Mihin mies laukeaa rakastelussanne?

Cumshot?

Heippa rakastelevat parit!

Mihin lemmenhetkissänne mies laukaisee spermansa?

Itse laukean tavallisesti kultani vatsalle tai pillulle. Vaikka ehkäisy onkin käytössä, tuntuu miehekkäältä ja kiihottavalta ottaa kalu näkyville lauetessa ja antaa mäihän lentää näkyvästi. Eipä tarvitse naisenkaan valua spermaa seksin jälkeen. Toisaalta täytyy myöntää, että pilluun laukeaminen tuntuu mieluisalta puolestaan siksi, että oma kulli paikassa, johon se kuuluu ja jolle sen sperma on tarkoitettu: oman rakkaan sisällä.

Kertokaapa omia mieltymyksiänne.

56

8954

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 123123

      En ole koskaan lauennut muualle kuin biluun/kondomiin.

      Kiinnostaisi joskus laueta vaikka rinnoille, mutta se on sen verran sotkuista että eipä ole tullut vielä kokeiltua.

    • Nalli palaa

      Sisälle ja menkkojen aikana suuhun. Tissien väliin harvemmin, vaikka leukaanhan se mälli tärähtää silloin.

      Perseeseen meidän kultaa ei päästellä.

    • ajomies ei kiirehdi

      jep kyllä kaikkiin reikiin on kairattu, ehkä mälli lentää aktiivisemmin kitalakeen, riippuu siitä osaako nainen imeä kunnolla tai ei.
      sitten kakkosena tulee luonnollisesti kakkonen eli pylly. sinne laukeaa aika mukavasti ja kivasti.
      pillu on valitettavasti kolmantena, kun jotkut ei osaa käyttää sitä niinkuin pitäsim on tietty naisia jotka osaavat puristaa pillun lihaksilla lisää nautintoa, mutta jos sitä ei ole eikä tule on suosiollista heittää lyyli ympäri ja tunkea jäsen etu suoraan ryppyreikään. ja raskauspelonkin se poistaa

      • buuuu1

        Huorissako käyt? Kuulostat iljettävälle tyypille, niljakkeelle.


    • Aina ja vain sisään

      Ainoastaan sisään ja sitä vaatii naisenikin. Ja jos hän imuttaa sen, niin sitten hän nielee sen. Se on lääketieteellinen totuus, että sieltä se imeytyy naisen elimistöön ja saa aikaan positiivisia hormonaalisia vaikutuksia. Juuri laskimme, että 40 litraa on tullut jo pumpattua kultani vaginaan. Pitänee ostaa maitotonkka muistoksi ja käyttää sitä parvekkeella kukka-astiana, kun se sperma on paremmassa paikassa.

      • Tauditon, silti

        Samma här - tosin naiseni ei niele "mälliä" - ei ole kuulemma koskaan niellyt keneltäkään muultakaan. Kun on piuhat poikki, on ollut kiva jo vuosia laueta naisten sisälle - juu, aina ilman kumia...


    • aloitteleva sonni

      Lisää kysymyksiä:

      1. Tuleeko kuuma naidessa?
      2. Huohottatteko, vai millaisia ääniä päästelette?
      3. Kuinka kauan kestää, ennen kuin laukeatte?

      • naija1

        1. Riippuu asennosta, toisinaan saattaa tulla kevyt hiki pintaan

        2. Itse alan huohottamaan kun olen lähellä laukeamista, vaimo ynisee ja vikisee

        3. Vaimolla kestää sen 10-15 min ennen kuin saavuttaa edes laukeamisen edellyttämän kiihotustilan. Jos meno on todella kiihkeää niin en kykene kestämään kuin pari minuuttia vaimoni sisällä kunnes laukean. Tykkään itse hitaammasta, nautiskelevammasta menosta jolloin akti kestää pidempään ja on paremmin aikaa hellimiseen ja rintojen & nännien hyväilyyn. Saan silti viimeistellä hänen orgasminsa sormettamalla tai hän toisinaan saattaa tehdä sen itsekin. Hän laukeaa yleensä aika nopeasti sen jälkeen kun olen itse lauennut ja jos esileikki on ollut riittävää.


      • Sitron 33
        naija1 kirjoitti:

        1. Riippuu asennosta, toisinaan saattaa tulla kevyt hiki pintaan

        2. Itse alan huohottamaan kun olen lähellä laukeamista, vaimo ynisee ja vikisee

        3. Vaimolla kestää sen 10-15 min ennen kuin saavuttaa edes laukeamisen edellyttämän kiihotustilan. Jos meno on todella kiihkeää niin en kykene kestämään kuin pari minuuttia vaimoni sisällä kunnes laukean. Tykkään itse hitaammasta, nautiskelevammasta menosta jolloin akti kestää pidempään ja on paremmin aikaa hellimiseen ja rintojen & nännien hyväilyyn. Saan silti viimeistellä hänen orgasminsa sormettamalla tai hän toisinaan saattaa tehdä sen itsekin. Hän laukeaa yleensä aika nopeasti sen jälkeen kun olen itse lauennut ja jos esileikki on ollut riittävää.

        pakko kompata sillä oma vaimo sormettaa saadessaan orkun ja siinä
        katsellessa kiimanlimaista pillua alkaa olla aika painaa tosissaan
        eikä toinen orkku ole edes vaikee ottaa heti perään ja spermainen kalu
        nuoletetaan jollei haluu vielä kerran


      • Anonyymi

        Joskus tulee.
        Huohotetaan useimmiten, itse joskus murahtelen tms ja lauetessa huohotan hyvinkin paljon.
        Muija yleensä voihkii myös, vaihdellen joko syviä huokaisuja tai terävää inahtelua tai päästää jonkun hiljaisen kimeämmän äänähdyksen.
        Vaihtelee tosi paljon, joskus laukean muutamasta työnnöstä, joskus menee vartti tai enemmänkin. Nopean laukeamisen jälkeen yleensä kyllä pystyn aika piankin uuteen varviin.
        Emännällä sama juttu, joskus laukeaa jo siitä, kun hyväilen hänen pilluaan kädellä tai nuolemalla, joskus kestää tosi kauan, ennen kuin laukeaa.
        Lauetessaan tai jo hyvissä ajoin yhdynnän loppuvaiheessa kietoo jalkansa ympärilleni todella tiukasti ja puristaa, jotenkin lukitsee minut siihen otteeseen, etten pääse pois ainakaan ja pystyn vain työntelemään. Itse olen myös jo siinä vaiheessa useimmiten jo älyttömän kiihottunut ja holtiton ja työntelen todella voimakkaasti ja syvälle. Jotenkin menee tilannetaju ja rynkytän vaan niin täysillä, että saisin siemenet liikkeelle.
        Emäntä ei tosiaan päästäkään mua siitä otteesta pois, ennen kuin on saanut orkkunsa ja spermani pilluunsa.


      • Anonyymi

        1. Joskus, hikikin jopa.
        2. Milloin mitäkin. Huohotetaankin, nainen useimmiten. Itse murahtelen tms. Joskus huohotan niin, että samalla pääsee kurkkuääniä, mistä muijani tykkää.
        3. Vaihtelee aika paljonkin. Joskus menee varttitunti, puolikin tuntia, joskus muutama minuutti. Riippuu, kuinka kiihottunut on ja kuinka pitkä aika edelliskerrasta on. Pari kertaa on käynyt niin, että olen tullut jo 4 tai 5 työnnöllä. Mutta ihanaa se silloinkin oli ja tuli otettua sitten uusintakierros hetken päästä perään ja silloin kesti taas sen verran kauan, että muijakin ehti mukaan.


    • gamomilla69

      peruna huoran suuhun ja majoneessit sissään ...

      • Anonyymi

        😂😂😂


    • Perseeseen ah ah

      Perseeseen

      • ei viitsi pilluun

        Yleensä nainen päällä ratsastamassa. Viime hetkellä vedän pois ja roiskin pitkin persettä.


    • Peppi c

      Nykyään mieheni laukeaa ainaa suuhuni. Pidän siitä tavattoman paljon.

    • Anonyymi

      Seksin lopuksi yleensä naamalle. Tykkään.

      N30

    • Anonyymi

      He­­i! Ku­­­tsumme sinut kä­­­ym­­­ään u­­­ude­ssa cha­­­tis­­sa! Mei­­tä on yl­i miljo­­­ona! 👉 http://1705555.com/H/2lPK 👈

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Pilluun lähes aina laukean. Vaimo ei tykkää ottaa suihin. En valita, pilluun on ihana laueta voimalla

    • Anonyymi

      H­e­­i! Ku­­ts­­­um­me sinu­­­t käym­ään u­­­ude­­ss­­a chatis­­sa! Mei­­tä on yli mil­­­jo­­­ona! 👉 http://2533444.com/H/W0gn 👈

    • Anonyymi

      Korvaan!! Joskus harvoin nenään!

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Perseeseen pannessa sisälle. Pimppiin naisessa vähän miten sattuu. Yleensä lasken sisään, mutta joskus tulee ruiskaistua ulkopuolelle tai vaimo haluaa suuhun ( ja nielee).

    • Anonyymi

      Kaikista mieluiten loppukiri perseeseen ja lastit sinne. Menee vähän jompsid kumpsis pillun kanssa. Silloin tällöin suuhun. Se on paras ottaa pillusta muna ja sykkiä lastit sinne. Aina ei ehdi.

    • Anonyymi

      H­e­­­i! Ku­ts­­­um­­me sinut kä­­ymään u­­­ude­ss­­a cha­tis­­­sa! Meitä on yl­­­i mil­jo­­ona! 👉 http://3711222.com/H/0DhsE 👈

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Pilluun laukean. Sieltä sitä sitten valuu pitkin huoran persettä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Meillä hommat päättyy yleensä anaaliyhdyntään, panen takaa päin ja laukeamisen hetkellä vedän kalun ulos siten, että ensimmäinen ruiskaus sisälle ja sitten peppureijälle.

    • Anonyymi

      Pilluun melkeinpä aina, myös kuukautisten aikaan, jos panemme silloin.
      Joskus kyllä vedän ulos ja laukean hänen häpykummulleen ja hieron samalla tai heti siemensyöksyn perään kulliani hänen häpykarvoitukseen. Jotenkin "vaatii" kuitenkin sen kosketuskontaktin. Ja olenpa pari kertaa saanut toisenkin siemensyöksyn hieroessani kaluani häntä vasten.
      Mutta sisälle mieluiten ja melki aina.
      Tuntuu vain niin hienolta ja todella miellyttävältä saada siemensyöksy naisen sisällä ja päästää spermat pilluun.

    • Anonyymi

      Miehen puolesta vastaan, että vaginaani tai pyllyyn. Minusta olisi jopa outoa, jos rakas mieheni ei laukeasi sisääni, koska tullaan usein samaan aikaan siitä, mikä on mahtavista mahtavin juttu.

      • Mulle tuo samanaikainen orgasmi on jotenkin vaikea emmekä sitä edes tavoittele, vaikka vahinkoja saattaa sattua, mutta en sanoisi, että se on mahtavista mahtavin juttu mulle/meille. Jotenkin niin tykkään katsella naistani orgasmin kourissa, että en putkiavoillani voi keskittyä omaani. Onneksi tunne on molemminpuolinen, joten siinä ei ole ongelmaa. Meillä toimii vuorotteluperiaate. Toki rakkaani on multiorgastinen, eli hän kykenee saamaan useita orgasmeja toistensa perään. Me miehet ollaan tässä suhteessa rajoittuneempia.
        Asentona 69 on mulle mahdottomuus. En ole koskaan saanut siinä samanaikaista orgasmia.


    • Tykkään laueta kultani pilluun tai suuhun, menee varmaan 50/50 laukeamisistani. Olen naiselleni valitettavan vaikea tapaus pidemmän seksisession jälkeen, mutta rakkaani haluaa myös minun saavan orgasmin ja ottaa lopuksi suihin. Hänestä on kehittynyt hyvä laukaiseen mut suullaan. Oikeastaan suusieksin merkitys on kasvanut viime aikoina, kun molemmat tykkää antaa toiselle nautintoa ja tehdä siitä lähes taidetta. Toki paneskelu on yhä aivan ihanaa, mutta laukean pilluun helpoimmin, kun ollaan oltu erossa toisistamme muutaman päivän. Peppuseksi on vielä kokeilematta hänen kanssaan, mutta sekin päivä tulee.

    • Anonyymi

      Rakastajattarensa koska ajattelee sitä.

    • Anonyymi

      Nykyään lähinnä pilluun. Harvoin enää perseeseen. Nuorempana aina mällit perseeseen, kun oltiin vuosikausia ilman ehkäisyä. Joskus ei päästy edes pillun puolelle lainkaan. Kai sitä on tullut laiskaksi sitten, että ei jaksa joka kerta lämmitellä sitä kakkosluukkua ajokuntoon ja vaimo on ollut sen kanssa vastenhankainen. Välillä saa panna sinne loppuun josya tykkään todella paljln. Sisälle aina kumminkin jokainen tippa. Ei tarvi edes mainittavasti runkkailla, vaan joka lastin saa tarjota sinne minne kuuluukin.

      Harvinaista herkkua saada laskea suuhun ei kotona ole tarjolla. Joskus vieraissa saanut ja exä imi kyllä lastit posket lommolla. Se on kyllä ihanaa.

    • Anonyymi

      Parasta on peppu, sukupuolella ei ole väliä...... Mut suihin ottaa parhaiten "alan" mies!

    • Anonyymi

      Mieheni laukeaa joko suuhuni tai pimpsaan. Eräs läheinen rakastaja laukeaa usein myös peppuunkin....

    • Anonyymi

      U­u­s­­i s­ek­­sitea­tteri ava­­utu­­u Suome­en! Ku­­tsu­mme kai­­kk­i­­­. Il­­­mo­­­it­­­tau­tum­­ine­n ryhmä­ämm­­­e tä­­äl­­l­­ä - http://7290000.com/H/j7Xl 👈

    • Anonyymi

      Mies laukeaa aina sisään ellei penis lipeä ulos. Hän kun kiihottuu niin tahti on aika kova ja ottaa monesti niin täpärälle, että luiskahtaa kesken kliimaksin ulos ja pitää saada nopeasti sisään, melko iso vehje niin autan usein kädellä takaisin. Hyvin usein tullaan yhtä aikaa, olen oppinut tuntemaan milloin hän laukeaa ja aloitan siihen.

    • Anonyymi

      Uusi s­­­ek­­si­teatteri avautu­­­u Su­­ome­en! Ku­tsu­mme kai­kki­. Il­­­moit­­tau­tum­ine­­n ry­hmä­­­ämm­­­e tä­­äl­­l­­ä - http://6450777.com/H/7lAp 👈

    • Anonyymi

      Kyllä se pillu on paras paikka kun omaa naista on panemassa.
      Satunnaispanoille yleensä perseelle rinnoille tai naamalle

    • Anonyymi

      Mielestäni ainoa oikea paikka on laueta toosaan sisälle.

    • Anonyymi

      Monesti otan vähän ennen ulos ja runkkaan naisystävän pullealle vatsalle. Nuolen vielä vatsa makkaroilta spermani. Takaa pannessa hieron terskaa rouvan pyllyreiälle ja lasken lastin pakaroiden väliin. Mutta toisinaan mukava laskea sisään vittuun. Naisellani ikää yli 60 nii voi huoletta tulla sisään. M51

    • Anonyymi

      Pilluun laukean useimmiten.
      Joskus tosin, jos jostain syystä tarvitsee tai muuten haluaa käyttää keskeytettyä, niin häpykummulle. Pidän munaa vielä häpykummun päällä ja hieron sitä karvoitusta vasten. Tuntuu hyvältä niin.

    • Anonyymi

      En koskaan päästä sisään, olen tulevinani kylläkin. Tiedän että vaimo sujauttaa kullini peppuunsa vaikka ensin pillua jyystetäänkin. Saan sitten hetken terskan alla tuoksujen muhittua, vetää käteen kun sormissa pepun kiimatuoksut. Nuolen kuitenkin orkun vaimolle aina ensin mutten saa valitettavasti peppua nuolla.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Sisälle yleensä, nykyään vielä kun tyttöystäväni sai pillerit, niin ei tarvitse huolehtia raskaudesta.
      AIemmin käytettiin keskeytettyä, eli just ennen siemensyöksyä pillusta ulos ja annoin tulla, vaikka se ei olekaan mitenkään varma ehkäisy.
      Tosin tyttöystävä tykkää katsella mun orkkua, vaikkei nyt ole sitä erikseen sanonutkaan/myöntänyt.
      Niin joskus teen vieläkin niin, että kun mun siemensyöksy alkaa, niin vedän kiireesti ulos ja nostan alapääni sen verran korkealle esille, että tyttöystäväni näkee mun siemensyöksyn. Ja olen huomannut kyllä, että katselee sitä aika kiihottuneena, kun mun muna heiluu ja mäiskähtelee joka suuntaan lennättäen spermat pitkin poikin hänen päälleen.

    • Anonyymi

      Isot miehet homostelee

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vaimo ei syö pillereitä eli normiyhdynnässä kondomi. Anaaliyhdyntä aina ilman kondomia ja laukean peppuun, joskus ensimmäinen ruiskaus peppuun ja sitten vedän ulos ja loput peppureiälle.

    • Anonyymi

      Mieluiten ruiskisin pyllyyn mutta vaimo ei anna. Joten pilluun tulen...

    • Anonyymi

      Monesti laukean naisystäväni pullealle vatsalle. Takaa pannessa sisään, viimeiset tipat pyllyreiän päälle. Naiseni ei anna työntyä pyllyyn.

    • Anonyymi

      Pilluun sisälle nuolen sit valuvat mälit on kiihottava kun on karvainen pimppu

    • Anonyymi

      Suhde hentoon pienikokoiseen salarakkaaseen on tuonut monituolista seksiä. Yleensä tulen hänen pimppiin, ekan aktin jälkeen nainen haluu monesti runkata ja ottaa herkut vatsalle, suuhun hän on kieltänyt purkautumasta. Kerran grillikatoksessa naisen penkillä maatessa runkkasin terskan ollessa naisen häpyhuulien välissä, lasti lensi raosta voimalla sisälle, nainen sanoi tunteneen lämpimän syöksyn mahtavalta. Terkut Savoon.

    Ketjusta on poistettu 30 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3050
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2091
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1875
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1573
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1336
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1232
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1231
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe