Naisten SM-sarjan Playoffsit

eetu911

Runkosarja, eli 28 peliä siis pelattu ja Espoon Blues selvitti runkosarjan ykkösenä, -ansaitusti.

Vaikka JYP kukisti kolme kertaa Bluesin, muita tappioita espoolaisjoukkue ei kokenut ja toiseksi tulleeseen jyväskyläläisiin eroa tuli kolme pistettä. Ilves heräsi syksyn koomailun jälkeen ja kiri itsensä kolmanneksi. Viime vuoden mestari Oulun Kärpät sijoittui neljänneksi ennen yllättäjä Kuortanetta ja viime vuosien kestomenestyjää HPK:ta, joka oli siis viimeinen pleijareihin pääsevä joukkue.

Puolivälierät alkavat jo tulevana tiistaina ja peliparithan ovat:
Ilves - HPK
Kärpät - Kuortane

Näistä kolmella (3) voitolla runkosarjassa huonommin sijoittunut kohtaa Bluesin ja paremmin sijoittunut Jypin.

Eli luultavasti välieräparit ovat näin ollen Blues - Kärpät ja JYP-Ilves.

Varmasti saadaan vauhdikkaita pelejä ja kaikki sarjat eivät taatusti pääty 3-0.

Bluesin yksilöt vastaan JYP:n tiivis viisikkopeli. Onko Ilveksestä yllättäjäksi tai pystyykö Kärpät muutaman yksilön voimin voittamaan pelejä? Vieläkö Kuortaneesta on jatkamaan yllätyksiä etukäteen selvästi vahvempaa Kärppäryhmää vastaan? Mitä tekee HPK?

Veikkauksia?

16

318

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • daiga1

      Hpk ja Kärpät jatkaa eli Bluesilla sioteltu tie finaaliin. Joukkue kylläkin vain yhden kentän varassa jos finaalivastustaja peluuttaa ykkösen pois niin ovat hukassa.
      Kuortane ei ole kauheasti yllättänyt, kukaan ei voi vaan myöntää että paikallinen Sm-sarjan taso on laskenut vaarallisen alhaiselle tasolle. Vertaa Kuortaneen 18-alle ja muissakin joukkeissa olevat 18-kisoissa olleet pelaajat haastavat kärkinaisia Sm-sarjassa mutta kisoissa olivat vaikeuksissa jopa Unkarin tyttöjä vastaan. Tämä ei ole tarkoitus negatiivisena tuoda tänne vaan herätyksenä että alettaisiin keskustelemaan ihan oikeasti missä menee vikaan. Loppu järjestys Sm-sarjassa Blues,Jyp,Kärpät.Hpk,Ilves,Kuortane

    • naiskiekko ylös

      No missä sm-sarjassa mennään vikaan? Kyllähän Kilponen on kärkipään pakkeja koko sarjassa ja muutkin pytyvät haastamaan jollain tavalla vanhempia pelaajia, mutta ei kai se tee sarjasta huonoa, jos muutamat nuoret pelaajat pärjäävät? Miesten puolella joku Barkov dominoi välillä koko liigaa ja eipä tuokaan poika vielä kovin vanha taida olla.

    • silleen1

      No jos oikein tulkitsisit Sm-sarjan taso on kansainvälisesti heikko kunvertaat miten pelaajat menestyvät tyttöjen ja naisten MM-kisoissa. Ei ole kukaan väittänytkään ettei Kilponen ole maan kärkeä mutta tiukkaa teki kisoissa Unkaria vastaan pelatuissa peleissä. Jos hyvä sisko ymmärrät kun alle 18-vuotiaat pelaajat ovat Sm-sarjassa kärkipelaajia mutta tekee tiukkaa tyttöjen MM-kisoissa keskieuroopan maiden kanssa niin suomen taso on valitettavasti pudonnut. Mieti 5-vuotta eteenpäin miten käy naisissa maajoukkue tasolla. Miehiä ei kannattaisi tänne sekoittaa mutta dominoiko Barkov arvokisoissa?

      • Uusi mestari saadaan

        Varmaan pieni notkahdus on voinnut tulla kansainväliseen tasoon mitattuna, mutta johtuneeko se siitä että meillä olii edellisissä olympialaisissa poikkeuksellisen hyvä naisten maajoukkue? Mutta eiköhän sieltä taas ole nuoria tyttöjä tulossa, kunhan muutama vuosi odotellaan. Sm-sarjassa muuten Jyp vie kannun, Blues hopeaa, koska ovat niin paljon edellä muita. Pronssin vienee Kärpät jos selviää eurohuumastaan.


    • hellu7

      Vai muiden maiden taso noussut ja meillä pysytty samalla tasolla? en nimittäin ole huomannut mitään taantumista täällä, mutta sen olen huomannut että ainakin Ruotsin, Venäjän ja Sveitsin satsaukset naiskiekkoon ovat tuottaneet hyvää tulosta.

      • niiskuneiti5

        5-6vuotta menee uuteen nousuun jos liitossa ymmärretään yhteistyön merkitys


    • hellu7

      Aika selvä taitaa olla nuo puolivälierät ensimmäisen kierroksen perusteella. Taitaa mennä poikki samantien kolmella pelillä kumpikin pari?

    • eliina555

      Blues vie tänä vuonna, ja Jyppi hyvä kakkonen :)

      • hellu7

        Tilastot keskinäisistä otteluista ei tue tuota väitettäsi, vaan Bluesi on hävinnyt JYP:lle useammin kuin voittanut. Saas nähdä.


    • Elina555

      Minä kun en aina ihan sokeasti aina noita tilastoja töllötä ;) vaan vetelen fiilis pohjalta, sen verran Espoolaisten pelejä tällä kaudella kuitenkin seurannut.

    • hellu7

      Minun fiilis taas kertoo että tiukkaa tulee olemaan. Ainoa millä espoolaiset saattavat tämän itselleen kääntää on kokemus turnauskestävyydestä. JYP:llä ei ole porukkana kokemusta pitkästä pelisarjasta, ainoastaan muutamalla pelaajalla, ja se saattaa olla heidän kompastuskivensä. Alkuun JYP voittaa, mutta pelisarjan venyessä etu kääntyy Bluesille ja viimeinen peli on sitten hiinä ja hiinä....

    • Puuro 17

      Jaahas
      Eikö kukaan noteeraa viime vuoden mestari mitenkään? Voitti jo kaks kertaa, aika helposti. Olisko niistä vielä haastamaan muut mestaruudesta? Luulisi mestarin haluavan, mestaruuden uudelleen, vai mitä. Mene ja tiedä. On siellä ainakin voitto kulttuuria

    • eetu911

      Kyllä Kärpät tulee olemaan erittäin kova vastus välierissä, tulee vastaan sitten Blues tai JYP. Uskon Kärppälauman olevan mitaleilla vielä tänä keväänä, vaikka runkosarja ei ihan putkeen mennytkään. Nähtäväksi jää, miten tulevat Euro -turnauksen loppupelit tulevana viikonloppuna vaikuttavat esityksiin jatkossa. Joko joukkue saa vain lisää virtaa, tai sitten väsymys iskee viimeistään välierissä..

      • niiskuneiti5

        Tivottavasti Kärpät vie , Bluesin pelaajapolitiikka on mitä on, Jypillä ei taida pää kestää


      • huoh..

        jääkiekon seuraajina ja aktiivisina keskustelijoina pitäisi kyllä tietää että parit tulevat sarjataulukon mukaan eli seuraavat parit ovat blues-kärpät ja jyp-ilves.


    • niiskuneiti5

      Niin tai sinulle jääkiekon seuraaja jos Hpk vie sarjan niin välirä parit on Blues- Hpk, Jyp-Kärpät pelataan pelit ensin pois, turhaa puhut nimimerkillä huoh

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1806
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1593
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      51
      1542
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1468
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      11
      1263
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1142
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1113
    Aihe