JOKELAN TALLI JUANKOSKI

3mma

Onko kokemusta tästä tallista? (:
Tai oisko kellään tietoa hinnoista kun tuolla niitten kotisivulla ei ole?
Millainen henkilökunta? ja hevoset? (:


Voisin alkaa käymään siellä.

11

1591

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • en mene enää.

   Hinnat oli ihan ok, muistaakseni 15 e luokkaa. Mutta varaudu siihen kun pois lähtiessäsi laitat tallin oven kiinni selkäsi takana, niin alkaa maksavan asiakkaan paskan puhuminen. itse kävin siellö tallilla joskus, eikä mulle jääny hyvä maku. olin uusi siellä, eikä mua ohjattu tarpeeksi mihin varusteet yms viedään tunnin jälkeen, eikä ollut ketään keltä kysyä kun kaikki olikin jo lähteneet pois.

  • anonyymi8

   Paskan puhumista ja nauramista kentän reunalla. Huono opetus pääsääntöisesti ja hevoset stressaantuneita. Samoja hevosia ei ole kauan aikaa, vaan kaikki vaihtuvat koko ajan.

   • Ei valittamista

    Sanoisinpa että asiattomia kommentteja ja arvatenkin henkilöiltä jotka aiheuttivat itse monenmoista ongelmaa! Ehkä pitäisi miettiä pari kertaa ennenkuin julkisesti alkaa mollaamaan ! Hevoset ovat hyväkuntoisia hyvin hoidettuja suurin osa omistushevosia tai pitkäaikaisilla vuokraajilla, tuntitoimintaa ei ole. Valmennustuneja ulkopuolisilta ammattilaisilta niitä haluaville . Joku kenties katkeroutuni kun tallin joutunut jättämään oman epämääräisen käyttäytymisensä vuoksi!


   • Kysyn vaan

    Onko neiti anonyymi viime aikoina ollut tallilla tuntitoiminnassa ? Sitä ei edes ole ! Vai onko neiti anonyymi muuten vaan ilkeä ?


  • jokelantalli

   Meillä ei ole järjestetty tunteja useampaan vuoteen. Meillä on vain yksityisiä hevosia.

  • Anonyymi

   Musta talli on kiva . Ja se ei ole ihan aloittelijoille koska hevosia ratsastetaan ja hoidetaan itsenäisesti . Joten te haukkuvat anot voitte mennä johonkin ratsastuskouluun / leirille, siellä on kiva olla kun ei koko ajan ole joku ohjaamassa ja neuvomassa !! Hepoilla on harjat karsinan edessä joten ei se niin vaikeaa ole ja satulahuoneessa nimet , joten painukaa alkeis ratsastajat sinne ratsastuskouluun !!!!
   Itelläni on oma heppa mut silti käyn siellä kun olen siellä päin

  • anonymous4

   Pakko sanoa, että tuo viimeisin kommentti on lähetetty harvinaisen lapselliselta taholta, jos kerran tuollaisia puhutaan. On varmaan hevosen omistaminen noussut päähän... Kannattaa opetella kannanottoa hieman sivistyneemmällä ja asiallisemmalla tavalla, eikä heti olettaa, että kommentoijat ovat alkeiskurssi-neiti-anoja.

  • ex kävijä

   itselläni on myös kokemusta tuosta paskan puhumisesta. Onneksi tunteja ei pidetä siellä enää, kehtaako edes miettiä että miksi tuntien pito loppui? ennen kävin jokelassa ja luojan kiitos, sain nyt uuden paikan missä käyn. tunneista ei tartte maksaa ja voin ratsastaa niin paljon kun haluan. jokelassa käynnistä jäi paha mieli.

  • Varma tieto

   Tallinpitäjällä ei ollut aikomustakaan pitää tunteja kun siihen asti että sukupolvenvaihdos tulee. Keskittyy täysin lypsykarjan kasvatukseen ja hevoset pysyy harrastuksena. Tätä ei lapset ymmärrä.

   • .--

    Itse olen käynyt tallilla muutaman vuoden ajan silloin tällöin itsenäisesti ratsastelemassa ("hevosen päivävuokra") ja vaikkei hevoset olekaan tallilla yleensä kauaa, niin aina siellä käydessä saa jonkun kivan uuden tuttavuuden vastaan :) on ihanaa päästä välillä tarkkaan ohjatusta ratsastuskoulutoiminnasta itsenäisempään puuhailuun hevosten kanssa. Ainakin mua kohtaan on oltu kys. tallilla ystävällisiä ja avuliaita!


  • ruipelo1

   Ihanaa että kommentoidaan.Loistavaa tulevaisuutta teille tallinomistajille
   jotka olette tässä moittineet eläinlääkärikin mukaan mallitilaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tollanen supernainen oot...

   Kunnon pakkaus, ja sitten asut jonkun idiootin kanssa jossain korvessa. Oliko sulla siinä joku ajatuskin kun siihen ru
   Ikävä
   117
   1686
  2. Kaipaan keskustelua kanssasi nainen

   Siinä oli niin hyvä olla.
   Ikävä
   68
   1272
  3. Jos sinua kiinnostaa nainen

   tai olet miettinyt, niin ei minulla ole ollut ketään. Olen viettänyt hiljaista ja yksinäistä elämää. En ole "käynyt nais
   Ikävä
   47
   1050
  4. Tekisin sitä nyt

   Kanssasi jos voisin mutta pitää tehdä yksin
   Ikävä
   103
   981
  5. Sevenissä kuva "Aboriginaalista"

   Mutta eihän vaan ole Pikkuruisen salainen serkku - yhtä omituinen hymy päällä....
   Kotimaiset julkkisjuorut
   206
   896
  6. Ihana tumma

   Kaunotar nainen, oletko täällä? Tiedät että olet kauneinta maailmassa ja niin tiedän minäkin. Mitenkäs Juhannus?
   Ikävä
   36
   878
  7. Savonlinnassa machete hyökkäys!

   Myös kirvestä käytetty lyömäaseena......näin se Savonlinnakin rikastui...
   Maailman menoa
   74
   869
  8. Mitäpä sitä valehtelemaan nainen

   Kyl oisin toivonut että juhannus oltas vietetty yhdessä. Ehkä jopa oltaisiin rakssteltu yöttömänä yönä. Mutta ei, vain y
   Ikävä
   30
   803
  9. En kuulu tänäkään vuonna

   juhannukseesi. Ei sellaista juhannusta taida tullakaan. Eikä joulua..
   Ikävä
   40
   779
  10. Ei me saada tätä ikinä toimimaan

   Näytin herkimmän puoleni. Suuttumukseni ja turhautumisen. Luotin, että tutustuminen ei kaatuisi siihen. Luotin, että pys
   Ikävä
   31
   752
  Aihe