Finaalispekulaatiota: Blues - JYP

Visionääri 2.0

Taas on makeat vuorokaudet edessä, on finaalien aika! Vastakkain on kaksi hyvin erilaista joukkuetta:

JYP:
Luotettava maalivahti
Pari hyvää pakkia ja litania itsensäylittäjiä
Joukkuehenki, mikä näkyy utsjoelle asti
urheilukaupunkina Jyväskylä varmasti omiensa takana loppuun saakka

-joukkueen hehkutus jopa osin naiivia, mutta toki piristävä poikkeus
-kestääkö rivipelaajien korvienväli? Suurin osa pelaajista on kerännyt kokemusta karsintasarjojen puolelta.

Blues:
nippu taitavia yksilöitä ja monta kokenutta peluria rosterissa
kokemusta voittamistesta, kulttuuria on!
maalivahtipeli parantunut kauden edetessä
viisikkopeli kehittynyt kauden edetessä

-malttaako pelata koko kentällisen voimin?
-hyvät yksilöt kuskailevat väliin liiaksi, vie tehot viimeistelystä


Oma veikkaus: Blues vie sarjan pelein 3-1 ja Aurora Borealis viettää kesän Espoossa.

41

440

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • naiskiekko fani

      Ensinnäkin finaalissa pelaavat tänä vuonna kaksi selkeästi parasta ryhmää.
      Jos mestaruus ratkaistaisiin pelkästään henkilökohtaisten taitojen perusteella, niin Blues olisi ylivoimainen, sillä heillä riittää taitavia pelaajia kolmeen kenttään, mutta Jyp pelaa huomattavasti paremmin joukkueena ja tämän takia onkin mielenkiintoista nähdä voittaako materiaali vai viekö kannun se joka osaa pelata joukkueena paremmin?
      Maalivahtipeli on finaaleissa tietenkin isossa roolissa ja siinä sarjan perusteella Jyp Räisäsen johdolla on selkeästi edellä, mutta kestääkö Räisäsellä pää vai viekö viilipytty Bella voiton? Puolustajissa Jypiltä löytyy koko sarjan paras pelaaja, mutta kokonaisuutena Bluesilta löytyy parempi puolustus. Tosin Hiirikosken minuutit tulevat olemaan aika kovat ja se tasoittaa kummasti puolustuspeliä.
      Hyökkäyspäässä ero lienee isoin ja se menee selkeästi Bluesille. Joukkueena pelaaminen ja varmaan myös into pelata ensimmäistä kertaa finaalissa taas puhuu Jypin puolesta. Toivottavasti nähdään hyvät finaalit ja mestaruus ratkeaisi vasta viidennessä pelissä. Onnea tasapuolisesti niin Kaitsun kuin Väärälänkin joukoille.

    • verushka1

      Ihan mahtavaa.Selkeästi parhaat joukkueet myös kalkkiviivalla.Tahtotila tulee ratkaisemaan paljon ja toivotaan että kaikki pelaajat pysyvät terveinä, kun kaikenlaisia tauteja taas kulkee. Siniset on minun suosikkini, mutta helpolla ei mestaruus selviä, taisteltava on :)

    • kukkula1

      Hyviä pohdintoja.

      Itse uskon sarjasta tulevan erittäin tasaisen, joka ratkeaa pitkälti siihen pystyykö Räisänen kannattelemaan joukkuettaan Bluesin vyöryä vastaan. Portnoj on parantanut vuoden vaihteen jälkeen selkeästi ja kyllä JYP saa tehdä myöskin kovan duunin jokaisen maalin eteen.

      SM -sarjan paras pelaaja, Hiirikoski tulee pelaamaan varmaan 40-45min/ottelu ja hänen ollessaan "mehulla" Bluesin kannattaa aina lyödä paine muihin puolustajiin. -Taso tippuu niin paljon. Jeba vaan pystyy pelaamaan samalla tasollaan vaikka koko matsin.

      Hyökkäyspelissä Bluesilaiset ovat edellä, mutta viitsiikö kaikki pelata joukkueelle, vai meneekö kuskaamiseksi. Räisästä ei kyllä millään kaukovedoilla yllätetä. Toisaalta jos Jyp keskittyy vaan pelaamaan Bluesin ykköskentän pois, löytyy kahdesta muusta kentästä myös ratkaisuvoimaa.

      Kantaako Jypin yliampuva joukkuehenki päätyyn asti, nähdään lähiaikoina. Voi hyvinkin olla että kantaa :)

      Todella mielenkiintoisia pelejä tulossa, tuskin tulee sarja menemään poikki kolmessa matsissa. Jyppi lähtee tosin ennakkosuosikkana tähän ainakin minun silmissäni koska voitti runkkarimatsit 3-1.

    • lätkäfani

      Huomenna sitten aloitellaan huipennus. Tuskin kenelläkään on vastaansanomista, että kaksi tämän kauden parasta joukkuetta kohtaa finaaleissa.

      Itse uskon homman ratkeavan akselilla Bluesin yksilöt vs. Jypin joukkuehenki. Jos Blues saa viisikkopelin kuntoon, en usko Jypistä olevan heille pysäyttäjää. Niin vahvoja hyökkääjiä heillä on (Välimäki, Rajahuhta, Tapani, Nuutinen yms...).

      Huomista odotellessa! :)

      • lallukka12

        On se kiva kun jotkut voi tulla suoraan pleijareihin, ei tarvitse tylsiä alkusarjan matseja pelailla......


    • kilpaurheilufani

      Naisten sm-finaalit on kilpaurheilua ja silloin parhaat pelaa.

      • Rinkula33

        Ku on tarpeeksi hyvä! On se kamalaa toi kateus! Hienoa ku löytyy lahjakkuuksia


      • niiskuneiti5

        Valitettavsti tuo kommentti kelpaa osioon harrate sarjoissa parhaat pelaa, kilpakiekossa jos on valmentajalla munaa niin joukkue jka harjoittelee kauden yhdessä pelaa kauden loppuun asti. Jos Tapanista olisi "parhaat" pelaa pelaajaksi pitäisi hänen dominoida kentällä mielin määrin näin ei valitetavasti ole, toinen valitettava asia on että Bluesikärki kaiketi treenaa mutta ero Tapaniin on samalla tasolla. nneksi Räty pelastaa mainetta tulevissa kisoissa sama kuka seisoo edessä.


    • I love my Blues

      Ei Jyp family tänään pärjännyt, vaikka kolmannessa erässä vaihdettiin päätyjä, koska kaukalo ei ollut tasavertainen Jyp familyn kannalta.... Katsomossa saatiin ainakin hyvät naurut!

    • nolooo

      Taitaa Jyppi kaatua niihin niitten rakastelu ja rakastellaan juttuihin ;D

    • Visionääri 2.0

      Blues vei ja JYP vikisi ensimmäisessä finaalissa. Taitavammat kiekolliset ratkaisut selättivät tällä kertaa yltiöinnokkaan vieraan. Ei ollut Keski-Suomen ylpeydestä haastajaksi eilen enkä usko, että huomennakaan. Itse veikkasin mielessäni 5-0 tulosta Bluesille ekasta pelistä, mutta ihan siihen ei päästy.

      JYP saa miettiä uusia lääkkeitä, että kiekko pysyisi omalla pelaajalla hyökkäysalueella yhtä syöttöä pidemmälle.

      Kummallista touhua muuten jääkiekkoliitolta, että joukkueet laitetaan pelaamaan finaaleja parikin kertaa keskellä viikkoa ja viikonloppuna pelataan vain yksi peli. On siinä pelurit kovilla.

      • niiskuneiti5

        MM-leiri 1 alkaa torstaina. Sunnuntaina tärkeä valmistautumis peli poikia vastaan Vierulla! Pronssi peliin lauantaiksi liitto kyyditsee ilvesksen ja Kärppien pelaajat Vierulta peliin ja takaisin. Yli pulolet kisapelaajista pelaavat joko SM-finaali pelejä tai ovat vielä jenkeissä. Vierulla MM-leirin pelaajat koostuvat yllätys yllätys Orifamen pelaajista. Rahaa on niin mikä ettei ilmainen seurajoukkueen leiri valmentajineen!
        Liiotlla ei oo hannska kädessä vai liekö hanskoja koskaan ollutkaan.


      • Visionääri 2.0
        niiskuneiti5 kirjoitti:

        MM-leiri 1 alkaa torstaina. Sunnuntaina tärkeä valmistautumis peli poikia vastaan Vierulla! Pronssi peliin lauantaiksi liitto kyyditsee ilvesksen ja Kärppien pelaajat Vierulta peliin ja takaisin. Yli pulolet kisapelaajista pelaavat joko SM-finaali pelejä tai ovat vielä jenkeissä. Vierulla MM-leirin pelaajat koostuvat yllätys yllätys Orifamen pelaajista. Rahaa on niin mikä ettei ilmainen seurajoukkueen leiri valmentajineen!
        Liiotlla ei oo hannska kädessä vai liekö hanskoja koskaan ollutkaan.

        Ja tämä liittyy tähän keskusteluun miten?


      • niiskuneiti5
        Visionääri 2.0 kirjoitti:

        Ja tämä liittyy tähän keskusteluun miten?

        Suurin osa kisoihin menijöistä ei ole MM-leirllä vaan pelaavat finaaleja ei miksi järjestää kaksi SUURTA tapahtumaa yhtaikaa?


    • C'mon Blues

      Katsomoon asti ihmetystä herätti tuon Jypin kolmannen erän puoltenvaihto -pelleilyn lisäksi valmentajien ja pelaajien jatkuva huutelu vastustajille. -Kuului aivan selkeästi ainakin "kahvion päätyyn".

      Tuntuu että joko luotto omaan hommaan on niin kova että on aikaa ja energiaa huudella vastustajille, tai sitten tämä on vaan osa tätä JYP Family

      • millie2

        Facebookissa oleva huomisesta ottelusta tehty tapahtumakutsu on myös taattua JYP Family -tavaraa:

        "2. FINAALIOTTELU: JYP Naiset


    • Siniset rules

      Tänään sitten jatketaan Game 2:n muodossa. Ensimmäisen pelissä Jyp Familylla ei ollut käytännössä mitään jakoa, eikä myöskään tämä maasta taivaaseen hehkutettu (tosin Jypin itse kirjottamissaan jutuissa) Meeri Räisänen ollut mikään kummoinen, vaikka hyviä koppeja ottikin.

      Jos Jypin energia menee tänään taas vastustajille/ tuomareille huuteluun, ei Bluesilla pitäisi tässäkään pelissä olla mitään hätää.

      Saa nähdä "Kestääkö perheen pää" tänään Jyväskylässä, Espoossa se ei kestänyt....

    • Visionääri 2.0

      Nyt näytti JYPin kantti kestävän. Kertokaapa paikallaolijat tapahtumista, tulospalvelun kautta jää todellisuus pikkaisen vajaaksi.

      Oma veikkaus, otteluvoitot Bluesille 3-1 on vielä voimassa. Finaalikiekko ansaitsee jännät pelit, hyvä näin.

    • ottelun seurannut

      jyp hallitsi eka erää, blues nosti tasoaan kakkoserään ja kolmos erä oli tiukkaa ja blues sai pari helppoa maalia. jatkoerässä jyppi oli hiukan väsyneemmän näkönen mutta sai hyviä maalipaikkoja ja oli toki bluesillakin paikat. rankkareissa bluesilta puuttui yritys kokonaan ja räisäsellä oli helppo työ. hieno ottelu kaiken kaikkiaan!

    • naiskiekko jyrää

      Jep, tällaisia näiden pelien påitääkin olla, vastassa kaksi maan parasta joukkuetta tällä hetkellä!!
      Lopetetaan se toisten mollaaminen ja nautitaan näistä peleistä, toivottavasti menee viidenteen peliin ja jännitys jatkuu..

      • ninni818

        Vaikka eilen v*tutti kuin pientä oravaa, niin taistelu jatkuu. Jotenkin haluasi näihin peleihin muunlaisen, kuin RL -ratkaisun. Pelattaisiin vaikka aamuyöhön asti sitten jatkoeriä..

        Samaa mieltä "naiskiekko jyrää" kanssa, keskitytään omien kannustamiseen ja lopetetaan kaverin dissaaminen. -Toki Jyppi on omalla toiminnallaan aiheuttanut nuo inho -reaktiot niin laajalti.. Mutta ainakin täällä kannustetaan Bluesia hullunlailla, eikä keskitytä vastustajiin.

        Toivottavasti huomenna saadaan huikea peli ja toivottavasti tuomarit myös heräävät pikkuhiljaa tähän touhuun..... Siitä tuskin voi olla ihan varma. Hauska oli eilen huomata, kun molemmat joukkueet kävivät aika kierroksilla tuomareihin. Noh, eiköhän samat naamat kuitenkin saa jatkaa, -jälleen kerran.

        Tuskin kukaan pystyy ennustamaan huomisesta pelistä vielä mitään, paljon riippuu kiinnostaako Bluesia alkaa pelaamaan heti alusta lähtien. Jyp on kyllä ollut pelottavan hyvä, niinkuin eilen nähtiin.

        Summa summarum: Jyp oli eilen parempi ja ansaitsi voiton, saa nähä miten käy huomenna :)


    • syrjäpentti

      Täsmentäisikö että millä toiminnallaan JYP on nuo inhoreaktiot aiheuttanut? Minä en ole nähnyt mitään muuta kuin että heillä on hyvä tsemppi päällä, onnistumisia tulee ja että he ovat antaneet tämän näkyä omalla fasesivullaan? ei kovin negatiivisia asioita, pikemminkin sellaisia mistä kannattaisi muidenkin ottaa oppia.

      Olen tulkinnut näiden JYPlle katkerien puheista että syynä on puhdas kateus menestykselle ja sille että siellä on hyvä joukkuehenki. Siis puhdas suomalaisnaisten perinteinen keskinäinen kateus.

      Kyse näyttää olevan puhtaasta kateudesta siitä että joillakuilla menee hyvin eivätkä idiootit ymmärrä pitää tyytyväisyyttään ja iloaan piilossa? oletteko te tosissanne?

      Aika härskiä väittää ilman perusteluja että jyppi olisi sen jotenkin omalla toiminnallaa "aiheuttanut".

      Jos näin on, niin nyt heti niitä perusteluja peliin. En usko että yhtään tolkullista päivänvaloa kestävää perustelua tulee, koska syyt tuollaisille puheille ovat oikeasti niin noloja, että jopa naiset ymmärtävät olla niistä hiljaa.

      Syynä näihin vihapuheisiin ei sen perusteella mitä on nähtävissä, ole siis mikään mitä jyppiläiset olisivat itseasiassa tehneet väärin tai tuomittavasti tai edes vähän jotain sellaista.

    • laji nousuun

      oon ymmärtäny että inhoreaktiot tulee siitä että jyp keskittyy muita kärkijoukkueita vahvemmin huutelemaan ja haukkumaan vastustajia ja naureskelemaan vastustajien epäonnistumisille. joku tästä mainitsikin että oli kuullut ekassa finaalissa ihan katsomoon asti. ainahan peleissä jotakin sanomista tulee puolin ja toisin, mutta jyp on ilmeisesti vienyt tämän mollaamisen uudelle tasolle. tämän on pakko olla syy, muuten en minäkään ymmärrä mistä noin laajat inhoreaktiot olisivat tulleet, en usko että pelkkä jypin ilo näitä olisi aiheuttanut. sääli, naiskiekossa ei kyllä olisi varaa muuhun kun hyvään yhteishenkeen sm-joukkueiden kesken että saisivat joskus edes lajin kehittymään.

      • niiskuneiti5

        Jyp pelaajat huutelevat penkiltä jokaiselle vastustajalle joka vierestä menee, aika kelvotontakin tekstiiä tulee ei kaikki mutta muutama härski on , luulisi kapteenin, valkun tai tuomareiden puuttuvan tähän epäurheilijamaiseen käyttäytymiseen, sieltä se "viha" tulee


    • Oho juu

      Tulihan niitä perusteluja

    • naiskiekkojyrää

      No nii.. Nää HÄRSKIT on sit voiton päässä mestaruudesta.....
      Kyllä kaukalossa tänää oli sitä härskiyttä bluesin puolelta, tais hiukka kupoliki himmetä osalla ns. huippuja...

      • niiskuneiti5

        niinhän niil huonokuntosil käy ja suuri tähti Tapani ei edes osallistunut piti TAAS tärkeämpänä ringeten välieriä, kuinka kauan jääkiekkojoukkueiden valkut hyväksyy tämän elvistelyn , ei le tyttö näyttänyt sellaisia palaajan merkkejä et voi tulla milloin haluaa, ja tais siel Jansonin kiusauksen jäätävä mv suosikkikin pettää jälleen


      • niiskuneti5
        niiskuneiti5 kirjoitti:

        niinhän niil huonokuntosil käy ja suuri tähti Tapani ei edes osallistunut piti TAAS tärkeämpänä ringeten välieriä, kuinka kauan jääkiekkojoukkueiden valkut hyväksyy tämän elvistelyn , ei le tyttö näyttänyt sellaisia palaajan merkkejä et voi tulla milloin haluaa, ja tais siel Jansonin kiusauksen jäätävä mv suosikkikin pettää jälleen

        OISKO BLUESIN PAKKA SEKAISIN
        Summa summary Kärppien(4) ja Ilveksen (2) pelaajaa kuljetettiin MM-leir 1:ltä pronssipeliin 2 taksilla , taksit odottivat kun pelipäättyi ja takaisin Vierulle, ei saanut pronssipelin takia jäädä pois leiriltä!!! Liitolla rahat vähissä. Toisaalla Bluesissa ja tänä kautena jo peräti 6 ottelun määrän saavuttanut Tapani, ei kiinnostanut leirit , ei 3 finaali mutta ringette kylläkin, mitäpä tuosta takataskussa menolippu MM-kisoihin!!!Pieniniemi jos luet tämän voisitko vastata missä tuulee? Ei tuo ainakaan joukkue henkeä kohota!!


      • minä
        niiskuneti5 kirjoitti:

        OISKO BLUESIN PAKKA SEKAISIN
        Summa summary Kärppien(4) ja Ilveksen (2) pelaajaa kuljetettiin MM-leir 1:ltä pronssipeliin 2 taksilla , taksit odottivat kun pelipäättyi ja takaisin Vierulle, ei saanut pronssipelin takia jäädä pois leiriltä!!! Liitolla rahat vähissä. Toisaalla Bluesissa ja tänä kautena jo peräti 6 ottelun määrän saavuttanut Tapani, ei kiinnostanut leirit , ei 3 finaali mutta ringette kylläkin, mitäpä tuosta takataskussa menolippu MM-kisoihin!!!Pieniniemi jos luet tämän voisitko vastata missä tuulee? Ei tuo ainakaan joukkue henkeä kohota!!

        pitikö tähänkin ketjuun ton niiskuneidin tunkea tätä tapani jauhamista. jatketaan nyt alkuperäsellä aiheella ja pohditaan VAIN noita finaalijuttuja, ei siis mitään tapania tai liiton rahoja...


    • 5 finaali

      Päästäänkö huomenna Jyväskylässä nostelemaan kannua, vai vieläkö materiaaliltaan parempi Blues siirtää ratkaisun Espooseen? Veikkaan että ratkaisu siirtyy torstaille, koska en jaksa uskoa ettei Hiirikoskella jo ainakin hiukan painaisi peliminuutit jaloissa sekä varmaan ainakin niillä kokemattomimilla pelaajilla rupeaa herkästi ajatus karkailemaan mestaruus saunan puolelle. Toivottavasti Kaitsun joukot ovat iskussa huomenna ja nähdään vielä yksi peli Espoossa.

    • Visionääri 2.0

      Samoilla linjoilla. Vaikka oma veikkaus jo meni metsikköön, niin silti uskon Bluesin vielä siirtävän ratkaisun torstaille. Se vaatii vaan sen tarkkuuden heti alusta lähtien, mikä lauantaina jäi Matinkylässä puuttumaan. JYPin hurmio pitää nollata alkuunsa, sen verran kova oli lauantaina heidän meininki.

      Tapanin herjaajat voisi pikkasen pistää jäitä hattuun. Tyttö on nuori, antaa hänen pelata vielä sitä mitä haluaa, valinnan aika tulee vielä. Toivottavasti se on jääkiekko! Ei ainakaan aiheuteta yhtään syytä lajin lopettamiselle esim. ampumalla häntä täällä jalkaan ja nälvimällä täällä turhaan. Kateus haisee utsjoelle saakka eräistä kommenteista.

      Vaikka tämä pelaaja pelaisi vain pari peliä kaudessa, niin hänen apunsa on mieletön. Tilanne ei tietenkään ole toivottava, mutta sen kanssa on nyt elettävä. Kiekolliseen peliin tulee heti juonikkuutta ja toimivia ratkaisuja, kun Tapani tulee kuvioon mukaan. Ekassa finaalissa oli todella kovassa huudossa koko kenttä hänen johdollaan ja tekivät hienoja ja tärkeitä maaleja. Kun Tapani on paikalla, on se Bluesin paras ketju. Ykkösketju ei valitettavasti ole pelannut kovin toimivasti vielä yhteen tehojen muodossa, tämänkin tulee korjaantua huomenna, jos jatkoon mieli tekee.

      • Ohi meni

        Nuori tyttö on 21-vuotta Ruotsin kisajoukkueen keski-ikä on 22! Herää Utsjoen tyttö.


    • anskuliina66

      Joskus yksikin maali pelastaa :)

    • miten käy?

      Aijai, ei meinaa millään malttaa huomiseen. Tulee huikea trilleri, legendaarinen "Game 7",- tai tässä tapauksessa "Game 5". Pomppu sinne, pomppu tänne, matsissa voi käydä ihan miten tahansa.

      Aika paljon ratkeaa siinä, jaksaako Hiirikoski pelata edelleen noin 45min ottelusta. Jyppi on muutenkin veikeä joukkue. Kahden "tähtiyksilön" (Hiirikoski - Räisänen) jälkeen taso tippuu ihan valtavasti, mutta sumppupuolustuksella ja kauhealla tsempillä ovat onnistuneet tekemään näinkin hyvää tulosta.

      Tiivistettynä: Materiaali ja huikea yksilöosaaminen (BLUES) vs. joukkuehenki ja viisikkopuolustus (JYP)

      • Bluesko vie sittenkin?

        Matinkylä täyteen tänään ja toivottavasti nähdään hyvä peli. Todella hieno päätös kotimaiselle naiskiekolle tulossa.


    • SUOMEN MESTARI 2013!

      LOISTAVAA BLUES!!!! JUHLAN AIKA!!!

    • BLUES FAMILY!

      I love my Blues Family!
      Vackerilla, Räisäsellä, Mäenpäsellä ja kumppaneilla on nyt koko kesä aikaa rakastaa

    • spede3

      Aivan loistavat finaalit! Tämän parempaa mainosta ei naiskiekko voi Suomessa saada. Tiukkoja pelejä, hyvää tunnelmaa, kuumia tunteita ja Suomen parhaita yksilöitä pelaamassa molemmissa jengeissä.

      Tämä oli kyllä loppupeleissä jääkiekon voitto. Parempi joukkue voitti, vaikka jyväskylän porukka käytti kaikki mahdoliset keinot Bluesin voiton torpedoimiseksi. En yhtään ihmettele, miksi jyp oli niin suuri inhokki myös muiden joukkueiden keskuudessa.

      Onnea Blues!

    • joku jossain joskus

      Ja Blues teki kaikkensa voittaakseen. Ja tuomarit eivät mitään estääkseen kummankaan sääntöjen vastaiset otteet, mutta se siitä. Ei ollut puhtaita jauhoja pussissa kummallakaan osapuolella, turha moista väittää, ja siitä valittaa.

      Se mikä on surullista, että näitä pelejä pääsevät puhaltamaan tuomarit, joita ei naiskiekon ulkopuolella päästettäisi tuomaroimaan edes c-junnuja, ja vielä että heitä on pelissä vain kaksi. Ei riitä taidot eikä asenne näihin hommiin. Oli laitettu tyttöset aikuisten hommiin. Tosin ei taida olla olemassakaan tässä maassa naistuomaria joka olisi riittävällä tasolla. Miehistä pitäisi tuomarit vielä etsiä ja jättää nämä likat kasvamaan alasarjoihin moniksi vuosiksi. Valitettavasti näin.

      Se mikä tässä nolottaa koko naiskiekkoyhteisön puolesta, on eräiden käyttäytyminen somessa. He julistavat katkeran noloutensa aivan avoimesti kaiken kansan nähtäväksi... olen todella tyrmistynyt tuollaisesta käytöksestä.

      Kyse ei ole edes mistään tyttösistä, eikä ulkopuolisista, vaan aivan sisäpiirin ihmisistä.

      Säälittää että joidenkuiden pään sisällä liikkuu moisia katkeria ja juntteja ajatuksia.

      Mutta sitähän sananvapaus on, mahdollisuus nolata itsensä ja viiteryhmänsä julkisesti. Että silleen.... mainoksena en sitä pitäisi, pikemminkin vastaavana julkisena skandaalina kuin mitä miesten puolella on ollut julkisuudessa koko kauden. Mutta sillä mennään mitä kykyjä kenelläkin on. Lajin puolesta toivoisin, että eräiden puolisekojen pääsy näppäimistön ääreen olisi estetty, mutta tehty mikä tehty.

      • seppo mäkelä

        Tuomarityöskentely oli tosiaan aivan luokatonta. Jäähyissä ei mitään linjaa, välillä sai taklata, seuraavassa tilanteessa taas ei. Tuomarit olivat jännityksestä kankeina ja se näkyi piippuhyllylle asti. Tuomareita piti lennättää Oulusta saakka, vaikka vastaavaan suoritukseen olisi pystynyt lähes jokainen raitapaita Suomessa. Ensimmäisissä matseissa JYP hyötyi tästä sekoilusta, mutta sekin piti sitten "paikata" viimeisessä pelissä, jossa Hiirikosken erittäin kevyeeseen jäähyyn ratkesi lopulta koko mestaruus.

        Aivan liian kova paikka nimetyille tuomareille. -Tosin sehän ei ole ko. tuomarin vika, joka matsiin nimetään, vaan järjestelmän ja nimeäjien. Anne Haanpää, tuntuuko että onnistuit nimeämään peliin tuomarit, jotka pärjäävät noin kovassa paikassa? Kävitkö edes katsomassa finaaleja?


    • höpö höpö

      Voittajat tekee, häviäjät puheen hoitaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1486
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      7
      1243
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1218
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe