Aihe

ROK tytöt

mestiksessä pelaan.

miksi ROK tyttöjä pitää hehkuttaa jokaisessa keskustelussa ja vieläpä joka kerran samalla kommentilla ;o
Jos ROK tytöt ovat kerran sanojenne veroisia, mikseivät siis pelaa mestistä tai sm-sarjaa??

218

2287

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • sohvaperuna

   Siksi kun ne itse haluaa itseänsä hehkuttaa ja leijua, mutta eivät ole valmiita treenaamaan missään paremman tason joukkueessa.

   • läskipottu

    Miksi pitäisi.pelejä ja peliaikaa likat saa paremmin kuin missään muussa lähialueen seurassa..c tyttöjen pelit,alempi mestis ja halutessa poikain pelit päälle.ja valitettavasti ylemmälle tasolle ei pääse ilman karsintoja.peli se kehittää..seurataan nyt mm kisoja kuinka pitkälle siellä iällä ja asenteella päästään.


   • ex- kiekkoilija eteläst
    läskipottu kirjoitti:

    Miksi pitäisi.pelejä ja peliaikaa likat saa paremmin kuin missään muussa lähialueen seurassa..c tyttöjen pelit,alempi mestis ja halutessa poikain pelit päälle.ja valitettavasti ylemmälle tasolle ei pääse ilman karsintoja.peli se kehittää..seurataan nyt mm kisoja kuinka pitkälle siellä iällä ja asenteella päästään.

    Voi voi tätä peliä taitavat pelata äitit ja isit ! omat unelmat ovat taitaneet jäädä toteutumatta aikoinaan. Tyttö kullat joutuneet omien taustajoukkojensa uhreiksi. Antakaa tyttöjen nauttia nuoruudestaan ja pelaamisestaan sellaisessa joukkueessa minkä ovat itselleen valinneet, sillä harjoitteleminen ja sitä kautta pelaaminen kovan tason joukkueissa on täyttä työtä ja kovaa sellaista.


  • fanikatsomo

   rok tytöt kyllä pelaa mestistä , ottakaa asioista selvää ennenkun tulette kommentoimaan järettömiä juttuja tänne , tytöt on vielä nuoria antakaa niiden pelata rauhassa ja lopettakaa tämä turha pas*an jauhaaminen . tsemppiä ROK tytöille ja RoKI naisille ja näyttäkää etelän vetelille ettei nämä pohjosen tytöt ihan lapasia ole !

   • Mestis-joukkueet

    Naisten Mestis
    Blues EKS, K-Oulu, KJT, LoKV, Lukko, Nikkarit, Puhti, S-Kiekko


  • Urpo 70

   Hei!
   Veikkatko tulevasta kaudesta vai???
   Missä on Roki ? Missä on ROK-tytöt,
   Kyllä sun lista on niin metsässä kuin voi olla, katso pelattuja pelejä ja pisteitä....

   Olisit realistinen Ylivoimainen ykkönen on Roki rovaniemi ja kakkonen Rok tytöt muut tappelevat kahdesta paikasta.
   Ja miksi pistät listaa jo mestiksessä olevat????
   Haloo! Oletko pudonnut kelkasta vai eikö hissi mene ylinpään kerrokseen..
   Oletko etes koskaan nähnut yhtää peliä? TÄH

   • Bokki

    Urpo 70 :D siulta on vissii nyt inkkarit hypähtäny väärälle planeetalle :D ehkä hän joka laittoi mestisjoukkueista ei ollut perillä tästä kyseisestä sarjajärjestelyistä :D valoja kaikki ny tähä pimeesee talvee :D ja rauhottukaa :D on ok et meiningisdä on tunteet pelissä mut rotinsa kakkella :D


  • Harry Jaffa

   "Mestis-joukkueet" Nyt on jo selvää, että Roki ja ROK-tytöt pelaa ensi kauden mestiksessä. LoKV, Nikkarit, Puhti, S-Kiekko ja JYP taistelee näistä lopuista paikoista. Sarjan parasta ajatellen olisi parasta kuitenkin, että parhaat jatkaan ensi kauden mestikseen...

  • Harry jaffa

   "Urpo 70" mistä tiedät, että Rokin tarkoitus on nousta mestikseen noinkin keski-iältään vanhalla porukalla. Onko Roki ilmoittanut tavoitteita? Rok-tytöille riittää pelkästään nousu mestikseen. Näin on serkku viestittänyt rautaruukin tehtaalta. Olen koko ajan sanonut, että näiden nuorten Rok-tyttöjen ei tarvitse luoda liian toiveikkaista tulevaisuuden kuvaa. Ne pelaa tätä päivää, ja osoittaa tämän viikonlopun pelien perusteella, että kateus vie kalatkin järvestä. Näin sanoi Nils Aslak tunturissa. Ei niiden tyttöjen tarvitse ajatella tulevaa, kun ainoastaan seuraavaa treeniä ja siellä kehittymistä. On mukava täältä etelästä seurata, kun etelä luulee olevansa hyvä, ja pohjoinen osoittaa olevansa sitä....

  • katsoja keskellä

   HIRVEÄÄ!!

   Kammottavaa katsottavaa välillä koko peli. Voitivat muutan tytön turvin. Oli se niin sekavaa. Osa ei tiedä tosiaan missä etes pitäisi olla omassa puolustus päässä. Hyökkäys? Onkohan valmentajat opettaneet sellasta?
   Onko valmentajat tilanteen tasalla?? Heräsi kysymys kun luin edellisen kommentin

  • Tekin pelaaja

   Olen käynyt katsomassa muutaman pelin, että täytyy olla samaa mieltä aikaisempien palautteiden kanssa. Ei minkäänlaista pelisysteemiä, puolustupelaamisen paikan pito puutteellista, ei selkeää avauspeliä, mennään rintamana karvaukseen ja jopa aloituksissa ei osata olla oikeassa paikassa. Pelin aikana valmentajat patsastelee vain penkin takana. Ei minkäänlaista ohjailua, pelaajan opastamista tai mitä tahansa miten nuoria pelaajia opetetaan. Ainoa palaute on perseestä tuleva huuto silloin, kun pelaaja tekee virheen. Toinen valmentajista meinaa työntää vaihtoaition luukun melkein kaukaloon, kun nojaa siihen niin raskaasti.
   Näin kaukaa katsottuna vaikuttais olevan valmennuksessa hieman puutteita. Mitähän vanhemmat on mieltä asiasta?

   • tosi on

    Naisjääkiekko kuolee sukupuuttoon kaikki parhaat lepakoita menee geenit hukkaan


   • exellent1

    En ole nahnyt Rok-tyttöjen pelejä mutta kuulostaa edellä olevien kommenttien perusteella ihan samalta kuin yleensä sellaisen joukkueen peli missä on pari kolme selkeästi muita parempaa pelaajaa.Nämä pyrkivät itse tekemään kaiken ja muut näyttää surkeilta.


   • vaan2
    exellent1 kirjoitti:

    En ole nahnyt Rok-tyttöjen pelejä mutta kuulostaa edellä olevien kommenttien perusteella ihan samalta kuin yleensä sellaisen joukkueen peli missä on pari kolme selkeästi muita parempaa pelaajaa.Nämä pyrkivät itse tekemään kaiken ja muut näyttää surkeilta.

    Sama koskee SM-sarjan joukkueita, pari huippua joukkueessa jotka pelaavat 40min per ottelu, kertoo sarjan tason.


  • Voi voi

   Mistä te tiedätte saavatko pelaajat rakentavaa palautetta valmentajilta vai ei? Annetaanko rakentavat palautteet huutamalla kilometrin päästä? Tuskin! Palautteesta, ja sen laadusta ei kukaan muu voi sanoa mitään, kuin itse pelaajat! Valoja tauluun...

  • TIUKAT PAIKAT

   Vaikka joukkueessa on muutama pelaaja taitavampi, en puhuisi itsekkäistä pelaajista!Nämä tytöt antavat joukkueen eteen kaiken.Omavalintaisesti ovat halunneet kehittää aluellista tyttökiekkoa eivätkä ole jääneet paistattelemaan alueellisen mahtiseuran huomiin, jossa olisivat taatusti päässeet parrasvaloihin. Hyökkääjät myös joutuvat joukkueessa tekemään paljon työtä puolustuksessakin.
   Pelejä ei olisi voitettu jos ei JOKAINEN PELAAJA 100% PELAA JOUKKUEENSA ETEEN, koska taitotaso kuten näilläkin palstoilla on puhuttu on kirjava. Ääntä en ole vaihtoaitiosta kuullut ja järkevästi on Ketjuja kavennettu tiukanpaikan tullen. Kyseessä on nuori joukkue!Epäilijöitä on runsaasti ja ei muutamalla pelaajalla sarjakärkeä pidetä.Kyllä siinä jokainen pelaaja joutuu oman paikkansa taitotason ääripäässä pelaamaan ja kun ei mukavuusalueella möllötetä niin kippas kappas siinähän kehittyy.

  • ROK-tytön vanhempi

   HERÄTKÄÄ AIKUISET IHMISET!
   Yksikään ROK-tyttö ei näillä palstoilla itseään kehuskele, sillä KAIKKI ovat fiksuja nuoria naisen alkuja, jotka haluavat harrastaa jääkiekkoa hyvällä mielellä, eikä kerskua, kuten heidän typerät tuttavansa, kannustajat tms. jotka näitä juttuja täällä selvästi kirjoittelee!

   Heidän mollaaminen/kehuminen näillä palstoilla on äärimmäisen lapsellista ja ajattelematonta ja miettikääpä, MITÄ NÄMÄ KIRJOITUKSET AIHEUTTAVAT NUORILLE TYTÖILLE??!!! Itku kurkussa tullaan treeeneistä ja halutaan lopettaa koko jääkiekon pelaaminen!

   Näiden kirjoituksien perusteella, yksi tytöistä kokee olevansa surkea pelaaja ja toiselle aiheutetaan painostusta maalien tekoon ja kun ei onnistukkaan, mitä siitä seuraa???

   Toivottavasti täällä ei enää nimillä HUUDELLA! Annetaan tyttöjen rauhassa harrastaa rakastamaansa lajia ja valmentajien tehdä arvokasta työtään heidän tukemiseksi..

   Vaarana näissä kirjoituksissa on se, että todellakin tyttökiekko kuolee sukupuuttoon.. Miettikääpä tätä, ennen kuin näillä palstoilla avaudutte!

  • pumpulipuuu

   Jos ei kestä kritiikkiä,ni sitten varmaan kannattaa tyttöjen laittaa luistimet naulaan?!?! ELI sitten kun on aika pelata sm-tason joukkueessa ni ei sinne voi mennä itkemään kun sillon viimestään ne totuudet kuulee!! Herääppäs sinä vanhempi ja elä kasvata lastasi pumpulissa!!!!

   • ugh11

    Juuri näin, se on vaan kestettävä tai sitten lopetettava jos ei kestä.Jossain vaiheessa ja jostain sitä negatiivista kommenttia väistämättä tulee jos huipulle haluaa.


  • ROK-tytön vanhempi

   Tässä EI OLE kyse kritiikin kestämisestä, vaan siitä, että osa täällä kuvittelee, että tytöt kirjoittelevat itse näitä juttuja!! Ja toisekseen, pelataan kuulkaa vielä ihan harrastetasolla, joten tämäntapaiset keskustelut kuuluu SM-tason palstalle:D

   Jotenkin vaan pistää silmiin, että yksien ja samojen tyttöjen nimiä täällä huudellaan ja koko ROK-tyttöjen joukkuetta arvostellaan. Keskustelkaa välillä muista joukkueista ja niiden pelaajista, niin menee arvostelut tasapuolisesti:D

   Teillä varmaan ei ole tyttölasta, kun tollaisia kommentteja nakkelette..

   • ugh12

    On kyllä,jopa enemmän kuin yksi.


  • Tekin pelaaja

   Pelaajat pelaa niin kuin valmentajat valmentaa. Ongelmat taitaa olla muualla kuin pelaajissa. Koti Raahelainenkin siteeraa vähän siihen suuntaan.

   • ylpeä Rjk ed

    Oletkohan ihan varma mistä puhut? Ei taida montaa rahelaista olla joukkueessa? Ja jos tytöt alkaa osa oleen 17 ja tämä joukkue on kasattu elokuussa 2012, olisko pitänyt pelaajan junnuvuosien valmentajan tehdä näille perusasioille jotain? Eikös se luistelu, syöttö, vastaanotto opeteta f ikäisinä? Neljä pelitilanne roolia D.... Itse nykyisenäkin Raahen pelaajana pidän tyttöjen tasosta suun kiinni enkä viitsi mollata oman seuran valmentajia vai mitä olet mieltä? Jokaisella tytöllä vai sanotaanko nuorella naisella on joukkue missä on pelannut ennen tätä ja vain yksi pelaaja on joka ymmärtää jääkiekon pelinä ja se ei ole Raahesta! Joten munatonta puuhailua katsomossa. Tulkaa jäälle, mennään porukalla tyttöjen harjoituksiin ja vedetään ne niin kuin kuuluu. Kyllä meidän valmennuspäällikkö Happis luvan antaa kunhan muistatte kysyä luvan kotoanne siltä pelaajalta!!! Me osataan, ollaanhan me nähty jääkiekkoa jo vuosia, ja todettu Tekin pelaavan..... niin mitä sarjaa se pelasikaan??


  • Teräspetoni

   Antakaa nyt vaan niiden tyttöjen pelata ja nauttia elämästä niinkuin muidenkin samanikäisten. Ei heidän kannata näistä välittää, muuten pistää itsensä liian lujille. Nyt vaan näistä tytöistä maailma koulii liian pian "aikuisia" ja tavat opitaan myös sen mukaan. Kuvioihin tulevat (on jo tullut?) alkoholi ja nuuska jotka eivät ole vielä tuon ikäisten juttuja

   • 1 kaikkien puolesta

    Joo kännättiin koko joukkueen voimin siksi paska peli. Sorkke


   • tsemppiä likat
    1 kaikkien puolesta kirjoitti:

    Joo kännättiin koko joukkueen voimin siksi paska peli. Sorkke

    Joko alkaa valtakunnallisestikin porukat myöntää että rok on kelpo porukka!!!


  • VanneM

   Ollaanhan me ihan parhaita. Pikku darra vaan joskus aamupeleissä mut sekään ei haittaa ku pistää pussin huuleen. Äiti ei oikein tykkää mut kyl se hyväksyy

   • Julppuhenppu

    Hienohommahermanni ja kukkaset päälle :Dd ainaki jääkiekkoilijoiks kasvanu ku muuta tee ku pelaa ja juo ! Go ROK


  • niiskuneiti5

   Jääkiekkoliitto muuttaa Kuortaneelle varokaa! (Naiset muodostaa oman liittonsa)

  • Maju 97

   Rok tytöillä menee lujaa, vaikka jansu on loukkaantunut ? Kenelle ? Vitsi. Teloivat sen HPK toimesta. Mut eipä joukkue kaikkia parhaita tarvi voittoon, Iippa taas näytti tasonsa. Mahtavaa peli annalta, jatka samaa rataa. Yllättäjä lilian maali ja syöttö. On noita ratkaisijoita muitakin.
   Parane pian JJ sua tarvitaan c sm lopputurnauksessa ja tietenkin mestiskarsinnassa. Tänään s kiekko ja su tappara kotona, tee tšekkiläinen parantuminen ja pelaa sunnuntaina.
   T. Sun fanit, jotka haluat nähdä sut taistelevan tyttöjen puolesta.

   V&P&S&I

  • Tšekki

   Mielenvikaista, uusia naamojako, missä Pena, mielenvikasta.
   Tšekkiläinen parantuminen, kukas se on, mielenvikasta. Missä mennään.. Ei ku mihin mennään. Bileisiin bussilla, sekaisin ollaan, lauletaan älä mene näet njet njet, vai miten se oli, osta vene. Puuta heinää ja muutama vesiperä
   Hyvä Tšekki, parane pian

  • Topi 45

   Kyllä on rok tytöt kovassa vedossa, c sarjassa ei yhtään häviö. Mestis karsinnassa kans kovassa vedossa, vain ROKI on vienyt voiton ja rok on ainut joukkue joka voittanut rokin, huikeaa, olisi kiva nähdä miten pärjäisi vieläkin kovempaa vastustajaa vastaan. Jotain liiga joukkuetta ???? Tai vaikka N 18 vastaan, eihän ROK tytöistä kukaan pelaa siellä. Olisko kommentteja ?

   • pilvillinnoissa

    Vertaillaanpa Rok-tyttöjä ja Kalpaa. Rok-tytöt voitti piispalan c-tyttöjen turnauksessa Kalpan c-tytöt niukasti maalein 2 - 1. Kun katsoin Kalpan naisten kokoonpanon, niin yksikään kalpan c-tyttöjen joukkueesta ei mahdu edes Kalpan naisten kokoonpanoon!
    Vaikka Kalpa oli tällä kaudella naisten sm-sarjan toiseksi huonoin joukkue, niin tuskinpa Rok-tyttöjen vielä kannattaa lähteä haastamaan Kalpaa tai ketään muutakaan joukkuetta naisten sm-sarjasta. Kylmää olisi kyyti.


  • Amimatti

   Onhan jopa Hermes voittanut ROK tytöt tällä kaudella... No kohta sitten selitellään että sejase ei pelannu. Toisaalta sen ymmärtää kun materiaali ei kovin laaja. Yks kenttä hyvää mestistasoa, toinen keskinkertaista suomisarjaa... Ja muuthan ei saa edes pelata vaan on enempikin "maksajan" roolissa

   • hohooijaa

    tais se lohko ROK-tyttöjen sekä ROKIN,, Hermeksen, sekä Nivalan porukan
    kesken ollakin yks tiukemmista ja nuo 2 karsinnasta pois jääneeetkin ois tuolla Mestis-karsinnassa EDES joteskin pärjätä ROKIN ja ROK-tyttöjenkin ohella :)


  • suhteellisuuden taju

   Rok tytöt on varmaan hyvä joukkue c-tyttöjen sarjassa, mutta vertailu johonkin sm-sarjaa pelaavaan joukkueeseen on täysin turhaa, sillä ero niihin joukkueisiin on todella iso ja niin tietysti pitääkin olla.

  • Nainen731

   Olisit katsonut eilen kärpät - blues naisten peli, niin huono hakea saa. Helin ei pelannut, Sepi oli tehnyt paluun valmennukseen. Pitkä päätyy ja kaikki perään. ROK olisi voittanut kärppä joukkueen varmasti. Kyllä on huono taso sm liigassa. Rok tyttöjen viime su peli oli huomattavasti parempaa kuin Kärppien peli. Kärpät on kahden pelaajan joukkue. Helin ja tarkki, ehkä tikkien vielä, mutta ku ei ole kaveri. Täyttä p.....

  • ihmettelevä fani

   Hei nainen 731!
   En nähnyt eilistä Kärpät - Blues peliä, enkä Rok-tyttöjen viime sunnuntain peliä, mutta kerroppa missä mielessä Rok-tyttöjen peli oli parempaa kuin kärppien ja Bluesin peli? Oliko Rok-tyttöjen pelissä kovempi vauhti? vai missä mestiksen alemman loppusarjan pelit ovat parempia kuin sm-sarjan välierien pelit?

  • Että näin

   ROK-tytöillä voisi olla mahdollisuudet SM-sarjassa Saloa vastaan mutta kaikki muut ovat selvästi parempia kuin ROK. No olen tosin nähnyt vain yhden ROK pelin mutta hyvin monta naisten Sm- peliä. Jos Kärpät on kahden pelaajan joukkue niin ROK on korkeintaan kolmen.

  • ESKO KEMISTÄ

   tuossa tuli aika hyvää palautetta. ROK sunnuntain peli oli pelkästään syöttöpelin, pelin rakentelun, omista lähtöjen , pelin nopeuden ja ennen kaikkien MAALIN TEKEMISEN taidon parempaa kuin kärpien naisten. Helin puutui, mitä teki tarkki, tikkinen. Ei yhtään mitää, mitä teki 97 ja nuoremmat ei MITÄÄN. Olisit käynyt katsomassa ROK peliä niin tietäisit miten tehdään maaleja, peli nopeus oli puolet nopeampaa JA SYÖTÖT tulivat omille lapaan. EI NIINKÖ KÅRPILLÄ AINA TAAKSE.
   HERÄTKÄÄ JO, POHJOISEN AINUT JOUKKUE ROKI ROVANIEMI LISÄKSI JOLLA ON PERUSASIAT HANSKASSA

   • eläköön Rok-tytöt

    Otappa Esko kemistä puhelu Pieniniemelle ja sano sille suorat sanat että Suomi ei voi pärjätä kevään mm-kisoissa jos sinne valitaan Kärppien pelaajia, kun Rok-tytöistä löytyy ilmeisesti paljon parempia pelaajia, jotka osaavat pelata ja vauhtikin on paljon kovempaa kuin Kärppien ja Bluesin pelaajilla.


   • Hämmästys

    Kerroppa Esko hyvä miksi Kärppien valmennus istuttaa parasta hyökkääjänsä viltissä tai saa pelata vain muutamia vaihtoja pelissään? Tämä kyseinen hyökkääjä siirtyi viime kauden päätteeksi Rok-tytöistä Kärppiin ja kyseinen pelaaja teki pisteitä liukuhihnalta niin c-tyttöjen pelissä, suomi-sarjassa kuin mestis karsinnassakin. Kärpiltä vielä Helin ja muutama muu lopetti, niin luulisi että uutta pistelinkoa kaivattaisiin. Vai olisikohan kuitenkin niin että sarjojen välillä on pieni ero ja siitä syystä myös peliaika jäänyt vähemmälle? Tsemppiä kuitenkin Kärppien nuorille pelaajille jos ja kun jaksatte treenata niin tulevaisuus näyttää osaltanne hyvältä.


   • Raksila 1.12.2013
    Hämmästys kirjoitti:

    Kerroppa Esko hyvä miksi Kärppien valmennus istuttaa parasta hyökkääjänsä viltissä tai saa pelata vain muutamia vaihtoja pelissään? Tämä kyseinen hyökkääjä siirtyi viime kauden päätteeksi Rok-tytöistä Kärppiin ja kyseinen pelaaja teki pisteitä liukuhihnalta niin c-tyttöjen pelissä, suomi-sarjassa kuin mestis karsinnassakin. Kärpiltä vielä Helin ja muutama muu lopetti, niin luulisi että uutta pistelinkoa kaivattaisiin. Vai olisikohan kuitenkin niin että sarjojen välillä on pieni ero ja siitä syystä myös peliaika jäänyt vähemmälle? Tsemppiä kuitenkin Kärppien nuorille pelaajille jos ja kun jaksatte treenata niin tulevaisuus näyttää osaltanne hyvältä.

    Ihmetellä pitää esim eilisestä pelistä ykköskentässä ja kakkosessa olevat ns junnut eivät saaneet mitään aikaan. En tiedä ketä oli viltissä, mut ois sitä voinut valmentaja antaa niillekin peliaikaa, ois voineet sytyttää joukkuetta kunnolla yrittämään voittoa vaikka tulihan se kuiteskin todella huonolla pelillä.

    Kukas se paras hyökkääjä on joka viltissä istuu ?? On mennyt meillä ainaskin ohi, voisitko valasta ?

    Eiks tämä ole Rok tytöt ei Kärpät???


   • Tietotoimisto oulu
    Raksila 1.12.2013 kirjoitti:

    Ihmetellä pitää esim eilisestä pelistä ykköskentässä ja kakkosessa olevat ns junnut eivät saaneet mitään aikaan. En tiedä ketä oli viltissä, mut ois sitä voinut valmentaja antaa niillekin peliaikaa, ois voineet sytyttää joukkuetta kunnolla yrittämään voittoa vaikka tulihan se kuiteskin todella huonolla pelillä.

    Kukas se paras hyökkääjä on joka viltissä istuu ?? On mennyt meillä ainaskin ohi, voisitko valasta ?

    Eiks tämä ole Rok tytöt ei Kärpät???

    Sarjojen erot ovat kuin yö ja päivä.
    EIkö se kerron kaiken....ja miten joku jaksaa jauhaa tollasta shittiä
    Voisko olla parenpaakin tekemistä


  • Sinkku Siikajoelta

   Sille muuten terveisiä joka jokaisessa pelissä selostaa katsomosta peliä niin kuin Anssi Kukkonen Lake Placid talvi olympialaisissa. Myöhemmin kuulin että sehän on joku REKSA

  • Yh äippä Eila

   Se Reksa on varmaan katsomovalmentaja, mutta oisko siitä vaikka maatalonisännäksi yppäriin? Viestiä odotellessa...

  • vanha stara raksila

   Toivottavasti ei valita yhtään kärppä pelaajaa, pienarille ota vaan niitä Rok tyttöjä siellä on monta hyvää jotka varmasti pärjäävät: Härkönen, Hulamäki,Karjalainen, Jokikokko ja Karppinen- Mutta eihän nämä etes mahdu N 18 mukaan. Kukas siellä niin on katkera, kun kärppä naiset on niin p......
   eihän tässä ole puhuttu et ROK olisi parempi kuin blues, vaan parempi kuin kärpät, Onko lukemisen ymmärtäminen vaikeaa

  • Hyvä c-tyttöjoukkue

   Kuinka moni Rok-tyttöjen pelaaja oikeasti mahtuisi kärppien 2 ensimmäiseen kenttään? Itse uskon että parhaat Rok-tytöt taistelisivat 3 - 4 kentän paikoista.
   Olen nähnyt suurimman osan Rok-tyttöjen pelaajista kun he pelasivat c-tyttöjen turnauksessa piispalassa. Ainakaan niistä pelaajista jotka olivat c-tyttöjen turnauksessa ei kukaan ole lähelläkään Kärppien kärkipelaajien tasoa, mutta en tietenkään tiedä miten hyviä on ne Rok-tyttöjen pelaajat jotka eivät enää ikänsä puolesta saa pelata c-tyttöjen pelejä, vaan pelaavat naisten sarjan pelejä.

  • oululainen 15

   Täytyy myös muistaa että sellainen on peli kuin vastustaja..pelasitpa liigaa tai mestistä tai c-tyttöjä....ei kukaan pistä täysillä itseään likoon jos vastustaja on super heikko!Piispalassa pelit olivat Rok tyttöjen osalta leikkiä ja huvin pitoa.Huonoa peliä joukkueelta...Samat pelaajat mestiksen tiukoissa peleissä pelaavat aivan eri peliä..silloin ollaan pelillisesti aivan eri tasoa.. ja tämän ovat monet vastustajat tällä kaudella joutuneet kohtaamaan..sarjataulukkokin sen kertonee..eikä ne pisteetkään ilmaiseksi pistepörsseihin kerry. Mutta...voittoon riittää yksi maali!

  • Hyvä c-tyttöjoukkue

   Jokainen hyvä pelaaja pelaa aina täysillä, oli vastassa kuka tahansa. Varsinkin kun nuo piispalassa esiintyneet joukkueet ovat kehityksen kannalta siinä parhaassa iässä, niin luulisi ainakin niiden jotka joskus haluaa pärjätä myös vähän kovemmissa peleissä ymmärtävän tämän. Kyllä niillä piispalassa esiintyneillä pelaajilla on vielä pitkä matka Kärppien kärkipelaajien tasolle. Tämä koskee tietenkin kaikkia siellä pelanneita joukkueita ei pelkästään Rok-tyttöjä.

  • Tanja Tampereelta

   Ei tasan pelaa aina täysiä. Jos on paska vastustaja tai pelissä ei ole panosta niin silloin pelataan miten kiinnostusta löytyy. Oletko oikeasti jotenkin mukana jääkiekossa???? Ei ainakaan kommenteista päätellen uskoisi. Sitte sille 3-4 kenttäläiselle. Rok tyttöistä on 3-5 pelaajaa jotka ovat kylmän viileästi parempi kuin sinun mainostamasi Kärppien ykköskenttä. Olen mä niin monta peliä nähnyt molemmilta., niin uskallan sanoa näin. Kärpät 2-3 pelaajan joukkue, rok kahden kentän. JA SILLE URPOLLE. ROK SUURIN OSA PELAAJISTA ON 14 - 16 v. Ja pelaavat aika hyvin kiekko, MENE KATSOMAAN ENNEN KUIN LOPPUU

   • Hyvä c-tyttöjoukkue

    Hei Tanja. Lueppa huolella. En väittänytkään että kaikki pelaa aina täysillä, vaan hyvät pelaajat ja sellaiset pelaajat jotka haluavat kehittyä pelaavat aina täysillä. Olen nähnyt todella monta hyvää nuorta kiekkoilijatyttöä, joka on ollut hyvä nuorena ja koska on pärjännyt vähemmälläkin on pelannut / harjoitellut "puolella" teholla ja kas kohta huomataan että ne jotka ennen olivat vähän heikompia, mutta pelasivat aina täysiä niin ovatkin menneet heittämällä ohi. Miksi muuten nämä Rok tytöt ei ole naisten maajoukkueessa, jos ovat kerran parempia kuin Kärppien kärkipelaajat? Naistenmaajoukkueessa ei tietääkseni ole mitään ikärajoja, vai onko nuorten pelaajie n ottaminen maajoukkueeseen kielletty säännöillä? Kuten tuolla aikaisemmin sanoin niin olen nähnyt ainostaan ne Rok tytöt jotka pelaa c-tyttöjen sarjaa ja niissä ei taatusti ole yhtään lähellekkään Helinin ja Tarkin tasoista pelaajaa, mutta en tietenkään voi sanoa mitään niistä jotka pelaavat naisten sarjaa, koska en heitä ole nähnyt. Sen sijaan Helinin ja Tarkin olen nähnyt todella monta kertaa.


  • Oikeassako ?

   En meinannut löytää tilastoista kyseistä rok joukkuetta , mutta näyttää pelaavankin jotain alempaa sarjaa. On pelannut aika tiukkoja pelejä , eikä mitenkään ylivoimainen, miksi tälläistä hekutusta ?? en ymmärrä. Saattaa pelata ensikaudella jopa mestistä.

  • justjoo4

   Joku taitaa vähän liioitella niiden Rok-tyttöjen kanssa. Eihän heistä kukaan pelaa edes N18 maajoukkueessa. Suomen tyttökiekkopiirit on niin pienet että olishan nämä huomattu jos aihetta olisi.

   • niiskuneiti5

    Ettekö ymmärrä 18-vvuotiaiden joukkueeseen PÄÄSEE ainoastaan pelaajat jotka hymyilevevät kauniisti ja niiaavat. Nämä ulkopuolelta tulevat oman tiensä kulkijat ovat aina punainen vaate maajoukkueille. Kisoissa oli herroilla vaikeuksia myöntää Rakkolaisen ja Hakalan menneen ohi Kuortaneen huiput, nään oon


   • justjoo4
    niiskuneiti5 kirjoitti:

    Ettekö ymmärrä 18-vvuotiaiden joukkueeseen PÄÄSEE ainoastaan pelaajat jotka hymyilevevät kauniisti ja niiaavat. Nämä ulkopuolelta tulevat oman tiensä kulkijat ovat aina punainen vaate maajoukkueille. Kisoissa oli herroilla vaikeuksia myöntää Rakkolaisen ja Hakalan menneen ohi Kuortaneen huiput, nään oon

    No joo ,valitettavasti olen itsekkin joutunut tätä maajoukkuepuuhastelua seuraamaan ja olet varmasti jonkunverran oikeassa tässä valinta-asiassa. Mutta haluaisin kuitenkin uskoa että jos nämä Rokit on niin ylivoimaisia että pystyisivät haastamaan Sm-sarjan ykköskenttiä,heistä ainakin joku olisi N18 joukkueessa.oli seura tai kotikunta mikä tahansa.Jäädään odottamaan ensivuotta ja uusia valintoja.


  • Niinpäniin__

   Huvittava lukea näitä hehkutuksia...:)

  • lomalainen

   Pistepörssin kärjessä monta ROK tyttöä ja Parviaisen Oona joka liigassakin olisi kovaa kastia ja olympiakävijä, Karjalaisen ja Härkösen takana. Aivan turhaa vähätellä alempaa mestiskarsintaa.Samaa tasoa kuin ylempikin.Valitettavasti liitto ei vain anna mahdollisuutta pelata tällä systeemillä koko mestiskaartia vastaan.Mutta jospa ensi vuonna.Taitavia tyttöjä!Tovottavasti voittavat c-sm turnauksen.Mestispaikka alkaa olla varma ja tavoitteet näin ylitetty kevyesti uutena joukkueena! Oululaiset tulkaa katsomaan ja kannustamaan lauantaina Linnanmaalle 15.30!

   • niiskuneiti 6

    Oiskohan Parviainen päässyt olympialaisiin sen takia että se osaa hymyillä ja niiata kauniisti????


   • alkusarja mestistä

    hahha samaa tasoa ku ylempi ? XD Lukko ja KJT heittämällä parempia kuin alemmassa jatkosarjassa pelaavat joukkueet:D


  • Hänninen

   Kyllä ROK tytöistä ois ehdottomasti pitänyt 18-v maajoukkueeseen tyttöjä laittaa... mutta ei. Samasta sarjasta (tai nyt jo alempaa) laitettiin "sporttitähti" joka ei kyllä ole vakuuttanut millään rintamalla. Tsekatkaa vaikka pistepörssistä Suomisarjan pohjoislohkoa... kyllähän Maajoukkuepelaajan pitäis tuossa sarjassa olla käressä suvereenisti, mutta ei ei...

  • naiskiekko fani

   Varmaan seuraavissa n-18 kisoissa nähtäneen joku nykyinen Rok tyttöjen pelaaja.
   Vaikka jääkiekko on maalintekopeli, niin ei kisajoukkuetta pelkän pistepörssin perusteella voi nimetä. Missähän roolissa tämä Sportin pelaaja pelasi kisoissa ja olisiko joku Rok pelaaja sopinut siihen rooliin paremmin?

  • TAISTELIJOITA N 18

   no taatusti olis..pelaaja ylimäenpää ei ole missään eikä millään lailla vakuuttanut!EIKÄ VALITETTAVASTI MONI MUUKAAN N18! JA SIITÄ PUHUU PUOLESTAAN MM KISAT 2013! ..tulos oli ala-arvoinen!
   Kyllä pistepörssien kärkien täytyy jotain osata, koska pisteet eivät tule muutaman pelin tai muutaman onnistumisen perusteella.KÄRKI TEKEE TASAISTA ONNISTUNUTTA SUORITUSTA PELI PELILTÄ OLIPA KYSE MISTÄ SARJASTA TAHANSA!
   TOIVOISIN ETTÄ PELAAJAT VALITTAISIIN JATKOSSA SEURAAN, IHONVÄRIIN, SUKUPUOLISEEN SUUNTAUTUNEISUUTEEN tai vaikkapa kotikuntaan, vanhempien ammattiin tai varallisuuteen, , HIUSTENVÄRIIN TMS...RIIPPUMATTA... JÄÄKIEKONPELUU TAIDON JA PELIÄLYN MUKAAN!!!
   JUUSOSSA TULEVAISUUDEN TOIVO...LA-ROVANIEMI!

   • ihmettelevä äiti

    Miksi ei E-tyttöjen pistepörssin kärkipelaat mahdu mihinkään maajoukkueeseen?


  • Sipe 97

   No kyl siltä ROK tyttöistä pitäisi N 18 ottaa Härkönen, Karjalainen, Hulamäki, Jokikokko ja Karppinen, hyökkääjistä. Puolustajasta Kylmäaho ja Remes. kaikki ainakin leirille haastamaan muita suomen huippuja. Mut kyllä rehellinen mielipide on pistäkää Karjalainen, Härkönen ja Jokikokko hyökkäämään ja taakse Remes/Kylmäaho. Haastaa sm liigan joka joukkueen ykköskenttän, siinä on taitoa ja voimaa. Vielä parasta osaavat pelata yhteen ja saavat varmasti maaleja. Vaikka kuka sanoisi mitä, nämä on nuoria 15-16 v mutta osaavat pelata. Ihmettelen miksi kukaan näistä ei pelaa maajoukkueessa. Varmaan väärän värinen paita päällä ja eivät pelaa alueen ykkös joukkueessa.mitä tulee vertauksen Heli/Tarkki, veikkaan et tulevana kautena nämä kaikki haastavat molemmat kärppä pelaajat. Vain Jos Jatkavat pelaamista, huhut kertoo ettei osaa kiinnosta jääkiekko enää, miksiköhän???

   • ikuinen ongelma

    Maajoukkueeseen valitaan aina jonkun mielestä väärät pelaajat! ´Mielestäni Toivola on ollut N-18 joukkueen valmentajana jo niin pitkään että vaihtelun vuoksi olisi hyvä ollut valita joku muu jatkamaan, mutta olisipa valmentajana kuka tahansa ja valitsisipa valmentaja ketä tahansa, niin pieleen menee. Aina löytyy niitä jonka oma suosikki ei päässyt joukkueeseen.


  • surkimukset

   Kyllä sukkien väri on se joka ratkaisee ja politiikka puhuu..jääkiekossakin! Ei ole Juusoa vähempaa voinut Rok tyttöjen tekeminen kiinnostaa.Nähnyt ehkä ..ja pakosta..Rovaniemellä pelatut pelit joita on saattanut päiväkävelyllä käydä kotijoukkuettaan kannustamassa tasan 2 kertaa! ja harmikseen vielä 2X rokin häviön kotikaukalossa todistanut!

  • oikeassako ?

   Mitä ?? onko rok tytöt hävinneet jollekkin joukkueelle

  • Näillä mennään!

   Tätä palstaa lukemalla saa sellaisen kuvan, että mikäli Kjt:n ja Rok-tyttöjen pelaajat olisi valittu N-18 kotikisoihin, niin Suomi olisi varmaan voittanut koko kisat.
   Kansainvälinen jääkiekkoliitto rajaa säännöissään ikäräajat joilla pelataan N-18 kisat. Suomen kisoissa vanhimmat pelaajat olivat siis 95 syntyneitä ja nuorimmat joilla osallistumisoikeus kisoihin myönnettiin sai olla syntynyt vuonna 97. Mikään maa ei siis voinnut ottaa vaikkapa 98 syntynyttä pelaajaa mukaan, vaikka kyseinen pelaja olisi kuinka hyvä tahansa. Pääpaino tämän vuoden kisoissa oli 95 ja 96 syntyneillä ikäluokilla. Suomen joukkueessa pelasi yksi 97 syntynyt tyttö. (Sanni Hakala Jyp)
   Miten sitten juuri Sanni valittiin eikä vaikkapa Kjt:n tai Rok-tyttöjen parasta 97 syntynyttä pelaajaa? Kaikki kyseisen ikäluokan pelaajat ovat saanneet useita kutsuja leijonanpentujen / leijonatyttöjen leireille. Leijonanpentujen puolelta Ruoskan johdolla ollaan esitetty pelaajia leijonatyttöihin / N-18 maajoukkueeseen ja ilmeisesti näillä leireillä Kjt:n ja Rok-tyttöjen pelaajat ei sitten ole jostain syystä onnistuneet niin hyvin kuin vaikkapa Sanni Hakala ja siksi Toivola on päätynyt valitsemaan vain Sannin 97 ikäluokasta maajoukkueeseen, mutta vasta seuraavissa kisoissahan tuo pääpaino tulee olemaan 96 ja 97 ikäluokilla, joten kyllä ne Kjt:n ja Rok-tyttöjen pelaajatkin varmasti vielä pääsevät näyttämään kuinka se Kanada kaatuu mm-kisoissa!

   • tilasto5

    Kahlasin äsken viime kisojen rosterit läpi ja ainakin Unkarilla oli pari 98-syntynyttä pelaajaa mukana, muilla ei äkkivilkaisulla näkynyt.


   • muutoksen tuulia ?

    N-16 tytöt ovat nyt maaliskuun-2013 lopulla viikon leirillä Kuortaneella ja kaiketi täällä pitäs olla nyt mukana myös C SM:n joukkueiden parhaita tyttöjä ! !
    Leirille valittujen pelaajien listaa ei vaan vielä näy SJL:n sivuilta, Olisiko jollain parempaa tietoa valituista ? Olisi mielenkiintoista tietää siitä myös tuota C SM;n lopputurnausta ajatellen ?


   • muutost

    Leiriajankohdiksi voisi vallita jonkin muun ajan kuin kesken sarjapelien helmikuussa jolloin osallistuminen jää monilta väliin, kuten esim. tänäkeväänä! Sarja päättyy maaliskuun lopussa, sitten olisi aikaa kulkea leirejä.


   • ihme touhua
    muutoksen tuulia ? kirjoitti:

    N-16 tytöt ovat nyt maaliskuun-2013 lopulla viikon leirillä Kuortaneella ja kaiketi täällä pitäs olla nyt mukana myös C SM:n joukkueiden parhaita tyttöjä ! !
    Leirille valittujen pelaajien listaa ei vaan vielä näy SJL:n sivuilta, Olisiko jollain parempaa tietoa valituista ? Olisi mielenkiintoista tietää siitä myös tuota C SM;n lopputurnausta ajatellen ?

    Mikäs tämä tälläinen n-16 joukkue on kun ei siitä löydy mitään tietoa? Mistä tiedät tuon leirin?


   • muutoksen tuulia ?
    ihme touhua kirjoitti:

    Mikäs tämä tälläinen n-16 joukkue on kun ei siitä löydy mitään tietoa? Mistä tiedät tuon leirin?

    Pikkaisen on tiedot sekä "avoimuus" noista tapahtumista hakusessa !
    Itse kuulin eräältä leirille valitulta eli kaiketi on tuo 24.-29.3 jää- ja opiskeluleiri,
    niinkuin tossa kaaviossa näkyy :)

    http://www.finhockey.fi/maajoukkueet/tyttojen-kartoitustapahtumat/


   • kuortaneellekko?
    muutoksen tuulia ? kirjoitti:

    Pikkaisen on tiedot sekä "avoimuus" noista tapahtumista hakusessa !
    Itse kuulin eräältä leirille valitulta eli kaiketi on tuo 24.-29.3 jää- ja opiskeluleiri,
    niinkuin tossa kaaviossa näkyy :)

    http://www.finhockey.fi/maajoukkueet/tyttojen-kartoitustapahtumat/

    Käsittääkseni tuo leiri ei ole maajoukueleiri, vaan siinä käytännössä markkinoidaan kuortanetta opiskelupaikaksi peruskoulun jälkeen, mutta toki sinne ikäluokan parhaita pyritään kutsumaan.


   • muutoksen tuulia ?
    kuortaneellekko? kirjoitti:

    Käsittääkseni tuo leiri ei ole maajoukueleiri, vaan siinä käytännössä markkinoidaan kuortanetta opiskelupaikaksi peruskoulun jälkeen, mutta toki sinne ikäluokan parhaita pyritään kutsumaan.

    no miksi ihmeessä se sitten on tuon em. maajoukkuelinkin alla, jos
    kyseessä on jokin Kuortaneen markkinointijuttu ?


   • kuortaneellekko?
    muutoksen tuulia ? kirjoitti:

    no miksi ihmeessä se sitten on tuon em. maajoukkuelinkin alla, jos
    kyseessä on jokin Kuortaneen markkinointijuttu ?

    Hyvä kysymys. Nuo opiskeluleirit käsittääkseni menevät niin että sinne valitut pelaajat käyvät muutoin normaalisti koulua Kuortaneella, mutta heille järjestetään sen viikon aikana aamujäät sekä iltaisin harjoitukset oriflamen kanssa, eli käytännössä tytöille halutaan näyttää mitä se toiminta Kuortaneella on jos he sinne tulevat opislelemaan, eli aika puhtaasti kysymyksessä on kuortaneen markkinointijuttu.


  • Näillä mennään!

   Unkari ja muut pienet maat voivat saada poikkeuslupia, koska heidän pelaajamääränsä on niin pienet, mutta mikään perinteinen jääkiekkomaa ei tietenkään voi peluuttaa muita kuin säännöissä määrättyjen ikäluokkien pelaajia.

  • on on

   Kyllä -96 syntyneitä pelaaajia on kulkenut n-18 kisoissa jo monta vuotta!

   • Näillä mennään!

    Eipä ollut Suomen joukkueessa mm-kisoissa vuonna 2011 yhtään 96 syntynyttä pelaajaa. Varmaan voi olla ollut jossain leirillä tai muissa maaotteluissa ollut 96 ikäisiä, mutta N-18 mm kisoissa ei ole enää muutamaan vuoteen sallittu kuin 3 ikäluokan pelaajia. Tietenkin joitakin poikkeuslupia nämä pienimmät jääkiekkomaat voivat saada. Kisojen alkuvuosina muistaakseni mitään alaikärajaa ei ollut, mutta nykyään alaikäraja on käytössä N-18 kisoissa.


   • niiskuneiti5
    Näillä mennään! kirjoitti:

    Eipä ollut Suomen joukkueessa mm-kisoissa vuonna 2011 yhtään 96 syntynyttä pelaajaa. Varmaan voi olla ollut jossain leirillä tai muissa maaotteluissa ollut 96 ikäisiä, mutta N-18 mm kisoissa ei ole enää muutamaan vuoteen sallittu kuin 3 ikäluokan pelaajia. Tietenkin joitakin poikkeuslupia nämä pienimmät jääkiekkomaat voivat saada. Kisojen alkuvuosina muistaakseni mitään alaikärajaa ei ollut, mutta nykyään alaikäraja on käytössä N-18 kisoissa.

    Chicagossa Suomella oli 4-vuodelta pelaajia


  • parhaat mukaan

   Miksi Rok tytöt ei osallistu A-tyttöjen sm turnaukseen huhtikuun alussa?
   Siellä saisi mitata oikean tason mm oriflamen ja Kjt:n kanssa.

  • Nikke 97

   Siinähän olisi noille 13-16v mahtava tason mittaus. Olen kuulut että osa pelaajista lopettaa ja suurin osa ei tiedä missä pelaavat ensi kautena. Tuleeko joukkue Raaheen vai minne? Osan pelaajista vie varmasti sm liiga, kun peruskoulun päättäville selviää opiskelu paikka. Mut kaikki varmaan selviää ennen uuden. kaudenalkua. Tsemppiä kaikille c sm turnaukseen

   • Go rok

    No olisi se parempi tasonmittari kuin tuo c-tyttöjen turnaus. Koska Rok on parempi joukkue kuin Kärpät, niin pitäisihän tuo a-tyttöjen suomenmestaruus voittaa helposti, sillä kun katson noita joukkeita mitkä tulevat pelamaan a-tyttöjen mestaruudesta, niin oriflame lienee paras ja sillä ei ollut mitään jakoa Kärppiä vastaan puolivälierissä.


  • Jorma Oijärveltä

   Tietääkseni A-tyttöjen SM-turnausta ei tänä vuonna pelata..

   • parhaat mukaan

    Pelataan 6.4.13 Raumalla.


   • niiskuneiti5
    parhaat mukaan kirjoitti:

    Pelataan 6.4.13 Raumalla.

    A-yttöjen turnaus pelataan siitä sovittiin hyvässä ymmäärryksessä Kuortanee ja KJT kanssa lue (Risku-Pelkonen) mukaan pääsivät ainoastaan ne joukkueet jotka olivat ilmoittautuneet tuohon ensimmäiseen hässäkkään syksyllä. Jos muitatte Kuortane ja Hermes pääsivätautomaattisesti lopputurnaukseen, JaLukko ilmoitti järjestvänsä sen...... nyt kaksi lohkoa Lukko,Ilves,Lokv ja KJT,Oriflame,Hermes/ yksinkertainen sarja lohkojen voittajat finaaliin jne.... Ei virllisten sääntöjen mukaan ole SM-arvo mukainen mutta niinkuin tiedämme on siellä kaksi liiton joukkuetta janiinkuin aina ei tarvitse julkisesti puhua koska joku vois vaikka tietää siitä! Tämmöstä tämä


  • mukaan pääsee

   Ei pidä paikkaansa. Ainakin meidän joukkuetta kyseltiin mukaan vaikka ei me syksyllä kyllä ilmoittauduttu mukaan a-tyttöjen sarjaan. Ei vain tällä kertaa enää tytöillä kiinnostusta riittänyt lähteä pelaamaan.

  • Juuso 67

   Onko jollain päässä vikaa ?? Rok parempi kuin kärpät??? Haloo, onko kaikki muumit laaksossa ? 13-16 vuotiaat parempia kuin vuosia sm liigaa tahkonneet naiset. Mikä pilleri on jäänyt ottamatta. Kerro parempia vitsejä. Eihän se rok ole etes A sm turnauksessa mukana, nousi vain Mestikseen, eikä ole voittanut vielä c sarjassa mitään mitalia. Katsellaan ensi kautena miten pärjäävät mestiksessä.

   • näin on!!!

    Juuso 67. Lue tätä viestiketjua niin tiedät että Rok on parempi kuin Kärpät ja heillä on 3 - 5 parempaa pelaajaa kuin naisten sm-sarjan pistepörssin voittanutta Anne Heliniä. Rok-tytöistä olisi n-18 joukkueeseen pitänyt valita 5 hyökkääjää ja 2 puolustajaa!!!!! Kyllä on palstalaisilla näkemykset kohdillaan.


   • tällästä
    näin on!!! kirjoitti:

    Juuso 67. Lue tätä viestiketjua niin tiedät että Rok on parempi kuin Kärpät ja heillä on 3 - 5 parempaa pelaajaa kuin naisten sm-sarjan pistepörssin voittanutta Anne Heliniä. Rok-tytöistä olisi n-18 joukkueeseen pitänyt valita 5 hyökkääjää ja 2 puolustajaa!!!!! Kyllä on palstalaisilla näkemykset kohdillaan.

    en kyllä tiiä että ihan 7 pelaajaa samasta joukkueesta... eikä tuo rok mikään ylivoimainen ole kuten täällä on sanottu surffailee parin pelaajan kanssa jotka painaa pelissä ne maalit...miettikää nyt vähän n18 joukkueelta mitään ihmeitä odotettu muutenkaan ja nuoria tyttöjä jotka vasta totuttelee kansainväliselle tasolle...mitä rok tyttöihin tulee en usko että mestiksessä pärjää


   • Odotellaan
    tällästä kirjoitti:

    en kyllä tiiä että ihan 7 pelaajaa samasta joukkueesta... eikä tuo rok mikään ylivoimainen ole kuten täällä on sanottu surffailee parin pelaajan kanssa jotka painaa pelissä ne maalit...miettikää nyt vähän n18 joukkueelta mitään ihmeitä odotettu muutenkaan ja nuoria tyttöjä jotka vasta totuttelee kansainväliselle tasolle...mitä rok tyttöihin tulee en usko että mestiksessä pärjää

    Miten te jaksatte jauhaa, Juna meni jo......
    Kasvakaa aikuiset, Rok oli ja meni..........
    Katsotaan ensi kausi, nuoret kasvaa ja paranevat.......
    Ehkä sieltä vielä joku, pääsee sinne majuun........
    mut nyt on loma ja treeni kausi...........
    Syksyä odottaessa...............


  • Anne on paras

   Herrajjjjumala, mitä puhetta! Jos ne on parempia kuin Anne Helin, niin miksi niiden nimet eivät ole SM-sarjan pistepörssin kärjessä?

  • arvid ludvig

   siksi kun kärpät eivät tule ole niiden sm-seura......soitelkaa jos liigalaiset kiinnostaa!!!

   • konkeli kulkee

    eiköhän joku muukin joukkue olisi kutsunut näitä staroja riveihinsä jos tekisi vaikutuksen ?


  • Inkkarit kateissa

   Varmaan siksi kun eivät pelaa sm liigaa typerä aasi. Eivätkä yksikään ole parempia kuin helin, käyttäkää kirjoittelivat järkeä hyvät ihmiset

   • aatami kera eevan

    miksiköhän ne ei pelaa sellasessa joukkueessa, joka pelaa SM-sarjaa? Siksi, kun eivät ole tarpeeksi hyviä.


  • Sepi Valmentaja

   Syksyllä jääkiekkoliitto ilmoitti, että A-tyttöjen SM-turnausta ei pidetä. Siinä uskossa on menty näihin asti, mutta kuten aikasemmin olemme todenneet, niin jääkiekkoliiton ilmoitukset muuttuu samallalailla kuin Pirkka Antilan säännöt kauden edetessä. Rok on ilmoittanut syksyllä halukkuutensa turnaukseen, mutta eipä ole enää kysytty halukkuutta. Mistä tämä kertoo? Onko tässä jokin pelkotila, vaan onko jääkiekkoliitto omilla tekemisillä sulkemassa osan seuroista pois. Jos Pelkonen ja Risku pelaa keskenään koko casen, niin mihin sitä jääkiekkoliittoa tarvitaan. Annetaan se mestaruus puulaakiperiaatteella KJT/Kuortane yhdistelmäjoukkueelle, ja keskellä peliä tehdään vielä uudet joukkue jaot. Tämä haiskahtaa ihan DDR tyyliseltä meiningiltä suomalaisessa jääkiekossa. Tämä on samaa paskaa kuin Toivolan valinnat N18 MM-kisoihin. Olen ihmetellyt tätä Rok tyttöjen aliarvostamista, mutta tässä sitä on vielä lisää. Eikö olisi koko yhteisön kannalta hyvä tunnustaa, että näissä Rok tytöissä on todellakin munaa ja niitä kannattaa tukea.

   • a-sm turnaus

    Pieni korjaus. Syksyllä jääkiekkoliitto tiedotti ettei A-tyttöjen sm-sarjaa pelata vaan A-tyttöjen Suomen mestari ratkaistaan kuten aikaisemminkin A-tyttöjen sm-turnauksessa. Turnaukseen on saanut ilmoittautua kaikki halukkaat joukkueet.


   • avoimuutta kehiin
    a-sm turnaus kirjoitti:

    Pieni korjaus. Syksyllä jääkiekkoliitto tiedotti ettei A-tyttöjen sm-sarjaa pelata vaan A-tyttöjen Suomen mestari ratkaistaan kuten aikaisemminkin A-tyttöjen sm-turnauksessa. Turnaukseen on saanut ilmoittautua kaikki halukkaat joukkueet.

    Ja mitenhän sekä kenelle se Jääkiekkoliitto mahtoi silloin syksyllä tiedottaa,
    ehkä niille seuroille, jota joku edellä epäili.

    Ei ainaskaan ilmoitusta ole näkynyt liiiiton sivuilla !

    Ois kiva nähdä se TIEDOTUS !!


  • plöndi

   Ajatella, että niillä tytöillä on munatkin 0_0

  • Herpala

   Ongelma ei olekkaan ROK tytöistä vaan valmennuksessa ja taustaorganisaatiossa. Koittakaa nyt ihmeessä saada hieman yhteistyökykyisempiä ihmisiä johtoon, muuten pilaatte useita lahjakkuuksia oman suppean näkeksenne takia.

   • upsista sentään

    Mahtaakohan tämä em. tarkoittaa nyt keväällä pidettyjä tyttökiekon kehittämispalavereja teemalla tyttökiekkopolku SM-sarjaan eli siis Kärppiin,
    Ko. palavereissa ei ole ainaskaan vielä päästy yhteisymmärrykseen.

    Ja tähän yhtälöön ei taida sopia ROK-tyttöjen Mestispaikka ja ei ainakaan mahdollinen tavoittelu jatkossa... ehkä noin 2-3 vuodessa SM:ään.

    Varsinkin, kun Kärpät on tehnyt K-Oulun kanssa "menestyksekästä" yhteistyötä saadessaan pelaajia sinne välillä pelaamaan, kun ei ole penkille enää mahtunut istumaan.


  • Otto 96

   Siis rok sm liigaan ? Ja milloin ? Ei kait sellainen varmaan kärpille käy, yrittävät kaikinkeinoin sen jollainlailla estää. Mikä jottei. Pitäshän sen rok saada jostain lisää sm-liiga tason pelaajia sinne ensin pari kenttää tai valmentaa noista nuorista tulevia liiga jyriiä. Mistä sellainen valmentaja löytyisi, jolla olisi taitoa ja kokemusta jo liigasta? Vaihtoehtoja ei ole paljon. Mut olisi se kiva nähdä miten siellä kärpissä suut pantaisiin jos Oulussa olisi haastaja sm liigaan. Ei muutako joukkuetta kasaamaan ja valmentajaa etsimään. Toivotaan et sellainen mahdollisuus rok joukkueelle onnistuu

  • wasp5

   Ai ai, nyt Se Kärppiä parempi ROK meni pelaamaan tasan Nikkareitten kanssa ja kysehän oli mestiksen alemmasta sarjasta.Ei ne taidakkaan olla parempia ja minä kun jo ehdin uskoa..

  • kasvun paikka

   Kyllä lomailu rinteessä ja viikon munkkikaakaot sekä treenamattomuus vajaalla pelatulla joukkueella todellakin näkyi! Ei ole Rok-tytötkään voittamattomia.Mutta epäonnistumiset ne kasvattavat!

  • Kuutamojukka

   Kyllä Kärpät on tehnyt yhdessä jääkiekkoliiton kanssa haittaa koko Rok projektille. Montako pelaajaa Kärpät on pystynyt kasvattamaan parina viime vuonna. Pari pelaajaa Maamäki ja Käyhkö, Salomäki ja Lehtikangas Rjk kasvatteja. Ja nämä kasvatit on olleet pelkkinä maksajina, kun suurimman osan peleistä on vaan imetty tuppia. Maksulliset pelaajat sitten lopullisesti laitetaan pelaamaan kiekko-ouluun ja sitä kautta saadaan Torolle bemarin vaihtorahat. Kiekko-Oulusta sen verran, että siellä joukkueen toimihenkilöt joutuu kauden aikana keräämään kuitteja jotta kauden lopussa tilit saadaan näyttämään tasan. Kuittiväärennökset on näköjään sallittu. Kyllä verotarkastajan kannattaisi käydä tarkastamassa tilit muutamalta viime vuodelta. Tottakai Kärpät haluaa suodä kuormasta, ja viedä Rok porukan parhaat itselleen, ja sitä kautta haitata Rok projektin etenemistä. Miksi nämä Rok-tyttöjen 21 pelaajaa ei ole mennyt jo täksi kaudeksi Kärppiin? Onko Kärppien tekeminen pelaajille houkutteleva? Kiinnostaako vanhempia maksaa pelkästään Kärppä statuksesta, vaikka lapsi ei saa peliaikaa.

  • Mellu

   Onko totta, että Kärpät tekee yhteistyötä tuollaisten kuittihuijarien kanssa?

  • hopsansaa3

   Olisikohan jo aika lopettaa tämä keskusteluketju joka pyörii vain muutaman keskenkasvuisen pelaajan ympärillä ? Melkosia syytöksiä ja pelkkää loan heittämistä muille tahoille.Takana täytyy olla ROK-porukoiden äärimmäisen katkeria vanhempia, kun kullannuppuja ei nyt ihan ymmärretä ja päälle on jäänyt jostain vaihde että koko tyttö/naiskiekko pyörii nyt vain heidän varassaan.Yli kymmenen vuotta tätä lajia hyvin läheltä seuranneena voin sanoa että samanlaisia on nähty vuosien varrella menne tullen.Jotkut jää jotkut ei ja joistain tulee jotain ja toisista sitten taas ei.Antakaa tyttöjen pelata ja yrittäkää tekin suunnata tuo valtava energianne johonkin hyvödylliseen ja tyttö/naiskiekkoa kehittävään ennemminkin, kuin tähän pa...n jauhantaan.

  • Kuutamojukka

   Onko se sinusta oikein, että pelaajien kustannukella seuran johto kerää palkkioita kielletyllä tavalla? Peli menee näin. Seuran toimihenkilöille maksetaan kiinteää palkkaa kuukaudessa, joka oikeiden kululaskujen ja keksittyjen kululaskujen avulla muutetaan kulukorvaukseksi. Pari vuotta sitten seura pyysi keväällä valmentajilta mitä tahansa kuitteja, jotta saadut palkat saadaan muutettua kulukorvauksiksi. Seuran johto pyysi ruokailu, matka tai mitä tahansa kuitteja kirjanpitoon, jotta veroseuraamuksia ei tule. Eräs toimihenkilö kyllästyi jokavuotiseen samaan kuittihässäkkään, ja ei jatkanut enää seurassa. Onko tämänlainen pallkioiden ansaitseminen hyväksyttyä tämän päivän seuratoiminnassa? Kaikkien pelaajien kustannuksella seuran johto vaan nauttiin ylisuuria korvauksia. Muutama vuosi sitten kuulin erään pelaajan vanhemmalta, että kauden päättäjäisissä seuran puheenjohtaja oli kertonut, että seura on tehnyt tänä kauten yli 7000 euron voiton. Saako ry tehdä voittoa? Mihin voittovarat lopullisesti menee?
   Korostan tässä sitä, että Kiekko-Oulun naiset varmaan hoitaa asiansa niinkuin laki edellyttää, mutta väärinkäytökset tulee joukkueen yläpuolisella tasolla. Kaikella kunnioituksella koko jääkiekkoperheelle toivon, että rehellisyys vie pitkälle...

   • untamox

    Olet entinen naisten valmentaja, eikös sinulle myös maksettu? Potkiko kisen naiset sinut ulos? Katkera?


  • Kuutamojukka

   Kännissä kirjoittelin pelkkiä satuja. Perun kaikki aikaisemmat sanomiseni, ja kaikki asiat ovat perättömiä!

  • Tiedon janoinen

   Kertokaapa ku täällä aina joku tietää kaiken niin miks se rok joukkue ei ole mukana tyttöjen A-sm turnauksessa

  • Oulu

   Paskat se mitään perätöntä ole. Kaikki sen tietää mut kukaan ei uskalla puhua siitä.
   Hyvä kuutamojukka uskallit kertoa totuuden asiasta, josta on kukaan ei ole puhunut.

   TEHKÄÄ VEROVIRASTOSTA TARKASTUS NIIN SIELTÄ LÖYTYY AIKA POMMEJA

  • Utelias 97

   Niinpä. Lukeekohan verovirastosta tätä? Mut yritin ottaa asiasta selvää, kukaan ei kiekko Oulusta vastannut ja toista osapuolta en tavoittanut. Mut senverran sain selville, että jotain tällaista on todella tapahtunut. Muutama toimihenkilö kommentoi asiaa , eivät kieltäneet, eivätkä myöntäneet asiaa.
   Joten mitenkähän se asia oikeasti on ? Kuka tietää

  • @minä@

   Tiedän

  • oooo5

   Sinulle Tiedon Janoinen: A-sm turnaukseen, tai edes C-sm turnaukseen, ei kutsuta joukkueita vaan sinne ilmoittaudutaan.

  • ennnnustaja

   Miten ilmoittudutaan a-sm turnaukseen, josta on aiemmin infottu ettei kyseistä turnausta järjestetä.

  • mamama1

   Koska, ensin siihen oli ihan normaali ilmoittautuminen ja kyseessä oli ensin A-sm sarja jonne joukkueet saivat sitten ilmoittautua.
   Kuitenkaan kyseinen A-sm sarja ei toteutunut koska joku oli keksinyt ihan mahtavan lohkojaon. Joka meni näin:

   Lohko A
   Oriflame
   Hermes

   Lohko B
   Loput 5 vai 6 joukkuetta

   (Joista lohkojen voittajat pääsisivät tietysti suoraan finaaliin)

   No eihän kukaan tällaiseen halunnut ryhtyä.
   A-sm sarja peruttiin ja myöhemmin päätettiin järjestää turnaus joukkueille jotka olivat jo ilmoittautuneet A-sm sarjaan.

   A-sm turnaukseen olisi toki ollut kaikkien helpompi ilmoittautua jos se oltaisiin alunperin järjestetty turnaus muotoisesti, eikä sarja. Kiitos tästä kuuluu jollekin tontulle.

   • Kuopion puolesta

    Miten ne säännöt menikään? Jos seurassa on naistenjoukkue ei kaksoisedustusta myönnetä. Saa pelata jommassa kummassa.... kuinka KelAjt joukkueessa olevat pelaavat samaan aikaan omassa seurassaan Pelicans 2000 suomi sarjan finaaleissa? Kuuluuko Imatralle hopee ja Kalpalle pronssi C sarjassa?? Mitä sanoo Pelkonen/Antila??


   • ROKKFANI
    Kuopion puolesta kirjoitti:

    Miten ne säännöt menikään? Jos seurassa on naistenjoukkue ei kaksoisedustusta myönnetä. Saa pelata jommassa kummassa.... kuinka KelAjt joukkueessa olevat pelaavat samaan aikaan omassa seurassaan Pelicans 2000 suomi sarjan finaaleissa? Kuuluuko Imatralle hopee ja Kalpalle pronssi C sarjassa?? Mitä sanoo Pelkonen/Antila??

    Eiköhän se mene sääntöjen mukaan juuri niin, kuin Kuopion puolesta sanoo ,

    ELLEI taas säännöissä YLLÄTTÄIN olekaan etelän vetelän OPTIOTA ?

    ja , jos Pirka Antilalla ei nyt ole sitä MUNAA

    kuten oli viime vuonna ROK-tyttöjen kohdalla

    ..niinpäs.... ONNEE Ketterä/Saipa HOPEASTA

    JA Kalpa Pronssista

    tv ROK-FANI

    ps. hyviä pelureita molemmissa jengeissä :)


   • anonym666
    Kuopion puolesta kirjoitti:

    Miten ne säännöt menikään? Jos seurassa on naistenjoukkue ei kaksoisedustusta myönnetä. Saa pelata jommassa kummassa.... kuinka KelAjt joukkueessa olevat pelaavat samaan aikaan omassa seurassaan Pelicans 2000 suomi sarjan finaaleissa? Kuuluuko Imatralle hopee ja Kalpalle pronssi C sarjassa?? Mitä sanoo Pelkonen/Antila??

    Ei liene kysymys kaksoisedustuksesta vaa seurayhteistyösopimuksesta


  • Jonttu12341

   Mitä v tä te jauhetta. ROK voitti suomen mestaruuden. Se siinä ROK on suomen paras c ryhmä. MUUT VETÄKÄÄ KÄTEEN
   SUOMEN MESTARI

  • Kuutamojukka

   Niin alas en ole vielä vajonnut, että olisin ollut valmentajana Kiekko-Oulussa, joka Kärppien entisen valmennuspäällikkö Rädyn mielestä on jääkiekkoilijoitten hautausmaa. Olen vaan vierestä seurannut vuosia tätä Kiekko-Oulun törkeää toimintaa, ja olen sitä mieltä, että aikaisemmin kirjoittamani perusteella koko seuran toiminta pitäisi lakkauttaa, ja antaa sija rehelliselle seuratoiminnallle. Nyt se on sitten poliittisesti aatteellisen seuran vihonviimeinen loppu.

  • KJT-97

   Veikkaajan huhu kertoo, että Jokikokko on tehnyt sopimuksen Ilvekseen ja Karjalainen menossa Ruotsiiin. Härköstä huhuillaan Kärppiin. Näin ne lahjakkaat menee eteenpäin...

   • varmaatietoa

    Räty ja Tulus on menossa Ilvekseen.


  • Boden

   Modo vie Karjalaisen 3-vuotisella sopimuksella. Paikallinen lehti uutisoi suomen yhden lahjakkaammista pelaajista siirtyvän sinne. Jokikokko menee Tampereelle, joten ikäluokkansa lahjakkain menee sinne...

  • Veikkaaja

   Osa pitää paikkaaansa. Karjalainen ei neuvottelu Modo kanssa, vaan mestari joukkueen Brynäs IF kanssa. Jokikokko on tänään nähty Tampereella Ilveksen treeneissä. Härkönen ei asiaa kommentoi.. Tänään saatujen tietojen mukaan Karjalainen, Jokikokko, Härkönen ja A. Karppinen ovat mukana mestari joukkueen Espoon Bluesin treeneissä tulevalla viikolla. Aika näyttää missä c-mestarit pelaavat tulevalla kaudella pelaavat.

  • RJK 2014

   Höpö Höpö.
   Jokikokko on jo tehnyt Kärppien kanssa sopimuksen, se on ollut tiedossa jo kuukauden päivät. Karjalainen lähtee varmaan venäjälle, Härkönen ehkä kärppiin. Mutta tämä Karppinen on mielenkiintoinen: kuka sen sitten vie ja minne? Rahkeita ois minne vaan. Mut kuka tietää mikä se oikeasti on totta. Voihan se olla et kaikki pelaa edelleen siellä raahessa.

   • Ihmidet ootte tyhmiä

    Vittu herätkää ihmiset , jokikokko ja karjalainen ja härkönen minnekkään ole sopimuksia tehnyt XDD


   • Kuullut myös

    Tässä on perää


  • tampereel

   Kyl Jokikokko oli aamul hallilla täär tampereel. jämpi on niin

  • usko luttinen

   Karjalainen rakastaa smetanaa ja suolakurkkua.Veikkaan että Venäjä vie.Vodkakin kuulemma maistuu ja ihan raakana.Isin tyttö! Jokukokki taas diggaa mustasta kyrsästä ja paksusta semmosesta kera pullukkahillon.Tampere siis. Härkönen ehkä jää gärbään.Siinä meillä gieggosankarii!Ja Salomäki siirtynee velipojan viekussa Stadiin ja luvattu on rutkasti peliminuutteja.

  • kusi 63

   Salomäki menee isoveljen perässä mut menköön, ilman aikunen luistelia, joka patsatselee veljensä siivellä.Kärpät ottaa koko nelikön ja katsoo, onko heistä mihinkään. toivotaan että kaikki saavat pelipaikan tulevaksi kaudeksi. c junnusta ei ole kuulunut mitään muuta: jokikokko on tampereella, remes ruotsiss luulajassa, karjalainen oulussa ja karppinen oulussa. kuka tietää mitä sopimuksia hierotaan, varmaan vaan itse pelaajat

  • samppa linna

   Jaaa ja toivotaan toivotaan!!

   Ihan sama missä kukakin pelaa tai ei. Toivottavasti kaukalossa.....

   • Ihmiset ootte tyhmiä

    IHMISET HERÄTKÄÄ VITTU OIKEESTI KUKA ON KEKSINY NÄÄ PELAAJA SOPIMUS JUTUT (karjalainen ruotsiin,jokikokko tampereelle , härkönen kärppiin, remes luulajaan) EI MITÄÄN HAJUA MISTÄ PUHUTTE KOSKA NÄILLÄ JUTUILLA EI OLE OLLENKAAN PERÄÄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


   • nään on
    Ihmiset ootte tyhmiä kirjoitti:

    IHMISET HERÄTKÄÄ VITTU OIKEESTI KUKA ON KEKSINY NÄÄ PELAAJA SOPIMUS JUTUT (karjalainen ruotsiin,jokikokko tampereelle , härkönen kärppiin, remes luulajaan) EI MITÄÄN HAJUA MISTÄ PUHUTTE KOSKA NÄILLÄ JUTUILLA EI OLE OLLENKAAN PERÄÄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Tervetuloa naisten kateellisten maailmaan


  • Fanit 96-97

   Rok kiitos mahtavasta ja jännittävästä kaudesta, oli ilo seurata koko joukkueen taistelua mediaa, epäiliöitä ja vastustajia vastaan. Nousitte mestikseen. Voititte Suomen mestaruuden. olkaa vanhemmat ylpeitä, sillä harvalla tytöllä on pohjoisessa kultamitallia. KIITOS ROK!

  • fani 97

   miten Rok tytöt oikeasti? iippa treeneissä, jansu kärppien kanssa juhlimassa suomen mestaruutta.. missä jansu pelaa? suuria kysymyksiä. mitä tekee juuso toivola, jolta puuttuu 10 pelaajaa tulevasta joukkueesta. a-sm turnaus tulevana viikonloppuna ?. kuka valitaan mukaan? iippa vai jansu?? molemmat ? kumpi haluaa voittaa ?? vai olivatko he molemmat vain kuplia, jotka eivät halua enää voittaa mitään muuta. missä on aleksia ?. kukaan ei tiedä ?????. mut, missä pelaa iippa, jansu, aleksia yms...? kuka tietää. tsemppiä kaikille heille, älkää lopettako pelaamista, teissä on vielä naisten jääkiekon tulevaisuus, jos haluatte sitä

   • hohhoijaa

    ja nyt sitten 2 muuta peluria ROK-joukkueesta näytillä nyt ens viikonloppuna Suomen TURUUS .... ei kai kuiteskaan TPS:iin , edes sentään TAPPARAAN :)


  • kurkku toinen

   uusimman veikkaajan tiedon mukaan, kaikki lopettaa loppuupalamisen takia, huhu kertoo että osasyy lopettamispäätökseen löytyy tämän päivän media pelistä. pinnalle päässyt syvä kurkku kertoo, että ns superjunnut eivät jaksaisi vastailla kavereiden joka päiväisiin kysymyksiin " missä pelaat ensi kautena" ja päättäneet vastata: olen lopettanut jääkiekon.. kiekkokamarin mukaan kukaan heistä ei ole lopettanut vaan kyseessä on ns: aikalisä. pitkää ilmoilla ollut kysymys missä joukkueessa pelaat on ohitettu lauseella: en mä tiedä. kuten ei myöskään veikkaaja tiedä. suomen kuviokellunta liiton mukaan osa pelaajista on ollut maajoukkueen mukana raksilan uimahallilla, tiedonanto ei ilmoita oliko kukaan vedessä vai saunassa? mekin ihmettelemme asiaa. oulun stt ilmoitaa: osa pelaajista on nähty treeneissa ja osa on ollut raksilan hornan kattilassa katsomassa c-kärppien kultapeliä . osst aikoi tiedottaa jatkosta ensi viikonlopun jälkeen lisää.

  • routa sydän

   lopettakaa jo. antakaa tyttöjen/nuorten naisten huilata ja keskittyä koulun käyntiin. kakaan ei voita mitään, näillä tyhmillä jutuilla jota ihmiset tänne suoltaa.
   tällä menolla joku vielä lopettaa koko pelaamisen, ku ei kestä tätä sittiä mitä kirjoitetaan. joku sitä, joku tätä. kato peiliin yms....
   ei yhtään hauskaa kenestäkään....

   onnitelut c-kärpille mestaruudesta. see you !

  • herkku kurkku

   Missä uutiset viipyy ?? Pian tulee vieroitusoireita ku ei saa lukea uusia uutisia. Missä syväkurkku on?

  • Hullahuu

   Näyttäisi olevan nesteytyskausi meneillään... #märkää

  • Utelias Uuno

   Mis oulun Stt on, ky ei juoruja tuu, vai et massakausi menossa nesteenä. voi se näinkin olla. Mestarit huilaa, muut tekee mitä uskaltaa, Maltti on valttia!

  • syväkurkku

   Hoplaa!!!

   Tässä oltu flussassa, ny 100% kunnossa, N18 mukana karppinen, karjalainen, härkönen. huhu kertoo jokikokko olisi lopettanut kun ei ole ilmestynyt leirille. Huhut kertovat ettei ole kunnossa. Sisäpiiri kertoo että muutama nostaa kytkintä, opiskelujen takia, hu nous? Kaikki muut on nähty treeneissä. Kaupunki huhu myös kertoo romanssia olisi kärppien/Rok tytöjen välillä, useampi on tyttöistä on nähty kärppä kollien kainaloissa! Leino tekee paluun rok tyttöihin, uusi kasvoja nähty treeneissä, tuttuja naamoja kaikille. Mainoksen mukaan rok on mukana a-tyttöjen sarjassa, jos se pelataan ja jossain jalitsu turnauksessa, mestiksen lisäksi. Onks kellään mitään vahvistusta tai lisää juoruja?? Nyt pitää lähtä juhlimaan Ässien mestaruutta. Lisää tulee kun huhut kertoo

  • Jouko raksilasta

   Jokikokko katselee parempia tarjouksia. Taitaa nykyinen valmentaja-pelaaja suhde olla loppuun ajettu. Mitä HOKS! Onko muitakin pelaajia samassa tilanteessa? Valmentaja ongelma? Kyllä taitaa ROK olla jo osittain loppuunajettu? Miksi? Valmentajat? Harjoittelu? Osaaminen? Ammattitaito? Raahen Valmennuspäällikkö? Ens kauden suunnitelmat? Muut mahdollisuudet? Hei järki älä jätä meitä. Taitaa olla dynastian loppu...

  • Jaakko vaan

   jokikokko ajettiin loppuun, toivottavasti pelaa ensi kaudella. Missä on kaverit. Tekee pahaa katsoa sivusta

  • Kaveri

   Niinpä mis on ne tosi kaverit kun toinen tarvii tukea????
   Osa kyl peluutettiin loppuun mestaruuden takia. Se voitettiin ja mestis paikka saatiin. Onneksi olkoon, mut millä hinnalla? Ehkä ikäluokkansa parhain lopettaa.
   Onko vanhemmat ajan tasalla mitä nuoren elämässä tapahtuu?
   Kenen syy????
   Aina moititaan pelaajaa, nyt vois moittia valmentajaa ja vanhempia, onko teidän kunnianhimo mennyt pelaajan edelle????
   MIKSI ?

  • sussuttt

   No ehkei nyt sentään ikäluokkansa parhain ja kyllä se peli-into pitää itsestä lähteä ei vanhemmista tai valmentajasta.Lyhyt on ura jos lahjotaan tai pakotetaan.

  • kiekkotyttö 17

   Ketkä on 97 ikäluokan kolme parasta pelaajaa?

   • parasta hokia

    Kaksi parasta on Anni Keisala ja Sanni Hakala.


   • Hockey lady
    parasta hokia kirjoitti:

    Kaksi parasta on Anni Keisala ja Sanni Hakala.

    Kyl Sanni Hakala, Ida Karjalainen ja Janette Jokikokko. Siinä kolmikko, ois kiva nähdä ku pelaavat kolmestaan jossain


  • raahelainen eläke

   jos puhut rok tytöistä? niin kyllä karjalainen ja jokikokko on ikä ryhmänsä eliitiä, muut tulee kaukana perässä. valtakunnassa molemmat ovat top 5 joukossa. Toivotaan et jokikokko ei lopeta, huhut vaan kertoon niin että on lopettanut. toivotaan et mielekiintoa löytyy jatkossa

  • pelti pelle

   olis kiva tietää ketä on pakotettu ja ketä lahjottu???
   tytötko pelaa pakotettuna tai lahjottuna ???
   kerro nyt vähän nimiä???
   silloin kannattaa lopettaa koko harrastus kokonaan
   Onko sulla faktaa sussut ku noin tiedät

  • tussuttt

   Arvatkaapa mitä?!!Täh häh?
   ROK-tytöissä on naisjääkiekon alla toiseksi eniten kommentteja naisten mestiksen jälkeen!! Ja lukijoita palstalla riittää!Hyvä ROK! LISÄÄ JUORUJA KEHIIN

  • oukarpat

   jokikokko mennyt kärppiin

  • toivo juusela

   Missä on loput kuluneen kauden rok-tytöt? Vain Iida on mukana ensimmäisellä varsinaisella N-18 maajoukkueleirillä, vaikka leirille olisi pitänyt valita vähintään 7 Rok-tytöissä kaudella 12-13 pelannutta pelaajaa!!!!!! Herätys Juuso!!!!!!!!!!!!!!

   • pppoooopp

    olihan siellä karppinen ja härkönenki


   • toivo juusela
    pppoooopp kirjoitti:

    olihan siellä karppinen ja härkönenki

    Oli? Leiri on toukokuussa ja ei ole Karppista ja Härköstä kutsyttujen listalla. Ihme touhua.


   • tikkunellitt
    toivo juusela kirjoitti:

    Oli? Leiri on toukokuussa ja ei ole Karppista ja Härköstä kutsyttujen listalla. Ihme touhua.

    Peruutuspaikkoihin kutsutaan varalta.Olihan Salomäki (Kärppien superlupaus) jo viime syksynä n 18 palkituissa.


   • PIKKarainenKO
    toivo juusela kirjoitti:

    Oli? Leiri on toukokuussa ja ei ole Karppista ja Härköstä kutsyttujen listalla. Ihme touhua.

    N18 leiri oli jo Kuortaneella... toukokuussa on alueleirejä isommalla ikähaitarilla


   • N-18 tytöt
    PIKKarainenKO kirjoitti:

    N18 leiri oli jo Kuortaneella... toukokuussa on alueleirejä isommalla ikähaitarilla

    Kuortaneella oli leijonatyttö leiri ja ensimmäinen varsinainen N-18 maajoukkueleiri järjestetään toukokuun lopussa vierumäellä ja sinne valitut pelaajat löytyvät liiton sivuilta


  • väärä pelipaita?

   Samaa ihmettelen! Rok-tyttöjen maalivahdit Pietilä ja Kortesalo olivat parhaat sekä mestis karsinnassa että c-tyttöjen sm:ssä, puolustajista Kylmäaho ja Remes sekä hyökkääjistä ainakin Härkönen, Jokikokko, Karjalainen olivat parhaita mestis karsinnassa ja kaikki Härköstä lukuunottamatta olivat ylivoimaisia c-tyttöjen sm-lopputurnauksessa.

   • puolustajan äiti

    Montako pöytäkirjaa olet tarkistanut? Pokka vei joukkueen finaaliin. Jokikokko ei mahtunut tiukassa tilanteessa edes kentälle. Edes naisten peleissä


   • Netistä näkyy
    puolustajan äiti kirjoitti:

    Montako pöytäkirjaa olet tarkistanut? Pokka vei joukkueen finaaliin. Jokikokko ei mahtunut tiukassa tilanteessa edes kentälle. Edes naisten peleissä

    Kuka teki c sm loppu ottelussa 2 maalia ? olit c sm sarjan kevään omassa lohkossa YV ja AV tilaston ykkönen, mestiskarsinnan pistepörssin 7. Eikä ollut tiukassa tilanteessa kentällä??? Sekoitat nyt varmaan kyseisen pelaajan johonkin muuhun varmaan tai sitten puolustajan äidillä on jotain hampaan kolossa??? Pokka vie finaaliin ja A.Remes ratkaisi mestaruuden. Kyllä siellä oli monta muutakin onnistujaa.


   • Eka Provo
    puolustajan äiti kirjoitti:

    Montako pöytäkirjaa olet tarkistanut? Pokka vei joukkueen finaaliin. Jokikokko ei mahtunut tiukassa tilanteessa edes kentälle. Edes naisten peleissä

    provoo. Eka Provo


  • gm13

   rock/roll likoille hyvää wappua pitäkää ittenne tyttöinä ja muut katellisina.

  • veikkauksia

   Mitä Rok -tytöt luulette, miten teille kävis SM-sarjan kärkijoukkuetta, kuten Bluesia tai Jyppiä vastaan? Tulisko tasainen matsi?

  • veikkaus eka

   Pataan tulis et humina kävis. Tyhmää etes tollasta kysyä. Käytä järkeä

  • vappunenä

   Tässäkin ketjussa Rok -tytöt ovat itse todenneet (esim. Nainen731 6.3.2013 10:28), että pelaavat huomattavasti parempaa lätkää kuin esim. mitä Kärpät vs. Blues SM -välierässä pelattiin. Luulisi siinä tapauksessa pystyvän haastaaman ihan tasapäisesti SM -sarjan kärkijoukkueet...

  • tippaleipä

   vappunenä oletko varma että se nainen 731 on varmasti rok tyttö ? Pitäskait sunkin tajuta ettei keskenkasvuiset pelaajat voita liiga joukkuetta, käytä nyt aivoja, vain täysi idiootti niin luulee

  • kikka kolme

   Näin menneellä kaudella kaikkien SM-sarjajoukkueiden pelejä ja kävin lähinnä näitten kirjoitusten ansiosta katsomassa kaksi ROK-peliä.Voin täman perusteella kertoa että ainoa SM joukkue jolle ROK olis voinut pärjätä oli SaloHT mutta luultavasti olis hävinnyt sillekin. Se ettei ROK-tyttöjä ole enempää N18 porukassa voi johtua paitsi pelitaidoista myös siitä ettei ole oikein pelaajan asenne kohdallan.

   • tutuuut

    väärässä jokkueessa pelaavat muuten olisivat N18 ryhmässä, edelleenkin ne jotka silmät loistaen uskovat N18 löpinöitä ovat joukkueessa, kisoissa ähtiin ykköskentän hyökkääjät tulivat loppuviimein muualta kuin huippu viritetystä Oriflamesta. Kilponen poistuu niinn pakistoa ei ensi kisoissa ole , veikkaan sijoitukseksi karsimista Japanin joukkuueen kanssa.


   • ihme käsityksiä
    tutuuut kirjoitti:

    väärässä jokkueessa pelaavat muuten olisivat N18 ryhmässä, edelleenkin ne jotka silmät loistaen uskovat N18 löpinöitä ovat joukkueessa, kisoissa ähtiin ykköskentän hyökkääjät tulivat loppuviimein muualta kuin huippu viritetystä Oriflamesta. Kilponen poistuu niinn pakistoa ei ensi kisoissa ole , veikkaan sijoitukseksi karsimista Japanin joukkuueen kanssa.

    Onhan tuo Karjalainen päässyt mukaan. En oikein ymmärrä mistä nämä väärässä joukkueessa pelaavat jutut tulevat . Nytkin toukokuun n-18 leirille on valittu pelaajia 17:sta eri seurasta joten tuskinpa se on kynnyskysymys pelaako rok tytöissä tai vaikkapa jypissä. Oriflamesta mukana 4 pelaajaa. Vai oletko sitä mieltä että jos viime kauden rok tytöt olisi pelanneet vaikkapa jypissä, niin nyt heitä olisi n-18 joukkueessa muitakin kuin Karjalainen?


  • punanenä

   Tietääkseni 24.4 alkaneella leirillä Rok tyttöjä oli kutsuttu Karjalainen ja Jokikokko. Jokikokko ei osallistunut leirille. Peruuntumisien kautta pääsivät mukaan myös Härkönen ja Karppinen Rok tytöistä.
   Ilmeisesti taidot eivät näillä kahdella riittäneet vielä.
   Tuskin se paidan väristä kiinni on! Eiköhän se ole taidosta kiinni!

   • Reinikka98

    Jokikokko lopettanut, kiinnostaa siideri enempi. Salomäki jäi pois Bieberin konsertti oli tärkeämpi


   • Provo on se
    Reinikka98 kirjoitti:

    Jokikokko lopettanut, kiinnostaa siideri enempi. Salomäki jäi pois Bieberin konsertti oli tärkeämpi

    paskaa läppää, provoo. jollain on todella paha mieli jostain. toinen provo


  • Reima Saloinen

   No nyt teki RJk historiaa, nimittäin Japi Hänninen valittiin vuoden valmentajaksi. RJK laittaa kyllä vuoden valmentaja tittelin uusiksi, nimittäin jatkossa se on "vuoden paras luukkuun nojaaja". Jatkossa esim. SM-liigassa se voidaan suoraan ojentaa joukkueen "bussikuskille". Näin se jääkiekon kentän ulkopuolinen tekeminen on saanut uusia ominaisuuksia. Japille patsas Raahen keskustaan ja lakitus sille ensi vappuna. Näin Pattijoen poikana täytyy sanoa, että kyllä RJK:n kannatais keskittyä hauenpyyntiin siikajoella, näin paljon sillä on tekemisistä jääkiekon kanssa.

  • Luistin

   Kyllä täytyy ihmetellä näin entisenä Raahelaisena tuota RJK:n tekemistä. On niin sisäsiittoista, ja amatöörimäistä tekemistä. Kun on vierestä katsonut tuota ROK tyttöjen valmennusta, niin enpä ole viime aikoina nähnyt noin amatöörimäistä valmennusta, kuin mitä siellä on ollut. Pelkillä lahjakkuuksilla on saavutettu tämän kauden menestys. Yksilöt ovat olleet se kantava voima. Valmennuksella ei ole tämän kauden saavutuksilla mitään merkitystä. Lähes kaikki pelaajat on mennyt taaksepäin sitten viime syksyn. Miten tällaisesta voidaan valita vuoden valmentaja? Kuitenkin täytyy todeta, että Moilasella on kuitenkin valmentaja tutkinnot, mutta Hännisellä ainoastaan vesipullojen täyttötutkinto. Silti vesipullot vie voiton. Onnittelut koko Raahen seuratekemiselle. On erittäin harmittavaa, että näin lahjakas tyttöporukka on pakotettu etsimään laadukkampaa valmennusta aivan toisaalta kuin mitä Raahe pystyy ensi kaudella tarjoamaan. Kyllä Raahen valmennusjohdon täytyisi miettiä, että minkä takia jo julkisuudessa olevat avainpelaajat ovat hakemassa paikkaa toisista joukkueista. Onko nykyinen osittain palkittu valmennus syynä tähän? Täytyy onnitella kuitenkin C-tyttöjen suomenmestaruudesta, joten Raahen torilla tavataan lähiaikoina.

  • R-Kiekko nousuun

   Harvoin sitä kaksos valmentajaa palkitaan ja vielä harvemmin toisen seuran valmentajaa seuran päättäjäisissä. Joten valinta on oikein. Kateelliset märisee. Ja mitä lähtijöihin tulee. Vanhemmat säätää ja kohta tytöt lopettaa... luulevat vuolevansa kultaa mutta toisin käy. Eivät ole koskaan tyytyväisiä. En käsitä miksi vanhempien pitää omien lasten harrastuksiin puuttua ja arvostella julkisesti. Ja kun katsoo näidenkin tyttöjen saavutuksia niin pitäis olla turpa kiinni. Hehkuttaa täällä vielä omia. Ei vittu. Nyt käsitän miksei naiskiekko mene eteenpäin. Isät pelaa! Hameen ostoon!
   Raahen pitää nyt panostaa poikiin sillä B oli mestiksessä. Naiset muualle kuten heidän vanhemmatkin haluaa! Tosin ei taida isin pullamössöillä olla jakoja mihkään

  • Nelostie 24

   Syväkurkku kertoo, että Kylmäaho on saanut tarjouksen liigasta. Jokikokko harjoittlee Oulussa, ja Tampere suuntana syksyllä. Karjalainen lopettaa pelaamisen ja siirtyy salibandyyn.

   • ttaridie

    Jokikokko laihuttaa kärppätyttöjen kanssa teatterin rannassa viikonloppuisin.


   • nro 000

    Jollakulla on paljon hampaan kolossa Rok tytön nro 9 ku koko ajan täällä haukkuu ja vähättelee kyseistä pelaajaa, onko kyseessä oman joukkue vai vastustaja ? Vaiko joku muu. Kuulostaa joltain katkeralta ihmiseltä.. Oliskiva tietää mitä nro 9 on tehnyt että joutuu tälläistä p...... täällä lukemaan


   • musta laatta
    nro 000 kirjoitti:

    Jollakulla on paljon hampaan kolossa Rok tytön nro 9 ku koko ajan täällä haukkuu ja vähättelee kyseistä pelaajaa, onko kyseessä oman joukkue vai vastustaja ? Vaiko joku muu. Kuulostaa joltain katkeralta ihmiseltä.. Oliskiva tietää mitä nro 9 on tehnyt että joutuu tälläistä p...... täällä lukemaan

    Katkera valmentaja tai kateelinen joukkuekaveri koko provon takana on...
    janetski vaan treenaa ja nauttii kirjottelusta. Ihan sama mitä puhutaan, pääasia että puhutaan. Näin se ikäryhmänsä yksi parhaista menee eteenpäin ja toivottavasti näyttää teille p...... päille ensi kaudella miten se musta pitetään pussiin


   • jiipee 96
    nro 000 kirjoitti:

    Jollakulla on paljon hampaan kolossa Rok tytön nro 9 ku koko ajan täällä haukkuu ja vähättelee kyseistä pelaajaa, onko kyseessä oman joukkue vai vastustaja ? Vaiko joku muu. Kuulostaa joltain katkeralta ihmiseltä.. Oliskiva tietää mitä nro 9 on tehnyt että joutuu tälläistä p...... täällä lukemaan

    Kukas se ny Jansulle on käärmeisään???? Oisko siksi ku vaihtoi leiriä? Hyvä Jansu näytä noille ku....päille, jotka sua morkkaa.


  • hip hip hurraa

   Tuuli huulia liikuttaa, täällä 99 % kirjoitetusta on täyttä P.......
   Että silleen, jatketaan

  • napapiiriltä etelään

   onks syvällä kurkulla tietoa mis kärki ryhmä treenaa ? Tääl etelässä ois muutama seura joka tarvis vahvistusta. Onks tietoo mis tytöt opiskelee ens lukukautena ? onks totta et osa ois lopettanu vai vain huhuja ?
   Kuis siel muuten tyttö kiekko kehittyy ?

   • Timpuri vaan

    Huhuja.Koulupaikat monilla vahvistuu vasta kesäkuussa. Mitkä seurat kaipaavat vahvistuksia?


   • Nisu juke
    Timpuri vaan kirjoitti:

    Huhuja.Koulupaikat monilla vahvistuu vasta kesäkuussa. Mitkä seurat kaipaavat vahvistuksia?

    Rok tytöissä ei ole yhtään liigapelaajaa, ehkä 2-5 vuoden päästä.


   • erja oon mä
    Nisu juke kirjoitti:

    Rok tytöissä ei ole yhtään liigapelaajaa, ehkä 2-5 vuoden päästä.

    tai sitten on


   • kallekatkera
    erja oon mä kirjoitti:

    tai sitten on

    Voe hyvvee päivöö, että täällä on katteellisia paskanjauhajia . Antekaahan olla 15-16v tyttöjen raahasa ja pelata siin porukasa , missä heil on hyvä olla ja saara parasta valemennusta , eikä mitään omatoimista höntsää, niinku jossaki porukoissa . Ite näkisin , että jos sulha on mahrollisuus valita mestiksen ja smliigan välilä , ni khyl mie sinne smliiigaan vaan mehisin, sillä siinähä ne o mahrollisuudet pohojesen likhoilla eli hyvi väset!


   • lätty
    Nisu juke kirjoitti:

    Rok tytöissä ei ole yhtään liigapelaajaa, ehkä 2-5 vuoden päästä.

    Muutama on hyvällä kesä treenillä varmasti kypsiä ottamaan liigan omakseen. 2-4 kärki ryhmästä. Eiköhän se ole luontainen siirtymä muutamalle tytölle. Ja niistä tulee parissa vuodessa täysiä liiga naisia. Saamme katsella heitä tulevina vuosina liigatasolla jos intohimoa ja kiinnostusta löytyy. Tsemppiä tytöt!


  • maila eli pallo

   niin seo ku kalle sannoo. Lopettakaa MÄNTIT tämä pa.....jauhaminen . Joku tytöistä pelaa siellä, joku täällä. Mitä v.... väliä missä. Onko tämä jauhaminen viime kauden valmentajien morkkaus paikka, jos tyttö menee jonnekin muualle pelaan. Kuulostaa pahasti sellaselta. Jokainen pelaa jossain tai sitten ei. Antakaa aikuiset olla jo. ja käyttäytykää kuin aikuiset? Kausi ohi. tytöt huilaa ja uusi kausi on ensi talvena

  • Raatteen kylä

   Mis syväkurkku on ???? Pitäs saada uutisia, mitä siellä Raahe-Oulu sektorilla tapahtuu. Onks uutisia mis kärki treenaa tai kuka lopettanut. Tääl etelässä hirveesti huhuja kärki pelaajista, ainut josta jotain tietoa on Ida, mut missä muut. Härkönen, karppinen, Remes, Pokka, Hulamäki, Kylmäaho. Tuleeko Leino takaisin, huhut tääl kertoo et Pietilä jossain? Jokikokko lopettanut? Ketkä pelaavat ensi kautena mestistä ja A-tyttöjen sarjaa....

   • uleåbirgit

    Eikö Lahden teboililla oo nähty ku ida?Mitä se siellä tekee?


  • Syväkurkku

   Syväkurkku mökiltä saapunut ouluun. Pari viikkoa meni oulujärvellä. Vai uutisia, no jotain on takataskussa. Kävin viikonloppuna raksila 2 katsomassa kärppä naisten treenejä, eipä siellä näkynyt ketään viimevuoden rok tyttöjä. Sen kuulin kavereilta et Ida maju leirillä, Janette jossain?, Härkönen, Remes ja muut treenaavat linnamaalla normaalisti.
   Eipä mitään uutta, Odotellaan et ketkä treenaa tosissaan ensi kauteen ja missä pelaavat.

   Menkää ottamaan aurinkoa, on niin mahtavat kelit!

   • lehdestä

    Jokikokko, Karjalainen ja Karppinen on ainakin valittu Raahen Porvari- ja Kauppakouluun opiskeleen. Joten taitaapi jokainen noista pelata ensi kaudella myös ROK-tytöissä.


  • talvella sitte

   Keli oon kohlallaan ja koivurannassa läski tirisee ja tummuu. lahajottamat treenaa meikä ottaa sania koko kesän. sitte ku jäät alakaa niin voisi pikku hilijaa ruveta käymään niin sais kesä turvotuksen pois, nestettä menee ku on niin mahottoman kuuma.
   menkää kuule te kaikki iliman aikuset aikuiset jotka kirjottelette tänne kans läskejänne aurinkoon tiristämään. parempi mieli tullee, eikä pyöri se jääkiekko koko ajan mielessä, täällä rannassa se mieli leppää....
   tämä kesä on niin lyhyt, siitä pittää nauttia

  • Yksi katsojista

   Just!
   Nyt alko loma, mökillä . Valastaan sitä viime kautta. Miksi haukutte valmennusta. C mestaruus ja nousu mestikseen. Moilanen ja Hänninen teki parhaansa. Saatiin se mitä yritettiin. Kiitos molemmille, Suurin kiitos Maaritille, teki mahtavan työn meidän tyttöjen eteen. Se mitä KOKO juokkue ja valmentajat, joukkueen johto ja huolto teki. ANSAITSEEN SUUREN KIITOKSEN MEILTÄ VANHEMMILTA. Älkää haukkuko ketään, ei pelaajija, ei valmentajia. NÄIN 2012-2013. Se mitä sen jälkeen nähdään ensi talvena. KIITOS PELAAJAT, KIITOS VALMENTAJAT, KIITOS HUOLTAJAT JA SUURIN KIITOS MAARIT.

  • Raahen kylä

   Ny se taas alkaa ens. viikonloppuna harkkapeli. Tulkaa taas katsomaan niin saadaan uusia juoruja

  • KummatinPena

   Aloitetaan jo nyt! Onko ROK tytöillä rosteri kunnossa?

  • hukkogh

   Montakohan Rokin viime kauden C-juniorijoukkueesta pelaa SM-sarjaa ensi kaudella ,eräästä kainuulaisjoukkueesta tietääkseni kaksi pelaa .Ainakin toinen on varma .

   • kai uinuu

    Ei Rokilla ollut viime kaudella kuin Naisten Suomiasarjan joukkue,
    joka nousi Mestikseen !


   • E-Suomin aa

    ketä ne on ja kuka on varma?


   • hukkogh
    E-Suomin aa kirjoitti:

    ketä ne on ja kuka on varma?

    Elina Heikkinen Kuhmosta pelaa HPK:ssa ja Essi Määttä (Suomussalmelta) samasta seurasta en ole varma pelaako HPK:;ssa . Elina opiskelee Hämeenlinnan urheilulukiossa.


   • 89600
    hukkogh kirjoitti:

    Elina Heikkinen Kuhmosta pelaa HPK:ssa ja Essi Määttä (Suomussalmelta) samasta seurasta en ole varma pelaako HPK:;ssa . Elina opiskelee Hämeenlinnan urheilulukiossa.

    Ja paskat Määtän Essi ei ole kiva ht:sta vaan on ikäsä pelannut supsin pojissa.


  • E-suomi flikat

   Ketä sillä ROK tytöissä pelaa? Onks kenellään tietoa?

  • PenaaliAntin huhu

   Viime vuoden ROK tytöistä taitaa kaksi olla tulevalla kaudella SM-sarjajoukkueessa... eri asia että pelaako ne!?

  • stt tsto

   Kärppien kautta Kiekko-Oulun kaukaloon käy polku Jokikokolla ja Reinikaisella. Muut pitävät edelleen yhteishenkeä yllä Raahessa.Eli kärkijoukot edelleen mukana kahinoissa!

   • Penaali Antti

    Sittehän ne pelaavat toisiaan vastaan. Ompa kiva nähdä miten käy, viekö Rok vai Kiekko Oulu. Nähdään onko lähteneet parempi kuin jääneet jos pelaavat Kiekko Oulussa


  • kumpulinen

   No! Jokainen ansaitsee mahdollisuuden näyttää kykynsä, harmi vaan kun kaksikko hajosi rok tytöissä. you nou !

  • Etelän Vetelän

   Jahat! Onko Jokikokko ja Reinikainen kärppänaisten mukana. Sitä Jokikokkoa pitää päästä katsomaan, oli viime kaudella niin hyvä. Toisaalta oli sillä sarjan paras sentteri,samassa kentässä. Toivottavasti kärpät antaa peli aikaa, ettei mene koko kausi siellä kiekko oulun mukana. Peli se on joka opettaa. Tytöstä itsestä kaikki on kiinni. Reinikainen on muistaakseni 98 . Pitää vielä treenata, opetella peliä, hiljaa hyvä tulee. Hyvässä treenissä on jos siellä treenaa. Tsemppiä molemmille, kauden aukana varmasti tavataan. Ja muutenkin sinne Ouluun, Raaheen ja Rovaniemelle, mahtavaa tulevaa kautta kaikille.

  • teki-63

   Rok-Nivala 5-3 näkyy taso olevan kohdallaan, kohtahan se sarja alkaa. Onko Rok taas iskussa vai tuleeko turpaan koko ajan, sen näyttää aika. Veikkaan et Rok saat todella taistell jos meinaa voittaa mestiksessä yhtään joukkuetta

  • Grandiooso22

   Kävin siinä eilen kattomassa pari ensimmäistä erää ja ihan hyvältähän tuo ROK (vai RJK?) tyttöjen peli näytti. Ekassa erässä oli hieman hankaluuksia ja vaikka päästiin neljä yv:tä pelaamaan kaveri vei erän 2-0. Toinen erä oli sitten raahelaisten ja tilanne oli 3-3. Kolmannesta erästä en sitten tiiä, mutta näköjään voitto tuli. Vastustajasta sen verran vois arvioida että hyvä porukka oli vastassa. Monta pelaajaa ilman nimilappuja ( uusia?). Joitain itelle tuttuja nimiä sieltäkin puuttui. No oli siellä kuitenkin aitio täynnä. ROK tyttöjen problema taitaa olla pelaajien vähyys, hyviä pelaajia on mukana mutta hyökkäyksen ja puolustuksen tasoero on suuri. Tosin on siellä pari hyvääkin pakkia mutta joutuuko kauden aikana liian koville?

   Lopuksi voisi sanoa että molemmat joukkueet voivat olla tyytyväisiä eiliseen, varsinkin jos oli kauden ensimmäinen peli. Tuomarit oli hieman kesäterässä

   • veevee4

    Minäkin kävin eilen tuota pelin toista erää vilkaisemassa. Taisi olla muutama uusi likka mukana kuviossa, ja hyviä olivat. Oliskohan jollain tietoa ketä olivat? No tästä kuitenkin se kausi starttaa ja mielenkiinnolla odotellaan.


  • Ooooooooooooooops

   missä kommentit??? kenellä kymppitilit täynnä???????

  • iuytre

   Mitä, missä, milloin täh

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   326
   3660
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   49
   2536