Raamatun antikristus nousee!

ola87

Kun palataan takaisin viimeisten päivien tapahtumiin, emme saa unohtaa erästä johtajaa, antikristusta, josta Raamattu mainitsee. Raamatusta voimme ymmärtää, että juuri ennen Jeesuksen tuloa ja Jumalan valtakunnan esiintuloa esiintyy henkilö, joka saa suuren vallan ja nousee johtajaksi entisen Rooman valtakunnan alueelta. Tällaisia henkilöitä on ollut varmasti useampia historian aikana, mutta Raamatun mainitsemalla antikristuksella on varmasti suurempi valta kuin kenelläkään heistä, koska "sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot " (Ilm 13:7). Hän myös varmasti nousee valtaan epävakaiden olojen seurauksena, luopumuksen ja laittomuuden seurauksena, kuten 2 Tess 2. luku osoittaa.
Mutta saadaksemme paremman kuvan tästä henkilöstä, josta käytetään useita eri nimityksiä – laittomuuden ihminen (2 Tess 2:3), kadotuksen lapsi (2 Tess 2:3), peto (Ilm 13:1-10), antikristus (1 Joh 2:18) sekä pieni sarvi (Dan 7:8) - aiomme katsoa sitä seuraavien kappaleiden valossa. Niistä käy selville muutamia tämän henkilön erikoispiirteitä ja ominaisuuksia. Niistä käy selville myös hänen lopullinen kohtalonsa.

Antikristuksesta linkissä; http://www.jariiivanainen.net/viimeiset_paivat8.html

17

474

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näinon

      Se on jo noussut ja on olemassa edelleen. sen oikea nimi on uskonto!

      • Ei uskonto vaan

        Babylonian kuningas eli Irakin presidentti.


      • Se on väärä profeetta,joka esiintyy kristuksena,vakeuden vaateissa,eksyttää mahdollisimman monta.


    • Se on Babylonian

      kuningas ja Eufratin virran Babyloniasta ja sieltä ne Israelia vihaavat riivajavallat vapautetaan kuten on selvästi ilmoitettu. Nähdään myös nämä sodat noissa lähi-idänmaissa Egypti ja Syyria ja Irak ja samoin Iranin viha Israelia vastaan, joten ei eksytä valheisiin näissä asioissa.

      Toki näemme Euroopassa ja koko maailmassa sen antisemitismin myös, joten tärkeää tehdä parannus ihan kaikkialla monien ihmisten jottei havaita ihmisiä sotimassa Isrelin Herraa ja valittua kansaa vastaan. Jerusalem nostetaan väkikiveksi ja myös tämä nähdään näissä lähi-idän ja myös kaikkien kansojen kokoontumisissa YK:ssa, sillä ei kansat tahdo antaa tukea Israelille Jerusalem-kysymyksessä, ja eivät siellä tahdo pitää suurlähetystöjään.

      Jeesuksessa saamme rukoilla ja anoa Israelille ja juutalaillle suurta lohdutusta Jerusalem kysymyksessä ja samoin sen Jumalan vanhurskauden tulemisessa juutalaisille ja myös kaikille Israelin kahdentoista sukukunnan jälkeläiselle.

    • Kyllähän Hitler

      oli aikamoinen antikristus samoin, mutta Jerusalemin kysymyksessä tulee se Babylonian kuningas kuin Nebukadnessar, ja varmasti on se sama, sillä tuo antikristus on myös samalla yksi niistä ensimmäisestä viidesta vuoresta eli kuninkaasta.

    • ....................

      Antikristus eli jumalan pojan sijainen=vicarivs filii dei -instituutio on ollut jo kauan olemassa, ettekö sitä tienneet? Lutherkin sen jo tiesi.

      • Valitettavasti

        viha on uskovien keskinäisissä suhteissa vaikka Jeesus opetti rakastamaan. Totuudelliset kirjoitukset eivät voi tyhjiin raueta ja Lutherin viha oli valitettavaa.


    • Älkää eksykö vääriin

      syytöksiin Babylonian kuninkaasta kuten Nebukadnessar on antikristus ja tulee sieltä Eufratin varren maasta ja Saddam Hussein sopii hyvin miekanhaavasta paranevaan petoon, ja kymmenen kansakuntaa antaa valtansa tälle johtajalle, joka hyökkää Israelin Jerusalemiin ja hävityksen kauhistuksen asettaa pyhälle paikalle.

      Nuo neljä ensimmäistä vuorta eli kuningasta ovat Egypti, Syyria, Irak ja Iran ja myös varmaan siinä neljännessä valtakunnassa niiden kuuden lisäksi sieltä saman jumalansa alueelta ja islamin jihadiin sopii ne sankarit jotka hyökkäävät Israelin Jerusalemiin, joten ei eksytä vääriin todistuksiin Jeesukseen uskovista.

      Öljy on se suuri vaikutusvalta tuolle merestä nousevalle pantteripedolle, leijonan kita päänä ja karhun jalat samoin, ja viittaavat Irakiin ja Iraniin nuo kaksi.

    • itikka7

      Joo, raamattua on näemmä luettu tarkkaan. Niitä anti-kristuksia löytää ihan vaikka lukemalla sanomalehtiä. Maailman sivu on ollut näitä merirosvosukujen jälkeläisiä "johtamassa" ihmisiä ja talouselämää, pelaamalla kansakuntien kohtaloilla isojen poikien peliä. Aina on ollut narsistisia despootteja, jotka asettuvat tavallisten ihmisten yläpuolelle ja nauravat sieltä valtaistuimeltaan kun muurahaiset ryömivät.

    • Kirjoitettu on

      Raamatun antikristuksen nimenomaan kieltävän Jeesuksen Herrauden ja Jumaluuden, ja sopii islamiin ja muihin totuudellisen Jumalan valtakunnan olemuksen ja nimen ja Kuninkaan kieltämiseen, joten ei eksytä tässä asiassa.

      Kristilliset tunnustavat Jeesusta vaikka eivät välttämättä teekkään kaikessa Jumalan tahtoa ja Jeesuksen opetuksen mukaan, ja tärkeää on tehdä myös Jeesuksen opetuksen mukaan suun tunnustuksen lisäksi sillä on uskollisuutta ja rakkautta ja se tärkein kaita tie.

      Jeesuksen tunnustava ei ole antikristius vaan Jeesuksen kieltävä on antikristus.

    • heinoska78

      Eräs selvä piirre, jonka Raamattu liittää antikristukseen ja tulevaan hallitsijaan, on, että hän vaatii itselleen Jumalalle tulevaa kunnioitusta ja palvontaa; hän "korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan...ja julistaa olevansa Jumala" (2 Tess 2:4). Hän ei siis tyydy olemaan vain tavallinen ihminen, vaan haluaa olla kaikkivaltiaan veroinen ja jota palvotaan. Hänen toimintansa on tuttua historiasta, koska jo Rooman vallan aikana keisareita pidettiin jumalallisina. Aluksi niin tapahtui vain heidän kuolemansa jälkeen, mutta lopuksi heitä alettiin pitää sellaisina jo elinaikanaan. Antikristuksen toiminta ei siis paljoa poikkea vanhasta keisarinpalvonnasta, vaan voi olla sen uusi muoto.

    • moscowits

      Kun Raamattu puhuu antikristuksesta, voi siitä ymmärtää, että kyseinen henkilö saa suuren vallan ja että hänen täytyy olla säkenöivä persoona sekä lahjakas esiintyjä. Hän on puhuja, joka hurmaa kansanjoukot magneettisella vetovoimallaan, ja joka on karismaattinen johtaja ja jota tullaan suuresti kunnioittamaan, jopa palvomaan (ja kumarsivat petoa sanoen: "Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?, Ilm 13:4). Ei ole mikään ihme, jos hän on "Vuoden mies"-tittelin ansaitsija kuten hänen tunnettu edeltäjänsä Hitler oli (Niin todella tapahtui, kun arvovaltainen ja tunnustettu Time-lehti myönsi Hitlerille tämän tittelin syyskuussa 1938.). Hän on varmasti sellainen henkilö, joka voi tämän nimityksen saada, koska aluksi hän saattaa tuoda ratkaisun monia ihmiskuntaa vaivaaviin ongelmiin ja esiintyä eräänlaisena hyväntekijänä.
      Kuitenkin, vaikka tämä henkilö saa suuren vallan, on hänen voimakkain toiminta-aikansa lopulta vain 3 ½ vuotta eli hyvin rajattu aika, kuten allaolevat jakeet osoittavat. Se on ilmeisesti juuri saman verran kuin Jeesuksen julkinen palvelus maan päällä, joten Jumala on antanut tälle pahuuden edustajalle saman ajanjakson toimia kuin omalle Pojalleen.

    • nouseeko

      antkristus kohta valtaan?

    • Anti-kristus ovat kaikki kristityt.

    • suoraankirjasta

      suuri punainen paha nousee idästä
      lännessä palvotaan ihmeainetta
      kylmyyttä käytetään heikkouden hoidossa

    • Raamatussa.totuus

      Antikristus on miekanhaavasta paraneva Babylonian kuningas eli Irakin presidentti sitä nykyään vastaan ja Eufratin varrelle on sijoitettu selvästi Babylon Ilmestyskirjassa, ja Sadam -nimestä heprean kirjaimilla saadaan 666 (s=60 a=1 d=4 a=1 m=600).

      Neljä ensimmäistä Ilmestyskirjan petoa ovat: Egypti (1), Assyyria (Syyria 2), Babylon (Irak 3), Persia (Iran 4). Neljännestä valtakunnasta on kirjoitettu Danielissa, kuinka nousee merestä. Ilmestyskirjassa seitsemäs peto on kymmenen valtakunnan asejoukot yhdistyneinä Babylonian kuninkaan alaisuuteen, ja tämän on kahdeksas peto ja yksi ensimmisistä viidestä (Kreikka 5).

      Tärkeä tuntea Raamatun ilmoitus ja ennenkaikkea Jumalan valtakuntaan syntyä Jeesuksessa ja vedestä ja Hengestä ja sydämen uskon saatuaan Israelin Herraan, joka on Babylonian pedon vastustaja ja Israelin juutalaiset samoin, kuten nähdään tästäkin ajasta selvästi.

      Jumala ihmisen Luojana tahtoo jokaisen ihmisen pelastumista eli pääsyä Jeesuksen valtakuntaan ja nimensä kirjoitetaan elämänkirjaan, kun tunnustaa suullaan sydämen uskonsa Jeesukseen ja tahtoo myös elää rakkaussuhteessa Israelin Herraa kohtaan eli rakastaa kaikkia lähimmäisiään ja siunata myös Israelia ja juutalaisia, kuten opetettu Raamatussa.

      Jumalan vastustajan tunnistaa valheistaan ja siitä että kieltävät Jeesuksen Herrauden ja Jumalan Poikana olemisen ja syntien sovittamisen verensä kautta Golgatan ristillä noin kaksi tuhatta vuotta sitten. Tästä tunnistaa Jumalan vastustajan ja mielistymisensä valheisiin, ja samoin vihansa Israelia ja juutalaisia ja evankeliumia kohtaan.

      Tärkeä jokaisen ihmisen rakastaa elämää ja hyvää Jumalaa ja päästä perille voittajana tästä maailmasta, ja Jeesuksen tulemus on pian ja silloin alkaa tuhatvuotinen valtakunta ja Jeesuksessa kuolleet saavat se pääsyn hyvään Uuteen Jerusalemiin, ja suuri on kooltaan se lähitulevaisuuden kaupunki, ja jalokivimuuri ja kultaiset kadut, ja elämän virta ja elämänpuu sen vierellä ja hedelmät ravintoja ja lehdet terveydeksi.

      Raamatun ilmoitus Jeesuksen valtakunnasta ja vallasta täyttä todellisuutta ja kannattaa jokaisen siihen toivonsa asettaa ja anoa armoaan ja totuuttaan ja rakkauttaan runsaana itseensä ja Pyhän Hengen kautta annetaan, samoin ymmärrystä ja viisautta ja tietoa ja armolahjoja samoin ja näin hyvää hedelmää voi kantaa maan päällä ollen valona ja suolana ja tuoden esille hyvää totuudellista evankeliumia.

      Ole viisas ja rakasta Jeesusta ja kaikkia lähimmäisiäsi, tässä tärkeä ja hyvä tie Jumalan valtakunnan perillisyyteen.

      • MeAgain

        "Antikristus on miekanhaavasta paraneva Babylonian kuningas eli Irakin presidentti sitä nykyään vastaan..."

        Tämä on siis vain uusi versio edellisestä yritelmästäsi:

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/13984042/raamatussa-totuus-laittomuuden-salaisuudesta!

        "...Eufratin varrelle on sijoitettu selvästi Babylon Ilmestyskirjassa..."

        Babylonian imperiumi romahti jo kauan ennen kristillistä aikaa ja Ilmestyskirjaa, joten ei ihme...

        "...ja Sadam -nimestä heprean kirjaimilla saadaan 666 (s=60 a=1 d=4 a=1 m=600)."

        Tosin alunperin väitit sen olevan arabiaa, kunnes jäit kiinni. Tietysti uudessa muunnelmassasikin on vika; Ilmestyskirja on näet kirjoitettu vanhalla kreikan kielellä ja sen nimikin tulee juuri siitä ;)

        Sinun tulee vielä kerran tomerasti ryhtyä vääntämään "profetiaasi" uusiksi...

        "Jumalan vastustajan tunnistaa valheistaan..."

        Siinäpä juoksetkin juuri omaan miekkaasi ->

        Ilm. 22:18
        "Minä todistan jokaiselle, joka tämän kirjan profetian sanat kuulee: Jos joku panee niihin jotakin lisää, niin Jumala on paneva hänen päällensä ne vitsaukset, jotka ovat kirjoitetut tähän kirjaan"

        Sananl. 19:9
        "Väärä todistaja ei jää rankaisematta, ja joka valheita puhuu, se hukkuu."

        Ei näytä kovin hyvältä sinulle...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2719
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      351
      2571
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      96
      2180
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      66
      1856
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1763
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1754
    7. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      69
      1704
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      126
      1618
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1583
    10. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1399
    Aihe