Mokkula-ongelma ja sen ratkaisu.. aikas outo...

mokkula venukseen

Tuli akuutti tilanne jonka vuoksi hankein R-kiskalta Elisan prepaidmokkulan. Mokkula ohjelmistossa oli/ on joku bugi koskapa kun mokkulan laittaa USB:iin niin yhteysohjelma ja mokkulan ajurit asentui OK. Nettiin ei päässyt ( ei verkkoa). Kun otti mokkulan irti ja laittoi uudelleen USBiin niin ohjelmisto ja ajurut poistettiin. Taas kun mokkulan otti irti ja laittoi takaisin niin ohjelma ja ajurit asentuivat taas. Tätä olisi jatkunut niin kauan kuin olisi jaksanut riuhtoa mokkulaa ettiistakasi.. No, sain lainaksi kaverin DNA-mokkulaa joka tietty asensi DNA:n yhteysohjelmiston ja mokkulan ajurit. DNA-mokkula toimi moitteetta koko ajan kun tarvitsin. Kun akuuttivaihe oli mennyt ohi kokeilinpa taas tuota Elisa-prepaidia josko keksisi vielä jotain uutta ratkaisua... No ei tarvinnut keksiä mitään... Sillä homma ratkesi niin että kun oli vielä DNA:n yhteysohjelma koneella niin jostain syystä Elisan yhteysohjelmakin heräsi eli verkko löytyi ja pääsi nettiin. Testasin vielä asiaa poistamalla DNAn yhteysohjelman ja näinpä se oli... Ei verkkoa, herjaili ELiSAn oma ohjelma...
Silloin kun akuutti vaihe oli alussa ja netti ei workkinut soitin ja sähköpostittelin asiakaspalveluun ja joista kehotettiin soittamaan omaguru-palveluun ( 1,9 €/min) !! En soittanut vaan pyysin jos omaguru soittaisi mulle huomattavasti halvemmalla.... Ei soittanut...
Läppäri ei ole kovin vanha, siinä on Win7 ja kaikki päivitykset on ajantasalla.
Onks kellään (ollut) vastaavaa ongelmaa ja miten se ehkä ratkesi.

2

154

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eisaaselvää.

      Tuo sun juttu on semmonen soppa ettei siihen kukaan mitään ratkaisua voi keksiä. Voi vaan miettiä että mitähän sä pulaat sielä.

    • Olisko tästä hyötyä?

      Kannattaa soitaa omaguru-palveluun! Sulla on varmaan se sama ongelma mitä minulla oli. Sanoin vanhan mokkula-yhteyden irti ja otin Saunalahden prepaid-mokkulan tilalle. Tilanne sen jälkeen samankaltainen kuin sinulla, Mokkula EI SUOSTUNUT edes käynnistymään!
      Tietysti yritin korjata tilanteen, poistamalla vanhan mokkula-asennusohjelman koneelta kummittelemasta uuden mokkula-ohjelmiston tieltä.
      Soitin lopulta omaguru-palveluun. Sieltä sanottiin ettei ongelma ratkea sillä että kylmästi vain ostaa uuden mokkulan jo ostetun tilalle. Kysyin: Jaa... miksei? Sieltä selitettiin että tietokoneeseen kertynyt paljon eri netti-ohjelmien aukaisujen ja sulkemisten yhteydessä kertynyttä ohjelmisto-silppua (siis ohjelma-roskaa) Sitä EI kuulemma voi välttää, sitä kertyy AINA, kun menee jollekin sivulle ja poistuu sieltä
      Seuraavaksi oli edessä meneminen tietokoneen ja mokkulan kanssa paikallisen omagurun luokse. Sinne joutuu varaaman ajan, tämä ongelma on aika yleinen. (Sitä ennen meikäläinen tietysti siivosi koneen muistista näkyimmät pornosivujutut, siellä on tullut käytyä. Luulen että aika moni muukin!)
      Omagurun luona tyyppi plarasi koneen muistia ja poisteli turhimpia ja vanhimpia ohjelmia. Koetettiin saada netti päälle. Ei tulosta. Sanoi että koneeseeen varmaan kertynyt "roskia" ja selitti sen mitä minulle oli puhelimessa selitetty aikaisemmin. Sen jälkeen se jäppinen löi korjauspalikan koneen kylkeen ja meni jonkin aikaa kun odotettiin tulosta. Korjaajan omaan läppäriin tuli ilmoitus "roska-silpun" määrästä. Normaalimäärän olisi kuulunut olla 700kpl, itsellä määrä oli melkein kaksinkertainen. Seuraavaksi oli vuorossa tietysti se ohjelma-moskan poisto omasta koneesta pois.
      Tulos oli se, että kone pelaa melkein kuin uutena. Puoli tuntia hommia ja 50 euroa. Tuntuu tietysti paljolta, mutta nyt pääsee koneella nettin. Ja tietsikka pelaa muutenkin ihanasti. Kannattaa tehdä suu-sanallisesti puhelimessa diili, mitä ollaan hakemassa, ennen kuin menee paikan päälle. Näin siksikin että osaavat laittaa perillä omagurupalvelu-paikassa oikean kaveri sinua auttamaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    9. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe