Täysi Syntisäkki

opetuslapsi1

Näky säkistä joka oli täynnä ja sen suu oli sidottu kiinni ja säkille oli piirretty kasvot.
Säkki oli saanut ihmisen kasvot.
Onko syntimme määrä täysi?

26

111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -.-,.-

      Puhuhan vain omasta puolestasi.

    • Kyllä on

      Uskon syntimme määrän olevan täysi. Herra jo vuosia varoitellut profetioissa. Uskomattomat laittaa linkin toisensa perään, että väärä prof., niinpä onkin sen aikaa, kunnes toteutuu. Herra vetää armossaan kansaa ja Hänen ajat on erilaiset kuin meidän. Joskushan se varoituskin päättyy.

      • KTS (Ei kirj.)

        Kyse on PÄIVÄMÄÄRIEN liittämisesta povauksiin!

        Päivämäärät ja vuodet tässä ovat paukkuneet rikki moneen kertaan povariporukan kohkatessa!

        Tosi uskottavaa!


    • Seurailija

      On täynnä on, koko maailman synnit on siellä suljetussa säkissä. Jumala alkaa toimimaan, ensimmäiseksi syvä taloudellinen kriisi joka alkaa tänä vuonna, syvempi kuin koskaan ennen. Herättely alkaa. Jeesukseen uskovilla ei ole hätää.

      • kirkasotsa

        Varmasti tämänkin ketjun olemassaolon aikana on tehty pahaa lähimmäisille ja ehkä itsellekin. Menevätkö ne johonkin toiseen säkkiin? Onko Jumala ollut juuri tämän säkin täyttymistä odotellessa toimettomana ja mm. siksi ei ole vastaillut uskovaisten rukouksiin. Useat seurakuntien uskovaiset sisaret ja veljet ovat kyllä joutuneet turvautumaan ihan maalliseen apuun hädässään ja etsimään leipäjojoista helpotusta nälkäänsä. Niitäkään ei seurakunnat juurikaan järjestä. Saman avun saavat myös ateistit ja muut seurakuntiin kuulumattomat. Varmasti paremmin toimeentulevilla Jeesukseen uskovilla ei ole hätää,eikä saarnaajilla.


    • EndTimes

      Myös on meidän Herramme kantanut kaikki meidän syntimme. Hän tuli synniksi meidän edestämme, ja kärsi rangaistuksen meidän puolestamme. Niin emme enää katsele vikojamme, vaan Vapahtajamme kasvoja.

    • luuotsa

      Emme katso vikojamme. Mutta entä kun on nälkä. Mitäs Raamattu sanoo siitä ja uskovan osuudesta siihen. Kun uskova tarvitsee apua, mitä sisaret ja veljet tekee?
      Suoltaako viisaita keskustelupalstalle, pistävätkö pitkiä litanioita " oikeasta opistaan."
      Voi meitä. Voimakkasti tulee mieleen, että "nyt polvillenne."
      Voi, meitä me valkeiksi kalkitut haudat.
      Herra, anna meille anteeksi, emme ole tahtosi mukaan eläneet.
      Herätä Herra sisaret ja veljet auttamaan.

    • BOfffff

      Uskonto on pään sekoittanut, jos unetkin alkavat olla tuollaisia.

    • EndTimes

      Ensin tuomitaan seurakunnat rahanahneiksi kun puhutaankaan kymmenyksistä, ja sitten pitäisi olla antaa leipää kaikille. Mistähän ne leipärahat tulisivat, eikö juuri kymmenyksistä?
      Moni vapaiden suuntien seurakunta, jossa on uskolliset kymmenystenmaksajat, jakavat kyllä leipää, katso vaikka paikallislehdestä. Meillä kerätään omalla porukalla pieni ylimääräinen kolehti jos jollakulla seurakuntalaisella on tiukkaa. Esimerkiksi jos joku päätös jumittaa KELALLA, tai muuten elämässä on vaikea paikka, pääsee vaikeimman yli. Jokainen joka on seurakuntayhteydessä, on yhteydestä osallinen. Luterilaisessa seurakunnassa, jossa ei tällaista tiivistä ihmistenvälistä yhteyttä välttämättä ole, on diakoniatoimisto, jossa voi käydä kuka tahansa. Ymmärtääkseni myös seurakuntaan kuulumaton.

      • öllölä

        Muutokset yhteiskunnassa alkaneet. Luin jostakin, että ruoka- apua hakee aina vain suuremmat määrät ihmisiä ja jaettavan ruuan määrä vähentynyt. Minulla on ihmisluonnon tuntien epäilyksiä, että osa hakijoista tekee sitä ahneudessaan.
        Se kun on osa ihmistä tuo ahneuden syntikin.


    • Tällaistakin on..

      Enpäs tiedä, mitä ja mista tulee ja menee, mutta Raamatusta tiedän, että minulla on vapaa valta antaa vaikka se lesken "ropokin".
      En antanut omastani ihan noin tiukalle, mutta totisesti, Herra teki minulle ihmeen.
      En vieläkään ymmärrä sitä, mutta en kai voi tässä kirjoittaa, vaikka mieli tekisi.
      Kunnia Herralle. En ole laskenut vähäisiä antamisia ja auttamisiani, mutta välillä Herra ikään kuin koettelee, kuinka tiukasti pidän omastani kiinni. "Katso, eikö kaikki, joka sinulla on, ole Minun antamaani". (tuli vaan tuo kirjoitus)
      No, en enää pidä, jos joku enemmän tarvitsee.

    • EndTimes

      Herran omilla on se luottamus, että jos antaa tarvitsijalle, järjestyy lisää annettavaa.

    • ,,,,

      Järjestyy lisää annettavaa. Kyllä. Jotenkin vaan turhauttavaa puhua siitä liikaa, sillä tutkimattomat ovat Herran tiet. Mitä Herra kenellekin tekee ja kuka mitäkin koetusta kestää, senkin vain Herra tietää.
      Minulla tämä ajatus siitä, että ei tarvitse niin tiukasti pitää kiinni omistaan tuli kokemuksesta. Oikein nipotin, minulla oli haave, jonka toteutuminen vaati rahaa. Puhun ihan uskovasta minästä.
      Aina kun haaveen toteutuminen lähestyi, tuli ylläreitä, milloin mitäkin, mitä en osannut arvioida. Jätin haaveet ja nöyrryin. Olkoon sitten. Ajauduin tilanteisiin, että olinkin parempi osainen, siis muutuin ja lopetin laskemisen. Kummallista kyllä, "huolettomalla" mielellä ja ropoja antamalla toteutui unelmanikin.
      Uskomatonta, mutta totta. Älkää mistään murhehtiko....

    • Lopunajan viimeinen pelastusaika lakkasi 3.7.2019
      (Pelastuvat ovat saavuttaneet jo asemansa ja heille on hyvä sanoma toteutunut jo olleen ja menneen pelastusajan aikana.)

      Lopunajan 60 päivän edlleen pelastumattomien katumusaika alkoi 1.8.2019 ja päättyy 29.9.2019
      Katuva voi pelastautua katuvien joukkoon, eli katuvan asema on eri kuin pelastuvan asema, koska katuvan pelastus on hyvän sanoman varassa kuon tuomio annetaan.

      Säkkinäyssä kyseessä ollee pellon viimeinen sato eli säkissä on lopunajan lopun katuvien jyvät.
      Koska säkki oli aiemmin auki on säkkiä täytetty katuvilla jo aiemmin.
      Pelastumaton katuva on katuvan asemassa, koska kuollut pelastumaton ihminen saa tietää totuuden vasta kuollessa,
      koska ei tavoittanut pelastuvalle anettavaa ilmoitusta eläessään.
      Lopunajassa valmistaudutaan antamaan tuomiota eläville ja kuolleille, annetaan lopunajassa vielä eläville pelastumattomille 60 vuorokauden katumusaika,
      joka lakkaa 29.9.2019, jonka jälkeen pelastumattomat ja katumattomat erotetaan katuvista, joille on tuomion jälkeen luvassa hyvä sanoma, jos lopunajan messias etenee tehtävässään kuin on Jumalan suunnitelma.
      Säkki avattiin siis 60 vuorokauden ajaksi ja punainen väri kertoo siitä, että katuvien kadotuksen asemassa olevien pelastus on hyvän sanoman varassa, jota lopunaikana edustaa edeskäypä. (Joh.2:9)


      30.9.2019 alkaa taivaan Jerusalemin tuho, eli miekka kiertää kaupunkia 20 vuorokautta.
      Johanneksen ilmestys 7:3
      Hesekiel 9:4

      30.9.2019 alkaa Ilmestysajanjakso Johanneksen ilmestys 20:7, joka kestää elokuuhun 2020 asti.

      Joel 3
      13 Lähettäkää sirppi, sillä sato on kypsynyt. Tulkaa polkemaan, sillä kuurna on täynnä ja kuurna-altaat pursuvat ylitse; sillä heidän pahuutensa on suuri.
      14 Meluavia joukkoja, meluavia joukkoja ratkaisulaaksossa! Sillä lähellä on Herran päivä ratkaisulaaksossa.
      15 Aurinko ja kuu käyvät mustiksi, ja tähdet kadottavat valonsa.
      16 Herra ärjyy Siionista ja antaa äänensä kuulua Jerusalemista, ja taivaat ja maa järkkyvät; mutta Herra on kansansa suoja, Israelin lasten turva.
      17 Ja te tulette tietämään, että minä olen Herra, teidän Jumalanne, joka asun Siionissa, pyhällä vuorellani. Ja Jerusalem on oleva pyhä, ja vieraat eivät enää kulje sen läpi.
      18 Sinä päivänä vuoret tiukkuvat rypälemehua, ja kukkulat vuotavat maitoa; kaikissa Juudan puronotkoissa virtaa vettä, ja Herran huoneesta juoksee lähde, ja se kastelee Akasialaakson.
      19 Egypti tulee autioksi, ja Edom tulee autioksi erämaaksi väkivallan tähden, jota ne ovat tehneet Juudan lapsille, kun ovat vuodattaneet viatonta verta heidän maassansa.
      20 Mutta Juuda on oleva asuttu iankaikkisesti ja Jerusalem polvesta polveen.
      21 Ja minä julistan heidät puhtaiksi verivelasta, josta en ole heitä puhtaiksi julistanut. Ja Herra on asuva Siionissa.

      Lopunajan päivittyvä aikatauluarvio päivälleen...
      ja siirtyminen uuteen temppeliaikaan löytyy facebookista.
      https://www.facebook.com/groups/2164875823789361/

      • Anonyymi

        Joel 3
        13 Lähettäkää sirppi, sillä sato on kypsynyt. Tulkaa polkemaan, sillä kuurna on täynnä ja kuurna-altaat pursuvat ylitse; sillä heidän pahuutensa on suuri.
        14 Meluavia joukkoja, meluavia joukkoja ratkaisulaaksossa! Sillä lähellä on Herran päivä ratkaisulaaksossa.

        Taitaapi olla vihan viinin polkeminen kyseessä.
        Iran turkki venäjä pian lähtevät israelia vastaan ja kokoontuvat ja tuovat sotavoimansa ja ylivoimansa näytille ratkaisulaakssoon. Ehkä Hamas ja Hesbolla on myös mukana isiskin ehkä?.
        Sellainen aika on hyvin lähellä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Joel 3
        13 Lähettäkää sirppi, sillä sato on kypsynyt. Tulkaa polkemaan, sillä kuurna on täynnä ja kuurna-altaat pursuvat ylitse; sillä heidän pahuutensa on suuri.
        14 Meluavia joukkoja, meluavia joukkoja ratkaisulaaksossa! Sillä lähellä on Herran päivä ratkaisulaaksossa.

        Taitaapi olla vihan viinin polkeminen kyseessä.
        Iran turkki venäjä pian lähtevät israelia vastaan ja kokoontuvat ja tuovat sotavoimansa ja ylivoimansa näytille ratkaisulaakssoon. Ehkä Hamas ja Hesbolla on myös mukana isiskin ehkä?.
        Sellainen aika on hyvin lähellä.

        Raamatussa on kaksi lopunajan jaksoa.

        1.
        Tuomion ylösnousemus on elokuussa 2020.
        Tällöin lakkaa ensimmäinen lopunajan 7 vuoden jaksoista, jossa messias toimii ennusmerkkinä tulevalle 7 vuoden jaksolle.

        2.
        Harmageddonin lopullinen sota kestää 7kk ja lakkaa elokuussa 2027.

        3. Herranpäivä on 1.5.2029

        Tilanneseuranta ja päivittyvä aikatauluarvio löytyy Luomakunnan kaitselmus -facebook ryhmästä.


      • Anonyymi
        autiomarko kirjoitti:

        Raamatussa on kaksi lopunajan jaksoa.

        1.
        Tuomion ylösnousemus on elokuussa 2020.
        Tällöin lakkaa ensimmäinen lopunajan 7 vuoden jaksoista, jossa messias toimii ennusmerkkinä tulevalle 7 vuoden jaksolle.

        2.
        Harmageddonin lopullinen sota kestää 7kk ja lakkaa elokuussa 2027.

        3. Herranpäivä on 1.5.2029

        Tilanneseuranta ja päivittyvä aikatauluarvio löytyy Luomakunnan kaitselmus -facebook ryhmästä.

        Kohta 1.
        Itseasiassa elokuussa 2020 on julistettu Suomen hallituksenkin tuomio.
        Pääministerin pää on panttina, joten sattuisi erittäin hyvin kohdalle.
        Ja lisää Suomen asioista.
        Suomi on arvostettu maa maailmalla.
        Valta vaihtuu ja EU kriittinen PS nousee hallitukseen.
        Tämä jos joku antaa selvän merkin, että EU:sta on saatu tarpeeksi.
        Tuomion aika alkaa todellakin, myös EU saa tuomionsa.
        Puheenjohtajamaana on silloin Saksa ja sitä johtaa todennäköisesti kristillis demokraatit, ellei valta vaihdu.
        Mitä tulee EU:in, EU olisi hyvä ja toimiva ystävyys-liitto Euroopan maiden välillä, mutta sitä se ei ole ollut, sen todistaa jäsenmaissa nopeasti kasvavat EU:a vastustavat puolueet ja erimielisyydet.

        Tästä alkaa myös se aika jolloin profeetat nousevat.
        2020 Venäjälle alkaa paremmat ajat, koska pakotteista siirrytään neuvottelemaan.
        Tämä muuttaisi tilannetta ja rauhan ajat ovat alkamassa.
        Turkki ja iran myös katsovat tapahtumia ja tulevat mukaan neuvotteluihin.
        Neuvottelu ja sopimisten aika on rauhan aikaa, sillä sodat pilaisivat neuvottelut.
        Iranilla pakotteet ja neuvottelumahdollisuus on heillekin parempi vaihtoehto saada pakotteet purettua kuin sota.
        Taustalla kuitenkin aina varaudutaan pahimpaan ja toiminta jatkuu taustalla vara tienä, jos neuvottelut menevät pieleen ja se luo myös neuvotteluihin paineita ja antaa paremman neuvotteluaseman ja oman vaihtoehtonsa.
        Kolme ja puoli vuotta neuvottelut etenevät, kunnes nopeasti neuvottelut loppuvat.
        Tällöin Israelissa on jo profeetta julistanut ja käännyttänyt kansaa, luonnonvoimat ovat olleet mukana, Israelissa saattaa olla jopa palestiinalaisia kääntynyt ja temppelivuoresta tulee israelin aluetta ja kolmannen temppelin rakennus alkaa.
        Israelin profeetta hallitsee alueensa ja sen vihollisten säitä.
        Myös Suomessa ja Euroopassa tapahtuu, sillä Suomen profeetta julistaa ja hallitsee Euroopan, venäjän ja turkin säitä.
        Turkin kuivuus yhdessä Turkin patojen myötä aiheuttaa Eufratin kuivumisen ja tie idän kuninkaalle aukenee.
        Kuivuus koettelee koko maata, hinnat nousevat, nälänhätää ja levottomuuksia.
        Rahan arvo laskee ruoan arvo nousee, ja on aika lähteä liikkeelle.
        Nämä asiat saavat kuninkaat lähtemään liikkeelle, Israelin viholliset ovat raivoissaan israelin käänteistä ja he jättävät neuvottelupöydän ja lähtevät liikkeelle.
        Samoin tapahtuu turkin ja venäjän myötä, koska heillä on sopimukset.
        Venäjä ottaa puolet Suomesta pantiksi, sillä Venäjän on saatava bufferi alue NATOa vastaan, koska USA suojelee Israelia ja Venäjä on osallisena.
        Ratkaisulaakso täyttyy suuresta ja voimakkaasta joukosta, Israel ei pysty eikä voi iskeä, koska vihollisella on ilmatorjuntaa ja ohjusvoimaa ennennäkemätön määrä ja vahva joukko vastassa ohjuksineen ja raketteineen.
        Israel on Jumalan armoilla.
        Selviää myös mistä kuivuus johtuu ja se ei ole ilmastomuutos.
        Profeetat paljastuvat viholliselle tässä ajassa, koska heillä on valta ja he muuttavat vedet juomakelvottomiksi ja aiheuttavat pelkoa vihollisille ja pitävät viholliset kurissa.
        Suomessa Venäjän joukot hämmästyvät ja kunnioittavat heidän julistustaan sillä mukana on ennennäkemätön voima.
        Sana leviää nopeasti ja kun profeetat ovat molemmat samassa paikassa, heidät salamurhataan ja sitä juhlitaan voittona, koska vitsaukset lakkaavat.
        Epätoivo valtaa ihmiset, ja viholliset riemuitsevat ja ovat varmoja voitostaan.
        joku saattaa tässä vaiheessa astua Herran temppeliin todistaakseen, että se on ohi.
        Häpäisee temppelinkin ja uhoaa korkeinta vastaan että korkein on hävinnyt, koska profeetat on surmattu.
        Merkit taivaalla, taivaiden voimat järkkyvät, Herra näyttää valtansa ja voimansa suuruutta. Herra ottaa hallintavallan, joka hänen on.
        Profeetat heräävät henkiin ja nousevat taivaaseen.
        Temppeli täyttyy kirkkaudella ja savulla, häpäisijä tuhoutuu.
        Maanjäristys, taivaalta sataa tulta ja tulikiveä ja tuhoavat vihollisen joukot.
        Sotavoimat ovat tuhottu hetkessä Herran voimalla.
        Kaikki maa ihmettelevät, venäjä vetää joukkonsa pois Suomesta, Suomi saa menetetyt alueensa takaisin kaikki, myös aikaisemmin menetetyt alueet.
        Sillä Herra tuo oikeuden ja tuomiot ja jakaa kansoille oikeat alueensa ja rajansa.
        Herra nuhtelee ja uhittelee vihollisiansa ja suuret joukut kääntyvät Hänen puolelleen.
        Vastustajansa Herra tuomitsee.
        Tuhatvuotinen valtakunta alkaa.

        Menisikö asiat jotenkin näin.


    • Anonyymi

      Mitään tempausta ei vaan viimeinen pasuuna

    • Anonyymi

      Pyhän kirjan sivut eivät kerro syntisäkistä.

      Täydestä sullotusta kukkuraisesta kerrotaan kyllä:
      Jeesus puhui toiselle ihmiselle antamisen siunauksesta; "Antakaa, niin teille annetaan. Täysi mitta, sullottu, ravistettu ja kukkurainen, annetaan teidän syliinne. Millä mitalla te mittaatte, sillä mitataan teille takaisin."

    • Eefa-mitta eli pata, joka lopunajassa kuohuu yli, jolloin synti saavutti taivaan.

      _______________________________________
      Sak. 5:6
      Minä sanoin: "Mikä se sitten on?" Ja hän vastasi: "Tämä on eefa-mitta, joka lähtee liikkeelle". Ja hän sanoi: "Tämän näköisiä ne ovat koko maan päällä";

      Sak. 5:7
      ja katso, lyijykansi kohosi, ja siinä istui eräs nainen eefa-mitan sisällä.

      Sak. 5:8
      Ja hän sanoi: "Tämä on jumalattomuus". Ja hän paiskasi hänet sisälle eefa-mittaan ja paiskasi lyijypainon sen suulle.

      Sak. 5:9
      Ja kun minä nostin silmäni, näin minä, katso, kaksi naista lähtevän liikkeelle, ja niillä oli tuulta siivissään, ja niiden siivet olivat kuin haikaran siivet; ja ne kantoivat eefa-mittaa taivaan ja maan välitse.

      Sak. 5:10
      Niin minä sanoin enkelille, joka puhutteli minua: "Mihin ne kuljettavat eefa-mittaa?"


      _________________________________
      Hes. 11:3
      jotka sanovat: 'Ei ole nyt kohta rakennettava taloja: se on pata, me olemme liha'.

      Hes. 11:7
      Sentähden, näin sanoo Herra, Herra: Surmattunne, jotka te olette heittäneet sen keskelle, ne ovat liha, ja tämä kaupunki on pata, mutta teidät minä sen keskeltä vien pois.

      Hes. 24:3
      Lausu uppiniskaiselle suvulle vertaus ja sano heille: Näin sanoo Herra, Herra: Pane pata liedelle, pane. Kaada myös siihen vettä.

      Hes. 24:6
      Sentähden, näin sanoo Herra, Herra: Voi verivelkojen kaupunkia, pataa, joka on ruostunut ja josta ei lähde sen ruoste! Tyhjennä se kappale kappaleelta: sille ei ole langennut arpaosaa.

      • Anonyymi

        Ensimmäinen valtias oli Nimrod ja valtakuntansa alkuna olivat Baabel Sinearin maassa.
        Ensimmäinen kapina oli Sinearin maassa Baabelin tornin rakentaminen ja myös viimeinen kapina (Sak.5:5-11) Sinearin maahan huoneen rakentaminen eefa-mitassa olevalle naiselle;

        Porttouskonto on antikristillinen uskonto, johon Raamatun mukaan liittyy haureutta, velhoutta, riettauksia, uskovien tappoa, riivaajien ja saastaisten henkien palvontaa, noituutta,hekumaa, epäjumalien kuvia, astrologiaa, vääriä kristuksia ja profeettoja ihmeineen.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ensimmäinen valtias oli Nimrod ja valtakuntansa alkuna olivat Baabel Sinearin maassa.
        Ensimmäinen kapina oli Sinearin maassa Baabelin tornin rakentaminen ja myös viimeinen kapina (Sak.5:5-11) Sinearin maahan huoneen rakentaminen eefa-mitassa olevalle naiselle;

        Porttouskonto on antikristillinen uskonto, johon Raamatun mukaan liittyy haureutta, velhoutta, riettauksia, uskovien tappoa, riivaajien ja saastaisten henkien palvontaa, noituutta,hekumaa, epäjumalien kuvia, astrologiaa, vääriä kristuksia ja profeettoja ihmeineen.

        eefa mitan nainen kuvaa syntiä, joka saa tuomionsa elokuussa 2020 tuomion ylösnousemuksessa.

        Olemme valmistautumassa tähän parhaillaan, osana lopunajan tapahtumia.


      • Anonyymi
        autiomarko kirjoitti:

        eefa mitan nainen kuvaa syntiä, joka saa tuomionsa elokuussa 2020 tuomion ylösnousemuksessa.

        Olemme valmistautumassa tähän parhaillaan, osana lopunajan tapahtumia.

        Jos eefa mitta on tv, ja nainen on portto joka sinne haureuttaan lykkää.
        2020 jälkeen mediankin teot voidaan tutkia, koska propagandaa ja kaikkea haureutta on niin paljon mediassa liikkeellä.

        Näin voisi olla.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Jos eefa mitta on tv, ja nainen on portto joka sinne haureuttaan lykkää.
        2020 jälkeen mediankin teot voidaan tutkia, koska propagandaa ja kaikkea haureutta on niin paljon mediassa liikkeellä.

        Näin voisi olla.

        Eefa mitta on synnin määrä, joka on tullut täyteen ja vaatii lyijypainon että ei kuohuisi yli ennen aikaansa, eli elokuuta 2020 on lyijypaino paikallaan...


    • Anonyymi

      Markolle: Käsittääkseni pakanoiden täyden Jeesukseen uskoontulleiden määrän jälkeen juutalaiset kääntyvät Jeesukseen uskomaan ja Jeesus palaa takaisin.

      Syön kilon suklaata jos nuo mainitsemasi päivämäärät olisivat valideja vaan Jeesukseen uskoontulleiden armonaika jatkuu esim. ensi vuonnakin ja heissä on pelastuvia, ylöstemmattavia tulevia pyhiä!

      CommandoHauis52cm

      • Tutkin asiaa 28.8.2013 kokemani valveilmestyksen sanoman selvittelyn oheen...

        Arvioni mukaan 28.8.2013 avattiin 2 sinetti.

        Jeesus haki marraskuussa 2013 kuoleman odotuksessa olleet vanhurskaat, joista tuli lopunajan Pyhin ylösnousseiden pääjoukko.
        Tämä oli elämän ylösnousemus.

        Kuoleman odotuksestahan Jeesuskin ylösnousi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      149
      2339
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1928
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1730
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1183
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe