Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Porvarispunttien epädemokraattinen arvovalta

22222222222222222222

perustuu valheelliseen hyvyyteen. Vai on Suomi muka hyvinvointivaltio? Kansa voi saada todellista valtaa vain vallankumouksessa - Lenin.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kommunistit hiiteen

      Suomi on tällä hetkellä kommunistinen maa. Julkisen sektorin koko on yli 50 % BKT:sta. Tämä on fakta, eikä siitä pääse yli, eikä ympäri.

      On siis luonnollista, että perseelleenhän täällä menee kaikki. Teidän olisi vihdoin aika ymmärtää, että se on nimenomaan se kommunismi, joka tuhoaa maan kuin maan.

      Toki, jos haluatte vielä kommunistisempaan maahan, tervemenoa pohjoiskoreaan.

      Ajattelukykyinen ihminen osaa vetää jotain johtopäätöksiä tosiasioista. Jokainen kommunistinen maa on tuhoutunut ennemmin, tai myöhemmin. Pohjoiskorea vielä jyrää, mutta tuskin edes sinä voit sanoa sen olevan hyvällä tiellä.

      Venäjät ja Kiinat ovat lähteneet hurjaan nousuun heti, kun niiden kommunismi kaatui ja taloutta alettiin pyörittää markkinatalouden ehdoin. Sama on tapahtunut myös kaikissa muissa vanhoissa kommunistisissa maissa. Kommunismin jälkien korjaaminen kestää kuitenkin sukupolvien ajan.

      Myös Suomessa kommunistien kädenjälkiä saadaan korjata pari sukupolvea, kunhan tästä kommunismista vihdoin päästään..todennäköisesti vasta täydellisen pohjan kautta, valitettavasti. Teidän kaltaiset kommunistit kun yleensä tajuatta vasta sitten, kun koko maa on täysin raunioina.

    • kirkasotsa

      Kiinassa pitää kyllä valtaa Kiinan kommunistinen puolue. Venäjällä kommunismin kukistuttua valtion omaisuutta varastettiin,sosiaaliturva romahti,oligarkit saivat valtaa ja mafia kukoisti. Taisi olla sellainen porvarillinen vallankumous.

    • Kansalla on mahdollisuus äänestää miten haluaa ja siten valta on kansalla. Ihan oma vika kun sitä oikeutta ei käytetä. Vallankumouksissa ei ole mitään demokraattista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1668
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1486
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe