Rogaine Foam ja Biovea

Hairforceone

Onko joku täällä tilannut Bioveasta Rogaine Foamia? Onko aitoa tavaraa? Ja tärkeimpänä, onko tilaaminen ihan laillista? Kiitokset jo etukäteen.

19

3010

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minkä mekanismin

      kautta tuo voisi edes olla laitonta?

    • nainen täällä

      On aitoa tavaraa ja tulee tosi nopeasti. Biovea.com:issa on hinnat valmiiksi euroina. Ihan laillistakin, vaikka 4 kk satsi kerralla.

      • HFO

        Kiitokset vastauksesta. Näytti olevan vielä -10% tänään niin halvalla selvisi etenkin Suomen hintoihin verrattuna.


    • www3

      Kannattaako ostaa tuota vaahtoa vai tavallista rogainea, ohimolta lähtenyt hieman hiuksia? Kumpi soveltuu paremmin ja on vaivattovampi ja helpompi käyttää?

      Kumma, että oikeastaan vaan toiselta ohimon sivulta on lähtenyt hiuksia, toiselta puolelta ei mielestäni juuri lainkaan, en tiedä mistä johtuu.

      • Foamia

        Vaahtoa ehdottomasti, etenkin jos ongelmana on ohimot. Litkua on todella ärsyttävää levitellä koska se kuivuu huomattavasti hitaammin ja valuu pitkin poskia.

        btw, sunnuntaina pistin Biovealta foamia tulemaan ja keskiviikkona oli paketti jo ovella. Ei ollenkaan huonommin.


    • www3

      Joku vaahtoa käyttänyt kertoi, että vaahto jää helposti vain hiuksiin ja sitä on vaikea saada levittymään kunnolla hiuspohjaan.
      Ovatko muut vaahtoa käyttäneet huomanneet tällaista?

      • nainen täällä

        Kyllä olen huomannut. Ratkaisu on äärimmäisen vakaa liipasinsormi, kun painat vaahtoa pullosta. Mahdollisimman kapea vana, se sulaa päänahkaan. Jos painaa reippaasti, tulee hirveä vaahtopilvi, joka tarttuu hiuksiin.

        Minä käytän vaahtoa, koska nahka ei enää kestä litkua. Litku oli mielestäni helpompi levittää, sen kun kallisteli päätä.


    • fglhfd

      Osaisiko joku kertoa mistä muualta tuota foamia voisi tilata, kun Biovea epäilyttää??

    • Hyvä Biovea.

      Biovea on turvallinen paikka. Paypallilla vain maksat niin foam on kotona parissa päivässä. Saat jopa seuranta koodin niin näet koska paketti on haettavissa postista.

      • Muutama vuosi

        sitten ei ollut turvallinen,vaan ympäri maailmaa alkoi Bioveasta tilanneiden luottokortit laulaa kun luottokorttitiedot päätyivät vääriin käsiin. Tämä on fakta. Itse kuulun tähän joukkoon.


    • pertsa123456

      Älä tilaa Biovesta. Minulla paketti jäi tulliin, ja sakot päälle. On laitonta tuoda eu:n ulkopuolelta lääkeaineita Minoksidiidi .

    • Sakkojaodotellessa

      Sama homma, tullista tuli ilmoitus että tuote otetaan haltuun. Biovea on aiemmin toimittanut tuotteet UK:sta (olen kahdesti aiemmin tilannut) mutta nyt oli yllättäin vaihtunut toimitusmaaksi Yhdysvallat. Lääkerikkomus tämä todennäköisesti.

      • Eitulesakkoja

        Sain tullilta viestin, että tuotteet hävitetään, mutta sakkoa tai muita sanktioita ei asiasta tule. Nyt vain Biovealle selvityspyyntöä asiasta, sillä kyllä jokainen tietää, että lääkeaineen lähetys Yhdysvalloista EU-maahan on laitonta. Biovean, jos jonkun tämä tulisi tietää. Biovean vastuuta tästä asiasta ei vähennä se, että itse ainakin tuotteen tilasin heidän EU-sivustoltaan, josta olen 3 vuoden ajan saanut tuotteet normaalisti UK:sta lähetettynä. Tuskin sieltä rahoja takaisin saa, eikä lain mukaan varmasti kuulukkaan saada, mutta noottia täytyy kyllä asiasta antaa.


      • mikäosoite

        Tilasitteko Yhdysvaltain vai Suomen sivun kautta? Olisiko muuttunut kun UK eroamassa EU:sta, luulisi silti olevan muissakin EU-maissa toimintaa. Muistaakseni tilaukseen voi lisätä viestin tai sitten sähköpostilla tilausvahvistukseen kirjoittaa että toimitus EU:n alueelta. Hyvin vastanneet kun joskus pitänyt jotain lähettää.

        https://www.biovea.com/fi/index.aspx

        Ei minulla ole koskaan tulliin jäänyt. Kerran tai kahdesti vuosia sitten pankki esti tilin käytön, kun oli tullut ilmeisesti vääriä veloituksia, kortin vaihdosta vaivaa. Tiedä sitten mistä johtui, mutta ei Paypalilla maksaessa ainakaan pitäisi olla vaaraa. Joku yksittäinen työntekijä voi toimia rikollisesti, ei itse yritys varmastikaan. Kannattaa noistakin laittaa palautetta jos tietää missä käytetty väärin.


      • Eitulesakkoja

        Itse tilasin Suomen sivun kautta normaalisti. Näin olen tehnyt jo kolmen vuoden ajan ilman minkäännäköisiä ongelmia, sillä tuotteet ovat aina postitettu Iso Britanniasta. Tällä kertaa tuotteet tosiaan postitettiin Yhdysvalloista ilman, että siitä olisi kerrottu tilausehdoissa. En olisi edes huomannut, jos en olisi alkanut selvittää, että miksi postituksessa kestää normaalia kauemmin.


    • bioveauhri

      Moi!

      Laitoin johonkin toiseen feediin saman viestin mutta laitan tännekin vastausten toivossa. Tilasin siis Minoxidilia 5% Bioveasta ja yllätykseksi tulliin jäi, kun USAsta lähettivät. Tilasin 2 pakettia eli 6kk satsin. Aiemmin tullut Briteistä ilman ongelmia. Tulli tutkii nyt asian ja on sitten yhteydessä.

      Pari kysymystä, tällä hetkellä jokseenkin epätietoinen olo:

      1. Mitä minulle mahtaa seurata tuosta tullin tutkinnasta? Kuinka suuri mahdollinen sakko tulee olemaan? Tuloja minulla ei ole, lukuun ottamatta opintotukea ja -lainaa. Mahtaako tilauksen suuruudella olla ratkaisevaa vaikutusta, tämä oli siis 6kk satsi?

      2. Saanko jonkun merkinnän rikosrekisteriin tms?

      3. Onko kukaan jolle on tapahtunut sama ollut yhteydessä Bioveaan ja pyytänyt hyvitystä? Kyllä kai heidän olisi pitänyt ilmoittaa siitä että tuotteet lähetetään nykyisin USAsta, kun varsin hyvin tietävät että ne jäävät EU-alueella tulliin.

      Kiitos jos joku osaa vastata. Ja älkää tosiaan kukaan enää tilatko Bioveasta ainakaan mitään lääkeaineeksi luokiteltavaa!

      • Tiedoksennepahvit

        MISTÄÄN ei saisi tilata mitään lääkeaineita! Ei vaikka siitä ei jäisi kiinnikkään.


    • Vevehti88

      Saako Minoksidiiliä tilata ebay UK jos toimitus tulee siis UK > Suomeen laillisesti?

      Kiitos

      • Eisaa

        mutta koska ei tullitarkasteta niin ei voi jäädä kiinni.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2699
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      351
      2561
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      96
      2178
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      66
      1856
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1754
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1753
    7. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      69
      1654
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1583
    9. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      121
      1580
    10. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1389
    Aihe