Kotietu on mennyt

Synergia A3

Jokerien kotietu loppuun asti on ainakin näillä näkymin mennyttä kauraa. Itse veikkasin, että HIFK tiputtaa toisen hesalaisen joukkueen eli Jokerit tässä vaiheessa. No Kärpät menivätkin häviämään Lukolle ja näin hesalaisten kamppailua ei tänä vuonna nähdäkään playoffeissa. En arvannut, että Lukko pääsee jatkoon. Olisin tietysti veikannut sitten jatkoon menijäksi Lukkoa tässä vaiheessa. Totta kai minäkin ymmärsin sen, että eihän Jokerit jatka enää tämän vaiheen jälkeen. Nyt on ennakkosuosikilla jo niin kovat paineet, että joukkueessa ei pystytä tekemään enää oikeita asioita järjestelmällisesti kaukalossa. Roiskitaan kiekkoa minne sattuu ja yritetään noudattaa yksinyritteliäisyyttä! No joskus se on hyvä, mutta vain yritysrintamalla. Joukkuepelissä se ei kanna hedelmää kovinkaan usein, kun ei ole sitä kuuluisaa Elmoakaan Jokerien rivistössä! Mutta hyvän kauden Jokerit on kuitenkin pelannut, sitä en kiistä. Riittihän se runkosarjan voittoon.
Risto Dufva vaan on aika velho. Hän oli täällä Jyväskylässä ja johdatti JYPin Suomen mestariksi. Lähes samaa hän on nyt tekemässä Raumalla!
Jokereilla ei ole tällä hetkellä oikein varmaan maalivahtia. Siihen taitaa tämä kevät kaatua joukkueen pyristely. Joukkue on niin vahva, kuin on sen heikoin lenkki. Ja jos maalivahtipeli ei oloe vahva, kuten näyttää, se on nyt se heikoin lenkki ja sen mukaan putki jatkuu kesätaukoon asti, siis tappioputki, kai ymmärsitte!

6

70

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Truujokru33

      Sinähän se velho taidat täällä olla, kun ennustelet jo nyt Lukon jatkoon menemistä ja mestaruutta :D. Sarja on pahasti kesken, mutta kyllä tällä hetkellä Jokereilla saattaa olla pieniä paineita, mutta en jaksa uskoa että Lukko tästä jatkoon selviäisi. Olisi suorastaan yliluonnolista, jos Azevedo pystyisi kaatamaan yksin materiaaliltaan parhaan joukkueen. Jokerit on hallinnut kaikki kolmesta otteluista, kunnes Azevedo on tullut ja yllättänyt Kilpeläisen. Maanantaina sarja kääntyy Jokerit hakee 1-5 voiton ja huutelijat voi mennä takaisin koloihinsa. Uskon edelleen, että Jokerit juhlii mestaruutta keväällä 2013!

      • Synergia A3

        Ei Lukon voittoon Jokereista vaadita edes sellaista ihmettä, minkä Huuhkajat tekivät Espanjan maaperällä! Se oli IHME, Lukon voitto ei ole ihme. Se on kurinalaisesti pelaavan joukkueen systemaattinen voitto vastustajasta.
        Ei Lukko mestaruutta voita, mutta se selviää tästä vaiheesta pudottamalla Jokerit.
        Mestaruuden tiellä on JYP! Mutta hyvän kauden Lukko pelaa kuitenkin.


    • Jypfanit kyykyyn

      Helppohan se on sinun fanilasit pässä Jyppiä mestariksi povata. Oli oli miten oli tämä on Jokereiden sarja, kunhan vaan saadaan maalinteko kuntoon, niin ei pitäisi olla mitään esteitä Lukon kaatamiseen. Jokerit-Tappara tämän vuoden finaali, ärsyttävä Jyp putoaa välierissä.

      • Teksti-TV-katsoja

        Katsoin tuossa juuri YLEn tekstitv:tä ja huomasin, että Jokereilla ei todellakaan mene hyvin. Taas ovat tappiolla. Ovat näköjään jo tehneet molarin vaihdonkin, Kilpeläinen on siirtynyt luukkuvahdiksi päästettyään pari maalia.
        Täytyy sanoa, että eihän tuo yksin Kilpeläisen vika ole ollut. Missä ovat puolustajat olleet? Kuka on peittänyt laukaukset, ei kukaan! Miten muuten on mahdollista, että jopa Lukko johtaa sarjaa ja johtaa jo tätäkin peliä. Lukon ei tarvitse tämänpäiväisen voiton lisäksi ottaa kuin yksi voitto kotona, niin rantapallot lentävät Jokereille. No en minä ainakaan kaipaa Jokereita tämän pitemmälle, nythän he ovat jo päässeetkin pitkälle.


    • ähäkutti

      Kuinkas paljon narrifaneja harmittaa???

    • Synergia A3-katsomo

      No niin, nyt pelit loppuivat Jokereilta tältä kevältä? Vai onko vielä joitain harjoituspelejä? Ei ollut kovin vaikea arvata, että tämä on lopputulos. Veikkasin näin käyvän heti, kun kuulin Lukon pääsevän jatkoon ja näin Jokereiden joutuvan heitä vastaan.
      No tänään Lukolla oli yksi kentällinen ja valmentaja sivussa vatsataudin takia, mutta eihän se ollut uhkaksi vielä Jokereita vastaan. Jokereilla on monta huonoa lenkkiä joukossa. Yksi osasto ei toiminut playoffeissa ollenkaan, se oli maalivahtipeli. En tiedä, oliko Kilpeläinenkin sairas, mutta kurat oli kuitenkin housussa. Kokematon Lämsä ei tajunnut vaihtaa maalivahtia heti pelin alusta asti. Toinen pettänyt osasto oli hyökkääjät ja puolustajat. Kiekkoa roiskittiin kaukaa minne sattuu. Vehasta päin lauotiin kuitenkin enemmän kuin kaksi kertaa niin paljon, mittä Lukko laukoi Jokerien maalia kohti. Laukaukset eivät olleet rittävän tarkkoja ylämummoon. Kolmas pettänyt osasto oli kokematon valmennusjohto. Ei vaan uskallettu olla rohkeita ja tehdä playoff-otteluiden vaatimia päätöksiä. No paljon ei Lämsän porukalle playoff-kokemusta tullut tänäkään vuonna!
      No muistiin jää kuitenkin runkosarjan voitto, mistä tosifanit voivat riemuita. Muut sen onohtaa pian.
      Ei muuta kuin tulkaa katsomaan vielä jatkuvi playoff-otteluita ja ottakaa oppia samalla!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2161
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1938
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1888
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe