Drinkki-ilta mitä alkosta?

Hienostuneestihumala

Olisi tarkoitus pitää drinkk-ilta, johon kaikki toisivat muutaman pullon juomaa ja sitten sekoitettaisiin drinkkejä ja maisteltaisiin.

Onko teillä ehdottaa jotain hyviä drinkkejä, joita kannattaisi kokeilla? Sain joululahjaksi sheikkerin, joten kiinnostaisi eritoten drinkit, jossa käytetään tuota. Tokihan sillä voi sekottaa mitä haluaa ja näin teinkin uutena vuotena, koska se viilentää juoman mukavasti jäiden kanssa sheikatessa.

Ajatuksena olisi ostaa mahdollisesti persikkalikooriä, omeenalikööriä ja countreau likööriä, koska niistä tykkään ja tuota countreauta näytetään käyttävän aika monessa drinkissä. Kivaa olisi myös jos drinkkiin tulisi sitruunaa tai limeä, koska niitä ajattelin ainakin ostaa.

Tuossa siis oma ajatukseni, mutta saa toki ehdottaa muistakin aineksista valmistuvia. Mikään perinteinen rommikola tai muu pelkästään kahden aineen yhdistelmä ei ensisijaisesti kiinnosta, mutta saa toki niitäkin ehdottaa jos on jotain hieman harvinaisempia tapauksia.

Toivottavasti tulee vastauksia, jotta saataisiin listaa hyvistä drinkeistä muidenkin kuin minun iloksi.

47

6999

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Alkoholimyrkytys

      Jos jokainen tuo muutaman pullon juomaa, ei siitä taida mitään drinkki-iltaa tulla vaan läjä lattialle omaan oksennukseensa sammuneita surkimuksia.

      • Hienostuneestihumala

        Kaikilla kun ei ole pakottavaa tarvetta tyhjentää jokaista näköpiirissä olevaa pulloa kun alkaa juomaan. Tarkoitus on nimenomaan maistella erilaisia juomia ja nauttia illasta.

        Kun on kotona jo opetettu nuorena juomatavat niin ei ole koskaan tarvinut alkoholin takia oksentaa saatika saada myrkytystä. Toki omalla harkintakyvylläkin on osuutta asiaan, vaikka onhan sekin ainakin osittain kasvatuksesta kiinni.


      • Haisette kuin viina
        Hienostuneestihumala kirjoitti:

        Kaikilla kun ei ole pakottavaa tarvetta tyhjentää jokaista näköpiirissä olevaa pulloa kun alkaa juomaan. Tarkoitus on nimenomaan maistella erilaisia juomia ja nauttia illasta.

        Kun on kotona jo opetettu nuorena juomatavat niin ei ole koskaan tarvinut alkoholin takia oksentaa saatika saada myrkytystä. Toki omalla harkintakyvylläkin on osuutta asiaan, vaikka onhan sekin ainakin osittain kasvatuksesta kiinni.

        Viina on viisasten juoma eikä mikään skunkkien kierintäpaikka.


    • 5 + 2

      Jos jokainen tuo satunnaisia juomia ilman minkäänlaista suunnitelmaa nautittavista drinkeistä, niin tuskinpa niistä kovin kummoisia juomia saa aikaiseksi.

      Samoin on vaikeaa antaa vinkkejä drinkeistä, jos ei ole tiedossa kuin sinun omat juomasi. Hanki - tai lainaa kirjastosta - drinkkiopas!

    • ugfkhgkjkj

      Perus sheikattavia on mm collinssit, giniä sitruunamehua, jatketaan soodalla/vissyllä.
      Tai gini korvataan sit vodkalla tms.

      Sit on esim. hyvää toi de kyperin sour grapefruit-likööri, erilaiset sitruspohjaiset liköörit ja mansikkalikööri sekotettuna shakerilla. jatketaan esim. russianilla tai karpalomehulla.

      Sit mm. cosmopolitan, margaritat..

      • kati231

        tai jotain eksoottisempaa kuten sex on the beach ja blue lagoon. googlaa netistä kyllä löytyy kaikenlaisten drinkkien sekoitusohjekirjasia .... mikäs se oli kun kerran itsekin katsoin.

        http://www.drinkkiklubi.com/drinkit/


    • shakerilla helttaan
    • Kaikkia kokeillut!

      Kolmavartin pullo Karpalettiä kylmänä naamariin pitkin iltaa, niin voi näytellä hienoa humalaa koiko illan päistymättä liikaa. Siihen voi välissä vetasta muutaman gape -siiderin jos jano yllättää. Missään muissa juomissa hinta kännisuhe ole näin kohillaan, sen saa alle kahdenkympin näistä, eikä tule krapulaa.

    • 5+19

      pohjalle jäämurskaa
      1/3 giniä
      1/3 spritee
      1/3 kissan kusta

    • Enjoys

      Paljon kirkasta viinaa, vähän limee, ja korkee lasi.

    • Vielä yhdet

      4cl Bacardi Oak Heart
      Jäitä
      Limen lohkon mehu puristettu lohko
      Loput Ginger Alea oman maun mukaan.

      Tai:

      4cl Fireball cinamon Whiskey
      Jäitä
      Ihan vähän sitruunamehua
      Joko Ginger Alea tai hapanta omenalimua/mehua.

      Tai:
      4cl Meukov Vanilla
      kuumaa kaakaota (maitoon tehtynä)
      kermavaahtoa
      pinnalle tummaa kaakaojauhetta.

      Tai:

      4cl La fee Absinthe 50%
      Jäämurskaa
      Minunlehtiä
      Päärynämehua(tuorepuristettua mielellään)

      jos haluaa leikkiä shottien kanssa niin:

      puolet tequilaa ja puolet kirkasta minttua shottilasiin, sekaan reilusti tabascoa tai jotain muuta vastaavaa tulista kastiketta. (voi kokeilla vaikka Blair's sudden death soosia....)

      2/3 Kirkasta minttua
      1/3 Jäger
      100/100 asennetta

    • drinkholik

      COSMOPOLITAN!

      • jooseppi jaskanpoika

        Toivottavasti drinkilta onnistui. Ei kaikkia pulloja tarvitse kerralla tyhjentää.

        > COSMOPOLITAN!


    • Drinksuttelija241

      gintonic ehdottamasti paras juoma, tarvit vain giniä ja tonic-vettä , itse suosittelen schweppessin tonic-vettä , ( jääkuutiot, pilli ja sitruunapala ovat extraa)

      • Virgin Mary on mielestäni hyvä drinksu- Tomaattimehua,pippuria, sitruunaa, Worchesterkastiketta,tabaskoa. tietenkin jos haluaa niin joukkoon voi lorauttaa vaikka Viru kankeaa, mutta nimi drinkin kyllä muuttuu,


      • G&T

        Ei ne jäät ole kyllä mitään extraa vaan välttämättömyys.


    • big john

      ES

      • paarimikko

        kossukola ja kossubattery muuta et tarvii..


    • Paras drinkki

      Wiski jäillä.tai ilman jäitä.

    • eipaljokiinnosta

      raittiina vuodesta -83

    • Parasta.

      On puhdas ja viileä lähdevesi. Lähdevettä kun illalla nauttii, ei ole aamulla morkkista eikä krapulaa. Suosittelen sitä lämpimästi. P.s sopii arkeen ja juhlaan.

    • vhvhvhvhvhvhvhvhvhvh

      coca cola

    • hrlk

      maito. kakkosena tai 10 nä mustikkasott mirskataan ja viinaa kermavaahtoa ei lisäaineta, pahinmyrkky, viina

    • galliano.

      Harvey wallbanger suosittelen.

    • Shake it

      Sopikaa esim. seuraavien juomien tuomisesta; Vodka, Gin, Rommi, Viski, Teguila, Curacao likööri, TripleSec likööri ja pari muuta likööriä. Karpalomehua, ananasmehua, appelsiinimehua, cokista, tonicia jne. Sitten drinkkiklubi.com ja drinkmixer.comiin ohjeita lukemaan ja eikun bileet pystyyn :) Ainiin...Alkosta Angosturaa ja hyvin varustetusta kaupasta Grenadiinia.

    • Old Fashioned

      Lyhyt lasi, johon sokeripala, siihen pari tippaa Angosturaa ja vettä, murskataan, muutama jääkuutio, 0,5 dl Bourbon viskiä esim. Jim Beam, sekoitetaan, tikkuun cocktail kirsikka ja appelsiini viipale (se siihen jäitten päälle. Se on siinä :D

    • ressu621

      2 hivaa
      2 kiloo sokeria
      10 l vettä
      päärynä mehukatti tai kotikalja paketti(ei pakollisia)

      antaa viikon käyäd ja alkaa juominen

      • superhiivaa.

        Superhiivaa citymarketista niin käy valmiiksi 36tunnissa. Tavallisella hiivalla ei saa muuta kuin onnetonta mäskiä.


    • Tuttua

      Nuo makeat ajallaan ehkä överiksi ja vähän ennen sitä voisi ollaKalja/Sahti välillä tosi hyvää. 30 litraan kattilaan pantais 1kg kalja maltaita tiiviiseen sideharsopussiin ja 1/2 kg hienoa sokeria päälle johon n.15 litraa kiehuvaa vettä päälle,astiaan kansi päälle raollaan ja puhdas kylpypyyhe tämän päälle kansiaukko paikallaan.seuraavana päivänä lisättäisiin 30l astia jossa nämä ovat olleet vettä täyteen ja antaa olla vrk.jonkajälkeen sirotellaan tasaisesti kuivaa hiivaa pussillinen seoksen pintaan.ja antaa olla kannennalla samoin 2-3 vrko.Tämä kalja saavi olisi mieluummin vedottomassa tilassa.Näiden toimintojen jälkeen pantaisiin kalja pulloihin vaikka letkua käyttäen.Ennenkuin pannaan tiiviit korkit pulloihin pudotetaan pullojen suista teelusikallinen sokeria.Kruunukorkit ja niihin sopivat pullot pitävät parhaiten paineensa kruunukorkkeja ja tonkeja joilla korkit painetaan pulloihin saa Kärsänmäen tavaratalosta LID LISTÄ vähän eteen päin Lentoaseman suuntaan.Hienosokerin sijaan voi käyttää myös viinisokeria jos asiassa jotain näkee.

      • hörpsistä vain

        Sen jazz-laulajattaren, jonka nimeä en tähän muista, suosikki oli kuulema puolet courvoisier -konjakkia ja puolet kirkasta minttuliköörä, paitsi että kai puolet olivat kokonaisia siinä mielessä että hän tapasi ottaa paukkunsa tuplina.

        mieliryypyistä on kai mukava puhua, mutta oikeastihan maku turtuu ja väsyy, uusi on aina uteliaisuutta kiihottavaa (arvatkaapa minkä kanssa yhteistä ?) ja ryyppyjähän löytyy. Sen sheikkerin voi jättää nurkkaan jos tekee niitä kirjavia lasillisia, jolloin eri värisiä juomia lorutetaan varovasti siten että pohjalle tulee se jossa on suurin sokeripitoisuus, ja kerrokset sokeriprosentin mukaan keveten, jolloin aineet eivät sekoitu.

        grenadiini on voimakasmakuinen siirappi esim. votkaan.


    • galjakeitto

      kaljaa
      kaljaa
      kaljaa
      ja lisää kaljaa

    • amppari.
      • HerppaDerppa

        Ampiainen pistää! hulluko oot ku amppareita suuhus tunget!


    • 43 +

      Korkeaan lasiin n. 2cl 43 likööriä ,1cl vodkaa/koskenkorvaa, täytä lasi spritellä /7-upilla,paljon jäitä,sekoitetaan hyvin .

    • Ei aeaetae eikae oeoetae

      Huomasin netissa muutaman sivun hyvista resepteista, myos alkoholittomia drinkkeja varten: tsekkaa casaculinaria.eu ja reseptit (yllattavaa etta saksalaisella nettikaupalla suomalaiset sivut...) Ne alkoholittomat drinkit on aika uusi asia silla ne tarjoo makeita etikkatuotteita alkon tilalle! Mutta jokaiselle jotakin!

    • riuttala76

      Tavallaan suosikkidrinkkini on viski, siihen saattaa osittain syynä olla vaikutteet Amerikkalaisista elokuvista. Mut kyllä kaikkein miellyttävin nautittava drinkki on ollut minusta jo 18-vuoden ajan Gin Tonic. Saattaa syy olla et eka kova kännini oli kun eräs Thaimaalainen nainen tarjosi sitä ja koitti juottaa mut pöydän alle. Se oli kai nähnyt et join lonkeroa ja päätteli et pidän Ginistä.

      • Jarno Sipoosta

        ES sen olla pitää. Sanon vain, olenpahan melkone jonne.


    • PussyDestroyer69

      ES-KOSSU, ja kyllä pärisee

    • riuttala76

      Gin Tonic on ollut suosikkini siitä lähtien kun aikoinaan Tampereella lähdin Bangkok kafesta muutamien syntyjään thaimaalaisten ihanien naisten kanssa jatkoille silloiseen Honky Tonky kafeeseen. Eräs Japanissa ravintolaa pyörittävä kaunis vanhempi nainen piti minulle seuraa ja alkoikin hirveään tahtiin tarjoamaan Gin Tonic drinkkejä ja kun oli vielä silloin nuorena alhainen toleranssi alkoholiin niin melkein onnistui juottamaan minut pöydän alle. Nykyään kun ravintoloiden tunnelmasta puuttuu kokonaan tupakan savu niin oon yleensä ryypännyt yksin kotona joko keskiolutta lähikaupasta tai niinkuin tänään kauempana sijaitsevasta Alkosta haettua suosikkioluttani olvin tuplapukkia.

    • baron90

      Oma suosikkini on seuraava:

      PÄÄTÖN RATSUMIES
      4 cl vodkaa
      2-3 dash (=parista tipasta teelusikalliseen) angostuuraa
      Ginger Ale (köyhän versiossa Sprite)
      Jäitä
      Koristele halutessa appelsiiniviipaleella, sekoita drinkkitikulla ennen juomista.

      Tässä pari muuta drinkkiä jotka myös saattavat maistua:

      Red Slut,
      tuttavallisemmin ihan vaan TYTTÖ

      2cl pople -mansikkalikööriä
      2cl vodkaa/ tequilaa
      jääpaloja
      puoliks lime lohkoina
      sweppes russchiania

      Lohko limet pitkittäin lasiin ja murskaa voimakkaasti.
      Lisää jääpalat, vodka/tequila ja mansikkalikööri. Kevennä drinkkiä Sweppessillä.

      HV

      2 cl vodkaa
      2-4 cl De Kuyper Sour Apple-likööriä
      1/3 osa limeviipale
      Spritea
      jäitä

      Purista limeviipaleesta mehut lasin pohjalle ja laita viipale lasiin. Täytä lasi jäillä ja lisää vodka sekä likööri. Lisää lopuksi spritea ja sekoita kevyesti.

      Jos talosta löytyy blenderi, jolla on mahdollista tehdä jäämurskaa niin käyttämällä kermalikööriä ja maitoa pohjana saa aikaan jäätelömäisiä drinkkejä. Esim. jäitä, Bayley's Hazelnut-likööriä, vodkaa, liraus maitoa, n. puoli teelusikkaa kanelia (voi korvata toki kaneliliköörillä) sekä kaakaojauhetta niin hyvä tulee. Jos maistuu liian vahvalle niin lisää seokseen maustamatonta joqurttia tai jäätelöä. Saman voi tehdä toki mansikkaliköörillä, mustikkaliköörillä jne.

      Jos nopeaan humalaan haluaa niin vahvaa Jack & Colaa (viskiä ja kokista) näin kesähelteillä menee kuin vettä sieneen.

    • Keittiöni lainehtii
    • Märkäähohoo

      ite teen joskus tälläsen....
      Limeä/sitruunaa leikkaat kuutioiksi ja laitat pakkaseen

      Laitatt niitä palasia ja jäätä lasin melkein täyteen

      Vodkaa (iteyleensä smirnoff/finlandia)

      Sitä siciliaa (maku riippuu kumpaa hedelmää käytät)

      Ja sitruunajääteetä ja hyvää on :)

    • Hyvä sivusto!
    • parasta ikinä missää

      Sekoitat gambiinaa ja piimää shottilaseihin. Drinkin nimi on hevimiehen erikoinen.

    • Iso Munakoiso

      Gini tonicilla niin kauan kuin sitä saa. Joku munatauti uhkaa katajia ja ginin valmistusta. P*rk*l*... http://jarkkohantula.puheenvuoro.uusisuomi.fi/143564-gin-and-tonic-karvainta-munasienella-ryyditettyna

      • Jägerpommi

        Jägermeisteria kannattaa sekoittaa kuumaan kaakaoon tai energiajuomaan (esim Red Bull tai Battery). Maut sopivat helvetin hyvin yhteen.


    • jassu6

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6629
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4283
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2700
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2060
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1588
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1417
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1121
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1084
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1041
    Aihe