Sperman nuoleminen pimpsasta

Kurkussa kaihertaa

Parikymppisenä silloinen tyttöystävä tykkäsi nuolettaa itseään niin, että makasin sen alla. Aluksi se oli aina polvillaan, mutta kun rupesi tuntumaan tosissaan hyvältä, se istui aina koko painollaan naamalle. Tukalaa, mutta ehkä silti juuri niin ihanaa. Ei se kyllä kovin painava ollut.

Orkun jälkeen se yleensä ratsasti.

Joskus pyysin sen naamalle, kun olin lauennut sen sisään. Olin ajatellut sitä usein, mutten ollut ilennyt pyytää. Se tuli kursailematta. Se oli todella ällöttävää ja vastenmielistä, ei tippaakaan kiihottavaa, meinasin oksentaa, mutta nielin mitä sieltä nyt tuli. Tyttöä se muistaakseni huvitti.

Vielä nykyäänkin (15 vuotta tuon jälkeen) haluaisin kokea sen uudestaan. Joskus kiihkoissani olen puhunut siitä vaimolle, mutta sitten lauettua asia ei ole kiinnostanut yhtään ja on hävettänyt koko puheet. Oikeastaan onneksi vaimo ei viime aikoina ole yhtään ollut innostunut ajatuksesta.

Nyt tähän on tullut nämä aisurifantasiat mukaan. Olen joskus teininä ottanut mieheltä loppuun asti suihin, joten tiedän kyllä miltä sperma kiihottuneena ennen omaa laukeamista suussa tuntuu ja maistuu, joten se tuskin tuottaisi samaa ongelmaa kuin tuo oman mällin nieleminen.

Taitaa vaan jäädä fantasiaksi, kun ei vaimo noistakaan jutuista yhtään ole kiinnostunut. Joskus ennen se ajatuksen tasolla oli vähän mukana, ja varmaan olisi kännissä suostunutkin, mutta nykyään se ei juo enää lainkaan. Joten ei vieraita miehiä vaimon antimille.

Mitä tässä voi tehdä? Jotain ilmoitusta jonnekin, että pääseekö parin emännästä isännän spermaa nuolemaan? Ja kuka siihenkin muka suostuu, kun eikös sitä yleensä haluta juuri niin, että isäntä nuolee vieraan tähteet emännästä?

48

10863

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • .......

      Aika hankalaahan se on. Suomessa on joitakin fetisseihin yms. keskittyneitä keskustelupalstoja, jotka kannattaa etsiä aivan ekana. Sieltä löytyy myös pareja, ja monesti naiset ovat halukkaampia tällaisiin kokeiluihin, jos oma mies on mukana, kuin jos joutuisi puuhailemaan vain täysin tuntematttoman miehen kanssa (oman miehen ollessa mukana naisella on turvallinen olo).

      Jos olet bi, mahdollisuutesi paranevat entisestään. Voit ilmoittautua esimerkiksi parille orjaksi tai palvelijaksi. Kaikki eivät pidä niin paljon suuseksin antamisesta, joten saattaisi hyvinkin löytyä pareja, jotka haluavat jonkun muun antavan heille suuseksiä ja haluavat itse vain nauttia siitä.

    • bi-??

      Kerran nuorena minulla ja kolmella kaverillani oli yhteinen nainen joka halusi meidän kaikkien panevan itseään.Kukin kävi viereisessä huoneessa panolla ja muut istuimme pelaamassa korttia toisessa huoneessa.Minun vuoroni oli viimeisenä mennä liukkaille ja kun menin sänkyyn tuli minulle hirveä halu nuolla tytön pillua.Hän olikin hyvin suostuvainen ja menin selälleni sängylle ja tyttö nousi päälleni 69 asentoon otti kaluni suuhun ja alkoi imeä.Minä sain hänen pimpistään heti aika lastin kavereitteni spermaa suuhuni ja nielin kaiken.Jatkoin pimpin nuolemsta ja kohta myös minä laukesin tytön suuhun.Jotenkin jäin koukkuun spermaan sillä olen sen jälkeen tykännyt myös imeä toista miestä aina silloin tällöin.En pidä itseäni kuitenkaan mitenkään homona,sillä olen ukm ja tykkään panna naistani yli kaiken.Olen kai sitten jossain määrin bi-seksuaali.

      • nolo nössö

        Ylimaallinen mäihä miehellä. ;)

        Ite päässy nuolemaan vaan veljen spermat sen sammuneesta muijasta. Nussia en uskaltanu. :p


      • Kiinnistaa tietää
        nolo nössö kirjoitti:

        Ylimaallinen mäihä miehellä. ;)

        Ite päässy nuolemaan vaan veljen spermat sen sammuneesta muijasta. Nussia en uskaltanu. :p

        Kerros lisää. Miten oli sammunu ja minne? Heti panon päälle tuoreeltaan? Vai antoko veli luvan?


      • nolo nössö
        Kiinnistaa tietää kirjoitti:

        Kerros lisää. Miten oli sammunu ja minne? Heti panon päälle tuoreeltaan? Vai antoko veli luvan?

        No ei muuta lupaa kun et veli sammu saunalle. :p

        Jotain 2 tuntii vanhat.


      • Parasta on

        Täytyy myöntää että on kiihottava nuolla vaimoa vieraan jälkeen. Tai kun on vieras lauennut vaimon rinnoille, nuolla ja imeä spermaisia rintoja samalla kun vaimoa on päällä. Kerran sain nuolla kahden miehen spermat vaimon isoilta rinnoilta.


      • Anonyymi
        nolo nössö kirjoitti:

        Ylimaallinen mäihä miehellä. ;)

        Ite päässy nuolemaan vaan veljen spermat sen sammuneesta muijasta. Nussia en uskaltanu. :p

        Minä olen saanut nuolla veljen spermat vaimon pillusta. Vaimo ei tosin ole tunnustanut olleensa veljeni kanssa. Näin heidät enkä keskeyttänyt. Lähdin nukkumaan vähin äänin ja leikin nukkuvaa


      • Anonyymi
        Parasta on kirjoitti:

        Täytyy myöntää että on kiihottava nuolla vaimoa vieraan jälkeen. Tai kun on vieras lauennut vaimon rinnoille, nuolla ja imeä spermaisia rintoja samalla kun vaimoa on päällä. Kerran sain nuolla kahden miehen spermat vaimon isoilta rinnoilta.

        Tuollaista on tullut itsekin kokeiltua vaikka yleensä spermat päätyy pilluun. Nuorena kaveri ja tyttöystäväni, nykyinen vaimoni, lähtivät hakemaan lompakkoa tms. mikä oli kaverilta unohtunut. Itse odottelin baarissa ja kun tyttöystävä tuli kaverin kanssa takaisin, oli rintavako yllättävän kiiltelevä. Vaimo tykkää tuollaisesta itsensä hävettämisestä ja oli ottanut kaveriltamme suihin ja sitten antanut ruiskutella spermat tisseille. Siitä kamat kantoon ja torin poikki ravintolaan. Spermat olivat sitten valuneet syvemmälle tissien väliin sekä tietysti mekon kankaalle ja niitä pyyhkimättä tulivat takaisin baariin. Varmasti ainakin portsari on nähnyt että tyttöystävälläni oli kaverin spermat rinnuksilla.


    • hahahahahahahahahaha

      Nyt repesin !!!!!!! Ei jumalauta mitä juttuja!!!!

    • Kultainen nuoruus?

      Aloittajalle sen verran, että aika samoja kokemuksia. Nuoruuden tyttöystävän kanssa ihan normi, että nuolin spermat sen pillusta. Aika usein vielä just noin, että se istuu naamalla.

      Nyt harmittaa, kun tuli ero niin äkkiä, kun hänen kanssaan olis voinut olla todelliset saumat just tollasiin aisuritouhuihin. Ajatus kiihotti häntä, että vieraat miehet nais häntä joko mun kanssa tai ilman.

      Ja minä paukapää olin se, joka jänisti!

      Nyt tälleen keski-ikäisenä miettii, että onko hän pysynyt samanlaisena uuden kumppaninsa kanssa. Vai onko vaan kiltti vaimo, joka harrastaa vaan kilttiä ja ihan perinteistä seksiä. :)

      • xccxcx

        Ei varmaan ole muuttunut kiltiksi. Kaverini seurusteli muutaman vuoden ajan naisen kanssa johon olin ihastunut. Sitten kaveri päätti pistää suhteen poikki ja siinä erohälinässä kuulin sitten toiselta kaverilta että kaverini oli jättänyt hänet koska nainen piti perseeseen ottamisesta enemmän kuin pilluun ottamisesta.

        No ei siinä muuta kuin kova viettely päälle ja niin alettiin seurustelemaan, vaikka meilläkin oli ollut sellainen sanaton sopimus että kavereiden entisiin ei kosketa. Mutta kun kaveri löysi uuden, niin loppui se kyräily sitten siihen.

        Muija antoi persettä todella auliisti ja sisään sai päästää vapaasti lähes melkein missä vaan ja milloin vaan. Hänellä oli käsilaukussa aina mukana keltainen vaseliinirasia ja kosteuspyyhkeitä joilla paikat sai puhtaan hohtaviksi jälkeenpäin.

        Perseeseen paneminen oli tietysti jonkin verran varovaisempaa kuin tunkea pilluun, mutta hän oli sen käsittelyssä varma. Kerrankin kun tultiin baarista kämpille ja eräs kokemattomista kavereistani oli mukana, tuli jotain puhetta perseeseen panemisesta. Kun suhde oli meillä muutenkin avoin, eli oltiin fantasioitu ryhmäseksistä (vaikka ei oltu kokeiltu) ja tiesin kaverin kokemattomuuden, niin heitin siinä että pankaa menemään. Kerrostalon pihalla oli roskiksia ja niiden takana varjoinen nurkkaus. Siinä muijani heitti pikkarit pois ja veti minihameen ylös, sipaisi persereikäänsä ja kaverin kalun päälle vaseliinit ja pyllisti. Sulanut vaseliini ja märkä vittumehu vain valui reittä pitkin kun spermat meni pikavauhtia sisään.

        Mutta palatakseni aiheeseen, muiden spermoja ei tullut koskaan hänen kanssaan imettyä pillusta vaikka omiani imeskelin silloin tällöin. Syy oli selvä, eli hän otti mieluummin perseeseen.

        Muiden spermanmakuun pääsin vasta melkein kymmenen vuoden jälkeen, ja välissä oli pari parisuhdetta joissa nainen oli yksiavioista ja mielikuvituksetonta tyyppiä. Sitten sinkkujakson aikana testasin ottaa mieheltä suihin ja kun tästä kokemuksesta kerroin sitten nykyiselle naisystävälleni, hän kiihottui melkoisesti ja siitä fantasioitiinkin hetken aikaan ennenkuin päätettiin kokeilla kolmatta pyörää. Silloin tuli imaistua vierasta spermaa pillusta.

        Kyllä se niin on että nainen voi muuttua vuosien mittaan villiksi, mutta siihen saa tehdä todella työtä että nainen muuttuisi tylsämieliseksi ja kiltiksi.


    • vieras3

      Käy kuule aloittaja katsomassa tämä http://siveysvyo.blogspot.com ja ota ideoita aiheesta, nuoleminen kiinnostaa kummasti jos ei sitä ilman saa tulla taas viikkoon.

    • Nam nam

      "Mitä tässä voi tehdä? Jotain ilmoitusta jonnekin, että pääseekö parin emännästä isännän spermaa nuolemaan? Ja kuka siihenkin muka suostuu, kun eikös sitä yleensä haluta juuri niin, että isäntä nuolee vieraan tähteet emännästä? "

      Minulla sama onkelma.
      Olen miettinyt olisko joku tuntematon pariskunta hyvä vaihtoehto, vai joku tuttu?

      Muijan siskosta olen nähnyt unta jossa nuolen hänen miehen mäiskeitä pillusta,
      Voi mikä kiima oli monta päivää, vaimo sai kerrankin kunnolla.

      • Todella pettynyt1

        No just joo!
        Muista et kaikki toisen seläntakana tekeminen on pettämistä.


    • levo1

      Voisin tulla panemaan vaimoasi, saat nuolla spermat.

    • ppp9870
    • aviomies

      Nam tuo kuva missä on spermat rinnoilla.
      Vaimo tulli kerran kotiin yöllä ja herätti minut. Alettin touhuamaan hän tuli päälleni oli todella kiihottunut ja tuoksui seksiltä. Avasin liivit, aloin imemään ja nuolemaan rintoja hmmmm joku maistu rinnoilla. Oli ollut vieraan miehen kanssa, halusin maistaa naitua tavaraa.
      Aah niin mahtava vieraan miehen maku liukkaassa tavarassa.
      Todella kiihkeä ammuyö oli meillä.

      Oli kuulemma ollut poikaystävän luona ja saanut ensin lastin rinnoille ja toisen sisään:)

    • Nuolen

      Huh huh kyllä saa minut kovaksi:)

    • sdsdvdsbvd

      Joskus sitä laukeaa itse ennen kuin nainen saa. Ei siinä munan lerpahdettua auta muu kuin käydä nuolemaan vaikka ei se sperma hyvälle maistukaan.

      • Pyh sanon minä

        Kuka tuosta mitään saa, että spermat on roiskittu pillulle niin kuin tuossa jälkimmäisessä kuvassa? Sisään ne mällit pitää laskea! :)


    • aviomies

      Tuota nänniä olis mukava nuolla ja imeä...
      Oikein maistuu suussa kun kuvaa katsoo:)

    • stringi fani 57

      Nuolen spermaisen pillun nussimisen jälkeen lähes joka kerta .nam

    • MiesMooses

      Nyt on pakko kirjoittaa! Tuossa aamupäivällä nimittäin pääsin ensimmäistä kertaa nuolemaan spermalta maistuvaa pillua. Illalla rakasteltiin ja aamulla vaimo antoi nuolla. Ei se enää ollut liukas tai sillä tavalla spermaisen limainen, mutta maku oli mahtava! Melkein maistuu vieläkin suussa.

      Ei se pitkään halunnut, kun oli kuulemma hellänä illasta, mutta ei tuntunut vastenmielisenäkään pitävän. Kerroin tietysti miten oli kiihottavaa. Ja kertasin vanhat puheeni, miten haluaisin joskus nuolla tuoreet spermat hänestä - mieluusti jonkun muun. Enkä saanut täystyrmäystä niin kuin ennen! Eli vielä on jotain toivoa. :)

      • karvainen pariskunta

        Meillä on vastaavanlaista aamunuolentaa ollut useiden vuosien ajan puolin ja toisin.


      • Mami..
        karvainen pariskunta kirjoitti:

        Meillä on vastaavanlaista aamunuolentaa ollut useiden vuosien ajan puolin ja toisin.

        Olen 54v. eukko ja on saanut 19v. pojan sänkyyni. Nuolee ennen naimista ja kun laukee, käsken nuolla uudestaan spermasa. Hyvin on toiminut vuoden päivät kun on kyltymätön kulli pojalla.


    • salapari

      ap:lle: kyllä se saattais onnistua, jos nyt oikein ymmärsin mitä haluat. Haluaisitko joskus tulla kimppaan hki salaparin kanssa? Nuolisitko naista kun mies panee ja sen jälkeen?

      • Kurkussa kaihertaa

        Ymmärsit oikein. Ja kyllä kimppa kiinnostaa. Mielelläni nuolisin naista panon aikana ja sen jälkeen. Varsinkin jälkeen.

        Miten edetään?


      • bi-??

        Meitä joita kiinnosaa pillusta sperman nuoleminen tuntuu olevan useita.Miten voitais tavata ja pitää kunnon orgiat asian tiimoilta?Ehdotuksia.


      • No tulikos se nuolemaan?


    • oulu

      Nuolisin mielelläni vierailijana spermat pillusta kun oma mies on lauennut sisään

    • Jeppe Keski-Suomesta

      Nuolin omat mällit tänään.

      Homma eteni seuraavasti:

      Aamupäivällä naitiin. Satsit sisään, paperia pikkuhousuihin ja muija äitylin luo tekemään voileipäkakkua kummitytön (16v) synttäreille.

      Parin tunnin päästä muija takaisin kotiin.

      Pöksyt pois ja limainen torttu nuoltavaksi.

      ELÄMÄNI IHANIN KOKEMUS

      Se oli kuin vierasta spermaa.

      Muijalle muutamia orkkuja ja ei kun uutta lastia sisään.

      Suosittelen!

      • Jormaaah

        muijas on ihanan pervo


    • lurps

      Olen minäkin ihan hetero mies ollut joskus naama spermassa varmaan aika rivon näköinen:D No puolustukseksi voin sanoa että sperma on ollut omaani jonka aikaisemmin olin ruiskuttanut muijani sisään. Joskus kun muija on ottanut suihin ja olen lauennut niin tämä on ottanut spermaani sormen päähän ja sipaissut huulilleni mällit. En tiedä olenko homo mutta se tuntui ihanan riettaalta:D

      • kitty kat

        Huvittaa toi en tiedä olenko homo :) mä maistelen mielelläni pillumehujani enkä kyllä mieti olevani lesbo :) btw hyvä tapa varmistaa ettei maistu toisesta pahalta.


    • Munhaave

      Itselläni haaveena nuolla naista samaan aikaan kun mies panee häntä ja välillä hänen kalu käy huulillani ja suussani. Lopulta mies laukeaa naisen sissän ja pri viimeistä ruiskaustaan hän päästää minun suuhuni ja saan nuolla ja imeä kalun puhtaaksi ja sen jälkeen nuolen spermaisen naisen :) Tätä halulan!!!

    • Lohenpunainen oli

      Munhaave juuri noin teimme.
      Nuori kaveri pani vaimoani ja itse makasin alla ja nuolin aina välillä pillua , kaveri veti välillä ukos jolloin nuolin myös kyrpää.
      Kun laukes ja veti kyrvän ulos tuli spermaa naamalle asti .
      Vaimokin piti etenkin kun kaveri veti sitä vielä uudestaan illalla.

    • Munhaave

      Varmasti upeaa olla naisen alapuolella ja katsella kun kalua liukuu sisään ja ulos.
      Välillä jäykkä kalu pullahataa ulos märkänä ja silloin voi ohjata sen omaan suuhun ja imeä ja suukotella sitä ja sen jälkeen ohjata se pimpan sisään... ahh. Ja se kun saa ohjata suuhunsa spermaa vuotavan kalun ja imeä sen ihanat mehut ja pitää ihanaa terskaa suussaan. Imeä ja nuolla kumpaakin: miestä ja naista ja antaa heille hyvää suuhoitoa :)

    • isokaluinenmies

      Olen ollut kaksikertaa nussimassa takaapäin, kun aviomies on ollut alla lipomassa kielellään pallejani ja välillä ottanut märän kyrpäni suuhunsa, itse olen vain jatkanut pökkimistä. On villi tunne kun alla on joku joka imee kullin vartta. Lopuksi mies imi pallien taakse valtavan ison fritsun muistoksi, se pysyi siellä monta viikkoa, oli kuulemma jokin härkäfritsu. Lasti meni miehen nieluun.

    • Oi Fantasiaa

      Minulla nuoremmalla (22) on myöskin fantasia alistua parille tällaisesta cuckold-tyylisestä kannasta. Ennen kaikkea fantasiani on alistua varatun naisen nuolijaksi. Ehkä hänen miehensä ei niin välittäisi suuseksin antamisesta. Joutuisin nuolemaan, imemään ja suutelemaan hänen jalkoväliään perusteellisesti, niin kauan kuin hän haluaa. Mistä tahansa. Niin pillua kuin pyllyäkin, joita hän voi nuolettaa edestä, takaapäin tai kasvoillani istuen ja ratsastaen.

      Kun nainen olisi tyydyttynyt kielestäni märäksi ja valmiiksi seksiin isännän kanssa, joutuisin katselemaan heidän yhdyntäänsä. Vierestä tai heidän naidessa päälläni, minun mahdollisesti välillä nuollen. Isäntä laukeaisi vaimonsa sisälle. Vaimo pomppaisi takaisin kasvoilleni, jolloin isännän siemenneste valuisi päälleni ja joutuisin nuolemaan spermaista pimpsaa.

      Vaimo haluaisi ehkä myös erikseen käydä luonani isännän lahja sisällään nuolettamassa itsensä puhtaaksi ja saamassa suuseksiä. Isäntä olisi astunut aikaisemmin siemenensä hänen sisälleen ja pikkuhousunsuoja suojellut sitä matkan ajan. Siitä spermasta tietäisin aina, kenelle nainen kuuluu.

      • NamNamu

        Fantasioin aivan samasta.


    • aisuri61

      Kerran olen minäkin joutunut vaimon pillua nuolemaan samalla kun vieras nai takaapäin. Näky oli todella upea ja tunne kiihoittava kun vieras välillä ohjasi kullinsa myös suuhuni. Harmi vaan kun homma jäi yhteen kertaan.

    • aviomiäs51
    • Tuoreeltaan vai omia ja muutamaa tuntia aiemmin naitua. Omat ei kiihota, vieraat kyllä

    • Anonyymi

      Tosi makeet kuvat!

    • Anonyymi

      Olen opetellut näin liki viisikymppisenä järjestelmällisesti menemään nuolemaan vaimon loppuun, jos tulen ennen häntä. Ihan pehmeän makuista siellä on ja vaimo tulee nopeaan. Satunnaisesti tehnyt aikaisemmin, mutta nyt oppinut vasta asian pariin asiasta tehden.

    • Anonyymi

      On tullut maistettua omaa spermaa vaimon pillusta. "Kun aina vaadit ottamaan lastin suuhun" niin nyt saat maistaa omaa tavaraasi, sanoi hän ja tuli päälleni ja valutti spermat suuhuni

    • Anonyymi

      Vaimo tulee vieraalta aina pesemättömänä ..ja minä nuolen puhtaaksi ja nain uudet spermat tilalle.

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      60
      5917
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3744
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      230
      2033
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1810
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1239
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      990
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      909
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      868
    Aihe