Piikki Lihassa

Lihassa

Paavalin kirjeet Roomalaisille ja Korittilaisille ovat terveellistä luettavaa uskoon tulleelle ja myös kauan uskossa olleelle kristitylle.
Myös Rovasti Olavi Peltolan Evästä ja Roseniuksen, Sana Jokaiselle Päivälle, eivät jätä kylmäksi.
Kun tarkastelen omaa uskoani ja vaellustani huomaan näiden valossa, että minussa ei ole mitään. Ei ole voimaa, ei ole pyhyyttä, ei jaloutta, ei hyveitä. On vain liha ja sen tarpeet. Olen kovin penseä ja laiska tutkimaan raamattua. En julista Jumalan sanaa, koska häpeän olemustani. Miten voin sanoa lähimmäiselleni, että sinun olisi hyvä etsiä Jeeesusta ja uskoa Häneen, kun en itse millään tavalla osoita olevani sellainen kilvoitteleva, uusiluomus josta Raamatussa , uskovaisista puhutaan. Minussa jyllää ns. vanhaihminen, Lihanteot ovat ilmeiset, Hengen teot näkymättömät.
En haluaisi olla julkisyntinen, halveksin ja inhoan tätä Jumalatonta menoa maailmassa, Kyllä myös itsessäni, koska tiedän kuinka se sotii Jumalan sanaa vastaan.
Kysyn joskus, kauhessa epäuskossani, Missä olet Jumala? Miksi sallit kaiken tämän kauheuden ja kärsimyksen. Miksi Juutaisia piti teurastaa 6 miljoonaa. Miksi Stalinin käskystä tapettiin ja kidutettiin samanverran ihmisiä.
Miksi Amerikassa tapetaan lapsia kouluihin, Norjassa riehui Breivik, lahdaten nuoria. Minä en tiedä vastausta, kuka tietää.
Silti meille opetetaan Hyvää Sanomaa Vapahtajasta, Jeesuksesta ja Hänen ristinkuoleman kautta saadusta ansaitsemattomasta armosta.
Raamattu opettaa että Jumala Isä on armahtava ja Hyvä. Jeesuksen veren kautta meillä on rauha ja sovinto Hänen kanssaan.
Mikä on Kristityn osa? Pelastus. Miten Ihminen voi uskoa tähän kaikkeen, miten voi yleensä pysyä uskossa, ei mitenkään omissa voimissaan. Siihen tarvitaan Pyhä henki, Jeesus Jumala. Ilman Häntä meillä ei ole mitään mahdollisuutta, meissä ei ole mitään uskoa, ei tekoja, ei julistusta, ei rakkautta. Kaikki muu on lihantuotetta, tai valhe-uskovaisuutta. Jumala armahda meitä, minäkin haluan uskoa, auta minua epäuskossani, sen sanoivat apostolitkin, ainakin Pietari. Onko muita kaltaisiani?

4

351

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Viheliäinen

      Et kenties halua olla omavanhurskas, ulkokullattu. Et kenties halua omilla ansioillasi voittaa taivasosuutta. Et kenties halua hyvien tekojesi olevan mittana uskostasi. Et kenties halua syntisi ja pahuutesi vievän sinua kadotukseen tai olevan esteenä pelastumisessasi, teossasi ja tahtomisessaSI.?
      Et kenties pyri täydellisyyteen uskossasi vain sen tähden että olisit hyvä kristitty?
      Et kenties halua erottua maailmasta vain sen tähden että pakenisit sen pahuutta.
      Hyvä on jos yrittää, kunhan muistaa että tekee sen vain ja ainostaan Jumalan kunniaksi ja Jeesuksen kirkastamiseksi.
      Pystynkö siihen, kysyn itseltäni?? En pysty,,,,,, Ellei minulla ole tärkeintä,Pyhän Hengen voimaa tähän kaikeen, suurin niistä on Rakkaus

    • Piikki lihassa
      Se on meidän ikioma turmeltunut minämme,pistä joskus tosissaan kampoihin,se on kuin yleinen syyttäjä kuka sitä kestää koko elämänsä aikana ei kukaan jos ei saansitä vaikenemaan.
      Yksi henkilö sen saa vaikenemaan hän meidän Jeesus kristus ja hänen valtuumat opetus lapsensa saavat sen vaikenemaan,millä antakaa anteeksi niin teillekin annetaan anteeksi,on siinä opettelua kerrakseen meillä matkamiehillä.

      Me jota olemme Jeesukse omia on helpoa koska me olemme jo saaneet anteeksi, ja pyytäneet anteeksi joita vastaa olemme rikkoneet.
      Joka on paljon anteeksi myös rakastaa paljon.

    • Uudestisyntyminen

      Ensimmäinen kirjoittaja:
      Kirjoitit elämästäsi... Ja minun ajatuksiini se tuo sen mitä itse olen kokenut. Ajattelin myös ennen että kelle voisin uskostani kertoa kun tunnen tyhjyyttä, syntisyttä, huonommuutta.
      Jos luemme apostolien tekoja ja esim. Saulin elämänmuutosta....mitä hänelle tapahtui.
      Jumala tuli hänelle todelliseksi kun Jumala ilmestyi hänelle tiellä ja hän sokaistui ja kuuli Jumalan äänen. Myöhemmin hän sai näkönsä takaisin.
      Hän katui syntejään ja kääntyi niistä pois koska hänen toimintansa muuttui täysin päinvastaiseksi.
      Hänet kastettiin saman tein (Hän söi vasta sen jälkeen) ja hän täyttyi pyhästä hengestä.

      Heti muutaman päivän jälkeen jotka hän oli viettänyt muiden opetuslasten kanssa hän julisti evankeliumia voimallisesti ja näytti toteen Jumalan olemassaoloa muille.

      Kääntykää pois synneistänne ja ottakaa kaste syntienne anteeksisaamiseksi niin te saatte pyhän hengen. Tämä on lyhyesti uudestisyntyminen.

      https://youtu.be/hyidpGE9zEo

      Mielenkiintoista opetusta. Kannattaa katsoa

      • Uudestisyntyminen

        Piti vielä kertoa että uskovan kodin lapsena olin aina uskonut Jumalaan mutta en ymmärtänyt että minun täytyy tehdä jotain. Vasta kun aloin itse voimallisesti etsiä Jumalaa ja ymmärsin että minun tulee kääntyä pois vääristä teoista. Ja kaste tuli myös todelliseksi elämässäni ja pyhällä hengellä täyttyminen joka ilmenee kielillä puhumisena. Niin nyt haluaisin kertoa tästä kaikille.
        Olen myös nähnyt monia ihmeitä rukoillessani ihmisten puolesta.
        God is good


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1888
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      128
      1874
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1620
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1442
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe