Totta vai tarua?

rtsrgts

Olen menettänyt vuoden sisään molemmat mummoni. Molemmat näkivät enneunia ja kertoivat niistä minulle. Ensimmäisen mummoni menehtymisen jälkeen itkin voimakkaasti sängyssä käpertyneenä kuin sikiö, tunsin hyvin vahvasti, että minua lohdutetaan, tunsin kuinka joku silittää päätäni, tunsin hetkellisen kosketuksen niin voimakkaasti, että pomppasin pystyyn! Olin aika itkuinen, joten en tiedä olenko voinut itse kehittää sen aistimuksen jotenkin? Tätä ennen olin pyytänyt Jumalaa apuun. Toinen mummoni kuoli viime viikolla. Karmeaa, mutta näin enneunen n. 1 viikko ennen, että jotain surua on luvasssa (olin todella surullinen kun heräsin). Uni meni näin: oveen koputetaan meidän kotona, avaan oven ja oven takana on pieni nainen/tyttö (voi olla lapsi tai vanhus, koska on niin pieni) ja hän on hyvn pahoillaan (jostakin), tunnen, että hän tulee lohduttamaan minua ja hän ojentaa kukkakimpun ja on hyvin surullinen/pahoillaan ja minä halaan häntä liikutuksesta ja itken unessa. Kysyn häneltä: missä asut? Tyttö/nainen vastaa, että ei missään, ei hänellä ole kotia. Muistin myöhemmin, että mummoni aina sanoi noin (hän suri kun hänellä ei ollut kotia, koska asui vanhainkodissa). Kävin katsomassa mummoa aaton aattona ja menin kirkkoon tämän jälkeen ja ostin enkelikuusenkoristeen. Unessa esiintynyt tyttö oli hyvin samanlainen kuin tuo enkeli, jonka ostin kirkosta. Muutakin ihmeellistä tapahtui: koko joulun ajan joulukuusemme valot syttyivät itsestään palamaan ja sammumaan vähän väliä ja usein hyvin symbolisissa kohdissa (esim. lapset halaavat toisiaan ja valot syttyvät itsestään kuuseen palamaan samalla hetkellä kun lapset halaavat yms.). Tahdon uskoa, että tuo kirkosta ostamani enkeli olikin "oikea enkeli" , koska ilmestyi unessa (tuli lohduttamaan) ja lähetti ihmeellisiä viestejä valon muodossa. Toki kaikki voi olla sattumaa vai mikä on teidän tulkinta tapahtuneesta? Olen hyvin herkkä ihminen ja vaistoan monet asiat etukäteen (mieheni sanoo minulla olevan seitsemäs aisti)

4

131

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kokeiletodellisuutta

      Kaikki oli sattumaa. Aivosi tekevät ihmeellisiä asioita. Myöskään kumpikaan mummoistasi ei oikeasti nähnyt enneunia koska kukaan ei oikeasti näe enneunia.

      • rtsrgts

        En itsekään aiemmin uskonut, mutta mummoni ei edes ollut uskovainen eikä muutenkaan uskonut mihinkään ellei siitä ollut todistetta. Miten sitten selität sen, että hän näki ennalta unessa joka ikinen kerta kaikkien läheistensä poismenot, joista suurin osa tuli kuitenkin yllätyksenä ja erään onnettomuudenkin hän ennusti täysin tarkasti?


    • kokeiletodellisuutta

      Selitän sen sillä, että jokut ihmiset puhuvat paljon unistaan ja kuvitelmistaan. Herkkäuskoinen kuuntelija muistaa vain ne puheet, jotka jotenkin voidaan sovittaa sitten muka tapahtuneiksi ennustuksiksi.

      Usein käy niin, että jätetään tyystiin huomiotta sellaiset "enneunet" jotka eivät toteudu. Tai jos oikein haluaa niin väkisin sovittamalla lähes minkä unen vaan saa sopimaan ainakin vertauskuvainnolliseksi enteeksi.

      Sellainen on ihmisen mielikuvitus.

    • luota

      Sattumaa ei ole olemassakaan, kaikella on tarkoituksensa. Luota näihin viesteihin ja luota omaan sisäiseen ääneesi rohkeasti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2830
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      104
      2065
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      993
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe