Huijari"liike"

murzu99

Escar oy lupasi toiset renkaat noin kk päästä kun olivat edellisellä omistajalla vielä.
Kuinkas kävikään?? Arvaatte varmaan...
EN SUOSITTELE

44

5323

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vaihda vaipat.

      "Arvaatte varmaan..."

      No minäpäs arvaan:
      Ne on edelleen sillä edellisellä omistajalla joka lupauksistaan huolimatta ei niitä ole liikkeeseen vielä toimittanut ja liike ei voi vielä asialle yhtikäs mitään.
      Sinähän tosin tarvitset ne toiset renkaat vasta keväämmällä kun on renkaiden vaihtoaika, mutta nyt jo syyttelet autoliikettä huijariliikkeeksi solvaten.

      EN SUOSITTELE syyllistymään näin törkeisiin loukkauksiin, kun ihan aikuisten oikeeta syytäkään ei ole.

      • murzu99

        Vaihda itse vaipat.Ostin auton VUOSI sitten joten eiköhän asia ole niin että mua on kustu silmään ; ) Taidat olla juuri kyseinen kaveri tai kaverin kaveri kun puolustelet eescaaria.


      • Kuivaa kyyneleet.
        murzu99 kirjoitti:

        Vaihda itse vaipat.Ostin auton VUOSI sitten joten eiköhän asia ole niin että mua on kustu silmään ; ) Taidat olla juuri kyseinen kaveri tai kaverin kaveri kun puolustelet eescaaria.

        Pyysit aloituksessasi arvaamaan; ja minä arvasin sen todennäköisimmän tapahtumien kulun mukaisesti...

        Jos VUOSI sitten ostit ja kuukaudessa lupasivat toimittaa, niin melkoisen myöhään heräsit solvaamaan... noh; elämä on.
        ...ihmetyyttää vaan, millä renkailla olet VUODEN pärjännyt?
        Kesärenkailla tämän talven vai talvirenkailla viime kesän?


      • Kusettaja...

        Vittu, älä selitä! Asiakkaalle pitää sitten antaa vastaavat itse!


    • marzu99

      Ettei nyt murzulla olis murzut uikkarissa, minä arvaan että olet tyhmä.

      • etsillee

        En suosittele kenellekkään tätä puljua! Autot myydään suoraan edelliseltä omistajalta ilman tarkistuksia ja sanotaan että auto on kunnossa ja kaikki toimii vaikka todellisuudessa tästä ei ole mitään tietoa!


      • yksityinenkusettaaaina
        etsillee kirjoitti:

        En suosittele kenellekkään tätä puljua! Autot myydään suoraan edelliseltä omistajalta ilman tarkistuksia ja sanotaan että auto on kunnossa ja kaikki toimii vaikka todellisuudessa tästä ei ole mitään tietoa!

        Ja jos (niinkuin poikkeuksetta) edellinen omistaja valehtelee kirkkain silmin auton olevan kunnossa, kuka onkaan huijari?


    • kiinnostunut3

      Oletko saanut renkaat? Olen kuullut että on kusettanut muitakin kyseinen kauppias.. Mikä lie "tuubansoittaja Eero Peltirytisee" se olikaan?

      • rahalla saa

        sain renkaani, tosin ostin ne muualta


    • albero6768

      Huijari se on

    • PEK1234

      Joo, ihan huijari firma on. En todellakaan suosittele kenellekään!!!

    • kävikösittenkinnäin

      Sinä lupasit varmaan vaihdokin vara-avaimen, kun se useilta kusettaja-asiakkailta on kiireessä "unohtunut" kotiin. Liike lupasi renkaat kun saa sen puuttuvan avaimen.

      Arvaatte varmaan kuinkas sattuikaan...

    • olivaikeaa

      Jos autoon luvataan kahden renkaat ja kaksi avainta niin se on MYYJÄN tehtävä ne antaa.

      • näitäonnähty

        Samoin vaihdokkiin jos AASIAKAS on luvannut toimittaa.


    • Toi6

      Jos et saa kaikkia kauppaan kuuluvia asioita kaupantekohetkellä, niin älä maksa kaikkea vaan maksa sopivaksi katsomasi loppusumma, kun puuttuvat tavarat toimitetaan. Jos ei myyjälle sovi, niin osta muualta.

    • Escar

      Missä kyseinen liike? En löydä netistä?

    • uteliasuunokysyy

      Liekö sama pulju Tampereella, nyt ilmeisesti nekalassa?

    • EN_SUOSITTELE

      Niin epäonnistuneet autokaupat, en suosittele missään nimessä! Eikä siinä mitään, käytetyssä autossa voi olla vikoja (ei tosin pitäisi olla näin pahoja vikoja), mutta eniten harmittaa liikkeen tapa hoitaa asioita. Loppuviimein lakkaavat vastaamasta viesteihin eivätkä ota vastuuta mistään.

      • mieIipite

        ...kerro toki lisää.
        Minua kun ihmetyttää, miksi olet "pahoja vikoja" omaavan auton ylipäätään ostanut? Siinäkään ei vielä mitään, enemmän ihmettelen harmitteluasi kaupan jälkeen (itse olet auton luonnollisestikin koeajanut ja tarkastanut ja kauppahinnan arvoiseksi hyväksynyt) kun myyjäliikkeen pitäisi jotain asioita (?) hoitaa kaupan jälkeen?

        Kun autoliike kohtaa "kaupan-jälkeen-vinkuaanin", käy todellakin useinmiten niin, että "takuuhan tässä on" tyylisiin viesteihin ei ole enää aikaa/intoa/halua ja ennenkaikkea mitään tarvettakaan vastailla.
        Vastuunotto onkin sitten oma lukunsa ja sen määrittelee laki, et sinä eikä sinun mielipiteesi, ei edes autoliikkeen mielipide vaan laki. www.kkv.fi


    • ViinamäkiSimo

      Eivät ne kaupat aina onnistu vaikka mukava oliskin.

    • Tuubamies11

      Tänne tulee jossaivaihees paljonkin juttua kyseisestä liikkeestä, mut käydään ny käräjillä eka😀

      • wwwpistepiste

        ...käyppäs toki. Veikkaan että aika hiljasex vetää, kun häntä koipien välissä sekin on hävitty.


      • Tuubamies11

        Joo katotaa vaa😆 Sen jälkeen jaetaankin juttua laajemmin kun täällä suomi24. Jos jotain sopii, niin sopimukset pidetään!


      • köyhätmölisee
        Tuubamies11 kirjoitti:

        Joo katotaa vaa😆 Sen jälkeen jaetaankin juttua laajemmin kun täällä suomi24. Jos jotain sopii, niin sopimukset pidetään!

        No, missäs jutut viipyy, vai tuliko torven täydeltä paskaa??


    • JKorpi

      Myyjänä toimii yksi tampereen silmää tekevän poika.

    • Pettynytmyös

      Hieno firma tosiaan. Yhtä vaihdokkia kävin kauempaa katsomassa ja sai pettyä rankalla kädellä. Puhelimessa kehuttiin maasta taivaisiin, huolletuksi ja muut perus lupaukset. Todellisuus, nokkaketju veti viimisiä, helmat ruosteessa ja huoltokirja loisti poissaolollaan. Ei kauhean läpinäkyvää kaupankäyntiä ja myyntitykki käytännössä haukkui pihalle, kun huomautti puutteista.

    • OonJobbari

      Kaikki kauppiaat kusettaaaaaaaaa yhtälailla kun yksityiset miettikää sitä.

      • eivanhakoiraopi

        No tämäpä ei kyllä uusi uutinen ole. Lähinnä kummaksuttaa paska palveluasenne liikkeessä, ei tarvitse ihmetellä jos ei autot mene kaupaksi kun vittuillaan, asenne on valmiiksi passiivisagressiivinen ja eikä todellakaan osata kartoittaa tarpeita. Mielelläni kannan rahani isoimmille ketjuille, joissa em. asiat osataan hoitaa.


      • tuulenhuuhtomaperse
        eivanhakoiraopi kirjoitti:

        No tämäpä ei kyllä uusi uutinen ole. Lähinnä kummaksuttaa paska palveluasenne liikkeessä, ei tarvitse ihmetellä jos ei autot mene kaupaksi kun vittuillaan, asenne on valmiiksi passiivisagressiivinen ja eikä todellakaan osata kartoittaa tarpeita. Mielelläni kannan rahani isoimmille ketjuille, joissa em. asiat osataan hoitaa.

        Mitkä rahasi?


    • Tosisoittaja

      Miten nää lunastaa loppuvelan kun on velallinen yritys? Haluaisin tietää

      • escarinpellet

        Velkaa velan päälle.


    • hyväliikeseo

      Taitaa haukkujat olla yks ja sama tyyppi joka ei ole saanut rahotusta ja siks kiukuttelee. Oon itse ostanu 3 autoa samalta hemmolta eikä tarvi rutista. Ainoa yhtäläisyys muihin on ettei ne sieläkään katso sun vaihtarias kovinkaan korkeelle

    • ST220

      Itsellä kans positiivinen kokemus kyseisestä liikkeestä 2014. Sijaitsi silloin Lakalaivassa. Sain mieleiseni auton, tosin myyjä vaihtui välissä kun alkuperäinen lähti saksaan hakureissulle eikä uusi ollut tietoinen mistään, sain sitten alennusta pari satkua. Ajattelin tehdä kauppaa uudestaankin. Vähän jobbarimainen meininki siellä oli mutta mielestäni ihan asiakaslähtöistä hommaa. Auto käytiin rehdisti läpi myyjän aloitteesta ja puutteista saatiin diiliä sovittua.

    • Yvk

      Ostamani auto alkoi kalista samana iltana, myyjää ei tavoittanut enään vkl aikana, joten maanantaina auto merkkiliikkeeseen tarkastukseen jossa todettiin kiertokangen laakereiden pettäneen ja moottorin olevan vaihtokunnossa.

      Liike ei suostunut kaupanpurkuun ja hyvittävänsä huollosta 10%, omassa korjaamossa mitä eivät kertoneet. Kuluttajansuojan soittojen jälkeen nostivat korvauksiaan mitkä eivät vieläkään vastanneet läheskään auton hintaa, janyt uhkaillaan käräjäoikeudella.

      • Purkka

        Eli ovat toimineet lakien mukaan. Ensin omasta ehdotuksestaan tarjoutuneet osallistumaan 10% korjauksiin. Sehän on hyvin vanhaan autoon?
        Olet ilmeisesti sitten edelleen valittanut kuluttajaneuvontaan ja ovat lupautuneet kuluttajaneuvonnan korottamaa osanottoosuuttaan noudattamaan. Mikä vielä on epäselvää?
        Eikä käräjäoikeudella uhkailla ilman syytä. Jos edelleen häiriköit tai muuten haittaat liikkeen toimintaa, pakkohan se on ottaa sinulle lähestymiskielto tai vastaava että lopetat, jos et puhetta usko?


    • Anonyymi

      Ihan huijareita!! Ostin 2006 vuoden auton, joka myöskin kehuttiin maasta taivaisiin ja että huollot on tehty juuri ja katsastettu myös alle kuukausi sitten (varmaan kaverilla). Ensimmäisenä päivänä alkoi auto kuitenkin savuttaan ihan, että oikein hävetti ajella. Käytin merkkihuollossa tarkistuksessa, jossa totesivat, että kone paskana ja huoltokustannutkset arviolta 2500€. Myyjä ei ota minkäänlaista vastuuta, mutta nyt todellakin vien asian eteenpäin! Ja mullahan ei muuta ole, kuin aikaa... tapella 😂 kaupat siis tehty alkuvuodesta 2019. Tätä liikettä en suosittele kenellekään!!

      • Anonyymi

        Vanhan paskan ostit joka olisi joutanut jo muutenkin paaliin

        Viet vanhan paskan merkkihuoltoon.. ehe ehee hehee. Ei jumalauta mistä näitä aaseja oikein sikiää?? Merkkihuoltoon purku lintta hehheheheee

        Myyjä ei ota vastuuta niinkuin ei pidäkkään ottaa tuollaisesta pelistä

        jOO sulla on aikaa tapella työtön, rahaton perseaukinen kun olet

        Sun suosittelut ei kukaan tee hevon vittujakaan ja niillä ei ole mitään merkitystä kenellekkään


    • Ensinnäkin, onko 2006-mallinen auto mielestäsi uusi?!
      Nyt on 2019!
      Autolla lienee ajettu ainakin 250.000 km!
      Miksi et tarkistanut autoa ennen ostamista tarkemmin?
      Ei myyjien kehumisia kannata kuunnella!
      Ellei sinulla ole varaa ostaa alle 10 vuotiasta autoa, niin osta polkupyörä.

      • Anonyymi

        Siis ostat 15v vanhan auton ja oletat että siihen tulee joku täysi takuu? Välillä pitää myös ottaa itse jostain vastuuta ei se myyjäkään mikään meedio ole joka tietää milloin focuksen kansi antautuu?


    • Anonyymi

      Mt auto Oy Järvenpäässä! Autoon luvattiin nastarenkaat mutta renkaat ei ollut nähtävillä liikkeessä, kauppojen jälkeen sai talvirenkaiden perään soitella ja lopulta tuli kitkarenkaat, vanteista puuttui sovitepalat jne, autoliike ei vastaa viesteihin ei vastaa sähköpostitse laitettuun reklamaatioon. Puhelimeen vastaa mutta valehtelee silmät ja korvat päästä koska siitä ei jää mitään kirjallista. Kuluttaja asiamieheen oltu yhteydessä ja asia jatkuu mutta en suosittele tätä paikkaa kenelläkään, pelkkää harmia!

    • Anonyymi

      Escar Oy...,en suosittele asioimaan kyseisessä "autoliikkeessä",tulee ihan Jope Ruonansuun sketsit automyyntihommista mieleen...

      • Anonyymi

        No sitten on pakko mennä kattoon. Hyvä oli koomikko. Rip


    • Anonyymi

      Aivan huijari liike !!!

    • Anonyymi

      Erittäin epäluotettava paikka,älkää asioiko !!!

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      303
      9777
    2. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      67
      2203
    3. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      42
      2014
    4. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      33
      1850
    5. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      79
      1828
    6. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      161
      1756
    7. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      40
      1338
    8. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      16
      1272
    9. Kun istuit

      vierelläni penkillä, olin hetken onnellinen. Se hetki kimaltelee mieleni sopukoissa ja valvottaa öisin. Salainen kaipau
      Ikävä
      53
      1226
    10. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      51
      1209
    Aihe