Nänniorgasmi

16+14

Tuli tässä mieleen, että kuinka moni teistä on onnistunut saamaan nänniorgasmin tai päässyt lähelle? Tai oletko kenties sellaista jollekkin saanut tehtyä :)

Itse olen 19v nuori nainen, ja olen pari kertaa käynyt hyvin lähellä nänniorgasmia, kun mies nipisteli ja siveli vajaan tunnin verran nännejä samalla kun katseli televisiota.. :D Ihan hyvin vaikka mitään alkulämmittelyjä ei alla ollutkaan, vaan koko juttu lähti hajamielisestä hiplaamisesta. Siinä hieroessa mies huomasikin että pidän siitä ja siitä alkoikin sitten ankara kiihottaminen, loppuun asti en nänniorgasmin saralla päässyt kun alkaa makuuhuone kutsua niin kovaa jo siinä vaiheessa :D

Tämä herkkyys omalla osalla on aika jännä, koska isorintaisten nännit pitäisi olla vähemmän herkät, mutta kyllä nämä suht kookkaat rinnat ja niissä olevat nännit aika herkät ovat.. :D

98

22310

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • naija1

      Mielenkiintoista, leikin vaimon tisseillä ja nänneillä likimain joka päivä mutta vielä en ole saanut tuollaista reaktiota aikaiseksi. Pystytkö antamaan vinkkejä millaisella hiplaamistekniikalla kannattaisi kokeilla?

      • Anonyymi

        minä aloitan todella hellästi kämmenellä hieroen niin että kämmenen pohja juuri ja juuri hipoo nänniä, pikkuhiljaa hieron hipoen sormilla nännipihaa ympäri, nännit kovettuvat nopeasti, siirryn kielellä leikittelemään ja imen hellästi välillä, tärkeää on että ei liian rajusti tee mitään, naiseni saa näinkin mutta yleensä hieron klitorista toisella kädellä samalla kun imen rintaa, kun hän on päälläni ja ratsastaa tai muuten vaan hankaa pimpsaa kalua vasten, hän suorastaan työntää rinnan suuhuni.


    • 16+14

      No oma mies siveli nännejä sormenpäillä, suht nopealla tahdillakin, nyppi välillä hellästi, välillä vähän rajummin. Ja erityisesti kutitteli kun hän laittoi nännin kämmenen kohdalle, sormet rinnan ymäpärille ja veti sormet hellästi kohti nänniä niin että sormet siveli ympäri rintaa. Tämä kuitenkin toimii vasta silloin kun on jo hetken leikitty nänneillä :)

      Kannattaa käyttää aikaa! Viidessä minuutissa ei välttämättä tunnu vielä miltään, voi jopa sattua, mutta kun alottaa hellästi, ja pikkuhiljaa koventaa otteitaan, niin itsellä ainakin alkaa tuntua mukavalta jo siinä puolentunnin jälkeen, ja kosketuksen kannattaa olla jatkuvaa. Enkä minäkään mikään expertti ole kun mies on vasta pari kertaa huolella nänneillä leikkinyt :) Ja ensimmäisellä kerralla nännit menivät niin herkäksi että en antanut edes koskea niihin pariin päivään :D mutta kyllä ne tottuvat käsittelyyn, toisella kerralla ei enää sattunut juuri ollenkaan. Ja onhan se naisestakin kiinni, itse uppouduin täysin nauttimaan, niin silloin keho tunteekin helpommin mielihyvää :)

      Suosittelen kaikille kyllä kokeilla edes pari kertaa, tuntuu ihan jännältä että vaikka hieroo nänniä niin silti alakerrassa tuntuu 'samalta' kuin jos tulisi klitorisorgasmi!

      Ja mies myös hieroi nänniä ja klitorista samaan aikaan hetken aikaa ennenkuin rynnättiin makuuhuoneen puolelle.. :D

      • syyshieroja

        Meillä oli aikoinaan samanlainen "leikkihetki" Yritimme katsoa telkkaria, samalla kun hieroin naiseni rintoja, hetken kuluttua geisha kuulat sisään, hellänmiehistä öljyhierontaa rinnoille, vähitellen reisien väliin...Jos leffa kesti 2 tuntia, oli neidon kiima sen jälkeen loputon. Kokeilkaa.


    • Harjoitus tekee....

      Tunnin verran? Saan parissa minuutissa, kun rintoja ja nännejä hyväillään. Ja siis vain niitä... Rintojen koolla ei kai merkitystä orkun kannalta; omani ovat isot. Ai niin. Ehkä mulla jo vähän kokemusta enemmän näissä touhuissa, olen 41- vuotias ;-)

    • ihan parasta

      On oiva piirre naisessa tuo nänniorgasmi. Kertoo siitä, että nainen osaa nauttia seksistä.

    • Vähään tyytyväinen

      Mies hypisteli nännejä vajaan tunnin ja heti meinasi tulla orgasmi vaikka ei ollut mitään alkulämmitelyitäkään?! Pitikö lipittää toinen tunti klitorista ja sitten piti nylpyttää vielä tunti niin sitten olisi tullut jos mies olisi kestänyt edes vähän pitempään?

    • tissi imuri

      Oma tyttöystäväni tulee n. 3-4 kertaa pelkällä nännien nipistelyllä, nuolemisella ja imemisellä... Orgasmit eivät todellakaan ole pieniä vaan hän kouristelee oikein kunnolla... Mukavaahan se on kun voi hoitaa naisellensa useita orgasmeja vaatteet päällä ja vaikka ajaessa motarilla :D

    • taitavat sormet

      On aika kiihottavaa, kun nainen alkaa kiemurtelemaan orgasmin kourissa pelkällä tissihoidolla.

      • Anonyymi

        On se upeaa.. Tykkään itse jos mies stimuloi nännejäni...


    • näppärät sormet

      Vaimoni todellakin saa orgasmin pelkästä rintojen hyväilystä. Kiemurtelee kuin käärme.

    • Olen minäkin kokenut tuon, upea tunne ja erilainen. Saispa sitä hoitoa useammin... :)

    • parasta!

      ite oon naiselle saanu nuoltua nänniorgasmin. yhtäkkiä nainen vaan alko hihkuu ja oli innoissaan ku laukes ekan kerran nänneistä. oli kyl todella outoa molemmille! :D Nautin kyl rintojen nuolemisesta todella paljon! Paitsi jos on sellainen nainen joka ei siitä innostu - ja niitä on yhtä paljon kuin niitä jotka siitä tykkää :S

    • Vähän korni juttu (N

      Aiemmin pidin tiiviisti yhteyttä erääseen ystävättäreeni, ex rouva 2 lapsen äiti, jossain jutuissa tuli puheeksi, että oli nauttinut imettämisestä niin, että ihan hirvitti, en kuitenkaan kehdannut kysyä, kuinka paljon nautti.
      Niin, että onko naisia, jotka ovat saaneet tilanteessa orgasmin?

      • Ota Iso

        Johan se jo sanotaan neuvolassa, että imetys voi aiheuttaa orgasmin, kun nänneistä menee hermopäätteitä aivoihin juuri sinne, minne klitoriksestakin. tai jotenkin noin. Itse en kyllä imettäessä orkkuja saanut, mies kun imee nännejä nykyään (imetyksisä jo vuosia), niin saattaa tulla..


    • kävi kuumana

      Eilen hieroin ennen aktia naiselle yhden nänniorgasmin.

    • niin erillaista

      Nänniorgasmi on orgasmeista kiihottavinta.

      • Anonyymi

        Kyllä!


    • Nännit

      Olen myös saanut hierottua orkkuja yhelle naiselle nänneistä, ei mennyt 2 minuuttia kun sai orkut eikä jäänyt yhteen kertaan. Klitorisorkut sai myös tosi nopeasti, mukavalta tuntui nähdä kun nainen nauttii kerta toisensa jälkeen ja sitten vasta alkoi varsinainen naiminen.

      Harvinaista kyllä on nänniorkut, muut naiset sellaisia ei ole saanut ahkerista yrityksistä huolimatta :)

    • se selittäisi

      Meneekö nänneistä hermoratoja klitorikseen?

    • Lisa M

      Ykso ihana asento on olla nelinkontin sängyllä. Mies seisoo sängyn vierellä ja pystyy yhdellä kädellä käsittelemään kummatkin nännini ja rintani sekä toisella kädellä alapääni. Aih, miten ihanaa.

      • huhtikuu2

        Hienoa- meillä on nahkaiset nojatuolit ja erit. hyvä asento on mennä polvilleen käsinojille, kädet ja pää voi levätä selkänojalla.
        Siinä saa perusteellisen kopeloinnin pilluun koskematta ja orkku tulee viimeistään silloin, kun kielen kärki koskettaa pyllynreikää :))


      • hillo pillu

        Yks ihana asento on kans et seisoo haarat levällään ja mies vetää suihin ah..ua myös nännien nipistely,nuoleminen,imeminen on taivaallista


    • kanki kaikkonen

      Tuo vaatii jo akrobatiaa.

    • ees ja taas

      Vaimon ollessa nelinkontin, kiihotan nännejä penikselläni. Varma hekuma.

    • enpä usko

      Onko sellaisia naisia olemassakaan, jotka ei pelkästä nännikäsittelystä saisi orgasmia?

      • 10+3

        Minä. Mä en itse asiassa pidä juurikaan siitä, että mun nännejä räplätään. Ne ovat aina olleet melkoisen kivuliaat, ja hellempi kevyt hively taas kutittaa aivan saatanasti. Muu rinta on OK, ja nännitkin vähän aikaa, mutta miehen on parempi siirtyä mun OMILLE erogeenisille alueilleni aika nopeasti. Joskus olen ihan refleksinä vetäytynyt poispäin, ja se vähän latistaa fiilistä, vaikka tarkoituksenani ei ole torjua miestä.


    • nipple fan

      Vaikutat oudolta.

    • Kyllä se toimii toisinkin päin, eli ratsastaessas kun oma orkku jo on saavutettu niin otat ukkos nännin suuhus näykkien ja imien. "Alakerran aallokossa" ja suuni käsittelyssä, ainakin meillä isäntä laukee myös!

    • eks tiiä

      Ei nännin imeminen miehellä tunnu missään.

      • Nippleplay

        Väärässä olet :) itse en orgasmia saa mutta kyllä sykkii ja touhutippat valuu.. Muutama runkkaus liike siihen päälle ni kyllä lentää.


    • Herr Lederhose

      Te naiset olette niin erilaisia näissä nänniasioissa. Toinen tykkää kovasta kourimisesta tai nipistelystä, kun joku toinen puhalluksen kevyestä kosketuksesta. Tissiorkku ei oo mitenkään harvinainen, se vaan vaatii vähän harjaannusta ja kommunikointia partnerin kanssa. Miehenäkin tykkään nännieni kiihottamisesta varsinkin viittä vaille orgasmin hetkellä. Jalkapohjat on kans aika makeet, mutta harvemmin kukaan on siellä hieromasssa herkällä hetkellä :D

    • orgasm guru

      Kiva kiusotella nänneillä. Nainen tuntee tulevansa ja sitten alkaakin hieroa vaikka selkää hetken ajan. Sitten uusiksi. Lopputuloksena nainen ratsailla saa järisyttävän orgasmin,

    • everlasting orgasm

      Onko kukaan kokeillut nänni nipistimiä? Sellaisia, jotka ratsastaessa heiluvat ylös alas.

    • angel49

      Pyykkipojat hei ihan mahtavat myös. Mukavasti puristavat, mut kaikki käsittely on ihkua nänneille ja rinnoille.

    • tissikäs s

      Olen saanut monta kertaa, mun ollaan esim. autossa. Istun ja mies hipelöi silleen, ettei ees näe, minne kohtan osuu, se on ihan mahtavaa.

    • painiorkku

      Tunsin muutamia vuosia sitten nuoren naisen (alle 20) joka ”osasi” tuon. Orkun saamiseksi hänen tarvitsi hieman ”painia” leikisti ,yrittää työntää käsiäni pois tisseiltä.
      Sitten kun hän hieman hengästyi tuli erikoinen orkku, hän ”putosi” mairea ilme kasvoillaan, posket punoittaen yhtäkkiä aivan veteläksi muutamien sekuntien ajaksi. Arvioin, että ”painimme” ehkä 15 min aina ennen orkun tuloa.

      Kiva perhetutun muutamaa vuotta minua nuorempi tyttö joka halusi lähes joka ilta ”painia” kanssani. Seksiä emme koskaan harrastaneet. Usein hän ”hyökkäsi” kimppuuni kun katsoin televisiota.

    • nainen kckdjjsn

      Nännistä menee miehellä ja naisella ihan samanlaiset hermopäätteet. Että voitte miehet ihan itse kokeilla saatteko orgasmin nänniänne hieromalla. I don't think so. Minulla ei rintojen koskettelu tuota mitään tuntemuksia, mutta jos olette sitä mieltä, että pitäisi niin lopetan siten koskettelemasta mieheni penistä ja räplään vain hänen nännejään jatkossa.

      • Mutta jos esim. voi nuoltaa nänni saman aika kun koseta pillu..tuuleko sit mukave?! Eli kielillä voi vähän kyvät puree


      • king1lionlion kirjoitti:

        Mutta jos esim. voi nuoltaa nänni saman aika kun koseta pillu..tuuleko sit mukave?! Eli kielillä voi vähän kyvät puree

        Eli vain pikku puree se teki niin hyvää eikä satuttaa:)


      • varma kosto

        ”jos olette sitä mieltä, että pitäisi niin lopetan siten koskettelemasta mieheni penistä ja räplään vain hänen nännejään jatkossa.”

        Kannattaako kostaa miehellesi jos joku toinen nainen saa nänniorgasmeja,
        Tolla asentteella kannatta ryhtyä feministilesboksi. Ihmettelen miten olet onnistunut saamaan miehen.


      • nipple orgasm

        Miesten ja naisten nännien herkkyys aivan eri asia. Mies ei laukea nännien hieronnasta, mutta monet naiset laukeaa. Naisen pitää vain olla seksuaalinen ja halukas, ei kuiva koppura.


      • Terv. mies

        Niin, olen kyllä saanut.


    • kannattaa kokeilla

      Olen saanut muutaman kerran nänniorgasmin kun mies on hieronut nännejä ja samalla nuollut kaulan/niskan aluetta tai korvaa...ihan mieletön ja uusi kokemus!
      Tuntui hyvältä...

    • best org

      Kumpi parempaa, pieni nipistely ja kovempi venyttely?

    • niin ihanaa

      Silkkiset rintsikat tuovat nänniorgasmiin toisen ulottuvuuden. Jos nainen on seksin kanssa sinut, nänniorgasmi onnistuu. Jos taas on epävarma itsestään, nänniorgasmia ei saa.

      • 11+17

        Paskapuhetta. :)
        Mä en tykkää siitä, että mun nännejäni rävelletään koska se tuntuu ikävältä - mutta kun mies jaksaa askarrella tarpeeksi alapääni kimpussa ja hieroa G-pistettäni, mä pystyn squirttaamaan. (Oli pieni yllätys itselleni aikoinaan kun ekaa kertaa sellaisen sain! :D Miehen käsivarsikin kastui kokonaan... )

        Minusta ne naiset, joilta kunnon "märkä orgasmi" ei onnistu ovat niitä seksuaalisesti epävarmoja. G-piste löytyy kumminkin jokaiselta naiselta, ja vaginaorgasmin oppii melko helposti jos vain seksihalut ovat kunnossa. Täytyy vain rentoutua ja antaa mennä, antaa itsellensä lupa nauttia oikein kunnolla. :)


      • Hunajaasuuntäydeltä

        Juuri näin! Syvällä kokemuksen rintaäänellä voin vakuttaa, että kaikilta mehut lentää, kun antaa mennä vaan. Useimmat vetää kuitenkin liinat kiinni siinä vaiheessa kun hauskuus vasta alkaa. Erikoista!


    • Feta man

      Näin helteillä naisten rintavako on ihanan suolainen, koska se hikoilee. Nuolen sitä kuin vuohi suolakiveä.

    • tits r allright

      Mitä pimpalla tekee, kun on ruinnat?

    • fghjklokjhgfgh

      Miksi vain naisista puhutaan? Olen mies ja onnistunut kerran saamaan nänniorgasmin.

    • muuta ei kaipaa

      Näinnien hierominen on parasta turvaseksiä.

    • Norad82

      Tulipa testattua Tyttöystävällä nänni orgasmi teoriaa ja se todella toimii kun sanon todella, tarkoitan sitä. Kiitos tämän viesti ketjun Alottajalle erittäin paljon. muijan Sanoilla, kesken leikin. Vittu mulla räjähtää pää.parituntia koko projekti kesti mutta näkemisen arvoinen naisen Orgasmin tultua jalat eivät kantaneet kunnolla ja pyörrytti ja loppuun asti mentiin ja sen myös kuuli.

      mies -Suoritus tekniikka istu sohvalla ja nojaa selkänojaan tai käytä selkä tukea. Anna naisen istua jalkojesi väliin , naisesi nojaa taaksepäin ja asettaa päänsä olkapäällesi. suutele naisen niskaa,korvia rentouttaaksi kumppanisi. näillä neuvoilla jo pääset alkuun. laita kätesi naisen rinnoille hänen omiensa yli jottei omat ranteesi kutittaisi naistasi. tee selväksi naisellesi että käsiä ei saa asettaa mahalle tai pois omilta jaloiltasi, uskokaa että on vaikeata naiselle!

      herätä naisen nännit sormilla 1-3 sormea ympärille nypi hellemmin mitä poimisit mustikoita sormillasia huomaat kiihottumisen tilan varmasti nännien kovettumisesta tässä vaiheessa nännien ympärille yleensä ilmenee pieniä pisteitä jotaka ovat äärimäisen herkkiä nopea mutta hellä sivellys näihin ja takaisin nännin ympärille yhdellä sormella kierros pari. toista liike sarja muutaman kerran (1-3). tämä jälkeen etusormilla rinnan ympärille liikettä samalla peukalolla pientä painetta/ liikettä nänneille. varo menemästä liian lähelle kainaloa kutimisen takia homma loppuu lyhyeen .

      näillä opeilla ei muutakun kokeilemaan muistakaa jokaisen naisen rinnat ovat erillaiset, naisesi tarvitsee olla rento ja seksuaalisesti aktiivinen. jotta homma toimii, toki voitte yrittää. kaikeen parhaiten homman saa tehtyä kun tutustuu 12-24 tuntia naiset rintavarustukseen ja opettelee kuuntelemaan naista.

    • Herr Lederhose

      Naiset ovat niin erilaisia tässä suhteessa. Se mikä toimii yhden kanssa ei toimi välttämättä toiselle. Ex naisystäväni sai aika helposti nänniorgasmeja, mutta vaati aika kovakouraisia otteita loppua kohti, hiplaus ei häntä sytyttänyt.

    • se ihana kieli

      Kyllä nänneillä on suuri merkitys koko kliimaksissa,sanotaankin että "onko tisseissä vettä ,kun niitä puristelee , housut kastuu".. :)
      Mutta asiaan, rintojen kielihyväily ei ihan riitä meikäläiselle, rajuun orgasmiin ,tarvii koskea klitorikseen.. mutta akti kaikkein paras

    • se aina mielessä

      Jos nainen saa nänniorgasmin, on hän erittäin seksuaalinen ja sinut itsensä kanssa. Tuollaista naista ei kannata päästää karkuun.

    • vjklä1233

      todella ihana saada orgasmi pelkästä nännien hyväilystä :)kiihotun siitä että mieheni nuolee ja puristelee tissejäni :D

      • paristoja kuluu

        Olen saanut nänniorgasmin,ensimmäisen aivan vahingossa. Naiseni istui takanani ja hyväili nännejäni,klitooni kielsi mua koskemasta. Olin tuskissani,lähellä orgasmia,anelin naistani antamaan mulle jo. Ei,jatkoi nännieni härnäämistä,ja aivan yhtäkkiä ne menivät niin herkiksi,että kuin sähköä olisi kulkenut nänneistäni klitooni ja sain,todella lujaa. Soolona olen onnistunut muutaman kerran,mutta kärsimättömänä menen aina "pilaamaan" nopeuttamalla sormilla tai sauvalla,kumppanini kanssa ollessa anelemalla häntä nuolemaan mua. Nänniorgasmia voisinkin kokeilla,vaikka heti... ;D


    • myös miehillä

      Kestääkö rinnat, jos nänneistä nostaa koko ihmisen ilmaan? Luulisi kestävän, sillä joillakin alkuasukasheimoilla tämä rinnoista roikuttaminen kuuluu aikuiusuuden riittiin.

    • varma pan0

      Olisiko hyvä iskurepliikki? " Saanko roikuttaa suo nänneistä?"

    • minervankukka

      Kunpa sais kokea nänniorgasmin.... seuraavalla kerralla pyydän kumppania nuolemaan ja imemään mun nännejä. Ne nöpöttävätkin aina pystyssä valmiina käsittelyyn :D

      • Molemmillekivaa

        Juttu on nimenomaan pyytämisessä, että haluat rintojesi hyvänä pitoa pidempään. Huomio lipsuu helposti alemmas...
        Kannattaa sanoa, mikä tuntuu hyvältä: imeminen, nuoleminen, kielellä pyörittely vai sormilla pyörittely... se on kivaa, jos toinen tykkää ;)


    • aika_kiihotavaa

      Meillä vaimo alkaa nännikäsittelyn aikana usein hoitelemaan itseään alapäästä. Vain litinä kuuluu.

    • haluansitä

      ihanaa

    • onnistuu_taitavilta

      Nänniorgasmi on orgasmien aatelia

    • Saan usein. Tänään mieheni imi rintani fritsuja täyteen. Ihanan hellät ovat muutaman päivän ajan. Tiedän saavani imuja useasti päivässä. Tuntuu taivaalliselle vaikka sattuukin.

    • Justniinjoo

      Nänniorgasmi..höpö höpö.

    • lopuksi_kakkoseen

      Frigidit ei voi uskoa nänniorgasmin ihanuutta.

    • kurssilainen

      Kurssikokemus: ensin typerät luennot, sitten miellyttävä illanvietto ja lopulta sänkyyn.
      Makasin hotellihuoneen sängyllä unessa parin panon jälkeen. Toinen käteni oli naisen kaulalla koskettaen hänen kaunista rintaansa. Aloite ei ollut minun, nainen oli lisää vailla nykäisten huulillaan korvaani.
      Minä tokenin hereille, hyväilin naisen poskia ja aloin varovasti kosketella hänen rintaansa. Ja nännihän paisui koko komeuteensa nännipihan myötä. Nänni oli komea, lähes kiväärin hylsyn mittainen. Huohottaminen oli molemminpuoleista, kun minä imin vuorotellen molempia nännejä ja samalla käsittelin naisen klitorista ja kullini oli hänen käsissään.
      Herkuttelimme tästä herätyksestä ilman mitään kiirettä. Mutta kun se aika tuli, se oli yksi parhaimmista panoistani ja nainen oli samaa mieltä.
      Ja sitten aamupalalle!

    • Painauduinsinua

      Voin vaan tuntea kovat neidillä;) taitaa olla tyttö kiimassa,,,, nänni nöpötyksistä wauuuuu kuinka tiukka ja kutsuva peppu sulla söpö ja sulle haluun antaa nautintoa..

    • Pimpero

      Taidan olla jotenkin yliherkkä, mutta laukean välillä pelkästä ajatuksesta. Hämmästyttää tämä "lähes tunnin hiplaaminen". Olisin siinä ajassa pyörtynyt jo monta kertaa. Saan orgasmeja siis pelkästään ajattelemalla, suihin ottaessa tai saatika sitten, kun aletaan touhuta. En tykkää pitkistä sessioista, joten nopea laukeaminen tavalla tai toisella on ihan huippua. Tälli lähtee pimpsasta, klitoriksesta, pepusta, nänneistä tai jos on hyvä tyyppi, niin pelkästään suutelemalla.

    • mukava_esileikki

      Vain taitavat miehet, kuten minä saa naiselle orgasmin pelkästään rintoja ja nännejä käsittelemällä.

    • E75

      Tavatapa kaltaisesi mukava_esileikki

    • pähkinäpuu12

      Pitää olla varmaan onnekas ja hyvät tissit, että tuo onnistuu. "Pitää olla sinut itsensä kanssa"... juu eli suomeksi hyvätissinen.

    • maistaisin

      Arvaa,..alkoiko paisumaan,...sulla on varmaan vielä herkempi glitoris,....
      kostutko tästä viestistä?

    • Maasaa

      Naisystäväni, 40, on todella herkkä rinnoistaan. Saa orkkuja tissejä imemällä ja pari kertaa pienessä krapulassa saanut orkun, kun vain kädellä koskin tissiin (nänneihin) :)

    • lolfsfhjfd

      rintasyöpä

    • Anonyymi

      Ootteko naiset jotenkin saaneet itse tuotettua itsellenne nänniorgasmin? Ajattelin itse testata, sain kyllä hiplattua itseni valuvan märäksi, mutta siihen se vähän jäi...:/ Vähän jotenkin vie osan nautintoa se, kun käytössä on omat sormet ja välillä se tuntuu enemmän sormissa kuin nännissä.

      • Anonyymi

        Olen mies ja en ole kyllä koskaan onnistunut saamaan naiselle rinnoista orgasmia. Ei toivoakaan. Olen yhden naisen mies, joten yksilöjutusta varmaan kyse.

        vauluvan märäksi saan helposti ja todella kiimaiseksi. Rintojen ja alapään sormetuksen yhteisvaikutuksellakin on todella vaikeaa. Yritetty on joskus aika pitkäänkin. Mutta rinnat, alapää, yhdyntä on 100% varma kombo.

        Joten jos aikaa on, niin sillä menemme aina. Nainen kertoo (onneksi) mistä ja milloin haluaa hyväilyä muuten ei onnistuisi.

        Meillä mennään naisen ehdoilla, koska mun lopputulos on kuitenkin 99,9% varmuudella taattu. Harvassa on ne kerrat, kun on jäänyt mulla laukeamatta, vaikka nainen on tullut. Yleensä naisen orgasmin yhteydessä tai heti sen jälkeen lasken lastini.

        Eikä mua harmita yhtään jos jää kesken. Otetaan hetken päästä silloin uusi kierros.


    • Anonyymi

      Onkos toi sama kuin kantapääorgasmi?

    • Anonyymi

      Kusireikäorgasmi se vasta jotain on.

    • Anonyymi

      Olen vihdoin löytänyt sinut! Ainakin vähäksi aikaa. Peräänkuulutan ymmärrystä. Ihanasti jäykistynyt kullini painautuu lusikassa vasten viileää pyllyäsi. Kädet kulkevat rinnoillesi, huomaan että pidät siitä.
      Tunnen paidan päältä kovettuneet nännit käsissäni.

    • Anonyymi

      Minä sain imettäessä orgasmeja ja saan kyllä nännejä stimuloimalla orgasmin kohtalaisen herkästi, mutta pelkästään "ajatuksella" tai fantasian avullakin onnistuu, ilman fyysistä stimulaatiota. En muista nyt meridiaania, mutta niin miehillä, kuin naisillakin kulkee molemmin puolin päätä meridiaani (kiertää korvalehden muutaman cm päästä, alas kaulaa pitkin, solisluun yli nännin kautta kohti reisien sisäreunalle, jossa tekee häkkyrämutkan ja siitä yhtyy muihin meridiaaneihin välilihassa), joka on erittäin erogeeninen. Väliliha on hyvin herkkä, eikä kovinkaan usein huomioitu erogeeninen alue. Korvien seudun ja kaulan herkkien alueiden hyväilyhän tuntuu myös rinnoissa selkeästi, tai ainakin minulla :-)

    • Anonyymi

      Menkkojen aikaan hoidan vaimolle aina orgasmit rintakäsittelyllä. Kielellä ja sormenpäiden yhdistelmällä onnistuu aina.

    • Anonyymi

      Nänniorgasmi on orgasmien eliittiä

      • Anonyymi

        Naisystävälläni on aivan ihanat rinnat, niin kiihottavat. Leikin usein nännien kanssa. Ja usein nussiessa hänkin puristelee niitä. Hän saa nännien sormeilusta, suukottelusta, hellästä puremisesta mahtavia väristyksiä. Upeita kokemuksia.


      • Anonyymi

        Kiva lukea näistä tuntemuksista ja rintojjen herkkyydestä, koska olen kokenut asian jopa ongelmaksi. Minulla on heti rintojen kasvusta asti ollut ongelmana se, että kun joku mies vain katseleekin varsin pystyjä rintojani, niin heti nännini reagoivat ja pomppaavat kovina pystyyn ja koko nännipihat turpoavat samalla helposti. Tämä on usein kiusallista varsinkin uima--asussa ja muutoinkin, sillä kesällä on tosi tympeää pitää rintaliivejä.

        Miehen kevyestikin hyväillessä rintojani käsin, tai suulla kiihotun valtavasti ja saatan saada orgasmin jo ennen yhdyntää. Voimakas kiihottuminen vie myös helposti kontrollin ja poistaa estot. Ilmeisesti siksi olen saanut myös aika villin naisen maineen.


    • Anonyymi

      Ihan parasta

    • Anonyymi

      Höpö höpö. Nainen tulee kiihoittuneeksi tottakai kun mies osaa oikein nuolla rintoja, moni tekee muuten sen virheen että hampaillaan purevat nännejä, ei tunnu kivalta, ihan tiedoksi.

    • Anonyymi

      Olen mies ja rakastan kun nainen hyväilee nännejäni. Orgasmia en ole saanut, mutta kylläkin huutanut kiimasta.

    • Anonyymi

      minun naisystäväni saa orgasmin kun imen nänniä ja leikin kielellä nännipihalla, hän laukeaa lopulta kunnolla, itse olen reilu 40v hän on minua 12v vanhempi mutta viriili ja tidella intohimoinen, sanoisin että seksi on parasta mitä olen ikinä kokenut, moista intohimoa en ole muitten kanssa saanut osakseni, hän laukeaa ja nauttii täysin rinnoin, pellkä rinnan imeminen saa laukeamaan, sormilla saan hänet laukeamaan uudelleen ja uudelleen, pelkkä hänen anaalin hellä hiveleminen saa hänet pyörittämään peppua ja hän laukeaa siitäkin, kaikin puolin todella herkkä nauttimaan ja siksi hän laukeaa todella helposti, yhdynnässä hän laukeaa uudelleen ja uudelleen, kai se nännistä laukeaminen vaatii herkkää tuntoa naisella, tykkään imeä hellästi hänen rintojaan koska hän oikeasti nauttii siitä

    • Anonyymi

      Ihan parasta on, kun mies salaa laittaa käden paidan alle tilanteessa jossa on oltava hiljaa.. Ooohhhh

    • Anonyymi
    • Tämä on mielenkiintoinen aihe. Eräs entinen naisystäväni sai ensimmäisen nänniorgasminsa juuri telkkaa katsellessa ja aluksi vain hiplaamalla, mutta sitten myös kielileikeillä. Hänellä oli menkat silloin, eikä halunnut yhdyntää. Ensimmäinen otti aikaa, mutta seuraavilla kerroilla se tuli sitten helpommin. Tuossa auttaa sellainen klisee kuin kehon kieli. Sinä mies oppii tulkitsemaan naistaan ja nainen välittämään tuntemuksensa.
      Vaikka olen mies niin mulla on herkät nännit, että ehkä voisin saada orgasmin sillä tavalla ja luulen, että naisellanikin on. Tosin aina on päädytty muihin elimiin.
      Tuota juttua pitää koittaa tässä lähitulevaisuudessa vaikka siten, että pistän naiseni rautoihin, jotta hän ei voi tehdä mitään, ei saada kulliani sisäänsä, vaan hänen on antaduttava nauttimaan nännihyväilystä.

    • Anonyymi

      Mies hinkkasi nänniä rintsikoiden päältä ja sain yllättäen orgasmin. Se oli kummallista, kun en ollut mielestäni kovin kiihottunut edes. Yhtäkkiä tunsin kuinka klitoris rupesi sykkimään voimakkaasti ja se oli orgasmi.

    • Anonyymi

      Hei! Ku­ts­­­um­­me sinu­­­t käym­­ään u­udess­­­a cha­tis­­­sa! Mei­­tä on yl­i mil­­­jo­ona! 👉 http://6015555.com/H/8qZOF 👈

    • Anonyymi

      Meillä vaimo saa myös näitä nänniorgasmeja! Vaatii tosin rintojen puristelua ja tosi kovaa imemistä mutta näin saa hyviä orkkuja

    • Anonyymi

      Esim.pyykkipojat nänneissäni saa niin orgasmin partaalle minut, ettei paljoa tarvitse klitoristani härnätä kun orgasmi tulee takuulla. Kovakourainen kookkaiden rintojeni käsittely saa saman aikaan mutta vaatii aikaa enemmän. Minulla on aina ollut masokistisia taipumuksia ja halu saada joskus kunnon käsittelyä asiansa osaavalta mieheltä tai miksi ei naiseltakin.
      Mieheni ei tällaisesta ole juurikaan innostunut eikä oikein mistään muustakaan kuin vain tyyliin ns.seksistä peiton alla, velvollisuus nopeasti alta pois
      Rva.30

    Ketjusta on poistettu 52 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3869
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2318
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      91
      2027
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1704
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      303
      1236
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe