Miten jouduitte kimppakivaan, kokemuksia ?

daamien2013

Kun kuulee näitä päädyimme seksiin tosi juttuja, missä mies vaikka tehnyt äkisti aloitteen vaikka kopeloimalla. Miten tälläisiin tilanteisiin joutuu ?
Olen aina haaveillut vanhemmasta miehestä/ naisesta/parista, esim joku härskimpi vanhempi mies tulisi vaikka ladossa ollessani siivoilemassa kouraisemaan haaroista jne.

tai joku vanhempi pari tulisi "ehdottamaan" jatkoja esim baarissa.. Miten tälläisiin tilanteisiin joutuu tai olette joutuneet, itselläni mennyt kaikki ohitse :(

159

36327

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kimppaa_meille

      hakeudu sopiviin paikkoihin, missä parit liikkuvat ja flirttaile. Mielellään molempien kanssa, voit olla varma että kyllä se pari tulee ehdottelemaan.

      missäspäin suomea liikut ja minkä ikänen olet ;)

      • iem

        Kimppa on kivaa, jos on mukava pari, mustasukkasilla ei kannata sitä edes haaveilla ja ketkä sitä ei ole kokeillut, niin on tyhjä urputtaa vastaa tai kirjoitella niitä ihmeellisiä runkkaus juttuja. Jos olis ajatustenlukukone, niin sais naama punaisena marketeissa luveskella niitä riettauksia, mitä suurimmalla osalla naisia pääkopassa liikkuu, mutta marttailloissa ovat niin siveätä sakkia. Toivottavasti niille pilkunnussijoille on välimerkit paikoillaan, eikä kovin paljoa kirjoitusvirheitä.


      • mother &son

        Miksi tossa kuvassa oli pariskunta ja kaksi lasta?


      • mother and son
        mother &son kirjoitti:

        Miksi tossa kuvassa oli pariskunta ja kaksi lasta?

        Couple teatching teenagers.


      • Lukiossa vain
        mother and son kirjoitti:

        Couple teatching teenagers.

        Oltiin mekin poikaystäväni kanssa monesti tädin ja sen miesystävän luona yötä. Päästiin nukkumaan niiden sänkyyn. Ne opetti monta kivaa juttua. Hauska oli katella ja olla mukana.


      • hahhahhah
        Lukiossa vain kirjoitti:

        Oltiin mekin poikaystäväni kanssa monesti tädin ja sen miesystävän luona yötä. Päästiin nukkumaan niiden sänkyyn. Ne opetti monta kivaa juttua. Hauska oli katella ja olla mukana.

        aivan varmasti olitte....


      • oihugytrbd
        hahhahhah kirjoitti:

        aivan varmasti olitte....

        Jees, tänne on niin mukava kirjoitella niitä omia perverssejä fantasioitaan ja kuvitella, että joku uskoo niiden olevan totta...


      • Voisi olla
        hahhahhah kirjoitti:

        aivan varmasti olitte....

        Mistä tiedät ettei ole tosi. Olitko mukana?


      • opuiluyjfthgfv
        Voisi olla kirjoitti:

        Mistä tiedät ettei ole tosi. Olitko mukana?

        Mistäs tuota tietää, saatanhan olla mukana sinunkin fantasioissasi.


      • Robert McKeancy

        Ihmisen seksuaalisuus on aidosti toteutuneena miehen ja naisen kohdalla yhdistävä tekijä (Mies ja nainen tulee yhdeksi) kuten se on Raamatussa esitetty. Ja voin kertoa että aikojen alusta asti on aina ollut íhmisyhteisön tapojen ja normistojen rappeutuminen aivan hillittömien seksiorgioiden merkeissä. Ja tälläiseen osallistuminen on aina vetänyt puoleensa Jupiterin pimeän puolen Demoneita, jotka omalla osallistumisellaan ovat kohottaneet ryhmä seksiorgioiden laatua aivan uudelle tasolle, jolloin alkaa aikaa myöten ilmenemään läiskimistä ja lyöntejä, sekä ruoskimista sadomasokismin kehittymisen myötä. Ja tälläinen meno johtaa ihmisen yhä suurempaan vaaraan poistua kokonaan ihmiskunnan piiristä ikuisen kadotuksen muodossa.

        Ja voin vannoa että tämä lausunto on annettu Auringon ikuiselta tarkkailuasemasta ihmiskuntaan nähden.


      • mother and son kirjoitti:

        Couple teatching teenagers.

        Olisi kiva nähdä toi kuva...


    • Kimmovai??

      Joo minäkin haluan kuulla vastaukset tuohon :) Voin tulla kourimaan kyllä mielelläni!

    • PeranPora

      muutama kesä sitten oltiin baarissa kaverini kaa. Baarit meni kiinni ja ei tullut naista. Nainen piti metsästää sitten baarin ulkpuolelta. Pitkän jankkaamisen jälkeen saimme yhen typyn tuleen, aika kaukaa meille seuraksi. :)

      Oli tosiaankin kesä, muualla ei ollut pimeetä kun silloin tällöin omassa päässä. Tulihan se nainen lopulta! Sit siinä nussittiin, kvaeri sammui välillä. Muija sanoi, ''Urpo sä kuorsaat'' kun se oli ottamassa suihin. Kaveri kuitenkin piristyi ja päätti laittaa patukan pyllyyn silaikaa kun ite panin pilluun. Muija ei oikein tykännyt mut saatiin me sit lopulta lastit naamalle.

      • Tulkitsija

        "Muija ei oikein tykännyt mut saatiin me sit lopulta lastit naamalle."

        = "Muija" häippäsi ja pojat hoiti homman kahdestaan loppuun ja "saivat lastit naamalle"

        Näin tämäkin fantasia pitää tulkita.


      • Taisi Pera herätä
        Tulkitsija kirjoitti:

        "Muija ei oikein tykännyt mut saatiin me sit lopulta lastit naamalle."

        = "Muija" häippäsi ja pojat hoiti homman kahdestaan loppuun ja "saivat lastit naamalle"

        Näin tämäkin fantasia pitää tulkita.

        Ja runkata kaljapähönä spermat vieraan naamalle, sitten Pera pieraisi ja meni kuselle sekä sulki black horsekalsarinsa pesemättä kusista ja spermaista mulkkuaan ja meni nukkumaan.

        END OF THE STORY


      • se oli raiskaus

        "Muija ei oikein tykännyt": Jos tekee toiselle seksuaalisia tekoja vastoin tämän tahtoa on kyseessä seksuaalirikos.


    • klementtiini1

      Tilanne rakennetaan harkitusti ja siinä menee vuosia.

      Se on mielettömän upeaa ja nautinnollista elämää. Siinä halutaan antaa toiselle Se, mitä toinen tarvitsee!

      Olen nainen.

      Kymmenen vuotta sitten elämäntilanteeni oli sellainen, että tarvitsin seksisuhteen Mieheen. Löysin hänet. Upea ja nautinnollinen. Tapaamme edelleen kerran kuussa ja tulemme tapaamaan tästä edes.

      Viisi vuotta sitten tapasin Herra Kiihkeän. Hänen kanssaan keskustelemme kaiken välillä maa ja taivas. sängyssä olemme ehkä kerran vuodessa, jos silloinkaan, mutta suhde on tärkeä molemmille.

      Kaksi vuotta sitten tapasi Herran, jolle pystyin antamaan henkisesti ja fyysisesti Paljon ja päivittäin Häneltä saan elämään sisältöä. Fyysisesti tapamme ehkä kerran kuukaudessa.

      Kiihkeä kimppa voi olla kivaa, mutta virikkeellinen monitasoinen avoin ihmissuhde antaa niin paljon enemmän.

      • Pilkunnussija

        Vain Saksan Kieleßä kaikki Substantiivit ischolla Alkukirjaimella kirjoittaa pitää.


      • klementtiini1
        Pilkunnussija kirjoitti:

        Vain Saksan Kieleßä kaikki Substantiivit ischolla Alkukirjaimella kirjoittaa pitää.

        Kieliopillisesti juuri noin!

        Kielellä leikkiessä on enemmän vapauksia. Siitä nauttikaamme!


      • Huhuhuhuheheheh

        "Kaksi vuotta sitten tapasi Herran, jolle pystyin antamaan henkisesti ja fyysisesti Paljon ja päivittäin Häneltä saan elämään sisältöä."

        Kuulostaa niin kuin tyyppi olisi tullut uskoon ja puhuu Jumalasta :D


    • Jeah..

      olin kaupassa, kun yksi hiukan "huppelissa" oleva tosi seX mies tuli, ja otti minihameen helmasta kii. Ah, mulla oli jo sillon tosi märkä olo. Sit sen nainen tuli, ja ehdotti kimppakivaa. Mä en aluks ollu ihan varma, mut sit se mies sano et tuu, ja oli avaamassa vyötä siel kaupassa, ni mun oli ihan pakko mennä. Ja oli ihan paras seksikokemus. Oli sillä iso kaluki. Uhh, haluun sen kokemuksen uusiksi.

      • Äijilläkin

        on minihame ja pimppimärkänä jo on aikoihin eletty


      • kerroppatotuus

        Tätä satua ei kukaan usko että kaupassa olittako kassa jonossa,on sinulla hyvä mielikuvitus.Minä en usko vaikka raamatulle pistät sormesi etkä sinne perseeseen.Kyllä olet aika täti.


    • carquta

      Nainen viereisessä pöydässä baarissa vilkuili mua, sit nousi yhtäkkiä ylös ja istu mun syliin ja suuteli kiihkeesti. Sit se nousi ylös ja kysy mitä mä juon. Baarin mennessä kiinni tilattiin taksi ja lähdettiin tän naisen ja sen miespuolisen kaverin kanssa naisen luo jatkoille. Aika äkkiä päädyttiinkin jo suuseksiin ja ne sito mun jalat ja kädet jeesusteipillä.. aika raju meininki! ;)

      • mun luona olit

        heh, se olin minä! olin silloin 17 :D


    • työyhteisö.....

      Juttelimme töissä tauolla leikinpäin suuseksistä. Yksi nuorehko mies sen keskustelun aloitti. Porukan ainoa nainen n. 47v eronnut rouva, sanoi ettei ole koskaan ottanut keneltäkään suihin. Minä lupasin olla käytettävissä mikäli hän haluaisi suihinottoa harjoitella. Olin silloin 38 v ja eronnut minäkin. Perustelin tarjoustani sillä että edellisviikolla olimme oikein kurssilla jossa opetettiin ja kannustettiin yhteistyöhön ja ryhmähenkeen. Pidin niitä normaaleina perjantaipuheina.
      Illalla tämä nainen kuitenkin soitti pikku huppelissa ja kysyi että onko tarjoukseni vielä voimassa. Sanoin että kunhan pääsen saunasta niin senjälkeen on. Otin pari viinipulloa ja viskipullon kassiin ja porhalsin taksilla paikalle. Tosin en uskonut seksiin vaan ihan normaaliin jutteluiltaan.
      Kyllä siitä kuitenkin sellainen seksiviikonloppu tuli että kumpikin oppi toiseltaan vaikka mitä. Tuo sutjakka, kaunis nainen kiihotti minua erityisesti että hän oli minua vanhempi ja työkaveri.
      Muutaman kerra vietimme samanlaisen viikonlopun ja kerran kävimme lomalla yhdessä. Hyvin saimme salattua asian sillä kukaan toissä ei asiasta saanut tietää. Tosin se nuori kaveri väitti tietävänsä että olemme puksutelleet mutta se olivain kateellista kiusaa vailla tietoa.

      • työuhteisö.....

        Ai sorry. Pitikin olla kimppakivaa. SItähän tuossa ei ollut.. tuo tuli vain taas mieleeni.


    • IIIIIIIIIIIIII

      mene VL-seuroihin!!!

    • voiristus1

      No hyi saatana.

    • Itsellä on kokemuksia 3. pyöränä heteroparilla, mutta tämä seuraava menee futuuriin....eli nainen tekee villin ehdotuksen mulle kun lukee tätä juttua ja kommenttia villistä seksistä.
      Oletko se juuri Sinä, aistikuutta ja hekumaa elämääsi kaipaava nainen.
      Ehdota vaan suoraan, niin katsotaan mihin se johtaakaan.....kunnon kyytiä lupaan kyllä sulle.

      • ellura2

        haluan sinua...sormet kutittelee pillussa just nyt...


      • tahmaisilla sormilla
        ellura2 kirjoitti:

        haluan sinua...sormet kutittelee pillussa just nyt...

        tahmaisilla näppäimillä ellura viestiä pukkaa jotta james tulis lykkimään... =D =D Aaaaahahahahahaaa... =D


      • Vielä seisoo.
        ellura2 kirjoitti:

        haluan sinua...sormet kutittelee pillussa just nyt...

        Ilmoita osoitteesi ellura2 niin tulen viivana hoitelemaan sua!!!


    • cgfghghjghj

      Siis tuollaiseen tilanteeseen pääsee parhaiten ulkomailla parinvaihtoklubilla. Suomessa ei ole kaikkein otollisimmat mahkut.

    • JPT2

      Palataas todellisuuteen. naiset eivät TODELLAKAAN halua, että vieraat miehet tulevat kourimaan!

      • Henna

        Oletko feministi? Taidat olla ihan tosissas tuon jutun kanssa?


    • Nauttia

      Joo kerran olin ulkona kävelyttämässä koiraa kun yhtäkkiä nätti tyttö tulee vastaan. No, mitäs aattelin heti ku seksiä. Se tuliki sitte puhumaan mulle niitä näitä ja vastasin aina sen kysymyksiin uusilla kysymyksillä. Lopulta kysyi että onko sulla naista vielä. Ei ollut, sanoin ja vinkkasin silmää. Sitte se tyttö kaatoi meijät puskaa ja siinä vähän aikaa leikittiin ja tehtiin kaikkea kivaa. Olin jättänyt koirani puuhun kiinni ja sitten tuli toinen tyttö vastaan ja sanoi: Mitäs täällä puuhaillaan? (oli ilta ja aika syrjäsessä polussa pantiin) vastasin ekana että: eei mitään. Ja oltiin nousemassa ylös. Kuitenki tyttö ehti tulla mitää sanomatta mukaan ja olikin suunniteltu aikaisemmin. Ne tytöt vaan olivat jotain juonineet, kun halusivat vähän kokemusta. Se kyllä oli kivaa vaikka maa ei niin pehmeältä tuntunut. :) Kävelytä koiraa ilta myöhässä ja saatan pian saaha kimppaa!

      • vitsi mitä

        fantasioita, siis on teillä ainakin mielikuvitusta =D =D


      • A_K_N

        Tuotako se Anssi Kelakin mietti kun kirjoitti Nummelan.
        "Kävelytän koiraa, mieleen palaa vuodet parhaimmat."


    • värähtelyjä

      Akka töihin siitä!-En mä viiti.No,anna sitten.En mä jaksa.No,akka etkö tiedä että työn ja antaumus tekevät ihmisen autuaaksi.En mä ymmärrä.No,hei sitten......

    • Saivartti Jyystölä

      Taidat olla ihmissusi. Liity laumaan.

    • Kokeile Intianmatkaa

      Siellähän on nykyään muotia raiskata ulkomaalainen nainen esim. 8 miehen voimin.
      Myös meksikossa on nykyään kunnostauduttu ulkomaalaisten raiskaamisella.

    • Surullista, että ihmiset vajoavat näin alas harrastamaan ryhmäseksiä. Seksi yleensäkin on annettu Jumalan lahjana avioliittoa varten. Joudumme kaikki kerran tilille jopa sanoistammekin saati sitten tällaisista kauheuksista kuin ryhmäseksi on. Tämä saastuttaa sisimpäsi ja tulet ehkä inhoamaan itseäsi ja tekojasi ennen pitkää. Lisäksi jos olet vakinaisessa suhteessa, saastutat aviovuoteesi ja tuotat tuhoa koko perheellesi. Jumala teitä kaikkia auttakoon ja vapauttakoon paholaisen houkutuksista, joka tämäkin on. Paholaisen tarkoitus on vain tuhota ja tappaa.

      • painu helvettiin

        Painuhan uskovainen helvettiin täältä sössöttämästä jostain olemattomasta jumalastasi. Ketään ei kiinnosta. Ryhmäseksi on ihana kokemus, jotakin mitä te uskovaiset jäykkäpolvinatsi perkeleet ette ikinä tule elämässänne kokemaan. Se on ihan oma häpeänne, että kaikki mahdollinen on teille uskovaiselle roskaväelle syntiä.

        Olen itsekin hässinyt ryhmässä ja teen sitä ihan varmasti jatkossakin. Sinun jumalasi katsoo vierestä vissiin sitten himoiten ja haluaa mukaan. Eikös se niin mene, että jumala tuntee synnin... ja haluaa mukaan?

        Useimmille uskovaisille tekisi hyvää kun joku raiskaisi niitä kunnolla perseeseen.


      • jotain1
        painu helvettiin kirjoitti:

        Painuhan uskovainen helvettiin täältä sössöttämästä jostain olemattomasta jumalastasi. Ketään ei kiinnosta. Ryhmäseksi on ihana kokemus, jotakin mitä te uskovaiset jäykkäpolvinatsi perkeleet ette ikinä tule elämässänne kokemaan. Se on ihan oma häpeänne, että kaikki mahdollinen on teille uskovaiselle roskaväelle syntiä.

        Olen itsekin hässinyt ryhmässä ja teen sitä ihan varmasti jatkossakin. Sinun jumalasi katsoo vierestä vissiin sitten himoiten ja haluaa mukaan. Eikös se niin mene, että jumala tuntee synnin... ja haluaa mukaan?

        Useimmille uskovaisille tekisi hyvää kun joku raiskaisi niitä kunnolla perseeseen.

        Haluutko 60 kymppsenä omalle akalleskin samanlaisen käsittelyn, vai?


      • Helvetissä saatanaa
        painu helvettiin kirjoitti:

        Painuhan uskovainen helvettiin täältä sössöttämästä jostain olemattomasta jumalastasi. Ketään ei kiinnosta. Ryhmäseksi on ihana kokemus, jotakin mitä te uskovaiset jäykkäpolvinatsi perkeleet ette ikinä tule elämässänne kokemaan. Se on ihan oma häpeänne, että kaikki mahdollinen on teille uskovaiselle roskaväelle syntiä.

        Olen itsekin hässinyt ryhmässä ja teen sitä ihan varmasti jatkossakin. Sinun jumalasi katsoo vierestä vissiin sitten himoiten ja haluaa mukaan. Eikös se niin mene, että jumala tuntee synnin... ja haluaa mukaan?

        Useimmille uskovaisille tekisi hyvää kun joku raiskaisi niitä kunnolla perseeseen.

        Antaa sinulle kyrpää kokoajan senkin sekasikiö.


      • Hulluja on..
        painu helvettiin kirjoitti:

        Painuhan uskovainen helvettiin täältä sössöttämästä jostain olemattomasta jumalastasi. Ketään ei kiinnosta. Ryhmäseksi on ihana kokemus, jotakin mitä te uskovaiset jäykkäpolvinatsi perkeleet ette ikinä tule elämässänne kokemaan. Se on ihan oma häpeänne, että kaikki mahdollinen on teille uskovaiselle roskaväelle syntiä.

        Olen itsekin hässinyt ryhmässä ja teen sitä ihan varmasti jatkossakin. Sinun jumalasi katsoo vierestä vissiin sitten himoiten ja haluaa mukaan. Eikös se niin mene, että jumala tuntee synnin... ja haluaa mukaan?

        Useimmille uskovaisille tekisi hyvää kun joku raiskaisi niitä kunnolla perseeseen.

        Toivot jollekulle raiskausta? Oletko jokin saatanan psykopaatti? Kunnioita naisia, niin ne kunnioittaa sinua. Itsekin saat aina enemmän. Siis aina.


      • kimpat5

        Juu, poistu Herran kanssa sinne, mihin kuulut. Täällä kirjoitetaan ryhmäseksistä. Itse olen ollut kahden miehen kanssa ja tiettyhän se vähän jännitti eka kerralla, mutta täytyy sanoa, että miehet siinä hyyty ennen kuin minä. Muutaman kerran toistekin sitä kimppakivaa harrastettiin, mitäs siinä. Toinen kokemus oli, kun pariskunta ehdotti minulle kimppakivaa eräällä chattipalstalla ja niinhän ne tuli minun luokse. Ajattelin, että miten tuo kurppa on saanut noin hyvännäköisen miehen itselleen. Siinä leikit aloitettiin ja nainen oli vähän sivusta katsoja, kun hänen miehen kanssa harrastettiin seksiä. Tulihan vaimo siinä sitten viereen ja uskalsin vähän hänen pilluaan hipaista. Ei siinä mitään, lopetettiin ja pariskunta lähti kotiaan. Olihan se ihan mielenkiintoista. Se siitä kimppakivasta.


      • Hämmästynyjäinen

        Miksiköhän jumalasi on ihmistä luodessaan laittanut miehelle g-pisteen peräsuoleen...?


      • Hei
        Surullista tai ei mutta kiinnostaa tuo sun profiili "Hevosrakas". Onko siinä jotain seksuaalista?


    • Eu Nukki

      Käy naapurin navetassa, niin ne kaikki muutkin maalla tekevät, mutta siitä ei puhuta.

      • iem

        Voisko Eu Nukki kertoa enempikin niistä sinun aamuisista ja iltaisista seksihommista siellä navetassa, taidat olla alasi asiantuntija. Se se varmaan tosi kimppaa on, kun kymmieni lehmiä pyllistelee, on mistä valita. Elä vain kärähä siitä salaisesta harrastuksesta, saatat joutua käräjille, eläimiin sekaantumisesta.


      • että silleen
        iem kirjoitti:

        Voisko Eu Nukki kertoa enempikin niistä sinun aamuisista ja iltaisista seksihommista siellä navetassa, taidat olla alasi asiantuntija. Se se varmaan tosi kimppaa on, kun kymmieni lehmiä pyllistelee, on mistä valita. Elä vain kärähä siitä salaisesta harrastuksesta, saatat joutua käräjille, eläimiin sekaantumisesta.

        Eläimiin sekaantuminen ei nykyään ole rikoksena rangaistava teko ja naapurin isäntä tietää sen.


    • kivaaaaaaaaaaaaaaaaa

      Kimppakiva on kiavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

    • Tulitus

      Muistan sen uuden vuoden loppuelämän, kun autolastillinen isoja kiinalaisia laukesi kasvoilleni.

    • Tulitus

      Muistan sen uudenvuoden loppuelämän, kun autolastillinen isoja kiinalaisia laukesi kasvoilleni.

    • ...............

      Matkusta Somaliaan ja esiinny niukoissa vaatteissa, niin joudut hyvin äkkiä tilanteeseen, jossa jätetään turhat kopeloinnitkin väliin.

    • gayboiga

      Asuin ja opiskelin euroopplaisessa saarivaltiossa. Koulusta oli vapaapäivä kun päivän ainoat tunnit peruttiin.

      Menin joutessani homojen deittisivustolle ja en enää muista oikeastaan miten - tästä on 9 vuotta aikaa - mutta "hooked up" yhden miehen kanssa, joka asui jossain korvessa noin puolen tunnin ajomatkan päässä sijaitsevan pubin yhteudessä.

      Nuorena viitsii, joten otin sinne taksin ja kohta oli nussimiset menossa monessa eri asennossa. Jälkeenpäin makailimme alasti lakanan alla kun joku kolmas mies törmäsi sisään makuuhuoneeseen käveltyään sisään avoimesta ulko-ovesta.

      Oli onneksi tämän aiemmean miehen tuttu, joka oli saapunut panolle. Siitä sitten oltiin kolmen kimpassa ja vasta jälkeenpäin huomasin että tämän ekan miehen miesystävä oli seurannut nojatuolissa istuen menoa.

      Myöhemmin sain kyydin kaupunkiin erään heidän naispuolisen työntekijänsä - pubin siis - kyydissä.

      Silloin oli todella kaunis, tyyni ja aurinkoinen myöhäisen syyskuun päivä, mikä sekin oli harvinaista kyseisessä maassa.

      • gayboiga:lle

        Kuule gayboiga. Harrastitteks te seksiä? Sen tytön kaa.


      • kaunis tarina

        Ja nyt on HIV ellei Aids.


      • gayboiga
        gayboiga:lle kirjoitti:

        Kuule gayboiga. Harrastitteks te seksiä? Sen tytön kaa.

        Ei se ollut mikään tyttö vaan tuommonen vähintään nelikymppinen pubityöntekijä, sellaista "homomamma" tyyppiä. Ja ei harrastettu, miks olis?


      • gayboiga
        kaunis tarina kirjoitti:

        Ja nyt on HIV ellei Aids.

        Pyh, katsos kun homomiehillä oikeesti ON seksielämää. Silloin tulee pidettyä uusittua kortsus ja pidettyä mukana kun ei tiedä milloin mitäkin tapahtuu. Toista se on heteron nässyköillä kun kumi vanhenee käyttämättömänä ja silloin kun sitä limalootaa sais, on niin onnesta ymmyrkäisenä once in a lifetime-fiiliksissä ettei muista koko kortonkia.


      • Anonyymi

        Itsekkin tutustuin uusiin juttuihin vieraassa maassa kun tiesin ettei kukaan kerro kotiin.
        Kotona valkoinen peppu on nomi. Ulkomailla muille harvoin saatavissa olevaa eksotiikkaa


    • janra@

      Jep jep.. Kuumaksi tuntuu porukanvetävän.. Kenet. Mistäkin syystä. Jos nyt edes sais pitkästä aikaa..

    • Aivan just...

      No naapurin muijan kanssa,,se kun o niin sexy ja sen mies päivät töissä :)

    • Ei toistu

      Villein seksikokemus oli, kun vaimo suostui antamaan.

    • Iskuri treffeistä,tai finswingers niistä löytyy..kaikkea kivaa,,kannattaa kokeilla,,ei katua...

    • kimpan hakijat

      kyllä pojat taas uskoo daamin vedettyä 6 nolla,täällä kysytään kimppoja.ei vastata kolmeen päivään heheheheheh,täältä varmat kimpat löytyy,vanhan homot ja peräkammarin pojat täällä juttelee ja tumputtaa,kun ei puh,num tai sp saa niin tietää että ei tärppää niin tosi feikit liikkeellä

    • Villein ja jännittävin kokemukseni oli kun akka yllättäen käänsi kylkeä kesken kaiken

      • Kyllähän se oli jännä kokemus kun se siinä pyörähti mökkinaapurin sylissä ja katsoi minua silmiin


    • kolme+yksi

      Se oli vaimon juttu. Se halusi kimppa kivaa tuntemansa pariskunnan kanssa. Sellainen kokeilun haluinen lesbo pari. Minä pääsin mukaan vaan etten olisi mustasukkainen. Siinä sitä katselin kun ne kaksi hyöri ja pyöri vaimon kimpussa. Pääsin kyllä mukaan mutta vain vaimooni kohdistuen.

    • Vielä seisoo!!

      Kerro missäpäin asut niin kyllä tulen mielelläni kourimaan ja vähän enemmänkin! Olen se härskimpi vanhempi mies, minkä ikäinen itse olet?

      • Nonok

        Siis voisitteko haistaa paskan, senkin ääliöt. Elostelijat limaperseet.
        kyllä on Suomessa menny elo aikalailla päin sitä ihtteesä, ei voi muuta sanoo.


    • JKKL

      ENNMKITENKÄÄN

    • herpaaaaderpaaaa

      Ei mulla muuta sanottavaa ollu kuin se et suomi24 stockphoto jyllää taas:
      vitun äijä sängyssä näyttää "oh yeah" peukkua, ja 3 muijaa jotka näyttää siltä kuin yks olis äiti ja 2 sen tytärtä :D ei vittu repesin...

    • etusivun otsikko johtaa harhaan; "haluan hurjan seksikokemuksen".. ja sekö on kimpassa hurjaa? pah. olin sentään jo vastaamassa että menet kuule joka viikonloppuöinä oulun keskustan puistoihin huojumaan niin eiköhän sieltä ne tietynlaiset tule lempein käsin ottamaan eikä aina sunkaan mielipidettäs kysytä.

      • jepjep

        ei vittu repesin näille jutuille :DDDDD se on vaa joku milf joka tuolla kirjottelee otsikossa kerran kunnolla kyrpää akalle niin loppuu se vitun vonkuminen seksikokemuksista :D


      • NaidaanKimpassaVaimoa

        Me ollaan naitu jopa viiden kaverini kanssa vaimoa vähän väliä mökki viikonloppuna.
        Joku oli melkein koko ajan vaimon pillulla ja sai varmasti vaimokin riittävästi siementä.


    • etsimäsi mies

      Miten saan yhteyden sinuun niin järjestetään homma kuntoon.

    • KYSYMYS YLLÄPIDOLLE

      ONKO tämän keskusteluketjun aloitus aivan oikealla paikalla tuolla etusivulla, jossa se poksahtaa silmille ensimmäisenä MYÖS niille jotka eivät ole 18 vuotta täyttäneitä?
      OLISIKO syytä muutenkin kiinnittää huomiota sivuston laatuun ja keskusteluiden tasoon?

      • jepjep

        se on kuule ihan oikein että penikatki oppii isän ja äitin tavoille jo nuorena ei tarvii 22 vuotiaita neitsyitä kaupungilla sitte näkyä :D


    • daamien 2013

      Pitäneekö paikkaansa sanonta: Joka on sikaa saanut, ei ihmiseen enää kajoa.

    • jou4

      Baariin vaan ja hamustelemaan rönttösiä..kattokaa irtoaako:D

    • kokki poika

      harrastin kimppaa laivalla kahden pimatsun kaa, toisen tunsin aiemmin ja ilta johti siihen, kimpassa on tärkeää että on jotenkin tuttu niin voi luottaa. Tunteilla siinä ei ole sijaa mutta jotain yhteyttä pitää olla jostakin että syttyy.

      • kateeeellinen panija

        Ainakin sukupuoliyhteyttä pitää olla..


    • uusix milloin vain

      noo poitsun kanssa oltiin seukattu jo päälle kk ja mentiin sen kaverin luokse saunomaan, no pojat meni siinä saunaan ja pistin vähän musiikkia tulemaan; kuitenkin mennessäni kysymään tulevatko vilvoittelemaan satuin näkemään pojat suihkussa hieromassa kullit pystyssä toisiaan puhtoiseksi.menin hämilleni mutta kaunista katseltavaa se oli ja pojat sanoivat että voisin pian tulle saunaan.antoivat mulle sellaiset nautinnot että .. katselin ja kourin toista kun toinen nuoli pimpsaani ja välillä vuoron vaihto - todella pitivät huolta pojat minusta

    • ellura2

      kiva olis ehdottaa sulle jatkoja...

    • ellura799

      kuulostat sellaiselta jonka mielellään ottaisin viereenija halisin ja panisin kunnollla..

    • o_O

      Minä sain turpaan, kun vähän vain kyyläsin kaverin muijaa sillä silmällä.

      • Se vasta olikin

        riemastuttava kokemus, kun kaverisi mies antoi sinulle kunnolla turpaan:D


      • o_O
        Se vasta olikin kirjoitti:

        riemastuttava kokemus, kun kaverisi mies antoi sinulle kunnolla turpaan:D

        No, se mies oli ja on vieläkin kaverini. Olimme mökilläni ja saunottiin perinteiseen tapaan, otettiin kaljaa ja miesten ja naisten saunavuorot tuppasivat vähän päällekkäin, eikä meillä ole tapana jäähyllä pidellä pyyhettä.
        Kaverin muija on paljon nuorempi mitä meistä kumpikaan ja pirun hyvän näköinen. Minusta hän jäi tarkoituksella terassin toiseen päähän muka ottamaan ilta-aurinkoa ja panettamaanhan sitä rupesi sellaista jumalatarta katsellessa.
        Oli se omakin muija siinä panin saamani selkäsaunan alkavan seisokkini syyksi tietysti hänet ja kaveri pyyteli vuolaasti anteeksi tekoaan ja pani sen pöhnän syyksi.
        Voit arvata, että mikä näky minulla oli mielessä, kun jyystin myöhemmin omaa muijaani silmät kiinni.


    • siivoilee latoa ?

      Siivoiletsä useinkin latoja...??
      Haloo sun kannattaa nyt vaan pysyä siellä omassa fantasiamaailmassa, sillä kukaan tuskin sua tulee mihinkään latoon tänä päivänä enää kourimaan =D =D

      • kyllä mää vaan

        Ai jaa. Itse käyn usein tarkastamassa tuolla teiden varsilla olevia latoja, jos siellä sattuisi olemaan joku seksinnälkäinen misu siivolemassa.


      • ei voi olla
        kyllä mää vaan kirjoitti:

        Ai jaa. Itse käyn usein tarkastamassa tuolla teiden varsilla olevia latoja, jos siellä sattuisi olemaan joku seksinnälkäinen misu siivolemassa.

        Voi herran jestas :D :D :D


    • +40v uros

      Täällä yksi joka yrittää ehdotella jatkuvasti satunnaisissa kohtaamisissa seksiä yllättävissä paikoissa, mutta koskana ei ole vielä onnistunut, parhaimmillaan on tullu laukusta tai nyrkistä.

      Kohtelias kieltäytyminen riittää, ei tarvi kilahtaa.

    • Ryhmäseksiä

      Moi! Mun seksi alko siitä että olin Discossa. Siihen tuli jotkut tytöt. Me tutustuttiin. Ja ne käski mun seurata. Ne vei mut naisten vessaan. Sit ne alko riisua mua. Lopuks ne riisu ittesäkkin. Sen jälkeen me oltiin vessassa ja seksattiin. Me mentiin meille ja seksattiin koko yö. Me seksataan vähän väliä. Tyttöjä oli 6 kpl.

    • intiaan ry

      Menkää Intiaan, jos haluatte rajua "kimppaseksiä". Siinä sivussa voi tietysti mennä henki ja saada kuolemantuomion, jos vankilassa joku ei ehdi ensiksi tuomita.

      • Tango & Cash

        Miksi Intiaan? Suomessa saa ihan saman kohtelun kävelemällä joko kadulla, tai menemällä Helsingin keskustassa sijaitsevaan Kaisaniemenpuistoon.


    • jou4

      Mahtuisiko yks mies noiden 6 tytön mukaan sekstailemaan:D:D

    • Masa_Vaa

      Olen joutunut brutaalin kovakouraisen hyökkayksen kohteeksi, joissa tytöt yrittivät tunkeutua seksuaalisiin uniini. Ensiksi yritin teeskennellä välinpitämätöntä mutta sitten kiihoutuin siitä aivan valtavasti !!! Kerran jopa runkkasin salaa peiton alla !!!

      Onko Teille tapahtunut mitään vastaavaa ?????

    • jou4

      2 tytön kans on kokemusta, mutta entä 6 tytön:D Mahtusko nuorimies 6 tytön mukaan sekstailemaan:D:D

    • earth hour77

      Mulla on kokemus koko kesältä kolmen kimpasta. Silloisen naisystäväni kanssa mentiin baariin ja bongattiin loppuillasta aina se yks bi-nainen ja menimme meille jatkoille. Olimme silloin jotain 19-20v.

      Tämän jälkeen jäin koukkuun nuoriin naisiin 18-22v ja tulikin paneskeltua aika monen kanssa. Viimesimmän jälkeen sitten rauhoituin ja hänestä tulikin poikani äiti ;) Ja tämä tarina on tosi.

      • hamppupamppu

        Eikä huumeita oltu syöty yhtään kuten ei nykyäänkään.


    • Mizzi

      Itse haluisin kokemuksen useammasta miehestä yhtä aikaa... Unelmien täyttymys ois jos vaikka joku porukka nuoria motoristipoikia päätyisi jostain syystä mun kanssa samaan paikkaan.

    • nuoruuden huumaa

      Pokattiin kerran kaverin kanssa pohjoisnorjassa kaksi naikkosta autoon. jonkinlaisella englannilla pärjättiin jotenkuten. Asuttiin teltassa vähän kaupungin tai mikä se lienee ulkopuolella. Naiset jäivät yöksi kun annettiin niille vähän viinaa. Yöllä alettiin panemaan niitä siinä teltassa. välillä vaihdettiin paria. Eniten vitutti kun ne alko puhumaan jotain saamee keskenään ja naurovat välillä. Mitään ei ymmärretty. Jotenkin se homma suhrattiin läpi. Kun herättiin saatiin kuitenkin aamupanot mutta jotenkin paskamainen maku koko hommasta jäi. Se purovesikin misssä mulkkuja pestiin oli varmaan jäähileessä.

      • Mä jouduin kerran liftaamaan kun auto hajosi. Päädyin kyytiin sellaisen 2n+4m täyteen ahdattuun autoon. Lupasivat ottaa mökille elätiksi jos en katsele minne ajetaan. Loppumatka menikin sitten kädet silmillä ja sormet pillussa menetelmällä.
        Nekin oli muuten olkomaalaisia.


    • Tango & Cash

      Ulkomaalaiset miehet tarjoavat jänniä ryhmäseksikokemuksia suomalaisnaisille. Tässä yksi yritys Turusta:

      "Poliisi pyytää havaintoja perjantain ja lauantain väliseltä yöltä Turun keskustassa, kun kuusi miestä kävi käsiksi 20-vuotiaaseen naiseen.

      Miehet kävivät käsiksi naiseen yöllä kello neljän jälkeen Kauppahallin ja KOP-kolmion välisellä kujalla.

      Poliisi kertoo, että kuuden ulkomaalaistaustaisen miehen joukko yritti tehdä suomalaisnaiselle seksuaalista väkivaltaa."
      Lähde: http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/465936/Kuusi miesta kavi kasiksi naiseen Turussa

      http://www.ess.fi/?article=408533

      http://www.hs.fi/kotimaa/Kuutta miestä epäillään raiskausyrityksestä Turussa/a1364006237683

      http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194803363345/artikkeli/kuusi miesta kavi kasiksi naiseen aamuyolla pariskunta keskeytti raiskausyrityksen.html

    • omat asiansa

      Mä ainakin olisin tosi vihainen tolle pariskunnalle kun pilasivat mun tsaanssit.

    • söpöliini 45v

      Hmmmm...
      Fantasiasta tuli totta =)
      Oli matkalla ja tapasin kaksi norjalaista nuorta herraa... opiskelijoita. Harrastin kolmen kimppaa heidän kanssaan, ihanaa!!
      En koskaan unohda sitä hotelliyötä!! YES!!
      Kondomia käytettiin ja kaikki tehdiin minun ehdoillani... puhuivat varmaan härsekejä, en ymmärtänyt... eli ei siis loukannut minua.
      Muistelen yötä usein, vemputtaessani =D
      Kiitos heille!!!

      Ehkäpä joskus uudelleen, kolmen kimppaaaaahhhh! =D

      Seksi on ihanaa! Nautintoa!

      • Kahta

        Poikaystävälle kertonut et joskus haluis kahta miestä? Ei tykänyt!! Pikkujouluissa kaksi vanhempaa johtajaa vei jatkoille ja sain molempiin reikään samaan aikaan kun halusivat irstailla 17v blondia. Kyllä sain mitä olin toivonut. Aamulla kun menin kotiin niin poikaystäväni halus heti naida ?? Pääs liukkaalle pimpille kun sprrmat valu litisten, tykkääkös muut miehet naida muitten miesten spermojen jälkeen ???. Hyvältä tuntu tuplapano ja oma aamulla.


      • darts porukka
        Kahta kirjoitti:

        Poikaystävälle kertonut et joskus haluis kahta miestä? Ei tykänyt!! Pikkujouluissa kaksi vanhempaa johtajaa vei jatkoille ja sain molempiin reikään samaan aikaan kun halusivat irstailla 17v blondia. Kyllä sain mitä olin toivonut. Aamulla kun menin kotiin niin poikaystäväni halus heti naida ?? Pääs liukkaalle pimpille kun sprrmat valu litisten, tykkääkös muut miehet naida muitten miesten spermojen jälkeen ???. Hyvältä tuntu tuplapano ja oma aamulla.

        https://www.facebook.com/tarja.sivula .. vaikka tripla !


      • Kahta kirjoitti:

        Poikaystävälle kertonut et joskus haluis kahta miestä? Ei tykänyt!! Pikkujouluissa kaksi vanhempaa johtajaa vei jatkoille ja sain molempiin reikään samaan aikaan kun halusivat irstailla 17v blondia. Kyllä sain mitä olin toivonut. Aamulla kun menin kotiin niin poikaystäväni halus heti naida ?? Pääs liukkaalle pimpille kun sprrmat valu litisten, tykkääkös muut miehet naida muitten miesten spermojen jälkeen ???. Hyvältä tuntu tuplapano ja oma aamulla.

        Kyllä uskon että ne tykkää.
        Tajusko poikaystäväsi että pääsi liukkaille?


      • maija.virta kirjoitti:

        Kyllä uskon että ne tykkää.
        Tajusko poikaystäväsi että pääsi liukkaille?

        Kyllä tykkäisin, nuollakin pillua ensin


    • halukas

      miten saa suomes nuorta pimppaa jos on halukkaita nii sanokaa ;) (olen poika 15v)

      • Halukas

        Mä haluun mut oon 11 v ja missä asut ??


      • Halukas kirjoitti:

        Mä haluun mut oon 11 v ja missä asut ??

        Et ole enää. Kerro jotain...


    • ei ennee

      joo...olin minäkin aikoinani ihan vetävän näköinen kaveri ja nyt vain vetäneen näköinen..Mulla oli aikakausi kun piti kokeilla kaikkea ja ylipäätään sitäkin että kelpaanko mä ylipäätään kenellekkään..muistan monta baari-iltaa joita käytin ja ihan todellakin pääsin ns "kolmanneksi pyöräksi"...tälleen jälkikäteen ajateltuna olen sitä mieltä että se reissu kannatti kokea vaikkakin niistäkin muutamista jäi ihan helevetin paskat fiilikset..ja toisaalta ne hyvät kokemukset kuitenkin palaavat mieleeni tänäpäivänäkin..en mie kadu tekojani vaan totean tylsästi "silloin pitää panna kun panettaa tai jos pesää on tyrkyllä/saatavilla"

    • ei ennee

      niin siis haluan vielä täsmentää sen verran että yhdellä kerralla oli vähän rajua meininkiä kun oli 2 naista ja 8 miestä..sidontaa,piiskaa,ruoskaa,...ja usko tai älä,koiraa.

    • hardcore44

      Hyppää postiautoon ja tule tänne pohojanmaalle,niin saat varmasti erilaisia kokemuksia. :)

    • Dr.Sex

      Tietyt fantasiat kannattaa pitää vain omina,eikä lähteä toteuttamaan niitä. On monia tapauksia joissa on menty ns.rajan yli kun on alettu toteuttaan jotain fantsua ja sen jälkeen onkin tullut täysi järkytys tms. Fantasiamaailma ja tosielämä on 2 täysin eri asiaa,myös seksissäkin.

    • jorma 10"

      Kirjoita tussilla otsaasi: haluan munaaa!!!
      kokeile toimiiko pääsiäisbaarikierroksella.

    • nähdään nääs

      Tuu tänne manseen, nääs pannan asiat hoituun!

    • Nainennaisellinen...

      Minä olen siitä onnellinen, että olen "joutunut" näihin tilanteisiin oman mieheni kanssa. Mieheni on perusäijä, joka kourii ja haluaa yhtä-äkkiä ja silloin hän myös toimii hyvin perinteiseen ja konservatiiviseen tapaan. Rakkaus ja rakastelu kukoistaa; yhdessäolovuosia 35 !

    • Kylmät kädet

      Yläpalkin pikkukuvassa näyttää äkkiseltään katsottuna siltä, että siinä on iso, musta, sensuroitu penis, jota läiskitään valkoisen naisen silmille.

      Pienikalloiset monster cockit tykkäävät tästä lähes yhtä paljon, kuin naisen kuristamisesta.

    • heh heh hee

      Suurinosa näistä kun päädyimme seksiin "tosi jutuista" on keksittyjä. PISTE.

      • Kosty Pyrva

        mulla on kaksi pystykorvaa. Kerran runccasin toisen päälle ja toinen katseli vierestä. Ihanaa kimppakivaa.


    • 2jussia2 liisaa++++

      Varokaa taudit ja muut epämiellyttävyydet. Kovin kyrpien kolinaa.
      Vihreät, ruotsalaiset, sekoijakokoomuslaiset,liberaalidemarit,vasurit, homot ja lesbot haluavat tällaista.Varmaan pian vaaditaan lain voima ryhmäavioliitoille ja on niitä nytkin epävirallisesti.

    • Tuollainen on ihan

      sairasta ja moraalisesti tuomittavaa!

    • sadesää ja kyyti

      Minulla on ollut jo monet vuodet tapana tarjota rumalla sadeilmalla kyytiä naapurikylän naisille. Melko yleisesti on tiedossa että en siitä muuta palkkiota tarvitse enkä halua kuin muutaman hellän käsivedon, vaikka kankaan läpi. Muutaman kerran olen vihjaissut että paljaan tissin sively olisi jo korkojen kanssa..ja etenkin nuoremmat, kuitenkin sakkoliha-iän ylittäneet ovat siihen suostuneet..Pari kertaa sitten kyytiin saanut tuplat...eli neljä tissiä... ja kaikilla on ollut hauskaa. Naitu ei ole koska en halua sotkea penkkiä, mutta etusormea on kasteltu samalla kun pikkaveikka saanut liikuntaa huulien välissä...kolmen kesken..ok..

      • Narttu Kollin Hinkka

        Hahha haa on oikeastaan hyvin ja mukavastikkin ja minä laukean orgasmiin asti ja naisetkin kun sentään minä kaupungilla sovitaan on parasta, hiippari, olen hiippari oleilen sitten hiljaksesti ettei yksikän silmä kovana toteasi minun saanen orgasmia, ------------ naiset ja miehet! Tunnustamme rahan/rikkauden saavan naiset orgasmivastuuseen, ei me kylän kollit, parasta pysytellä poissa näistä ...


    • Janaks

      Mulla on aika uskomaton kokemus kimppakivasta, tosi juttu kuitenkin. Ollaan 4-5-kympin tienoilla kaikki, ja kumpikin pari ollut yhdessä puolen ikää. Naapureita ja tuttavia vuosien ajalta. Yhtenä kesänä sitten tilanne vaan luiskahti siihen, että meillä oli 4 hengen porukka, jossa sekstattiin kaikissa muissa kimpoissa mutta ei miehet kahdestaan keskenään. Mutta siitä syntyi kuitenkin monenlaisia mustasukkaisuuskohtauksia niin meillä kuin toisilla osapuolillakin, joten päätettiin, että tämä saa nyt loppua. Mahtava kokemus muuten, olisin valmis kokeilemaan ehkä joskus uudelleenkin. Päällepäin ei vois uskoa että me tylsät tavalliset keski-ikäiset ollaan voitu olla näin kokeilunhaluisia ja estottomia.

      • voi olla lily onko?

        Minkä vuosikerran kertomaa sivulla ja kuvastoissa, muistelen


    • miehet?

      kertopaakas totuus: Miksi ihmeessä mies haaveilee kimppakivasta useamman naisen kanssa, vaikka on työn ja tuskan takana saada edes yksi nainen laukeamaan? Miksi, miksi, MIKSI? ..ja olen kyllä itse harrastanut kimppaseksiä miehen yhden naisen/kahden naisen kanssa, eikä yhden ainoata orgasmia näissä tilanteissa nainen ole saanut, mies senkin edestä. eli vittuun tollaset ajatukset, sellaista casanovaa ei olekaan joka saisi useamman oikeasti nauttimaan.

    • Ron Jeremy

      Pikkuisen kun lämpiää ja mättäät kuivuu, niin ei muuta kuin kaivopuistoon iltahämärissä kävelylenkille. Todenäköisesti yllätysseksiä tulee aika pian ja useammankin henkilön taholta!

    • neitsyys/poikuus

      Voisitko ex muslim hakee, taikka kokee sen mitä on itsetyydytys, tai sitten, tarkastaa erilaisissa Valtiomuodoissa kiinnijäämisestäkään unelmoimatta naida, nythän nämäkin mahdollisuudet on kontrollissa,ooh oi oi oi oi oi oiiiiiha ne nämä orgasmit rasittaa, on avautumisen ja sydämen aika ja naisia kuullaan aika, neitsyys vielä haussa, ei neitsyys kerrostalon kimppakivass ... no minä pysyn unelmineni puolestani viriilinä ... ei kimppakivaa, vaikkakin kaiken onnettomimman olen kokenut ---------

    • jou4

      NONNI. Tulkaahan tytöt tänne savoon minun luo niin saatte kunnon kyytiä:D Lyhyt mutta ytimekäs ehdotus;)

    • - Annan Ainomaan-

      Kyllähän työ savolaiset präkammarinpojat panisitte jos saisitte. Herkistely on kumminnii sen pantavan tehtävä ihe silläaikaa kun panomies on paskalla.
      Opetelkaa romantiikkaa jotta saisitte.

    • Vihdoinkin seksiä

      Mun kokemuksessa on tuttu pariskunta, pyörittiin samoissa porukoissa ja samoissa bileissä, mutta ei muuten oltu pahemmin tekemisissä. Vaihdoin silloin tällöin pariskunnan mimmin kanssa facessa jotain lyhyttä juttua, kunnes se kerran kyseli, et jos tulisin niille viettämään iltaa. Parin naapurin kanssa olivat grilli-iltaa ajatelleet viettää. No mikäs siinä, kivempi se porukassa on perjantaita viettää.

      Otettiin muutama siideri ja pari lasia punkkua illan aikana ja syötiin. Oltiin aika paljon terassilla mimmin kanssa juttelemassa ja naapuritkin lähti kotiin ja munkin piti, mut en vaan malttanu, kun meil tuntu mimmin synkkaavan hyvin. Sit mimmi yhtäkkiä suuteli mua siin terassilla ja kertoi, et piti mua ihan helvetin seksikkäänä ja et se halus mua. Harmitti ihan helvetisti, et mun oli pakko lähtee himaan - seuraavana päivänä tiukka työpäivä edessä, eikä velvollisuudentunto vaan antanu myöten jäädä.

      Mimmi ei onneks ottanu siitä itteensä, vaan puoliks vitsillä todettiin, et otetaan parin viikon päästä uusiks ajan kanssa. Näin tehtiin ja mä päädyin kolmanneks mimmin ja miehensä kanssa sänkyyn. Aivan loistava kokemus ja toivottavasti pääsen mukaan toistekin :)

      P.S. Olen nainen :)

    • Mansemiäs

      Avoimin mielen elämässä, joka hetki....

    • viriili senior

      Hei

      Minä olen sellainen "vanhempi mies", härskikin jos yllytetään.

      Ryhmäseksiä olen harrastanut vaimoni kanssa jo pitkään ja harrastamme edelleen. Eräs ystäväni ja entinen opiskelutoverini huokaisi muutama vuosi sitten ollessamme kesärtetkellä erämaissa, että hän on aina ihaillut vaimoni "kaunista vartaloa ja ihanaa persettä…" ja ilmaisi halunsa naida häntä. Minä kysyin, että miksi et nainut kun jo toistakymmentä vuotta sitten saunoimme kolmistamme, ja vaimoni oli hyvin halukas naimaan meidän molempien kanssa. Lisäksi sanoin, että teen kaiken voitavani saadakseni kolmen kimpan rakennetuksi. Onnistuihan se - olemme nyt noin neljän vuoden ajan harrastaneet kiihkeää ryhmäseksiä, ja lisäbonuksena näistä vuosista olen myös muuttunut biseksuaaliksi.

      Neljän kimppojakin olen/olemme harrastaneet. Mukavaahan sekin on, mutta mielestäni kaikkein paras kombinaatio on, kun nainen nussii kahden miehen kanssa ja miehet ovat myös keskenään - joko suihin ottaen tai myös naiden.

    • Lady,

      Vanhempana on halut herännyt nuoriin miehiin. Kun haluttaa niin käyn ostarilta houkuttelemassa nuoria poikia juomaan kaljaa mun luo. Kun on kiva poika porukka (3-6) niin laitan ohkasen alushameen päälle ja saa pojat katsella kun mun posliini vilahtaa. Kun haluavat kimppa kivaa niin olen märkänä kun vuoron perään nuoret tyydyttävät halujaan. Tykkään kun pojat naivat potkään.

    • "+,

      Kun olin nuori poika humalassa ravintolassa, niin kaksi tyylikästä rouvaa tuli juttelemaan ja ehdottelemaan et vois naida. Rupes puristelemaan munista. Veivät hotelliin ja halus heti naida. Tilasivat vielä pari yötä että saivat pitää minua seksi "orjana".

    • Vanhaa+monta

      Olin kai tyhmä nuori 17v kun vanhat työpaikalla juottivat että olin sekaisin. Niitten vip huoneessa halusivat hameen alle ja kaikki pitelivät kiinni kun joku nai. Tuntu välillä hyvälle kun monta tuli. Sitten pöytää vasten halusivat lujaa raiskata.

    • Tuoreena ylioppilaana lakkiaispäivän yönä, Lapin valoisassa yössä naiskentelin senaikaisen tyttöystäväni kahden ystävättären kanssa. Kaikki alkoi viattomasta suutelemisesta, ja yltyi aivan raivopäiseksi orgiaksi....Terveisiä vaan Annelle ja Marialle..jos tätä luette!

    • Aloitushyvä

      Oltiin tanssimassa ja sitten toisenparin mies pyysi jatkoille ja siinä illanmittaan pari kysyi että loukkaantuisimmeko jos he haluaisi leikkiä meidänkanssa sängyssä. Katsottiin toisiamme ja hetken mietittyä sanottiin et on puhuttu ja sovittu et jos joku vie niin emme vastaan pistä. Alettiin kummiski ekaksi pullonpyöritystä tyyliin tehtävä vaatteet pos ja sen jälkeen mentiin ensin omankanssa ja sitten he vain tuli meidän mukaan ja osas käsitellä meidät että lopuksi oltiin sekasin.

    • tiinaleena30

      Keskusteltuamme mieheni kanssa ja nettiä tutkiessamme päädyimme Wildclubin sivuille ja siitä swingihomma meillä alkoi.

    • Eka kimppa

      Otin aurinkoa kun kolme vanhempaa miestä tuli juttelemaan, kaksi lähti ja mies tarjos likööriä. Siinä pullo meni ja piti mennä puskaan kuselle. Tuli mukaan ja näytteli munaansa, rupes hieroo 17v tytön rintoja puuta vasten. Sitten sen kaverit tuli ja takaa rupesivat naimaan, ei siinä voinut pikinit nilkoissa kun olla. Varmaan kesti tunnin kun jokainen laski sisäänni. Sitten vain lähtivät, nostin pikinit jalkaani ja olin ihan märkänä. Jotenkin vieläkin haluu että miehet tekisivät väkisin.

    • Justus1952

      Haluaisin vain sanoa monelle Suomalaiselle moraalikolle,(hevosmies ) mukaanlukien että nämä moraalinvartijat jotka eivät sulata minkäänlaista sexinvapautta avioliiton aikana kumppanille eikä rupea edes keskustelemaan siitä mutta hyödyntävät tilanteen itse kun tilanne tulee , ovat tavallaan jo täysiä MUSLIMEJA. En myöskään käsitä sitä että nainen on jo usein kotona saanut oppia sen että älä näytä haluja miehelle silloin sinä olet jo huora. Tämä ajatus on myös monen aviomiehen päässä. TÄLLAISET MIEHET pitäis lähettää sinne mistä Somalit ja Muslimit muuttivat tänne. Demokraattista vaihtokauppaa väkilukua lisäämättä Kannatan sexinvapautta avioliittoon parien yhteis ymmärryksessä. KERRON KOKEMUKSESTA

    • N35v

      Minä olen suostunut kimppanaiseksi mieheni tahdosta.
      Hän haluaa naida minua kavereidensa kanssa.
      Naimme melkein joka viikonloppu 1N 2-4M.
      Olen alkanut itsekin pitämään miesten käsistä vartalolla suusta ja kielestä pillussa ja kun mieheni on mukana naimassa minua.
      Kaikki haluaa naida paljaalla olen aivan spermassa vyötäröltä alaspäin kun pillu pursuaa kun seuraava alkaa työnnellä edellisen sperman sekaan laskien omansa tilalle.

    • AnniinaGr

      Kimppakivaan saattaa päätyä ainakin kosteitten jatkobileitten aikana. En tiedä ketään joka olisi varsinaisesti suunnitellut etukäteen sellaista. Suurin osa noista kirjoituksista on ihan soopaa. Sen pitää olla hetken päähänpisto ja sopivassa seurassa!!!

      • Elisamorsian

        Vanhempanaparina meillä om oma tapamme. Pukeudumme sopivan rennosti mutta tyylikäästi mennessämme esim yökerhoon. Tanssimme mielellämme ja tarvittaessa istume vieraaseen pöytään -tosin luvan saatuame. Tarjoamme kaikille drinkit ja toteamme , että alkaa olla jo painetta, mitä pitäisi purkaa... Jos pöydässä on meidän lisäksi vain miehiä, niin pydän mieheltäni kohteliaasti lupaa tanssia midenkin kanssa, Tämä sopii yleensä miehelleni. Jos kopelointihaluja on niin yllytän hiukan ja johdatan meitä pimeimpään nurkkaan tanssimaan. Yleensä se alkaa suudelmasta ja käden pysähtymisestä rinnoille. Silloinhan voi hieman keimaillen kysyöä vaikka että pitäisikö lisätä täytteitä tai jotain vastaavaa... Siitä se ehkä alkaa...


      • N37v

        Joku kirjoitti että kimppaa ollaan kosteiden iltojen jatkeena ilman suunnittelua.

        Me ollaan selvin päin ja suunnitellaan. Olemme kerran kuussa paitsi jos jollain on haluja useammin niin soitetaan ryhmä kasaan naimaan.
        Mieheni haluaa melko usein vaikka vaki kaveri käy kerran kuussa se ei riitä miehelleni vaan haluaa muitakin miehiä mukaan välillä.


    • KivaKatsoa

      Meidän yksi tuttu kysyy aina vaimolta "aletaanko kimppaseksiin sinä minä ja miehesi" oltiin päätetty että pannaan kaveri hiljaiseksi.
      Kaverin kysyessä jälleen kimppaseksistä vaimo riisui itsensä alasti ja sanoi "mennään naimaan sitten" ja lähti makuuhuoneeseen sängylle sanoen tule nyt panemaan saat ensimmäisenä.
      Kaverin toivuttua riisui äkkiä ja vaimon pillulle nuolemaan seurasin vieressä sängyllä istuen kun kaveri nuoli pillua ja alkoi työntymään vaimoni pilluun. Pääsin hetken päästä vaimon spermalla täytettyyn pilluun.
      Vuorottelimme kunnes emme enää jaksaneet.
      Seksimme vaimon kanssa lisääntyi ja naimme useita kertoja päivässä muistellen kimppaa ja keskustellen siitä.
      Viikon päästä alkoi tehdä mieli katsella live seksiä vaimo vieras mies ja aviomies.
      Vaimo valitsi yhden kaverini kimpan vieraaksi mieheksi.
      Esileikin jälkeen vaimo kyljelleen minä 69 asentoon vaimon kanssa ja kaveri naimaan takaa.
      Minulla oli taivaalliset näkymät katsoa kun kaveri käsitteli vaimon pilua.

    • KimppaJees

      Oltiin vaimon kanssa puhuttu kimppapanosta ja sen toteutuksesta.
      Tùlimme vaimon syntymäpäivä juhlista ja ystävämme tuli yöksi.
      Vaimo sanoi haluavansa nyt toteuttaa haaveensa kahdesta miehestä.
      Kaveri katsoi kysyvästi minua sanoin "nyt mennään ettei käskyt harvene."
      Vaimo täytti 25v ja naitiin kimpassa kahden miehen voimalla vaimoa.

    • VaimoaKimpassa

      Ystävällämme oli tapana sanoa "harrastetaanko kimppakivaa sinä minä ja sinun vaimo".
      Kysyin vaimolta "kokeillaanko kimppaa kaverin kanssa ja yllätetään suostumalla"
      Vaimoni suostui suunnitelmaan.
      Seuraavana lauantaina kaverimme oli jälleen meillä ja olimme menossa saunaan niin kaveri sanoi että paras pestä kunnolla ennen ryhmäseksiä vaimosi kanssa.
      Kaveri oli yllättynyt kun vaimoni tuli meidän kanssa saunaan.
      Saunan jälkeen jäähdyttelimme ja otettiin sauna oluet.
      Hetken päästä vaimo sanoi haluavansa kahta miestä samaan aikaan.
      Kaveri hämmästyi täysin eikä meinannut uskoa että pääsee naimaan vaimoani.
      Alkuun päästyämme naimme vaimoa vuorotellen takaapäin kyljellään toisen ollessa 69 asennossa nuollen klitorista ja vaimolla oli kulli pillussa ja suussa yhtä aikaa ja laukeamisen jälkeen vaimo ympäri ja jatkettiin koko viikonloppu ja useat jälkeenpäin myös muutamia kertoja viikollakin.

      • Olin mieheni kanssa etelässä. Oltiin 69:ssä. Paikalliset pani takaapäin miehen ollessa alla. Nuoli vartta ja näykki kiveksiä.


      • Anonyymi
        maija.virta kirjoitti:

        Olin mieheni kanssa etelässä. Oltiin 69:ssä. Paikalliset pani takaapäin miehen ollessa alla. Nuoli vartta ja näykki kiveksiä.

        Hmm... mitähän tämä alaston kotirouva mahtaa olla Naisiaan? ;)


    Ketjusta on poistettu 28 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      1916
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1584
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1316
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1242
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1216
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1192
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1181
    10. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      44
      1176
    Aihe