Syntiä on evoluutiovalheen levitys sen kaikissa muodoissa.

tiedemies1

Jos aikuiset ihmiset antavat huijata itseään http://aineisto.blogspot.fi/, eihän sille sitten mitään voi, mutta kun lapsille opetetaan totena evoluutioteoriaa asia ei enää ole yhdentekevä. Suomessa ja muuallakin nuoret pakotetaan omaksumaan kehitysopin virheelliset uskomukset tieteellisinä totuuksina. Kuinka paljon pannaankaan pöytälaatikkoon tutkimuksia ja jätetään kertomatta, että usko kehitysoppiin säilyisi.

British Museumin paleontologian osaston johtaja, Colin Patterson tunnustaa, että fossiilien joukossa ei ole todisteita lajien asteittaisen kehityksen tueksi. Kirjeessä sanotaan mm: ”On perin helppoa laatia tarinoita miten toinen muoto muuttuu toiseksi ja esittää syitä miksi luonnonvalinta suosii kutakin kehitysastetta. Mutta tällaiset tarinat eivät ole tiedettä, koska uskomuksia ei voida testata.”

Vaikka tiedemiehet joutuvatkin tämän tunnustamaan, ei uskonnoksi muuttunutta filosofiaa enää voida poistaa. Kaikki lähdeteokset, oppikirjat ja maailmankuvaa kartoittavat suurteokset pitäisi kirjoittaa uudelleen. Museoiden näyttelyt tulisi myös uusia. Kaikki tämä olisi kaaosta nykytieteelle ja kaikille niille, jotka ovat rakentaneet maailmankuvansa ja uskontonsa sille totuutena pitämälleen näkemykselleen, että kehitysoppi on tieteellinen tosiasia. Ei ole siis ihme , että ne miljoonat henkilöt, jotka joutuisivat muuttamaan näkemyksiään ja jopa nöyrtymään totuuden edessä, tekevät kaikkensa, että totuus pysyy piilotettuna museoiden pimentoihin. Mutta ne jotka haluavat seurata totuutta, tämäkin kirjoitus antaa vähäistä valoa pimeyteen.

Fossiileihin kivettyneet eläimet eivät eroa nykyisistä eläimistä, vaikka evolutionistit väittävät fossiileilla olevan ikää 50 miljoonaa vuotta, siis missä ovat välimuodot?

huomioon ne sadat eri kehyskertomukset, joilla todistellaan millaisten kehitysvaiheiden kautta eläin on muuttunut toiseksi - esimerkiksi kalan muuttuminen suden kokoiseksi sorkkaeläimeksi ja siitä edelleen valaaksi - saadaan valtava määrä epätieteellistä aineistoa, jonka pätevyyteen kehitysoppi tukeutuu. Monet tutkijat ovat jo kyselleet kuinka paljon väärennöksiä ja petoksia sisältyykään niihin näytteisiin, joilla eri puolilla maailmaa todistellaan kehitysopin pätevyyttä ja tieteellisyyttä.

Piltdownin ihminen, Nebraskan ihminen, Ota Benga… jne. nämä skandaalit osoittavat, että evolutionistit eivät epäröi käyttää mitä tahansa epätieteellistä menetelmää todistaakseen teoriansa oikeaksi. Kun pidämme tämän mielessämme ja tarkastelemme muita ihmisen evoluution myytin niin sanottuja todisteita, kohtaamme samanlaisen tilanteen. Löydämme vain kuvitteellisen tarinan ja vapaaehtoisten armeijan, joka on valmis yrittämään mitä tahansa todistaakseen tarinan oikeaksi.

Evoluutioteorian kantava rakenne ja perusta on mielikuvitus!

2

66

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • totuus kirvelee

      Nimimerkki "tiedemies1" kirjoittaa silkkaa roskaa. Yllä kirjoitettu sisältää niin paljon osoituksia tiedon puutteesta että on ilmeistä, että nimimerkki ei kykene nykyisellä tietopohjallaan omaksumaan yksityiskohtaisia perusteluja evoluution paikkansapitävyydelle. Tyydyn siksi vain käsittelemään lyhyestä hänen linkittämänsä roskablogin väitettä Japanista löytyneestä hirmuliskosta.

      Kyseinen merestä löytynyt raato oli mitä ilmeisimmin kuollut jättiläishai (Cetorhinus maximus). Ne voivat kasvaa jopa 15m pitkiksi joten 10m mittainen raato on täysin niiden kokoluokkaa. Niiden ruhojen kuolemanjälkeinen lahoaminen tunnetaan ja se vastaa erittäin hyvin niitä valokuvia, joita japanilaiset kalastajat ottivat "nessieksi" nimemästään raadosta.

      Tähän johtopäätökseen ei tullut vain yksi tutkimus. Nature-lehden artikkelissa todettiin kyseessä olevan suurikokoisen hain jäännökset. Kaksi ruotsalaista tutkijaa tulivat samaan tulokseen. Myös kaksi japanilaista tutkijaa Tokion yliopistosta tulivat samaan tulokseen. Tutkimuksia tehtiin mm. tutkimalla raadon pehmytkudoksesta otettujen näytteiden aminohappojen rakenteita.



      Ainoa tosiasia nimimerkin kirjoituksessa on se, että valitettavasti myös tiedemaailmassa on omat huijaritapauksensa. On kuitenkin tärkeä ymmärtää, että tieteen tekemisen menetelmät ovat sellaisia, että huijarit paljastuvat ja käsitys todellisuudesta yleensä tarkentuu. Uskonnon sisältö taas on ja pysyy silkkana sokeana uskomisena asioihin, joista ei ole ensimmäistäkään todistetta.

      • Epä usko

        Puuttuisin tuohon synti kysymykseen kun on paljon asioita joita kysellään onko tämä tai tuo syntiä. Miksi ei puhuta siitä, että mitä JUmalan sanotaan tehneen, kuitenkin raamattu kirjoittaa Jumalan tekevän tai tehneen hirveämpiä tekoja kuin konsanaan ihminen on koskaan tehnyt. Helvetin tulen sanotaan palavan raamatun mukaan ikuisesti. Raamattu: "Iankaikkisesti on nouseva heidän vaivansa savu" Minä olen käsittänyt tämän niin, että JUmalalle ei riitä esm ihmisen elikautinen tuomio jossakin vankila oloja muistuttavassa paikassa, vaan hän grillaa ihmisiä iankaikkisesti siis ajan joka ei pääty koskaan jossakin iankaikkisesti palavassa ahjossa. Tämä vain siitä syystä ettei ihminen ole katunut täällä ajassa syntejään ja pyytänyt niitä JUmalalta anteeksi. Raamatusta saa käsityksen että taivas ja helvetti on kuulo ja näkö etäisyydellä toisistaan. Olisiko sitten Jumala tälläinen sadisteista sadistisin, että hän katselisi kaiken aikaa ja kuuntelisi syntisparkojen helvetin tuskia ja vielä iankaikkisesti kuten hän itsekkin iankaikinen on ja kuten on myös hänen helvettinsä. Tulkoon tässä välillä mainituksi, että joku saattaa ymmätää tekstin niin, että pilkaan JUmalan sanaa mutta kaikki mitä kirjoitan on raamatussa. Lisäksi olen käsittänyt Jumalan hirmuisuuden täällä ajallisessa elämässä, että hän tapattaa ihmisillä toisia ihmisiä, vaikka hän on antanut pyhän käskynsä tappamisesta näin: Älä tapa!! Se taisi olla viides käsky. Siis lyhyt ja selvä sanainen käsky. JUmalan järjesämä tappaminen oli Israelin erämaa vaelluksen aikaan jolloin JUmala käski Israelilaiset tappaa joistakin kaupungeisa kaiken elävän olion siis lapsetkin ja eläimet. Raamatun mukaan siis Jumala on Julmempi kuin kukaan julminkaan ihminen maanpäällä on ollut ja tulee tuskin olemaan.
        Itse pidän raamatun käsitystä Jumalasta Keskiaikaisena, en suostu uskomaan, että minun jumalani olisi näin julma sadistien sadisti kuin häne raamattu antaa ymmärtää olevan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      618
      17027
    2. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      59
      15208
    3. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      393
      9397
    4. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      48
      5794
    5. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      12
      4699
    6. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      174
      3365
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      118
      1975
    8. Mitä hänellä oli päällään kun viimeksi näit hänet?

      Avoimia vastauksia saa kirjoitella... Ehkä joku saattaa tunnistaa itsensä kommenttien joukosta :)
      Ikävä
      57
      1399
    9. Meidän tarinako on ohi?

      Ootko niin päättänyt?
      Ikävä
      102
      1347
    10. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      41
      1247
    Aihe