Selviytyjät Suomi

Katsoako vai ei

Valittajia on kyllä suomalaiset. Jo neljäntenä päivänä ne itki nälkää ja sitä kuinka rankkaa on! Viidakko on täynnä ruokaa, kukaan ei vaan mene sitä etsimään. rannat on täynnä rapuja, kun ne akat sai yhden niin se riitti ja sit taas valitettiin. Sit heti ensimmmäisinä päivinä joku valitti kun oli satanut yöllä ja heräsi märkänä niin sanoi että kun ei tiedä mihin joutuu. Hei haloo! Jokainen tietää että tropiikissa voipi vähän sataa ja silloin voi kastua jos ei ole osannut tehdä kunnon suojaa.
Kaikki pitäis olla valmiina. Mitäs lähtivät sinne "elämänsä seikkailuun"!

11

1049

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Katsoako vai ei

      Olikin oma osastonsa selviytymissarjoille, enpä huomannut heti eli siirrän mielipiteeni sinne.

    • oisiko vientiä?

      mielipiteitä,please? Eli uus tosi-tv ohjelma.eräänlainen uusio karpo kysyy,paneutuu, yllättäen vaikeisiin ajankohtaisii asioihin.(työttömyys,syrjäytyminen ,rikollisuus,päihteet Ym) aiheita olis riittämiin! Ja ohjelman "karpona" olis esim ex-elinkautis vanki joka ei kuvia kumartele ja uskaltaa puuttua vaikeimpiinkin asioihin! Ja ennakko uutisoinnin jälkeen ,mielenkiintoista seurata reaktioita "poliitikkojen ,urheilijoitten ,ym yhteiskunnan eri ammattiryhmiltä) joita "uus karpo yllättäen kuulustelee jonkin mielenkiintoisen asian suhteen,ja todennäköisesti kuulustellun ilmeitä ja vastauksia saisi kansa hymyillen seurata! joten löytyisikö sopivaa "vankia" ja tuotantotiimia,miettimään,millä ehdoilla projekti voisi edetä,ja mahdollisesti jopa saada hyvät katsojaluvut! kannanottoja ihmiset asian tiimoilta !

    • Katsoako vai ei

      Olisi varmaan menestys mutta tämän ketjun jatkona ei liene saa paljon lukijoita tuo sinun ehdotus. Laitapa se oman otsikon alle niin tulee kannanottoja!

    • Titties

      Nooralla on upeet tissit!

      • jani voittoon

        Jos tykkää silikoonista. Kamalat tatuoidut kulmat sillä on. Mutta ihan mukavan oloinen nainen silti. Harmi, että putosi. No seuraavaksi putoaa toivottavasti Janne.


    • en selviytynyt

      Ihan pska sarja

    • Junglegogo

      Hauskaa tätä on katsoa. Hauskin oli Janne, ennen odotettua putoamistaan. Todellinen taktikko, heh heh. Kaikki, siis aivan kaikki, Jannen visiot meni täysin pieleen. Silti yritystä riitti, siitä hatunnosto.

    • benson4

      Vedättääköhän Selviytyjien tuotantotiimi katsojia oikein kunnolla, vai ovatko vaan oikeasti niin huolimattomia, että paljastivat neljä viimeistä kilpailijaa jo ensimmäisessä jaksossa?

      Kilpailijoiden uidessa laivalta saaren rantaan leikattiin väliin myös lyhyitä pätkiä tulevista vaiheista. Viimeisessä pätkässä oli jäljellä neljä ihan tunnistettavissa olevaa kilpailijaa joiden kesken oli meneillään kilpailu, jota ei sarjassa ole vielä nähty. Nyt jäljellä on kuusi kilpailijaa ja ensi jaksossa (edellisen jakson previkkaspoilerin mukaan) putoaa kaksi. Tämän lisäksi Katsomon extravideoissa oli uusi pätkä, jossa Heini puhuu leirin ruuanlaittoon liittyvistä asioista. Muun ohessa Heini puhuu kyseisen päivän aamiaisesta, jolla mukana olleiksi hän mainitsee itsensä lisäksi nimeltä vain kolme kilpailijaa - nimeten siinä juuri sen nelikon, joka näkyi jo ensimmäisessä jaksossa.

    • ajellut

      Täyttä huijausta, miehillä parta kasvaa, mutta naisilla karvattomat kainalot 35 päivän jälkeen.

      • kjkjkjkj

        35 päivää on melko lyhyt aika, ei siinä kainalokarvat kauheasti kyllä ehdi kasvaa. Itse joudun ajamaan naamaa joka ikinen päivä, mutta kainalokarvat kasvaa ihan törkeän hitaasti. Naisilla lienee vielä hitaammin?

        Ja niille jotka huutelevat, että viidakko on täynnä ruokaa. Kilpailijat ei pääse syvälle viidakkoon, sillä heille on annettu titty alue, jossa saavat hengailla.


    • YxxPoizzu

      Heini olis ansainnu voiton. Näytti että maasta se pienikin ponnistaa.. Henkisesti vahvin. Harmi että kuuluu seksuaaliseen vähemmistöryhmään.
      On niin syötävän hyvän näkönen tyttö.. nam..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      201
      4783
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      279
      2912
    3. 134
      1747
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      211
      1480
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1421
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1186
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1154
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1119
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1087
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1081
    Aihe