Vapaa seksi

TiukkaKysymys

Luin tuolta yhdestä ketsjusta, kun joku paasasi vapaan seksin turmiollisuudesta, ja toinen kysyi, että mitä on vapaa seksi.

Minä en ota kantaa, onko syntiä vai ei, mutta mielestäni oli mielenkiintoinen asetelma. Toivoisin tähän kannanottoja. Ei mitään piloja, vaan ihan ajatelkaa, mitä tuo pitää, voisi pitää sisällään.

34

529

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Perusteista näin:
    • Tässä pyhää:
    • TiukkaKysymys

      "joten ei sioille eikä koirille"

      Ainakin koirista tiedän, että valitsisivat mielellään kumppanin itse (naaraat), sensijaan ihminen valitsee nykyään koiran puolesta. Joten oikeastaan koirat eivät tänäpäivänä ole vapaan seksin piirissä. Suurin osa koirista lemmikkeinä ja kytkettynä eivät ole varsinaisten seksiaktien piirissä lainkaan.(Mitä se vapaa seksi sitten onkin?)

      Kukaan ei vielä ole ottanut kantaa, perusteita vasta.

      Täsmennys: puhutaan ihmisistä.

    • "Vapaa seksi"

      tarkoittaa seksiä vastoin Jumalan tarkoittamaa pyhää avioliittoa. Tietysti jokainen voi itse määritellä sen miten käyttää tuota termiä.

      • Missähän vaiheessa jumala "tarkoitti" jotakin avioliittoa?
        Adam ja Eva ainakaan eivät menneet naimisiin, koska olosuhteet olivat sellaiset ettei edes kysymystä siitä herännyt.

        Mitä Raamatussa myöhemmin kuvattuihin "akanottoihin" tulee, niin ne on enimmäkseen sivuutettu vähin äänin, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.
        Oliko siis jumala tarkoittamassa jotakin avioliittoa
        -Kun Abraham antoi Faaraon ja Saalemi papin panna Saaraa,
        -kun Abraham itse hässi tositarkoituksella vaimonsa orjatarta Hagaria,
        -kun Jakob ostaa 7 v. työllä vaimokseen Lean, ja samoin 7 v työllä Rakelin,
        ja hässii seitten näitä molempia sekä kummankin orjattaria???

        Entä kun Moses nai midianilaisen naisen, antaa tälle sitten potkut kansallsiista sopivaisuussyistä,
        -tai kun David nai Miikan lisäksi Uurian vaimon juonitellen lisäksi tämän entisen miehen hengiltä, ja omaten lopulta niin monta vaimoa että näiden lapset eivät tunne toisiaan, mikä aiheuttaa mm. sen että erään vaimon poika rakastuu toisen vaimon tyttäreen, hässii tätä ja sitten itämaiseen tapaan tuomitsee huoraksi, kun kerran antoi pillua,
        -tai kun Salomo keräili itselleen satoja vaimoja käsittävän haaremin niin että joutui epäilemättä pitämään näitä pitkässä piinassa mitä seksiin tulee..

        Niin, lukuunottamatta UTn Kaanaan häitä en ole juuri tuon kummempia tarinoita löytänyt, niin että kertokaa joku mulle, missä vaiheessa jumala on käynyt tarkoittamassa että tämä nykyisen kaltainen avioliittoinstituutio on ainoa oikea, missä jo!


    • Eikä vastaus tai

      kysymys ole tietenkään tiukka vaikka kysyjällä voi olla tiukkakin mielipide näistä asioista.

    • Samoin tiukkuus

      vastauksessa voi olla samoin eriasteista tietysti ja kertoo ihmisen sydämen asenteesta tietysti.

    • Erittäin tärkeää

      näissä asioissa on etsiä Jumalan tahtoa sillä ihmisten mielipiteet muotoutuu ajassa sen käsitysten mukaan ja tietysti voi vaikuttaa moninaiset yhteydet tässäkin asiassa.

    • Kukaan ihminen

      ei ehkä voi varmuudella sanoa Jumalan tuomioista tässä asiassa kovinkaan paljon ja varmaan lähes kaikki ovat myös langenneet näissä ja silti suuri joukko pääsee perille valkoisissa vaatteissa kiittämään Isää Jumalaa ja Poikaa Jeesusta.

      Herra Jeesus on hyvä paimen ja armonsa kasvattaa pyhitykseen ja pysyy aina.

    • Mitä jos

      "seksiä vastoin Jumalan tarkoittamaa pyhää avioliittoa"

      Mitä jos ei pääse avioon hänen kanssa, jonka tuntee oikeaksi?

    • Autuas se ihminen

      joka kaikessa turvaa Herraan Jeesukseen. Jeesus johdattaa niitä jotka rukoillen elää.

    • Ukko-Nooa

      Eikös siellä Vanhassa Teatamentissa ole kuvaus Pyhästä Miehestä, jonka tyttäret juottivat papan känniin ja panivat sen kanssa itsensä tiineiksi, jotta Jumalan valittujen suku jatkuisi.

      Eipä tuon jälkeen oikein mikään tunnu seksissä turmiolliselta, vaikka en itse olekaan rutsailuhaluinen.

      • Tipale

        Lootin tyttäret eivät perustelleet likaista tekoaan Jumalan valittujen suvun jatkumisella vaan ainoastaan siten, että saisivat itse jälkeläisiä (1. Moos. 19:31-34). Mooseksen laki kielsi selvästi seksin lähiomaisten kanssa (3. Moos. 18. luku). Raamattu kertoo, että Lootin tytärten lapsista polveutuivat huonomaineiset mooabilaiset ja ammonilaiset, eivät siis todellakaan Jumalan valitut (1. Moos. 19:37-38).


    • TiukkaKysymys

      Ei taida raamatusta olla peräisin termi: vapaa seksi? On 60-luvulla keksitty sana ehkä. Minusta on jotenkin omituinen ilmaus. Ihan kuin jonkun olisi sitten pakosta oltava jonkun kanssa, jos on aviossa, eikä näin ollen olisi "vapaata" seksiä.

      Minusta "vapaata seksiä" on, jos on kumppanikseen saanut rakastamansa henkilön. Kokemuksesta voin kertoa, että on ollut ainoaa oikeaa seksiä, kun on vierellä se oikea. Montakymmentä vuotta sain odottaa sitä oikeaa, ja kumppani vaihtui kolme kertaa. (En seksisyistä ole kumppania kuitenkaan vaihtanut, muut ongelmat.)

      En silti moittisi heitä enkä itseäni, ei näitä asioita voi etukäteen ihminen tietää, ja Jumala ei aina tunnu vastaavan "sopivassa" aikataulussa, vaikka sitä olisin rukoillutkin, omien odotusten mukaisesti ainakaan.

      Tutkimattomat ovat Herran tiet. Rakkausasioissa eritotenkin.

    • .....

      Vapaa seksi on sitä että antautuu asialle ilman estoja ja turhia synnintuntoja, nauttii kaikesta sydämestään. Se vasta on mukavaa.
      Miksi pilata kaikki muavat asiat epäilyksillä että onko syntiä. Kaikki mukava ja hyvältä tuntuva on joidenkin mielestä hyvin epäilyttävää. Jo lapsena uskovaiset vanhempani kielsivät kaiken hauskanpidon syntinä. Voi kun saisi elää lapsuutensa uudelleen normaalien vanhempien huostassa.

    • Terminä "vapaa"

      kuitenkin antaa ymmärtää että vaikka olisi aviossa ei se sitoisi yhteen kumppaniin ja toisaalta tästä syystä ei tietysti koko avioliiton merkitys voi täyttyä joten ilman sitä voi siten elää ihan vapaasti seksiä harrastaen miten itse tahtoo.

      Terminä "seksistä vapaa" antaa ymmärtää tämän asian ihan päinvastaisena ja miehellä sellainen tilanne ettei ole testosteriaa lainkaan tai muita vaikuttavia.

      Nykyään tiedetään että hormonit vaikuttavat näissä asioissa samoin kuin syömisessä ja yleensä hyvässä olossa ihmisenä.

      Voisiko rahan halukin tai kunnian halu syntyä noiden hormonien kautta samoin, kenties hyvinkin, koska ihminen on sähköinen ja biologinen ja juuri sellainen kuin Jumala on luonut ja jotenkin Jumalassa myös nämä kaikki vaikuttavat, kuten Jumala myös puhuu tavalla ja toisella ja vaikuttaa tahtomista ja tekemistä samoin. Jumalan hallinnassa on kaikki hormoonituotanto myös, samoin kuin ihan jokaisen solun toimiminen ja kokonaisuus myös.

      Jeesus oli kiusattu kuten me kaikki ihmiset, joten varmaan testosteronia myös oli ja varmaankin se Herran Hengen voima vaikutti se ettei langennut koskaan edes sydämen tasolla naista katsoessaan. Jos ei ollut stestosteronia, niin ei olisi ollut kiusauksia myöskään ja miehenä ikäänkuin eunukki tai ei ihan luonnollisen terve. Raamatussa sanotaan että on hyvä että on kiusauksia ja samoin voittajina voidaan voittaa kiusaukset, tietysti se motivaatio ja Jumalan tuomioiden tunteminen olisi tärkeää, jotta voisi suhde Jumalaan olla Jeesuksen opetuksen mukainen. Jeesus kyllä opetti silmästä ja kädestä, joten voidaan ymmärtää verille asti syntiä vastaan taistelemisen merkitys myös näin. Oma veri ei riitä vaan Uhrilampaan verta tarvitaan.

    • TiukkaKysymys

      Joillekin ihmisille rakkaus kumppaniin ei ole niin tärkeää, että sille viitsisi kovin paljoa itsestään uhrata. Kuitenkin yleensä haluavat avioon, syyt ovat muut kuin varsinaisesti rakkaus. Tuollaisessa liitossa toinen osapuoli jää ilman muuta paitsioon, ja hänelle tärkeät asiat jäävät täyttymättä.

      Sitten tuo toinenkin, alunperin etäisempi, voi tuntea kiinnostusta johonkin, johon hänen mielestään oma kumppani ei sovi. Ja lähtee tilaisuuden tullen mukaan "vapaaseen" seksiin, koska haluaa kokeilla.

      Onko tuo seksi sitten "vapaata", vai mitä se on? Onko se "vapaata" myös hänelle, joka on muussa elämässä ulkopuolinen? Mielestäni kaikki osapuolet ovat jotenkin vailla jotain. Mikään valinta ei ole toiminut, vaan kaikki elävät tilapäisessä ratkaisussa. Aika usein taitaa kysymys olla siitä, mitä on se, mitä aidanyliastuja hakee.

      Itse olen epäillyt, kun olen tuollaisessa suhteessa ollut, että hän ei ole koskaan varsinaisesti rakastanut minua, vaan mielessä on ollut joku toinen, jota ei ole saanut. Tätä taas ei yleensä myönnetä, tai sitten hän ei sitä itsekään huomaa.

      No, "vapaa seksi" taitaa olla huono nimitys yleensäkin. Kuvittelisin, että usein juuri se "vapaa seksi" ei olekaan sitä "vapaata", vaan päinvastoin, siinä on mukana ne kaikkein raskaimmat rasitteet.

    • Halunsa mukaan

      vapaassa seksissä elävät ovat nimenomaan niitä synnin orjia.

      Rakkaus terminä voidaan sekoittaa seksuaaliseen haluamiseen (himo) ja onhan sekin ihmisessä yksi piirre ja omaan puolisoon ihan Jumalan hyväksymä, mutta ongelma laajemmin tulee eteen jos syntyy halua myös toisiin oman puolison lisäksi.

      Jumalan valtakunta kuvataan myös kihlautumisena Yljälle ja häät ovat edessä ja viisaat neitsyet pääsevät perille, sillä rakastavat Ylkää ja tarkoittaa hänen opetuksensa mukaan tekemistä eikä lainkaan välttämättä miehillä ainakaan ole tunnetta tässä mukana vaan ihan rationaalista opetuslapseutta ilman pienintäkään haihattelua sadunomaisessa pilvilinnassa.

      Jeesus on Mestari ja veljensä viisaina neitsyinä opetuslapsiaan ja Pyhässä Hengessä parhaimmillaan ollaan yhtä Herran kanssa ja tarkoittaa sen elävän veden vaikuttamaa hyvää Hengen armolahjaa ja sanoja Jumalalta. Näin myös olemme uskon Jeesukseen saaneet ja sitä hyvää ymmärrystä ja viisautta ja tietoa ja kaikkea totuudellista. Tietysti vajavaisena voimme myös väärin tehdä tulkintoja ja siten elääkin vastoin Herran tahtoa erinäisissä asioissa.

      Myös Raamatusta voidaan ihan totuuteen pyrkienkin vilpittömästi tehdä useamman laisia tulkintoja opillisesti kuten kasteesta tai avioliitosta tai erokirjakäytännön sopivuudesta Uuden Liiton pyhien seurakunnassa, samoin naisten asemasta seurakunnassa ja pään peittämisestä rukouksessa ja profetoidessa Pyhässä Hengessä ja muista, sillä aika vähän on näistä kerrottu ja Paavalin kautta lähes ainoastaan monista. Toki tämä avioliittoasia on monen kautta esille tuotu ja jo Mooseksen kautta saadussa Jumalan laissa on selvät ohjeet ja laki on hengellinen ja pyhä ja hyvä, mutta ihmisinä olemme vajavaisia ja epäuskoisia ja rakkaudettomia monesti. Ei nämä asiat ole mitään "tee niinkuin uskot" vaan "tee niinkuin on opetettu".

    • Ihmisenä Jumalassa

      voimme kuitenkin elää joka Jeesuksessa ilman synnin orjuutta tai sitten toisin.

    • eägje

      Ihmistä voi silti rakastaa vaikka lihalliset himot osittain tyydyttää toisaalla. Pelkistetääs asia ihan nauttimiseksi.
      Onko jonkin hienon asian katsominen väärin?
      Onko jonkin hyvän makuisen syöminen väärin?
      Onko hyvän musiikin kuuntelu väärin?
      Onko tuoksuista nauttiminen väärin?
      Saako näitä asioita tehdä jonkun toisen seurassa, kuin puolisonsa kanssa? Saako aviossa oleva ihminen syödä suklaata jonkun toisen kanssa? Lopettaako hän rakastamasta kultaansa, jos nauttii hyvästä musiikista jonkun toisen kanssa? Miksi seksi on mitenkään eri asia kuin mikä tahansa muu aisteilla nautittava asia? Miten voi vaatia ettei nauti jonkun toisen muun kanssa jostain? Voiko puolisolta kieltää suklaan syömisen toisen kanssa? Pitäisikö suklaata ainoastaan syödä puolison kanssa? Millä oikeudella voi rajoittaa toisen nautintoja? Miksi siitä pitää suuttua ja hakea eroa tms, kun toinen nauttii elämästään? Eikö siitä voisi olla iloinen, että puoliso nauttii?

      Entäs kun haluaa nauttia toisesta ihmisestä, ja tämä kielletään? Katoaako se halu? Voiko oikeasti valita mitä haluaa? Miksi pitäisi kieltää itseltään niitä asioita mitä haluaa? Siksi, että puoliso ei ymmärrä, ettei sitä voi päättää mitä haluaa milläkin ajan hetkellä? Joskus tekee mieli suklaata, joskus mansikkaa, joskus ei kumpaakaan. Lakkaako rakkaus puolisoa kohtaan, jos haluaakin just nyt syödä aurajuustoa? Tai kuunnella musiikka? Lukea jotain muuta kirjaa kuin mikä on pöydällä? Pukea päällensä jotain mukavampaa? Harrastaa seksiä jonkun muun ihmisen kanssa? Menettääkö "petetty" osapuoli oikeasti mitään? Jos puoliso on muuten vain poissa, vaikkapa elokuvissa vaikuttaako se toiseen osapuoleen? Mitä jos ei ollutkaan elokuvissa vaan vaikkapa keilaamassa, vaikuttaako se toiseen osapuoleen erilailla? Mitä jos poissaollessa harrasti seksiä? Vaikuttaako se sillä seksin harrastamishetkellä toiseen osapuoleen vai vasta sitten kun toinen osapuoli saa tietää? Loukkaako itse teko vai tieto teosta? Miksi se loukkaa jos "pettävä" tulee samalla lailla kotiin, kuin olisi ollut keilaamassa ja kaikki jatkuu niin kuin ennen "pettämistä"? Onko ero vain "petetyn" mielessä? Olisiko eroa jos ei asiasta tietäisi? Onko kyse vain rajoittuneesta maailmankuvasta? Miksi loukkaantua siitä kun ihmiset tekevät mitä ihmiset tekevät? Miksi halutaan rajata toisen rajattomampi maailma omiin rajoihin? Että itsellä olisi hyvä olla? Mites se toisen hyvinvointi? Tuntuuko toisesta hyvältä, jos hän joutuu kärvistelemään halujensa kanssa?

      Miksi seksi on niin tabu? Miksi seksuaaliset halut pitää piilottaa? Miksi ne halut ovat eri asia kuin muut halut? Miksi pitää omia toisen ihmisen seksuaaliset halut? Miksi seksuaaliset halut eivät ole yhtä arkisia kuin esimerkiksi muut nautittavat asiat, vaikka seksi on melkein jokainen päivä mielessä?

      Miksi elämästä nauttiminen on kielletty?

      Toki kai sitä voi vaatia kumppaniltaan asioita, joiden täytyttyä yhdessäolo jatkuu. Mutta siitä ei oikeastaan voi suuttua jos toinen ei olekkaan se mitä haluaa sen olevan. Itsehän sitä vaatii asioita. Silloin täytyy vain hyväksyä ettei kaikki ole sitä mitä vaatii. Mitä enemmän vaatii sen vähemmän saa pysyvää kumppania, koska ihmiset kasvaa ja muuttuu koko ajan. Ja jos vaatimukset silti pysyy samoina niin voi olla varma ettei tule kestämään.

      • parillinen susi

        Mun mielestä seksi on hieman eri juttu kuin suklaan syönti. Seksiakti tapahtuu niin liki toista ja toisen ruumiissa, ettei sitä voi verrata suklaan syöntiin toisen kanssa. Jos seksi rajataan vain ruumiilliseksi kokemukseksi, unohdetaan sen henkiset puolet. Pelkkä ruumiillinen seksi ilman henkeä on kylmää ja hengetöntä, joskus myös vahingollista sielulle.

        Satunnainen seksi, yhdenyön kumppanit, sopivat ehkä joillekin. Itse siihen tuskin kykenisin, se pakottaisi sulkemaan pois tunteita jotka ovat minulle tärkeitä. En halua rajata tunteideni kirjoa hetken nautinnon vuoksi, haluan tunteideni olevan vapaita.

        Vaikka olen mielessäni sitoutunut yhteen naiseen, nautin silti muiden naisten kauneudesta ja joskus heidän himoitsemisesta. En halua rajata itseäni tuon vaarattoman huvin vuoksi. Se tekee koko elämästä eroottista.

        Lopuksi olen sitä mieltä että vapautta ei ole muualla kuin pään sisässä, ulkoinen maailma on vain täynnä velvollisuuksia, välttämättömyyksiä ja vastuuta.


    • Nyt nykii!!

      Missä kohti Raamattua sanotaan, että on läpikäytävä tiettyjä seremonioita - siis esim. avioliittoon vihkiminen - ennen seksin harrastamista?

      • Nyt nykii,

        Me ihmiset pohjaamme ymmärrystämme raamatun avioliitto-opetuksesta muun muassa 1. Mooseksenkirjan kohtaan jota Jeesus siteeraa Matt. 19:5-6 "Ja hän jatkoi: "Sen tähden mies jättää isänsä ja äitinsä ja liittyy vaimoonsa, niin että nämä kaksi tulevat yhdeksi lihaksi. He eivät siis enää ole kaksi, he ovat yksi. Ja minkä Jumala on yhdistänyt, sitä älköön ihminen erottako."

        On siis ajateltu, että tuo luopuminen ja liittyminen ovat sitä avioitumista. Veikkaisin että jokaisella yhteisöllä on jonkinlainen siirtymäriitti sille kun kaksi ihmistä haluaa sitoutua toisiinsa. Tuon riitin sisältö sitten vaihtelee yhteisön arvoista, elämäntavoista ja kulttuurista riippuen.

        Esimerkiksi Efesolaiskirjeen 5. luvussa Paavali puhuu aviomiehistä ja - vaimoista. Mutta ei raamatusta siis löydy mitään tarkkaa ohjetta sille, miten se avioliitto pitää solmia, millainen seremonia pitää olla tms. Minusta ihan perusjuttuna todetaan että pitää jotenkin selkeästi ilmaista tahto elää yhdessä, tehdä tavallaan sopimus siitä niin asianomaisten kesken kuin koko yhteisön näkökulmasta antaa tämä sopimus tiedoksi. Ja että myös Jumalaa kiinnostaa ihmisen elämä ja hyvinvointi myös tällä osa-alueella.

        Aija-pappi


      • nyppääkö nyt

        Jeesus puhui jotain miten avioliiitto solmitaan vertauksessaan tyhmät ja viisaat neitsyet. Samoin Kaanaan häissä tulee esiin joitain hääperinteitä. Avioitumisesta on monia ohjeita myös vanhassa Testamentissa. OIkeastaan kannattaa katsoa jokainen Raamatun kohta missä puhutaan morsiamesta ja sulhasesta. Näistä voi vetää aika hyvän kokonaiskuvan.


    • Ihmisille Jumala

      antaa sen sukupuolen ja syntymässä kätilö näkee kumpaa sukupuolta (seksi) on ihminen, ja hyvin tehty oli sukupuoli kumpi hyvänsä, ja vain harvoin mitään epäselvää tässä asiassa.

      Ei kukaan ihminen voi itse valita vapaasti sukupuoltaan kun sikiää ja syntyy sitten ihmiseksi äitinsä kohdusta. Tietysti hyvä ihmisen tyytyä siihen mikä on annettu Jumalalta jokaiselle ihmiselle, vaikka tietysti ihmisillä voi olla moninaisia toiveita elämässään mutta ei tarpeellista tietenkään tässä asiassa yrittää muuttua muuksi kuin on syntymästään nähty annetuksi.

      Pelastuksen suhteen ei ole eroa miehellä ja naisella Jeesuksessa, vaan molempia kutsutaan Raamatun evankeliumin kautta.

      • pohdintoja

        Ei kätilö aina näe. Tiedän kaksi tapausta lähipiirissäni jossa asia ei ole ollut yksinkertainen. Toinen on veljeni, jonka kätilö merkitsi tytöksi mutta lääkäri sitten parempaa asiantuntijuuttaan oikaisi.
        Parhaan ystäväni serkulla puolestaan asiassa oli mennyt pidempään, ennen kuin virhe huomattiin. Ilmeisesti voi olla jotain turvotusta jne.

        Lisäksi voi olla kromosomisia erilaisuuksia. Voi syntyä xx-kromosomisena eli naisena mutta olla miehen sukuelimet jne. Kaikenlaisia juttuja on.

        Mieti asiaa tällä tavalla. Jos huomenna heräisit ja sinulla olisi kolmas käsi. Mitä tekisit? Monet varmaan hakeutuisivat lääkärille ja leikkauttaisivat kolmannen käden pois, ollakseen taas kaksikätisiä.
        Entä jos tuntisit olevasi väärässä ruumiissa? Eli katsoisit peiliin ja näkisit naisen vaikka tuntisit sisälläsi olevasi mies?
        Näissäkin tilanteissa nykyään monet hakeutuvat korjauttamaan asian kirurgisesti.


    • vahve

      Vapaa seksi on varmaan sitä ,kun saa pimppaa ,tai jort6ikkaa silloin kun molemmat haluaa .

    • puskanm

      seksi kiinnostaisi, mui olen yksin kotona. pohjanmaa

    • ketsjusta

      Vapaus on arvoista tärkein joka suhteessa. Vapaa seksi on sitä, että saa vapaasti päättää itse, myös siitä ettei harrasta seksiä. Vapaus on siis myös sitä, että ei käytä vapauttaan. Vapaa seksi on ”turmiollista” vain silloin jos se vahingoittaa toista tai siitä tehdään vallankäytön väline.

    • OttoPetteris

      Seksi on uskovaisten mielestä pahin olemassa oleva synti. Erityiseswti se on kamalaa, jos osapuolet eivät ole naimisissa.
      Uskovaisille ei ole kamalaa lestadiolaisten harjoittama omien tyttärien raiskaus. Tai oman vaimon raiskaus. Kamalaa ei myöskään ole lapsiseksi tai pikkupoikien raiskaus. Katolisten piispojen homous on myös sallittu.
      Järkyttävän suuri synti uskovaisille on olla tottelematta lahkon ja kirkkokunnan määräyksiä. Niistä tuomitaan poltettavaksi ja helvettiin. Sitä ennen joutuu totuuskomission eteen. Täysin hyväksyttävää on myös syvä henkinen väkivalta muita kohtaan.
      Vaan kortongin käyttö on pyhäinhäväistystä.

      Arvatkaas kuulunko johonkin uskovaisten lahkoon tai yhdistykseen!

    • kaininlahko

      Seksiä Mökillä

      Se onnistui vihdoinkin. Saimme molemmat järjestettyä viikon loman kaikkien töiden keskellä, ja sain vielä kummivanhemmat suostuteltua siihen, että saamme mökin käyttöön viikoksi.

      Saavumme perille ja nousen autosta ulos. Vedän raikasta metsäilmaa keuhkoihin. Hetken päästä nouset autosta apukuskin puolelta. Katson sinua ja hymyilen. Mielessäni pyörii koko viikon aiotut suunnitelmat. Hymyilet minulle hieman, ja tiedän, että hetken päästä unohdan kaikki suunnitelmat.

      ”Katsele rauhassa ympärillesi, muru. Täällä vietämme seuraavan viikon, eikä ketään muuta mailla halmeilla. Vain me sekä luonnon rauha.”

      Kävelet luokseni ja kiedot kätesi ympärilleni hitaasti. Katsot minua silmiin ja suutelet, jonka jälkeen jäät halaamaan minua. Tunnen lämmön rinnassani, jonka läheisyytesi tuo ja tiedän, että on hetkiä, jolloin sanoja ei tarvita. Puristan sinua hieman tiukemmin syleilyssäni ja nautin hetkestä.

      Päivä menee rattoisasti. Tutustut paikkoihin ja laitat mökkiä hieman kuntoon, samalla kun minä raivaan mökkitien pensaistoa hieman kiitokseksi siellä olostamme.

      Alkaa olla jo iltapäivän puolella, kun huudat minut syömään. Ilmassa ei ole hirveästi puhetta. Molemmat ymmärrämme, että luonnon äänet ovat tällä hetkellä musiikki, jota molemmat kuuntelemme. Aterian jälkeen vain istumme laiturilla sylikkäin ja kuuntelemme aaltojen hiljaista liplatusta laituria vasten, samalla kun odotamme saunan lämpenemistä. Molemmat unohdamme arjen ja kiireen, mikä kotona odottaa. Silitän hitaasti hiuksiasi, kun kesätuuli meinaa pöllyttää niitä silmillesi koko ajan. Välillä suutelen hellästi niskaasi. Voin melkein kuulla sinun kehräävän tyytyväisenä.

      Aika kuluu rattoisasti. Katson taivaalle ja huomaan auringon kiertäneen hieman alemmas. Arvelen saunan olevan lämmin. Suutelen hellästi huuliasi, ja kerron poistuvani katsomaan tilanteen.

      Hetken päästä huudan kaiken olevan valmiina. Eteistilassa tajuan muistuttaa sinua, että täällä ei ole juoksevaa vettä, ja kerron sinulle, mihin ämpäriin olen valmiiksi tehnyt lämminvesisekoituksen.

      Menet edeltä saunaan, ja kuulen äänestä, että aloitat pesemään itseäsi. Seuraan perässäsi ja huomaan sinut juuri, kun olet kaatamassa vettä päällesi. Yllätän sinut ottamalla sinua takaapäin lantiosta kiinni ja vetämällä sinut määrätietoisesti itseäni kohti. Lasket hitaasti ämpärin alas, jolloin nostan käsiäni hieman sekä puolihuolimattomasti sipaisen nännejäsi, jotka ovat hieman kovettuneet puolilämpimästä vedestä. Leikkimielisesti pyörität pakaroitasi lantiotani vasten, jolloin tunnet, että osa minusta hieman kovettuu.

      Suutelen niskaasi hellästi, jolloin äkisti käännyt ja kaadat päälleni saavillisen kylmää järvivettä kikattaen tyttömäisen helisevällä äänellä. Sävähdän kylmää vettä ja katson sinua hymyillen.

      ”Kulta, olet ihanan ilkikurinen…”

      ”Tiedän, siksi minua rakastatkin”, toteat hymy vielä suupielessä ja suutelet minua ennen kuin ehdin sanomaan mitään. Tällä kertaa otat lämmintä vettä ja kaadat sitä minun päälleni, jolloin lämpenen hieman ja pieni tärinäni lakkaa.

      Otat minua kädestä kiinni ja vedät minut määrätietoisesti viereesi lauteille. Ojennat minulle löylykauhan ja itse käperryt kainalooni. Heitän aluksi varovaisesti kiukaalle puoli kuupallista vettä, ja yllätyt huomatessasi, että olen lisännyt veteen hieman pihkantuoksuista aromia.

      Tarjoan sinulle hierontaa, mutta pudistat päätäsi sekä hymyillen tokaiset: ”Näin on hyvä”. Heitän hieman lisää löylyä ja nautimme rauhasta kiukaan sihahtelun ja palavien puiden ratinan ollessa ainoa ääni.

      Silitän sinua hellästi olkapäästä, samalla kun lämpö valtaa meidät ja alamme hikoilla. Huomaan sinun alkaneen silittää reittäni hitaalla liikkellä, jolloin saunan lämpö ja kosketuksesi alkaa jälleen hieman kovettaa minua. Koetan estää ajatuksiani harhailemasta, jolloin kätesi liikahtaa hieman ylemmäs ja tarkoituksella sipaiset hieman elimeni jäykistynyttä vartta. Huokaisen hiljaa, jolloin katsot minua hymyillen.

      ”Tämä olikin juuri se hetki, kun meidän piti mennä uimaan, eikö?”, toteat silmät hieman välähtäen. Huokaisten nousen lauteilta hieman pettyneenä, kerään pesuaineet mukaan ja vedän pyyhkeen vyötäisilleni eteisessä.

      Kävelemme käsi kädessä rantaan. Hukkaamme pyyhkeet laiturille ja laskeudumme hieman lämpimään järviveteen. Hiekkapohjaisessa, hyvin huolletussa rannassa kävelemme vyötärönsyvyyteen ja kietoudumme suutelemaan toisiamme. Katson sinua hetken silmiin. Meinaan sanoa jotain, jolloin nostat etusormesi huulilleni ja pudistat päätäsi hieman. Katsomme toisiamme silmiin, samat sanat mielessä samaan aikaan, kun lievä tuuli kohisuttaa lehtiä puissa. Aurinko painaa ja tunnelma on kaikinpuolin rauhallinen.

      Nostan saippuan esille ja katson kysyvästi sinua. Käännyt ympäri, jolloin toisella kädellä nostan hieman vettä ja valutan sitä päällesi. Uitan saippuaa järvessä ja alan hitaasti pestä selkääsi ja hartioitasi tehden samalla välillä hellästi hierovia liikkeitä, ajattelematta että teen niin.

      jatkuu...

      • kaininlahko

        Painaudun lähemmäs sinua, kiinni sinuun ja alan liikuttaa saippuaa etupuolellasi. Aloitan alavatsan seudulta liikuttaen vapaata kättäni saippuoidun käden perässä, levittäen saippuaa pehmeällä, hierovalla liikkeellä. Liikutan käsiäni hitaasti ylemmäs, tuuma kerrallaan, kunnes saavun rintojen tasolle. Aloitan liikuttamaan ja saippuoimaan aluetta rintojesi alla, sekä siirryn hieman ylemmäksi. Annan käsieni hieman leikitellä nänniesi alueella. Hieron hellän määrätietoisesti aluetta hieman pidempään aina välillä hieman kiusoitellen, nostaen käsiäni ylemmäksi, rintojesi yläpuolelle sekä kaulan alueelle, aina välillä laskien käsiäni alemmaksi ja palaten takaisin hieromaan rintojasi, välillä puristaen niitä koko kämmenellä, välillä leikitellen nännien alueella.

        Alat pyörittää peppuasi hieman lantiotani vasten, ja tunnen kuinka alan jälleen hieman jäykistyä veden pinnan alla. Huomaat tämän ja alat painaa itseäsi minua vasten hieman vaativammin, jolloin lasken vapaan käteni vedenpinnan alle jalkojesi väliin, ja sormeni löytää tiensä klitoriksesi alueelle. Sipaisen sitä hieman tunnustelevasti, jolloin huokaiset syvään ja liikutat lannettasi hieman sormeani vasten kuin antaen luvan.

        Hetken aikaa hieron rintojasi toisella kädellä, samalla kun pyöritän sormenpäätäni veden alla klitoristasi vasten peppusi pyöriessä hitaasti lantiotani vasten. Hukkaan ajantajun, ja äkisti vetäydyt hieman pois ja sukellat pääsi vedenpinnan alle. Nouset ylös pari kertaa, ja tajuan, että huuhdot itsesi saippuasta.

        Nouset pois ja pudistelet hieman hiuksiasi, jotta saat ne niskan taakse johonkin järjestykseen. Ojennat kätesi pyytävästi eteeni, jolloin ojennan sinulle saippuan. Työnnät minua hieman matalammalle, jotta vesiraja on hieman lantioni alapuolella ja kastelet minut samoilla elkeillä kuin tein sinulle aiemmin. Menet selkäni taakse ja alat saippuoida selkääni. Aloitat alhaalta päätyen pikkuhiljaa ylemmäs. Puristat hieman hartioiden kohdalle päästyäsi ja huomaat niiden olevan hieman jäykät päivällä tapahtuneen vesurinheiluttelun ja pensaskarsinnan jäljiltä. Hierot hieman hartioitani, sekä huomaat, että huokaisen syvään ja nautinnollisesti tehdessäsi niin.

        Hetken päästä siirrät kätesi etupuolelleni, aloittaen ylhäältä, siirtyen hieman alemmas jokaisella liikkeellä. Nännieni kohdalla viivyttelet hieman ja hymyilen, vaikka et näekään ilmettäni. Jatkat kumminkin alemmaksi hetken päästä ja viivyt kiusoittelevalla tavalla alavatsan seudulla. Muutaman hetken päästä kumminkin siirrät käsiäsi alemmaksi, jolloin huuliltani pakenee pieni nautinnon huokaus.

        Alat saippuoida puolikovaa elintäni hellällä ottella sekä alat tuntea sen kovenevan pikkuhiljaa. Painaudut lähemmäs minua, ja tunnen rintojesi pehmeyden ristiselässäni, mikä tuo oman eksoottisen tunteen hetkeen, ja kovetun lopullisesti. Tunnet minun värähtävän hieman, jolloin vedät esinahkani taakse. Pidät sitä siellä ja saippuasta liukkaalla kädellä hierot hieman terskani kärkeä hellästi tehden välillä edestakaista liikettä nyrkkiin puristetulla kädellä. Teet tämän kaiken tarkoituksella hitaasti. Hengitykseni muuttuu hiljaiseksi huohotukseksi hyvänolon tunteen aaltojen kulkiessa kehoni läpi alhaalta ylös.

        Hellästi niin kuin aloititkin, lopetat hyväilyni ja käännät minut ympäri katseellasi kehoittaen minua kyykistymään muutaman kerran. Pyrähdän veden alla pari kertaa, jolloin saippua häviää ihostani. Heität saippuan rannalle huomaamattani. Katsot minua rakastavasti silmiin ja polvistut eteeni vielä hieman nostaen järvivettä elimelleni varmistaen sen saippuattomuudesta.

        Aloitat hitaan runkkaamisen, samalla kun katsot minua silmiin hymynkare suupielessä. Kehoni tuntuu vain haluavan enemmän ja enemmän. Lopulta päätät odotukseni. Vedät esinahan kokonaan taakse ja nuolaiset terskani päätä hieman pyörittäen kieltä sen ympärillä ja lopulta ottaen sen kokonaan suuhun. Tunnet, kuinka koko kehoni värähtää.

        Siirrän käteni niskasi taakse. En kumminkaan paina päätäsi, vaan huomaat, että vedän kosteita hiuksiasi pois, jotta ne eivät valahda silmillesi. Katsot minua ja silmäsi hymyilevät. Aloitat hitaasti, vain päätäsi liikuttaen, samalla kun joka liikahduksella kielesi pyörähtää terskani ympäri, ja piinavan muutaman hetken päästä päätät ottaa kätesi mukaan liikkeeseen. Tunnen, kuinka pieni paine sisälläni yltyy, jolloin vetäisen itseäni hellästi poispäin sinusta ja kuiskaan: ”Ei vielä, kulta, ei näin nopeasti.”

        Hymyillen nouset seisomaan ja kiedot kätesi ympärilleni. Suutelemme pitkään, välillä kielenkärkien leikitellessä toistensa kanssa. Alan johdattaa suudelmien saattelemana sinua syvemmälle veteen, ja huomattuani veden ylettävän kaulallesi otan sinua lantiolta kiinni ja nostan sinua hieman. Ymmärrät, mitä aion ja nostat kätesi niskani taakse.

        jatkuu...


      • kaininlahko
        kaininlahko kirjoitti:

        Painaudun lähemmäs sinua, kiinni sinuun ja alan liikuttaa saippuaa etupuolellasi. Aloitan alavatsan seudulta liikuttaen vapaata kättäni saippuoidun käden perässä, levittäen saippuaa pehmeällä, hierovalla liikkeellä. Liikutan käsiäni hitaasti ylemmäs, tuuma kerrallaan, kunnes saavun rintojen tasolle. Aloitan liikuttamaan ja saippuoimaan aluetta rintojesi alla, sekä siirryn hieman ylemmäksi. Annan käsieni hieman leikitellä nänniesi alueella. Hieron hellän määrätietoisesti aluetta hieman pidempään aina välillä hieman kiusoitellen, nostaen käsiäni ylemmäksi, rintojesi yläpuolelle sekä kaulan alueelle, aina välillä laskien käsiäni alemmaksi ja palaten takaisin hieromaan rintojasi, välillä puristaen niitä koko kämmenellä, välillä leikitellen nännien alueella.

        Alat pyörittää peppuasi hieman lantiotani vasten, ja tunnen kuinka alan jälleen hieman jäykistyä veden pinnan alla. Huomaat tämän ja alat painaa itseäsi minua vasten hieman vaativammin, jolloin lasken vapaan käteni vedenpinnan alle jalkojesi väliin, ja sormeni löytää tiensä klitoriksesi alueelle. Sipaisen sitä hieman tunnustelevasti, jolloin huokaiset syvään ja liikutat lannettasi hieman sormeani vasten kuin antaen luvan.

        Hetken aikaa hieron rintojasi toisella kädellä, samalla kun pyöritän sormenpäätäni veden alla klitoristasi vasten peppusi pyöriessä hitaasti lantiotani vasten. Hukkaan ajantajun, ja äkisti vetäydyt hieman pois ja sukellat pääsi vedenpinnan alle. Nouset ylös pari kertaa, ja tajuan, että huuhdot itsesi saippuasta.

        Nouset pois ja pudistelet hieman hiuksiasi, jotta saat ne niskan taakse johonkin järjestykseen. Ojennat kätesi pyytävästi eteeni, jolloin ojennan sinulle saippuan. Työnnät minua hieman matalammalle, jotta vesiraja on hieman lantioni alapuolella ja kastelet minut samoilla elkeillä kuin tein sinulle aiemmin. Menet selkäni taakse ja alat saippuoida selkääni. Aloitat alhaalta päätyen pikkuhiljaa ylemmäs. Puristat hieman hartioiden kohdalle päästyäsi ja huomaat niiden olevan hieman jäykät päivällä tapahtuneen vesurinheiluttelun ja pensaskarsinnan jäljiltä. Hierot hieman hartioitani, sekä huomaat, että huokaisen syvään ja nautinnollisesti tehdessäsi niin.

        Hetken päästä siirrät kätesi etupuolelleni, aloittaen ylhäältä, siirtyen hieman alemmas jokaisella liikkeellä. Nännieni kohdalla viivyttelet hieman ja hymyilen, vaikka et näekään ilmettäni. Jatkat kumminkin alemmaksi hetken päästä ja viivyt kiusoittelevalla tavalla alavatsan seudulla. Muutaman hetken päästä kumminkin siirrät käsiäsi alemmaksi, jolloin huuliltani pakenee pieni nautinnon huokaus.

        Alat saippuoida puolikovaa elintäni hellällä ottella sekä alat tuntea sen kovenevan pikkuhiljaa. Painaudut lähemmäs minua, ja tunnen rintojesi pehmeyden ristiselässäni, mikä tuo oman eksoottisen tunteen hetkeen, ja kovetun lopullisesti. Tunnet minun värähtävän hieman, jolloin vedät esinahkani taakse. Pidät sitä siellä ja saippuasta liukkaalla kädellä hierot hieman terskani kärkeä hellästi tehden välillä edestakaista liikettä nyrkkiin puristetulla kädellä. Teet tämän kaiken tarkoituksella hitaasti. Hengitykseni muuttuu hiljaiseksi huohotukseksi hyvänolon tunteen aaltojen kulkiessa kehoni läpi alhaalta ylös.

        Hellästi niin kuin aloititkin, lopetat hyväilyni ja käännät minut ympäri katseellasi kehoittaen minua kyykistymään muutaman kerran. Pyrähdän veden alla pari kertaa, jolloin saippua häviää ihostani. Heität saippuan rannalle huomaamattani. Katsot minua rakastavasti silmiin ja polvistut eteeni vielä hieman nostaen järvivettä elimelleni varmistaen sen saippuattomuudesta.

        Aloitat hitaan runkkaamisen, samalla kun katsot minua silmiin hymynkare suupielessä. Kehoni tuntuu vain haluavan enemmän ja enemmän. Lopulta päätät odotukseni. Vedät esinahan kokonaan taakse ja nuolaiset terskani päätä hieman pyörittäen kieltä sen ympärillä ja lopulta ottaen sen kokonaan suuhun. Tunnet, kuinka koko kehoni värähtää.

        Siirrän käteni niskasi taakse. En kumminkaan paina päätäsi, vaan huomaat, että vedän kosteita hiuksiasi pois, jotta ne eivät valahda silmillesi. Katsot minua ja silmäsi hymyilevät. Aloitat hitaasti, vain päätäsi liikuttaen, samalla kun joka liikahduksella kielesi pyörähtää terskani ympäri, ja piinavan muutaman hetken päästä päätät ottaa kätesi mukaan liikkeeseen. Tunnen, kuinka pieni paine sisälläni yltyy, jolloin vetäisen itseäni hellästi poispäin sinusta ja kuiskaan: ”Ei vielä, kulta, ei näin nopeasti.”

        Hymyillen nouset seisomaan ja kiedot kätesi ympärilleni. Suutelemme pitkään, välillä kielenkärkien leikitellessä toistensa kanssa. Alan johdattaa suudelmien saattelemana sinua syvemmälle veteen, ja huomattuani veden ylettävän kaulallesi otan sinua lantiolta kiinni ja nostan sinua hieman. Ymmärrät, mitä aion ja nostat kätesi niskani taakse.

        jatkuu...

        Pidättelen sinua käsivarsillani veden ympäröidessä meitä ja ohjaat terskanpääni oikeaan paikkaan, häpyhuulillesi. Puristat hieman hartiotani lujemmin, kun lasken sinua hellästi alemmas työntyessäni pikkuhiljaa kokonaan sisällesi. Vedät itsesi minuun kiinni ja huokaiset nautinnollisesti korvaani, enkä voi estää itseäni tekemästä samoin. Viivyn häviävän hetken paikoillani, ennen kuin alan liikuttaa hitaasti lantiotani tehostaen liikettä samalla käsilläni.

        Välillä vetäydyt kauemmas ja katsot minua silmiin, kun naimme hitaasti, kiireettä veden alla sylikkäin, ja välillä vetäydyt huokaisemaan korvaani puristaen minua vahvemmin. Tunnet, kuinka vartaloni värähtelee nautinnosta ja kuinka silmissäni palaa intohimo katsoessani sinua silmiin. Hetken päästä värähtelyt alkavat voimistua, ja näyttää, että valmistaudut siihen, että tulen, jolloin nostankin sinut pois ja halaan sinua pitkään edelleen hieman värähdellen kiihkosta.

        Katsot kysyvästi minua silmiin, jolloin hymyilen sinulle hieman vihjaavasti ja tokaisen hieman hengästyneenä: ”Ei vieläkään, kulta, meillä ei ole mitään kiirettä mihinkään. Eihän koko saunareissu vielä ole ohi”. Näytät siltä kuin olisit leikkimielisesti möksähtämässä, jolloin suukotan sinua nenänpäähän ja otan kädestäsi kiinni alkaen johdattaa sinua rantaan. Heitämme pyyhkeet ympärillemme, ja huuhtelen saippuan pikaisesti järvessä.

        Heitämme pyyhkeet saunan eteishuoneeseen ja kapuamme lauteille. Käperryt jälleen kainalooni posket söpöllä tavalla punoittaen, ja sihahduksen saattelemana heitän löylyä, jolloin tuttu pihkainen aromi nousee ilmaan. Lämmittelemme hetken, ja tunnen kuinka pulssini alkaa hieman tasaantua kiihkon kadotessa minusta. Huokaisen syvään, heitän lisää löylyä, nostan jalkani kiukaan edessä olevalle tasolle ja nojaan takaseinään nautinnollinen ilme kasvoillani.

        Käännyt niin, että pääset makaamaan selällesi viereeni, pää vatsani päällä. Lasken käteni rintojesi alapuolelle, ja heitän hieman lisää löylyä. Tunnen kuinka rentoutuminen valtaa kehoni ja sinäkin huokaiset syvään ja otat käsilläsi kiinni kädestäni. Puristat sitä rakastavasti, ja näyttää kuin melkein halaisit sitä. Katsot minua ilkikurinen ilme kasvoillasi ja pyydät heittämään kerralla hieman pidemmät löylyt. Teen työtä käskettyä, jolloin hetken puristat kättäni lämpöaallon iskiessä, nostat toisen käden niskasi taakse ja suljet silmäsi.

        Hieman vihjaavasti liikautat kädelläsi päälläsi lepäävää kättä rintojesi suuntaan, jolloin samassa ymmärrän vihjeen sen kerralla pidempien löylyjen takana. Hymyillen liikautan kättäni ylemmäksi puristaen hellästi rintaasi. Äännähdät hieman ja siirrät kättäsi ylemmäs käsivarrellani. Jatkan hyväilyäni kuljettaen sormenpäitäni nännipihallasi pyörivällä liikkellä ja lopuksi alkamalla rauhallisesti hieroa nännejä, puristellen, kiusoitellen. Hengityksesi tihenee hieman, ja lähden liikuttamaan kättäni rinnoiltasi alemmaksi, pitkin vatsaasi, alemmaksi, kunnes huomaan kiusakseni, että en yletä alemmaksi.

        Avaat silmiäsi hieman, hymyilet omaa hymyäsi, näytät minulle kieltä, ja siirrät kädelläsi käteni takaisin rinnoillesi. Suljet jälleen silmäsi, ja huomaan, kuinka otat kätesi pois käsivarreltani ja siirrät sen määrätietoisesti jalkoväliisi. Koukistat hieman kiukaanpuoleista polveasi ja levität haarojasi. Hyväilen rintojasi, samalla kun rauhallisesti runkkaat itseäsi maatessani sylissäni.

        Tunnelma ja saunan lämpö tekevät tehtävänsä ja jännityn hieman tuntiessani, että alan jälleen hieman koveta. Huomaat tämän ja otat pääsi alla olleen kätesi, liikutat sen elimeni varrelle puristaen sitä hieman tavallista kovempaa, alkaen samalla runkata myös minua. Suljen silmäni nautinnosta ja huokaisen syvään. Tajutessani, että en kestä kovin pitkään tätä menoa lopetan rintojesi hyväilyn ja nousen hieman pyytäen samalla sinua eteeni istumaan lauteille.

        Siirrän sinut paikalleni lauteille. Suutelen sinua hetken kiihkeästi, ja laskeudun alemmas suudellen rintojasi, vatsaasi ja lopulta polvistuen eteesi, vetäen jalkasi kiukaan äärellä olevalle laudalle lepäämään. Lantiosi värähtää hieman tuntiessasi kieleni ensikosketuksen reisiesi sisäpinnalla. Vaihdan suudelmiin ja lähenen kohti jalkoväliä suudellen koko matkan ajan satunnaisesti eri paikkaa.

        Siirrät kätesi takaraivolleni tuntiessasi kielenkärjen häpyhuulillasi ja voihkaiset hieman, kun siirrän sen klitoriksesi alueelle kiihdyttäen koko ajan tahtia. Otan sormen avukseni ja aloitan edestakaisen liikkeen samaan tahtiin kieleni kanssa samalla hakien g-pistettäsi. Huomaan löytäneeni sen, kun äkisti kaaristat hieman selkääsi, jolloin tähtään jokaisella työnnöllä sormenpääni hipaisemaan sitä.

        jatkuu...


      • kaininlahko

        Huomaan, että alat voihkia hieman äänekkäämmin, ja odottamatta puristat pääni itseäsi vasten ja värähdät muutaman kerran voimakkaasti hieman korkeamman voihkaisun paetessa huuliltasi. Lopetan rauhallisesti jatkaen hitaasti nuolemista ja lopettaen sen hetken päästä kokonaan. Ylös noustessani heitän hieman vettä naamalleni ja poistan kiimasi naamaltani.

        Istahdan vierellesi lauteelle, ja katsot minua hieman epäuskoisella katseella samalla todeten: ”Ei, ei tämä ollut vielä tässä.” Nouset syliini ja ohjaat toisella kädellä minut sisällesi, samalla kun otat toisella kädellä seinästä tukea. Siirrän käteni lantioille ja puristan sitä voimakkaammin tuntiessani, kuinka liu’un sisällesi. Otat molemmilla käsillä seinästä tukea ja aloitat voimakkaan ratsastamisen. Nostan katseeni hämmästyneenä silmiisi ja takaisin kuvastuu puhdasta halua.

        Nousen istumaan ja puristan sinua itseäni vasten, jolloin otat tukea selästäni, mutta et kumminkaan hidasta tahtiasi. Välillä vetäydyn taaemmaksi, jotta pääsen puristelemaan rintojasi, samalla kun ratsastat minulla purren hieman huultasi samalla. Alan tuntea jälleen tutun paineen nivusissani, jolloin otan sinusta kiinni ja nostan sinut lauteille istumaan.

        ”Kulta, täällä ei edelleenkään ole juoksevaa vettä, joten en voi noin vain tulla sisällesi.”

        Katsot minua katoavan hetken ja otat kiinni pakaroistani vetäen minut lähemmäksi itseäsi. Otat elimeni kerralla kokonaan suuhusi ja alat liikuttaa päätäsi rytmikkäästi auttaen toisella kädellä. Yritän hieman hillitä sinua, mutta toisellä kädelläsi puristat minua pakarasta ja vedät vaativasti itseäsi päin. Koetan pitkittää tulemistani hetken. Tuntuu liian hyvältä ollakseen totta. Tuntuu, että kaikki veri kehostani on keskittynyt lantioni seudulle.

        Siirrän käteni niskasi taakse ja katson sinua silmiin. Tunnen tulevani, ja silmissäni välähtää, samalla kun en voi estää pientä huutoa pääsemästä huuliltani. Samalla hetkellä tunnen koko kehoni jännittyvän uudestaan ja tunnen uuden aallon kulkevan lävitseni. Tällä kertaa parahdan hieman tullessani ja silmissä sumenee hieman. Hieman hatarasti otan tukea seinästä ja rojahdan viereesi lauteille.

        Huuhtelet suusi pikaisesti vedellä ja tulet viereeni makoilemaan. Pulssini tuntuu ravaavan edelleenkin jossain sietokyvyn rajoilla, kun sumeus pikkuhiljaa poistuu silmistäni. Suutelet minua, hymyilet hieman ja sanot tyytyväisellä äänellä: ”Kulta, tämähän oli vasta ensimmäinen ilta. Elä vielä tajuasi menetä.” Huokaisen leikkimielisesti syvään ja vedän sinut voipuneena kainaloon.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2615
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1937
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1671
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1665
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1626
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      35
      1599
    8. 91
      1543
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      117
      1408
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe