Tapaus Marjamäki&Blues

Mr Gusa!

Nyt painellaan paniikki nappulaa täysillä tuossa organisaatiossa..ehkä oli tarkoitus potkaista joku alakerran puolelta pihalle mut taisi olla väärä huone josta vahingossa laitettiin..Ainut syy potkuihin voisi olla ettei Late ollut viime pelissä muistanut "Vahvistuksille" kertoa et peliä täytyy pelata vastustajan päässä,eikä omassa..olihan tavan Hansonit Bluesin ulkomaalais trio..En tiedä millä perusteella otetaan ulkomaalaiset töihin jotka eivät ole kunnossa eivätkä ole vakuttaneet edellisissä seuroissakaan..Travecky on toinen juttu sillä hänestä en tiedä mitään..
Aiempina vuosinakaan mitään runkosarjan kärkisijoja ei ole hirveästi saavutettu ja aina on Marjamäki sieltä porukan playoff karkeloihin saanut sytytettyä mukaan..
Hyvin erikoinen ratkaisu tosiaan,,,Ainakin Latelle hyvää menestystä jatkoon ja konttorin puolelle terveisiä et pitäiskö jonkin erottaa itse itsensä..
Ottakaa omia junioreita hyökkäykseenkin mukaan ennemmin kuin keskenkuntoisia vahvistuksia..Liiga on aika kova ympäristö kuntouttaa pelaajia!!
Tässä on paljon asiaa vaikka kaikki tästä eivät tule pitämäänkään!!UGH

7

83

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • 33#

   Oikea ratkaisu. Olisi pitänyt tehdä jo sillon, kun Marjamäki ilmoitti, että ei jatka ja joukkueen alamäkihän alkoi siitä ilmoituksesta. Toki hatun nosto Marjamäelle loistavaa työtä espoossa, mutta liian aikainen ilmoitus joukkueelle omasta jatkosta, joka sotki koko joukkueen pelin. Toinen syy miksi play off paikka jää tänä vuonna haaveeksi on seurajohdon osaamattomuus. Pelaaja kaupat epäonnistuivat pahasti. Ramsted ja Cami ulos, ja joukko surkeita (pois lukien Dravesky) tilalle. Todella surkeat kaupat. Dravesky ainoa joka on pelimies, kunhan saadaan toiseen ketjuun.

   • Mr Gusa

    Vaikea kuvitella et Saarinen pelillisesti pystyy enää mitään ihmeellisemmin muuttamaan mut henkiselle puolelle ehkä jotain..Silti kesken kauden tulevat ilmoitukset seuraavan kauden seuroista ovat mielestäni jo normaali käytäntö nyky jääkiekossa eikä sen pitäisi vaikuttaa..alkukauden ylionnistuminen vain taittui samaan aikaan normi tasolle kun Laten ensivuoden pesti tuli tietoon.
    Ramun ja Camin lähdettyä oli selvää et alamäki alkaa..
    Mestis ja vemppaosastolta sekä vilttiketjuista tehdyt hankinnat olivat tuhoon tuomittuja tekoja..Asian hyvä puoli on ettei tuosta pysty juurikaan enää huonontaa joten toivotaan et pelit paranee vaik myöhäistä se kohta on playoffejakin ajatellen.
    Mut raha ratkaisee ja tällä kertaa se oli kauden 2012-2013 surma bluesille.
    Hankintoja ei voi muuten selittää kun halpaa ja hyvää ei vain ole.


  • 18+10

   Mielestäni valmentajan vaihdos olisi pitänyt tehdä aikaisemmin. Nyt se tehtiin jo liian myöhään. Äkkiä laskettuna viimeisestä 10 pelistä pitäisi voittaa 7, että päästäisiin sääli pleijareihin. Ja kun katsoo loppu sarjaohjelmaa, ei näytä hyvältä. Bluesin kausi loppuu todennäköisesti runkosarjaan.

  • Bluesforever

   Late olisi ansainnut potkut heti, kun tieto kärppä-pestistä tuli ilmi.

   • Riitta 69

    Miksi?? kuka olisi saanut tuollaiset pelaajat pareemmin pelaa..homma toimi just niin kauan kun materiaali antoi siihen mahdollisuuden..marjamäki on viimeinen kenen niskaan tuo homma pitää kaataa..näin hyvin läheltä ja hyvin pitkään bluesin toimintaa..ehkä kolmannessa kerroksessa Baronalla on enemmän ihmisiä jotka vaikuttivat tähän tilanteeseen...mut eiköhän raha ratkaise tässäkin asiassa ja kaikki ovat parhaansa tehneet ja tämä on nyt vaan tulos siitä..ehkä vuorisen roolikaan ei ole kadehdittava koska kuka tietää minkälaisen lompakon on saanut käytettäväksi pelaajiin...hyvin ohuen luultavasti kun hankintoja tarkastellaan..


  • 17+

   Jos pelaajat eivät enään pelaa valmentajalleen, on valmentajan vaihdos pakko tehdä. Nyt se vaan tehtiin auttamattomasti liian myöhään. Arvosana kaudesta 6-.

   • 7+8

    Onneksi ovat viime ajat pelanneet valmentajalleen :)


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

   On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
   Maailman menoa
   383
   4630
  2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

   Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
   Sinkut
   284
   2574
  3. By the way, olet

   mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
   Ikävä
   147
   1845
  4. Onko kaivattunne suosittu?

   Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
   Ikävä
   104
   1588
  5. J-miehelle toivon

   Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
   Ikävä
   85
   1473
  6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

   En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
   Ikävä
   61
   1317
  7. Haluatko S

   vielä yrittää?
   Ikävä
   60
   1315
  8. Onkohan sulla enää tunteita

   kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
   Ikävä
   47
   1243
  9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

   Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
   Haapavesi
   60
   1242
  10. Rakkauden riemuvoitto

   Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
   Hindulaisuus
   346
   1073
  Aihe