Tapaus Marjamäki&Blues

Mr Gusa!

Nyt painellaan paniikki nappulaa täysillä tuossa organisaatiossa..ehkä oli tarkoitus potkaista joku alakerran puolelta pihalle mut taisi olla väärä huone josta vahingossa laitettiin..Ainut syy potkuihin voisi olla ettei Late ollut viime pelissä muistanut "Vahvistuksille" kertoa et peliä täytyy pelata vastustajan päässä,eikä omassa..olihan tavan Hansonit Bluesin ulkomaalais trio..En tiedä millä perusteella otetaan ulkomaalaiset töihin jotka eivät ole kunnossa eivätkä ole vakuttaneet edellisissä seuroissakaan..Travecky on toinen juttu sillä hänestä en tiedä mitään..
Aiempina vuosinakaan mitään runkosarjan kärkisijoja ei ole hirveästi saavutettu ja aina on Marjamäki sieltä porukan playoff karkeloihin saanut sytytettyä mukaan..
Hyvin erikoinen ratkaisu tosiaan,,,Ainakin Latelle hyvää menestystä jatkoon ja konttorin puolelle terveisiä et pitäiskö jonkin erottaa itse itsensä..
Ottakaa omia junioreita hyökkäykseenkin mukaan ennemmin kuin keskenkuntoisia vahvistuksia..Liiga on aika kova ympäristö kuntouttaa pelaajia!!
Tässä on paljon asiaa vaikka kaikki tästä eivät tule pitämäänkään!!UGH

7

69

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 33#

      Oikea ratkaisu. Olisi pitänyt tehdä jo sillon, kun Marjamäki ilmoitti, että ei jatka ja joukkueen alamäkihän alkoi siitä ilmoituksesta. Toki hatun nosto Marjamäelle loistavaa työtä espoossa, mutta liian aikainen ilmoitus joukkueelle omasta jatkosta, joka sotki koko joukkueen pelin. Toinen syy miksi play off paikka jää tänä vuonna haaveeksi on seurajohdon osaamattomuus. Pelaaja kaupat epäonnistuivat pahasti. Ramsted ja Cami ulos, ja joukko surkeita (pois lukien Dravesky) tilalle. Todella surkeat kaupat. Dravesky ainoa joka on pelimies, kunhan saadaan toiseen ketjuun.

      • Mr Gusa

        Vaikea kuvitella et Saarinen pelillisesti pystyy enää mitään ihmeellisemmin muuttamaan mut henkiselle puolelle ehkä jotain..Silti kesken kauden tulevat ilmoitukset seuraavan kauden seuroista ovat mielestäni jo normaali käytäntö nyky jääkiekossa eikä sen pitäisi vaikuttaa..alkukauden ylionnistuminen vain taittui samaan aikaan normi tasolle kun Laten ensivuoden pesti tuli tietoon.
        Ramun ja Camin lähdettyä oli selvää et alamäki alkaa..
        Mestis ja vemppaosastolta sekä vilttiketjuista tehdyt hankinnat olivat tuhoon tuomittuja tekoja..Asian hyvä puoli on ettei tuosta pysty juurikaan enää huonontaa joten toivotaan et pelit paranee vaik myöhäistä se kohta on playoffejakin ajatellen.
        Mut raha ratkaisee ja tällä kertaa se oli kauden 2012-2013 surma bluesille.
        Hankintoja ei voi muuten selittää kun halpaa ja hyvää ei vain ole.


    • 18+10

      Mielestäni valmentajan vaihdos olisi pitänyt tehdä aikaisemmin. Nyt se tehtiin jo liian myöhään. Äkkiä laskettuna viimeisestä 10 pelistä pitäisi voittaa 7, että päästäisiin sääli pleijareihin. Ja kun katsoo loppu sarjaohjelmaa, ei näytä hyvältä. Bluesin kausi loppuu todennäköisesti runkosarjaan.

    • Bluesforever

      Late olisi ansainnut potkut heti, kun tieto kärppä-pestistä tuli ilmi.

      • Riitta 69

        Miksi?? kuka olisi saanut tuollaiset pelaajat pareemmin pelaa..homma toimi just niin kauan kun materiaali antoi siihen mahdollisuuden..marjamäki on viimeinen kenen niskaan tuo homma pitää kaataa..näin hyvin läheltä ja hyvin pitkään bluesin toimintaa..ehkä kolmannessa kerroksessa Baronalla on enemmän ihmisiä jotka vaikuttivat tähän tilanteeseen...mut eiköhän raha ratkaise tässäkin asiassa ja kaikki ovat parhaansa tehneet ja tämä on nyt vaan tulos siitä..ehkä vuorisen roolikaan ei ole kadehdittava koska kuka tietää minkälaisen lompakon on saanut käytettäväksi pelaajiin...hyvin ohuen luultavasti kun hankintoja tarkastellaan..


    • 17+

      Jos pelaajat eivät enään pelaa valmentajalleen, on valmentajan vaihdos pakko tehdä. Nyt se vaan tehtiin auttamattomasti liian myöhään. Arvosana kaudesta 6-.

      • 7+8

        Onneksi ovat viime ajat pelanneet valmentajalleen :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      106
      7488
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2812
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2402
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      109
      2113
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1799
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1553
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1416
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      36
      1379
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1327
    Aihe