Yli 50 000 erosi kirkosta Ruotsissa

http://www.hs.fi/msn/ulkomaat/Yli 50 000 erosi kirkosta Ruotsissa/a1362452132295

Kyllä Ruotsissa on Suomea kehittyneempi väestö, joka ei halua olla enää nykyisin kirkon jäsen vaan erota siitä jäsenyydestä. Harvat tuosta yli 50000 kirkon entisestä väestä tuskin ovat niin kuin meillä oletettaisi jotakin kiihkokristittyjä, jotka eivät suvaitse homoseksuaaleja tai ylipäätänsä kirkon jäseniä, jotka eivät suvaitse homoavioliittoja. Miellän tuon ainoastaan sellaiseksi, jossa ihminen on ainoastaan sivistynyt ajattelemaan oman järkensä mukaisesti asioita, johon liittyy:
"Jonas Bromander evankelisluterilaisesta kirkosta pitää kehitystä odotettuna. Hän arvioi, että eroja tulee olemaan jatkossakin noin 50 000 vuodessa."

Ihmisviha on monesti kristityille kuuluva ajatusmaailma, joka on hyvin ristiriitaista heidän ns. "lähimmäisen rakkauden" kanssa!! Kristitty ei lopulta rakasta ketään vaan halvekuu ihmisistä itsestä lähteneitä mietintöjä ja pohdintoja, joita ei kristityiden mielestä ihmisillä saisi olla. Ainoat asioat joihin mietinnät ja pohdinnat tulisi ihminen perustaa on Raamattu. Kristityiden mielestä minun ateistinakin pitäisi korostaa Raamatun tärkeyttä ihmisen elämässä, jota en todellakaan kykene tärkeänä pitämään ja varsin monesta kristitystä olisi oikeata saada muslimikin käännytetyksi kristityksi!?!? Etteköhän te juuri vihaa ihmistä sellaisena kuin hän on...siitä johtuu teidän tilitykset homoseksuaalien eheytyksestä ja kaikesta siitä miksi ette voi hyväksyä ihmistä sellainen kuin he on!! En hyväksy mitä pahaa homoseksuaali on teille tehnyt tai abortin tehnyt äiti, koska kumminkaan ne ei vaikuta teidän omaan elämäänne millaisena te sen näette ja koette!!!

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Niinhän se on että kristittyjen "lähimmäisen rakkaus" perustuu käytännössä heidän omiin toiveisiinsa, joka osoittautuu käytännössä vihana lähimmäistä kohtaan.

      "En luota niihin ihmisiin, jotka niin varmasti tietävät, mitä Jumala heidän tahtoo tekevän, sillä olen huomannut sen aina yhtyvän heidän omiin toiveisiinsa."
      - Susan B. Anthony

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Susan_B._Anthony

    • Hooiiohoi

      Ruotissa rippikoulun käy enää alle 40 prosenttia ikäluokasta. Kyllä Suomessakin jonkin ajan kuluttua syntyy varhaisnuorten keskuudessa uusi aalto, jossa tämä kirkon syömähammas ja menestystuote lässähtää.

    • joo joo joo

      Sitä se liberaalius teettää.

      • well well well

        Se onkin mielenkiintoista, että nyt 10-12 vuoden aikana on yhtäkkiä tapahtunut suurempi muutos siinä miten uskotaan kirkon opetuksiin Suomessa. Tulee lähinnä mieleen, että täytyy nopeuttaa tapahtumia siihen hetkeen, jossa "löytäneekö hän uskoa maan päältä" toteutuu. Muutenhan ei tätä näytelmää saada loppumaan.

        Toki arvelen ehtiväni alta pois ennen loppunäytöstä. Eniten huolettaa se, että ihmiset alkavat sitten kääntyä kaikenlaisen huuhaan puoleen lopulta, koska kokemuksellisuus voittaa alaa ja pian joka nurkalla saamme "nauttia" hurmoshenkisestä toiminnasta ja kaiken maailman omituisista uskonlahkoista.

        Sen lisäksi kristittyjen itsensä keskuudessa alkaa esiintymään leikkiä henkivaltojen kanssa ja tietäähän sen, mikä soppa siitä nousee, koska niistä ei ole mitään kokemusta järkiperäisessä maailmankatsomuksessa eläneellä ihmisellä, joka luulee niitä kaikessa sinisilmäisyydessään vaarattomiksi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      300
      3315
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      235
      1798
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      91
      1335
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1283
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      79
      1183
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1178
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      53
      1113
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      994
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      926
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      874
    Aihe