Penis tukkeutuu (Roaccutan) - kokemuksia?

potilas.

Morjens kaikki kohtalontoverit jotka Roaccutan -kuuria ovat syöneet. Omalla kohdallani tarkemmin sanottuna Isotreninoin actavis.

Nyt on ilmennyt varsin mielenkiintoinen ja ehkä hieman pelottavakin sivuvaikutus. Eli varsinkin aamulla kun aamustondis on laskeutunut ja pääsee kuselle, huomaakin että hetken aikaa virtsaa on tulossa kovalla paineella, mutta ei pääse ulos asti ja tämä on äärimmäisen kivuliasta. Toki se on vain se 0,5-1 sec "tukossa" kunnes tulee kaikki kovalla paineella ulos ja sitten tilanne jatkuu useimmiten normaalisti, joskus kipua tuntuu koko session ajan.


Tällaista ei ole koskaan ennen ollut ja nyt on ollut joka ikinen päivä. Taisi alkaa kun olin syönyt kuuria 3 viikkoa. Onko siis roaccutan tulehduttanut,turvottanut, kuivattanut tjsp "peniskäytävää" niin ettei sieltä pääse enää tavaraa ulos samalla tavalla kuin ennen?

Onko muilla kokemuksia vastaavasta? Pitäisikö olla huolissaan? Saattaa olla hieman kiusalinen puheenaihe naisihotautilääkärin kanssa ._.

6

1364

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Potilas.

      Ai saatana!! Katsoin penistä vähän tarkemmin ja huomasin jotain järkyttävää. Se pää oli kuivunut ja rohtunut samalla tavalla kuin huulten yhdistymiskohta.

      Huhhuh, nyt loppuu kyllä kuuri. Eikä tällaisesta ollut mitään mainintaa missään....

    • Apujaaaa

      Olen nainen, mutta kyllähän roa kuivattaa limakalvot ja kaikki paikat. Apteekista saa hyviä voiteita intiimialueille, jotka suojaavat ja kosteuttavat. Jos peniksesi on niin kuiva, atooppinen, niin voihan olla, että virtsaputki on ärtynyt ja aiheuttaa tollaista. Kokeile pudottaa vähäksi aikaa annosta ja ala rasvaamaan ahkerasti penistäs, jos auttais. Miten tollaisesta rohtumisesta ylipäätään noin säikähdit?

      Itse siis naisena joudun käyttämään kosteuttavia puikkoja ja voidetta alapään limakalvoille, koska muuten ei tuu mistään mitään tän kuurin aikana. Kirvelee ja tuntuu itseasiassa myöskin siltä, että olisi virtsatietulehdus, vaikkei siis olekaan jos pääsee paikat kuivumaan. Inhottava tunne mutta sitä ei tule jos muistan rasvata.

      Kyllä minulle ainakin ihotautilääkäri mainitsi, että roa kuivattaa limakalvot niin pahasti, että esim. seksin harrastaminen voi kuurin aikana olla hankalaa. Samoin tää kuivattaa silmät. huulet ja ihon. Rasva auttaa.

      Älä mene paniikkiin. Syö se kuuri jos pystyt. Monesti nää sivarit vaihtelee. Välillä oireilee silmät, välillä alapää ja välillä iho. Tämä siis 5kk kokemuksella. Inhottava lääke, raskaampi kestää kuin alunperin kuvittelin, mutta pakko jaksaa, koska mielenterveys menee tän naaman kanssa.

      • nainen vs mies

        voiko mies tosiaan rasvata virtsaputkeaan ? kysymys on tarkoitettu ihmisille jotka ymmärtää miehen ja naisen anatomia erot ko. asiassa..mm.(kosteuttavia puikkoja)kohdassa .ps ymmärrän jos ei kiinnosta kommentoida näinkin vanhaa asiaa. ps2 .kommentoikaa sellaiset ihmiset jotka ymmärtää jotain oikeasti.


    • Potilas.

      Kai se sitten on kokeiltava rasvaustakin, toivottavasti siitä ei ole mitään haittavaikutusta. Kyllähän se nyt on aina pelottavaa jos penikselle käy jotain. Sitä ilman ei voi elää. Jääkiekossakin on vain yksi varuste mitä ilman ei saa mennä jäälle: munasuoja. Muiden kamojen unohtaminen ei estä pelaamista.

      Ei sitä naiset voi ymmärtää. Mutta kokeilen vielä kuuria pilleri päivässä annoksella.

    • M24.

      Aloittaja on oikeassa. Jos penikselle käy jotain, on tilanne aina pelottavampi kuin millekään muulle ruuminosalle tapahtuneet kolhut. Eikä sitä välttämättä ymmärrä ellei ole koskaan sattunut siihen mitään. Itellä kerran tuli haava siihen nahkaan ja oli kyllä ihan hysteerinomaiset fiilikset seuraavat pari päivää. Onneksi parani viikossa. Vertailun vuoksi kun oli jalka napsahti poikki, ei tilanne ollut lainkaan yhtä pelottava, kivuliaampi vain.

      Tsemppiä ja toivottavasti saat instrumenttisi kuntoon. :) Itse oireista en osaa sanoa mitään, löytyi vain googlella tämä kun erästä toista asiaa etsiskelin.

    • riepupetteri

      "voiko mies tosiaan rasvata virtsaputkeaan ? kysymys on tarkoitettu ihmisille jotka ymmärtää miehen ja naisen anatomia erot ko. asiassa..mm.(kosteuttavia puikkoja)kohdassa .ps ymmärrän jos ei kiinnosta kommentoida näinkin vanhaa asiaa. ps2 .kommentoikaa sellaiset ihmiset jotka ymmärtää jotain oikeasti."

      Kannattaisi varmaan itse opetella ne miehen ja naisen anatomian erot. Ei nainen voi sitä tehdä sen enempää kuin mieskään.

      Ja jos se, että penikselle tapahtuu jotain on pahinta mitä voi käydä niin omaa aika erikoiset elämänarvot.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      153
      10980
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3083
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      210
      2922
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2157
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1918
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1729
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1716
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1617
    9. 84
      1603
    10. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      49
      1584
    Aihe