaan


    • aika ihmeellistä

      tämäkin ketju pyydetty poistoon, mutta miksi?

      • juu, tosi on

        on edelleen poistopyyntö päällä, mutta miksi?


      • Joosua 2

        Ehkäpä siksi,että täällä kerrotaan ettei ilmasto lämpenekään,ja sehän olisi uhkakuva esim.vihreille,ja kaikille muillekin niille jotka ovat rahastaneet tällä ilmastonlämpenemisvalheella.Politiikoilla on paljon oplikaatioita energiayhtiöille.


    • hoxhox1

      juu sen pitäisi tulla yli huomena ja ilma näyttää normilta

      • että näin loppu

        ja maailman loppu ei tule kuitenkaan ykskaks, se tuleepikkuhiljaa jos tullakseen!
        Yleensä ursa ilmottelee jos suuri möhkäle tulee maapalloa kohti, ei näillä näkymin avaruudesta ole muu uhka ku auringon purkaus sellainen suuri joka vaikuttaa maapalloon joka kolkaan. Pienet sellaiset purkaukset eivät aiheuta ongelmia.
        Mietippäs ku olet suurella laivalla tai lentokoneessa suuren purkauksen aikana, silloin loppu on heille. Ei sitt toimi muuten autotkaan, eikä vettä tule hanoista.
        Suuri möhkäleen törmäys voisi olla loppu, mutta aurinko tekee välillä omat juttunsa, siinä se vihollinen on ja loppu moneen asiaan, ainakin moni tietoyhteiskunnan työ paikka loppuis toimimasta...


    • Jääkausi tulossa
    • Unikuvat nähnyt laps

      No ihan oikeesti, ei ihminen typerin voi tietää, ei ennustaja eikä tiedemiehet, milloin loppu häämöttää!
      Mutt toisaalta tuo auringon purkaus, mikäli se tarpeeksi suuri,, se voisi hallita maailmaa, jossain osassa ja sehän vaikuttaisi koko yhteiskuntaan ympäri maailmaa.
      Tarpeeksi suuri auringonpurkaus niin sehän on maailmanloppu, ei sähköt toimi, veden tulo keskeytyy, autot ei toimi, ei lentokoneet, ei laivat eikä kännykkä toimi, elikkä se tarkoittaa loppua sen aikaa, kunnes auringon purkaus lakkaa.
      Eniten tulee kärsimään sairaalat ja siellä olevat, toiseksi me ihmiset jotka ollaan totuttu urbaaniin yhteiskuntaan.
      Parhaiten selviävät ihmiset syrjä seuduilla, joilla on omasta takaa vesi ja tilley lamput, kynttilät ja uuni joka toimii halolla,
      Elikkä auringon purkauksen aiheuttamasta sotkusta selviää ihmiset, jotka osaavat elää ilman nykypäivän juttuja, heille se ei ole mikään ongelma.
      Jotenkin luonto osaa hoitaa liiat ihmiset pois, ei maapallo jaksa kantaa ja ruokkia yhtään ylimääräistä suuta!!
      Lasten teko seis.
      Kannattais alkaa miettimään sitä hevos kulkuneuvoa, mikäli tuollainen purkaus tulisi, ja haluat mennä matkan päähän, mihin ei jalkaisin jaksa.,sehän on kai tammikuun aikoihin elikkä laskelmallisesti tässä lähi aikoina.
      Hepat, kynttilät ja viltit käyttöön ja lumesta voi sulattaa vettä, sehän on elintärkeetä tuo vesi.
      Muistakaa että pankit ei sitt toimi ku vanhan aikaisesti, kuten myös kaupat ja niin kauan ku siellä sapuskaa riittää, kannattais alkaa hamstraajaksi, varaus noin muutama kuukausi, ehkä vuosi ja enemmänkin ku nälkäsiä suita syntyy liiaksi asti.

      • Jääkausi tulossa

      • Jääkausi tulossa
        Jääkausi tulossa kirjoitti:

        Sieltähän on tosiaan tulossa valtava auringonpurkaus v. 2013, joka voi aiheuttaa vaikka mltä kaaoksen lisäksi. Sitä jopa pelätään niissä piireissä jo, jotka osaavat laskea tuhot. Edes alan ammattilaiset eivät osaa laskea sen voimakkuutta, mutta tietävät jo tässä vaiheessa olevan melko pelottavan voimakas, joten sittempä näkee



        http://www.uusisuomi.fi/ymparisto/109417-nain-auringonpurkaus-nakyy-suomessa-tuleeko-kaaos-2013

        Ehkä tämä linkki pelaa samasta asiasta

        http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2010061511865091_ul.shtml


      • Matrix84
        Jääkausi tulossa kirjoitti:

        Ehkä tämä linkki pelaa samasta asiasta

        http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2010061511865091_ul.shtml

        ei mitenkään pahalla, mutta tuon mukaan aurinko saavuttaa 22 vuoden syklin mukaisen lämpöhuippunsa. En muista, että 22 vuotta sitten olisi tapahtunut mitään katastrofaalista edellisen lämpöhuipun aikaan. Vaikka uskon, että jossain vaiheessa Auringosta varmaan voi joku iso magneettinen purkaus tullakin..


      • Jääkausi tulossa
        Matrix84 kirjoitti:

        ei mitenkään pahalla, mutta tuon mukaan aurinko saavuttaa 22 vuoden syklin mukaisen lämpöhuippunsa. En muista, että 22 vuotta sitten olisi tapahtunut mitään katastrofaalista edellisen lämpöhuipun aikaan. Vaikka uskon, että jossain vaiheessa Auringosta varmaan voi joku iso magneettinen purkaus tullakin..

        -Tiedämme, että se tulee,
        muttemme tiedä, kuinka paha
        se on, tohtori Richard Fischer
        Nasasta sanoo Telegraph-
        lehdelle

        En löydä nyt linkkiä, mutta eräs sademetsien intaani-heimo väittää tämän kovan auringonpurkauksen tapahtuvan juuri 21.12.2012

        Vielä kun lukee noita Nasan tiedotteita tästä tulevasta aurinkomyrkystä, niin kertovat sen olevan huomattavasti normaalia rajumpi


      • Me Again

        "...autot ei toimi.."

        Autot tai muut moottorikäyttöiset ajoneuvot itsessään tuskin nyykähtäisivät noin vain, mutta infrastruktuurin romahdus käsittäen polttoaineen jakelun ja teiden kunnossapidon talviaikaan voisi tietysti olla mittava ongelma.


      • Me Again
        Matrix84 kirjoitti:

        ei mitenkään pahalla, mutta tuon mukaan aurinko saavuttaa 22 vuoden syklin mukaisen lämpöhuippunsa. En muista, että 22 vuotta sitten olisi tapahtunut mitään katastrofaalista edellisen lämpöhuipun aikaan. Vaikka uskon, että jossain vaiheessa Auringosta varmaan voi joku iso magneettinen purkaus tullakin..

        "En muista, että 22 vuotta sitten olisi tapahtunut mitään katastrofaalista edellisen lämpöhuipun aikaan."

        Itseasiassa niihin aikoihin oli "seisahdus", niinsanoakseni. Eräs kanadalainen voimaslaitos potkaisi tyhjää ja useita miljoonia ihmisiä jäi useiksi tunneiksi ilman sähköä. Varsinaista katastrofia ei tietysti syntynyt sillä kyse oli sentään vain yhdestä melko vähäisestä tapauksesta, joka voitiin korjata.


      • E.M.P.
        Me Again kirjoitti:

        "...autot ei toimi.."

        Autot tai muut moottorikäyttöiset ajoneuvot itsessään tuskin nyykähtäisivät noin vain, mutta infrastruktuurin romahdus käsittäen polttoaineen jakelun ja teiden kunnossapidon talviaikaan voisi tietysti olla mittava ongelma.

        Jos tulee sähkömagneettinen pulssi se tuhoaa autojen sähkökäynnistykset.


      • Me Again
        E.M.P. kirjoitti:

        Jos tulee sähkömagneettinen pulssi se tuhoaa autojen sähkökäynnistykset.

        Tai sillä on potentiaali tuhota ne laajalta alueelta. Se on kuitenkin eri asia kuin tämä mistä nyt on puhuttu.


    • crdxsese

      Alle 6 tuntia, ja 21.12 alkaa...

    • velho3

      Maailmanloppu kyllä tulee, mutta se koskee vain ihmistä ellein hän muutu, niin on vääjäämätön seuraus että ihminen tuhoaa itse itsensä ja ellei se tiedosta tilaansa ainoana pahuutena maailmankaikkeudesta

      21.12.12 ei ole muuta kuin uuden ajan alku aurinkokunnan kierroksella linnunradan keskustan ympäri.
      Se tulee sellaiselle alueelle linnunradalla, attä se tulee vaikuttamaa maapallon sääoloihin, jopa niin että jonkunlainen jääkausikin on mahdollinen.

      Ennenkaikkea se tuo kvanttimaailman kautta uusia virtauksia jotka mahdollistavat ihmisen henkisen jälkeenjääneisyyden
      poistamista ja auttava ihmistä ymmärtämään sen miksi ihmisestä on tullut sellainen kuin hän nyt on
      Uskonnot ja aatteet ovat suurimmat vaikuttaja jotka haluavat säityttää tämän henkisen tason jotta voisivat hallita ihmismielä ikuisesti

    • Jotakin on ilmassa

      En tiedä miksi on jotenkin sellainen tunne,että jotakin nyt tulee tapahtuun,mutta voi olla omaa tunnetta,mutta jotenkin olen sen kannalla,olen kuunnellut noita Maya kalenterin tutkijoitakin niin vaisto sanoo aivan muuta ,kun ne antaa ymmärtää,ne pimittää jotakin salaista ja nasan henkilöistäkin on niitä jotka tietää jotakin,kun ovat itsemurhanpartaalla,mutta siitä en sen enempää,
      Minä olen Jeesuksen oma ja nyt viikkoja ja onkait kuukausia ollut yöt sellaisia,että on jostakin syystä pitänyt nousta Rukoileen,en yleensä yöllä rukoile,mutta nykyään on lähes pakko ollut,jos pakoksi sitä sanosi,kun en pääse uneen millään uudestaan jos en sitä tee,kun Rukoilen ja käyn nukkuun nukahdan heti. Ari

      • Jeno paasus

        No huh huh


    • jortsukka2

      Kun se maailman loppu tulee 21.12.12 ,,,,Ajattelin että käyn tänään viina kaupassa ja ostan ison pullon STOLISNAJAA,,,on sitten mukavampi ootella TUKEVASSA humalassa kun rysähtää

      • kijjnbgh

        21.12.2012 on jo alkanut.


      • jääkausi tulossa
        kijjnbgh kirjoitti:

        21.12.2012 on jo alkanut.

        Pikkujääkausi on jo päällä ja maapallon lämpötila laskee monia asteita. Syy löytyy auringonpilkuista, kun aurinko heittåyttyy nyt lepoon 40-80 vuodeksi ainakin


    • öljfödjflh-kzjdflkj
    • piina jatkuu

      Mitään alkanut, kalentri päättyy 21.12 ja maailman loppu alkaa 21.12 tai 22.12
      varmaankin 22.12 koska mayat asuu lännessä ja silloin suomessa on jo launatai
      ja jos sattuu mayonen iltaan , niin piina jatkuu vielä...

      • ^^^

        Aivan. Mayat tuskin laskivat aikaansa Suomen "aikavyöhykkeen" tai minkään muunkaan mukaan.


    • asdasdssssssssssc

      21.12. on jo alkanut maapallolla!

    • saraaaaaaH

      Jossai luki et se tuleeki 22 pv :D

    • KAMPPI2ASD
    • velho3

      MAAILMANLOPPU TULEE, mutta aivan toisenlaisena kun olemme kuvutelleet, ja se humataan vasta tulevaisuudessa mikä se on.
      Se on vanhan maailman loppu , uuden alku, sillä aurinkokunta tulee siihen kohtaa linnunradan kierroksellaan,jossa alkavat uudenlaise virtaukset vaikuttamaan esim. ilmaston lämpenemiseen, ja ennekaikkea ihmiseen itseensä.


      Me emme elä ainoastaan levästä se on fyysitä ravintoa, meille ovat tarpeelia myös ne vanttimaailman ajattomat hiukkaset , jotka pitävät meissä elämää yllä.
      Nyt tulee uusia kosmisia virtauksia, linnunradan keskukseesaoleva mustan aukon kautta, ja niillä saattaa olla myönteinen vaikutus ihmsen itsensä todelliseen ymmärtämiseen, että miksi ja mnkä takia olemme sitä mitä me olemme

      • Jääkausi tulossa

        Nimen omaan juuri näin. Vain ilmasto muuttuu kylmemmäksi näillä asutuilla alueilla ja jääkausi on tosi asia. Nyt olevilla ikijää alueilla vastaavasti ilmasto lämpenee ja jäätiköt sulaa, mikä prosessi on jo ollut vuosia käynnissa. Tätä Maya kansa tarkoittaa 21.12.2012 olevalla yhden aikakauden lopulla ja toisen alulla, joka on virheellisesti tai tahallisesti tulkittu maailmanlopuksi.

        Maya kansaa käsittelevissä kirjoissani selkeästi kerrotaan, että tälläinen ilmastonmuutos on tapahtunut kuusi kertaa ennemmin. Eli nykyisille asutuille maa-alueille nyt tulee ensin vedenpaisumus, kun napajäätiköt sulaa ja sen jälkeen ilmasto kylmenee, maa-alueiden muuttuessa ikijääksi tuhansiksi vuosiksi. Vastaavasti nykyiset jäätiköt sulaa ja vedet kuivaa alueilta, muuttuen vähitellen asuttaviksi. Tämä tuleva ilmastoprosessi on väännetty maailmanlopuksi.

        Maya kansa kertoo tämän olevan pakollinen toimenpide, että nykyiset saastuneet maa-alueet saadaan ikijään alle peittoon puhdistumaan ja nyt sulavien jäätiköiden alta tulevat maat ovat saasteista vapaat, ihmiskunnalle asumiskelpoiset.


    • ei vielä

      Mitään maailman loppua nyt ei vielä minun näyn mukaan tule. Minulle tämä näky näytettiin jo vuosia sitten. Voitte huokaista helpotuksesta. Ja minulle annetun näyn mukaan se mitä tapahtuukin tapahtuu kesä aikaan suomessa.

    • juliaelinamoi<3

      Turhaan pelkäätte maailmanloppua, koska se ei ole tulossa meidän aikanamme,
      eli voimme viettää perjantai illan kaikessa rauhassa :)

    • Kovat juhlat tulossa

      Huomenna on sitten maailman loppu... möin kaiken omaisuuteni ja ostin rahoilla raketteja sekä viinaa.... huomenna on ilotulitus viimeistä kertaa maailman historiassa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Loppu on kaukana!

      Jossai luki et se tuleeki 23 pv vai oliko se sittenkin 24 pv ja uusimman ennusteen mukaan vuosi on 2021...!

      • L0L1

        Niinhän humanoidienkin piti ilmestyä tässä taannoin, oliko viime vai toissa vuonna, mutta päivä tuli ja meni, selittelyjä vain, sekä uusi päivä myöhemmäksi :D


    • Tämä on totuus!!!!!

      Hei herätkää! Se loppu tuleekin uusimmman tiedon mukaan 21.12.2021!!!!!

    • Jääkausi tulossa

      Ei tule maailmanloppua, jonka asian jo kirjatkin kertoo

      www.ksml.fi/uutiset/kotimaa/loppuuko-maailma-huomenna-tallaisia-ovat-maya-kalenterit/1281580

    • kjuhuhug

      Valtamedioiden käytölle takuuvarmana lähteenä :alas:

    • Antero

      Voi perkule 20 minuuttia maailman loppuun kävin juuri mcdonadissa syömääsä lähes kaikki rahani ja nyt menossa naisiin lopuilla rahoilla.

      Hyvästi julma maailma!

    • kuolema on varma

      Taitaa olla kakat housussa kun pitää todistella ettei tule.

      Toiset taas suu muikeana makustelevat maailmanloppua vaikka tietävät sen olevan turhaa.

    • survivoer

      Mä taisin selvitä...

    • Vielä hengissä?

      Mayan Calendar Countdown: http://www.timeanddate.com/countdown/maya

      Klo 13:11 kriisin huipennus, ja nyt on kulunut on lähes 30 minuuttia ja elämä jatkuu kuten ennenkin. Ainoa maailmanlopun merkki on se että ulkona on noin -21 astetta pakkasta.

      • TransformersfromMOON

        Hahhaaa Se on totta että pihalla on julmetun kylmä:D Mut miks se ees tulis nyt...jöö oon ihan pihalla näist maailmanloppu hommeleiat että kuollanks me vai alkaaks uusi aikakausi:DD WUT...


    • fsdfsdfsdf

      Hitto kun en saanut maailmanlopusta hyvää valokuvaa. Olisi ollut hieno tauluna seinällä. No, ehkä seuraavan maailmanlopun aikaan sitten.

    • höhööööö

      Eikös maanlopun enteet ole aivan selvät? Maitoparrat ja tyhjäntoimittajat Vallassa?? Työ urat vaan pidemmiksikö???

    • Inferno

      Eli siis... "maailmanloppu" on uuden aikakauden alku jossa meidän maailma puhdistuu (eurooppa, aasia, amerikka, afrikka ja australia) jääkautena ja uusi maailma tulee (antarktis ja arktis). Näinkö tiedemiehet käsittivät päivän 21.12.2012?

      • TransformersfromMOON

        Okei jöööööö:DD Kiitti ku selitit koska olin ihan pihal ja en haluu kuolla koska jää kaikki my little pony ja transformersit kattomatta


    • Meillähän on jo maailmanloppu nimeltään EU

      • loppu hyvin

        kaikki hyvin


      • onneksi hajoaa

        Eu vie euroopantuhoon


    • Asiantuntija :D
    • Jääkausi tulossa

      Jäätiköt sulaa ja tapahtumat kiihtyy kuten Mayat sen tietävät tapahtuvan kirjoituksien mukaisesti, joista olen kertonut

      www.co2-raportti.fi/index.php?page=ilmastouutisia&news_id=3667

    • TP86

      Minä en ole mikään maailmanlopun hihhuli mutta tuo maailman loppu ei tule koskaan ei kyl pidä paikkaansa. Ei aurinko mikään ikiliikkuja ole. Loppuu tämä viimeistään tieteellisesti väittäen 5 Miljardin vuoden päästä.
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Aurinko

    • Jääkausi tulossa

      Tässä lisää todisteita siitä, että jäätiköt sulaa ja vedenpaisumus tulee. Sitten alkaa ilmasto kylmenemään pian ja vesimassat jäätyy alueille.

      Jäätikkö siis syntyy asutuille aleille vedenpaisumuksen jälkeen, jotka ovat syntyneet napapiirin sulamisesta ja siitä tulleesta vedenpaisumuksesta asuinaluillemme.

      Maya intiaanit ovat oikeassa siinä, mitä tilaamissani kirjoissa on kirjoitettu jäätiköiden sulamisesta ja valtavista vedenpaisumuksista, jotka lopulta jäätyvät uusiksi valtaviksi jäätiköiksi vanhojen sulaneiden tilalla. Sulan veden/kuivan maan ja jäätikön siis vaihteassa paikkaa, joka aiheutuu myös maan napaisuuden vaihdosta juuri päinvaistoin kuin se on nyt

      Nyt tiedemiehet ovat myös juuri laskeneet näin tapahtuvan ja tulleet samaan tulokseen Maya intiaanien kirjoitusten mukisesti. Vedenpaisumus on tulossa ja veden pinta nousee 9-36 metriä jäätiköiden sulamisen johdosta. Tälläinen jääkauden muutos on ollut siis kuusi kertaa enemmin maapallollamme, jota on sanottu virheellisesti tai tahallisesti maailmanlopuksi

      Lukekaa todisteet vedenpinnan valtavasta noususta ja paisumuksista:

      www.co2-raportti.fi/index.php?page=ilmastouutisia&news_id=3673

      Tästä Maya intiaanien tietämyksestä

    • zodslol

      Vittu mie nauran niille tolvanoille jotka sillon 21.12 olivat siellä hemmetin bunkkereissaan varastot täynnä hernekeittoa ja oottamassa maailman loppua.

      • jääkausi tulossa

        Tässä taas lisää todisteita kirjoituksiini Maya-intiaanien tietämyksestä ja kaikkeen kirjoittamaani.

        Olen jo aloituksessakin kertonut että sulan veden ja jäämassan paikat vaihtavat paikkaa hiljalleen, niin kuin on Maya-intiaanien tietämyksen mukaan jo kuusi kertaa aijemmin tapahtanut.

        Pohjoisnavalla jää
        hupenee, etelään sitä
        syntyy lisää ja tämä kaikki on jo pitkään ollut todistettavissa.

        www.tekniikkatalous.fi/energia/ilmastonmuutos/pohjoisnavalla jaa hupenee etelaan sita syntyy lisaa/a891566?mobileRedirect=false


    • Jääkausi tulossa

      Uuden ja parannetun tutkimustapa menetelmäe mukaan veden pinta voi nousta jopa 65 metriå jäätiköiden sulaessa. Nytkin tutkimukset jopa antavat 1:n metrin nousun pienessä ajassa. Jäätiköt siis sulavat nyt huomattavasti ennakoituakin nopeammin ja Maya intiaanin tietdot vain vahvistuu !

      http://www.co2-raportti.fi/index.php?page=ilmastouutisia&news_id=3676

      • tapahtuu juuri nyt

        Totta kaikki ja nyt merkit ovat entistä vahvemmat tulevasta. Ensin lämpenee rajusti ja vedenpinta nousee. Pian tämän jälkeen ilmasto muuttuu kylmemmäksi ja vedet jäätyy


      • tapahtuu juuri nyt

        Totta kaikki ja nyt merkit ovat entistä vahvemmat tulevasta. Ensin lämpenee rajusti ja vedenpinta nousee. Pian tämän jälkeen ilmasto muuttuu kylmemmäksi ja vedet jäätyy


      • jääkausi tulossa
        tapahtuu juuri nyt kirjoitti:

        Totta kaikki ja nyt merkit ovat entistä vahvemmat tulevasta. Ensin lämpenee rajusti ja vedenpinta nousee. Pian tämän jälkeen ilmasto muuttuu kylmemmäksi ja vedet jäätyy

        Kaikki on jo toteutumassa vähitellen ja jopa ajallaan

        http://www.tiede.fi/artikkeli/uutiset/nyt_lampenee_meri


    • kjkl

      Terminen kevät myöhässä. Aurinkokunta linnunradan ekvaattoritason lähellä ja siellä lienee pölyä kuin saturnuksen kiekoissa, joka estää auringon säteilyä ja kevät myöhässä!

      • jääkausi tulossa

        Totta tuokin, mutta suurin syy säiden kylmenemiseen on maapalloa ympäröivän saastekehän vahventuminen, jota ei auringon säteen enää läpäise niin hyvin

        Ilmasto tulee jatkossakin kylmenemään eteläisellä pallonpuoliskolla ja pohjoinen lämpiää, joka aiheittaa jäiden sulamisen


    • alfa123om2222

      Kyllä noi sään ilmiöt perustuvat ihan siihen, että on sääntö jonka mukaan VUOTUINEN iilmasto lähentelee aina TILASTOLLISEN ilmaston keskiarvoa. Eli jos talvella on normaalia kylmempää jonakin vuonna niin kesän täytyy vastaavasti olla tavallista lämpimämpi jotta lämpötilan vuotuinen keskiarvo pysyisi samana.

      Eli tiedemiehet ovat havainneet, että lämmenneiden talvien vastapainoksi alkukesä eli toukokuu ja kesäkuu ovat kylmenneet huomattavasti. Näin itselleni on opetettu ja kerrottu.

      • jääkausi tulossa

        Asia kyllä on normaalitilanteissa ja vuosien saatossa pitänyt vain puoliksi paikkansa ja ohareita on tullut yhtä pajon kuin "tuuriosumia", joten "hyvän onnen" ennestujat ovat olleet asialla.

        Todellisuudessa Maya-intiaanien opit nyt parhaiten osuneet paikkansa ja odotetun säiden viilenemisen rajusti pitäisi alkaa nyt v. 2014 loppupuliskolla tiedemistenkin laskujenkin mukaan, jota on yritetty salata ja manipuloida taidokkaasti.

        Tiedemaailma on siis jälleen kerran päätynyt samaan tulokseen kuin Maya- ja Hobi-intiaanit ovat jo ajat sitten tienneet ja kertoneet kirjoissaan. Esim. Maya-intiaanit ovat aina laskeneet ja tienneet omassa kalenterissan, että jääkausi tulee aina n. 12 000 vuoden välein.

        Nyt säät tulee viilenemää paljon v. 2014 loppupuoliskolla ja alkaa Maya-intiaaninkin kertoma pikkujääkausi, joka voi olla todellisuudessa isokin tiedemiesten mukaan.

        Tiedemaailma on tullut samaan tulokseen kuin Maya-intiaanit laskuissaan ja jääkausi alkaa viilentämän maapalloa v. 2014 lopussa, jota halutaan salata viimeiseen tappiin saakka.

        Auringon lämpövaikutus vähenee paljon, kun auringonpilkut vähenee ja aurinko menee "horrokseen".

        Tämä kaikki on sitä kuviteltua maailmanloppua, vaikka se on jääkausi oikeasti, joka tulee maapallolle n. 12 000 vuoden välein puhdistamaan sotketut paikat. Maya-intiaanien tiedon mukaan maapallollamme on jääkausi ollut kuusi kertaa, jonka myös tiedemiehet voivat vahvistaa krafikaastaan täysin.

        Kaikki fakta on luettavista linkistä, joka ei anna turhille selityksille ja jaaritteluille mitään armoa.

        www.magneettimedia.com/pieni-jaakausi-alkaa-2014/


      • normaali kierto
        jääkausi tulossa kirjoitti:

        Asia kyllä on normaalitilanteissa ja vuosien saatossa pitänyt vain puoliksi paikkansa ja ohareita on tullut yhtä pajon kuin "tuuriosumia", joten "hyvän onnen" ennestujat ovat olleet asialla.

        Todellisuudessa Maya-intiaanien opit nyt parhaiten osuneet paikkansa ja odotetun säiden viilenemisen rajusti pitäisi alkaa nyt v. 2014 loppupuliskolla tiedemistenkin laskujenkin mukaan, jota on yritetty salata ja manipuloida taidokkaasti.

        Tiedemaailma on siis jälleen kerran päätynyt samaan tulokseen kuin Maya- ja Hobi-intiaanit ovat jo ajat sitten tienneet ja kertoneet kirjoissaan. Esim. Maya-intiaanit ovat aina laskeneet ja tienneet omassa kalenterissan, että jääkausi tulee aina n. 12 000 vuoden välein.

        Nyt säät tulee viilenemää paljon v. 2014 loppupuoliskolla ja alkaa Maya-intiaaninkin kertoma pikkujääkausi, joka voi olla todellisuudessa isokin tiedemiesten mukaan.

        Tiedemaailma on tullut samaan tulokseen kuin Maya-intiaanit laskuissaan ja jääkausi alkaa viilentämän maapalloa v. 2014 lopussa, jota halutaan salata viimeiseen tappiin saakka.

        Auringon lämpövaikutus vähenee paljon, kun auringonpilkut vähenee ja aurinko menee "horrokseen".

        Tämä kaikki on sitä kuviteltua maailmanloppua, vaikka se on jääkausi oikeasti, joka tulee maapallolle n. 12 000 vuoden välein puhdistamaan sotketut paikat. Maya-intiaanien tiedon mukaan maapallollamme on jääkausi ollut kuusi kertaa, jonka myös tiedemiehet voivat vahvistaa krafikaastaan täysin.

        Kaikki fakta on luettavista linkistä, joka ei anna turhille selityksille ja jaaritteluille mitään armoa.

        www.magneettimedia.com/pieni-jaakausi-alkaa-2014/

        On kyllä täysin mahdollista ja varmaa, kun hyvin moni tiedelulkaisu kirjoittaa samaa asiaa tulevasta jääkaudesta

        www.stara.fi/2014/01/20/tiedemiehet-pieni-jaakausi-alkaa/


    • tietotuusjanyrkki

      Napaisuus ei vaikuta elämään mitenkään. Ei ole koskaan vaikuttanut, eikä tule vaikuttamaan.

      21.12. 2012 hölynpöly. Pseudotietelijöiden ja foliopipokultin hömppää muinaisjäänteistä, jotka eivät edes olleet mayojen jäänteitä.

      Kaikesta hömpästä saamme kiittää ihmisä, jotka ovat kirjottaneet raamatun oman makunsa mukaan, sekä monia nykyaikaisia "tietelijöitä", jotka ovat tulkinneet muinaisia kirjoituksia väärin ja huomiohakuisesti vääristellen.

      • jääkausi tulossa

        Vääriä tulkintoja ovat tosiaan tehneet lähes kaikki tietämättömyyttään tai tahallaan muuttaneet tietoja, ettei oikea tieto saavuta kansakuntaa

        Esim. Maailmanloppu, jonka piti tulla 21.12.2012 on todellisuudessa Maya-intiaanien varman tiedon mukaan vain yhden pitkän ajanjakson loppu (baktum), jolloin heidän kalenterinsa lasku loppui ja uusi baktum jakso alkoi 22.12.2012. Maya-intiaanien tiedon mukaankin tämä meneillään oleva jakso on muita kylmempi ja samaan tulokseen ovat tulleet ilmastotutkijat ja tiedemiehet, jotka myös tietävät maapallon kylmenevän

        Monista graafikoista näkee selvästi, että maapallon lämpötila laskee paljon nyt v. 2014 ja tuleva jääkausi/pikkujääkausi alkaa vähitellen

        Hyvin monet ovat vain sotkeneet 21.12.2012 Maya-intiaanien ajanjakson(baktumin) päättymisen maailmanloppuun tietämättään tai tahallisesti, vaikka on todellisuudessa vain vanhan jakson loppu ja uuden alku. Nyt meneillään oleva uusi jakso on muita kylmempi ja maailmanloppu on sotkettu uuteen kylmään ajanjaksoon. Maailmanloppua ei olekkaan olemassa ja se sotketaan jääkauteen, joka on nyt alkamassa

        http://finnish.ruvr.ru/2012_02_20/66508384/


    • Nyt eletään kenotsooisen jääkausiajan interglasiaalijaksoa. Taivaanmekaniikan Milankovićin syklien pakotteesta seuraava glasiaatio alkanee joskus 20 ka päästä ja lienee huipussaan joskus 50-60 ka päästä, mikäli AGW:n vaikutus jää mitättömäksi. Vielä ei kannata siis pukea turkkia ylle.

      • jääkausi tulossa

        Jo v. 2008 tiedemiehet totesivat ja huomasivat, ettei maapallon lämpötila nouse jatkuvasti, vaan alkaa putoamaan selvästi ja jääkausi alkaa lähestymään lähiaikoina. Jääkausihan on tullut tasaisen väliajoin varmuudella vanhoja krafiikkatilastoja seuraten ja nyt aika on lähellä tänä vuonnna 2014, kun säätyyppi muuttuu viileämmäksi

        http://www.uusisuomi.fi/ymparisto/41115-hurja-ennuste-uusi-jaakausi-tulee


      • jääkausi tulossa
        jääkausi tulossa kirjoitti:

        Jo v. 2008 tiedemiehet totesivat ja huomasivat, ettei maapallon lämpötila nouse jatkuvasti, vaan alkaa putoamaan selvästi ja jääkausi alkaa lähestymään lähiaikoina. Jääkausihan on tullut tasaisen väliajoin varmuudella vanhoja krafiikkatilastoja seuraten ja nyt aika on lähellä tänä vuonnna 2014, kun säätyyppi muuttuu viileämmäksi

        http://www.uusisuomi.fi/ymparisto/41115-hurja-ennuste-uusi-jaakausi-tulee

        Uusi linkki, jos toimii

        http://www.uusisuomi.fi/ymparisto/41115-hurja-ennuste-”uusi-jaakausi-tulee”


      • ///////////
        jääkausi tulossa kirjoitti:

        Jo v. 2008 tiedemiehet totesivat ja huomasivat, ettei maapallon lämpötila nouse jatkuvasti, vaan alkaa putoamaan selvästi ja jääkausi alkaa lähestymään lähiaikoina. Jääkausihan on tullut tasaisen väliajoin varmuudella vanhoja krafiikkatilastoja seuraten ja nyt aika on lähellä tänä vuonnna 2014, kun säätyyppi muuttuu viileämmäksi

        http://www.uusisuomi.fi/ymparisto/41115-hurja-ennuste-uusi-jaakausi-tulee

        Linkki avattuna:

        Tutkijat
        ovat jo pitkään olleet
        erimielisiä ilmaston
        lämpenemisestä. Nyt uusi
        tutkimus väittää, että
        ongelmana ei ole maapallon
        ilmaston lämpeneminen, vaan
        kylmeneminen.

        Brittiläiset ja
        kanadalaiset tutkijat ovat
        nimittäin sitä mieltä, että
        olemme matkalla kohti
        seuraavaa jääkautta.
        Tutkijoiden mukaan
        seuraavien 10 000–100 000
        vuoden aikana suuri osa
        Eurooppaa, Aasiaa ja Etelä-
        Amerikkaa jää paksun
        jääpeitteen alle.

        Tietokonemalleihin
        pohjautuvien ennustusten
        mukaan merenpinta tulee
        laskemaan noin 300 metriä,
        jolloin Venäjältä Alaskaan
        syntyy maayhteys.
        Uusi jääkausi tulee tutkijoiden
        mukaan siksi, että
        kasvihuonekaasupäästöt ovat
        laskeneet, eivätkä nousseet.
        Tutkijat kuitenkin sanovat,
        ettei tämä tarkoita sitä, että
        päästöjen vähentäminen
        pitäisi lopettaa. Heidän
        viestinsä on vain, ettei
        paniikkinappulaa kannata
        painaa.

        Tutkijoiden ennusteet
        julkaistiin alun perin Nature-
        lehdessä.


      • /////////// kirjoitti:

        Linkki avattuna:

        Tutkijat
        ovat jo pitkään olleet
        erimielisiä ilmaston
        lämpenemisestä. Nyt uusi
        tutkimus väittää, että
        ongelmana ei ole maapallon
        ilmaston lämpeneminen, vaan
        kylmeneminen.

        Brittiläiset ja
        kanadalaiset tutkijat ovat
        nimittäin sitä mieltä, että
        olemme matkalla kohti
        seuraavaa jääkautta.
        Tutkijoiden mukaan
        seuraavien 10 000–100 000
        vuoden aikana suuri osa
        Eurooppaa, Aasiaa ja Etelä-
        Amerikkaa jää paksun
        jääpeitteen alle.

        Tietokonemalleihin
        pohjautuvien ennustusten
        mukaan merenpinta tulee
        laskemaan noin 300 metriä,
        jolloin Venäjältä Alaskaan
        syntyy maayhteys.
        Uusi jääkausi tulee tutkijoiden
        mukaan siksi, että
        kasvihuonekaasupäästöt ovat
        laskeneet, eivätkä nousseet.
        Tutkijat kuitenkin sanovat,
        ettei tämä tarkoita sitä, että
        päästöjen vähentäminen
        pitäisi lopettaa. Heidän
        viestinsä on vain, ettei
        paniikkinappulaa kannata
        painaa.

        Tutkijoiden ennusteet
        julkaistiin alun perin Nature-
        lehdessä.

        Milankovicin syklien mukaisesti olemme kyllä etenemässä kohti jääkautta useiden kymmenien tuhansien vuosien kuluessa, elleivät antropogeeniset ilmastovaikutukset lykkää tai peru tilannetta. Lähempinä aikoina keskilämpötila kuitenkin jatkanee nousuaan, kuten tiedemaailman konsensus oikeasti on.


    • ttkkl

      Oli kylmät yölämpötilat kesäkuussa ja vähän hyönteisiä. Linnunpoikia oli paljon kuollut pesiinsä uutisten mukaan.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      262
      2876
    2. 197
      2832
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      67
      2405
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      208
      1896
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      13
      1358
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1317
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      23
      1285
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1257
    10. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      159
      1172
    Aihe