netflix

///

Olisi siis vähän netflixistä kysyttävää..kun on mainostettu että ensimmäinen "kuukausi ilmaiseksi" niin voiko siintä sitten "erota" ennen kuin ensimmäinen kuukausi on loppunut? haluaisin katsoa pari elokuvaa(jota en ole löytänyt mistään vuokraamoista tältä sudulta) joten miten on? kyllä kai siintä voi erota mutta voiko sen ensimmäisen kuukauden aikana erota? Ettei maksa niiden katselemisesta?

22

4931

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • qt4353

      Ilmaisen kokeilutarjouksen ehdot:

      1 kuukauden kestävän ilmaisen kokeilun sisältävä Netflix-jäsenyytesi alkaa, kun klikkaat Liity jäseneksi rekisteröintiprosessin aikana. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa 1 kuukauden kestävän ilmaisen jäsenyyden aikana ilman veloitusta. Tilaus peruutetaan klikkaamalla Oma tili ja seuraamalla helppoja peruutusohjeita. Vajaista kuukausista ei saa palautusta eikä hyvitystä. Voi aloittaa ohjelmien katselun heti, yhdellä laitteella kerrallaan. Jos viihdyt Netflixissä, älä tee mitään, niin jäsenyytesi jatkuu automaattisesti kuukausittaiseen tilaushintaan. Tämä 1 kuukauden kestävä ilmainen kokeilu on tarjolla uusille Netflix-jäsenille ja tietyille entisille jäsenille. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Lisätietoja jäsenyydestä on käyttöehdoissa.

      Facebookin jakamistiedot

      Rekisteröityminen Facebookia käyttämällä antaa Netflixin käyttöön Facebookiin antamasi perustiedot, kuten nimi, profiilikuva, sukupuoli, käyttäjätunnus, verkostot, kaveriluettelot, tykkäykset ja kiinnostuksen kohteet. Jos et erityisesti halua estää tietyn elokuvan tai TV-ohjelman jakamista (käyttämällä useimmissa laitteissa olevaa jakamisen estotoimintoa), Netflix jakaa automaattisesti tiedot kaikesta katsomastasi sisällöstä sekä muusta Netflix-toiminnasta Facebook-kavereillesi sekä Facebookissa että Netflixissä. Netflix saattaa räätälöidä tai muilla tavoin parantaa käyttökokemustasi Facebook-tietojesi perusteella. Kaverit sekä kaikki muut, jotka pääsevät näkemään tietojasi Facebookissa, näkevät, että olet Netflixin jäsen. He näkevät myös, mitä olet katsonut, antamasi tähdet, jonoon lisäämäsi kohteet sekä muut Netflix-palvelun käyttämiseen liittyvät tiedot. Sinä näet vastaavat tiedot niistä Facebook-kavereistasi, jotka ovat liittyneet Netflixiin. Voit useimmissa laitteissa piilottaa elokuvan tai TV-ohjelman sen suoratoiston aikana käyttämällä laitteen toistoasetuksia. Voit myös estää elokuvan tai TV-ohjelman jakamisen sen tietosivulla Netflix-sivustossa. Voit katkaista yhteyden Facebookiin milloin tahansa Tili-sivun Asetukset-osiossa. Lisätietoja on Netflixin käyttöehdoissa ja tietosuojakäytännössä.

    • ewft56

      Käyttöehdot

      Yleistä:

      Tervetuloa Netflix-palveluun . Olemme verkossa toimiva tilauspalvelu ja tarjoamme jäsenillemme katsottavaksi elokuvia, televisio-ohjelmia ja muuta audiovisuaalista viihdettä (“elokuvia ja TV-ohjelmia”) suoratoistona Internetin välityksellä tietyillä Internetiin liitetyillä televisioilla, tietokoneilla ja muilla laitteilla ("Netflix-valmiit laitteet"). Olemme koonneet tähän joitakin yksityiskohtaisia ehtoja ja sääntöjä. Sinun pitää lukea ja ymmärtää ne, koska niitä sovelletaan palvelun käytön yhteydessä.

      Näiden käyttöehtojen mukaan kaikki riidat sinun ja Netflixin välillä ratkaistaan SITOVALLA VÄLIMIESMENETTELYLLÄ. SITOUDUT LUOPUMAAN OIKEUDESTASI VIEDÄ ASIA OIKEUDEN RATKAISTAVAKSI, kun puolustat oikeuksiasi tämän sopimuksen perusteella (lukuun ottamatta asioita, jotka voidaan ratkaista vähäisiä vaateita käsittelevässä tuomioistuimessa). Oikeutesi määrittelee PUOLUEETON VÄLIMIES, ei tuomari tai valamiehistö, eikä vaateitasi voida ajaa ryhmäkanteena. Lue jäljempänä olevasta kohdasta Välityssopimus tarkemmin, kuinka sopimuksen mukaan sovitellaan Netflixin kanssa mahdollisesti ilmenneet kiistat.

      Nämä Käyttöehdot ovat sinulle väline, jolla saat tarkemman käsityksen tavasta, jolla palvelumme toimii, mukaan lukien erilaisista tietotyypeistä joita keräämme, tavastamme laskuttaa, kanssakäymistavastamme kanssasi ja muista hyödyllisistä yksityiskohdista palveluumme liittyen. Kehotamme sinua palaamaan näihin Käyttöehtoihin, kun sinulla on palveluun liittyvä kysymys tai kun haluat tietää, kuinka jokin asia toimii. Helpottaaksemme sinua olemme indeksoineet Käyttöehdot, jotta voit helpommin löytää ne asiat, jotka sinua kiinnostavat. Toivottavasti nautit Netflix-kokemuksestasi.

      Ota huomioon, että näissä Käyttöehdoissa on linkkejä, jotka avautuvat vain verkkosivujemme kautta, joten jos luet Käyttöehtoja jonkin Netflix-valmiin laitteen kautta (esimerkiksi pelikonsolin tai Internetiin liitetyn TV:n kautta), saatat joutua käymään verkkosivulla lukeaksesi nämä linkeillä varustetut lisätermit.

    • wr35246

      Ilmaiset kokeilut

      Netflix-jäsenyytesi saattaa alkaa ilmaisella kokeilulla. Ilmaisen kokeilujakson pituus jäsenyydellesi on yksi kuukausi tai muu aika, jos kirjautumisen yhteydessä näin on määritelty. Ilmaista kokeilua ei voi yhdistää mihinkään muihin tarjouksiin. Sinulla täytyy olla Internet-yhteys ja voimassa oleva hyväksytty maksutapa, joka on määritelty kirjautumisen yhteydessä (”Maksutapa”), voidaksesi käyttää palveluamme. Jos sinä tai joku taloutesi jäsen on ollut Netflix-jäsen viimeksi kuluneen 12 kuukauden aikana, tai jos maksutapasi, fyysinen osoitteesi tai sähköpostiosoitteesi on liittynyt Netflix-jäsenyyteen, tai jos suoratoistat Netflix-valmiin laitteen kautta, joka on aiemmin ollut aktivoituna jollekin toiselle Netflix-tilille, et ole oikeutettu ilmaiseen kokeiluun.

      Aloitamme Maksutapasi veloittamisen kuukausittaisella jäsenmaksulla ilmaisen kokeilujakson päättyessä, ellet peruuta jäsenyyttäsi ennen kokeilujakson päättymistä. Nähdäksesi jäsenyytesi liittyvät tiedot, mukaan lukien jäsenyyden kuukausittaisen hinnan ja ilmaisen kokeilujakson päättymispäivän, käy verkkosivullamme ja klikkaa ”Oma tili" -sivulla olevaa Jäsenyysehdot ja -tiedot -linkkiä. Maksutapasi varmennetaan korkeintaan noin yhden kuukauden ajaksi heti rekisteröidyttyäsi. Joissain tapauksissa käytettävissä oleva saldosi tai luottorajasi saattaa pienentyä valtuutuksen määrällä; mitään veloituksia ei kuitenkaan tehdä Maksutavalta, mikäli teet peruutuksen ennen ilmaisen kokeilujakson päättymistä. Et saa ilmoitusta meiltä siitä, että ilmainen kokeilujaksosi on päättynyt tai että jäsenyytesi maksullinen osuus on alkanut. Jos PERUUTAT ENNEN ILMAISEN KOKEILUJAKSON PÄÄTTYMISTÄ, MITÄÄN MAKSUJA EI VELOITETA MAKSUTAVALTASI. KLIKKAA ”OMA TILI” -LINKKIÄ MINKÄ TAHANSA NETFLIX-VERKKOSIVUN YLÄREUNASSA, KUN HALUAT NÄHDÄ PERUUTTAMISOHJEET. Laskutamme jatkossa Maksutavaltasi kuukausittain jäsenmaksusi siihen asti kun peruutat jäsenyyden. Voit peruuttaa jäsenyytesi milloin tahansa; hyvityksiä ei kuitenkaan anneta osittain käytetyistä käyttöjaksoista.

      Saatamme tarjota erilaisia jäsenyyssopimuksia, mukaan lukien mainossopimuksia tai -jäsenyyksiä erilaisin rajoituksin. Jotkut näistä mainosjäsenyyksistä ovat kolmansien osapuolien tarjouksia liittyen heidän omien tuotteidensa ja palveluidensa tarjoamiseen. Me emme ole vastuussa tällaisista kolmansien osapuolien tuotteista ja palveluista. Pidätämme oikeuden muokata, lopettaa tai muilla tavoilla muuttaa tarjoamiamme jäsenyyssopimuksia. Ellei toisin mainita, kuukausi tai kuukausittainen viittaa laskutuskauteesi

    • hyi kakkaa

      Ilman mitään liirunlaarumeita niin voit erota ennen kuin olet maksanut mitään. Sama koskee kaikkia muitakin. Viaplayhin tuli pari kuukautta ilmaista lisää Spotify Premiumin kautta, vielä ehtii muuten tänään saada ton 2 kk, ja HBO:n ilmaiskausi jatkuu helmikuun loppuun eli tässä on katseltu sitä jo reilut 3 kuukautta ilmaiseksi tän kuun lopussa.

    • skrodenoff

      Lafkan tarjonta on surkeaa surkeampi - kuten kaikkien muidenkin nettivuokraamojen, joita Suomessa on tarjolla. Miten näin aneemiseen tilanteeseen on jouduttu? Onko tänne pohjolaan todella mahdotonta rakentaa kattavan tarjonnan palvelua, ja kuka hemmetti tästä keinotekoisesta niukkuudesta hyötyy?
      Ja silloinkin, kun pläjäys sattuu löytymään cdon.com-vuokraamosta tms. se on usein HD-muodossa, jolloin pitäisi imuttaa 4 gigaa jotain 2h leffaa. Nämä välkyt eivät ole tajunneet, että esim. Stadin keskustassa asuva ei usein skeida-kupareilla pääse kuin vajaaseen 4 Mt/s. V**un pahvit.

      • Flick next

        Minkälainen tarjonta pitäis olla? Kerro esimerkki mitä olet etsinyt, etkä ole löytänyt.


      • skrodenoff
        Flick next kirjoitti:

        Minkälainen tarjonta pitäis olla? Kerro esimerkki mitä olet etsinyt, etkä ole löytänyt.

        Onko toi vitsi. Mene Netflixiin klikkaa "Selaa valikoimaa" ja klikkaa vaikka "Scifi" (muut kategoriat ovat samassa jamassa). 18 elokuvaa tarjolla, kraaahhahhaaaa!
        "Kerro esimerkki"??? Helpompaa on kertoa noi 18 elokuvaa. Esimerkkejä voit halutessasi poimia vaikka näistä sitten vuoden 2010 julkaistuista scifi-leffoista (joita on jo kertynyt yli 100, ja tämä vasta kolmessa vuodessa): http://www.imdb.com/list/1Aw3a88HN2s/


      • Flick next
        skrodenoff kirjoitti:

        Onko toi vitsi. Mene Netflixiin klikkaa "Selaa valikoimaa" ja klikkaa vaikka "Scifi" (muut kategoriat ovat samassa jamassa). 18 elokuvaa tarjolla, kraaahhahhaaaa!
        "Kerro esimerkki"??? Helpompaa on kertoa noi 18 elokuvaa. Esimerkkejä voit halutessasi poimia vaikka näistä sitten vuoden 2010 julkaistuista scifi-leffoista (joita on jo kertynyt yli 100, ja tämä vasta kolmessa vuodessa): http://www.imdb.com/list/1Aw3a88HN2s/

        Ja sä luulet että vajaalla 8 eurolla kuukaudessa saat kaikki julkaistut leffat käyttöön? Oliskohan syytä palata maan pinnalle sieltä sci-fi sfääreistä :*

        Joooo, sinäkin sitten itkupotkuraivarit vedit ihan turhaan


      • skrodenoff
        Flick next kirjoitti:

        Ja sä luulet että vajaalla 8 eurolla kuukaudessa saat kaikki julkaistut leffat käyttöön? Oliskohan syytä palata maan pinnalle sieltä sci-fi sfääreistä :*

        Joooo, sinäkin sitten itkupotkuraivarit vedit ihan turhaan

        Kenen kanssa sinä väittelet? Sanoin: "Onko tänne pohjolaan todella mahdotonta rakentaa kattavan tarjonnan palvelua..."
        Missä minä puhuin 8 eurosta tms?
        Tiedätkö millaisia palveluita on esim. Jenkeissä tarjolla? Ilmeisesti et. Pointti on laajempi kuin yksittäisen Netfixin surkeus, eli, hyvien vuokraamoiden totaalinen puute.


    • tom7

      netflix ei toimi en tiiä miksi

      • tom5

        harry potter on kyl tosi hyviä


    • ;))))

      Eli sen voi poistaa? Jos ei haluu maksaa siitä mitään.

    • sfasd

      netflix jee

    • Makejones

      Netflix on ihan hyvä sivusto mutta ihmetyttää se että esim: Joidenkin elokuvien jatko-osa on näkyvissä netflix sivustolla mutta edeltävää osaa ei ja myöskin toisinpäin O-o. Outoa etten sanoisi.

    • sksjdkls

      Ärsyttää kun ei pitkään aikaan ole lisätty uusia sarjoja tai leffoja

    • Miettijä

      Miksiköhän Netflixissä lukee tällä hetkellä useiden leffojen kohdalla "saatavilla 15. lokakuuta saakka"? Tarkoittaako tämä sitä, että esim lähes kaikki Arnoldin ja Stallonen leffat poistuvat valikoimasta?

    • mätäskyselen

      saako noita kattoo kahella laitteella samanaikasesti? (tietokone & kännykkä) ? onko se ihansama, ettei laskutustya ekan kuukauden aikana?

      • th.

        Kokeilujaksosta on jo vuosia aikaa, että en muista. Katseluehtojakin on laajennettu tässä välillä.

        Mutta kuitenkin maksetulla voit liittää yhteen tiliin kaikkiaan 6 eri laitetta. Esim. TV, mobiili, tabletti, pleikkari, digiboksi, bluray-soitin. Käyttö onnistuu kuitenkin vain 2 laitteella samanaikaisesti.


    • Stumbe

      Kirjoitin blogissani Netti-TV vertailun, kannattaa lukea jos TV-sarjojen tai elokuvien katsominen kiinnostaa ajasta/päätelaitteesta riippumatta. Jutusta selviää myös mikä palvelu tarjoaa eniten sisältöä sekä vinkki miten voi katsoa 6 kk näitä palveluita yhteensä 0,2 euron hintaan.

      http://www.fiksua.com/2014/05/netti-tv-kokemuksia-viaplay-filmnet.html

    • XYZ75
    • Ameriikantahvox

      Kun katsot "dokumentin" ( eli ihan oikeasti tapahtuneen ) katso valmistumisvuosi ja taloudellinen aika kyseisenä hetkenä ja mieti kuka haluaa kertoa sinulle oman "totuutensa" ja onko totuudenkertojat ahneita hyötyjiä vai ahneita menettäjiä, ja kuka oli hyötyjä jota dokumentti ei esitellyt,ettei vaan ollut dokumentin tilaaja. Manipuloidut ulkoistaa omat aivonsa muiden vietäväksi.

    • Anonyymi

      Maha siitä tulee kipeäksi, pää on jo mennyt
      https://suolasuinen.blogspot.com/2023/11/newsflix-test.html?m=1

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      6519
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      527
      3759
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      190
      3654
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      173
      2846
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2539
    6. 292
      2307
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1613
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      112
      1518
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1449
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1230
    Aihe