Tosipelit alkamassa!

kiekkoa kaikille ede

Pitkästä aikaa on naisten kiekkokeväästä tulossa todella mielenkiintoinen!
Jos ollaan hieman optimistisia, niin ensimmäistä kertaa Aurora maljasta taistelee jopa neljä joukkuetta, eli Blues, Jyp, Ipa ja Kärpät. Blues on selkeästi materiaaliltaan paras, mutta Jyp Räisäsen ja Hiirikosken johdolla tulee olemaan myös todella kova. Kärpät parantanee loppua kohden kunhan saavat eurohuuman pois mielestä ja jopa Ilves voi yllättää vanhana kestomenestyjänä. Oriflamen ja Hpk:n pelit loppuvat puolivälieriin.

Karsintasarjasta on myös tulossa mielenkiintoinen, sillä voisiko käydä ensimmäistä kertaa niin että ensi kaudella sm-sarjassa on kahdeksan joukkuetta jotka todella pystyvät pelaamaan ko. sarjaa, toisin kuin Salo nyt. Kahdesta sm-sarjapaikasta taistelee kolme joukkuetta. Kalpa lienee vahvoilla, koska se saa 10 lähtöpistettä, mutta kovaa saa Kalpakin pelata pitääkseen KJT:N ja Lukon takanaan.


Maajoukkueen toimintaa ja pelaajavalintoja on palstalla kovasti arvosteltu, mutta eiköhän naarasleijonat palaa MM-kisoista mitalit taskussaan, mutta tiukalle menee. Kanada ja Usa on ja pysyy edellä, mutta kaikki muut on kaadettavissa.

104

831

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hupsistaheijaa

      Järjestys: Blues / Jyp, 3. Oriflame, 4. Kärpät, 5. Hpk, 6. Ilves. Kullasta tasanen taisto.
      Bluesile ongelmaksi muodostuu tilanne kun ei ole sitä tuttua kotihallia ollaan koko ajan liikkeellä. Siinä Espoon arvostus naisille!! Tolppien välissä mv:t Portnoij vastaan Räisänen kummalla pää kestää, molemmilla olut ongelmia pään kanssa , Räisäne ehkä hiukka parempi.

    • hellu7

      olut ogelmia kiriotukse kansa? LOL

      No verrataampa tilastojen valossa: pelejä Portnojlla kaksi vähemmän, torjuntoja kummallakin suunnilleen sama määrä, Portnojlla päästettyjä maaleja vähemmässä pelimäärässä 32, Räisäsellä 18, Räisäsellä nollapelejä 8, Portnojlla 3, Kumpikaan ei ole tainnut pelata näitä pisteautomaatteja vastaan, vaan sen on tehneet kakkosmolarit eli nollapelit ovat ns. parempia joukkueita vastaan, torjuntaprosentti Portnojlla 94.10 ja Räisäsellä 96,58....

      En oikein allekirjoita että ainakaan kahdeksan nollapeliä pelanneella ja melkein 97% torjuneella voi mitenkään olla mitään horjuvuutta pelisurituksessa. Se on käytännössä mahdotonta. Tilasto kertoo että kyse on aivan helvetin tasaisesta suorittajasta millä mittapuulla tahansa. Mutta samaa hieman pienemmillä luvuilla ne kertovat kyllä Portnojstakin.

      Eli hyvät ja erittäin tasaisesti suorittavat maalivahdit on kyseessä, mutta ero Räisäsen hyväksi on aika murskaava.

      Jos et ymmärrä mitä todellisuudessa tarkoittaa jos play-offien alkaessa yli 94% torjujilla on kahden ja puolen prosentin ero ja nollapelien määrä toisella kolminkertainen ja toisella puolet vähemmän päästettyjä maaleja, niin et ymmärrä maalivahtipelistä hölkäsen pölähtävää.

    • nella88

      Vaikka maalivahdit tulevat olemaan merkittävässä osassa keväällä mestaruutta ratkaistaessa, myös muiden kärkipelaajien onnistuminen on ensi arvoisen tärkeää. Jypistä ja Bluesista löytyy parhaat yksilöt, siihen tuskin on eriäviä mielipiteitä.

      Bluesin hyökkäys on tällä sarjatasolla aivan omaa luokkaansa. Välimäki-Rajahuhta kaksikko on dominoinut SM-sarjaa tällä kaudella suvereenisti. Taustatukea tähän antavat vielä kärkiketjujen Lund, Mertanen, Nuutinen ja Tapani (kun peleihin kerkeää).

      Puolustus kääntyy Jypille, tällä hetkellä ylivoimaisesti SM-sarjan parhaan pelaajan, Jenni Hiirikosken myötä. Lindstedt ja Mäenpänen antavat taustatukea.

      Mielenkiintoinen kevät tulossa, hienoja ja tasaisia matseja saadaan aivan varmasti. Tuskin kaikki PO sarjat menevät kolmessa poikki, ristiin pelaamisia tulee olemaan pomminvarmasti.

      • niiskuneiti5

        Tapani tuli Hpk:n myös avittamaan joukkueen Eurocup ja Sm-sarja voittoon, kuinka kävi? Koko kauden hyvin pelannut HPK oli kuin varjo, sekoittikoko paletin valitettavasti, eikä nuo pojot muutamassa pelissä Bluesissa ole vakuutaneet. Kärpät Tikkisen paluun myötä vie finaalipaikan Bluesilta. Loppujärjestys Kärpät, Jyp, Blues, Ilves


      • iskender12

        Blues kaatuu maalivahtipeliin, ei kestä Portnojn sipuli, eli pääkoppa....


      • niiskuneiti5

        Se on tämä suuri suuruus Tapani keskittymässä jo Sotsin kisoihin , Pieniniemeltä varma paikka luvattu, ei tämmösiin pikku playoff peleihin kannata osallistua , tulee viel hiki.
        Kuinka kauan joukkueet/maajoukkue valmentajat katsovat tämän "suuruuden" edesottamuksia?


      • niiskuneiti5

        Summa summary Kärppien(4) ja Ilveksen (2) pelaajaa kuljetettiin MM-leir 1:ltä pronssipeliin 2 taksilla , taksit odottivat kun pelipäättyi ja takaisin Vierulle, ei saanut pronssipelin takia jäädä pois leiriltä!!! Liitolla rahat vähissä. Toisaalla Bluesissa ja tänä kautena jo peräti 6 ottelun määrän saavuttanut Tapani, ei kiinnostanut leirit , ei 3 finaali mutta ringette kylläkin, mitäpä tuosta takataskussa menolippu MM-kisoihin!!!Pieniniemi jos luet tämän voisitko vastata missä tuulee? Ei tuo ainakaan joukkue henkeä kohota!!


      • iskender12
        niiskuneiti5 kirjoitti:

        Se on tämä suuri suuruus Tapani keskittymässä jo Sotsin kisoihin , Pieniniemeltä varma paikka luvattu, ei tämmösiin pikku playoff peleihin kannata osallistua , tulee viel hiki.
        Kuinka kauan joukkueet/maajoukkue valmentajat katsovat tämän "suuruuden" edesottamuksia?

        Olen tismalleen samaa mieltä, pitäis jättää rannalle ruikuttamaan, ei suomen pelit yhteen pelaajaan kaadu....


    • go Jyp go Kjt

      Kyllä Räisänen ollut selvästi paras maalivahti tällä kaudella. Päästettyjen maalien keskiarvo 0,86 on todella kova. Jos pystyy samaa pleijareissa mestaruus menee varmasti Jypille ja lähellä se on vaikka ei ihan tuohon pytyisikään.

      Ja KJT nousee sm-sarjaan!

    • viekö jyp kannun?

      Tosipelit alkoivat odotusten mukaan, eli Kärpät ja Ipa jatkavat välierissä. Siellä vaan vastus on liian kova ja Jyp ja Blues menevät finaaliin otteluvoitoin 3 - 0. Karsinta sen
      sijaan alkoi hieman yllättäen Salon tapiolla K-Olulle. Salo tulee toki tippumaan, mutta
      olisi luullut että Salon tappiot tulevat kolmikolle Kalpa, Kjt ja Lukko.

    • nanna11

      Hahhaha! Uusimmassa Leijonat -lehdessä oli vaihteeksi uutinen JYPin pelaajasta ja vielä Rosa Lindstedtistä! Naurattaa tuo kyseisen jengin tarve olla kokoajan esillä, lähetellä itse kirjoittamiaan otteluraportteja Leijonat.fi -sivulle.

      Eipä kyseisellä netti/painetussa julkaisussa olekkaan tällä kaudella olleet juttuja kuin Hiirikoskesta, tästä honkkelipuolustajasta Lindstedtistä sekä mv Räisäsestä.

      Toivottavasti joku muu kuin tämä itseään täynnä oleva "JYP -family" voittaa kannun, olisi niin oikein näille kokoajan julkisuutta hakeville naispelaajille..

      • nann6

        Sinulla ei taida olla ihan kaikki muumit laaksossa? en ole noin katkeraa postausta nähnyt vähään aikaan. Et ilmeisesti mahdu porukkaan, tai oman porukkasi yhteishenki haisee ja pitää olla katkera muille. Vai onko tuo vain sitä että unohdit ottaa lääkkeesi?


      • nanna11
        nann6 kirjoitti:

        Sinulla ei taida olla ihan kaikki muumit laaksossa? en ole noin katkeraa postausta nähnyt vähään aikaan. Et ilmeisesti mahdu porukkaan, tai oman porukkasi yhteishenki haisee ja pitää olla katkera muille. Vai onko tuo vain sitä että unohdit ottaa lääkkeesi?

        Ei tässä ole mitään katkeruutta, enkä ole edes aktiivipelaaja. Naurattaa vaan lätkää päivittäin seuraavana tuo JYPin naisten tarve olla kokoajan esillä...


      • kiekkoa kaikille ede
        nanna11 kirjoitti:

        Ei tässä ole mitään katkeruutta, enkä ole edes aktiivipelaaja. Naurattaa vaan lätkää päivittäin seuraavana tuo JYPin naisten tarve olla kokoajan esillä...

        Hienoa että ovat esillä ja kaikki muutkin naisten sm-sarjaa pelaavat joukkueet
        ottakaa mallia Jypistä ja tehkää itseänne ja lajia tunnetuksi.


    • Siiri Ervio

      Nyt teki Karjalaisen Sepi järkevän liikun, kun irtisanoi itsensä läpimädän Oulun Kärppien valmennuksesta. Iso peukku Sepille...

      • hohhoijaa

        mitähän höpinää tämä taas onkaan ! ?


    • Harry Jaffa

      Uusimmassa Jääkiekko lehdessä Toivola kommentoi N18 MM-kisojen pelaajavalintoja onnistuneeksi. Onko oikein valita loukkaantuneita pelaajia, kun ei valittujen rosterissa on paljon parempi pelaajia, kuin esim ylimäenpää loukkaantueneet. Kun Toivola luet tämän, niin mene peilin eteen ja tunnusta, että epäonnistuit valmennuksessa. Lopeta jo tuo pelleily, kun samaa mieltä on myös Pelkonen Heinolan hallissa. Tunnusti itse sinun epäonnistuneen, joten ei jatkoon jos sinussa on vähänkään miestä. Mene vetämään niitä Roin eläkeläisten vesijumppaa, mutta älä enään pilaa enempää suomalaista naisjääkiekkoa.

    • Siiri Ervio

      Sepi se lähti, kuin Annikki Tähti...

      • hohhoijaa

        tarkoittanet SIIRI ERVIO sitä., että Sepiltäs ilmeisesti loppuu sopimus tähän kauteen vai ! ?


    • Siiri Ervio

      Veikkaan, että Majun päävalmentaja Miku valmentaa huomenna Espoossa Kärppien naisia... Paniikki iskee...

    • Siiri Ervio

      Sepi ymmärsi irtisanoa itsensä ennen sopimuksen loppua...

    • kärppä lady

      Daa, Mitä onko seppo eronnut? onko totta, miten kärppä naisten nyt käy??
      Kukas on huomenna puikossa?

      • hohhoijaa

        oliskohan niin kuin ennenkin eli kaksikko TARKKI & HELIN vetää omaa SHOWtaan :)


    • Siiri Ervio

      Kärppien naisten käy niinkuin Kärppätoimisto on jo kauan halunnut, eli ei kiinnosta naisten tilanne pätkääkään. Toiminnanjohtaja Miku sanoi syksyllä ennen maju pestiä, että naisjääkiekko ei ole Kärppien fokus. Miku joutui pyytämään anteeksi kärppien naisilta sanomisiaan, kun hänet valittiin maju valmentajaksi. Tässä on totuus koko Oulun Kärpistä. Mätäpaise jääkiekon kartalla....

    • Siiri Ervio

      Tarkki&Helin on osa syy Sepin lähtöön. Syyt on todellakin seuran sisällä. B:n valmentaja Merikivi on myös irtisanoutunut, joten muuallakin tapahtuu.. Arajuuri vielä huomenna irtisanotaan, niin siinähän se Ahon valehtelijoiden klubi on...

      • kalpa2

        Sen verran korjausta, että pelithän alkaa sunnuntaina, eikä huomenna. Onko tämä siis HTT:n juttuja, että Kärppä -koutsi eronnut vai tiukkaa faktaa?


    • Siiri Ervio

      Faktaa se vaan on. Huomenna nähdään, että kuka tulee huomenna totuuden kanssa kaapista ulos...
      Nyt se totuus nähdään, että miten mätä seura Oulun Kärpät on. Kiertäkää kaukaa kaikki poika- ja tyttökiekkoilijoiden vanhemmat tämä seura. Epäterve sisäsiittoinen vääristynyt junioreiden pakollinen paikka harrastaa lajia, kun hallitsee alueen seuratoimintaa kaupungin ja jääkiekkoliiton tuella.

      • hohhoija

        onkos sulla omien PELUREIDEN kautta jotain kaunaa kärppiin vai
        haluatkos avartaa KÄRPPÄMAAILMAA muilllekin jäkisHEMMOILLE ? ! !


      • Moha Juilanen
        hohhoija kirjoitti:

        onkos sulla omien PELUREIDEN kautta jotain kaunaa kärppiin vai
        haluatkos avartaa KÄRPPÄMAAILMAA muilllekin jäkisHEMMOILLE ? ! !

        No, teistä ei kenenkään tarvinne odottaa valmentajan pestiä Kärppiin, varsinkaan Siirin.


    • Siiri Ervio

      Vierestä olen seurannut, ja mm. Granlundin tapaus osoittaa miten seura hoitaa asiat. Miksi Sepi ja Merikivi irtisanoutuu kesken sopimuskauden? Kertooko se jotakin seuran toiminnasta? Laadukasta pitkäjänteistä toimintaa ala Kärpät. Mielestäni on viimeinkin aika puhua totuuksia, ja avata keskustelua tämän päivän totuuksista seuran junioritoiminnasta. Tiedetään, että seuran johdolla on tietyt menestymisen paineet, mutta perustekeminen unohdetaa. Jatketaan niiden juniorisopimusten väärentämistä, niin sillä saadaan lisää Granlundeja... Kärpät kiittää...

    • Siiri Ervio

      "Moha" mistäs tiedät että en ole tehnyt valmentajasopimusta? Ei kannata huudella, jos ei ole parempaa tietoa. Kannattaa odottaa virallista tietoa. Seuran maineen huomioiden ei taida olla vapaaehtoisia valmentajia kovin paljon rosterissa. Viisaat valmentajat kiertää seuran kaukaa...

      • kärppäsydän

        kuka näitä juttuja täällä oikein laukoo? totta se on että sepi on eronnut pestistään.
        siiri ervio ja moha juilanen.. olisiko nämä väännelmiä eero sirviöstä joka toimii naiskärppien manageri ja juha moilasesta joka on ROK tyttöjen valmentaja???


    • Kärppä fani

      Mitä täällä kirjoitellaan. Ei ole mistään kuulunut median osalta uutista .
      Olisko p puhetta, ois kait kärpät tiedottanut kyseisiä uutisia. Voi olla vastutajien p puhetta. Joko psyykkaminen alkanut, molemmissa sarjoissa.?????
      Ymmärrettävää panokset ovat kovat, Mestaruus naisissa ja B Pleijarit. Paineita on. Ja sit Kärppien tappio putki, joko saa ara vihdoikin POTKUT.
      Sitä kärppä joukkue kaipaa, voiko kärppähallitus HERÄTTÄÄ enää petolauman pelaamaan.
      ARA PIHALLE JA MAHDOLLISIMMAN NOPEASTI.

      Ps: jos naisissa Sepi on lähtenyt, kova on kaveri vaikka en syytä tiedä

    • niiskuneiti5

      Toivola ja Pieniniemi tulevat Kärppien peräsimeen, ja niinkuin tuolla mainitsin naisten oma liitto perustetaan Kuortaneelle

    • Kielistä kokkelis

      Kuka näitä juttuja enää uskoo, on noita juttuja vaan pirun kiva lukea. Suurin osa täyttä soopaa. Pitää ihmisillä olla paineiden päästämis paikka. Anonyymi on paras nyymi. Si rattaa, sanon minä

      • silti kärppäfani

        taitaa olla bulsittiä koko juttu...


      • naiskiekkoon hurahtanut
        silti kärppäfani kirjoitti:

        taitaa olla bulsittiä koko juttu...

        hei ! jos kärppä naisten valmentaja on eronnut, on se perin ikävää. Toivottavasti näin ei ole käynyt !!!! Jotakin on sitten täytynyt tapahtua jos se on totta ....Muistakaapa mitä hänen valmennuksen aikana on saavutettu .... Mestaruus viime kaudella sekä nyt vasta pelatuissa europeleissä pronssia !!! Puhumattakaan aikaisemmin saavutettuja mitaleita hänen valmennus-kauden aikoina. Onko muut kärppäjoukkueet saavuttaneet euromitalia???? ei tietääkseni ! Naiskiekko kunniaan ja sitä kautta arvostusta myös niille jotka ovat siinä mukana kärppäsydämellä!!!!!


    • tottapa

      Seppo on eronnut valmentajan tehtävästä 1.3.2013.Tämä on totisinta totta. Omin silmin näin kirjeen!

      • naiskiekkoon hurahtanut

        hei tottapa !Oletko joukkueen jäsen kun tunnut noin hyvin tietävän asian ?? kenen silmät olivat kyseessä...


      • kärppäfani
        naiskiekkoon hurahtanut kirjoitti:

        hei tottapa !Oletko joukkueen jäsen kun tunnut noin hyvin tietävän asian ?? kenen silmät olivat kyseessä...

        Totta on se että seppo on irtisanonut itsensä, syyt jääköön joukkueen ja toimihenkilöiden tietoon. Kannustajana meidän tehtävä on kannustaa kärpät voittoon oli kapellimestarina kuka tahansa. Ja sepille suuret kiitokset hyvästä työstä!


    • tottapa

      En kuulu joukkueeseen Kärpät enkä edes kannustusjoukkoihin, mutta silmäni eivät valehtele.pienet on piirit vaan näissä kuvioissa.

      • silti kärppäfani

        ei tottapa. jos et kuulu joukkueeseen miten ihmeessä olet sitten nähnyt jotakin omin silmin. eikö se ole joukkueen sisäinen asia ?????????


    • r8e9ygryt75ryhg

      tais joku kyseinen henkilö sattua pudottamaan kyseisen paperilappusen hallin pihaan..

    • Siiri Ervio

      Mitä tässä totuutta kiertelemään. Sepi teki aivan oikean päätöksen. Kauden tärkeimpien pelien kynnyksellä jäi organisaation tuki puuttumaan. Eero sotki koko systeemin, ja Sepiltä vietiin eväät.. Muistetaan kuitenkin, että valmentaja on laivan kapteeni, ei joukkkueenjohtaja eika managerit...

    • saka1

      Juma kun olis kiva jos joskus näissä ketjuissa pysyttäis AIHEESSA !!!!!

    • Harry Jaffa

      Tuntuu Oulun suunnalta viimeinkin löytyvän järkeä. Pidän Sepiä kuitenkin valmentajien eliitissä, kun katsoo saavutukset. Nyt vois Rovaniemikin herätä, ja Toivola sais kanssa samalla siirtyä koiravaljakkojen ohjaajaksi. Lukekaa viimeinen kiekkolehti, ja katsokaa viimeiset Toivolan valheet. Näin etelän näkövinkkelistä voisin ajatella, että ei taida Juusolla pysyä edes itsellä luistimet jalassa. Pelkonen pikaisesti päävalmentajaksi plees....

      • turhuus1

        Pelkonen joutaa siihen rekeen koiraksi


    • Harry Jaffa

      Aloitetaan uusi lehti, ja Sepistä seuraava maju valmentaja.Toivola jatkaa ivalon joikuun...

    • Kärppien kärppä

      Sepi valmentaa sittenkin taas huomenna Kärppiä!!!
      Matka kohti toista mestaruutta jatkuu tutussa komennossa huomenna Espoossa!

      • aina kärppäfani

        jes hyvä uutinen!


      • surkea peli
        aina kärppäfani kirjoitti:

        jes hyvä uutinen!

        mutta lopputulos ei hyvä.Häviö.


      • surkea peli
        surkea peli kirjoitti:

        mutta lopputulos ei hyvä.Häviö.

        siis häviö oulussa sepin komennossa.Espoossahan tuli voitto.


    • saatiinhanseulos

      Eipä ole Sepi bussissa... häähää

      • espoo kaatuu

        Ei niin. Sepi tulee Espooseen lentämällä.


    • Toivoja nainen

      Mitä kuulin et Mira Kuisma uusi valmentaja, ei voi olla totta, nainen jolla ei ole huumorintajua ja on AINA naama ku norsun v........ Koko ajan.
      Hyvästi kultainen mitalli niis niis

    • UleaBrahe

      Minun mielestä Oulun kannattaisi antaa naisjääkiekkoilu pikkuveljen käsiin, eli Raahelle, täällä on nostetta nostaa oulun läänin naiskiekkoilu takasi kartalle tosin kun Oulussa jossa mennään miesten ehdoilla...

    • Siiri Ervio

      Tsekkiläinen paluu..Sepi is back

    • Raksila

      Ei olisi kannatanut tehdä paluuta, tulos puhuu

    • nanna8

      Miksei Helin pelannut eilen?!

      • kärppäsydän

        kuumeessa


    • JORMA OIJÄRVELTÄ

      EIKÖ NÄMÄ PELAAJAT JA VALMENNUS TAJUA, ETTÄ LENTÄMÄLLÄ PITÄÄ LIIKKUA EI SAATANA BUSSISSA ISTUA. BLUES TULI KONEELLA JA VOITTI. SEPI SANOIN KALEVASSA ETTÄ VÄSYMISTÄ. ON SE VARMASTI VÄSYTTÄÄVÄÄ ISTUA BUSSISSA JOS VASTUSTAJA NUKKU OMASSA SÄNGYSSÄ JA LENTÄÄ SEN JÄLKEEN PELIPAIKALLE. MITÄ V..... SIELLÄ KÄRPISSÄ TEHDÄÄN??????????????
      KYSYN VAAN

    • hellu7

      Miksi sinä Jorma huudat? käytöstavat kateissa?

    • Jorma oijärveltä

      Ota hellu lääkkeeksi,miten voi huutaa jos kirjoittaa???? On lääkitys kohdillaan????

      • hellu7

        Oletko reppana noin pihalla netin käytöstavoista? muumio? isoilla kirjaimilla kirjoittaminen on netissä tarkoittanut huutamista jo kaksikymmentä vuotta. Ei siis mikään uusi asia, aika sinunkin jo kuulla siitä.


    • kaleva1

      Bussi oli Oulussa 3.30

      • niiiskuneiti5

        kuka on se onnelline Blues plaaja joka saa luovuttaa kultamitallinsa Tapanille. Niitä on rajallinen määrä eli joku koko kauden treenannut ja pelannut jää ilman


      • ninnuli8
        niiiskuneiti5 kirjoitti:

        kuka on se onnelline Blues plaaja joka saa luovuttaa kultamitallinsa Tapanille. Niitä on rajallinen määrä eli joku koko kauden treenannut ja pelannut jää ilman

        Voi voi. Kyllä te Jyppiläiset jaksatte sitten hämmentää kokoajan ja keskittyä asioihin jotka eivät teille pätkääkään kuulu. Tietääkseni Blues ei ole vielä edes selvinnyt finaaleihin, eikä Tapani ole pelannut kun yhden pelin kolmesta.

        Eikö teillä oikeasti ole siellä Keski-Suomessa muuta tekemistä kun lähetellä omatekemiään juttuja jokaisesta pelistä Leijonat.fi -nettisivulle ja samalla tietysti vähän aina kehua omaa jengiänne? Tai sitten kirjoitella tänne hölönpölö -palstalle.... Tietysti jos elämässä ei mitään muuta ole, niin sittenhän se on ihan ymmärrettävää.

        "JYP -familysta" on ainakin täällä Pohjoisessa tullut inhokki numero yksi..


      • kultaa ja kunniaa
        niiiskuneiti5 kirjoitti:

        kuka on se onnelline Blues plaaja joka saa luovuttaa kultamitallinsa Tapanille. Niitä on rajallinen määrä eli joku koko kauden treenannut ja pelannut jää ilman

        Se pitää paikkansa että mitaleita on rajattu määrä kun peli loppuu, mutta olkaa huoleti kyllä liitto toimittaa jälkikäteen mitaleita kaikille joukkueen jäsenille. Kokemusta on!


    • hellu7

      LOL, aika säälittävä postaus. Ei uskoisi että kukaan viitsii mitään noin noloa kirjoittaa, edes "siellä pohjoisessa".

      Kuule, ne voittaa jotka siihen panostaa. Ja jos joukkuehenki haisee, on porukka taatusti luuserikastissa.

      Jokainen joukkue on velvoitettu lähettämään liiton tiedotukseen artikkelit omista peleistään. Jos ei tätä tee, se on sitten voi voi ja hyvä paikka edes pienelle julkisuudelle häipyy kuin pieru saharaan.

      On säälittävää lukea tällaisia katkeria postauksia niitä kohtaan jotka tekevät asiat oikein ja pärjäävät. Todella säälittävää....

      • ninnuli8

        Sori Hellu7 ja muut Jyppiläiset, en mie millään pahalla. Mutta kun kerran on aikaa puuttua kokoajan epäolennaisuuksin, kuten Kärppien ja Bluesin touhuihin, ei pitäisi suuttua jos vähän sivaltaa takasin. Se toki on ihan yleinen mielipide, että teille "hieman" naureskellaan....

        Mutta jos tämä on teidän tapa olla kokoajan esillä, niin ei siinä mitään.. Tsemppiä vaan finaaleihin, pari videota ja artikkelia olisi toki vielä kiva lukea ennen tiistain ensimmäistä matsia. -Mielellään Hiirikosken ja Räisäsen kommenttien kera!


      • hellu7
        ninnuli8 kirjoitti:

        Sori Hellu7 ja muut Jyppiläiset, en mie millään pahalla. Mutta kun kerran on aikaa puuttua kokoajan epäolennaisuuksin, kuten Kärppien ja Bluesin touhuihin, ei pitäisi suuttua jos vähän sivaltaa takasin. Se toki on ihan yleinen mielipide, että teille "hieman" naureskellaan....

        Mutta jos tämä on teidän tapa olla kokoajan esillä, niin ei siinä mitään.. Tsemppiä vaan finaaleihin, pari videota ja artikkelia olisi toki vielä kiva lukea ennen tiistain ensimmäistä matsia. -Mielellään Hiirikosken ja Räisäsen kommenttien kera!

        Mistä sinä tiedät että ne ovat jyppiläisiä, jotka teille kuittailevat? Se kun ei ole ainakaan noista postauksista mitä edellä on, mitenkään pääteltävissä. Sinä vain oletat jostain syystä että ne olisivat jyppiäisiä. En oikein tiedä että miksi. Minä en ole jyppiläinen, en ole koskaan ollut, enkä tule olemaan. En tosin teille kuittailekaan, muuten kuin typerille katkerille ja kaunaisille postauksille.


    • jyppi yök

      hyvä ninnuli! täällä espoossa ollaan niin samalla mieltä tuon jyppi homman kanssa. Pidetään peukkuja, ettei jyppi tule voittamaan, saa sitten vastaansa bluesin tai kärpät!!!!! Vaikka bluesia sinne toivonkin. annis, emma ja linda rules!
      ylimielistä touhua jyväskylässä, toivottavasti vielä kapsahtaa omaan nilkkaan..

      • hellu7

        Aivan pissistouhuja tuollaiset kaunaisuudet. Kasvakaa jo aikuisiksi. Ei vie tuollainen mitenkään naiskiekkoa eteenpäin. Teette vain muiden näiden palstojen lukijoiden silmissä naiskiekon harrastajat naurunalaisiksi tuollaisella pissistuohulla. Hyi hitto.


    • Harry Jaffa

      Laitahan "Hellu7" korkki kiinni ja mene nukkumaan. Laita sitten kommentteja, kun sinulla on todellista asiaa.

      • hellu7

        Ja sinun asiasi oli? kaunaiset puheet ovat typerintä mitä netissä voi tehdä. Toisten suun tukkimisen yrittäminen on toiseksi typerintä, etenkin kun ei itsellään ole mitään asiaa. Syöpä omena, jaffa.


      • Jyppifämily
        hellu7 kirjoitti:

        Ja sinun asiasi oli? kaunaiset puheet ovat typerintä mitä netissä voi tehdä. Toisten suun tukkimisen yrittäminen on toiseksi typerintä, etenkin kun ei itsellään ole mitään asiaa. Syöpä omena, jaffa.

        JYPissä Hiirikoski pelaa 40min/peli eikä oikeestaan edes saa tehtyä mitään,kun ei taida oikeesti enää edes osata mitään. Sen pelaamisesta näkee ettei se ota muita pelaajia tosissaan ja menee ihan sekasin kun siltä viedään kiekko.. Niijja mikä sen pitkän puolustajan Lindqvist tai Lindroos rooli on. Se on jo ihan pihalla. MM kisoissa se näytti viä siltä,et se vois olla tulevaisuudessa hyvä. Ihme homma. Kivalta kuulostaa semmonen jypfamily.


    • Harry Jaffa

      Hellu7 miten sinä voisit viedä naisjääkiekkolua eteenpäin? Kerro nyt oma filosofia, niin voidaan keskustellla todellisesta ASIASTA. Oho hellu tuli isot kirjaimet. Menikö sinulla nyt porot nokkaa tästä POSTAUKSESTA. Mitä tulee suun tukkimiseen, niin sinä et esitä mitää varteenotettavaa muuta kuin maalivahtipelistä. Mitä sinulla on muuta annettavaa jääkiekosta. Olisko SETAN sivut kuitenkin sinulle se oikea POSTAUS saitti?

      • Huonoa julkisuutta

        Yrittäkää nyt oikeasti aikuistua!


      • niiskuneiti5
        Huonoa julkisuutta kirjoitti:

        Yrittäkää nyt oikeasti aikuistua!

        pistetään Bluesia viel. tulokas pörssin kärjessä nuori tyttö nimeltä Nuutinen en tied mut pelasi kyl viime vuonna jo vai onko epsoolaiil omat säännöt?? No jos tyttö ja vanhemmat saavat nauttia palkinnosta vuoden tulokas vaik pelas jo viime vuonna ei täl lail edistetä mitä, on siel muitaki jotka aloitti vasta tänä vuonna sm:ssä


      • hellu7

        Voisit jättää tuon jaskan jauhamisen vähemmälle. Ei taaskaan sanaakaan mistään asiasta, vain henkilöön menevää herjaa.

        Homot ja lesbot ovat tasa-arvoisia, mutta sellaiseksi voi herjata? eli on kovinkin huono ja syntinen ja naurettava juttu olla homo tai lesbo?

        Mietipä pienessä päässäsi mitä oikein juttelet ja kerrot asenteistasi kaikille julkisesti.

        Syöpä banaani, jaffa. Ja rauhoitu.


    • Harry Jaffa

      Kerroppa Hellu7,että miten sinä viet lajia eteenpäin. Jos sinun tärkein tehtävä on arvostella muiden postauksia. niin olet väärillä sivuilla. Jos sinulla ei ole tämän enempää annettavaa tälle keskustelupalstalle, niin ÄLÄ KIRJOITTELE TÄNNE ENÄÄN. Oho tuli isot kirjaimet. Voit arvostellä tätä jollakin muilla saiteilla. HOKS! katso historiaa...

      • hellu7

        otapa jaffa keksi. en tiedä mitään sen tyhmempää kuin yrittää tukkia muiden suu joko suoraan tai tyhmillä kiihkoiluilla.


    • Kaisa 96

      Mikä muuten on ku se rok ei ole tyttöjen A-sm turnauksessa mukana? Oisko kellään tietoa?

      • Tietäjä

        Sinne ei osallistu kun ne joukkueet, jotka olivat jo alunperin ilmoittautuneet a-tyttöjen sm-sarjaan joka piti tänä vuonna pelata. Muut joukkueet eivät voi osallistua.


    • a tytöt sm

      Ei me alunperin oltu lähdössä a-tyttöjen sarjaan, mutta tähän turnaukseen lähdettiin kun pyydettiin.

    • Ninni 97

      Voi v..... Eikö se pelkonen uskalla ottaa ROK tyttöjä mukaan??
      On tämä liiton toiminta naurettetavaa

      • HIKIPISARAT

        EIPÄ TAIDA USKALTAA! ROK-TYTÖT OVAT YRITTÄNEET TAITEILLA KOKO KAUDEN KAIKKIEN SJL KOUKEROIDEN JA SÄÄNTÖJEN MUKAAN, ETTEI VAIN JONKIN VIRHELINKUN TAKIA JÄTETTÄISI ULKOPUOLELLE JA VIIMEVUOTINEN TRAGEDIA TOISTUISI.MITEN JOKU V-TUN A TYTTÖJEN SM-TURNAUS VOIDAAN PELATA, JOS EI OLE OLLUT KOKO KAUTENA SARJAA! NEHÄN OIS SITTE KERÄILYJOUKKUEITA JA TAAS JOKU SJL POMO TAITAA SYÖDÄ SANANSA! VAIHTOON KOKO SIRKUS! JA EDELLEEN MUISTUTAN ETTÄ ENITEN KÄRSIVÄT PELAAJAT JA HEIDÄN USKO LAJIIN, JOHON ON PANTU MONTA HIKIPISARAA JA VANHEMPIENKIN LANTTIA.


      • niiskuneiti5
        HIKIPISARAT kirjoitti:

        EIPÄ TAIDA USKALTAA! ROK-TYTÖT OVAT YRITTÄNEET TAITEILLA KOKO KAUDEN KAIKKIEN SJL KOUKEROIDEN JA SÄÄNTÖJEN MUKAAN, ETTEI VAIN JONKIN VIRHELINKUN TAKIA JÄTETTÄISI ULKOPUOLELLE JA VIIMEVUOTINEN TRAGEDIA TOISTUISI.MITEN JOKU V-TUN A TYTTÖJEN SM-TURNAUS VOIDAAN PELATA, JOS EI OLE OLLUT KOKO KAUTENA SARJAA! NEHÄN OIS SITTE KERÄILYJOUKKUEITA JA TAAS JOKU SJL POMO TAITAA SYÖDÄ SANANSA! VAIHTOON KOKO SIRKUS! JA EDELLEEN MUISTUTAN ETTÄ ENITEN KÄRSIVÄT PELAAJAT JA HEIDÄN USKO LAJIIN, JOHON ON PANTU MONTA HIKIPISARAA JA VANHEMPIENKIN LANTTIA.

        Totta puhut liiton puolelta naisjääkiekon puolelta katsotaan vaan miten nämä kaksi joukkuetta Kuortane ja Kjt saavat näkyvyyttä, silloin kaikki keinot ovat mahdollisia. A-tyttöjen sarjan peruunnuttua ennen vuoden vaihdetta siitä otsikoitiin liiton sivuilla ETTEI A-tyttöjen SM-mestaruudesta pelata 2012-2013 kautena ja nyt yllätys yllätys on Raumalla turnaus. Kuinka moni enää uskoo tähän touhuun?? Tuohon päälle tuleva MM-leiri 1 jossa Kärpien ja Ilveksen pelaajat on pakotettu menemään leirille
        pronssipelillä ei ole mitään merkitystä???!!! F1 misekin on jo maajoukkue vahvuudessa valmennuksen tiimoilla!! Mitä vielä imaantuu ennenkuin kausi päättyy?
        Luultavasti nuuskaaminen kannattaisi ottaa suurennuslasin alle niinkuin pojissakin tippuisi muutam pelaaja naisten maajoukkueesta saman tien. Älkää kysykö minulta ketkä menkää hallille ja katskaa treenien jälkeen. Mutta tuo A-tyttöjn "SM" EI OLE ENÄÄ NIMENSÄ ARVOINEN!!


      • Miten on?
        niiskuneiti5 kirjoitti:

        Totta puhut liiton puolelta naisjääkiekon puolelta katsotaan vaan miten nämä kaksi joukkuetta Kuortane ja Kjt saavat näkyvyyttä, silloin kaikki keinot ovat mahdollisia. A-tyttöjen sarjan peruunnuttua ennen vuoden vaihdetta siitä otsikoitiin liiton sivuilla ETTEI A-tyttöjen SM-mestaruudesta pelata 2012-2013 kautena ja nyt yllätys yllätys on Raumalla turnaus. Kuinka moni enää uskoo tähän touhuun?? Tuohon päälle tuleva MM-leiri 1 jossa Kärpien ja Ilveksen pelaajat on pakotettu menemään leirille
        pronssipelillä ei ole mitään merkitystä???!!! F1 misekin on jo maajoukkue vahvuudessa valmennuksen tiimoilla!! Mitä vielä imaantuu ennenkuin kausi päättyy?
        Luultavasti nuuskaaminen kannattaisi ottaa suurennuslasin alle niinkuin pojissakin tippuisi muutam pelaaja naisten maajoukkueesta saman tien. Älkää kysykö minulta ketkä menkää hallille ja katskaa treenien jälkeen. Mutta tuo A-tyttöjn "SM" EI OLE ENÄÄ NIMENSÄ ARVOINEN!!

        Eikös A-tyttöjen Suomen mestaruus ole ratkaistu aina niin kuin nytkin eli yhden - kahden päivän turnauksena?


      • niiskuneiti5
        Miten on? kirjoitti:

        Eikös A-tyttöjen Suomen mestaruus ole ratkaistu aina niin kuin nytkin eli yhden - kahden päivän turnauksena?

        Kyllä on mutta ilmoittautuminen on ollut avoin nyt liitto päätti ensin peruuttaa turnauksen ja päätti nyt yllättäen että ne 6 joukkuetta jotka olivat ilmoittautuneet peruuntuneeseen turnaukseenmuille ei annettu edes mahdollisuutta ilmoittautua. Ensi yritys kaatui kun olisi pitänyt pelata useampana viikonloppuna tavallaan A-tyttöjen SM-sarjaa ja parhaimmat olisivat päässeet pelaamalla lopputurnaukseen paitsi 2 vapaa matkustaja joukkuetta Oriflame ja Kokkolan Hermes joille oli paikka suoraan lopputurnaukseen, tämä oli yksi syy miksi peruuntui. Nyt herrat/naiset päätti että pelataan SM-turnaus viime vuonna varmistaneiden joukkuiden kesken antamatta mahdollisuutta muille ilmoittautua koska vain viikonlopun turnaukseen olisi tulijoita ollut, Jyp, Blues, Kalpa, Kärpät jäivät nuolemaan näppejään hyillä joukueilla!!!
        Eli sisäpiiri homma toimii edelleenkin


      • Voin olla väärässä
        niiskuneiti5 kirjoitti:

        Totta puhut liiton puolelta naisjääkiekon puolelta katsotaan vaan miten nämä kaksi joukkuetta Kuortane ja Kjt saavat näkyvyyttä, silloin kaikki keinot ovat mahdollisia. A-tyttöjen sarjan peruunnuttua ennen vuoden vaihdetta siitä otsikoitiin liiton sivuilla ETTEI A-tyttöjen SM-mestaruudesta pelata 2012-2013 kautena ja nyt yllätys yllätys on Raumalla turnaus. Kuinka moni enää uskoo tähän touhuun?? Tuohon päälle tuleva MM-leiri 1 jossa Kärpien ja Ilveksen pelaajat on pakotettu menemään leirille
        pronssipelillä ei ole mitään merkitystä???!!! F1 misekin on jo maajoukkue vahvuudessa valmennuksen tiimoilla!! Mitä vielä imaantuu ennenkuin kausi päättyy?
        Luultavasti nuuskaaminen kannattaisi ottaa suurennuslasin alle niinkuin pojissakin tippuisi muutam pelaaja naisten maajoukkueesta saman tien. Älkää kysykö minulta ketkä menkää hallille ja katskaa treenien jälkeen. Mutta tuo A-tyttöjn "SM" EI OLE ENÄÄ NIMENSÄ ARVOINEN!!

        Muistaakseni sanottiin ettei A-tyttöjen SM-sarjaa pelata tällä kaudella, muttaei sanottu että mestaruutta ei ratkota ollenkaan.


      • niiskuneiti5
        Voin olla väärässä kirjoitti:

        Muistaakseni sanottiin ettei A-tyttöjen SM-sarjaa pelata tällä kaudella, muttaei sanottu että mestaruutta ei ratkota ollenkaan.

        Joka tapauksessa ilmoittautuminen evättiin muilta paitsi näiltä kuudelta!


    • AB-2013

      Katsoin myös samaa mitä nimimerkki niiskuneiti. Nuutinen pelannut jo kaudella 2011-2012 naisten SM-sarjan peliä, joten eipä taida tulokas enää olla. Tosin taitava nuori pelaaja. Respect!

      • niiskuneiti5

        Katsoppas vain niin pytty menee Bluesille. ei kait tytön vika ole että on ehdokas kaiketi sitä voi tuijottaa toimihenkilöitä/valmentajia jotka ilmottavat ketkä ovat tulokkaita. Periaatteessa Tapanikin on tulokas jos katsoo pelien määrää viime vuodelta. Nuutisesta viel tulee huippu pelaajaja fiksu kun ei lähtenyt Kuortaneelle, peli kulkee samoin kuin Jypin Sanni Hakalalla ja Emmi Rakkolaisella KJT, Olivat MM-kisoissa paras ketju suomella ja kuitenkin pelaavat ja harjoittelevat ulkopuolella Kuortaneen huppu-urheilukeskuksesta.


    • Raahe 123

      Hyvä HIKIPISARA

    • Ninni 97

      YES. HIKIPISARA puhuu asiaa

    • halli2

      Kyllä minä muistan että noita A:n SM:ä on useasti ennekin ratkottu tuolla turnauksella, ilman mitään sarjojen järjestämisiä.

    • satuselittää

      mikä suomen mestaruusmitali se semmonen on, johon valitaan muutama hikinen joukkue, eikä muita halukkaita haastajia edes oteta mukaan.höpö höpö.meininki alkaa olla ku eduskunnassa.ei menis miesten jääkiekossa tämmönen säätäminen läpi, eikä kukaan kehtais edes ääneen ehdottaa kun munais itsensä.siinä ne sm-mitalit todellakin menettää merkityksensä.Onneksi c-tytöissä on menty taiteen sääntöjen mukaan oikein pitkän kaavan mukaan.kenen lauluja laulat sen leipää syöt..loppuuko kohta liitosta työt.

    • niiskuneiti5

      mut koeta ymmärtää Oriflame tarvii mainosta jostain , tyttöjen MM-kisat meni Ori pelaajilta hiukka molli voittosesti, SM-kullalla on taas hyvä mainostaa huppuvalmennusta KUortaneen uusille maksajille kaudella 2013-2014

      • eki771

        Jos kaikki ne on päässy kisoihin jotka ilmoittautu sarjaan on oikeus tapahtunut.Olisivat ilmoittautunneet muutkin niin olis saatu tarpeeksi joukkueita ja sarja pelattua. Mikä siin on että nyt sitte kisat kelpais mutta kantti ei kestänyt pelata sarjaa?Ja tottakai SM-mitalit on merkityksettömiä niille jotka ei niitä saa...


      • Kantti petti monella
        eki771 kirjoitti:

        Jos kaikki ne on päässy kisoihin jotka ilmoittautu sarjaan on oikeus tapahtunut.Olisivat ilmoittautunneet muutkin niin olis saatu tarpeeksi joukkueita ja sarja pelattua. Mikä siin on että nyt sitte kisat kelpais mutta kantti ei kestänyt pelata sarjaa?Ja tottakai SM-mitalit on merkityksettömiä niille jotka ei niitä saa...

        Juuri noin kuin Eki kirjoittaa. Jokaisella joukkueella on ollut tilaisuus ilmoittautua sarjaan syksyllä, mutta jos ei taidot riitä niin ne ei riitä...... Sitten näillä palstoilla uskotellaan että kyllä me ois tuo ja tuo joukkue voitettu, eikä sm-mitallilla ole mitään arvoa. voi voi. Ja kun katson ketkä joukkueet ovat mukana, niin voin sanoa että ihan varmasti mestari löytyisi noista a-tyttöjen lopputurnauksessa pelaavista joukkueista, vaikka sinne otettaisiin nyt mikä muu joukkue tahansa.


      • Rönttö liisa
        Kantti petti monella kirjoitti:

        Juuri noin kuin Eki kirjoittaa. Jokaisella joukkueella on ollut tilaisuus ilmoittautua sarjaan syksyllä, mutta jos ei taidot riitä niin ne ei riitä...... Sitten näillä palstoilla uskotellaan että kyllä me ois tuo ja tuo joukkue voitettu, eikä sm-mitallilla ole mitään arvoa. voi voi. Ja kun katson ketkä joukkueet ovat mukana, niin voin sanoa että ihan varmasti mestari löytyisi noista a-tyttöjen lopputurnauksessa pelaavista joukkueista, vaikka sinne otettaisiin nyt mikä muu joukkue tahansa.

        Ihme urpoja täällä ja liitossa miten ihmeessä oltaisiin ylipäätänsä voitu pelata jotain A-tyttöjen sm-sarjaa, kun ne samat pelaavat myös sm/divaria/suomi-sarjaa ja monet taloudellisesti tiukoilla jo nyt. Siihen kun olisi vielä laitettu valtakunnallinen A-tyttöjen sm-sarja, niin johan olisi konkursseja tullut,,,,


    • orileimu

      NIMIMERKIN a tytöt sm viesti edellä, viestikentässä

      MITÄHÄN se MAHTANEE tarkoittaa sitten ? ! ! ! ! ! !

    • Ninni 97

      Nyt on menossa C-tyttöjen SM turnaus, keskitytään siihen. Se on ajankohtaista. Onnittelut muuten Oulun Kärpåien naisille pronssi mitallista

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5248
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3407
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1542
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      186
      1410
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    Aihe