Tarvitsen tuhat euroa nopeasti!

epätoivoinen

muuten tulee merkintä luottotietoihin, auttakaa!!

52

483

  Vastaukset

  • parhaiten sinua autetaan, kun joudut tuntemaan käytännön seurauksia vastuuttomasta yli varojesi elämisestä tai muusta laskujen maksamatta jättämisestä.

   ei se sinua auta, jos nyt maksaisimme lainalla/lahjalla velkasi. jatkaisit samaa tuhon tietä ja saisit palkinnon vastuuttomuudestasi.

   ota itse vastuu taloudestasi, älä tuuppaa sitä muille!

  • Laita tähän hakemus, jossa riittävän tarkat tiedot mm tuloistasi, omaisuudestasi, veloistasi.

   Laita perusteluihin kuvaus siitä miten olet velkaantunut ja miten tulet parantamaan raha-asioidesi hoitoa.

   Kerro myös millaista apua haluat ja mitä vastinetta auttaja siitä saa.

   • teen kaiken tuon kunhan ensin saan 1000e että vältän luottohäiriömerkinnän, tämän jälkeen voidaan puhua talouden parantamisesta ja näistä asioista mut tähän hätään se ei auta.


   • epätoivoinen kirjoitti:

    teen kaiken tuon kunhan ensin saan 1000e että vältän luottohäiriömerkinnän, tämän jälkeen voidaan puhua talouden parantamisesta ja näistä asioista mut tähän hätään se ei auta.

    Huomenna lopetan juomisen. Huomenna aloitan laihduttamisen. Huomenna alan pistää talousasioitani kuntoon.

    Tänään kuitenkin haluan juoda, syödä ja tuhlata. Antakaa minulle viinaa, suklaata ja rahaa.


  • Saat tuhat euroa yöltä jos oot nainen?

   • Ja kaksi tonnia jos oot mies?


  • Saat multa 1€, pääset sillä ainakin alkuun, kerro vain tilitietosi:D

  • Ja kun tulee merkintä luottotietoihin. Tapahtuu mitä?

   Itselläin velat kasvaa korkoa 3000 euroa per vuosi. Pätkittäin töitä teen, eikä velkani katoa, elleivät vanhene.
   Silti kaikki on okkkauyyy.
   On kulkuneuvo, on kämppä, on perheellä vaatteet ja joka päivä ruokaa. On kännykät on netit on vehkeet on pensselit. Eikä maailma kadonnut luottotietojen menetykseen.
   Tosin kaikki pikkulaskut olen aina hoitanut säntillisesti ajallaan, maksanut vuokrat vakuutukset,sähköt ja puhelimet. Sekä syönyt joka päivä.

   Mitä sinä teet luottotiedoilla? ostat velaksi? törsäät ensi kuun palkan tässä kuussa visalla? saat asuntolainaa?
   Kämpän vuokraamiseenkin riittää nykyisin se, ettei ole vuokria ja pikkulaskuja satoja voudilla.

   Eli aloittaja parka. Maksat mitä pystyt. Vaikka 10 kuussa. Mitä nopeammin ja suuremmilla erillä olet velkasi maksanut sen nopeammin saat luottotietosi takaisinkin.
   P.S. Monille vuokraasuntofirmoille riittää sekin, että vanhat rästivuokrat on maksettu tai on maksusuunniteltu maksettavaksi pois. Ja asunto irtoaa. Sähköäkin saa, kun ei ole rästejä. Ja ruokaa, no sitä saa kaupasta rahalla.

  • Ota yhteyttä velkaneuvojaan.

  • Mistä moinen tilanne johtuu? Olisiko parempi, kun annat niiden luottotietojen mennä ja aloitat asenneremontin. Itse karsatan ylikaiken, kun pitää tienattuja rahoja tuhlata. Parisataa kun siitä nyppäsee, niin tulee syntinen olo. Toiset taas antaa palaa, kun vähänkin on tilillä rahaa. Kesälomarahat tuhlataan johonkin Niin "tärkeään" menoon. Ja kun puskuria ei ole, niin tulee tilanne "äkkiä tonni jostain"

  • Tämä palsta nyt on vihoviimeinen taho kysyä konkreettista raha-apua. Ennen luottotietojen menetystä velallisella on läpikäytynä monia perintämenettelyjä.Ensin pari maksumuistutusta sitten perintäyhtiöön maksun meno ja silloin voi perintäyhtiöidenkin kanssa tehdä maksusuunnitelmaa.Ja vihoviimein menee käräjäoikeuteen ja sen seurauksena päätös merkinnästä luottotietoihin.
   monessa tapauksessa merkintä luottotietoihin auttaakin velallista, koska ei ole mahdollisuutta velkaantua lisää.
   Luottotietojen meneteys ei ole maailmanloppu, yleensä merkintä pysyy 4 vuotta.Kun ei mitään saa velaksi niin silloin oppii toimimaan niillä pelimerkeillä joita on käytettävissä.
   Jos itseltään puuttuu taloudenhallinta niin silloin mitä aikaisemmin ottaa yhteyttä velkaneuvojaan niin sen parempi.
   Päätä ei kannata työntää pensaaseen eikä kuvitella itsepetoksessaan, että tulee "joku hyvä haltia" pelastamaan.
   Kaikkein viisainta on lopettaa patikointi ja vippaskonstit.
   Älyvapainta on lähteä hoitamaan velkoja uudella lainalla , se on velkakierteen alku ja siinä köyhtyy vaan lisää.
   Tosiasioiden myöntäminen ja ankara realismi ja selväjärkinen ongelman ratkaisu auttaa ja kun saa taas luottotiedot puhtaaksi niin voi todeta, että 4 vuotta menee tosi nopeasti.

  • Mä en kiistä mitään yllämainituista asioista, tiedän että minun pitäisi elää kurinalaisemmin ja sovittaa menot tuloihin, mutta NYT EI OLE SEN ANALYYSIN AIKA.

   Tarvitsen nyt rahaa, koska en halua merkinttä luottotietoihin, voitte sitten sanoa mitään vain ettei se haittaa, kyllä se vain haittaa! Jos nyt vain joku ystävällinen sielu lainaisi 1000e niin maksaisin takaisin korkojen keran vuoden aikana, tehdään vaikka kirjallinen sopimus.

   Tämän jälkeen voin miettiä elämäntilanteen parantamista mutta tässä "paniikissa" ja mielentilassa se ei vain onnistu.Tiedän, että tarkoitatte hyvää mutta kaikella on aikansa ja paikkansa, nyt tarvitsen rahaa, sen jälkeen mietin miten voin parantaa tilannettani.

   • Eipä taida tulla joulupukki, hyvä haltija, enkeli tai edes pullon henki sinua pelastamaan.

    Analyysin ja miettimisen aika olisi sinulla ollut ajat sitten. Kaikelle oli jo aikansa ja paikkansa, mutta ihan omaa tyhmyyttäsi suljit silmäsi ja ajoit elämäntilanteesi tähän paniikkiin. Eivät tällaiset mielentilat mistään puun takaa pompsahda. .

    Jos et itse valitse ajoissa omasta puolestasi, niin sitten sen tekevät jotkut muut. Joku muu pakottaa sinut nyt ikävimmän kautta oppimaan tämän elämän lainalaisuuksia, kurinalaisuutta ja selkärankaa .. toivottavasti ...


   • Niitä kirjallisia sopimuksia olet ilmeisesti tehnyt jo niin monta, että et pysty entisiäkään täyttämään. Muutenhan eivät luottotiedot olisi menossa. Turha vakuutella että seuraava velka tulisi kunnolla maksetuksi.


   • Eli siis teet kirjallisen sopimuksen lainan takaisinmaksusta?

    Noh, tee se kirjallinen sopimus suoraan sen perintäfirman kanssa, ja ei luottotiedot mene. Turhaan täällä piipität.


  • Vippilainaa saat kyllä mutta se on vain tekohengitystä ja ongelmien siirtämistä. Itselläni meni luottotiedot 10v sitten enkä siihen kuollut. Myönnän kyllä että ketutti niin maan per****sti useita viikkoja mutta lopulta sopeuduin siihen. Jälkikäteen olen miettinyt, että häpeän tunne oli se joka kirpaisi eniten, olisikohan sekin sinulla syy paniikkiin?

  • Vippilainallahan asia hoituu.
   Nyt kun ei tule merkintää, niin pihistät jatkossa enemmän, ja selviät raha-ongelmistasi.
   Kai nyt vippilainaa saat jos vielä luottotietosi ovat puhtaat??

   • saan vippilainaa mutta niissä on aivan järkyttävät korot, en tiedä saanko lainaa maksettua takaisin, mutta kyllä se toisi lisäaikaa. Se on kyllä se aivan viimeinen oljenkorsi johon en halua tarttua, minulla on TODELLA huonoja kokemuksia vippilainoista.


   • epätoivoinen kirjoitti:

    saan vippilainaa mutta niissä on aivan järkyttävät korot, en tiedä saanko lainaa maksettua takaisin, mutta kyllä se toisi lisäaikaa. Se on kyllä se aivan viimeinen oljenkorsi johon en halua tarttua, minulla on TODELLA huonoja kokemuksia vippilainoista.

    vippilainakierteessäkin jo aikaisemmin. Ei kuule, turha toivoa ihmettä tapahtuvaksi. Olet asiasi sössinyt ja nyt on tullut aika jolloin maksat kevytmielisyydestäsi. Se on sinulle törpölle ihan oikein.


   • Älä hyvä ystävä lankea pikavippeihin. Minä menin sen tekemään saadakseni entiset velat maksettua, velkaantunut olen ilman omaa syytäni. Nyt on mennyt luottotiedot, ei kylläkään suuri ongelma. Ulosmittauksessa vipit ja lainat, elän löysässä hirressä 3 vuotta, mutta olen ajatellut se niin, että ostan uusia vaatteita ja kaikkea muuta mukavaa sitten kun velat maksettu. Enää 2 ja puoli vuotta. En aio ottaa tulevaisuudessa edes Visakorttia, niin paljon olen viisastunut. Olen jo 65-vuotias, mutta tuntuu että elämä on vielä edessä. Sinulla on vielä monta vuotta järjestää asiasi. Hyvää kevättä.
    Mummeli


  • Kokeile ottaa yhteyttä paikalliseen sosiaalitarkastajaan? Se on vähän sama juttu, kun bussissa lippujen tarkastaja. Hallinto-oikeuteen valitusta vaan kehiin!

   • Sitäkö ettei mikään tai kukaan suostu enää lainaamaan asiansa kunnolla sotkeneelle.


  • Tällä palstalla olisi tuhannen euron tarvitsijoita varmasti enemmänkin. Mutta ei ole antajia. Lainoista ei kannata puhua köyhien kanssa.

   Luottotiedot on mennyt monelta, mutta elämä jatkuu. Jotenkin.

   Itsellä on tällä hetkellä asiat kunnossa, mutta ei ole ollut aina. Enää en rahavaikeuksiin halua.

  • niin saat rahaa.

  • VAI NIIN

  • Minä lainaan. Maksatko 150,- kuukaudessa vuoden ajan takaisin, yhteensä 1800,-? Myöhästymisiä maksuissa ei sallita, Igor ystäväni katkaisee aina yhden sormesi per myöhästyminen. Pakko turvautua tähän ratkaisuun, sillä vakuuksiahan sulla ei ole.

   Koska tehdään paperit?

  • täällä on todella julmaa porukkaa, vahingoniloisina nälvitte ku mua muutenkin ahdistaa juuri nyt (ehkä tämä voimakas kevätaurinko osasyynä kun pitäisi herätä jotenkin kevääseen)

   kaikki ihmiset ansaitsee uuden mahdollisuuden enkä vieläkään ymmärrä tuommoista asennetta että pitäisi jotenkin ruveta ottamaan tästä opiksi juuri nyt kun rahantarve on akuutti. Kyllä kyllä sitten kun saan tämän asian järjestykseen (jos saan) sitten voin keskittyä asioiden parantamiseen, te ette vain ymmärrä tätä tai ette halua ymmärtää:(

   • Ymmärretään oikein hyvin. Ei vain ole halua eikä varaakaan riskeerata 1000 euroa. Sen ymmärrät sinäkin.


   • Etkö voi tehdä jotain maksusuunnitelmaa velkojan kanssa? Otat rohkeasti vaan yhteyttä ja sovit lyhennysohjelman, esim. 200€ kuussa viisi kuukautta. Velkojakin hyötyy kun saa omansa pois, vaikkakin ajan kanssa. Itsellä oli aivan vastaava tilanne tässä vuosia sitten, paitsi että summa oli kaksinkertainen tuohon sinun tonniin. Ahistihan se pitkään kun ei ollut rahaa sen maksamiseen. Itse selvisin siitä maksusuunnitelmalla aika kivuttomasti. Puolessa vuodessa koko höskä oli maksettu. Sillä oli myös positiivisia vaikutuksia, kun tuli rahavaikeuksia. Minun oli pakko mennä töihin, mikä oli myös suuri siunaus. Sen jälkeen olen ottanut opiksi ja en enää ikinä päästä tilannetta siihen, ettei ole rahaa. Se vaatii jatkuvaa säästämistä.


   • ja hankkiudu ensin eroon kaikesta turhasta maallisesta mammonasta, kuten esimerkiksi tietokoneesta, televisiosta, kännykästä, jne., jotka myymällä saisit rahaa.

    Tämän jälkeen olisi sinulla ei olisikaan mitään muuta kuin aikaa tehdä parannus ja aloittaa alusta.


   • Tee siis parannus kirjoitti:

    ja hankkiudu ensin eroon kaikesta turhasta maallisesta mammonasta, kuten esimerkiksi tietokoneesta, televisiosta, kännykästä, jne., jotka myymällä saisit rahaa.

    Tämän jälkeen olisi sinulla ei olisikaan mitään muuta kuin aikaa tehdä parannus ja aloittaa alusta.

    mä tulisin hulluksi jos luopuisin telkusta, läppäristä ja kännystä, et voi olla tosissasi??? Olisi niin yksinäinen olo että seinät tulisi parissa päivässä vastaan ja korvissa varmaan alkaisi soida.

    minä sain pitkän vakuuttelun jälkeen kiireellisen ajan sossuun jo tänään klo 14:30 ja aion pyytää rahaa ylimääräisiin menoihin, täältä en enää apua pyydä sen verran töykeitä ihmiset täällä ovat!


   • epätoivoinen kirjoitti:

    mä tulisin hulluksi jos luopuisin telkusta, läppäristä ja kännystä, et voi olla tosissasi??? Olisi niin yksinäinen olo että seinät tulisi parissa päivässä vastaan ja korvissa varmaan alkaisi soida.

    minä sain pitkän vakuuttelun jälkeen kiireellisen ajan sossuun jo tänään klo 14:30 ja aion pyytää rahaa ylimääräisiin menoihin, täältä en enää apua pyydä sen verran töykeitä ihmiset täällä ovat!

    köyhienkö pitäisi maksaa velkasi? luuletko että köyhillä on tuollaisia rahoja lainata tai antaa toisten velkoihin?

    rikkaita taas ei köyhien auttaminen kiinnosta, kuin isolla korolla.


   • ndjdsjds kirjoitti:

    köyhienkö pitäisi maksaa velkasi? luuletko että köyhillä on tuollaisia rahoja lainata tai antaa toisten velkoihin?

    rikkaita taas ei köyhien auttaminen kiinnosta, kuin isolla korolla.

    Hohhoijaa!

    Ootko tosissas? Autetaanhan me kokoajan teitä maksamalla Suomen mukavan
    korkeata veroa joka asiasta.

    Miksi ihmeessä me ahkerat työssäkävijät pitäisi elättää teikäläisiä motivaationolla
    työttömiä pellejä?

    Saatte muutenkin toimeentulotukea, ilman että olette edes tehneet mitään.

    Suutuin vain tuosta " rikkaita taas ei köyhien auttaminen kiinnosta"

    Sitäpaitsi, ei kiinnostakkaan, tämä valtio vain pakottaa meitä ahkeria maksamaan enemmän veroa, että teillekkin tulisi sitä leipää pöytään!


   • epätoivoinen kirjoitti:

    mä tulisin hulluksi jos luopuisin telkusta, läppäristä ja kännystä, et voi olla tosissasi??? Olisi niin yksinäinen olo että seinät tulisi parissa päivässä vastaan ja korvissa varmaan alkaisi soida.

    minä sain pitkän vakuuttelun jälkeen kiireellisen ajan sossuun jo tänään klo 14:30 ja aion pyytää rahaa ylimääräisiin menoihin, täältä en enää apua pyydä sen verran töykeitä ihmiset täällä ovat!

    Ei mitään tarvitse myydä.

    Kyllä ulosottomies ne pois saa kannettua, ja poliisi taltutettua putkaan.

    Itse tosin sanoit tekeväsi parannuksen ja aloittavasi alusta....

    ..."Tämän jälkeen voin miettiä elämäntilanteen parantamista mutta tässä "paniikissa" ja mielentilassa se ei vain onnistu.Tiedän, että tarkoitatte hyvää mutta kaikella on aikansa ja paikkansa, nyt tarvitsen rahaa, sen jälkeen mietin miten voin parantaa tilannettani. "....

    Taida olla kaiken mahdollisen avun ulkopuolella... Suljettu osasto voisi auttaa....


   • epätoivoinen kirjoitti:

    mä tulisin hulluksi jos luopuisin telkusta, läppäristä ja kännystä, et voi olla tosissasi??? Olisi niin yksinäinen olo että seinät tulisi parissa päivässä vastaan ja korvissa varmaan alkaisi soida.

    minä sain pitkän vakuuttelun jälkeen kiireellisen ajan sossuun jo tänään klo 14:30 ja aion pyytää rahaa ylimääräisiin menoihin, täältä en enää apua pyydä sen verran töykeitä ihmiset täällä ovat!

    Älä viitsi! Ei olla töykeitä, vaan asia on sillä lailla, että tällä köyhien palstalla on itse kukin 1000 euron tarpeessa. Ei ole sellaisia rahoja heittää tosta noin vaan tuntemattomille täällä kellään. Ymmärrät sen kyllä.


  • Joo kerrohan meille sitten jälkeenpäin miten sossussa kävi?

   Joko olet typerä trolli, tai ihan oikeesti asennevammainen ihminen joka voisi kadota tästä maailmasta.

   Eikä edes äitisi jää kaipaamaan.

   Töykeä teksti mutta en millään voi uskoa että sinunlaisia selkärangattomia ihmisiä
   tässä maailmassa vielä elää.

  • Ei sossu maksa vippivelkoja. Sossusta saa ainoastaan vuokraan, vesi- ja sähkölaskuun sekä kotivakuutukseen rahaa jos tulot alle 470 e/kk.

  • Maksoin kerran tuhat egee yhestä yöstä yhelle naiselle. Nainen oli hyvin tyytyväinen kun sai rahat ja minäkin olin tyytyväinen.

   • Soskusta on turha pyytää mitään. Sieltä et saa latiakaan jos olet velkaa.


   • kova puute kirjoitti:

    Soskusta on turha pyytää mitään. Sieltä et saa latiakaan jos olet velkaa.

    Saako sossusta rahaa thai-hieronnassa käyntiin?


  • tämä on viimeinen viestini tänne koska minua ärsyttää nyt niin paljon että on pakko rauhoittua. Tuli sanottua sossussa yhtä sun toista, olin jo etukäteen niin ärtynyt että siksi juttelu meni pelkäksi huuteluksi ja kiroiluksi, olisi pitänyt olla rauhallisempi:(

   en saanut apua lainaan, en edes sosiaalista lainaa..mä sitten vihastuin niin paljon että sanoin lopettavani työnteon kokonaan, olen ollut 10t/viikossa kassalla töissä ja saanut soviteltua työmarkkinatukea mutta nyt sitten siihen tulee LOPPU!

   miksi ihmeessä mä menisin enää töihin jos matkakustannusten ja velkojenmaksun jälkeen ei jää yhtään enempää käteen..mielummin saan perustoimeentulotukea ja rahaa lääkeisiin ja vuokraan, ei vaan jaksa tätä pas***aa enää vaikka kuinka yritän niin ei anneta edes mahdollisuutta, menköön sit luottotiedot mä en enää välitä

   • 10tuntia viikossa kassalla :( oletpas ahkera, onpas maailma ilkeä.

    Kuules neiti, 48tuntia viikossa on normaali työssäkäyvän ihmisen työaika.

    Itkettää sun puolestas


   • Minulla on samankaltaisia negatiivisia kokemuksia sossusta, he eivät aina edes kohtele sinua ihmisarvoisesti. En tajua sossun nirpanokkia muutenkaan, ihan kuin rahat olisivat jotenkin heiltä henkilökohtaisesti pois. Tarvitsisivat kunnon tapakoulutuksen.


   • Agility28 kirjoitti:

    Minulla on samankaltaisia negatiivisia kokemuksia sossusta, he eivät aina edes kohtele sinua ihmisarvoisesti. En tajua sossun nirpanokkia muutenkaan, ihan kuin rahat olisivat jotenkin heiltä henkilökohtaisesti pois. Tarvitsisivat kunnon tapakoulutuksen.

    tässä tapakoulutusta kaipaavat, kuten vähän muutakin koulutusta....


   • Jos aika käy pitkäksi niin voi mennä töihin....


  • itse tienattu tilanne?
   Ihan yhtä hyvään tarkoitukseen taitaa se tonni kadota sinun kohdallasi kuin valtion Kreikkaan syytämät miljardit.
   Hyvää se tekee ihmiselle oppia jossain vaiheessa elämäänsä vastaamaan huutoihinsa, vaikka muiden piikkiin oliskin mukava juhlia.

   • Lueskelin tuossa epätoivoisen kirjoittelua.
    Ymmärrän hyvin huolesi tilanteesta ja ei kyllä varmaankaan saamasi vastaukset mieltäsi yhtään kohottanut, mutta älä vaivu synkkyyteen kyllä se aurinko paistaa vielä risukasaankin. (sanonta)
    Toinen sanonta on, että asioilla on tapana järjestyä ja se kyllä pitää paikkansa.
    Aikansa kun on oikein hankalaa ja tuntuu että seinät kaatuu päälle ja mikään asia ei onnistu, mutta jotenkin ne asiat sit kuitenkin järjestyy. Usko pois.
    Toivottelen jaksamista äläkkä lakkaa yrittämistä. Sinulle tulee vielä paljon iloisiakin asioita.


   • "vaikka muiden piikkiin oliskin mukava juhlia. "

    Ainakin tällä kirjoittajalla luottotietojen katoaminen on yksi niitä merkittäviä syitä miksi olen jokseenkin pysyvästi sinunkin kukkarollasi, katsos kun tämä stigma haittaa jo työnsaantiakin ja esim. autoa ei pysty hommaamaan eli työmahdollisuudet vähenee vastaavasti.

    Lisäksi jos tilanne pitkittyy niin en aio tyytyä vain siihen mitä saan virallisesti nyt otettua sinulta, vaan jatkossa harkitsen vakavasti myös epävirallista suoraa tulonsiirtoa parempiosaisilta itselleni - niin se vaan on että teiltä olen oppinut että ihmisen on itse autettava itseään paremmalle oksalle - ja jos käypäiset välineet viralliseen nousemiseen postetaan (kuten työ) niin silloin aletaan käyttää kiipimistä toisella tasolla.

    Rangaistuksia en pelkää, koska köyhän arki vastaa jokatapauksessa vankilassa istumista. Paitsi että vankilassa soppaansa ei tarvi tehdä itse.


  • Luottomerkintä on parasta mitä taloudellesi voi tapahtua jos et pysty pysymään ns. "budjetissa". Se nimittäin lopettaa ainaisen kitkuttelun ja säätämisen lainalla lainan päälle -> joudut muuttamaan toimintatapojasi ja kulutustottumuksiasi.

  • Siis tottahan sää sen saat jos tarvit..Tiedän millasta on olla pulassa.
   Koska olen itekkin, annan vaikk sulle 1000 € kuhan ensin
   pistät mul 3000 € koska muuten en saa huomenna vaimolle
   synttärilahjaa ja siit on pahemmat seuraamukset =)

   Kait sä tajuut, et ne menee sun suojelesimeksi
   Valtio suojelee suo kun et ite pysty ittestäs pitään huolta ;)
   Ei ne sulta henkeä tai vapautta vie mut suo vaa estetään velkaantumasta.

  • Anna niiden merkitä ne tiedot vaan.

  • Miten lienee tämän viestiketjun aloittajalle kävi, löytyikö tuo 1000€ jostain, vai menivätkö luottotiedot? Aikaa on tuosta jo kulunut jo yli 6 vuotta, joten olisi mielenkiintoista tietää, kuinka kävi ja mikä on tilanne nyt?

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   253
   5697
  2. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   87
   4773
  3. Haavisto aikoo jatkaa

   ulkoministerinä ri­ko­se­päi­lyis­tä huolimatta https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/pekka-haavisto-kommentoi-esitutkintapyyntoa-aikoo-jatkaa-ulkomin
   Maailman menoa
   83
   821
  4. Maisa perhelomalla Levillä

   Mikko ilmestyi myös Leville odottamatta. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ystavanpaivana-avioitunut-maisa-torppa-koki-romanttisen-yllatyksen-per
   59
   760
  5. Kokoomuspoliitikko Pauliina Valkovirta nolasi

   itsensä pahanpäiväisesti eilisessä valtuustokokouksessa vaatiessaan sivukylien koulujen lakkauttamista. Tuntui ,että hän ei tajua ollenkaan kyläkouluj
   Haapavesi
   43
   679