pihlajarinne

pihlajapää

Mitenkäs tuo pihlajanrinne, onko se mennyt tuon asunnottomien asuntolan takia pilalle, vai onko alue "vauhdikkaan" alun jälkeen rauhoittunut? Viimeisimmät lehtiartikkelit, kun kertovat elokuulta, että pahimmat häiriköt on siirretty ja valintakriteerejä kiristetty. Onko tuo näkynyt tosielämässä?

Yksi kämppä olisi kiikarissa, mutta se on kieltämättä aika lähimaastossa tuota asuntolaa. Eli, kuinka pahasta ongelmasta siinä oikeasti on kysymys?

10

4038

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pihlajarinne1

      Ei ole tilanne olennaisesti parantunut. Huumekauppa kuulemma kukoistaa, jota tietenkin on itse vaikea todentaa, koska talon lähellä ja lähipuistoissa ei kukaan täysjärkinen kulje. Lähipuistoista oli ainakin vielä viime syksynä kuulemma löytynyt neuloja. Lapset uskaltavat nykyään käyttää busseja päiväsaikaan, kun bussipysäkeillä on palkatut vahdit. Bussissa istuminen sen sijaan ei ole miellyttävä kokemus.

      Ei ole mikään ihme, että asuntojen hinnat ovat alueella romahtaneet ja kauppa ei käy edes alennetuilla hinnoilla, koska kyseessä on monilla perheillä lasten turvallisuus. Muuttaisin perheineni heti pois, jos saisin talostani edes jollain tapaa järkevän hinnan.

    • kepu pettää aina

      Valtuutettu Rossi oli myös tässä asiassa aikanaan "jäävännyt itsensä" kun aluetta puuhattiin. Slummia pukkaa..
      Munattomia kumartelijoita koko valehtelijalauma.

    • 1917

      Bussimatkat ovat kieltämättä aika kurjia, kun nämä humalaiset tulevat isolla porukalla ja meluavat. Pelkoa en pahemmin ole kokenut kuitenkaan, koska en käytä näitä pysäkkejä joita kyseisen asuntolan asukkaat käyttävät. Ei heistä haittaa suuremmin kyllä ole, varmaan aika moni saanut porttikiellon lähimpään kauppaan koska alun jälkeen heitä ei ole siellä näkynyt -ainakaan näitä suuria porukoita, tosin voihan se olla kesän tullen taas eri asia. Viime kesänä ainain parveilivat kaupan edessä ja joivat kaljaa kaupan lähettyvillä metsäteillä. Ihan leppoisilta vaikuttavat eikä huolta varmasti ole jos ei riitaa haasta.

      En usko että hengailevat Pihlajarinteessä, kävelevät vain läpi jos kävelevät. Eivätkä edes kävele jos porttikielto on kauppaan, tai sitten eivät talvella vain viitsi kävellä kaupalle.

      Itsekin vannoin etten liiku asuntolan lähettyvillä pimeällä, mutta siellä silti liikun lähes joka ilta ja mitään häiriötä ei ole ollut, enkä asuntolan asukkaisiin ole törmännyt iltasella lainkaan.

    • Jopa124

      Väittäisin että levottomampaa on vaikka leppävaarassa jne. Toki voivat asuntolaan mennessä herättää hiukan huomiota, mutta pääsääntöisesti rauhallinen alue. Ongelmatapaukset siirretään pois ja laitos tekee yhteistyötä asukkaiden kanssa kuten virkavaltakin.. eli ongelmat pyritään kitkemään, esim. Vuokra-asunto alueella tai levottomilla alueilla ongelma kukoistaa muttei sille tehdä mitään..

    • Katri1616

      Lehtiartikkeli taisi olla ajalta kun asuntolan toiminta alkanut.. kunnanvaltuutetut jne. ovat puuttuneet asiaan ja koiria 3 krt joka päivä ulkoilutan ja kävelen asuntolan ohi eipä asukkeja näy kun bussista asuntolaan kävelessä tai kaupasasta asuntolaan. Usein vanhoj juoppoja tms jotka tepastelevat vaan.. toki muutamia häiriöitä tässä neljän vuoden aikana ollut. Mutta kyseisen asukas taidettiin siirtää muualle.. rauhallinen alue ja hiljainen.. bussiyhteydet hiukan heikot ehkä.. luontoa paljon ja okt- rivari aluetta.. taloyhtiössämme asuu poliisi ja on usein ollut keskustelussa se että ovat omissa oloissa mutta jos häiriötä on niin siihen puututaan. Itse piti aluetta rauhallisena ja moni yli 15v, asunut myös. Itse mietimme samaa muuttaessa ja rauhallisempaa kuin esim tuomarila/kilo/leppävaara tms. Alue.

      • Köpsä

        Tänään Leppävaarasta lähtevä bussi (227) oli lastattu 4 kpl asukkeja. Tämän päivän ohjelmassa oli nappikauppaa, kahden taskusta kaivetun ja heti nautitun lääkkeen hinnaksi muotoitui 3 eur, jotka myyjä oli ostanut halvemmalla, näin hän kehui.
        Kauppakasseja availtiin ja oluttölkit sihahtelivat auki. Eli normitouhua.
        Tämän lisäksi takana istuvat kokivat että heillä on oikeus kajota muihin sivullisiin matkustajiin. Sain tuntea iskun selässäni kun henkilö yritti hakea kontaktia minusta, kun istuin edellisellä penkillä.

        Kun vastakaikua kontaktin yrittämiseen ei tullut, niin seuraavaksi päässäni olevaan lippalakin sisään työnnettiin savuke, siis mitä ihmettä ! Jäin aiemmin pois bussista, ja otin lippalakkini pois päästä ja pudotin savukkeen penkille. Tästä savuke hävisi laittajan käteen nopeasti, kommentilla "Anna tänne".

        Auroran kappelin kohdalla samainen joukkio pohti kirkon polttamisen ideaa ja toteutusta.


    • Sanna31

      Jossain vaiheessa oli jonkun verran häiriöitä asuntolan liepeillä, mutta nyt tilanne on rauhoittunut kun häiröitä aiheuttaneet asukkaat ovat muuttaneet muualle. Minusta alue on todella viihtyisä ja paljon rauhallisempi kuin useimmat Espoon asuinalueet. Ympärillä on kaunista luontoa, raitista ilmaa ja todella monipuoliset ulkoilumaastot.

      • RowanHill

        Olen samaa mieltä. Tämä on fiksujen ja koulutettujen ihmisten lintukoto, jonka luonnonkauniilla maisemissa voi rauhassa ulkoiluttaa koiraansa mihin kellonaikaan hyvänsä! Julkiset yhteydet tökkivät, mutta siksi on olemassa omat autot, joita meillä pihlisläisillä on pihassa yleensä vähintään kaksi.


    • Anonyymi

      Mikä mahtaa olla tilanne nykyään, ainakin viime vuodelta löytyy joku juttu, että Kuninkaantien asuntolan liepeillä on häiriöitä edelleen, pihoilla käydään, varkauksia jne.?

      • Anonyymi

        ihan on lintukoto-aluetta, ei monikulttuurista värinää, eikä vuohipaimenten ulinaa, koska a.c.a.b.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      704
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe