Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

kommunismi

cewe cuavara

kyllä kommunismi ja sosialismi tulee vielä maailma ei ole vielä kypsä vielä kohta kapitalismi on tiensä päässä! köyhyys ja kurjuus töttömyys lisääntyy koko ajan! suuret yhtiöt ja pomot keräävät miljardi voittoja ja kusettavat työläisiä!

10

77

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JKOP

      NIIJKLL

      • TOTUUS EI MUUTU

        Kommunismi on tieteen saavutusten perusta. Kapitalistit ovat varastaneet nämä saavutukset sodan ja imperialistisen riiston työkaluiksi.


      • Vasen laita
        TOTUUS EI MUUTU kirjoitti:

        Kommunismi on tieteen saavutusten perusta. Kapitalistit ovat varastaneet nämä saavutukset sodan ja imperialistisen riiston työkaluiksi.

        Tieteellinen perusta voi ollakin, mutta käytännössä se ei toiminut. Työläiset eivät oikeasti kokeneet omistavansa tuotantovälineitä ja he keskittäytyivät juopotteluun, lintsaamiseen ja varasteluun. Koska lisäarvolla piti elää mahtava puoluekoneisto ja ylisuuri armeija ja poliisi sai työläinen itse siitä mitättömän osan verrattuna kapitalismissa elävään työläiseen!

        Saman asian voi kiteyttää vielä tätäkin lyhyemmin: miksi yhteiset työkalut ovat aina kesäterässä, mutta omat tip top kunnossa?


    • Fermantin

      Kyllä ainoa kuseksiija taidat olla Sinä joka kuset omiin nukkavieruihin housuihisi. Kapitalistin menestyessä jää tyhmemmillekin jotain jaettavaa. Kommunismi tarjoaa tietysti absoluuttista köyhyyttä kaikille. Vapautta ei kenellekään.

    • hölmö666

      Kapitalismi tai kommunismi. Mikään systeemi ei tule ikinä toimimaan ihmisen pohjattoman ahneuden takia.

    • Communism=Shit

      Arvoisa cewe cuavara, kommunismi tulee siinä vaiheessa kun sinä itse lakkaat olemasta kapitalisti. Yhtään ihmiskommunistia ei ole tuhansiin vuosiin näkynyt ns sivistysvaltioissa, jotka ovat harjoittaneet maanviljelyä. Marxit ja leninit che guevarat maot hitlerit yms kapitalistisia diktaattoreita alusta loppuun asti.

      Ja ei mene jakeluun. Teatteri on mieluisaa nieltävää ahneille kapitalisti-kommunisteille kyllä se 'punainen jeesus' vielä nousee ja tulee ja pelastaa... ja osoittaa kiväärin piipulla juuri sinua, kommunisti, päähän...

      En oikeastaan kykene ymmärtämään punauskovaiskommunistin typeryyttä, joka ilmenee aivan samanlaisena hulluutena kuin jumaluskoistenkin mielipuolinen höyryäminen.

      'Kommunismi' on kokoaja olemassa jokapaikassa, mutta typerykset eivät halut eivät itse halua olla 'kommunisteja' vaan haluavat pysyä kapitalisteina vaikka samalla kuvittelevat olevansa 'kommunisteja'.

      Itse asiassa kaikki ihmiset ovat kommunisteja, mutta jostain syystä kukaan ei silti halua elää toimivassa kommunismissa vaan kapitalismissa tai verisemmässä punakapitalismissa jota kuvitellaan kommunismiksi.

      Eikä mennyt edelleenkään jakeluun vai mitä...

      Tai olet kunnon trolli...

      Koko kommunismin nykyisen käsityksen vois työntää paskatunkiolle mätänemään, se on itse asiassa täydellisesti mädäntynyt paska. Ei mitään hyvää voi nimetä diktatuurin nimellä ja sitähän kommunismi on leimallisesti ollut.

      • Ylevä kommunisti

        Kommunismi on eettinen ja tieteellinen filosofia ja menetelmä. Siksi sen arvostelijat voivat tukeutua vain alapäätason solvauksia syytävään vihakirjoitteluun. MOT


      • Just niin
        Ylevä kommunisti kirjoitti:

        Kommunismi on eettinen ja tieteellinen filosofia ja menetelmä. Siksi sen arvostelijat voivat tukeutua vain alapäätason solvauksia syytävään vihakirjoitteluun. MOT

        KÄYTÄNTÖ: Kapitalismissa työnantaja toki ’riistää’ pienen osan lisäarvoa itselleen (=voitto), mutta AY-liikkeen ansiosta työläinen saa korvausta työstään ja lisäarvosta huomattavasti enemmän kuin mitä käytännön sovellutuksissa Kiinassa tai Neuvostoliitossa sai. Mistä tämä johtuu? Em. maissa sama työläinen joutui kustantamaan kommunistisen yläluokan eli puoluekoneiston. Lisäkuormitusta tuli ylisuuresta poliisista, armeijasta ja rajavartiolaitoksesta. Niinpä todellisuudessa se sosialistisen maan työläinen ei itse kokenut omistavansa tuotantolaitoksia eikä häntä tuottavuus kiinnostanut. Varastaminen ja lintsaaminen oli yleistä ja työn tuottavuus heikko.

        IHMISOIKEUDET: Kapitalistisessa maassa yleisesti työläinen saa määräajoin vapaasti äänestää. Hänellä on lehdistön vapaus ja ilmaisuvapaus. Myös mielenosoituksia voi pitää. Edelleen hänellä on vapaus matkustella ja poistua maasta.

        Sosialistisessa maassa kaikki edellä mainittu puuttuu. Toisin sanoen ei ole ilmaisuvapautta eikä mielipidevapautta. Matkustelua ulkomaille ja jopa kotimaassa rajoitetaan. Palkkataso on peräti kehno ja elintaso matala. Yleensä maissa vallitsee proletariaatin diktatuuri, jolloin vaalit ovat vain näennäisiä. Kommunistinen yläluokka täydentää itse itseään eikä valinnat kaipaa äänestyksiä. Yleensä valtaapitävä poliittinen eliitti haluaa pönkittää valtaansa ja tässä sitä auttaa sisäinen poliisi, joka tarkkailee väestöä. Keinona on vakoilu ja urkinta. Äänekkäät vastahankaan olijat toimitetaan vankileireille.


    • Vasen laita

      Kapitalismi voi toki joskus tulla tiensä päähän, mutta kommunismi ja sosialismi tuli siihen jo ajat sitten! Ei niihin usko enää kuin reliikit ja hörhöt!

    • Communism=Shit

      @Ylevä kommunisti

      Alapää tasosta puhuminen yhdessä mädäntyneen haisevan kommunismin ruumiin kanssa on törkeää alapään pilkkaa. Kannattaa tutustua tarkemmin siihen suureen iloon, jota alapää tuottaa, kuin keskittyä mädäntyneen, haisevan, mielipuolisen ja kuolleen järjestelmän ylösnousemuksen odotteluun. Se jos mikä on oikeaa oman ruumiin pilkkaa. Ikään kuin haluaisi samanlaiseen mätänevään tilaan.

      Kommunisti ei usko, että on itsekin kapitalisti, vaan onnessaan suunnittelee pääsevänsä pätemään johonkin kommunistisen hierarkian virkaan jossa sitten pääsisi jakamaan ylempää tietoutta alemmille ja jos alempi ei tottele nappi otsaan vaan perinteiseen komukkatyyliin.

      Kommunisti on kapitalismin karmein muoto eikä se siitä koskaan muuksi muutu.
      Kommunismi on mekaaninen epäinhimillinen hirviö joka murskaa kaiken eikä saa mitään aikaan muuta kuin täydellisen tuhon.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2174
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2003
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1622
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1450
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      75
      1420
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1337
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1314
    8. 50
      1205
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe