Väinö Kuisma?

Onkos Väinö vielä voimissaan ja entisissä kansallismielisissä toimissaan? Ja jos näin on, niin missä vaikuttaa? Ja muuta? Youtube juttuja katselin hänestä ja kaverihan puhuu asiaa. Huomasin että mielipiteeni ovat monessa jutussa yhteneväiset. Eli tietoa kehiin Väinöstä ja hänen nykyisistä mahdollisista taustavoimistaan?

94

13377

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaukaasialainen Kehveli

      Joo, en ole tän aihe-alueen asiantuntija, mutta aiheesta kiinnostunut. Ja ainoat tiedot mulla Väinö Kuisman nykytilanteesta ja mahdollisista taustavoimistaan vain epämääräisiä juoruja joihin nyt ei tiedä kuin suhtautua. Eli onko Väinö vielä voimissaan? Ja löytyykö samanlaista särmää meininkiä kuin Väinön Youtube-videoissa on, vielä?

    • Missä on Väinö?
      • Totuus esiin!

        Näytti Vapaus puolueen Suomi24 sivuilla Väinö Kuisma omalla nimellään kirjoittelevan. Jos sitten herra itse ilmielävänä tai vain häntä esittävä joku feikki, teko-germaani. Mene ja tiedä?


      • Petteri
        Totuus esiin! kirjoitti:

        Näytti Vapaus puolueen Suomi24 sivuilla Väinö Kuisma omalla nimellään kirjoittelevan. Jos sitten herra itse ilmielävänä tai vain häntä esittävä joku feikki, teko-germaani. Mene ja tiedä?

        Uusi sukupolvi ja vasta asiaan heränneet ovat löytäneet Väinön Youtube-videot. Vanha kokeneempi kaarti voisi hieman opastaa nuoria ja uusia nationalisteja tässä missä Väinö luuraa jutussa.


      • Anonyymi

        Väinö Kuisma heitti keihästä yli 80 metriä ja Harri veijonen tasan 60 metriä.

        Olivatko doubattuja??


    • Voimaa Kalevalasta!

      Kaupungilla puhutaan, että Tampereen Steinerkoulun vuosirehtori Veli Kuisma pihtaa tietoa, josta on vaiettu.

      Jos tee haluaatteee aapuuaa, ottakaa yhteys steinervuosiiirehtooriii-iii-iiii-iii-iiin. (Vrt. Nauravat Natsit, Raita 18. 2.53-3.03)

      • Susanna'

        Mä ja mun ystävätär ei mamu-tummia miehiä kelpuuteta. Tahdomme Skandi-jälkipolvea. Kaikkialla muualla porukoilla tumma tukka tummat silmät ja iho. Ällöttää ulkomaalaisuuden yli-ihannointi varsinkin naisilla. Väheksytään samalla itseä ja oman maan miehiä, surkeaa! Olemme uniikin näköisiä verrattuna muuhun maailmaan. Sitä ei vaan tajua täällä kun samanlaista porukkaa ympärillä. Silmä tottuu ja väsyy. Väinöllä asiaa Youtubessa. Uutta kamaa juutuuppiin Väinö!


    • Väinö on äijä
      • Kuisma mietityttää

        "Punainen toimittaja Nina Stenroos kameramiehineen taisi tehdä tämän dokumentin muistaakseni graduna johonkin koulutusohjelmaansa. Dokumentti tehtiin alusta loppuun saakka palvelemaan sen aikaista punamediaa ja sosiaalidemokraattien hegemoniaa koko suomalaisessa tiedonvälityksessä, reiluuden kanssa sillä ei ole ollut koskaan mitään tekemistä.

        Olin humalassa dokumentin aikana, koska valtakunnanjohtaja Siitoin oli narrannut minua edellisenä iltana suurpiirteisesti toteamalla, että älkää sitten ihmetelkö, huomenna täällä saattaa pyöriskellä joitakin kameramiehiä, joku toimittaja-gimuli saattaa tehdä jotain hauskoja kysymyksiäkin, mutta niistä ei kannata välittää koska kaikki huonot kohdat editoidaan pois lopputuloksesta. Sieg heil Suomi -dokumentin loppulinen editointi jäikin saamieni tietojen mukaan sekä Väinö Kuisman, että Nina Stenroosin yhteiseksi projektiksi. Ja nyt, jälkeenpäin, jos aivan tarkkoja olemme, eikös Väinö Kuisma näyttäydykin jotenkin muita enemmän edukseen koko dokumentissa?"

        http://mesikammen.wordpress.com/2011/08/11/kai-m-aalto-puhuu-osa-33/

        Miksi Väinö Kuisma teki noin läheistä yhteistyötä isänmaallisuutta vastustaneen punatoimittajan kanssa? Oliko Kuisma epäisänmaallisten voimien kansallismieliseen Liikkeeseen soluttama myyrä? Onnistuihan Kuisma myöhemmin sabotoimaan myöskin yhteisen puoluehankkeen Olavi Mäenpään kanssa.


    • Munsallinen K.

      "Sieg heil Suomi -dokumentin loppulinen editointi jäikin saamieni tietojen mukaan sekä Väinö Kuisman, että Nina Stenroosin yhteiseksi projektiksi. Ja nyt, jälkeenpäin, jos aivan tarkkoja olemme, eikös Väinö Kuisma näyttäydykin jotenkin muita enemmän edukseen koko dokumentissa?"

    • Väinö tuli loppuaikoinaan uskoon ja jätti natsismin ja kulki raamattu kädessä kuolemaansa asti.

      • Anonyymi

        Taidat sotkea Kristian Arjeen. Kuisma on yhä hengissäkin.


    • Härmäläinen"""""

      Onko Väinö Kuisma kuollut?

    • Härmäläinen"""""

      En nyt jaksa lähteä juttua tarkistelemaan netistä, mutta ainakin Vapaus puolueen Suomi24 sivuilla joku kirjoitteli Väinö Kuisma nimellä. Oliko kyseessä oikea aito Väinö, vai joku hänen nimellään ratsastava? Ja mikä on tämä salamyhkäisyys hänen ympärillään? Onko kaveri elävien kirjoissa, vai? Ja jos elää, onko mielipiteet vielä samalla tasolla kuin Youtubessa? Ja toiminta?

    • Väiski Vemmelsääri

      Hupaisaa tarinanpoikasta Kuismasta:

      http://www.hangup.fi/forum/index.php?showtopic=1317&st=20

      • Anonyymi

        Kellään salasanaa?


    • SUOMI = 1

      KAUAN ELÄKÖÖN PUHDAS JA KALEVALAINEN SUOMEN KANSA !!!

    • Vapaussoturi

      Missä ja mitä Väinö tekee? Onko mies vielä tuolla lahdessa? Onko aate yhtä vahva vai tuliko mies uskoon? Hänen nationalismi näkemyksiään tarvitaan ihan oikeasti

    • Vapaussoturi

      Suomi – Isänmaa
      - Suomi Nousee – Kansa Yhdistyy
      - Isänmaallinen Oikeisto

      • Partasenpuhelinlasku

        Ja merikontillinen maksamattomia sormuksia.


      • Vapaussoturi

        Täh? Maksamattomia sormuksia? :P Partasenpuhelinlasku


      • Vapaussoturi

        Täh? Merikontillinen sormuksia? :P Partasenpuhelinlasku


    • kummitustalonPASKAÄMPÄRI

      väinö on nähty kävelyllä sinkkiämpärin kanssa missä oli ulostemassaa

    • Vapaussoturi

      Älä saamari, kerro lisää :D Epäilen silti. Missä lie päin lahtea asustaapi... Kyllä hän varmasti vielä jossain kohtaa tekee comebackin.

    • Muutosta

      Väinö tulee liittymään Seppo Lehdon kanssa Muutokseen.

      • Bror-Erik2488

        Ihan vängällä nämä miehet tulevat yhtymään ja käsi kädessä käymään
        päin muutosta :) Eiks jepu?


    • KuismaOnPuheenjohtaja

      Kertovat, että Arjalainen Germaaniveljeskunta on herätetty henkiin. Johtajana itse vanhin aktivisti!

    • Suomalaisnationalisti

      Vittuilua tulee, mutta kyllä Väiski oli aikaansa edellä. Nyt on maa mustanaan muslimeja kun ei uskottu. 612-tyyppisen soihtukulkueenkin Väiski järjesti jo 20 vuotta sitten.

      Kyllä sen pitäisi jo päältä päin näkeä kehen luottaa. Kyllä henkisesti ja fyysisesti vahva suomalaismies tulisi olla kaikkien valinta. Media vaan oli Väiskiä vastaan ja hehkutti ensin eltaantunutta jatsariukkoa ja nyt petturiporsasta. Henkisesti veltto kansa tarttui syöttiin ja sai mitä äänesti.

      Väiskin paluu on kuin Väinämöisen paluu. Hädän hetkellä saapuu kansan todellinen sankari. Alkavat todelliset kevätkynnöt.

    • Väinönpaluu

      Nyt nouskoon kalevalainen kansa, pääsköön myrsky valloilleen!

    • nucoh

      Kyllä kuismaa ja siitointa tulee ikävä tässä kauheassa tilanteessa jossa muslimit vyöryy maahamme tekemään rikoksia,korkea aika näyttää kuka on isäntä talossa!

      • Bror-Erik2422

        Vaikutat yhtä vetelältä isännältä kuin manaamasi idolisi :) Isäsi oli pelkuri ja
        niin olet sinäkin kun kuisman ja siitoimen takaa ja varassa mylkytät vasten-
        mielistä,juuri ei ketään kiinnostavaa pupujussi urputustasi!


    • Bror-Erik2436

      Väiskin on nähty pitävän säkkiä auki johon Sepi Lehto lapioi sipuleja jossain viipurintien varressa rajan takana.Varmaan jokin nerokas bisnesidea on vel-
      jillä meneillään :) Vot!

    • NSU

      Mitä helvettiä? :D Tähän aikaan vuodesta? Joopa joo. Kerran kysyin Seppo Lehdolta mitäköhän Väinölle mahtaa kuulua niin vastaus oli että ei tiedä oikeasti mitä tekee, mitä kuuluu ja missä menee. Eli ihme sepitystä ja tarinointia. Voiko olla että Väinö on jäänyt jonnekin tosi syrjään ja sivuun, koska mitään ei kuulu eikä näy? Ja mikä ihmeen viipurintie???? Mikä kummitustalo????

    • PaukkuvatPussihousut

      Siis eiks tää oo se omituinen kaveri Lahdesta, jonka mielestä Raamattu pitäs korvata Kalevalalla ja tarinat Jeesuksesta Joulupukilla ja tontuilla???

    • Lahtiooo

      Väiski on lahdessa puhelinmyyjä.
      Tieto on varmaa, työnantajaa en lähde ainakaan nyt mainitsemaan. Muista toimista ei tietoa.

      • agvsoittaa

        Soittaisipa Väinö minulle ja kauppaisi lehteä!

        "Väinö Kuisma tässä, Heil Hitler! Tuleeko teille jo Kodin Askartelu-sanomat? Nyt kuule saisit supertarjouksenn..."


      • Kuismatalentumiltsoittaa

        Joo minulle on jotain talentumlehteä kaupattu juuri tässä taannoin kuisman toimesta,järkyttävää örinää ja huutoa sain kuulla puhelimessa.olisi kiva kuulla työnantajan motiivit kuisman puhelimyyjänä toimimiseen.ilmeisesti puhelinmyyjältä ei vaadita älynlahjoja,mutta väinö kuisman ottaminen puhelinmyyjäksi tuntuu vaan järjenvastaselle. Aikaisempana talentumin asiakkaana ihmettelen kyllä asiakkaille puhujien laatua.jonkun aikaa mietin mistä örinä oli peräisin,mutta väinö kuisma nimi soitti kelloja ja tämä kirjoitus oli valmis. Talentumiin pitäisi varmaan myös ottaa yhteys..jos uskaltaa


      • Agv

        Ei vissiin sitten lehtitalot paljoa katsele ketä tulee vai lieneekö führer kuisma vaan tehokas myyjä..asiakas ei uskalla sanoa ei?


      • panuinenpatja
        Kuismatalentumiltsoittaa kirjoitti:

        Joo minulle on jotain talentumlehteä kaupattu juuri tässä taannoin kuisman toimesta,järkyttävää örinää ja huutoa sain kuulla puhelimessa.olisi kiva kuulla työnantajan motiivit kuisman puhelimyyjänä toimimiseen.ilmeisesti puhelinmyyjältä ei vaadita älynlahjoja,mutta väinö kuisman ottaminen puhelinmyyjäksi tuntuu vaan järjenvastaselle. Aikaisempana talentumin asiakkaana ihmettelen kyllä asiakkaille puhujien laatua.jonkun aikaa mietin mistä örinä oli peräisin,mutta väinö kuisma nimi soitti kelloja ja tämä kirjoitus oli valmis. Talentumiin pitäisi varmaan myös ottaa yhteys..jos uskaltaa

        kyllä se on mylvintä puhelimitse joka kannattaa


      • Jokamiesylös
        Agv kirjoitti:

        Ei vissiin sitten lehtitalot paljoa katsele ketä tulee vai lieneekö führer kuisma vaan tehokas myyjä..asiakas ei uskalla sanoa ei?

        Kuisma vanha lehtialan konkari, Kansallinen Rintama.


    • ON_VÄINÖ_AIKA

      Olisikohan nyt AIKA Väinö astua takaisin näyttämölle ja ryhtyä toimeen. Tilausta olisi Väinölle ja Väinön kaltaisille. Islamin saasta on tullut voimalla maahamme tuhoamaan. Voimakkaita isänmaallisia johtomiehiä tarvitaan JUURI NYT !!!

    • NationalismiKunniaan

      Nimenomaan! Väinö, tee nyt comeback. Nationalistit ja Seppo Lehto odottavat sinua. Bonarit että vanhan liiton miehet kehiin sun mukana :)

    • Ryby99

      Nyt kun sai kenkääkin töistä..

    • ss-mies

      Siis mitä?? Onko täällä muka tartuttu työnsyrjään klippujen ja klappujen täyttelemisen sijaan? Vaimeneeko mylvintä Radiomäellä? Eikö paskasankot enää kolise?

    • NationalistWarrior

      Siis häh? Mitä täällä selitetään ja tarinoidaan? Faktat pöytään nyt saatana!

    • MeesterKenk

      Onko tupakkatuotteet todellakin noukittu Lahden oikeustalon tuhkakupista tai sitten pummattu?

    • VanhanLiitonMiesLahti

      Kyllä hän takaisin tulee ja kun politiikassa tarvitaan häntä sekä hänen näkemyksiänsä. Varma tieto, herra on kiinnostunut :)

    • ahsweetpain
    • sotaloitsu

      Ukko, julkinen jumala, itse taatto taivahinen!
      Tuo mulle tulinen turkki, päälleni panuinen paita,
      jonka suojasta sotisin ja takoa tappeleisin,
      ettei pää pahoin menisi, tukka turhi'in tulisi
      rauan kirkkahan kisassa, terän tuiman tutkaimessa!

    • oisko.potkassu.tyhjää

      Onko äijä enää elävien kirjoissakaan?

      • entiedäsitten

        No jos nuo puhelinmyyntijutu pitävät paikkansa?


      • NationalisLAH

        Turun rupujen "tietoja". Ei Väiski toimi puhelinmyyjänä vaikka toki sekin olisi aivan kunniallinen tapa ansaita leipänsä. Toista se on Turun rupujen sosiaalisaalistus. Somaleilla työllisyysprosentti sentään on kymmenen hujakoilla, rupuilla tasan nolla.

        Voin paljastaa että Väiski kirjoittaa pariin amerikkalaiseen lehteen salanimellä korkeatasoisia kolumneja. Viimeisin ilmestyi tällä viikolla, siinä otettiin oivaltavasti kantaa USA:n korkeimman oikeuden tuomarin valintaan ja valinnan lakitaustaan. Voisin linkittää kirjoituksen tännekin, mutta tuskinpa sitä täällä kukaan ymmärtäisi, joten ei helmiä siolle.

        Kuten varmaan moni muistaakin, Väiski on toiminut myös opettajana. Oppilaat muistavat Väiskin erittäin innostavana opettajana ja paljon pyyntöjä onkin tullut yksityisopetuksesta vuosien mittaan. Viime keväänä Väiski veti koemielessä kahta pääsykoevalmennusryhmää Lahden alueella. Toisalle ryhmällä (lääkis) sisäänpääsyprosentti oli 87 % ja toisessa (oikis) 85 %. Käsittääkseni vastaaviin lukuihin ei muualla päästä. Tämän kevään ryhmät ovat jo täynnä, vaikka kurssikoot tuplattiinkin, tosin rupuilla ei ryhmiin mahdollisuutta olisikaan. Talonmiehet pysyköön lestissään.

        Fitnessbuumi on sekin osaltaan tuonut voita Väiskin leivän päälle. Väiski toimii eräänlaisena valmentajien valmentajana, eli kouluttaa personal trainereita sekä myös ravitsemusterapeutteja. Joitakin yksittäisiä henkilökohtaisia valmennettaviakin Väiskillä on. Lienee selvää, että he kaikki kilpailevat joko kansallisella kärkitasolla tai kansainvälisissä ympyröissä.

        Yhtenä mielenkiintoisena projektina Väiskillä on suomalaisten linnavuorien tutkimus ja kartoitus. Kun Turun rupu istuu läskiperseellään tietokoneen ääressä, on Väiski usein metsässä parin muun isänmaanystävän kanssa kaivamassa esiin Suomen muinaishistoriaa. Kattavaa selontekoa odotetaan vuonna 2019, mutta voin jo luvata nyt, että moni asia Suomen muinaishistorian kaanonissa tulee muuttumaan.

        Että sellaisia tietoja. Ja tässä siis vain osa jutuista, joita Väiskin tiedän nykyään tekevän. Joku muu voi vielä täydentää listaa. Toki tiedän, että ruput kohta täydentävät listaa omilla homofantasioillaan. Tällaiseen heikkolahjaisten nälvimiseen Väiski on toki jo tottunut, sillä sanoohan jo sananlaskukin, että jos on lusikalla annettu, ei voi kauhalla vaatia.


      • Megallaväinötienaa
        NationalisLAH kirjoitti:

        Turun rupujen "tietoja". Ei Väiski toimi puhelinmyyjänä vaikka toki sekin olisi aivan kunniallinen tapa ansaita leipänsä. Toista se on Turun rupujen sosiaalisaalistus. Somaleilla työllisyysprosentti sentään on kymmenen hujakoilla, rupuilla tasan nolla.

        Voin paljastaa että Väiski kirjoittaa pariin amerikkalaiseen lehteen salanimellä korkeatasoisia kolumneja. Viimeisin ilmestyi tällä viikolla, siinä otettiin oivaltavasti kantaa USA:n korkeimman oikeuden tuomarin valintaan ja valinnan lakitaustaan. Voisin linkittää kirjoituksen tännekin, mutta tuskinpa sitä täällä kukaan ymmärtäisi, joten ei helmiä siolle.

        Kuten varmaan moni muistaakin, Väiski on toiminut myös opettajana. Oppilaat muistavat Väiskin erittäin innostavana opettajana ja paljon pyyntöjä onkin tullut yksityisopetuksesta vuosien mittaan. Viime keväänä Väiski veti koemielessä kahta pääsykoevalmennusryhmää Lahden alueella. Toisalle ryhmällä (lääkis) sisäänpääsyprosentti oli 87 % ja toisessa (oikis) 85 %. Käsittääkseni vastaaviin lukuihin ei muualla päästä. Tämän kevään ryhmät ovat jo täynnä, vaikka kurssikoot tuplattiinkin, tosin rupuilla ei ryhmiin mahdollisuutta olisikaan. Talonmiehet pysyköön lestissään.

        Fitnessbuumi on sekin osaltaan tuonut voita Väiskin leivän päälle. Väiski toimii eräänlaisena valmentajien valmentajana, eli kouluttaa personal trainereita sekä myös ravitsemusterapeutteja. Joitakin yksittäisiä henkilökohtaisia valmennettaviakin Väiskillä on. Lienee selvää, että he kaikki kilpailevat joko kansallisella kärkitasolla tai kansainvälisissä ympyröissä.

        Yhtenä mielenkiintoisena projektina Väiskillä on suomalaisten linnavuorien tutkimus ja kartoitus. Kun Turun rupu istuu läskiperseellään tietokoneen ääressä, on Väiski usein metsässä parin muun isänmaanystävän kanssa kaivamassa esiin Suomen muinaishistoriaa. Kattavaa selontekoa odotetaan vuonna 2019, mutta voin jo luvata nyt, että moni asia Suomen muinaishistorian kaanonissa tulee muuttumaan.

        Että sellaisia tietoja. Ja tässä siis vain osa jutuista, joita Väiskin tiedän nykyään tekevän. Joku muu voi vielä täydentää listaa. Toki tiedän, että ruput kohta täydentävät listaa omilla homofantasioillaan. Tällaiseen heikkolahjaisten nälvimiseen Väiski on toki jo tottunut, sillä sanoohan jo sananlaskukin, että jos on lusikalla annettu, ei voi kauhalla vaatia.

        Paskan vitut. Menkää katsomaan http://www.sm-mega.fi/yhteystiedot/toimistot/
        Suoramarkkinointi mega Oy:n sivustoa.
        Odottakaa alle minuutti sivulla pyöriviä kuvia ja väinö kuisma ponnahtaa esiin "hardcore Finland" paidassa puhelinmyyntitoimistossa, luurit päässä. Katsokaa ite


      • onko.tuo.puheenjohtaja

      • NationalisLAH
        NationalisLAH kirjoitti:

        Turun rupujen "tietoja". Ei Väiski toimi puhelinmyyjänä vaikka toki sekin olisi aivan kunniallinen tapa ansaita leipänsä. Toista se on Turun rupujen sosiaalisaalistus. Somaleilla työllisyysprosentti sentään on kymmenen hujakoilla, rupuilla tasan nolla.

        Voin paljastaa että Väiski kirjoittaa pariin amerikkalaiseen lehteen salanimellä korkeatasoisia kolumneja. Viimeisin ilmestyi tällä viikolla, siinä otettiin oivaltavasti kantaa USA:n korkeimman oikeuden tuomarin valintaan ja valinnan lakitaustaan. Voisin linkittää kirjoituksen tännekin, mutta tuskinpa sitä täällä kukaan ymmärtäisi, joten ei helmiä siolle.

        Kuten varmaan moni muistaakin, Väiski on toiminut myös opettajana. Oppilaat muistavat Väiskin erittäin innostavana opettajana ja paljon pyyntöjä onkin tullut yksityisopetuksesta vuosien mittaan. Viime keväänä Väiski veti koemielessä kahta pääsykoevalmennusryhmää Lahden alueella. Toisalle ryhmällä (lääkis) sisäänpääsyprosentti oli 87 % ja toisessa (oikis) 85 %. Käsittääkseni vastaaviin lukuihin ei muualla päästä. Tämän kevään ryhmät ovat jo täynnä, vaikka kurssikoot tuplattiinkin, tosin rupuilla ei ryhmiin mahdollisuutta olisikaan. Talonmiehet pysyköön lestissään.

        Fitnessbuumi on sekin osaltaan tuonut voita Väiskin leivän päälle. Väiski toimii eräänlaisena valmentajien valmentajana, eli kouluttaa personal trainereita sekä myös ravitsemusterapeutteja. Joitakin yksittäisiä henkilökohtaisia valmennettaviakin Väiskillä on. Lienee selvää, että he kaikki kilpailevat joko kansallisella kärkitasolla tai kansainvälisissä ympyröissä.

        Yhtenä mielenkiintoisena projektina Väiskillä on suomalaisten linnavuorien tutkimus ja kartoitus. Kun Turun rupu istuu läskiperseellään tietokoneen ääressä, on Väiski usein metsässä parin muun isänmaanystävän kanssa kaivamassa esiin Suomen muinaishistoriaa. Kattavaa selontekoa odotetaan vuonna 2019, mutta voin jo luvata nyt, että moni asia Suomen muinaishistorian kaanonissa tulee muuttumaan.

        Että sellaisia tietoja. Ja tässä siis vain osa jutuista, joita Väiskin tiedän nykyään tekevän. Joku muu voi vielä täydentää listaa. Toki tiedän, että ruput kohta täydentävät listaa omilla homofantasioillaan. Tällaiseen heikkolahjaisten nälvimiseen Väiski on toki jo tottunut, sillä sanoohan jo sananlaskukin, että jos on lusikalla annettu, ei voi kauhalla vaatia.

        https://yle.fi/uutiset/3-10572756

        Tuossa hieman esimakua tulevasta. Näinhän luvattiin jo yllä olevassa viestissäni 2016. Väiski tekee hienoa työtä.


      • Anonyymi
        NationalisLAH kirjoitti:

        https://yle.fi/uutiset/3-10572756

        Tuossa hieman esimakua tulevasta. Näinhän luvattiin jo yllä olevassa viestissäni 2016. Väiski tekee hienoa työtä.

        Ohhoh, 2019 tuloksia luvattiin ja niitähän tuli.


    • EläköönLiikkeemme

      Siis mitä? Mä olen kuullut ihan täysin päinvastaista tietoa... Olen käsittänyt että hän ei ole ollut noin 10 vuoteen enää missään skenessä saati tässä nykypäivän skenessä mukana. Onko mies poissa tolaltaan tai järkyttynyt mieli? Onko kellään edes minkäänlaista kuvaa miltä hän näyttää tänään?

    • hommamenihelvetinhyvin
    • VäinönPaluunPuolesta
    • viiden.kilon.punnus

      miten kummitustalo voi tänä päivänä ja onko ullakon vangit vapautettu

      • VKNationalisti

        Mitä paskaa täällä taas jauhetaan? Suvakkien urbaani turbaani höpöhöpö juttua!


    • VanhanliitonSkinhead

      Joko Väinö Kuisma Lahdesta löytynyt ja valmis tekemään comebackin?

    • Sammontakojanjälkikasvu

      On hyviäkin ajatuksia, mutta miksi piti saksalaisia sotkea mukaan? Meillähän on omakin "Sampomme" ja se on mahdollisimman pian turvattava Perustuslailla, kuten esimerkiksi allaolevan linkin takana ehdotetaan!

      Tämä on erityisen tärkeää nyt, kun ahneuksissaan on jo osa "kruununjalokivistämme" luovutettu ulkomaalaisille kuin pilkalla. Aikanaan nekin luovutukset pitää saattaa takaisin oman kansamme haltuun.

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14698770/sammon-salaisuus-suomea-ei-saa-luovuttaa!

      • Kaaleevaalaa

        Linkki on poistettu. Liian isänmaallinen.

        Suomen etua ei enää ole. On monikulttuurisuuden ja globalisaation etu!


    • Meduza

      Toivottavasti HH-kaupan Väiski tulee takaisin, äijä oli aatteineen 20 vuotta aikaansa edellä.

    • TuusulanTyttö88

      Joo niin se on poijjaat... HH88 ylös takaisin ja Kuisma esiin!

    • ArjaLaine

      Kauan eläköön kalevalainen, sekarotuinen suomen kansa, joka vihdoinkin on hyväksytty muidn kansojen joukkoon.
      Adolfhan ei suomalaisia hyväksynyt arjalaisiksi. Siksi saksalainen ei saanut häpäistä arjalaista rotuaan menemällä naimisiin suomalaisen kanssa, vaikka Suomi oli aseveli.
      Sen sijaan miehitettyjen norjalaisten ja tanskalaisten kanssa sai menmä naimisiin ja saada jälkeläisiä, koska he olivat germaaneja. Ruotsalaiset sitten olivatkin jo ihanne pohjoisesta, vaaleasta germaanista, puhtaasta arjalaisesta.

    • Alan_Mies

      Mitäs Kuisma nykyään puuhaa?

      Ei ole ollut kyllä politiikassa mitenkään aktiivinen enään, ainakaan näkyvästi.

    • vkfan

      Väinö on kansallissankari.
      Vähän kuin Luke Skywalker. Tekee mielettömän hyvän työn ja katoaa.
      Enää tarvitaan se joka hänet löytää ja josta väinö kouluttaa seuraavan suurmiehen tai naisen joka nostaa kansamme taas voittoon.
      Eläköön Isänmaa, eläköön Suomen kansa.

    • SuomenPuolesta

      Väinö Kuisma voisi tulla pitämään juhlapuheen itsenäisyyspäivänä :) Onko mies tavoitettavissa jotakin kautta?

    • Raimo345

      Itsekin aidosti toivoisin Väinön paluuta. Varmasti saisi nykytilanteessa oikeaa kannatusta aatteelleen aidosta suomalaisuudesta.

      Muutenkin fiksun olonen kaveri.

      • laune88

        Täytyy vain lopettaa se lapsellinen omaan napaan tuijottaminen.


    • Perat

      Väinö pitää matalaa profiilia mutta oikea käsi kymen piirisihteeri jatkaa hänen töitään Laakson avulla.

    • Anonyymi

      Mitä se Väinö käytännössä teki?

    • Anonyymi

      Hauskaa kuten huumorin ollakin pitää
      Eliitti panee teille suukapulaa vihapuhelailla ja saksalaista valtiovarainministeriä ja ranskalaisen eu-pääministerin ja alkaa liittää komissaari urpilaisen puhellessa niitä näitä pohjois-Afrikan ranskankielisiä valtioita mukaan teidän maksettaviksenne verorahoilla. Nyt pitäisi keskittää äänet PS eikä pohtia vahhojen hauskojen äijien nettiriitelyä jonka päinvastoin pitäisi pelottaa turhuudellaan. uusi muoto tässä on omakylämiehet tämä on ehkä nopeimmin (kun sinisiä ei oteta huomioon) nopeimmin keskinäiseen riitelyyn kaatunut joukko - itse asiassa pelkkää komiikkaa ellei asia olisi vakava, eli pitäisi torjua juncker-macronismi suomen puolesta - lainsäädännöllä eikä tapella rautieaseman käytävällä suomalaispoliisin kanssa jne.

    • Anonyymi

      Se on Väinö puhelinmyynnistä moi. Kävin justiin myymässä 1000 niin mikset tilaisi siis itsekin? (ottaa pitkät hörpyt hedelmäpommi jugurttia suoraan purkista ja lipaisee huuliaan) kun tilaat niin tää homma lähtee helvetinmoiseen nousuun.

      Siinä on kuule totuutta mistä on vaiettu.

      Joo voisin kai mää tuhat tilata.

      Aaa... Sviit pein saför sviit saför

      • Anonyymi

        Haluatko muuten vielä puhua apulaislehtipuhelinmyyntipäällikkö Kristian Arjen kanssa?

        Joo.

        Hei.

        Siik Hei. Tilaus tulee hyvin vai.

        Tuhat lehteä tulee niinkuin pitääkin.

        Hellwetin hyvä.

        #tuut#


    • Anonyymi

      Laitetaan nyt tänne oikeaa tietoa vaihteeksi, ettei mene vain turhaksi juoruiluksi. Väinö on yhä ihan hengissä ja asuu yhä Lahdessa.

      Sanotaan heti alkuun, että tässä kertaan nyt kaverilta baarissa kuultuja juttuja, mutta olen myös itse nähnyt Kuisman Lahden yössä muutaman kerran. Kaverini sattui Kuisman pöytään istumaan jossain kapakassa ja vaihtoivat muutaman sanan. Ilmeisesti Kuisma on jättänyt politiikan kokonaan, eikä kuulu enää mihinkään järjestöihin. Kyllästyi ilmeisesti jatkuvaan vihanpitoon ja kaiketi myös tajusi, ettei hommassa ole hänellä tulevaisuutta.

      Itse olen nähyt Kuisman Las palmasissa (siis siinä baarissa) kuulema laulaa joskus karaokeakin, mutta henkilökohtaisesti en tätä ole todistanut. En viitsinyt mennä jututtamaan itse, koska kaverini mukaan Kuisma on vähän kyllästynyt kyselijöihin ja näihin vitseihin ja heittoihin 20 vuotta sitten tapahtuneista jutuista. Työkseen Kuisma on tehnyt kuulemma vähän kaikenlaisia sekalaisia hommia. Puhelinmyyntihuhut ovat ilmeisesti muuten totta, mutta vaikka työ ei niin hohdokasta ole, niin ainakin on töissä.

      Ajattelin laittaa tämän viestin ihan siksi, että asia on itseänikin kiinnostanut, enkä muualta netistä ole tietoa löytänyt. Kyllä Kuisma ja hänen järjestönsä ovat osa Lahtelaista paikallishistoriaa ja on tyyppi kiinnostavampi kuin keskivertoelämän elänyt tallustaja.

      -Kaduilla Marssija

      • Anonyymi

        Hienoa kuulla Väinön kuulumisia! Ilmeisesti pelkällä appelsiinimehulla ei enää mennä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hienoa kuulla Väinön kuulumisia! Ilmeisesti pelkällä appelsiinimehulla ei enää mennä?

        Kun helsinkiläinen natsi ja lahtelainen natsi paiskaavat kättä sovinnon merkiksi, onko kyse monikulttuurisuudesta. Sillä lahdella ja Helsingillä on yhtä paljon eroa kuin saksalla ja intialla.


      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Se on mielenkiintoista se mystiikka siinä.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Onko Väinön oikea käsi Luumi vielä elossa?

    • Anonyymi

      Edesmennyt Väino Kuisma kuului tähän kuuluisaan suomalaiseen keihäänheittäjien kaartiin.

      Kuisma osallistui ainoana suomalaisena keihäänheittäjänä Rooman 1960 olympialaisiin ja sijoituui neljänneksi 17 senttiä pronssista

    • Anonyymi

      Kyllä Kuismaa tarvitaan...Varsinkin nyt, sillä ajat ovat vallan kauheat!!

      • Anonyymi

        Politiikka oli ennen mielenkiintoista. Nyt kaikki Marinit vain huutelee boomereita twitterissä. Ketään ei kiinnosta. Jonninjoutavaa lätinää.
        Kuisma ja Mäenpää on ja oli kunnon miehiä, kansalaisen asialla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Politiikka oli ennen mielenkiintoista. Nyt kaikki Marinit vain huutelee boomereita twitterissä. Ketään ei kiinnosta. Jonninjoutavaa lätinää.
        Kuisma ja Mäenpää on ja oli kunnon miehiä, kansalaisen asialla.

        Luonto on puolellamme haluan lukea sellaisen sotaan lähtö loitsun ja se kuuluu näin https://m.youtube.com/watch?v=bvKqzQEkUrk ahh sweet pain!!!! yks menee vielä hyvää!!!! paskan jauhantaa!!!! mestarimme miesten mies väinö kuisma pihalla aikaisin aamulla valion jugurttia suoraan pahvi purkista naamaan perkele yks menee vielä!!!!


    • Anonyymi

      elää keräämällä pulloja

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      kummiteliko vänän talossa?

      mites mahtaa olla joko vänä on opetettu käyttämään vesivessaa paskaämpärin sijaan

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1620
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe