UPS toimitus

Jeeje

Eli tilasin hollisterilta vaatteita, ja paketin piti tulla tänään ovelle. Aamulla soitettiin että kuljettaja tuo paketin klo 13-16 ja tämä oli ok, koska olin kotona koko päivän. Kello 15.30 näen UPS:n auton pihassa ja lähdin samantien ulos, koska kerrostalomme ovet ovat aina lukossa. No auto oli tällävälin ehtinyt jo häipyä ja postilaatikossa kirje, että uusi toimitusyritys huomenna 14-16.

Siis eikö näillä kuljettajilla todellakaan ole asiakkaiden puhelinnumeroita, jos ei ole ovisummeria tai ovet on lukossa? Mitenköhän tämä kyseinen kuljettaja ajatteli paketin toimittaa..Pitää vissiin kytätä huomenna 14-16 ikkunan edessä ja juosta samantien ulos kun auton näkee...

153

36698

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fvbnj

      Olisiko mahdollista sisällyttää osoitteeseesi myös ovikoodi: OVIKOODI XXXX? Tällöin kuski näkisi sen samalla kuin katsoo osoitteen.

      UPSin asiakaspalveluun voisi myös yrittää ilmoittaa ovikoodin kuskille välitettäväksi, kun seurannasta näkee paketin olevan matkalla Suomeen.

      Mulle on kuski aina soittanut viimeistään muutamaa minuuttia ennen tuloaan lähinnä varmistaakseen, että ollaan vastaanottamassa. Jos ei olla kotona, on säästynyt turha lenkki. Enimmäkseen olen käyttänyt DHL:aa, mutta sama on ollut asia Fedexin ja UPS:n kanssa. On ilmeisesti paljon kuskista kiinni.

      Kuriiripalvelut ovat alunperin firmojen käyttööm. Niissähän yleensä on joku aina paikalla työaikana vastaanottamassa pakettia. Yksityishenkilöille on hankalampaa varsinkin päiväjakelun osalta varata joku vastaanottamaan pakettia. DHL:lla on isommilla paikkakunnilla myös iltajakelu. Sitä käytetetään nimenomaan kotijakeluun.

    • Jeeje

      Ongelmana vaan on se, että ei ole mitään ovikoodia. Soitin ups:lle, sovittiin että jätän oven auki jotenkin sinä kellonaikana kun paketin pitäis tulla. Ei mitään parasta palvelua kylläkään

    • ljlljlk

      Onhan ihme talo, jos ovet aina lukossa ja ei ovisummereita.

      • eks tiä

        On ihan tätä päivää, että ulko-ovessa on ovikoodi!!


      • Anonyymi

        Aika suuri osa suomen taloista on ilman ovikoodia, turvallisuutta


    • jepujee3

      Aina ei puhelinnumerot ilmesty "pakettikorttiin" eli labeleihin tai rahtikirjaan. Tämä on pitkälti lähettäjästä kiinni ilmoittavatko sitä vai ei. Yritys saa pelkästään kuluja soittamisesta ja pahimmassa mahdollisessa tapauksessa asiakas soittaa takaisin ja vaatimalla vaatii paketin vielä samana päivänä. Tämä osoite ei todennäköisesti satu sinä päivänä enää reitin varrelle jolloin kuljettaja joutuu ajamaan ylimääräistä viedäkseen paketin perille.

      • Vältä UPSia

        Upsin kuskit eivät soita koskaan vaikka numero olisi paketissa. Eivätkä piittaa asiakkaan vaatimuksista saati että ajaisivat ylimääräisiä lenkkejä. Usein eivät ole edes yrittäneet toimittaa lähetystä vaikka niin väittävätkin. Onhan noita joskus koko päiväkin odoteltu. Pääsevät nopeammin oluelle kun reitin reunoilla olevat kohteet jätetään jakamatta.


      • toheloita
        Vältä UPSia kirjoitti:

        Upsin kuskit eivät soita koskaan vaikka numero olisi paketissa. Eivätkä piittaa asiakkaan vaatimuksista saati että ajaisivat ylimääräisiä lenkkejä. Usein eivät ole edes yrittäneet toimittaa lähetystä vaikka niin väittävätkin. Onhan noita joskus koko päiväkin odoteltu. Pääsevät nopeammin oluelle kun reitin reunoilla olevat kohteet jätetään jakamatta.

        Samaa mieltä, soitin maanantaina UPS:lle siirtääkseni paketin toimitusta, sanoivat ettei kuskit soita, kysyin miten kuvittelette saavanne paketin perille. Kaiken huvittavinta, toim. päivämäärää ei voinut etukäteen siirtää, vaan kuskin pitää tehdä yksi toim.yritys, vasta sen jälkeen voi uuden toim ajan sopia. Osoitteeni ei näy navigaattorissa joten toimitus on heiltä ylipääsemätön, ja kun eivät kerran soita, ulkoiluttavat pakettia turhaan. Ei ole hyvää palvelua. Ei pitäisi ottaa sellaisia töitä kun ei pysty hoitamaan. Jatkossa valitsen tarkemmin mikä on toimitustapa, ja mitä kuljetuspalvelua käytän. En ainakaan ups.


      • Eki-1234

        Sama juttu nyt toissapäivänä, ihmettelin itse kun toimitus siirretty seuraavalle päivälle ja taas sama juttu seuraavana päivänä. Soitin ja ihmettelin muksi kuski ei voi soittaa vaan kääntyy aina pois kun alaovet meilläkin lukossa aina. Lopulta kävin Hyvinkäältä käsin 54km:n päästä prätkällä hakemassa.


    • René Mattson

      Kyllä siinä meidän käyttämässä kuljetustietokoneessa (Fleet 101) on kohta "lisätiedot" joskus tosiaan siihen on annettu ovikoodi, puhelinnumero, lupa jätttää paketti johonkin, tai muita lisätietoja, esim jos käynti eri ovesta tms

    • Petetty olo

      Oli kahdelta eri taholta luvattu paketin toimitus Perjantaille. Ja niin vain tietysti kävi, että lupaus petettiin ja kummityttö jäi syntymäpäiviensä kunniaksi ilman lahjaa. Mitään kommunikaatiota ei päivän päätteeksi tullut. Erittäin anteeksiantamaton palvelu tuli minun kohdalleni ja se, että käytänkö tätä palvelua enää jää nähtäväksi. Anteeksipyynnöt ei vain korvaa tätä kusetusta.

    • Nyt paloi käpy

      UPS:n kautta ei kannata kyllä tilata yhtään mitään. Kukaan työssäkäyvä ei juuri ole päivisin kotona. Ehkä huonoin systeemi tällä firmalla mitä oon ikinä kuullut. Helvetti, kolmas lähetys lähti jo takaisin tilaajalle.

      • Yksi vaihtoehto

        Jos verkkokaupan toimitus on UPS:n kautta, laitan aina toimitusosoitteeksi työpaikan osoitteen. Näin siksi koska tosiaan se toimitus on aina päiväaikaan ja eipä silloin kotona tule oltua. Työpaikalla paketin voi kuitata kuka vain. Tietysti riippuu työpaikasta onko tällainen menettely mahdollinen.


      • UPShit

        Vaikka laittaa työpaikallekin tulemaan, ei sekään ole auttanut, myöhässä Ups on aina, sitten pitää laittaa aina paketit takaisin kun ylittyy 2-5 pv, yleensä aina. Täysi spede firma tuo UPS.
        Sitten valehtelevat härskisti asiakaspalvelussa, ja alkavat syyttämään alihankkijoita, kun eivät muuta keksi, ei minkäänlaista vastuunkantoa.


    • kookoo55

      Mielestäni UPSilta on ennen soitettu, mutta nyt oli ensimmäinen kontakti koko firmasta kun tuli postissa lappu että "Emme pysty toimittamaan lähetystä".

      Soiton soittoa ei ollut tullut firmasta, kuskilta, ei mistään. Ulko-ovella oli käyty useampi kerta, ihmettelen vain että jos ei ekalla kerralla ole sitä ovikoodia niin mistä se ilmestyisi toiselle kerralle??

      Soitin lapussa olevaan numeroon ja kuulin että soittamattomuus on UPSin policy kaikkialla missä toimivat.

      Mitä järkeä tässä on? Mitä heille maksaa käydä ovellani monta kertaa? Ja tosiaan, mistä se koodi sinne päähän ilmestyisi jos sitä ei alun alkaenkaan ole???

      • mummo.

        Mitä järkeä on olla soittamatta? Miten sitten se paketti toimitetaan, jos käydään ovella eikä päästä sisään jne. Velvoittavatko he paketin tilaajan käymään jossakin ups:n rahtiterminaalissa hakemassa paketin itse? Maksaako se upsin kuljetus eli näkyykö tuotteen hinnassa?

        Ovikoodi, pitääkö se ilmoittaa jo pakettia tilattaessa, laittaa se osoitteeseen? Muuttuvatko koodit?

        Itselle kävi kerran kauan sitten niin että huonekaluliikkeestä piti tulla sänky. Silloisessa talossa oli ovikoodit! No jaa minä olin niin nuori ja uuno, etten sitä ilmoittanut. Ja arvatkaa kuinka hirveät haukut sain miltei naama punaisena karjuvalta kuskilta! Hehhe. Oli päässyt kai sitten jonkin toisen asukkaan oven avauksella. Tosin, itse olin odottanut ulkona sitä autoa tulevaksi,,, vaan kun ei ollut tullut silloin kun oli luvattu menin sisään asuntooni... Se siitä. Silloin ei vielä ollut matkapuhelimia.


    • malla..

      Joo, UPS on ihan PERSEESTÄ!!!!!!! Sanoivat että on käynyt, mut ne ei edes ole käynyt täällä tuomassa pakettia.
      Perseestä ups!!!

      • MJM 2

        Itse jätän tilaamatta jos toimittajana UPS.


    • jambbaaaaaa

      Tilasin torstaipäivänä vaatteita netistä. Track my orderista sain selville, että UPS on toimittanut paketin johonkin pisteeseen Saksassa. Miten paketti liikkuu Saksasta Suomeen Standard Deliveryllä? Asun lähellä Helsingin keskustaa, joten paketin saamisessa ei pitäisi olla ongelmaa, varsinkin, kun UPS:llä on puhelinnumeroni ja aion olla kotona odottamassa pakettia.

    • kuritusmakkara

      Ei mene kyllä jakeluun (lol), että miksi täällä ylipäätään pitää olla UPS:n kaltainen firma pilaamassa muuten hyvin toimivan postijärjestelmän. Aina kun näen postissa UPS:n seurantakoodin, niin kierrokset nousevat uusille lukemille. Nykyisin vielä monessa paikassa piilotetaan tieto UPS:n käytöstä tilausvaiheessa, mikä on tosi keljua. Ihan oikeasti voisin maksaa ylimääräistä, että laittaisivat ihan perus fakin' postiin lähetykset.

      Soittelin tässä juuri UPS:lle kun tuli seurantakoodi ja minäpä olin luullut toimitustyypistä, että se tulee postilla, enkä siis ollut laittanut ovikoodeja lähetykseen. UPS:llä sanottiin, ettei koodeja voi kertoa ennen kuin toimitus on Suomessa, muutoin ne todennäköisesti katoavat järjestelmästä. Huippua. No, soittelin sitten kun paketti oli kotimaassa ja sain koodit annettua. Kyselin, kun joskus aiemmin on saanut myös valita, mihin toimitukseen (päivä/ilta) paketti laitetaan, mutta siinä tuli taas uusi jekku.

      UPS sanoi, että koska lähetykseni on jokin standardipaska, niin en saa valita, mihin toimitukseen se menee. Eli minun pitäisi maksaa ylimääräistä paremmasta palvelusta, mutta hei, enhän minä edes pysty tekemään sitä, kun lähettäjällä ei ole vaihtoehtona sellaista! Kiitoksia taas kerran turhasta syyllistämisestä. Ilmeisesti tosiaan UPS:llä on niin paljon rahaa, että lähettejä voidaan ajattaa turhan päiten pitkin kyliä ihan vain että asiakasperhanat ymmärtäisivät sitten ensi kerralla ostaa kalliimman kuljetustuotteen. Todellista kapitalistin logiikkaa.

      Jo UPS:n alkutaipaleella täällä ei mennyt jakeluun, että miksi tuollainen tarvitaan toimivan postin rinnalle. Hämmennys kasvaa vuosi vuodelta vain enemmän. Kyse on sellaisesta normi kapitalistimeiningistä että luodaan palvelu, jolle ei ole tarvetta alunperinkään.

      • käy firmoille

        UPS ja muutkin kuriirifirmat käyvät hyvin firmoille, joissa on aina työaikana joku vastaanottamassa lähetyksiä. Ovat huonoja yksityishenkilöille. UPS standardia käytetään paljon Saksasta Suomeen lähetettäessä, koska se on halvempi kuin postipaketti. Tulevat kutakuinkin samassa ajassa.

        Kuriirifirmojen investoimmit ovat mitättömiä verrattuna Postin investointeihin. Postitoimipaikkaverkosto ja nyttemmin pakettiautomaatit ovat kallista puuhaa. Kuriirifirmat eivät pysty lähellekään samaan palvelutasoon. Postipaketitkin on mahdollista saada kotiin kuljetettuna.

        Oman lukunsa muodostavat kuriirien tekemät tullaukset. Kestävät yleensä pitkään ja ovat kankeita. Itse nettitullaamalla postipaketin saa sen joko seuraavana tai sitä seuraavana päivänä.


    • posti parempi

      Upsi ei tosiaan soittele. Istun valitettavasti lähellä ovea työpaikallani jossa on satoja ihmisiä. Jatkuvasti pitäisi kuitata aivan tuntemattomien ihmisten paketteja vaikka upsilla on kyllä puhelinnumero. "tää lähtee ny takas me kun toimitetaan paketit OVELLE" Inhoan niitä en tajua miks ihmiset käyttää kyseistä firmaa. Itse tein kerran saman virheen ja pyysin hyvissä ajoin soittamalla vaihtamaan osoitteen työpaikalle jotta olisin varmasti paikalla. Just kun avasin kotioven lähteäkseni niin kukas siinä muu kuin upsin kuski, eli ei ollut mennyt tieto perille soitosta huolimatta. Jos olisin lähteny minuutti aikaisemmin niin paketti olis jääny saamatta. Maksoin siis puhelusta josta ei ollut mitään hyötyä.

    • UPS petti törkeästi!

      Ups-seurannasta:

      Aikataulun mukainen toimitus:
      Tiistai, 09.12.2014, Päivän loppuun mennessä

      Viimeinen toimipaikka:
      Helsinki, Finland, Tiistai, 09.12.2014

      Helsinki, Finland 09.12.2014 4:18 Toimitusvaiheessa
      09.12.2014 4:18 Tuontiskannaus
      09.12.2014 1:59 Saapumisskannaus

      Varasin tänään koko päivän kotona työn tekemiseen, jotta varmasti olen paikalla,
      kun iso Amazon.de paketti Saksasta on ilmoittettu toimitettavaksi kotiosoitteeseeni!

      Olen lisännyt osoitetietoihini kahdelle eri riville OVIKOODI 1234
      jotta jakelija varmasti ei juutu ovelle.

      Soitin jo aamulla UPS:lle josta vahvistettiin, että paketti todellakin on jakeluautossa tänään.

      Sitä tässä ihmettelen, että klo on jo 20.26 jakelupäiväksi ilmoitettuna päivänä ja
      seurannassa sanotaan:

      Kuljetusajoneuvon kyydissä, toimitus tänään

      "Aikataulun mukainen toimitus:
      Tiistai, 09.12.2014, Päivän loppuun mennessä"

      On törkeää odotuttaa maksavaa asiakasta! Tänään olisi ollut kaupungilla tehtäviä, mutta kaikki jäivät tekemättä paketin vastaanottamisen takia.

      Selvitin myös että rahtikirjoissa UPS:llä on myös puhelinnumeroni, joten olisivat voineet soittaa ja ilmoittaa, jos eivät aiokaan tuoda pakettia!

      Mikä huijarifirma tämä UPS oikein on!?

      Toimistosta sanoi nainen aamulla, että kuskeilla ei ole edes työpuhelimia!
      Jos soittavat, joutuvat soittamaan omalla puhelimellaan, omaan laskuunsa!

      Miten jakelufirma voi toimia noin tyhmästi!?

      Kun kyse on asiakkaalle kotiin toimitettavasta paketista, pitäisi toimituksen poikkeuksista ehdottomasti ilmoittaa!

      On hirvittävän röyhkeää sitoa maksava asiakas yhteen osoitteeseen koko päiväksi ja lopuksi koko panttivankina olo olikin aivan turhaa! :(

      Huomennako alkaa taas uusi istunto!?

      Eikö maksavan asiakkaan ajalla ja elämällä ole mitään arvoa, UPS!?

      • happyy

        pelkäsin itse että paketti tulee myöhässä tai on jyn ongelmia kun luin nämä kommentit mutta omani tuli ajallaan! vuestissä sanottiin että paketti tulee 11-13 ja se tuli n.11:45 ja ei ollut mtn valittamista !


      • 172
        happyy kirjoitti:

        pelkäsin itse että paketti tulee myöhässä tai on jyn ongelmia kun luin nämä kommentit mutta omani tuli ajallaan! vuestissä sanottiin että paketti tulee 11-13 ja se tuli n.11:45 ja ei ollut mtn valittamista !

        Minuun ei ole koskaan oltu yhteydessä UPSista paketin toimittamisesta. On tiennyt vain päivän ja että paketti tulee klo 19 mennessä. Kuskit ei ole koskaan soittaneet etukäteen.


      • UPShuijari

        UPS on juuri sitä eli huijari firma kuten Fedexikin, heillä on vain maksullinen asiakaspalvelu, ja sillä elellään, pakettien ja toimitusten toimittamisella ei ole mitään tekemistä. UPS tekee virheen he ovat ensimmäisenä syyttämässä alihankkijoitaan...tämä on suuri vitsi, ja osoittaa vain että UPS ei ota vastuuta mistään.


    • werfcwwwww

      Joskus noissa oli ongelmia, ovat kai nykyään jo oppineet soittamaan ennen toimitusta :D Mulla kävi joskus niin että ulkomaanpaketti lähti 2 x takaisin sinne lähtömaahan, uskomatonta siis. Kaikki siis siksi kun en nyt ole ollut kotona kun toimitusta on koitettu toimittaa niin siihen se sitten kaatu. Kyllä tilaustiedoissa on puhelinnumero, en tiedä/muista enää että oliko sitä tietoa annettu sitten postinjakelun tietoon, luulis..

      Mutta mitä nyt ulkomaanposteja on tilaillut, aika paljonkin niin suurin osa niistä päätyy lähipostiini, en tiedä onko edes kokeiltu käydä kattomassa onko ketään kotona ja kuuluuko edes käydä vai meneekä paketit automaattisesti postiin. Tälläinen muutos taitaa olla nykyään, pari tilausta missä on ollut kotiin toimitus niin on kyllä soitettu ennen toimitusta..

      dhl, ups ja mitä näitä on..

      • jepsjoo

        Mulle UPS sentään soitti kun yrittivät toimittaa:
        - Voisitko tuoda tänään illalla viiden jälkeen?
        - En.
        - Voisitko tuoda huomenna ennen yhdeksää tai viiden jälkeen?
        - En
        - Voitko tuoda milloinkaan ennen yhdeksää tai viiden jälkeen, tai viikonloppuna?
        - En
        - Eli mun ainoa vaihtoehto on hakea se paketti joka ei mahdu mun autoon teidän varastolta?
        - Jos et o kotona toimitusaikana niin kyllä.
        - Voitko lähettää sen takaisin toimittajalle?
        - En
        - Tuuttuuttuuttuuuttuuut...

        Että näin. En suosittele. Nyt kun tilasin samasta paikasta uudestaan, pyysin käyttämään aivan mitä tahansa muuta toimittajaa kuin ÜPaSK**.


      • 3+14
        jepsjoo kirjoitti:

        Mulle UPS sentään soitti kun yrittivät toimittaa:
        - Voisitko tuoda tänään illalla viiden jälkeen?
        - En.
        - Voisitko tuoda huomenna ennen yhdeksää tai viiden jälkeen?
        - En
        - Voitko tuoda milloinkaan ennen yhdeksää tai viiden jälkeen, tai viikonloppuna?
        - En
        - Eli mun ainoa vaihtoehto on hakea se paketti joka ei mahdu mun autoon teidän varastolta?
        - Jos et o kotona toimitusaikana niin kyllä.
        - Voitko lähettää sen takaisin toimittajalle?
        - En
        - Tuuttuuttuuttuuuttuuut...

        Että näin. En suosittele. Nyt kun tilasin samasta paikasta uudestaan, pyysin käyttämään aivan mitä tahansa muuta toimittajaa kuin ÜPaSK**.

        UPS standard on esimerkiksi saksalaisille nettikaupoille edullisempi vaihtoehto kuin postipaketti. Siksi he käyttävät sitä. Itse asiassa Postin jakelu- ja postitoimipaikka verkko ovat aivan ylivoimaisia kuriirien jakeluverkkoon nähden.

        UPSin paketin voi ensimmäisen epäonnistuneen toimituskerran jälkeen pyytää toimittamaan johonkin muuhun osoitteeseen, jossa ollaan paremmin paikalla. esimerkiksi töihin. Sen voi myös pyytää jättämään vaikka oven taakse tai johonkin suojaisaan paikkaan. Riskinä on tietysti, että paketti häviää.


    • Spartoo jää siis

      Minä en edes huomannut, kun tilasin Spartoolta laukun, että toimittaja olisi UPS.
      Puhelimeni on kiinni työpäivän ajan, ja huomasin, että joku minulle outo nro oli yrittänyt soittaa. No, yleensä ne on lehtimyyjiä. Sitten oli kotona tämä UPS:n pikkuruinen lappunen, että on yritetty toimittaa. Siis soitettu päivällä töihin, mutta ei mitään viestiä/kyselyä, että mihin aikaan olisin kotona! En minä nyt lomaa voi ottaa yhden paketin takia.

      Katsoin sitten netistä, minne soitan, jos yrittävät toimittaa enkä ole kotona. Onneksi sitten olin sattumoisin kotona ja sain paketin. Mutta en kyllä enää tilaa Spartoolta, jos ei mitenkään sähköpostitse tule viestiä tai kyselyä sopivasta kellonajasta. Työpaikalleni en voi toimitusta pyytää, akat saisivat vaan lisää märistävää:).

      • ..........

        Spartoolta myös.
        6 päivässä sain, klo 9.20, tyytyväinen.


      • shoppaaja

        Ystävällinen, aikataulun mukainen toimitus.


    • JORIITTI

      Kyllä on asiakaslähtöisyys kaukana UPS-palvelusta, kuskeilta ainakin! Oli nimen omaan alun perin sovittu että paketin noutavat klo. 15-18. Sitten ilmoittavat että noutavatkin klo. 13 kieppeillä, että kuski lähtee alueelta! Emme olleet edes ehtineet pakata ulkomaan pakettia, kun ovat jo oman aikataulunsa mukaan hakemassa! Koulutukseen koko sakki!

    • UpsFedexBoikotti

      UPS ja Fedex ovat ns roskakuljetusyhtiöitä, eivät he enään itse edes kuljeta paketteja vaan heidän onnettomat alihankkijansa. Em yhtiöitä ei kiinnosta meneekö paketti perille vai ei ja missä kunnossa, he tekevät enemmän rahaa esim maksullisella asiakaspalvelulla kuin pakettien kuljettamisella.

      Ei todellakaan kannata missään nimessä käyttää näitä ns roskakuljetusyhtiöitä UPSia tai Fedexiä.

      • vituix.meni.sekin

        Huomasin asian kun viimeksi tilasin UPS:n kautta. Kävin hakemassa paketin varastolta kun en ollut (yllätys yllätys) kotona toimitusaikaan. Ensinnäkin kyseisen paikan selvittäminen kesti n. 2 tuntia kun ei edes kuski osannut paikkaa neuvoa, ja toisekseen paketti oli niin solmussa että tuotekin oli paskana. Sitä ennen kyllä jakelun hoiti vielä UPS itse, omituiseksi on mennyt sekin touhu!


    • UpsFedexHUIJAUS

      UPS ei ole enään ollut pitkään aikaan kuljetusyhtiö, aivan kuten ei ole Fedexikään. He ovat vain välittäjiä, joilla näyttävät nettisivut ilman asiakaspalvelua ja käyttävät pikkuyrityksiä kuljetuksiin, vastuunkannon uhatessa he syyttävät viimekädessä alihankkijaa.

      Kannattaa välttää UPS tai Fedexiä, kummallakaan ei ole mitään tekemistä vastuulisten kuljetusten kanssa.

    • UPSpetos

      Älkää hyvät ihmiset tilatko mitään tuotteita, jos tavarantoimittajana UPS tai Fedex, kummallakaan ole asiakaspalvelua, saatikka vastuuta toimituksista, koska alihankkijat hämärät pikkufirmat tuovat tilauksen, jos tuovat.

      UPS:n paketti myöhässä jo yli viikon, seurantunnukseen mukaan on toimitus siirretty tulevaisuuteen ensi vuosisadalle. Yhtää pahoittelua, tai soittoa milloin toimitus tapahtuu olisi kuulunut UPS:ltä. Onneksi tuotteen arvo ei ole kuin muutaman euron, antaa heidän palauttaa tilaus myyjälle, oppii myyjäkin valitsemaan vastuullisemman tavarankuljettajan. UPS maksullinen asiakaspalvelu takaa, että yhteydenottoja ei tule...

    • UPSvarkaat

      Kannattaa lukea UPS kirjoitetut rewievs googlesta sekä Suomalaiten google arvostelut 99% negatiivisia UPS:n toiminnasta. Ei todellakaan kannata UPS käyttää missään nimessä, ilmeisesti toiminta perustuu huijaukseen. Tässä muutamia;

      -Tätä ammattitaidottomampaa yritystä tuskin on olemassa. Uskon, että humalaiset apinat hoitaisivat homman paremmin, mutta hyvin todennäköisesti jokin EU-säädös estää humalaisten apinoiden käyttämisen tavaroiden kuljettamiseen. Kunnes tähän saadaan muutos, kannattaa käyttää toista pakettipalvelua.

      -Ovikoodi osoittautui ylivoimaiseksi esteeksi paketin toimitukselle. Ilmeisesti puhelimia ei kuskeille ole firmalla varaa hankkia, joten kääntyvät pihalla polttamassa rösmön ja lähtevät takaisin. Paketin haku täältä Vantaan metsästä -15 asteen pakkasessa julkisilla vahvistaa luonnetta ja tuo palvelukokemuksen tunteen iholle.

      -Eivät jaksa soittaa asiakkaalle, vaikka paketissa on ollut selvästi ovikoodi sekä puhelinnumero kyljessä. En suosittele kenellekkään

    • ExUpsAsiakas

      UPS asiakaspalvelua kuvaa seuraavat sanat: Ylimielinen, valehteleva, röyhkeä, töykeä sekä asiakas aina väärässä.

    • VaroUPSia

      UPS asiakaspalvelu järkyttää ja shokeeraa olemattomalla ja töykeällä palvelullaan:
      -Asiakaspalvelu UPS:llä, asiakas aina väärässä tai kiistetään kaikki mitä asiakas sanoo, tarkoittanee että UPS aina oikeassa ja asiakas aina väärässä, täysin käsittämätöntä palvelua, toki olematonta sellaista.
      -VALEHTELU on integroiduttu pysyväksi osaksi UPS:n asiakaspalvelua, todella härskiä VALEHTELUA asiakkaille toimituslupauksina jne.

    • EiUPSenäänIkinä

      Ups:n paketti palautuu tänään takaisin myyjälle Saksaan. Ups sai spedeiltyä tilaukseni kanssa yli 4 päivää yli sovitun toimituspvm. Myyjä raivoissaan, donnerwtter!

      En ymmärrä mitä Ups tekee alalla jota se ei osaa. Karmean hidas ja vastuuton yritys, ilman asiakaspalveluakin.

      Voin taata että jos näen tavarantoimittajalla Ups;n logon, jää tuotteet tilaamatta, koska Ups ei ole luotettava toimija.

      • Tero_____

        Onkohan ollut asiakkaassa vikaa, kun ei itselläni ole ollut juuri mitään ongelmaa upsin kanssa... Vaikka nykyään käyttävätkin alihankkijoita, niin silti on kuljettaja aina soittanut ennen toimitusta ja kaikki on mennyt kuten pitääkin! Näin ainakin Tampereella.


      • MatkahuoltoTuoJaVie

        Jos viitsii Googlea käyttää ja lukea ensin Ups rewievs ja Ups kokemuksia hauilla, niin 90% näyttää olevan negatiivisia, eli ilmeisesti olet ollut se onnekas, joka mahtuu tuon 5% onnistuneiden toimitusten sisään. Onneksi olkoon Teille! Eläköön!

        Vaikuttaa siltä, että Ups voi mahdollisesti toimittaa Tampereen ja osan pääkaupunkiseudun paketeista onnistuneesti, mutta muu Suomi jää saamatta tilauksiaan.

        Ups ja Fedex kuljetusyhtiöillä näyttää molemmilla olevan suuria vaikeuksia toimittaa tilauksia kommenttien mukaan, ja verkkokauppa tilaukset ovat räjähtäneet käsiin, ilmeisesti, eivät pysty vastaamaan kysyntään, siitähän tässä on kysymys. Itse vältän molempia, niin ei tarvitse odotella eikä soitella asiakaspalveluihin.


    • UPSvalheet

      Peruutin UPS toimituksen, koska ei 4 pv jälkeen sovitusta ja luvatusta toimituspäivästä ei Ups ollut kykenevä toimittamaan tilaustani. Myyjän kanssa sovittiin että peruutetaan vain toimitus ja myyjä vaihtaa luotettavampaan ja toimitusvarmempaan kuljetusyhtiöön, koska UPS ei ole luotettava yhteistyökumppani myyjäyrityksen mukaan.

      Parasta on tämä teksti mikä ilmestyi Ups:n seurantaan, sen jälkeen kun peruutin toimituksen, en peruuttanut tilaustani myyjältä:

      "The receiver states the product was not ordered and has refused the delivery. / The package will be returned to the sender. "

      Huuto naurua!!

      Se on UPS mielestä asiakas on kieltäytynyt toimituksesta, eikä asiakas ole tilannut tuotteita! Huuto naurua...

      Upeaa UPS, upeaa...valheellisen tiedon jakamisella on lyhyet jäljet...

      • UPSfedexScam

        Myyjältä tosiaan kannattaa pyytää jokin toinen toimitusfirma kuin esim UPS tai Fedex, eivät ole luotettavia, koska eivät ole kuljetusyhtiöitä, vaan välittäjiä, eivät kanna vastuutaan, vaan syyttävät alihankkijoitaan.

        Suosittelen muille kuluttajille käyttää OIKEAA KULJETUSYHTIÖTÄ, eikä näitä välittäjiä, joilla ei ole vastuuta, ovat ulkoistaneet kuljetusvastuunsa alihankkijoilleen, joilloin varmuutta ei ole, tuleeko lähetys koskaan perille, jos tulee, mikä vuosi, käyttävät halvimpia mahdollisia alihankkijoita, jolloin laatu ja toimitusvarmuus ole ensimmäisiä kriteerejä...


    • UPSscam

      Kun UPS ei pystynyt aikoinaan viime vuonna toimittamaan tilaustani, tuli UPS seurantaan seuraava tieto:

      "The receiver does not want the product and refused the delivery."

      Asiakas ei halua tilattuja tuotteita ja on kieltäytynyt toimituksesta.

      UPS mukaan asiakas on aina väärässä, yllä todiste.

    • UpsHarha

      UPS on täysi vitsi, kuskit ei edes vaivaudu soittamaan. Tosin UPS ei ole kuljetusyhtiö, vaan välittäjä, hiukan harhaanjohtavaa tietoa heidän verkkosivuilla, käyttävät alihankkijoita. Suosittelen välttämään ups toimituksia.

      • Kommentoija

        Olet oikeassa. Yksityisasiakkaat ovat vain rasite firmalle, jonka Suomen osasto ei saa juuri mitään korvauksia asiakkaiden nettiostoksista. Maasta lähtevä tavara tuo rahaa taloon ja firmoille toimittaminen on alkuperäinen idea. Posti harvoin soittaa isokokoisten lähetysten kohdalla, joten miksi kuriirifirma vaivautuisi? Kannattaa ottaa selvää millä kuljetusliikkeellä turhukkeet maahan tulee, jos on vaikea elää asian kanssa.


      • 1019

        Koko UPSin kannalta tuollainen paikallinen optimointi ei ole tietystikään järkevää. Saa koko UPS Suomessa huonon maineen ja samalla lähetyspäässäkin, kun paketteja palautuu ja ostajat purmaavat myyjille huonosta toimivuudesta. Pääyhtiötä luulisi kiinnostavan vai riittääkö sille, että Suomen yhtiön tulos näyttää hyvältä asiakastyytyväisyyden ollessa yksityisasiakkaiden osalta huono.

        DHL on parantanut yksityishenkilöiden osalta palveluaan huomattavasti. Tekstiviestillä annetaan valittavaksi eri toimitusaikoja. Vaihtoehtona on myös toimittaminen automaattiin, toiseen osoitteeseen tai nouto toimipisteestä. Huonnonnuskin on tulossa toukokuun alusta. Omatullaukseen tarvittavien tietojen lähettämisestä peritään melkein 50 euroa nykyisen maksuttomuuden sijaan.


      • Minimerkki1

        Kuulemma kesän aikana tulossa jättöpisteitä.


    • Tuomiopäivä

      UPS on ihan täyttä p****a!! En tilaa Amazonista enää mitään koska käyttävät tuota fucking upsia. Kuskit ovat täysiä toopeja, ei muka puhelinta mukana!!!

      • UPSpa_ka

        Amazonista ei kannata tilata yhtään mitään, käyttävät UPS:ää, joka ei pysty hoitamaan toimituksia.


    • upsi

      Haluan varoittaa kaikkia, ketkä tilaavat tavaraa Kiinasta UPS:n kuljetuksella. UPS:n kautta tulevat paketit jäävät 100% tulliin, koska UPS tekee sillä hyvin kyseenalaista bisnestä. UPS ottaa noin 15e välityspalkkion tullien hoidosta ja jos haluat tullata itse, UPS lätkäisee 25e suuruisen “rangaistusmaksun”. Lisäksi UPS:n kuljetushan on monta monta kertaa kalliimpi halvempiin verrattuna, joten jos tuote ei maksa satoja euroja, yleensä kuljetus välityspalkkiokustannukset tulevat tuplaamaan tilauksesi hinnan.

      Levittäkää sanaa, tilatkaa firmoilta jotka käyttävät muita kuriiripalveluita kuin pienen ihmisen ryöstävä UPS.

    • TeppoHelsingistä

      Pelkkää huonoa sanottavana UPS:stä. Yhtä pakettia odottelin UPSn kautta ja varmistin sen toimituksen soittamalla asiakaspalveluun ja varmistamalla, että heillä on puhelinnumeroni ja ovikoodi. Telkesin ovenkin vielä auki. Mutta kuljettaja ei pakettia toimittanut.

      Asiakaspalvelusta sanottiin, ettei kuljettajilla ole työsuhdepuhelimia, eikä heille siksi voi soittaa tai he eivät voi soittaa. = Ei kannata kyseistä firmaa käyttää.

    • 6-2

      UPS on paska. Sitä ei kannata käyttää. Kannattaa aina myyjältä varmistaa, että ei lähetä pakettia UPS:lla, jos ei muuten selviä toimitustapa.

    • VMPX10

      Samaa mieltä muiden kirjoittajien kanssa. Paketti saapunut Suomeen 4.5.2016, jolloin piti myös toimittaa asiakkaalle. Soitto UPS Vantaalle, jossa ei puhuta Suomea. Englanniksi asiointi kuitenkin onnistuu puhelimessa. Ei tosin varmuutta toimituksesta edelleenkään. Paketin lähettäjänä toimiva iso yritys ilmoitti puhelimessa lopettavansa jatkossa UPS:n käyttämisen jatkuvien reklamaatioiden takia.

      • 10xVMP

        "HELSINKI, FI 09.05.2016 15:54 THE RECEIVING BUSINESS WAS CLOSED AT THE TIME OF THE FINAL DELIVERY ATTEMPT." Kyseessä on kotiosoite ja ovikoodikin on ilmoitettu. Ei enää yhtään tilausta, jossa toimittajana UPS. VMP


    • KokemustaONjo

      Kuluttajat eivät ymmärrä että verkkokaupat jotka käyttävät UPS:n tai Fedex:in kaltaisia huijari kuriireja, on pakko myös olla hämärää toimintaa myös kyseisessä verkkokaupassa. Tämän olen jo oppinut, että kaikki verkkokaupat jotka käyttävät UPS tai Fedexiä, on niiden toiminnassa muutakin hämärää.

      Hyvät ihmiset älkää ikinä astuko UPS:ää tai Fedexiä käyttävien verkkokauppojen ansaan, ensin kusettaa verkkokauppa sitten heidän paketti toimittajansa, UPs tai fedex...

    • UPSzaisse

      Tämä teksti tuli UPS "valehtelu"seurantaan, vaikka emme olleet edes saaneet arvolähetystämme:

      Toimitettu (pvm):
      Tiistai, 12.04.2016 at 8:32

      Hienoa UPS, oli yritykseltämme viimeinen kerta tätä UPS bullshittia. Ei voida oikein suositella, edes pahimmalle vihamiehelle...

      • ValehteluKuriiriUPS

        Näyttää että UPS on väärentänyt vastaanottomme allekirjoituksen, koska seurantanumeron mukaan, lähetys on allekirjoitettu vastaanottajalle luovutettaessa, vaikka emme ole edes saaneet lähetystä.


    • PaskaUPSpaskaUPS

      UPS:in apina oli käynyt mutta ei jättänyt pakettia ovelle vaikka näin oli sovittu. Vittu miten älykääpiö sakkia siellä työskentelee. Palvelupuhelimeen ei vastata kun asiakaspalvelija oli vetänyt hepoa suoneen. Amerikkalaista laatua Suomessa. Välttäkää tätä firmaa kuin ruttoa.

      • eisaa

        Jos et ole jättännyt valtakirjaa ovelle niin kuljettaja ei saa jättää pakettia oven taakse, vaikka puhelimessa siihen luvan olisit antanutkin. Jos kuljettaja jättää paketin oven taakse ilman valtakirjaa ja joku käy varastamassa paketin / asiakas väittää että ei ole saanut pakettia vaikka sen olisikin siitä ottannut, niin kuljettaja on pulassa.


      • Taivaantosi

        "älykääpiö sakkia siellä työskentelee"


    • Tosiripeitä

      Ei auta ovikoodit eikä mitkään, kun kyseessä on pörssiyhtiön röyhkeä ahneus ja piittaamattomuus toimituksista. Heidän oma ilmoituksensa, että ilmoitus ei kuulu sopimukseen. sain tiedon pakettini saapumisesta pari päivää saapumisen jälkeen, mutta en UPS:ltä, vaan saksalaisen toimittajan tiedottajalta, hän antoi seurantakoodin. UPS:n raportit ovat pötyä, minulla luki, että firma on ollut suljettu, kun he muka kävivät ja vieläpä välitömästi lentokoneen laskeutumisen jälkeen. Sinne ilmoittaminen ei pyllistä mitään, itse joudut pakettisi hakemaan, vaikka sopimuksessa tosin sanotaan.

    • Matu643

      Älkää koskaan käyttäkää UPS-ia. Ne ei osaa toimitta pakettia. Annoin niille puhelinnumeron ja sanoin että ovikoodi ei toimii ja jos see toimisi miten helvetti ne tietävät milloin mä oon kotona? Jättävätko ne paketin oven taakse? Kattoka tätä:
      Ei kukaan ole kertakaan soittanut, yksi viesti tuli ja sinne jätin numeron että kuski soittasi jos se on perillä, mutta ei mitään!

      21.06.2016 10:23 Kuljettajan on saatava turvaluokitus toimituksen tekemiseksi. Yritämme saada pääsytiedot.
      21.06.2016 4:53 Tuontiskannaus
      20.06.2016 16:29 Toimitukseen tehty muutos on valmis. / Osoite on korjattu.
      20.06.2016 16:28 Kuljettajan on saatava turvaluokitus toimituksen tekemiseksi. Yritämme saada pääsytiedot.
      20.06.2016 12:04 Paketin toimitusmuutos käynnissä. / Pakettisi toimitetaan vaihtoehtoiseen osoitteeseen.
      20.06.2016 6:39 Varastoskannaus
      17.06.2016 21:23 Kuljettajan on saatava turvaluokitus toimituksen tekemiseksi. Yritämme saada pääsytiedot. / Toimitus siirretään.
      17.06.2016 20:32 Kuljettajan on saatava turvaluokitus toimituksen tekemiseksi. Yritämme saada pääsytiedot. / Vastaanottajalta on pyydetty lisätietoja.
      17.06.2016 10:26 Kuljettajan on saatava turvaluokitus toimituksen tekemiseksi. Yritämme saada pääsytiedot.
      17.06.2016 0:07 Määränpääskannaus
      17.06.2016 0:07 Tuontiskannaus
      16.06.2016 21:10 Kuljettajan on saatava turvaluokitus toimituksen tekemiseksi. Yritämme saada pääsytiedot. / Toimitus siirretään.
      16.06.2016 10:38 Kuljettajan on saatava turvaluokitus toimituksen tekemiseksi. Yritämme saada pääsytiedot.
      16.06.2016 0:04 Määränpääskannaus
      16.06.2016 0:04 Tuontiskannaus
      15.06.2016 21:25 Kuljettajan on saatava turvaluokitus toimituksen tekemiseksi. Yritämme saada pääsytiedot. / Toimitus siirretään.
      15.06.2016 11:02 Kuljettajan on saatava turvaluokitus toimituksen tekemiseksi. Yritämme saada pääsytiedot.
      15.06.2016 7:38 Määränpääskannaus
      15.06.2016 7:38 Tuontiskannaus
      15.06.2016 3:15 Saapumisskannaus

      Ja se ei ole ensimäinen kerta, niin on tapahtnut kahdesti jo aikaisemmin, sitten menin itse hakemaan vantaalta paketin, Nyt sitä enää mä en tee.

    • Matu643

      Älkää koskaan käyttäkää UPS-ia. Ne ei osaa toimitta pakettia. Annoin niille puhelinnumeron ja sanoin että ovikoodi ei toimii ja jos see toimisi miten helvetti ne tietävät milloin mä oon kotona? Jättävätko ne paketin oven taakse? Kattoka tätä:
      Ei kukaan ole kertakaan soittanut, yksi viesti tuli ja sinne jätin numeron että kuski soittasi jos se on perillä, mutta ei mitään!

      21.06.2016 10:23 Kuljettajan on saatava turvaluokitus toimituksen tekemiseksi. Yritämme saada pääsytiedot.
      21.06.2016 4:53 Tuontiskannaus
      20.06.2016 16:29 Toimitukseen tehty muutos on valmis. / Osoite on korjattu.
      20.06.2016 16:28 Kuljettajan on saatava turvaluokitus toimituksen tekemiseksi. Yritämme saada pääsytiedot.
      20.06.2016 12:04 Paketin toimitusmuutos käynnissä. / Pakettisi toimitetaan vaihtoehtoiseen osoitteeseen.
      20.06.2016 6:39 Varastoskannaus
      17.06.2016 21:23 Kuljettajan on saatava turvaluokitus toimituksen tekemiseksi. Yritämme saada pääsytiedot. / Toimitus siirretään.
      17.06.2016 20:32 Kuljettajan on saatava turvaluokitus toimituksen tekemiseksi. Yritämme saada pääsytiedot. / Vastaanottajalta on pyydetty lisätietoja.
      17.06.2016 10:26 Kuljettajan on saatava turvaluokitus toimituksen tekemiseksi. Yritämme saada pääsytiedot.
      17.06.2016 0:07 Määränpääskannaus
      17.06.2016 0:07 Tuontiskannaus
      16.06.2016 21:10 Kuljettajan on saatava turvaluokitus toimituksen tekemiseksi. Yritämme saada pääsytiedot. / Toimitus siirretään.
      16.06.2016 10:38 Kuljettajan on saatava turvaluokitus toimituksen tekemiseksi. Yritämme saada pääsytiedot.
      16.06.2016 0:04 Määränpääskannaus
      16.06.2016 0:04 Tuontiskannaus
      15.06.2016 21:25 Kuljettajan on saatava turvaluokitus toimituksen tekemiseksi. Yritämme saada pääsytiedot. / Toimitus siirretään.
      15.06.2016 11:02 Kuljettajan on saatava turvaluokitus toimituksen tekemiseksi. Yritämme saada pääsytiedot.
      15.06.2016 7:38 Määränpääskannaus
      15.06.2016 7:38 Tuontiskannaus
      15.06.2016 3:15 Saapumisskannaus

      Ja se ei ole ensimäinen kerta, niin on tapahtnut kahdesti jo aikaisemmin, sitten menin itse hakemaan vantaalta paketin, Nyt sitä enää mä en tee.

    • Matu643

      Älkää koskaan käyttäkää UPS-ia. Ne ei osaa toimitta pakettia. Annoin niille puhelinnumeron ja sanoin että ovikoodi ei toimii ja jos see toimisi miten helvetti ne tietävät milloin mä oon kotona? Jättävätko ne paketin oven taakse? Kattoka tätä:
      Ei kukaan ole kertakaan soittanut, yksi viesti tuli ja sinne jätin numeron että kuski soittasi jos se on perillä, mutta ei mitään!

      21.06.2016 10:23 Kuljettajan on saatava turvaluokitus toimituksen tekemiseksi. Yritämme saada pääsytiedot.
      21.06.2016 4:53 Tuontiskannaus
      20.06.2016 16:29 Toimitukseen tehty muutos on valmis. / Osoite on korjattu.
      20.06.2016 16:28 Kuljettajan on saatava turvaluokitus toimituksen tekemiseksi. Yritämme saada pääsytiedot.
      20.06.2016 12:04 Paketin toimitusmuutos käynnissä. / Pakettisi toimitetaan vaihtoehtoiseen osoitteeseen.
      20.06.2016 6:39 Varastoskannaus
      17.06.2016 21:23 Kuljettajan on saatava turvaluokitus toimituksen tekemiseksi. Yritämme saada pääsytiedot. / Toimitus siirretään.
      17.06.2016 20:32 Kuljettajan on saatava turvaluokitus toimituksen tekemiseksi. Yritämme saada pääsytiedot. / Vastaanottajalta on pyydetty lisätietoja.
      17.06.2016 10:26 Kuljettajan on saatava turvaluokitus toimituksen tekemiseksi. Yritämme saada pääsytiedot.
      17.06.2016 0:07 Määränpääskannaus
      17.06.2016 0:07 Tuontiskannaus
      16.06.2016 21:10 Kuljettajan on saatava turvaluokitus toimituksen tekemiseksi. Yritämme saada pääsytiedot. / Toimitus siirretään.
      16.06.2016 10:38 Kuljettajan on saatava turvaluokitus toimituksen tekemiseksi. Yritämme saada pääsytiedot.
      16.06.2016 0:04 Määränpääskannaus
      16.06.2016 0:04 Tuontiskannaus
      15.06.2016 21:25 Kuljettajan on saatava turvaluokitus toimituksen tekemiseksi. Yritämme saada pääsytiedot. / Toimitus siirretään.
      15.06.2016 11:02 Kuljettajan on saatava turvaluokitus toimituksen tekemiseksi. Yritämme saada pääsytiedot.
      15.06.2016 7:38 Määränpääskannaus
      15.06.2016 7:38 Tuontiskannaus
      15.06.2016 3:15 Saapumisskannaus

      Ja se ei ole ensimäinen kerta, niin on tapahtnut kahdesti jo aikaisemmin, sitten menin itse hakemaan vantaalta paketin, Nyt sitä enää mä en tee.

    • 18-3

      Helsingissä UPSin kuski ei soita koskaan. On odotettava tai pyydettävä joku päivystämään klo 9 - 21. Tarkempaa jakeluaikaa ei ole saatavissa. Joillakin muilla paikkakunnilla soittavat. Tällöin yleensä on jakelijana joku alihankkija.

      Sinulla on hankalaa, jos ovikoodi ei edes toimi. On mahdoton silloin saada pakettia kotiin. Miksi koodi ei muuten toimi? Paketin voi ohjata maksutta toseen osoitteeseen, esimerkiksi työpaikalla, jossa on joku aina vastaanottamassa pakettia klo 16 asti. Firmojen jakeluaika päättyy tuohon. Toinen vaihtoehto on ilmoittaa, että hakee paketin itse terminaalista.

      UPS on Euroopasta halvempi kuin postipaketti. Sen takia myyjät sitä käyttävät. Itse maksan vähän ylimääräistä, jos saan paketin postitse tai sitten niin, että Matkahuolto toimittaa sen lähi-Siwaan.

    • Matu643

      Älkää koskaan käyttäkää UPS-ia. Ne ei osaa toimitta pakettia. Annoin niille puhelinnumeron ja sanoin että ovikoodi ei toimii ja jos see toimisi miten helvetti ne tietävät milloin mä oon kotona? Jättävätko ne paketin oven taakse? Kattoka tätä:
      Ei kukaan ole kertakaan soittanut, yksi viesti tuli ja sinne jätin numeron että kuski soittasi jos se on perillä, mutta ei mitään!

      21.06.2016 10:23 Kuljettajan on saatava turvaluokitus toimituksen tekemiseksi. Yritämme saada pääsytiedot.
      21.06.2016 4:53 Tuontiskannaus
      20.06.2016 16:29 Toimitukseen tehty muutos on valmis. / Osoite on korjattu.
      20.06.2016 16:28 Kuljettajan on saatava turvaluokitus toimituksen tekemiseksi. Yritämme saada pääsytiedot.
      20.06.2016 12:04 Paketin toimitusmuutos käynnissä. / Pakettisi toimitetaan vaihtoehtoiseen osoitteeseen.
      20.06.2016 6:39 Varastoskannaus
      17.06.2016 21:23 Kuljettajan on saatava turvaluokitus toimituksen tekemiseksi. Yritämme saada pääsytiedot. / Toimitus siirretään.
      17.06.2016 20:32 Kuljettajan on saatava turvaluokitus toimituksen tekemiseksi. Yritämme saada pääsytiedot. / Vastaanottajalta on pyydetty lisätietoja.
      17.06.2016 10:26 Kuljettajan on saatava turvaluokitus toimituksen tekemiseksi. Yritämme saada pääsytiedot.
      17.06.2016 0:07 Määränpääskannaus
      17.06.2016 0:07 Tuontiskannaus
      16.06.2016 21:10 Kuljettajan on saatava turvaluokitus toimituksen tekemiseksi. Yritämme saada pääsytiedot. / Toimitus siirretään.
      16.06.2016 10:38 Kuljettajan on saatava turvaluokitus toimituksen tekemiseksi. Yritämme saada pääsytiedot.
      16.06.2016 0:04 Määränpääskannaus
      16.06.2016 0:04 Tuontiskannaus
      15.06.2016 21:25 Kuljettajan on saatava turvaluokitus toimituksen tekemiseksi. Yritämme saada pääsytiedot. / Toimitus siirretään.
      15.06.2016 11:02 Kuljettajan on saatava turvaluokitus toimituksen tekemiseksi. Yritämme saada pääsytiedot.
      15.06.2016 7:38 Määränpääskannaus
      15.06.2016 7:38 Tuontiskannaus
      15.06.2016 3:15 Saapumisskannaus

      Ja se ei ole ensimäinen kerta, niin on tapahtnut kahdesti jo aikaisemmin, sitten menin itse hakemaan vantaalta paketin, Nyt sitä enää mä en tee.

    • ertgytre3434

      Ups myös huonoja kokemuksia.

      Ongelmana on sekin että eihän näitä voi valita?
      Tilaat ulkomailta niin on ihan arpapeliä kuka se jakelija on täällä suomessa.
      Pitäisi jatkossa yrittää jotenkin selvittää että kuka se on, kunhan ei ole ups.
      Viimeksi paketti oli jätetty oven taakse rappukäytään, sen jälkeen seuraavana päivänä ups oli tuonut lappusen postiluukkuun että on jokin paketti jota eivät saaneet toimitettu, koitin tästä olla kahteen kertaan yhteydessä ups eivätkä vastaa mitään.

      • ertgytre3434

        Eikä ole vastannut vieläkään, en tiedä pitäisikö sinne kirjoittaa lontooksi sitten, pitäkööt tunkkinsa. Ulkomaan tilauksissa voi olla muutenkin joskus pitkät viiveet ja sitten joku loppupäässä säätää sen toimituksen kanssa niin että homma kusee. Lentopostithan voi tulla uskomattomankin nopeasti, muistelen että mulla on nopein toimitus ollut niin että tilasin vkl jotain ja tulevan viikon pe se oli postilaatikossa, kiinasta saakka kuitenkin.

        Onkohan mulla maailman nopein pizzatoimituksen ennätys hallussa, pizza kotiin jossa kuljetusmatka joku 2km niin vartti ja pizza oli ovella :D Se oli vielä sitä aikaa kun usein pizza toimituksissa meni jopa 2h, sellaista enää harvemmin on koska asiakkaat vaihtaa pizzeriaa jos toimitusajat menee yli tuntiin.


    • upsonpeestä

      juu ups on perseestä. ne ei ilmottele eikä soittele. ite sain onneksi paketin toisella kerralla perille kun vaihdoin toimitus osoitteen kaverille mikä sattui olemaan kotona koko päivän. en suosittele upsia. todella sekavaa toimintaa.

    • Pirkko.anneli

      Juu ei niillä taida olla, toiminta ihan käsittämätöntä toimituksen vastaanottajaa kohtaan.

      Eikö niille tule mieleen että millaista haittaa voivat saada aikaan jos toimitus epäonnistuu, heillä ei ole mitään vastuuta tässä toiminnassa. Ups on kai ainoa joka toimii näin? Jos toimituksen toimittaja on joku muu niin ne he jakaa postit ilmeisesti suomen postille ja kotiin tulee sitten lappu että voi noutaa sen postista. Mikähän tässä ups toiminnassa mättää kun se on tälläistä?

      Mullakin on yksi toimitus palautui takaisin usa josta on tullut usemman kymmenen euron tappio mulle eikä kyseistä tuotetta saa ostettua mistään muualta. Yksi tilaus piti hakea ups toimipisteestä koska ei ollu varaa pelleillä sen tilauksen kanssa että miten käy, yksi kerta oli jo yritetty toimittaa.

      Ups sijaitsee vantaalla jonne mulla ei ole aikaa mennä kuin vapaapäivänä, lomalla oli aikaa käydä siellä.

    • gjkhk

      Turussa tämä. Kuski soitti aamulla että olenko tänään kotona ja sanoi vähän millä aika-akselilla olisi tulossa. Toimi ihan hyvin siis mutta jätän jatkossa tilaamatta jos ainoa toimitustapa on UPS (haen mieluummin postista sitten kun joudan)

    • UpsFedexDhlBoikotti

      UPS alkanut velouttamaan jopa itsetullauksesta, aivan kuten Fedex ja DHL.

      Jos tilaat Kiinasta, tilaa kuljetus Kiinan postilla tai EMS kuljetuksena, muussa tapauksessa maksat järjettömät kulut käyttäessäsi Fedexiä, UPSia, tai DHL:ää.

    • NeverUPS

      Parasta että asiakaspalveluun jonotus 10min ja only english or swedish

    • neverups

      Alle kilon pikkupaketti Espanjasta. UPS Express saver. Alkuperäinen luovutusaika oli 26.9.2016.
      Pääkaupunkiseudulle saakka tuli ripeästi, sitten jumiuduttiin.

      Helsinki, Finland 28.09.2016 15:12 Noutoskannaus
      Helsinki, Finland 27.09.2016 10:30 Paketti siirretään määränpääkaupungin UPS:n toimipaikkaan.
      27.09.2016 9:50 Määränpääskannaus
      27.09.2016 9:50 Tuontiskannaus
      27.09.2016 9:37 Määränpääskannaus
      27.09.2016 9:37 Tuontiskannaus
      26.09.2016 10:29 Paketti odottaa huolinnan luovutusta. / Selvityslaitos on luovuttanut paketin.
      Helsinki, Finland 26.09.2016 9:23 Varastoskannaus
      26.09.2016 8:36 Tuontiskannaus
      26.09.2016 7:48 Paketti odottaa huolinnan luovutusta.
      Helsinki, Finland 26.09.2016 7:36 Määränpääskannaus
      26.09.2016 7:36 Tuontiskannaus
      Vantaa, Finland 26.09.2016 6:40 Saapumisskannaus

    • tundratuhnu

      Joo en ikin enää käyttäis Upsia kun ikinä ei soita että tulee ovelle paketti. En ikinä ole edes tietoinen onko ups taas söhläämässä paketin kanssa kun ebaysta tilaa ei mistään nää tuleeko tavallisella postilla vai ovelle. Viimeksi olin kotona kun soitettiin ovikelloa ja alle 10s eipä ups tyyppi ollut ovella lappu vaan että ei voitu toimittaa. Sama juttu aina ups kanssa.

    • NetistäTilaaja

      Itselleni ovat soittaneet noin tunti ennen toimitusta ja kysyneet ovikoodia tai siirtäneet toimituksen työpaikalle jos ei ole aika käynyt.

    • PalveluunTyytymätön

      Tilasin ruotsin puolelta osia, jonka piti tulla 1-2 päivän toimitukselle ja 2 päivää myöhemmin tilauksesta paketti oli "saapunut" Tampereen palvelupisteeseen johon ups:n paketit toimitetaan, mutta sitten neljännen päivän jälkeen rupesin vasta soittelemaan pakettiin perään, mutta sehän ei ollutkaan Tampereella, vaan paketti olikin mahdollisesti kulkenut väärällä kontilla. Tässä nyt sitten ootella että tulee tieto missä paketti kulkee.

    • exasiakas

      9 kertaa kymmenestä UPS:n toimitukset myöhässä yleensä 1-5 päivää, sama kohtalo sekä standard- että pikatoimituksilla. Asiakaspalvelu on aina "todella pahoillaan" mutta ei tee asialle mitään. Yleensä syyttävät aliurakoitsijoita mutta kuka ne aliurakoitsijat vuodesta toiseen valitsee ja hyväksyy? Asiakaspalveluun soitettaessa he eivät kykene kertomaan missä lähetys on ja milloin se toimitetaan. Lähetysseurantaan päivitettävät status -merkinnät eivät pidä paikkaansa vaan UPS Finland päivittää niitä sellaiseksi että ikään kuin he olisivat toimineet kovasti oikein ja vastuullisesti. Lähetykset tulevat poikkeuksetta aina Suomeen ajallaan mutta sen jälkeen menee pieleen, ongelma on UPS Finland. Ihan sama onko vastaanottaja yksityishenkilö tai yritys. Yhtään soittoa tai muutakaan yhteydenottoa kyseiseltä yritykseltä ei ole tullut kertaakaan minkään lähetyksen osalta. Tulevat ilmoittamatta silloin kun se sattuu heille sopimaan (edes toimituspäivää ei aina tiedä etukäteen, seurannan mukaan todella usein sattunut niinkin että paketti toimituksessa tänään ja sitten iltapäivällä status muuttuukin joksikin ihan muuksi).

      Tämä on jatkunut samanlaisena jo vuosia eikä sille nettikirjoittelulla juurikaan mitään mahda. Yleensä näitä lueskellaan sen jälkeen kun vahinko on jo housussa, että onkohan muillekin käynyt samoin? Tiedän useita suurempia ja pienempiä yrityksiä sekä Suomesta että myös muualta Euroopasta jotka ovat näiden jatkuvien ongelmien takia lopettaneet UPS:n käytön kuljetustensa hoidossa. Esimerkiksi meidän projekteissa kohtalaisen yleinen viivästyssakko on useita tuhansia Euroja jokaiselta alkavalta 15 minuutilta joten ei yksinkertaisesti ole mahdollista käyttää UPS Finlandin kaltaisia kuljetusyrityksiä. Sillä että onko jonkun firman kuljetus kympin tai kaksi edullisempi ei ole mitään merkitystä, viivästysten kerrannaiskustannukset ovat ne millä on merkitystä ja niistä me olemme aina itse vastuussa. Ainoa keinomme ennalta ehkäistä potentiaalisia lisäkustannuksia näiltä osin on valita käyttämämme kuljetusyritykset siten että viivästykset eivät aiheudu heidän toiminnastaan.

      UPS Finland on yritys siinä kuin mikä tahansa muukin ja mielestäni olisi suotavaa ja hyvä asia jos saisivat jossain vaiheessa palvelunsa toimimaan. Kun näitä reklamaatio kirjoituksia lueskeli useammasta lähteestä niin päällimmäisenä tuli mieleen että kuinka ahdistavaa tuollaisessa yrityksessä on varmaankin olla töissä, todennäköisesti kuraa tulee niskaan useammalta suunnalta sekä asiakaspalvelulle että kuljettajille. Kun tuollainen jatkuu vuosia niin kuinka siellä kukaan enää jaksaa yrittää tehdä työnsä edes kohtalaisesti? Me ihmiset olemme sikäli erikoisia otuksia että aina välillä saamme nautintoa myös ihan vaan siitä että onnistumme hyvin tekemisissämme, näitä tuntemuksia soisi joskus myös UPS Finlandin työntekijöillekin.

      • Threeslotbag

        Jep, justiinsa tilasin ebaysta paketin, vajaan kuukauden kuluttua rupesin miettimään missä paketti viipyy ja menin katsomaan ebayn seurannasta, ja voi perse se on UPS. Äkkiä soittoa ups asiakaspalveluun ja siellä vastataan että paketti on jo lähetetty takaisin myyjälle. Kysyin vielä miksi ei ole ilmoitettu mitenkään ja siellä vastattiin ettei ole heidän velvollisuutensa ilmoittaa. Että sellaista rakkaan upsin kanssa sillä kertaa.


    • Reiska0

      Tilasin varaosia autooni Saksasta 3.1. Seurannassa luki 5.1 tilaus käsitelty, valmis UPS:lle. Paketti oli kahden päivän aikana (5-6.1) eri paikkakunnilla Saksassa, ja illalla 6.1 Tanskassa. Helsinkiin paketti saapui 10.1 kello 2:30 ja viimeisin tapahtuma oli 10.1 kello 15:55, jolloin paketti tampereella, ja seurannassa luki paketti siirretään määränpääkaupungin UPS:n toimipaikkaan. Tänään 11.1 aamulla kello 9:20 soitti kuljetus Kovalaisen kuski, että hänellä on paketti minulle. Asun täällä lapissa, ja arvioitu toimituspäivä oli vasta 13.1. Minun mielestä hyvää palvelua!

      • 65y7536

        Huomaatko eron, normaaliin ups toimitus tapoihin, kuski soitti mutta tuohan ei ollukkaan ups kuski vaan joku muu (taksi firma ilmeisesti)


    • daädäaokdpo

      Itsellänikään mitään huonoa sanottavaa UPS:sta. Viime torstaina paketti lähtenyt Alankomaista ja tänään keskiviikkona paketti luovutettuna Etelä-Pohjanmaalla. Viime kuussa sama juttu.

    • ewrtyhe444

      Kuulemma heillä ei ole puhelimia kuljettajilla, näin sanottiin ups toimistolla.
      Mulla oli paketissa paketin päällä kaikki tiedot viimesen päälle, ovikoodit ja puhelinnumerot ja silti se toimitus ei vielä onnistu, kävi oven takana iltapäivällä ja olin silloin nukkumassa joten en tästä tiennyt, ovikello ei juuri kuulu meillä paksujen ovien takia mutta kun en edes tiennyt varautua toimitukseen. Tämä oli kesälomalla, jos olisi ollu työpäivä niin en edes olisi ollut kotona.

      Kävin sen paketin hakemassa sitten vantaalta kun ei ole aikaa leikkiä tätä toimituspelleilyä, pahimmissa tapauksessa tilaus lähtee takaisin ulkomaille ja kaikki hommat kusee sitten mihin paketti oli tarkoitettu.

      Nämä saa näköjään toimia miten lystää, eikä ole ensimmäinen kerta ja toinenkin firma jonka nimeä nyt just muista niin samaa paskaa.

    • Merja.L

      Kaikkein järjettömintä että kuskaavat paketteja joita eivät saa toimitettua.
      Näillä ei juurikaan ole mitään logistiikka suunnittelijaa varastolla, yhden päivänkin toimitus viive siitä että suunnitellaan toimitukset eli yhteys asiakkaaseen, tässähän ei tarvitsisi olla muuta kuin parhaimmillaan ohjelma suomen puolella joka lähettäisi asiakkaalle txt viestin että toimitetaan x aika ikkunan välillä tai voit valita valita toinen ajan kohdalla vastaamalla b tai soittaa tähän x numeroon sopiaksesi toimituksesta.

      Oikeasti uskalla tilata jopa mitään kun saa pelätä sitten että miten sen toimituksen kanssa käy.

      Näistä pitäisi reklamoida jonnekkin, en tiedä minne että saisi tämän toimimaan.
      Onko ups jokin monopoli yhtiö vai miten nämä valikoituu?

      Ihmiset on päivät töissä, kouluissa, kukin missäkin, on ovikoodia ja kaikkea, ollaan nukkumassa, ulkona niin eihän se nyt voi toimia niin että ups käy jonain päivänä kokeilemassa että saisko paketin toimitettua. Osa vastuu toki asiakkaallekkin että osoitetietoihin laittaa kaikki mahdolliset tiedot kuten just se puhelinnumero vähintäänkin muun tiedon lisäksi.

      • ToniHovi

        Isokokoinen paketti oli tulossa Saksasta UPS standard kautta. Tänään piti olla toimitus ja sen takia otin töistä vapaata. Klo 16 jälkeen kävi ilmi, että seurantakoodin tietojen mukaan kuski oli käynyt paikalla, muttei päässyt sisään.
        Olen täysin varma, että olin kotona siihen aikoihin. Kun soitin asiakaspalveluun siellä ehdotettiin, että toimittaisivat paketin huomenna, mutta eivät pystynet kertomaan kellonaikaa eikä soittamaan ennen toimitusta.
        En ole valmis menettämään toista työpäivää, koska epäilen, että kuski olisi käynyt edes ovella.
        Olen tilannut ennen Fedexin ja DHL kautta enkä koskaan saanut niin huonoa palvelua, joka on jo melkein kusetuksen tasolla.


    • UPS_Sucks

      Ei ole näköjään UPS:n toiminta tavat muuttuneet ainakaan parempaan suuntaan.
      Tulee muutaman vuoden takainen tapaus mieleen jossa odotin isoa pakettia saksaksta joka piti toimittaa eteenpäin. Otin koko päivän vapaaksi koska oli tärkeää saada paketti varmasti samana päivänä myös eteenpäin. Asuin rivitalossa ja näin ikkunasta, kun jakeluauto tuli pihaan, joten menin eteiseen laittamaan kengät jalkaan. Avasin oven ja mitä ihmettä jakeluauton perävalot vain näkyivät ja auto poistui samointein paikalta. WTF.
      Mietin noh ehkä kuskille tuli kova kusihätä tms. Autoa kuulut joten soitin UPS:lle, että missä se teidän kuski oikein luuraa, kun kävi jo pihallakin kääntymässä. Vastasivat, että pakettia oltiin toimittamassa, mutta pakettia ei voitu toimittaa perille. Aika kummaa tämä UPS:n toiminta tapa, eivät, soita, eivät viitsi edes soittaa ovikelloa.
      No nyt taas yksi UPS lähetys sakkaa, eli 23 päivä ollut Helsingissä valmiina lähtemään eteenpäin ja nyt on jo 27 päivä. Piti taas soittaa, että mit V...a nyt taas.

    • Todellakin_Sucks

      Helsinki, Finland 28.02.2017 8:27 Toimitusvaiheessa
      28.02.2017 8:27 Tuontiskannaus
      Helsinki, Finland 27.02.2017 10:03 Varastoskannaus
      Helsinki, Finland 24.02.2017 9:24 Varastoskannaus
      Helsinki, Finland 23.02.2017 9:39 Varastoskannaus
      23.02.2017 7:48 Tätä pakettia säilytetään tulevaa toimitusta varten. / Toimitus siirretään.
      23.02.2017 7:46 Määränpääskannaus
      23.02.2017 7:46 Tuontiskannaus
      23.02.2017 3:05 Määränpääskannaus
      23.02.2017 3:05 Tuontiskannaus
      23.02.2017 3:04 Määränpääskannaus
      23.02.2017 3:04 Tuontiskannaus
      23.02.2017 1:30 Saapumisskannaus
      Glostrup, Denmark 21.02.2017 18:20 Lähtöskannaus
      21.02.2017 14:00 Saapumisskannaus
      Herne-Boernig, Germany 21.02.2017 4:05 Lähtöskannaus
      Herne-Boernig, Germany 20.02.2017 23:37 Saapumisskannaus
      Germany 20.02.2017 11:51 Tilaus käsitelty: Valmis UPS:lle

      Aika huvittavaa tämä UPS:n suomen pään toiminta. Saksasta suomeen etäisyys on 2160,6 km ja sakalaiset saavat paketin tänne tanskan kautta 3:ssa päivässä mikä on ihan okei. Tämän jälkeen suomen UPS ei saa pakettia siirtymään 40:tä kilometriä edes kuudessa päivässä mikä todellakaan ei ole okei.

    • upsONsyvältä

      en suosittele tätä p***kaa palvelua kenellekään. hyi.

      • Megamoca

        En suosittele minäkään, karseet kokemukset. Hävisin tosi paljon rahaa. Minne tuosta voi valittaa ja miten tuollainen yritys saa toimia???


    • huhhuhhhh

      Saksasta tuli paketti viikonlopun yli suomeen.

      Nyt jo torstai.

      Toissapäivänä kävi pihalla, ei löytänyt ovea. Seurannassa väitettiin että tarvitaan ovikoodi. No ei tarvita.

      Tänään löysi oven. Sitten sanotaan "vain käteismaksu"
      Nyt on öö 2017!?

      On kyllä verenpaine niin koholla, että maksan mielummin vaikka 20% ylihintaa tuotteesta, jonka saan Suomesta. Jos ainoa toimitusvaihtoehto on UPS niin jätän seuraavalla kerralla tilaamatta.

      Käsittämätöntä myös, että eivät osaa soittaa, ja heihin yhteyden ottaminen lähes mahdotonta. Uskon että muualla maailmassa toimii. Suomen pää on vain se ketjun heikoin lenkki.

      Jos ei huomenna onnistu toimitus, otan huomenna yhteyttä paketin lähettäjään ja perun tilauksen vedoten siihen että UPS ei tiedä miten paketteja toimitetaan.

    • UpsSeuranta

      Onko tuo "Ups notify me" turvallista käyttää? Eli se millä saa tilauksen tilasta ja kulusta tietoja sähköpostiin?

      Ajattelin vain, kun google haussa lukee "Ups notify me virus"

      Niin et ois virus muka? Ei kai se nyt ole :DD

    • höh36

      Minulle sanottiin UPS:ista, että heillä ei ole soittopalvelua, eli eivät soita etukäteen.

    • UpsUpsista

      Mikä on ups kirjattu lähetys? Voiko sen noutaa joku muu henkilö kotiovelta?

      • UpsUpsista

        Ainiin. Pystyi noutamaan muu.


    • UPSkuzetuz

      UPS ei pysty enään edes kaupunkialueilla lähetysten toimittamiseen, ovat kuulemma yrittäneet toimittaa. Tiedustelin mihin aikaa olette yrittäneet toimittaa yrityksemme lähetystä, vastaus oli 06.15 aamulla ja illalla 19.55...ihan kuin olisi normaalit yritysten aukioloaikana nuo toimitukset....sanoivat että ovat myös yrittäneet soittaa ennen toimitusta, varmaa yrittivät, mutta jos kukaan ei ole töissä noihin aikoihin...

      UPS on samaa huijariyrityksiä kuten Fedex, älkää hyvät yrittäjät astuko noiden huijariyritysten miinaan.

    • UPSiin_pettynyt

      Jo muutaman vuoden seurasin UPS:n kohtelua. Ei IDIOOTTISEMPAA firmaa ja toimintaa ole nähnyt. Aina kun toimitusyritys oli normaalin ihmisen työaikaan, paketti vietiin Turusta takaisin Helsinkiin. Näin on käymässä nytkin. Heidän kuskit eivät soita, vaan tuli aamulla SMS-viesti että teille on tulossa paketti ja jakelu 12-18 aikaan. Vain aivovapaa voi olettaa että vastaanottaja voi odottaa kotonaan 6 tuntia TYÖPÄIVÄNÄ. Onpa YLIMIELISEN TYHMÄÄ "palvelua" jolla palvellaan asiakasta jolle ei anneta edes palvelua, vaan törkeätä kohtelua!!! Kyse on paketin jakelusta eivätkä voi edes soittaa vastaanottajalle!!! Heidän on halvempaa kuskata pakettia Turusta takaisin Hesaan sen sijaan että edes 15 sekunniksi soittaisivat varmistamaan paikalla oloa. HULLUA!!! TÖRKEÄÄ ja ÄLYVAPAATA!!! Tod.näk. palvellaan ei vastaanottajaa vaan kuskia, jottei hän häiriintyisi soittamisesta. Suomalainenhan ei puhu! Ilmeisesti se onkin UPS:n liikekonsepti!!! Ohessa on seuranta vieläkään toimittamatta olleesta paketista.

      Helsinki, Finland 04.07.2017 21:00 Kuljettajan on saatava turvaluokitus toimituksen tekemiseksi. Yritämme saada pääsytiedot. / Toimitus siirretään.
      04.07.2017 15:16 Kuljettajan on saatava turvaluokitus toimituksen tekemiseksi. Yritämme saada pääsytiedot.
      04.07.2017 10:19 Paketti siirretään määränpääkaupungin UPS:n toimipaikkaan.
      04.07.2017 3:52 Määränpääskannaus
      04.07.2017 3:52 Tuontiskannaus
      04.07.2017 3:51 Määränpääskannaus
      04.07.2017 3:51 Tuontiskannaus
      04.07.2017 1:30 Saapumisskannaus
      Tallinn, Estonia 03.07.2017 18:30 Lähtöskannaus
      03.07.2017 7:10 Määränpääskannaus
      03.07.2017 7:00 Saapumisskannaus
      Riga, Latvia 01.07.2017 0:38 Lähtöskannaus
      Riga, Latvia 30.06.2017 22:19 Saapumisskannaus
      Karmelava, Lithuania 30.06.2017 20:20 Lähtöskannaus
      30.06.2017 4:52 Saapumisskannaus
      Wolka Kosowska, Poland 29.06.2017 21:58 Lähtöskannaus
      29.06.2017 21:16 Vientiskannaus
      Poland 29.06.2017 13:56 (ET) Tilaus käsitelty: Valmis UPS:lle

    • ZipiZii

      Ei mitään valittamista toimituksissa koskaan. Eilen tuli bisseä Saksasta UPS:n toimituksella. Seurannan mukaan meni kuten piti, kuski soitti tuntia ennen toimituksesta ja myöhästyi vain puolella tunnilla. Kaikki ehjinä ja palvelu pelasi, taas.

      • Dippadappa

        Missä päin asut?


      • UPSeiLuotettava

        Näyttää olevan UPS:n omia "positiivisia kommentteja"- osastolta, koska kaikki muut komentit 98% negatiivisiä.


    • jumask

      Tilasin uuden puhelimen maanantaina 15.1, jonka kuljetuspalveluna on valitettavasti UPS. Ensimäinen kokemus ja toivottovasti tulee olemaan viimeinen tästä lafkasta.

      - Maaanantaina paketti saapui hienosti Suomeen illan ja yön aikana. Ongelmat alkoivat kotimaassa.
      - Tiistaina paketti ei kulkeutunut mihinkään koska oli "huono sää" eli pakkasta.
      - Keskiviikkona paketti oli matkalla - mutta kuriiri päätti ajaa kyläni ohi ja viedä paketin Turkuun ja väittää, että paketin saaja on muuttanut.
      - Asiakaspalvelua ei saanut suomeksi, joten laitoin sähköpostia. Asiakaspalvelija kertoo kuljettajan vieneen vahingossa paketin Turkuun, kun paketissa toimitusosoite on oikea. Lupaa paketin saapuvaksi huomenna Torstaina tähän oikeaan osoitteeseen
      - Paketti kulkeutuu Turusta takaisin Helsinkiin illan aikana.
      - Torstaina soitan asiakaspalveluun ja tällä kertaa vastataan Suomeksi. Paketti ei kulkeudu tänään enää mihinkään. Asiakaspalvelija kyselee, olenko siis muuttanut. En ole koskaan asunutkaan siinä osoitteessa, mihin se on yrittänyt sitä väkisin viedä. Osoitteenmuutos kuljettavalle paketille tehdään, mikä on kummallista, koska paketissa on ollut KOKO AJAN OIKEA OSOITE. He kääntävät virheen minun syykseni. Mielenkiintoista, koska paketti luvattiin minulle Torstaina toimittaa tähän oikeaan osoitteeseen, mutta enää puolenpäivän aikaan se ei ole mahdollista. Lupaavat paketin perjantaiksi. Kokoajan lupaavat ja lupaavat.

      Odotan kauhulla sitä perjantaita, että kulkeutuukohan se vielä minulle, vai meinaakohan ne väkisin viedä sitä Turkuun. Olen elänyt viikon puhelinta ja toivon, että se tulisi sieltä lopulta viikonlopuksi.

      • Kyllä_UPS_osaa

        Tilasin paketin Saksasta 12.1. Toimittajana UPS. Ohjeissa kerrottiin, että toimitus maksetaan käteisellä tasarahalla kuljettajalle, mutta kaikilla paikkakunnilla tähän ei kuljettajilla ole valmiutta ja niissä tapauksissa UPS:lta otetaan yhteyttä ja pyydetään pankkisiirtoa etukäteen.

        UPS:in seurannassa kaikki sujui normaalisti ja toimituspäivä oli 19.1. Loppumatkan Tampereelta Raaheen toimituksen hoitaa alihankkija. Soitin 18.1. UPS:in asiakaspalveluun, koska epäilin, että paketin joutuu maksamaan myös täällä etukäteen ja UPS:lta lähettivät sähköpostiin laskun, jonka maksoin. Laskulla oli eräpäivä, joten kuitissa ei näkynyt arkistotunnusta, eikä kuitti kelvannut UPS:in laskutukselle. Korjasin siis laskun samalle päivälle ja lähetin uuden kuitin. Tuntia ennen toimitusta kuljettaja soitti autosta ja sanoi tulevansa 45 min. - tunnin kuluttua ja myös tuli 45 minuutin sisällä. Ihmetteli että olen jo maksanut, eli olisin voinut kuitenkin maksaa vasta ovella, vaikka UPS:in asiakaspalvelun mielestä tämä ei ollut mahdollista. Kolliveikoilta esimerkillistä toimintaa, kuten pienillä paikkakunnilla palvelu yleensä aina onkin.

        UPS:in asiakaspalvelu voisi kouluttautua alalle, josta saa kai kuitenkin palkkaa ja laskutuksen mieshenkilö voisi opetella yleisiä käytöstapoja ja kohteliaisuutta myös sähköposteissa.


    • HupsUps

      Odottelen nyt toista päivää lähetystä, jonka piti tulla eilen. Eilen alkuyöllä tieto etteivät psytykään toimittamaan. Seuraava tieto: "Tulee klo 9-17". Ei yhteydenottoa tämän viestin kirjoittamiseen mennessä.

      Jo toinen kerta kun UPS toimittaa. Ekalla kerralla eivät edes ottaneet yhteyttä, vaan ilmoittivat ettei huoneistoon pääse. Ei tietenkään pääse kerrostaloon, kun ei ede ovikoodia kysytä. Jos vain mahdollista, en kyllä enää tilaa mitään tavaraa, jos UPS on toimittaja.

    • Sven

      UPS on aina myöhässä.

    • FedexUPSjaskaa

      Kuluttajat voivat syyttää vain itseään kun tilaavat kaupoista, joissa UPS tai Fedex toimittajana, kumpikaan noista ei toimi ulkopuolella pääkaupunkiseudun.

      Itse jätän ostamatta heti kaupasta, jossa lukee että toimituksen hoitaa UPS tai Fedex, ne eivät ole kuljetusyhtiöitä, vaan kuljetusten välittäjiä, jotka käyttävät halvinta mahdollista autoalihankkijaa, ei heitä kiinnosta milloin paketti menee perille tai meneekö ollenkaan.

      Ei tarvitse kuin Googlata UPS tai Fedex kokemuksia, niin luulisi punaisen valon syttyvän heti!

      • Monta.lähetystä.tullut

        Jaa, hyvin on tullut noiden kuriirien paketit tänne keskelle ei mitään 50km päähän isommasta kylästä... Liekö sitten joku muuttunut eikä toimitusvelvollisuutta enää ole, jos ei satu huvittamaan ajella jonnekin korpeen?


      • dsfgzsdfg

        Ja firmojen tarpeisiinhan nuo kaikki kuriirit on käytännössä suunniteltu, yksityisasiakkaat on lähinnä hidaste eikä paketteja edes yritetä toimittaa. Ei siinä, posti tekee ihana samaa, eli eivät ole edes yrittäneet toimittaa vaikka muuta väittävät.


    • TyhmyysMaksaaUPS

      Yrityksemme on käyttänyt näitä UPS ja Fedexiä, molemmat yritykset ovat tehneet jo kuljetuksen tilaamisen niin vaikea selkoiseksi, että asiakkaan on mahdotonta tietää loppusummaa kuljetuksen hinnasta, aina keksivät lisälaskua jälkikäteen kuukausia myöhemmin, ja luottavat että kukaan ei tarkista laskuja niin tarkasti, että huomaisivat lisälaskutuksia....kannattaa kiertää kaukaa nuo em yritykset.

    • TananTunarit90

      Itsellenä ei ole kokemuksia kuin työpaikalla yritysasiakkaana Upsista. Ups ja Fedex ovat aika lailla samanlaisia, jenkki tyyliin, valehdellaan ja sekoitetaan hinnastoa niin paljon kuin mahdollista, eikä pidetä sovituista toimitusajoista etc kiinni. Toki Fedex ja UPS eivät ole kuljetusyhtiöitä vaan välittäjiä, liian pitkät logistiikan ulkoistamisketjut eivät tänä päivänä toimi, en voi suositella kumpaakaan, molemmista ei ole kuin harmia ja lisätöitä reklamaatioiden parissa.

      Paketin kuljettaminen paikasta A paikkaan B ei ole rakettitiedettä, mutta em mainitut yritykset onnistuvat munaamaan myös tuon ...

    • a_a

      Voin kyllä sanoa, että postin pakettiautomaatit ovat luksusta näihin kuriirifirmoihin verrattuna.

      DHL on ainut, jolla on noutopaikkoja edes jotenkin ympäri Suomen, UPS:llä vain etelässä. Kaikkein surkeimma ovat DPD, jolla vain kolme paikkaa koko Suomessa, ja FedEx, jolla niitä ei ole ollenkaan.

      Yksi ongelma on tietysti myös se, että monet eurooppalaiset verkkokaupat ovat niin alkeellisia, etteivät mainitse välittäjää ennen kuin paketti on lähetetty, saati että välittäjän pystyisi itse valitsemaan. Varmaan verkkokaupat luulevat, että kuuriirifirmat saavat paketit aina kotiin asti, kun niin ovat kerta luvanneet.

    • Anonyymi

      En IKINÄ tilaa mitään, mihin UPS liittyy. Paketin toimittaminen oli siirretty Suomessa Finnkuriirin vastuulle ja UPS hypännyt vastuusta pois siinä vaiheessa. Ei ilmoitusta saapumisesta tekstiviestinä eikä sähköpostitse, vaan velvollisuus seurata sähköpostissa olevaa alkuperäistä tilausviestiä ja olla siinä mainittuna päivänä koko hela dagen kotona. Itsellä oli toimituksen ajankohta 30/4/2019 By end of the day, eli siis randomi aika 09 - 17 väliltä. Joku oli sitten käynyt vappuaattona ovien takana ja siinä meni "ensimmäinen toimitusyritys". Jos haluaa muuttaa toimitusehtoja, niin rekisteröidyttävä UPS:lle, tehtävä tilaukseen muutos ja sitten lisälasku siitä.

    • Anonyymi

      Tämä sontafirma ei saa toimitettua pakettiasi, saati sitten edes soitettua.

      • Anonyymi

        Pallotellaan pakettia välillä ups-postonrd-posti jne. niin kauan, kunnes kukaan ei enää tiedä missä paketti menee... Ja seurantanumero on toki täysin hyödytön, ainoastaan 17track sen löytää ja siellä ilmoitetaan "toimitettu". On juu toimitettu, mutta minne? Sinnekö meni tietokoneen osat tällä kertaa, kuriirin taskuihin...


    • Anonyymi

      Kuriiriposti on nykypäivänä Suomen päässä sellainen suo ja logistiikkahelvetti, että suosittelen pysymään kaukana! Näin teen itsekin jatkossa kun näemmä sekavammaksi vain menee.

      Homma toimi vielä joku aika sitten ihan hyvin, kunnes säästöillä/kilpailuttamisella/alihankkijoilla saatiin pilattua kaikki ihan käsittämättömällä tavalla.

      Ei olisi aikoinaan uskonut että asioiden monimutkaistamisella ja työn lisäämisellä säästettäisiin, kaikkea sitä näkee kun vanhaksi elää.

    • Anonyymi

      UPS ei pysty toimittamaan lähetyksiä koskaan aikataulun mukaisesti, myöhästymiset venyvät jo useisiin viikkoihin, valehtelevat jo myynnistä lähtien jopa yrityksille ja koko asiakaspalveluketju seuraa tätä valehtelu linjaa.

      Uusin huijauskeksintö UPS:llä on,että jos tulee hankala asiakas tai reklamaatio, on vastaava henkilö lomalla, jonka kanssa olet asiaa hoitanut, täten luotetaan että asiakas unohtaisi...asiakas saa vai automaattisen vastauksen, että henkilö on lomalla...taas...tai sitten syytetään avoimesti alihankkijaa...hahahah

    • Anonyymi

      UPS ei tunnista päivän selvää osoitetta Lahdessa ja paketin toimitus Saksasta kestänyt kuukauden jo. Kerran heiltä' tuli ilmoitus, että paketti on Filmtownissa, vaikka se ei ollut kaupan tietojen mujkaan koskaan ollutkaan siellä.

    • Anonyymi

      Minulta tuli oma lähettämä paketti rikki ja eivät korvanneet mitään. Karmaiseva kokemus. Kannattaa maksaa ainoastaan paypal tai luottokortti niin saa rahat lähetyksestä takaisin.
      Hyvin vaikea kommunikoida.

      Annoin viimeisen mahdollisuuden sille firmalle!!!
      Nyt lähetän yrityksenä ja pakko oli käyttää kun oli ainoita (3mahd.), jotka menee sinne ulkomaille perille asti. Mieluummin seuraavaksi maksan enemmän kun käytän huonoa palvelua.
      Ehkä ei ollutkaan fiksua antaa mahdollisuutta. Harmittaa.
      Postia en halunnut käyttää kun postin laskutkaan eivät löydä perille useammin kuin kerran. Matkahuolto toimii Suomessa paljon paremmin.
      Toivottavasti löytää perille kun ihmiset kotona karanteenin takia.

    • Anonyymi

      Vielä edelliseen kommenttiin:
      Minulla on toiminut tähän mennessä (paketti vielä matkalla joten saa nähdä) ulkomaille lähetys. Tänne Suomeen paketit eivät toimi perille asti. Vain kerran toimi, mutta silloin lasit paskana (pakkaajan syy 70%). Eli paremmin saa paketin kun tilaa suoraan access point pisteeseen. Niin silloin eivät vie sitä pakettia mahdollisimman kauas (vaikka 20kg, kokemusta) kun koittavat toimittaa vain kerran (silloin eivät edes yrittäneet toimittaa kotiin vaikka oli se maksettu ja oli 20kg ja oli tosi kivaa hakea sitä 45min bussimatkan päästä vaikka olisi ollut kaksi noutopistettä 1,5 km päässä.) jos viitsivät edes

    • Anonyymi

      Siis "Annoin viimeisen mahdollisuuden sille firmalle!!!" tarkoitan että tämä lähetys nyt on niiden viimeinen mahdollisuus.
      Pahoittelut sekavasta tekstistä

    • Anonyymi

      Vasta nyt tajusin mistä UPS:n nimi tulee:
      Ups! Meni rikki

      Vitsi ;)

      • Anonyymi

        Niin "Uppista, Paketti Särkyi" :D


    • Anonyymi

      Älkää ottako tätä firmaa toimitukseen. Mikään ei tule perille, ja kaikki olen joutunut hakemaan mistä milloin. Tekisi mieli hirttää toimitusjohtaja munista.

    • Anonyymi

      Hirvea palvelu UPS. Awful delivery to finland, I tracked the tracking and it said delivery 23/8 to 7 pm, I waited until 7 pm at home, I could not go to the store, not walk with a small child, as a result, until 7 pm I did not receive my parcel, then I called the ups company and they answered me they will bring it today, but later, I waited until 10 pm and no one brought the parcel. Then, in tracking, I saw that the date was changed 24/8 delivery, that is, today, no one reported or notified that the delivery was today, the reason for the delay. I'm waiting again for the second day, I can't go out to the store and can't take a walk with my child because of this damn delivery that doesn't tell you a specific time, plus a delay for the whole day, no notifications, no connection with the driver, it's just awful.

    • Anonyymi

      Aika kauheaa on asiakaspalvelu tuolla. Vastauksia pompotellaan ja samaan kysymykseen saa eri vastauksen eri ihmisiltä. Osa vastauksista menee Amerikkaan eikä kukaan tiedä toisten tekemisistä. Paska firma.

    • Anonyymi

      Kannattaa kokeilla muita kuljettajia ensin.USAlaiset kusettaa ja lypsää kaikki rahat.

    • Anonyymi

      Kaikki palvelu on siellä Amerikassa. Suomessa on vain joitain tukityöllistetty töissä. Kiertäkää kaukaa!!!!!

    • Anonyymi

      Onko toi firmoille vain? DHL on aina toiminut hyvin.

    • Anonyymi

      Hinta voi olla ihan eri kuin ennakkolaskuri antaa. Laskutus tulee myöhemmin, eikä varmasti kaikki kato mitä ovat tililtä varastanee!

    • Anonyymi

      UPS on kyllä kaikista lähetti/paketti firmoista ylivoimaisesti PASKIN yritys koko maailmassa. Pakettini saapui 3 pv sitten Suomeen ja ne vitun UPS apinat lähettivät mulle lähetyksen tiedot puutteellisena paketin tullausta varten, joten tullaus ei onnistunut, ennenkuin n.30lla soitolla sain ihmisen UPSltä puhelimeen joka ymmärsi mitä tietoja kuormakirjasta puuttui. Tullasin paketin ja lähetin tullauspäätöksen UPSlle toimitusta varten. soitin seuraavana päivänä ,että asia on kunnossa ja UPS ilmoitti paketin lähteneen jakeluun aamupäivällä klo 10 aikoihin. No vittu kyllhän sen arvaa ettei pakettia samana päivänä kuulu, ja kun sovimme, että otan päivällä klo 13.30 mennessä heihin yhteyttä jos pakettia ei kuulu niin eihän siellä kukaan vastaa, ennenkuin 20 soiton jälkeen joku vitun Intialainen puheluvastaaja alkaa sekoilemaan
      lähetyksestä että tulossa on... koittakaapa joskus soittaa UPSlle niin ymmärrätte kuinka vaikeaa siellä asioiminen on. UPS on UNIVERSIUMIN PASKIN FIRMA.!!!!!!!
      Olisin itsekin voinut hakea paketin heidän Vantaan toimipisteestä, muttakun ei käy kun paketti on jo lähtenyt kuljetukseen. Vittu Kiinan kauttako te Vantaalla olevaaa lähetystä toimitatte Vantaalle?
      HAISTAKAA PASKA KOKO UPS!

    • Anonyymi

      Samanlaisia kokemuksia UPS:sta. Erittäin outo, ammattitaidoton ja toimitusten suhteen epäluotettava firma.

    • Anonyymi

      Ei ne enää edes yritä.

      Ne tekee sitä että jättävät lapun ja rimpauttavat lähtien pois.

      Oon nähnyt näin käyvän.
      No miksi?
      Siks että myyvät kotiinkuljetusta ja voivat sanoa yrittäneensä.

      Niillä on kiire seuraavaan mestaan...
      Ei ne odota 20 sekkaa että ovi oikeesti aukeaa.

      Muutenkin niiden palvelut ovat ihan päin prinkkalaa.
      Systeemit väittää pakettia maksamattomaksi jne..
      Palvelununerot eivät toimi ja ovat maksullisia.
      Jonottaminen maksaa ja kestää ja lopuksi katkeaa tai saat automaattisen viestin soittaa johonkin numeroon.
      Viimeeks se numero ei ollut edes käytössä.

      Ne työntää niitä UPS hakupisteitä kaikenlaisiin kukkakauppoihin eivätkä kouluta työntekijöitä mitenkään.

      Joku iPad niillä on esim huoltiksella joka usein herjaa "tarvitaan lisätietoja" ym eivätkä työntekijät osaa auttaa mitenkään etkä saa pakettia ja se ehtii jopa lähteä maksettuna takas muille mantereille jonkun iPad-appsin kaatumisen takia.

      Ihmetyttää miten ne olettaa, että tammikuussa tilatun tuotteen tilaaja on paikalla vaikkapa huhtikuussa random päivänä 10.37 aamulla jne.
      Eivät ilmoita yhtikäs mitään, ja niiden seuranta ei btw päde.

      Niinku sanoin, eivät yritä enää.

      Postikin on vähän parempi joka on jo saavutus.

    • Anonyymi

      On kyllä todella paska kuljetusfirma edelleen näin 2022.

      Tilasin paketin kuukausi sitten ja olen paketin tilauksen yhteydessä päättänyt minne ja millä hintaa paketti kuljetetaan minulle. Nyt tuli yht äkkiä viestiä kun paketti tuloillaan, että vastaa 1. jos haluat paketin Vantaalle supermarkettiin tai 2. jos haluat sen kotiovelle. Hintaa ei lue missään, ja mitä he ylipäänsä tällaista kyselevät kun olen tämän jo paketin tilauksesen yhteydessä päättänyt mihin se kuljetetaan kun olen hinnatkin nänhyt? En tätä vain enää muista ja missään tilausvahvistuksissa tätä ei lue.

      Koitin soittaa ja 13 min jonossa ei vastausta. Myös puheluhintoja ei lue nettisivuilla.

    • Anonyymi

      kunnon kusetus firma pitäny tulla nyt kahen päivän aikana paketti mikä menny helsingissä mihin sen pitäiski tulla, sitä odotellu tässä ihan turhaa ja nyt tulee sit tälläst sähköpostia mis ei yhtää tietoa kauan pitäis odottaa tai mikä homma tää ees on?

      Pakettisi tila on vaihtunut.
      Poikkeuksen syy: Kuljettajamme ei pysty suorittamaan toimitusta. Pyrimme hankkimaan kuljettajallemme tätä toimitusta varten tarvittavan turvallisuusluokituksen.
      Poikkeuksen ratkaisu: Toimituksesi suoritetaan myöhemmin.

      vittu mitä apinoita!!! välttäkää jos vaa voitte.

    • Anonyymi

      Kuljetuksen tiedoissa luki jotain että pakettia ei voitu toimittaa koska vastaanottaja ei ollut kotona.... todellisuudessa olin istunut kotona etätöissä kaksi päivää odottamassa pakettia. Ei mitään ovikellon soittoa, koputusta, jne. Eivät todellakaan ole ovella käynneet.

      Lopulta paketti heitettiin jonnekin kirpputorille jonka takahuoneesta se piti itse käydä hakemassa.

      Välttäkää kuin ruttoa.

      • Anonyymi

        Tilasin paketin Saksasta, piti tulla kotiinkuljetuksena UPSin välityksellä. Seurasin toimitusta UPS My Choice -palvelun kautta. Saapumispäivänä tuli ilmoitus, että on kuljetuksessa, mutta noin klo 14 tuli viesti, että toimitus siirtyy aikarajoituksen (time constraint) vuoksi seuraavaan päivään (ei tullut silloinkaan). Aikarajoitusviestin saatuani soitin asiakaspalveluun, jossa siis sanottiin paketin saapuvan seuraavana päivänä. Tuona seuraavana päivänä, kun pakettia ei kuulunut, tajusin, että paketin tulon päivystämisen asemesta tulee tämän firman suhteen toimia seuraavasti, jos pystyy.
        Kun olet saanut paketin UPS-toimitustunnuksen, älä jää odottelemaan, vaan soita UPSin asiakaspalveluun Suomessa ja pyydä toimittamaan paketti lähimpään UPSin palvelupisteeseen (access point). Tarkista ao. pisteen (kätevimmin saavutettavan) osoite ennen soittoa, niin ei tarvitse arpoa, mihin asiakaspalvelija paketin lähettää. Tämä siksikin, että asiakaspalvelija saattaa puhua huonoa suomea tai ei ollenkaan. Minulla eka palvelija puhui vain ruotsia tai englantia, toinen puhui heikohkoa suomea.
        Pitää muistaa, että toimitusongelmat saattavat pitkälti johtua siitä, että kuljettajilla ei ole työpuhelinta (kertoi asiakaspalvelija). Miljardifirma UPS ei anna työsuhdepuhelinta kuljettajiensa käyttöön (vuokratyöntekijöitäkö?). Kuka sitä nyt omaan laskuunsa työasioita hoitaa? Itse en tekisi niin. Jos kuljettaja ei pääse esimerkiksi kerrostalon lukitusta alaovesta sisään (ovikoodia ei ole tai se ei ole käytössä), hän jatkaa matkaa. Asiakaspalvelun kannalta tämä on järjetöntä toimintaa, mutta ilmeisesti UPS panostaa lähettäjiin, heiltä he rahaa saavat, eivät vastaanottajalta. Kuljettajat ovat tässä välikädessä ilman omaa syytä.
        Internetin kauppapaikoista voisi tilata kaikenlaista, mutta jää tilaamatta, varsinkin Keski-Euroopasta, koska kuriirina on usein UPS. Toimitusprosessi on tilaajan kannalta liian vaivalloinen.


    • Anonyymi

      Muutama vuosi mennyt edellisestä UPSin pieleen menneestä toimituksesta. Olen käyttänyt muita firmoja, ja homma toiminut hienosti.
      Ajattelin kokeilla jos UPSilla olisi homma alkanut toimia, mutta ei vieläkään ole saatu puhelimia kuljettajien käyttöön.
      Turussa alihankkija ei edes yritä tehdä toimituksia perille. Asiakas saa hakea pakettinsa naapuri kunnan puolelta ja kuunnella ihme kettuilua kun kysyy miksei kotiin toimitus toimi, vaikka siittä on maksettu.
      Toimivuus varmaan riippuu paljon UPSin alihankkijasta. Turun alueella yhä edelleen surkeaa palvelua.

    • Anonyymi

      UPS näyttää jo keikkuvan protestilistoilla. Eli kannattaa varmaan välttää...kaatumassa koko pulju.

    • Anonyymi

      Summat suurenee...useampia jo, näemmä tässä yksi...

      Protestit. Velkomustuomio: United Parcel Service Finland Oy
      Y-tunnus 0634619-2
      Talousalue Uudenmaan talousalue
      Osoite Niittytie
      01300, Vantaa
      Häiriöpäivämäärä 17.10.2022
      Lisätty 18.10.2022
      Saatavan määrä 8 057 €

    • Anonyymi

      Turha näköjään kotiin ainakaan odottaa mitään toimitusta. Täytyy varoa tätä firmaa.

    • Anonyymi

      Näin UPS työntekijänä sanon että aika turha syyttää työntekijöitä! Ajaisitteko itse 8h aikana 120 jakoa 15 noutoa? Aikaan esim. Vantaa-Keskusta n. 30 min. tauot 1h. Aivan typeriä viestejä porukka laittaaa! Voisiko vika olla johdossa?

      • Anonyymi

        välttäkää viimeiseen asti ups kuljetuksia.

        ne mitään toimita ovelle.auto pörrää pihalla ja

        piirturi piirtää reittiä.ovat käyneet ,mutta pakettia ei näy.

        joutuu itse hakemaan toimipaikasta.
        KOKO HOMMA VARSINAISTA KUSETUSTA. LAILLISTA VEDÄTYSTÄ.HYIIII!!!


    • Anonyymi

      Voihan elämä. Törmäsin tähän ketjuun kun odotin UPSilta pakettia. Toimitusaamuna sain tekstiviestin jossa kerrottiin toimitusajaksi 12-18. Viestissä oli linkki, josta paketin voi myös ohjata noutopisteeseen.

      Olin etäpäivällä mutta lähdössä kotoa neljältä, joten varmuuden vuoksi vaihdoin toimituksen yhteen keskustan kauppaan josta ajattelin sen näppärästi saavani menoni yhteydessä.

      Mietin että mitä ihmiset kiukuttelevat kun kätevähän tuo oli.

      Vielä mitä.

      Nyt katsoin seurantaa, niin siellä näkyykin epäonnistunut toimitusyritys KOTIIN kolmelta, kun olin KOTONA. Osoiterivillä lukee vieläpä ovikoodi. En usko että edes kävivät.

      Eikä siinä vielä kaikki, paketti kiikutettiin kaupungin toiselle puolelle huoltoasemalle. Enkä saanut edes saapumisilmoitusta.

      Huoh.

    • Anonyymi

      UPS on todella huonoin vaihtoehto tavaroiden saannin kannalta Paketti tullut suomen varastolle perjantai 03 aamulla tavaroita ei ole lastattu autoon vielä maanantaina klo 11.30

    • Anonyymi

      UPS ilmoitti tekstiviestillä, että paketti on toimitettu automaattiin, koska en ollut kotona. No olinhan minä oikeasti kotona. Soitin asiakaspalveluun ja virkailija kertoi, että kuljettajat saavat UPSin toimituspolitiikan mukaan toimittaa tietyn osuuden paketeista automaattiin ja lähettää tuon valeviestin. Ihmettelen, että UPS veloittaa kotiintoimituksista maksun, mutta ei toimita niitä kotiin ja tämä on siis asiakaspalvelijan mukaan UPSin toimituspolitiikn mukaista.

    • Anonyymi

      Täällä kehotetaan välttämään koko firmaa. Netistä kun tilaa niin usein asiaan ei voi vaikuttaa! Lähettäjä sen päättää, ei ostaja. Itselläni usein harvinaista kamaa jota ei usko löytyvän aina muualta. ÄRSYTTÄVÄÄ.

    • Anonyymi

      ....tulee viesti että pakettia on yritetty toimittaa mutta kukaan ei ollut paikalla tms. Miten on yritetty kun on koko päivä tarkkailtu auton saapumista ettei livahda karkuun eikä ole näkynyt. Eli valehtelevat!

    • Anonyymi

      Minulle UPSin asiakaspalvelu kertoi, että kuljettajilla ei ole työpuhelinta. Siksi toimitukset ei aina toimi, sillä eivät nämä keikkakuljettajat omaan piikkiinsä soita työpuheluja. Yhdestä "toimituksesta" eli oharista viisastuneena toimin seuraavasti. Katsoin netistä UPSin toimipaikat (UPS Access Point) ja kirjoitin ylös minulle sopivimman nimen ja osoitteen. Soitin sitten UPSin asiakaspalveluun (piti jonottaa noin 20 min) ja pyysin virkailijaa kääntämään lähetyksen (tarvitset paketin seurantanumeron) tähän toimipaikkaan. Ja katso, sain pakettini jo seuraavana päivänä. Kävelyä tuli eestaas noin 2 km.

      Eli älä jää odottelemaan toimitusta kotiin, vaan tee kääntö heti, kun näet seurannasta, että paketti on UPSin HALLUSSA, ja viimeistään heti ensimmäisen oharin jälkeen. Seurannan saat käyttöön rekisteröitymällä UPS My Choice -palveluun (voit poistaa tietosi sitten paketin saatuasi). Siinä näkyy myös paketin seurantanumero. Huomaa, että et voi tehdä kääntöä itse UPSin verkkosivuilla, vaan pitää pyytää asiakaspalvelua tekemään se. Ja he eivät pysty tekemään sitä, ennen kuin paketti on UPSin hallussa ja sillä on seurantanumero. Odotan nyt toista pakettiani toiveikkaana, sillä toimitusosoitteen vaihto onnistui yhdellä puhelulla jonotettuani ensin melkoisen tovin. On vaivan arvoista.

      • Anonyymi

        On ehkä niin, että UPSin maksavia asiakkaita ovat yritykset. Niissä sisäänpääsy vaatii ovesta sisäänkävelyn ja ehkä ovikellon soiton, toimistoaikana joku on aina vastassa. Suomessa henkilöasiakkaat eivät ole tärkeitä; pieni maa ja pieni markkina. Kun firman yrityskulttuuri ja toimintatavat taitavat olla se jenkkiläinen, että alimman portaan suorittajien uskotaan yrittävän huijata työnantajaa niin eivät anna keikkakuljettajille edes työpuhelinta. Nehän voisi soittaa yksityispuheluja firman piikkiin. Eli yksityishenkilöille ei tarjota Suomessa kohtuullista asiakaspalvelua.

        Näin olen tämän ymmärtänyt, enkä ole alkuraivon laannuttua jäänyt murehtimaan kurjaa "palvelua". Pitää ottaa lusikka kauniiseen käteen ja miettiä, miten hoitaa asia vaivattomimmin niin, että tärkein toteutuu: saan tilaamani paketin ilman hermoiluja ja päivystämistä. Turha hakata päätään seinään haukkumalla asiakaspalvelua, eivät he firman toimintatavoista päätä - ovat vain sylkykuppeja. Vaikka en halua keikkakuljettajia puolustella, hekin lienevät ahtaassa raossa. Jos kuskille maksetaan tietystä tuntimäärästä päivässä ja auto on täynnä tavaraa, ei hän varmaankaan tee ilmaista työtä ajamalla yliajalla (minulla ensimmäinen "toimitus" ei toteutunut, koska muistaakseni kuljettajan aika loppui kesken tuossa klo 14 nurkilla).

        Kuten edellisessä viestissä kerroin, kannattaa käännättää paketti heti lähimpään UPSin toimipaikkaan, jos sellainen paikkakunnalla on, tai johonkin lokerikkoon, jos UPSilla sellainen on, ja hoitaa nouto sitten ilmoituksen saavuttua työ- tai asiointimatkan yhteydesssä. UPSin My Choice -palvelun avulla voi lisäksi asettaa lisäilmoituksia (esimerkiksi edellisenä päivänä ilmoitus seuraavana päivänä saapuvasta paketista). Harmillista UPSin suhteen on se, että asiakkaan pitää itse ymmärtää rekisteröityä My Choice -palveluun ja hiffata, miten firman verkkopalveluja käyttää ja mitä siellä on.

        Tarkoituksenani ei ole toimia UPSin mannekiinina, sillä firman palvelu on kurjaa. Haluan vain kertoa muille, että raivottuasi kiukun ulos kannattaa miettiä, miten käytän "palveluja" niin, että saan sen, mitä haluan. Keskieurooppalaiset yritykset, kuten Amazon.de, käyttävät usein UPSia, ja siihen me Suomessa emme pysty mitenkään vaikuttamaan. Joko lopetan tilaamisen firmoista, joista käy ilmi, että käyttävät UPSia (aina ei käy ilmi), tai siedän epämukavuutta ja lisäkustannuksia (puhelun hinta soitosta asiakaspalveluun paketin kääntämiseksi). Sitten kun asiakaspalvelukaan ei tässä enää palvele, hylkään UPSin ja firmat, jotka sitä käyttävät.


    • Anonyymi

      Ei oo ikinä tullut paketteja tuolta mut tilasin sellaiselta sivulta missä ilmeisesti tää on se toimittaja. No nyt tullut jo kolmas kerta s postiin et tuli päivä muuttunut. Eli ei vaikuta hyvältä tämä UPS. Täytyy varmaan soitella sinne r mikä juttu. Eli varautuu olee vastassa sinä päivänä ja viime tipassa muuttanut taas toimitus päivää. Oikeesti mistään oo näin huonoa palvelua..

    • Anonyymi

      Todella ala-arvoinen kuriiripalvelu. Ilmeisesti ketjuttavat kuljetuksiaan, mikä entisestään huonontaa palvelua. Neljä pakettia kotiinkuljetuksella mennyt ties minne noutopisteeseen. Siis KOTIINKULJETUS! Monta soittoa joutunut tekemään paketin perään lähes joka kerta, silti sekoilu jatkunut. Viimeisinpään tuli tekstari toimitusjasta, venasin koko päivän turhaan. Illalla seurantaan tuli ilmoituspisteen muutoksesta, siis täh? Täytyy ottaa yhteyttä Amazoniin, ilmoittaa toimimattomasta kuriiripalvelussa Suomen päässä ja että vaihtavat kuriiripalvelua, koska tämä alkaa näkymään jo tilausmäärissä kun paketit ei tule perille. Siinähän menettää UPS sopimuksensa ja suuret rahat mitkä tässä kuriiritoiminnassa liikkuu. Itse en tule koskaan käyttämään UPS palveluita.

    • Anonyymi

      Paskimmasta päästä koko pulju.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      62
      5992
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3774
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      232
      2076
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1830
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1269
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1000
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      929
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      878
    Aihe