Osta netistä

yksjukkis

Onko kokemuksia Osta Netistä ?, huutonetissä tehomyyjänä. Se että myy Kiinan krääsää on selvä, mutta hinnat eivät päätä huimaa, vaikka sais ite tilattua tuolta, niin ei viitsi edes vaivaitua, on sillä toi hintatakuu senverran kummallinen, että ei selvii helposti.

46

2694

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • että näin täällä

      Tilasin pari päivää takaperin md80 videokameran heiltä, muistikortin kanssa hinta jäi n. 30€ halvemmaksi kuin pelkkä kamera kotimaisesta liikkeestä, juu on kiinalainen kamera mutta aivan sama laite siis kuin kotimaisessa liikkeessä ja youtubesta katselin toisten samaisella laitteella kuvaamia pätkiä niin 20€ ei todellakaan ollut paha hinta. Tilauksen maksun jälkeen tuli nopeasti viesti maksun suorituksesta ja tavaran siirtymisestä toimitukseen mutta saa nähdä kauanko menee, arvio oli n. 3 viikkoa.

      • Mikä-kamera

    • why1

      Miksei tilaa itse suoraan sieltä Kiinasta? Dealextremestä yms. josta tuo ne tilaa kun hänelle ensin maksat? Tulee vielä halvemmaksi ja sama toimitusaika tottakai kun samat tyypit sen tuotteen lähettää.

      • ostalaattori

        Ehkä siksi, kun kiinasta täytyy maksaa alv.


      • Ei-alv

        Oliko tämmöinen: http://ra.fi/KNrY
        6.15€ Postilaatikkoon kannettuna.

        Ei tuon hintasista tarvii mitään alv -maksaa. Se on postilaatikossa tuohon hintaan.


      • Jupe1946

        E-Villeltä oon tilannu Kiinasta. Alv peritään jos tavaran hinta on yli 22 euroa. Se e-Ville on suomalainen yritys. Tältä latvialaiselta yritykseltä tilasin X-hose puutarhaletkun hintaan 28 euroa. Ginta muualla tupla


      • Jupe1946

        Sisältää postikulut.


    • Voihan sitä tilata vaikka mistä, mutta kun kysessä on halvat tuotteet on melkein sama, vaikka sais ilman, välikäsi hoitaa kaiken postituksen, tullauksen ymm en viitsi sellaisiin ryhtyä, sitten vielä mikä liitin mihinkin sopii, se on mm ostanetistä sivulla, jos joka nippelin, liittimen ja sovitusosan tilaa eripaikasta on siitä paljon haittaa. Sitävarten on vähittäiskauppa, se hoitaa kaupankäynnin ja saa siitä palkkion, eli on luonnollista, osaan kyllä tilata vaikka ebaysta ja mistä vain mutta sitten vasta kun kyseessä ovat kalliit vempaimet.
      JOku on poistanut tästä ketjusta viestejä, vaikka mitään laittomaa eikä edes siihen verrattavaa ole ollut.

      • nono

        Olet väärässä, hei eivät hoida tullausta, ilmoittavat vain että tuote voi jäädä tulliin ja he eivät siitä vastaa.


    • MartinHKI

      ei mitään järkee tilata tuolta tyypiltä, kirjeestä päätellen kundi tilailee ihmisille tavaroita netistä ja ottaa rahat välistä itelleen. riskaabelia hommaa tietty, onkohan edes verot maksettu......

      • zoozoo666

        Moi! Olkaa hyvin tarkkoina tämän "yrityksen" kanssa se kompensoi tuotteen hintoja rahtikuluissa, jotka on mielettömiä vai mitä sanotte 4kpl sd-muistikorteista ja rahtikuluja on n. 120€ kuulostaako teistä tämä kohtuulliselta ja kun kieltäydyin ostamasta ne rupesi antamaan välittömästi negatiivista palautetta!
        Minun mielestä he ovat huijareita!


      • EiLuottamista

        Olet täysin oikeassa, ei luottamista yhtään.


    • yksjukkis

      jeps kaikki pelaa niinkuin pitääkin yksi paketti on hukassa, ja ne lähetettää sen kun kysyin samaan hintaan.
      Kaikki palvelu on pelannut niinkuin pitääkin ja siinä on pointti, että osat johdot ja liittimet sopii toisiinsa, ei tarvii pärhkäillä kun ostaa samasta paikasta.
      Se maksaako veronsa minne on samaa kun tilaa vaikka ebaystä.
      Mikä siinä on, jos juku saa 20% siitä, että vaivautuu lähettämään ja kertoo mitkä osat sopii toisiinsa, ja kyseessä ovat muutamat kympit, niin ei niillä pääse rikastumaan, eikä pitäs aiheuttaa kateutta.

    • saku

      Onhan tuo huutonet nykyään ihan täynnä näitä jobbareita ja huijareita. Veloittaa pöljää käyttäjää 15 euroa ja tilaa tälle jostain viidellä eurolla = helppo kymppi.

      • Chinedeal

        Onhan niitä, Gloryzeth, E-Ville.com, Realisointi12, Harparskogen ja Ostanetista esimerkiksi.

        Kaikilla sama pointti, itse eivät varastoi välttämättä kuin sen yhden jonka tilasivat testiksi, jos sitäkään ja kun asiakas ostaa ja maksaa niin pari klikkausta jonka jälkeen Kiinanpoika laittaa tavaran tulemaan. Myyjät eivät siis näe tuotetta lainkaan koska se kulkee suoraan Kiinasta asiakkaalle. Sen vuoksi noiden palautteessa näkee joskus että on lähetetty esimerkiksi vääränvärinen tuote tai ihan muuten vaan kokonaan väärä tuote, se ei siis välttämättä johdu esimerkiksi siitä että myyjä on värisokea vaan että Kiinanpoika päätti että Suomipoika ottaa nyt tämänvärisen.


      • Eipostikuluja

        Lisäksi kiinasta tulee ilman postikuluja. en koskaan ole kiinan paskaa tilatessani maksanut senttiäkään postikuluja.

        Tuote hakuja ja lajittelua eBayn sivulla tehdessään kannattaa sulkea ulkopuolelle ne myyjät jota veloittavat postikuluja. Koska sielläkin on se meininki semmoista että tuote maksaa 1.34€ ja postikulut on 28€.


      • DonMega

        ei muuten kannata, koska et löydä halvinta hintaa noin. eBay kyllä listaa tuotteet hinta postikulut yhteen laskettuna kun sen valitsee järjestely kriteeriksi.


    • Se ei ole tyhmä joka pyytää, vaan se joka maksaa, tehkää samoin.

    • Alussa kysymys oli, onko ostanetistä kokemusta, ja tilasin sieltä muutaman kympin tavarat ja hyvin pelaa.
      Hinta ei ole se ainut tekijä kun ostaa jotain, saahan saamaa marketeista ja muualta, mutta hinta on toinen, tavaran kuitenkin saa heti mukaan.
      Näistä nettikaupoista jotkut toimii hyvin ja jotkut huonosti, ja siinä kun on hyvä sivu, saa tilattua kaikki vempaimeen tulevat osat, eikä tarvii tutkia mikä mihinkin sopii.
      siten voi saada halvemalla, mutta kun kyseessä on jokunen kymppi on vaivattomuus hyvä etu.

    • Mamatsu1

      Asun syrjäseudulla ja täällä ei oikein noita kauppoja ole. Niinpä netistä tilaaminen on usein ainoa vaihtoehto jos haluaa saada erikoistavaroita. Sääli kun postikulut on nykyään niin korkeat että halvemmissa tuotteissa voi olla jopa kolmasosa tuotteen hinnasta :( Silti tulee halvemmaksi kuin lähteä taxilla kaupunkiin.

    • ei ei

      Oma tilaamani akku ei koskaan tullut edes perille joten kokeilu jäi yhteen kertaan. Tästä lähtien teen ostokseni suoraan ebayssä

      • Chinadeal

        Näinpä, teitkö reklamaation kuitenkin ja miten reagoivat? Huuto.netissä on ainakin tuo yksi kiinadiileri jota ei kiinnosta paskan vertaa jos tuotetta ei tulekaan. Periaatteessa hän voisi tehdä reklamaation PayPalille ja saada rahat takaisin, sitten hän maksaisi asiakkaalle... En tiedä miten homma menisi, itse olen tilannut kans suoraan ebaystä ja jos on epäselvyyksiä niin sitten asioidaan Paypalin kanssa suoraan ilman välikäsiä.


    • riidele

      Miksi kukaa maksaa välikäsille ku saman tavaran voi tilata suoraankin vaika ebaystä. Paljon vähemmän ongelmia ja yleensä tavarankin saa halvemmalla.

    • Jos tilaa yhden tavaran ja tietää tarkasti, esim. mikä virtalahde ja liitin siihen sopii, ja muut liittimet sekä akut ja liitäntäjohdot ja kyseessä on vaikka yhteensä 30e hinta on nettikaupasta paljon helpompi tilata kaikki samasta, jotka sopii, kun tilata kaikki erikseen. ja kas kummaa kun esim. drv kortti maksaa ostanetistä, 6,99e ja ebayssa 9£, kuvan perusteella ihan on sama. Niin onko säästö valtava

      • Halvin-on-eBay

        Sata marmasti olet ostanut eBaysta tilatun drv korttisi. Ja yhtä varmasti välikäsi rokotti oman osansa siitä.

        eBayssa saa maksaa jostakin tuotteesta 10 - 20 kertaisen hinnan jos ei pistä tuotteita hinta-järjestykseen.

        Olenkin ihmetellyt miksi siellä laitetaan hinaksi joskus niin monin kertainen summa alinpaan verrattuna. En ole keksinyt syytä.

        On myös myyjiä joilla on jatkuvasti 10 kertainen hinta, ja usein myös näiden myyjien ilmoituksessa on mukana "myyty 235kpl" tai jotain vastaavaa.

        eBay on mailman halvin elektroniikka roinan myynti paikka, et sata varmasti löydä suomesta etkä mistään muualtakaan halvemalla.

        Ja jos sulla ei ole pakottava tarve suora-ostoon, kannattaa osallistua eBayn huutokauppoihin.

        JA KAIKKEIN TÄRKEIN
        eBayn myyjät eivät juurikaan laita tuotteisiinsa oikeita tietoja. Saattaa olla vaikeaa löytää semmoinen ilmoitus jossa myyjän antamat tiedot vastaisi 100% sitä joka sinulle sitten postiluukusta kolahtaa.

        Minulla olisi monta mukavaa eBayn myyjän vastausta kun olen kysynyt miksi otsaketiedoissa myyt Warm White lediä, kun kuvassa on Cool White led, ja tuotetiedoissa on Blue Led, ja postiluukusta siten tulee Yellow Led.

        Yksi myyjä selitti, "Älä anna hänelle negatiivista palautetta, koska hän myy sairaan äitinsä vuoksi eBayssa, ja olen juuri tulossa sairaalasta... ja niin edelleen.

        Toiset inttää sitkeesti tietojen olevan oikeat, näin muumuassa pienen virtalähteen kanssa kävi. Myyjä möi virtalähettä jossa kuvan mukaan oli LED numeronäyttö (halvempi), mutta tiedoissa sanottiin olevani LCD -näyttö (kallimpi).

        Kävimme kirjeen vaihtoa ennen ostoa ainakin 4 viestiä puolin ja toisin, jäi virtalähde ostamatta, koska myyjän mielestä ei kuvan ja tietojen kanssa ollut ristiriitaa.


    • niiiinpäniin

      samalla tavalla ne tavarat löytyy helposti ebaysta eikä tarvitse tällaisille turhille välittäjille maksaa extraa. lisäksi tällä kaverilla näyttää "hukkuneen" aika moni tilaus

    • crysler

      tilaa juu suoraan ebaysta tai kiinasta niin jää takuut haaveeksi!!!!
      ostin kahen dinin autostereon suoraan ja paskahan se oli eikä mitään mahkuja läöhettää takasin kun pitäisi itte maksaa kaikki kulut!!!
      ostan siis suomalaiselta kunnon firmalta tästälähin niin on luotettavampaa ja saa siitä laaturiskistä vähä maksaakki.

      • Paras-ostajansuoja

        Ei sinun tarvitse lähettää tuotetta takaisin. Voit vaatia maksamasi summan http://resolutioncenter.ebay.com/ Resolution Centerin kautta, mikäli et ollut tuotteeseen tyytyväinen tai tuote ei tullut perille arvioidun toimitusajan puitteissa. Tämä Rahat Takisin ostajan suoja toimii vain jos maksat PayPalin kautta.

        Jokaisen ulkomailta ostavan on erittäin hyvä tehdä tili PayPaliin, ostitpa mistä hyväänsä, mitä hyväänsä, PayPal tilillä maksaminen on A ja O.

        Tämä ostajan suoja on viety huippuunsa, on täysin mahdollista saada tuote kahteen kertaan ja vielä rahatkin takaisin. Tämän Ratkaisu keskuksen (Resolution Centerin) puoleen käännyt siinä vaiheessa kun arvioitu takimmainen aika on mennyt umpeen.

        Omasanaista selvitystä kysytään mutta siihen riittää kun kirjoittaa (I didn’t receive my item) en ole saanut tuotettani. Mitään muuta ei tarvitse selitellä, vastaus tulee jopa 24 tunnin sisään.

        Tämän parempaa ostajan suojaa ei ole missään muualla ja tätä parempaa ei kyllä tarvitakkaan. Tämän suojan takia en itse uskalla harjoittaa eBayssä edes suomeen rajattua myyntiä.


    • shoppailija1

      Moi!
      Ostin tuotteen neljännes hinnalla verrattuna suomalaiseen verkkokauppaan. Tuote maksettiin tilille. Kolmannen arkipäivän kohdalla tuli ilmoitus maksun vastaanottamisesta. Kymmenen päivän sisällä tilauksesta tuli tuote kotiin.

      Eipä ole moitittavaa!

      • välikäsi vain

        ihan huijaustahan tuo on. tää henkilö tilaa vain ulkomaisista verkkokaupoista tavaraa sinulle, ei omia varastoja olleskaan. maksa hänelle ja ottaa eurot sinun ja esim. dealextremen välistä. kuka tahansa voi tehdä tätä huuto netissä nykyään. vink vink*


    • suosi suomalaista

      Tilasin ostanetistä.net nimisestä firmasta kannettavan pc:n virtalähteen parisen kuukautta sitten ja maksoin sen latvialaiseen pankkiin etukäteen. Kuten arvata saattoi tavaraa ei tullut saati pankki olisi palauttanut rahat tililleni. Sähkö posti tiedusteluuni ostanetistä vastattiin vain kerran, toiseen ei ole tullut vastausta. En suosittele ketään tuhlaamaan rahaa ja aikaa mokoman huijari firman kanssa. On myös mahdollista että syyllinen on se latvialainen pankki. Olen useasti maksanut ulkomaille joten tiedän kirjoittaneeni laskuun kaikki oikein.

      • 243432

        Jos pitää ulkomailta tilata niin tilatkaa eBaystä jossa on PayPal -turva. Ei tuota Ostanetistä -tyyppiä kiinnosta jos täällä Suomessa joku kitisee tuotteensa perään, mutta PayPal kuuntelee aikas hyvin, säästätte vielä rahaakin kun ette maksa tuolle Ostanetistä -tyypille.

        Sitten jos varman päälle haluaa pelata niin ostaa sellaiselta taholta jolla on se tuote täällä Suomessa ja joka myös toimii täältä käsin ollen tiettyjen lakien velvoittama. Halvempi hinta toki sokaisee monet ja eBay/Paypal vaatii ehkä enemmän aivosoluja kuin useimmalla nettiostajalla on.


      • Kokei1

        Täällä täysin sama kokemus Ostanetistä.net. Kaikki menee Latvialaiseen pankkiin maksamiseen asti hyvin, mutta sen jälkeen ei enään kuulu yhtään mitään. Nykyjään varmaan huijaussivu, millä hommataan minunlaiselta tyhmältä rahaa. Tosin tilaus ei ollut kuin muutaman euron arvoinen, joten ei kokeilussa korkealta putoa. Ehkä tästä firmasta pitää tehdä virallinen ilmoitus kuitenkin... Tästä eteenpäin asioidann Ebayn ja PayPallin kautta!
        ÄLKÄÄ OSTAKO OSTANETISTÄ.NET


      • Oppirahoja
        Kokei1 kirjoitti:

        Täällä täysin sama kokemus Ostanetistä.net. Kaikki menee Latvialaiseen pankkiin maksamiseen asti hyvin, mutta sen jälkeen ei enään kuulu yhtään mitään. Nykyjään varmaan huijaussivu, millä hommataan minunlaiselta tyhmältä rahaa. Tosin tilaus ei ollut kuin muutaman euron arvoinen, joten ei kokeilussa korkealta putoa. Ehkä tästä firmasta pitää tehdä virallinen ilmoitus kuitenkin... Tästä eteenpäin asioidann Ebayn ja PayPallin kautta!
        ÄLKÄÄ OSTAKO OSTANETISTÄ.NET

        Samansuuntaista täälläkin. Tilasin tavaraa, ja maksun jälkeen ollut pari viikkoa erittäin hiljaista. Sivuilta pääsee katsomaan, ettei rahoja ole siirretty, mutta kaikki näyttää OP kuitissa olevan ok. Ilmeisesti huijari.VAROKAA!


    • asdas

      Samaan kusetukseen menin. Onneksi ei mennyt kuin 10€ huijarille.

    • dswdws

      Kyseinen myyjä on luultavasti kusettaja. Todennäköisesti tilaa tavarat dealextremestä, Suoraa sinulle ja dealextremestä, kun tilaa niin ei joudu maksamaan postimaksuja. Joten hän todennäköisesti tienaa myös postimaksuun tarkoitetun rahan.

      • Elä-osta-välikäsiltä

        Olen aika varma että tämä tilaa eBaysta, ei sielläkään tarvitse tilata semmoiselta joka postikuluja veloittaa.

        Myyjän verkkokaupan sivuilla olevat vieraskieliset tuotekuvaukset on kopioitu eBayn sivuilta, kaikkine virheineen. Ei näytä edes tarkistavan pitääkö eBayn myyjän tiedot paikansa.


    • Älä-osta-netistä

      Älä missään nimessä osta netistä, osta eBaysta, saat samat rojut halvemmalla.

    • Älä-osta

      Tässä on osta netistä myyjän tieto taito. Ei paskahousu tiedä yhtään mitään myymästään tuotteesta ja menee vielä kertomaan mikä LED on. Vittu kun sais tuon myyjän hittoon tuolta huutonetin sivuilta.

      ----------------------------------
      http://www.huuto.net/kohteet/099-7w-led-lamppu-kupumalli-e27-smd-valaisin-takuu-w577/375560981
      ----------------------------------
      Mikä LED on?
      LED (lyhenne sanoista Light Emitting Diode) on valonlähde, joka mahtuu helposti virtapiiriin. Koska LED-valot syttyvät elektronien liikkuessa puolijohdemateriaalin sisällä, ne eivät pala loppuun, eivät kuumene eivätkä sisällä mitään vaarallisia aineita.

      Täyttä paskaa nuo tiedot.

      • cHyde

        Ei nyt sentään liioitella. On tuo teksti lähempänä totuutta kuin valetta.
        Anyway, hyvä myyjä ja tuotteet hintaan nähden aivan ok!!


      • Ostaitenetistä

        Saat ne halvemmalla kun tilaat itse ebaysta, aliexpressistä ja vastaavista. Samat tuotteet, sama nopeus, parempi suoja ongelmatilanteissa (Paypal tai Alipay).

        Se että joku osaa tilata noista jonkun toisen osoitteeseen ei ainakaan itselleni ole merkki erikoisosaamisesta. Huuto.netissähän tuo laittaa kostonegan heti jos ostaja sanoo että tuotetta ei ole tullut tai että se on rikki.


      • Vittu-sä-oot-niin-ruma
        cHyde kirjoitti:

        Ei nyt sentään liioitella. On tuo teksti lähempänä totuutta kuin valetta.
        Anyway, hyvä myyjä ja tuotteet hintaan nähden aivan ok!!

        Mikä vittu tuossa on oikein ?

        LED (lyhenne sanoista Light Emitting Diode)
        Tuo on ainut lause joka pitää paikanssa.

        Loput on päin persettä. Minkä lainen elektroniikan ihminen sinä olet, tietämys on kuitenkin sitä luokkaa ettet muuhun pysty kuin plttimon vaitamaan taskulamppuun.

        Eikä hinnat ole OK, sinähän olet umpi taukki, mitä vittua tänne kirjottelet MUTU -pohjalta, älyäisit nyt edes olla kommentoimasta asiantuntijan viestejä.

        Eihän tuolla sinun tieto taidolla voi muuta tehdä, kuin kusta muuntajaan.


    • ostanaattori

      Ostin sieltä taskulampun, tuli ihan eri lamppu mitä tilasin.

      • Miksi-välikäsiltä

        Jos ostit eBaysta sait rahat takasin, jos ostit Osta netistä, et saanut rahoja takasin, ja maksoit siitä vielä tuntuvasti enemän.


    • Huonofirma

      Älkää ostako koko firmasta mitään. Tilasin vaa'an joka tuli 3 viikkon päästä tilauksesta. Tuote oli väärä siinä oli kiinalaiset kirjaimet ja erittäin huonolaatuinen. Laitoin heti viestiä ja Ben - niminen asiakaspalvelija sanoi että eivät palauta rahoja, koska sopimusehdon mukaisesti he eivät rahana palauta, mutta heidän nettisivuilla lukee että palauttavat jos asiasta erikseen sovitaan. Mulle sanottiin että he voivat lähettää uuden tuotteen mutta ostin muualta kun kesti liian kauan heidän kautta. Mulle ei suostuttu palauttaa rahoja vaikka olin valmis lähettää takaisin tuotteen ja kuluttajalla on 14 vrk tavaran vastaanottamisesta palautusoikeus. Mulle sanottiin että ota kuluttajaviranomaisiin yhteyttä.

      Älkää ikinä ostako tuolta mitään.

      • ostanetist

        Jos tuo firma on rekisteröity ulkomaille niin ei sitä koske Suomen lainsäädäntö, palautusoikeudet, takuut yms. voi siis unohtaa.

        Jos olisit tilannut itse Kiinasta niin olisit voinut tehdä PayPalin kautta valituksen jos jokin on vialla, nyt et voi ja maksoit vielä extraa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      54
      4336
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2209
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1724
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1468
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      23
      1400
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1195
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe