Sisempien häpyhuulten pienennysleikkaus

epämuodostunut_pillu

Olen 15 vuotias ja oikeasti todella, todella ahdistunut häpyhuulistani, etenkin sisemmistä.

Ensinnäkin, ne ovat eri malliset. Toinen hieman kookkaampi ja "pulleampi", toinen hieman "rääpäle". Ne näkyvät n. 1cm seistessä.
Mutta, kun haaroja aukaisee, niin ne näkyy paremmin.

Pelkään, etten tule koskaan saamaan poikaystävää/seksikumppaneita niiden takia.
Kysyisinkin, että onko täällä toimenpiteen jo käyneitä? Mulla ei ole edes paljoakaan tuntoa niissä ettei se varmaan haittaisi jos ne nipsaisi pois..

12

1031

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • bioloogikko

      Häpyhuulia on kaiken mallisia, muotoisia, kokoisia ja värisiä. Ne ovat useinkin epäsymmetriset.

      On täysin normaalia, että sisemmät häpyhuulet ovat pidemmät kuin ulkoiset. Ne voivat työntyä useita senttejä isojen häpyhuulten välistä.

      Kaikki häppärit ovat ihania ja seksikkäitä. Miehille ei häppärien koolla ole merkitystä.
      Monet miehet pitävät isoja sisempiä häpyhuulia hyvinkin seksikkäinä, tietenkin on myös niitä, joiden mielestä pienet on kivemmat. Täysin makuasia. Tärkeintä on, että sinä pidät siitä, miltä alapääsi näyttää.

      Voit oppia pitämään häpyhuulistasi juuri tuollaisina. Ne ovat luonnolliset ja täydelliset! Yhtä yksilölliset kuin muukin sinussa. Ethän halua naamasikaan olevan tusinatavaraa - miksi haluaisit muunkaan osan sinusta olevan tylsä ja persoonaton?

      Käypä vilkaisemassa alapäiden monimuotoisuutta täällä:

      http://www.channel4embarrassingillnesses.com/galleries/vulva-gallery/
      http://the-clitoris.com/n_html/nav/body_index.htm

    • Surullinen kukka

      Itselläni leikattiin pari vuotta sitten paikallisessa kaupungin sairaalassa. Olin ja olen ERITTÄIN pettynyt lopputulokseen, sillä menin pienennysleikkaukseen, mutta minultapa leikattiinkiin kaikki juuria myöten pois, ei millinkään kohoumaa jäänyt. Häpyhuulet ovat aina olleet itselläni hyvin tuntevat ja siksi seksuaalisesti merkittävät. Olen itkenyt ja surrut. Vihaisuus on niin sanoinkuvaamaton, etten ole osannut edes huutaa. Miksikä se siitä tulisi, tyhjästä on paha rakentaa uutta, siksi juuri.
      Sain potilasvakuutuksesta ilmaisen korjausleikkauksen kunhan se tehdään paikallisessa sairaalassa ja ehdotettiin myös ottamaan yhteyttä leikkaavaan kirurgiin. No, en tietenkään ottanut siihen, sehän se juuri kaiken leikkasi väärin, liian radikaalisti ja väärin tikein. Paska vanha äijä!
      Yritän edelleen saada lähetettä plastiikkakirurgiseen sairaalaan. Korjauksessa ei ole varaa puolen millin vertaa varaa mennä mitään vikaan, kun nyt jo kaikki otettu pois.
      Haluan, toivon ja yritän kovasti päästä plastikkakirurgille jolla täydellistä osaamista häpyhuulileikakuksista suuntaan jos toiseenkin ja joka tietää miltä pimperon kuuluu näyttää.
      Olen ollut leikkauksesta ssti ilman seksiä. En kehtaa levitellä kenellekään vehkeitäni, jotka eivät siltä edes näytä.
      Ei olisi oikein joutua itse maksamaan monia tonneja itse siitä, että korjailisin omalla rahallani muka ammattitaitoisen kirurgin "osaamista" Vituttaa.
      Meidän sairaalassamme on siis hinta - laatu suhde kohdallaan. 60e päiväkirurgisen toimenpiteen kädenjälki on justi tuon hinnan mukainen.
      Tarvitsen häpyhuulet, jotka voi käsillään tuntea ja jotka voi puristaa sormiensa väliin, silloin olen hiukan tyytyväisempi. Korjaavan kirurgin on rakennettava tyhjästä uudet häpyhuulet.
      Paska juttu.
      Miettikää tarkoin mistä asioista häpyhuulissanne tykkäätte ennenkuin leikkaatte. Puhukaa kirurginne kanssa enemmän kuin 10 minuuttiä hätäisesti ennen leikkauksen alkua! Puhukaa suorilla hienostelemattomilla sanoilla, jotta kaikki tulee varmaan ymmärretyksi.
      Isoista voi ottaa aina lisää pois jos tulos ei miellytä - tyhjään on vaikeampi saada lisää, tuntoineen kaikkineen.
      Olen katsonut netistä paljon ennen - jälkeen kuvia leikkuksista. Jos olisin mies, rakastaisin niitä isompia, pulleampia, lerputtavimpia häpyhuulia. Ehdottomasti.
      Katsokaa niitä kuvia ja miettikää.
      Häyhuulet ovat todella kauniit, ne todella ovat kuin naiseuden kukka. Jos olisin mies, rakastaisin niitä. Olen surullinen, että menetin, olen tosi surullinen.

    • Surullinen kukka vie

      Miettikää tarkoin mitä haluatte ja etsikää henkilö, joka on onnistuneesti toimenpiteitä suorittanut.
      On tärkeää, että olette tyytyväisiä itseenne ja rakastatte jokaista kohtaa itsessänne

    • ........

      surullinen kukka on trolli! tai sitte on ympärileikkaus ollu kyseessä.

    • kamelinvarvass

      Mäkin tartteisin apuu. Viikon päästä 15 w, ja mulla on aivan valtavat häppärit(en liioittele, joskus mittasin ja venytettynä oli melkein sen 10 cm). Ei niin hirveästi ulkonäöltä haittaa ole, mut nää kutise aivan sairaasti pikkareita vasten! Se on hirveen iso ongelma, kun kutina ei oo mtn pientä, ja saan kutinan pois kun tungen vessapaperii ison tukon väliin, ettei oo kosketusta pikkareihin. Niin ymmärrätte varmaan et nää vaikeuttaa mun elämää tosi paljon ja siks haavelenkin leikkauksesta joskus tulevaisuudessa. Minkä ikäisenä nää vois leikkauttaa? Ja kuin voi päästä jonnekki kunnalliselle puolelle, ku ei huvittais hirveesti maksaa näistä...?

    • Ilman aluskalsareita

      Rupee pitämää hametta ja ainakin kesällä ja kotona ollessa ole ilman pikkuhousuja.
      Tavara tarvii tuuletusta.

    • jfiii

      edellisellä ei varmasti ole samaa ongelmaa!!! jos ne haittaavat elämää, ne kannattaa leikata. Itse olen menossa kohta leikkaukseen :)

    • ilman aluskalsareita

      Miulla nimenomaan on se ongelma.! Siks osaan neuvoa kalsareitta olemista.
      Ja leikkausta kysyin aikanaan niin lääkäri sanoi et kelle tehty kyseinen leikkaus niin ei olleet jälkeenpäin tyytyväisiä.

    • alastivaan

      Oisko mtn neuvoo miten saa lievitettyy tota kutinaa? ^^Ja ootteko te menossa yksityiselle?

    • Rakastan isoja häppäreitä ja/tai klittaa;) on niin ihanaa sellasta unelma ruusua nuolla nams;)
      Mulle vaan viestiä kaikki upeet naiset;) oon kokenut, vähintääki ok-näkönen 30v, hyvinvarustettu kielimies;)
      [email protected]

    • Keksi kivempaa tekem

      Sinulla on ihan normaali alapää. Jokainen ihminen on persoonallinen ja isotkaan häpyhuulet eivät estä seksiä, eivät ole harvinaisuus eivätkä sinun kuulosta edes mitenkään erikoisen suurilta.
      Yleensä puoliskot ovat epäsymmetrisiä. Ihmisen kasvon puoliskot eivät ole samanlaiset, naisten rinnat ovat eriparia ja siis ylipäätään, toinen puoli kehostamme on vaan erilainen. Parit ovat parit, mutta eivät samanlaiset. Sinun pullea ja rääpäleesi ovat toimivat, tarkoituksen mukaiset ja... normaalit!

      On siis täysin normaalia, että sisemmät häpyhuulet tulevat esiin. Se ei haittaa mitään. Itseään ei kannata leikata yhtään ainutta kertaa turhaan, sillä ensinnäkin kirurginen toimenpide on aina riski. Avohaava ei ole alapäässä on melko kivulias. Luonnollisena itsensä hyväksyminen kasvattaa itsetuntoa, itsensä leikkely ei.
      Älä edes suunnittele leikkeleväsi itseäsi jos kehosi toimii.

      Tulet ihan 100% varmasti saamaan poikaystävän ja jos olet onnekas, löydät kerralla hyvän ja sen oikean joka kohtelee sinua niin hyvin, ettei muita seksikumppaneita tarvitse ikinä löytääkään :)
      Mutta jos olet, vähän vähemmän onnekas, kuten meistä useimmat, ettei se kerralla osukaan oikeeseen, niin koet vähän pettymyksiä, rähjäännyt reissussa ja saat kyllä ihan takuulla seksikumppaneita.

      Myös miesten penikset ovat erinäköisiä, muotoisiakin ja kokoisia eikä se esinahka ole kaikilla samanlainen. Heillä on ihan samat huolet, kelpaako he, onko riittävä, onko normaali, entäs jos on tämmönen ja tämmönen... Että kuule, siinäkään mielessä ei se sinun häpyhuulistasi kiinni ole! Ei se poikaystävä sen varmempi välttämättä ole ja kaikkien poikienkin vehkeet ovat erilaisia. Niinkun tytöilläkin. Kokoa myöten.

      Voit myös käydä gynekologilla juttelemassa asiasta ja varmistaa, että rakenne ja kaikki on normaalia.
      Älä ole niin hirveän ankara itseäsi kohtaan, sukuelimetkin voi ottaa edes vähän huumorilla: onhan ne hassun näköiset, mutta loppujen lopuksi, olet onnekas kun sinulla on ne... Jos kehosi toimii normaalisti, se on jo melko hyvin, kaikille ei ole sitäkään suotu. Kehosi on silloin ihan hyvä ja aina se on sen mielestä kaunein, kuka sinua IHMISENÄ rakastaa.
      Ei se ole ehkä ideaalitilanne, jos sinusta nähdään vaan pimppi. Ja se poikaystävä, kuka sinua rakastaa, näkee toivottavasti ensin luonteesi, ja kaiken muun hienon mitä sinussa on ja rakastaa sitä pimppiäkin juuri kaiken sen takia.

      Unohda se pimppi, jos se toimii. Hanki oikeita harrastuksia ja jotain fiksumpaa tekemistä, liiku, käy teatterissa, mene harrastamaan musiikkia ja sijoita tulevaisuuteesi, eli opiskele ahkerasti. Kun varmistat itsellesi kunnon pohjan, on siitä paljon enemmän hyötyä kun pimpin häpyhuulten tihrustamisesta ja arvostelusta. Ja kun harrastat jotain kivaa, saat enemmän kavereita, tekemistä ja muutakin ajateltavaa. Unohda se leikkaus, ole normaali.

    • Älä kärsi

      Hei sinulle, itselleni on tehty sisimpien häpyhuulten korjaus/pienennysleikkaus.
      Leikkauksen suoritti Jyri Hukki virossa olevassa yksityissairaalassa ja olen erittäin tyytyväinen tulokseen. Jos se sinua vaivaavat ,uskallan ainakin suositella tätä suomalaista kirurgia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8346
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2545
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1929
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1664
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe