Jo ainoastaan biosysteemit murskavat evoluutioteorian!

iq 1000

Juuri se, että lukuisat biosysteemit eivät säilytä perustoimintoaan yhdenkään osansa joutuessa epäkuntoon, antaa siis aiheen kysyä, miten ne olisivat voineet syntyä tarkoituksettomasti itsestään?

Kaikki ei todellakaan ole alun perin ilmaantunut jotenkin vain satunnaistarkoituksettomasti.

Darwin kirjoitti, mikä voisi murskata kokonaan hänen teoriansa:

"If it could be demonstrated that any complex organ existed, which could not possibly have been formed by numerous, successive, slight modifications, my theory would absolutely break down. But I can find out no such case." (Charles Darwin, The Origin of Species: A Facsimile of the First Edition, Harvard University Press, 1964, p. 189.)

"Jos pystyttäisiin osoittamaan, että on olemassa jokin monimutkainen elin, joka ei olisi voinut muodostua lukuisien peräkkäisten pienten muutosten kautta, teoriani luhistuisi täysin."

Meidän tulee herätä ja nähdä, että meissä jokaisessa, sinussa ja minussa, omassa ihmiskehossamme on lukuisia tällaisia elimiä ja systeemejä, itse asiassa se on täynnä tällaisia elimiä ja systeemejä, jotka murskaavat koko darvinistisen evoluutioteorian.

http://aineisto.blogspot.fi/

18

93

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hiski+naapurin.kissa

      Muista että "emme vielä tiedä" on paljon rehellisempi selitys kuin "Jumala on katsonut hyväksi".

      Hassua muuten että vaikka tiedemaailma ei ole yli 150 vuoteen osoittamaan evoluutioteoriaa vääräksi, joku jumalapäissään oleva kuvittelee itse kumoavansa sen.

      • Hiski+naapurin.kissa

        Siis: ... yli 150 vuoteen kyennyt ...


      • >Hassua muuten että vaikka tiedemaailma ei ole yli 150 vuoteen kyennyt osoittamaan evoluutioteoriaa vääräksi, joku jumalapäissään oleva kuvittelee itse kumoavansa sen.

        Tämä onnistuu, kun ei anna liian tiedon rasittaa itseään vaan keskittyy luulemisiin ja todisteiden tarkkaan valikointiin.


    • Sinähän voit sitten osoittaa yhden palautumattomasti monimutkaisen rakenteen ja samalla myös selittää, miksi se ei voi olla evoluution tuotos, kiitos

      • voi voi...

        bakteeriflagelli, ks. biokemian professori Michael Behen teos Darwin's black box jossa evoluutioteoria falsifioidaan, Darwinin itsensä käyttämillä kriteereillä.


      • solon1
        voi voi... kirjoitti:

        bakteeriflagelli, ks. biokemian professori Michael Behen teos Darwin's black box jossa evoluutioteoria falsifioidaan, Darwinin itsensä käyttämillä kriteereillä.

        Keksikää nyt herran tähden jotain uutta.

        "The flagella of certain bacteria constitute a molecular motor requiring the interaction of about 40 different protein parts. Behe asserts that the absence of any one of these proteins causes the flagella to fail to function, and that the flagellum "engine" is irreducibly complex as if we try to reduce its complexity by positing an earlier and simpler stage of its evolutionary development, we get an organism which functions improperly.

        Scientists regard this argument as having been disproved in the light of research dating back to 1996 as well as more recent findings.[67][68] They point out that the basal body of the flagella has been found to be similar to the Type III secretion system (TTSS), a needle-like structure that pathogenic germs such as Salmonella and Yersinia pestis use to inject toxins into living eucaryote cells. The needle's base has ten elements in common with the flagellum, but it is missing forty of the proteins that make a flagellum work.[69] Thus, this system negates the claim that taking away any of the flagellum's parts would render it useless. On this basis, Kenneth Miller notes that, "The parts of this supposedly irreducibly complex system actually have functions of their own."[70][71] Dembski's critique of this position is that phylogenetically, the TTSS makes an unlikely precursor to the flagellum given that TTSS is found in a narrow range of bacteria which makes it seem to be a late innovation, whereas flagella are widespread throughout many bacterial groups, which implies it was an early innovation.[72][73]

        Experiments have shown that many proteins can be deleted from the flagellar apparatus without destroying its function,[74][75] even though its activity may be reduced in some of these"

        http://en.wikipedia.org/wiki/Irreducible_complexity#Flagella


      • voi voi... kirjoitti:

        bakteeriflagelli, ks. biokemian professori Michael Behen teos Darwin's black box jossa evoluutioteoria falsifioidaan, Darwinin itsensä käyttämillä kriteereillä.

        Behe onkin viisas mies. Onhan hän todennut, että Jumala saattaa olla jo kuollut.


      • voi voi... kirjoitti:

        bakteeriflagelli, ks. biokemian professori Michael Behen teos Darwin's black box jossa evoluutioteoria falsifioidaan, Darwinin itsensä käyttämillä kriteereillä.

        Tuo on jo vanha ja väsynyt esimerkki - ja kumottu. Hanki parempaa luettavaa - ja ehdottomasti ajantasaisempaa.


    • tieteenharrastaja

      Koetat todistella valhetta puolitotuudella:

      "Kaikki ei todellakaan ole alun perin ilmaantunut jotenkin vain satunnaistarkoituksettomasti."

      Tuollaista ei kukaan väitäkään. Sattuman lisäksi evoluutiota ohjaa valinta, jolla on yksi selkeä "tarkoitus"; toteuttaa ympäristöönsä sopeutuneiden eliöiden runsastuminen ja muunlaisten väistyminen.

      • >"Kaikki ei todellakaan ole alun perin ilmaantunut jotenkin vain satunnaistarkoituksettomasti."
        >Tuollaista ei kukaan väitäkään.

        Evo-oppipa väittää.


      • tieteenharrastaja
        RepeRuutikallo kirjoitti:

        >"Kaikki ei todellakaan ole alun perin ilmaantunut jotenkin vain satunnaistarkoituksettomasti."
        >Tuollaista ei kukaan väitäkään.

        Evo-oppipa väittää.

        Evo-opinhan avaus komeasti kaataakin. Avaaja väittää kuitenkin "murskaavansa darwinistisen evoluutioteorian". Aika pahasti meni moukari harhaan.


    • Tositiedeonkrea

      ""Jos pystyttäisiin osoittamaan, että on olemassa jokin monimutkainen elin, joka ei olisi voinut muodostua lukuisien peräkkäisten pienten muutosten kautta, teoriani luhistuisi täysin." "

      Näin on. Filosofistisesta näkökulmasta tosin varmasti mitkä tahansa asiat ovat sattumalle mahdollisia. Siksipä evousko onkin uskoa eikä tiedettä.

      • siitä niin

        Tuosta evouskosta en osaa sanoa, kun tiedejulkaisut eivät sen nimistä uskontoa tunne, mutta ei sen väliä, sinullakin on jatkuvasti mahdollisuus ja tilaisuus osoittaa evoluutioteoria virheelliseksi.

        Muista myös että jos kreationismi on tiede, sen on noudatettava tieteen sääntöjä.


    • väiski toteaa
      • Kerro toki lisää.


      • Miten se on voitu kumota kiistatta, kun sivuston sisältö on kiusallista roskaa jopa fiksumpien kreationistien mielestä? Puhumattakaan luonnontieteilijöistä?

        Kaipa tämä olikin sarkasmia. Täällä vain ei koskaan tiedä, kun päivittäin ilmaantuu jopa satoja uppo-outoja nimimerkkejä.:)


    • blindwatchmaker

      Käykääpä evokit katsomassa tuota http://aineisto.blogspot.fi sivusto. On kyllä ehkä eniten valheita ja propagandaa sisältävä kretusivu mitä on tullut vastaan. Sivulta voi bongata lukemattomia kretujen klassikkoväitteitä, joita edes heidän päämajansa ei enää nykyään suosittele käytettäviksi :)

      Väitteet ovat seuraavanlaista tasoa (suoraa lainausta):

      "Koirasta ei kehity kanaa eikä ruusua eikä banaania vaikka evoluutioteoria esittää uskottavaksi sellaista.

      Koirat ja banaanit eivät ole siis kaukaisia serkkuja toisilleen, vaikka darvinistit uskovat sellaisen pajunköyden.

      Evoluutiolla ei ole siis järkeä!

      Ei ilman järkeä voi kehittyä apinaa tai kalaa, vaikka olisi kuinka paljon aikaa tahansa. Mikäli ihmiset olisivat ETELÄNAPINOIDEN jälkeläisiä, niin miksi maailmassa on edelleenkin APINOITA, jotka eivät ole tuhansien tai miljoonien vuosien aikana kehittyneet JUURI ollenkaan - eivät ainakaan ihmisiksi?"

      • Jo vain oletettaneen sivuston kävijöiden hukanneen kouluaikansa erilaisiin sekoiluihin ja sen jälkeen tulleen uskoon. Tällainen tiedosta osattomaksi jäänyt porukka on otollisinta maaperää mille tahansa uskoa vahvistavalle roskalle.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kansalaisaloite Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Erittäin hyvä ja kannatettava aloite!
      Joensuu
      139
      2215
    2. Stubb ohjeisti Natoa: "Vapauttakaa ohjukset"

      Presidentti Stubb linjasi amerikkalaismedia CNN:n haastattelussa, että Nato-maiden pitäisi ”todellakin” antaa Ukrainalle
      Maailman menoa
      204
      2003
    3. Seiska: Suhdekohussa rypenyt Anssi Heikkilä paljastaa - Pernilla Böckermanin kanssa tällaiset välit

      Anssi Heikkilä ja Pernilla Böckerman tanssivat yhdessä TTK:ssa ja heidän ympärillään spekuloitiin suhteesta. Nyt Heikkil
      Suomalaiset julkkikset
      4
      1616
    4. Ilouutinen: Sohvaperunat Soile ja Jorma taas TV:ssä - Sohvikset jo 18 kautta - Onnea!

      Onnea Sohvikset 18 kautta! Ja ihana Soile (ja Jorma!) taas mukana! Lue lisää ja katso Soilen hauska kuva tästä: https:
      Sohvaperunat
      10
      1119
    5. Elokapinan kielto aloite kerää nimikirjoituksia kovaa vauhtia !

      Nyt klo 14 mennessä nimiä on jo liki 17000 allekirjoitusta. Nyt niitä nimiä vaan lisää meille riittää no
      Maailman menoa
      314
      1034
    6. Piupali Paupali

      Kun en mä tunne teitä... Hyvät huomenet ja mukavat päivät ja hyvät viikonloput, arvoisat naiset ja herrat. 😊🎩🎪🤹🏼‍♂️
      Ikävä
      165
      995
    7. Hei, mies, kirjoita jotain minusta

      Plus jokin tunnistemerkki/kirjain nimessäni. En todellakaan ymmärrä, pidätkö minusta vai toisesta naisesta. Et ole koska
      Ikävä
      47
      913
    8. Elokapinan lakkautusaloite 50 000 nimeä

      Ja lisää tulee, kohta on Ylenkin uutisoitavaa aloitteesta. https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143
      Maailman menoa
      266
      902
    9. Mitä muuttaisit kaivattusi

      Ulkonäössä tai persoonassa
      Ikävä
      75
      888
    10. Näyttääkö kaivattusi

      Iloiselta vai surulliselta?
      Ikävä
      56
      836
    Aihe