peili runkkaus

peilikuva

tykk ään puristella ja läimiä kiimaistapyllyäni peilin edessä. Joskus öisin herään alastomana ja näen miten ihana pyllyni, niin tekee mieli heti nussia sitä.

30

3138

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sporttikolli 25v 185

      no en mä nyt mikään homo oo mut tykkään katella omaa kroppaani ja runkata jäykkää kulliani eteisen peilin edessä..naiset varmaan tykkäis ja

    • anurator

      Videokuvaus on mieluista puuhaa ...

    • RUnkkkari

      Kyllähän sitä omaa treenattua kroppaa ja paksua karvatonta kalua tulee silloin tällöin peilin edessä "ihailtua"..:)

    • olen näköjään mieltynyt kovin näihin miesten runkkaus-juttuihin. Jos jotakuta häiritsee se, että kommentoin, niin pahoitteluni siitä.

      Tuosta peilirunkkauksesta sen verran, että itse en runkkaa peilin edessä vaan pidän kuvaamisesta ja tykkään katsella sitä jälkeen päin. Miusta se on todella kiihottavaa. Lisäksi näytän kyseisiä videoita miehelleni ja hänkin (jostan kumman syystä :D ) kiihottuu niistä.

    • omin käsin onneen

      Minulla sama homma. Olen aina tykännyt pakaroideni, ja vartaloni muodoista. On melko kiimaista peilin edessä runkkailla, kouria pakaroita ja läiskiä kädellä niitä, samalla kuvitella kuinka sen tekisi joku muu, mieluummin väkisin. Kyllä spermat lähtevät liikkeelle helposti.

    • Peilit kiihoittaa

      Kyllä on kiihottavaa runkkailla peilin edessä ja katsella samalla peilistä omaa vartaloaan. Kotona minulla on vaatekomeron ovessa iso peili jonka edessä runkkailen ja keikistelen itseäni. Joskus olen käynyt kauppojen sovitus kopeissa runkulla, siellä on jotenkin tosi kiihottavaa runkkailla, varsinkin jos viereisessä kopissa on joku, joka ei tiedä mitä touhuan toisessa kopissa.

      • uuhh..

        Itsellä sama, hyvältä tuntuu...


    • joku!

      Ite oon kans usein runkannu peilin edessä. Mukavaa kattella omaa kalua eri kuvakulmasta! Ja miltä kalu näyttää edestäpäin ja sivulta kun runkkaan.Ja tietysti kun spermaa lentää... Ja videokuvaa oon ottanu monasti omasta runkkauksesta. Kiihottavaa katseltavaa sekin! Muiden runkkaus ei kiinnosta! Vai oman kalun katselu!

      • Anonyymi

        samaa hommaa oon tehnyt itsekkin.katsonut itseäni peilistä ja runkannut,sekä kuvannut videolle,kiva katsoo hidastettuna oman sperman tulo,itseäni ei kanssa muiden kalut kiinnosta,mutta olis kiva vaihtaa viestiä,miten runkkaat ja miten tulee,voisin itse kertoa samaa


    • Näytän

      Minä myös katelen omaa ympärileikattua kalua peilissä, se näyttää hyvältä, paljas tumma terska ja kalun ihoa muualtakin. Olsi kiva katsella toisen miehen kalua ja näyttää omaansa vieraalle. Olen aina leikkinyt kaluni kanssa ja ihmettelen jos joku on leikkinyt omansa kanssa enemmän kuin minä!

      • joku!

        Mulla kans ympärileikattu kalu ja tykkään toisinaan "leikkiä"sillä...


    • Photosarecool

      Kuntosalin pukuhuoneessa olen katsellut itseäni peilistä ja pakko on ollut ottaa kuvia. Ehkä joku ihmetellyt joskus ehkä vahingossa päälle jäänyttä salamavaloa tai kameraääntä:)

    • Anonyymi

      Ilmeisesti käytte salilla ja teillä on hyvä utsetunto, mutta miksi runkata omalle kuvalleen? Se on hyvä jis rakastaa itseään.
      Joskus kiihotuin ajatuksesta runkata peilin edwssä, mutta en tehnyt sitä. Kokeilin tätä toimenpidettä vähän aikaa sitten laukeamiseen asti, mutten pitänyt siitä, kiusallista.

      Rakastan runkkaamista, ennen tein sitä kaikkialla, jopa näkyvästi jota hueman häpeilen.
      Esinerkisi bussin takapenkillä ja uimahallin porealtaassa.

      • Anonyymi

        Jotkut voisi kutsua narsistiseksi toiminnaksi.


    • Anonyymi

      Nuorempana ihailin peppuani peilistä ja samalla runkkasin, otin kuvia pepusta, oman pepun tai kalun kuva oli mulla kännykän näytössä.

    • Anonyymi

      Äsken otin videolle runkkaamiseni ja ai että se oli kiusallista katsottavaa kun katsoin kameraa likaisella katseella laukeamis hetkellä 😆😂

      • Anonyymi

        Olen ajatellut hommata kunnon kameran, joka ei ole yhteydessä mihinkään, vaan ihan omaksi ilokseni kuvailisin kaikkea mitä kotona harrastan alastomana. Kiva jumpata alastomana, kun välillä seisottaakin oikein kunnolla. Jos kaiken näkisi sitten jälkeenpäin isolta ruudulta televisiosta.


    • Anonyymi

      Laitan huulipunaa ja peruukin päähän, runkkailen hitaasti huuliani lipoen peilin edessä ja kun kyrpä on jäykkä kuin kanki otan itseltäni suihin. Jäykistyin pelkästä tämän tekstin kirjoittamisestakin.

    • Anonyymi

      oi tuo ois kiva nähä

    • Anonyymi

      Minäkin tykkään runkata peilin edessä,katsoa omaa pyllyä,tekeekö muutkin niinkuin minä usein että levitän pakarani ja katson omaa peräaukkoani,kiihotun niin että melkein heti lentää

    • Anonyymi

      Olen juuri aloittamassa kalu kovana ja valmiiksi märkänä. Tarkoitus olisi laueta peiliin ja kuvata kuinka sperma valuu

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Hienoa kun laukeaa peiliin ja homma videolle. Voi sitten myöhemmin katsoa sperman valumista. Nuorena poikana farkkuja kokeilemassa sovituskopissa niin heitinpä kunnon satsin sielläkin peiliin valumaan

      • Anonyymi

        Peiliin kiinni varatun rouvan valokuva alusasuissa jolla piksut, läpi häämöttäis herkku kyllä lentäis.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Runkkaan pelin tai kameran edessä naiseksi pukeutuneena. Joskus vain liiveissä, sukissa ja koroissa, kun syöksy tulee huudan. Toisinaan täysin pukeutuneena runkkaan mekkoon, hameeseen tai silkkihousuihin. Rivo näky kun ne kastuu spermasta.

    • Anonyymi

      He­­i! Ku­­ts­­­umme sinu­­­t kä­ym­­­ään u­udess­­a chatis­­­sa! Mei­­tä on yli mil­­­jo­­­ona! 👉 https://ryhmaseksi.pics/H/U4f4B8

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      3170
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      117
      2214
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1624
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1408
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      76
      1112
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      941
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      904
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      900
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      815
    10. Rahtari s salmi

      Onkohan jutussa perää että kylän tyhmin rahtari on palanut ratista
      Suomussalmi
      8
      795
    Aihe