Jumalan valtakuntaan pääsemisestä:

Pakstori

1. Olemmehan suomalaisen yhteiskunnan osia, ja suurin osa varmaan teistäkin on työelämässä, ja siis "valtakunnan töissä"?
2. Jumalan valtakunta ei kuitenkaan tarkoita ihmisen perustamia systeemejä, vaan sellaisia jotka ovat lähtöisin Jumalasta, eivätkä ihmisten synneillä perustetuista. Jeesus sanoi:"Katso, Taivasten Valtakunta on keskellänne, sisäisesti teissä".
3. Maailma, koska se on julmien ja ronkelojen materiamaailman lakien alainen, ei voi saavuttaa henkenä olemista, ja maailman materia-systeemit ei ole vielä se asia, jossa Jumalan henki vielä näyttäytyy olevaisena, Jumala näyttäytyy ensisijassa enkelien, ihmisten ja eläinten ja kasvienkin välisissä suhteissa, olivatpa ne vihaa tai rakkautta, ylpeyttä tai kunniaa kuninkuuksiltaan.
4. "Jumalan valtakuntaan pääsee lasten kaltaiset"(Jeesus). Tietysti Jumalan valtakunnassa voi olla aikuisiakin, muttei ilman kasvua, vastasyntyneestä lapseksi, Jumalan tuntemuksessa ja tietämisessä. Ne jotka ovat vain ikänsä perusteella "aikuisia", eivät pääse Jumalan valtakuntaan, ilman uhmaikäänsä jälkeistä Jumalan lain noudattamisen harjoittelun aikaa(lapseutta).
5: Suurin osa maailman ihmisistä onkin vasta "uhmaiässä" Jumalan suhteen, tai vielä täysin Jumalan vastasyntyneeksi syntymättömiäkin. He lähes kaikkea Jumalaan liittyvää vastaan potkivat, ja aina vetävät typerimmät ateismin ja evoluution todisteet Jumalaan ja Raamattuun uskomista vastaan. Niistä ajoista ei ole mitään varmaa tietoa, mistä ne puhuvat.
6: Ihminen pääsee Jumalan valtakuntaan vasta, kun on vastasyntyneen lain rikkomuksensa saanut anteeksi, saanut syntinsä anteeksi, ja kieltäytynyt rikkomasta sydämensä lakeja, armolla löytänyt kompromissit oman minänsä halujen ja himojen puolesta taistelussa, mutta jokaiseen vastasyntyneessä sieluniässä tehdyt rikkomukset ja synnit ovat jättäneet jälkensä.
7: Jos ihminen paholaisen vallan alla, kasvaa lapseksi ja aikuiseksi, hän ei pääse siltiä seisomalta Jumalan valtakuntaan aikuisena, koska hän käyttää lakiakin vain syyttääkseen lähimmäisiään ja saadakseen vain MINÄ-itselleeen kaikesta jotain hyötyä.
8: Sellaisen ihmisaikuisen on huomattava olevansa vielä lainrikkoja, ja siis täysin vastasyntyneen asemassa, Jumalan lakien noudattamisen suhteen. Jos siis kuitenkin kristillinen kaste, jo vauvakasteena joitakin synnyttää Jumalan vastasyntyneiksi?
9: Lain noudattamisen aika alkaa vasta siitä, kun MINÄ ei ole joka asiassa tärkein, vaan tietää ne asiat, joissa toinen on sinua parempi Ja vaikeivat he olisikaan joissakin asioissa sinua parempia, tulee heikommastakin pitää huolta, eikä vain satanistisesti olla tuhoamassa heikompiaan....
10: Eli minun näkemykseni mukaan, ihminen tekee pahimmat lain rikkomuksensa vastasynteen sieluiässä, tämä tarkoittaa ihmisten iässä ikiä 0-15 tai 0-27 sen mukaan tulkittuna, ottaako tuon 1. Islamin käsityksen vai tuon pitempään ikään haikailevan juutalaisen aikamallin käyttöönsä...
Iät 15-30 vuotta on lapsuutta Islamisisesti tulkittuna tai iät 27-53 sillä rakkaudellisemmalla juutalaisella tulkinnalla. Nuoruus tulee siis ijissä 30-45 tai noin 53-80 ja kypsyys 46-60 ja 81-100. Vanhuus tulee tämän jälkeen, ja ei kovin moni saavuta vanhuutta, tuolla toisella, "juutalaisella" kategorialla. Nänä sielunijät eivät tietysti mahdollisten aikaisempien eläimien mukaan mene vain ajallisen iän mukaan....
11: Kuitenkin valehtelisin jos väittäisin, ettei ihmiset, tavallisetkin, ilman aivan järjetöntä Jeesus-happoa puheessaan joka asiassa, ole voineet päästä noihin ikiin Jumalansakin edessä, vain haluammalla olla "hyvä" ihminen, koska kyllä sellaiset Jumalaan aina ovat uskoneet, vaikka Jeesukseen suhde voi olla viisautensa takia hieman kummasteleva: "Miksi maanpäältä kadonneita ja kuolleita ihmisiä täytyisi enää niin kauheasti muistella, eikö nykyisin elävät lähimmäiset ole meille paljon tärkeämmät, kuin mm. Jeesuksen legendaariset teot ja sanat"?
12: Tämä on tietysti noinkin: Jeesus sanoi, että joka on rakastanut lähimmäistään, sitä vähäisintä veljeään(ja sisartaan), on rakastanut myös Jeesusta, ja Jeesuksen nimi ei sitäpaitsi enää ole Jeesus, kuten Ilmestyskirja sanoo, mutta varmaan tietysti muistaa tuon aiemmankin nimensä? Jeesuksen kuolema syntien vuoksi siis täytyy vain hyväksyä omalle kohdalleen, mitään muuta ei tarvita, ja lupaus Jumalalle siitä, ettei tahallaan enää syntiä tee.
13: Jumalan valtakuntaan pääsee kuitenkin vain ahtaasta portista, koska kyllä jokaisella on ollut niin paljon paholaisen vallan alla olemista, että voi olla fyysisen maailman ego aluksi liian suuri, päästääkseen kaikkein ahtaimmasta portistaan.

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jatkoa...

      14: Tässä on tietysti nähtävä, ettei jokaiselle tuo "portti" ole ihan samankokoinen, jos olemme hyvin pieniä, ja saamme siis pienuudellamme, jonkin hyvin perustavaalaatua olevan palikan Jumalan hengestä, on porttimme meille siis pienempi, kuin sellaisella, jolla voi olla jotain maailmankin viisaudella ja elämällä hankittua suurutta, syntiensäkin kärsimisissä tullutta suuruutta, ja sellainenkin menee ahtaasta portista, mutta vain siitä, munkä Jumala oli hänelle tarkoittanut, ei välttämättä täsmälleen samasta, kuin sinä tai minä.
      15: Tämä nykyinen uskovaisten Jeesus-buumi, perustuu siis Paavalin opetukseen siitä, että kaikki maailman synnit olisi ollut Jeesuksen harteilla, ja kukaan muu ei olisi todellisuudessa edes kuollut kuin hän, ja vaikka ne syntiset kuolivat myös, jotka kuolivat olla katumattomia etsikkoaikojensa aikana.
      16: EI JEESUKSELLE ole sillä merkitystä, ettei lapseuteenkaan päästessämme vielä kauheasti halua hokea joka asialle Jeesus, Jeesus, vaan sillä että tekee Jumalan tahdon, suhteessa lähimmäisiinsä, ja Jumalalta käskyjen vastaanottamisen suhteen.
      17: Jos kaikessa juuttuu vain Jeesuksen lyhyeen 33 vuotiseen elämään, ja muutamaan sanaan Raamatussaan, niin ei siinä voi olla vielä riittävästi syntien sovittamista ja muuta, vaan meidän on nähtävä siis Jeesus ylösnousseensa, ja elävänä unissamme ja ajatuksissamme, ja vaikkei hän enää samaan häpeään kuole, "kuin siinä pahimpien rikollisten kohtalossaan", 1. tulemuksessaan koskaan, niin kuolema jokaiselle materiamaailman kehoja havitelleille tulee tasaisten väliaikojen välein, eli kyse on silti kaikessa tästä idän enemmmistöuskonnosta, inkarnaatiosta ja sielun vaelluksesta.
      18: Jos ja kun sielumme kuolee, emme synny ikuisesti uudelleen samana aistivuuskohtana, samana tunteenakaan, vaan tapahtuu sitä idän uskontojen kuvaamaa tietoisuuksien yhtymistä, PURO=>LAMPI=>JÄRVI=>JOKI=>MERI. . Joissain tapauksissa voi olla kyse myös tulemisesta pienemmäksikin lampareeksi tietoisuutta ja sielua ja henkeä tulevissa elämissään. Eli aina ei siis ole välttämättä ihmisyyttäkään uudelleen seuraava tulemuksemme?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      112
      2042
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      177
      1441
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      1325
    4. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1255
    5. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1197
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1115
    7. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1050
    8. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      88
      1014
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      803
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      788
    Aihe